Господарський шпагат купити Київ

Господарський шпагат є одним із найбільш «старих» видів упаковки. Різні види господарського шпагату використовують давно, активно та досить успішно. У Києві застосування шпагату різних видів можна побачити в різних областях виробництва, торгівлі, сфери послуг і навіть вдома або на дачі. Це найпопулярніший вид мотузки серед усіх, що використовуються в господарських цілях. Зрозуміло, при такому різноманітному та високому попиті пропозиція про продаж господарського шпагату в Києві дуже різноманітна. Купити шпагат лляний , шпагат поліпропіленовий, продаж сіновязального шпагату, шпагат джутовий і так далі – це лише мала частка оголошень про продаж господарського шпагату в Києві. Продають шпагат у Києві справді багато хто, причому не лише господарський і не лише шпагат. У рамках цієї статті ми спробуємо виділити серед усього цього різноманіття найпопулярніші у київських споживачів види господарського шпагату, а також з'ясуємо, що насправді є господарським шпагатом , а також чим шпагат відрізняється від інших видів ниток і мотузок (власне мотузки, мотузки, канати, шнурки і т.д.). Ну, а для наочного прикладу скористаємося господарським шпагатом із каталогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут найбільший вибір господарського та пакувального шпагату і в Києві, і в Україні загалом. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке господарський шпагат?

Шпагат господарський, про який йтиметься в нашій статті, є тонкою міцною ниткою, яка використовується в процесі упаковки різних товарів, предметів і вантажів. Причому, що цікаво, використовувати таку нитку може по-різному і незалежно від виду та типу. Наприклад, господарський шпагат використовують для зав'язування посилок або бандеролей на пошті, для зшивки мішків з крупами або будівельними матеріалами, для зав'язування картонних взуттєвих коробок з кришкою або мішком з предметами одягу. Сама назва даного пакувального матеріалу походить від італійського spagheto – «тонка мотузка» (схожу логіку можна побачити і в назві одного досить популярного у українського споживача виду макаронних виробів). Господарський шпагат є допоміжним матеріалом разового чи багаторазового застосування. І штучна, і натуральна нитка такого типу зручна в експлуатації, екологічна та довговічна, економічна, відрізняється доступною ціною. Але що зрештою цей шпагат таке? Якщо вже зовсім оперувати словниковими термінами, то шпагат – слово запозичене, і сьогодні таким терміном називають різного роду мотузку, скручену з натуральних або штучних волокон.

Господарський шпагат виготовляється із різних видів сировини. Так, натуральний шпагат виробляється шляхом скручування лляних або луб'яних волокон, джуту, паперу або деяких інших матеріалів. А господарський шпагат із синтетичної сировини виробляється найчастіше також шляхом скручування волокон, тільки штучно створених, або шляхом паралельного і рівномірного поєднання синтетичних ниток. Загалом матеріали для виробництва господарського шпагату дуже різняться залежно від типу шпагату. Наприклад, для виготовлення натурального шпагату з луб'яних волокон застосовують: прядив'яне, коротке лляне волокно, кенафне, джутове або суміші цих волокон. З хімічно створених ниток виготовляють поліпропіленові, капронові, поліефірні та віскозні нитки. Паперовий шпагат виготовляють шляхом скручування однієї, двох або трьох стрічок крафт-паперу. Але найголовніше – всі ці види господарського шпагату можна з легкістю купити, причому дуже недорого і у величезному асортименті різних пропозицій.

Усі представлені на ринку Києва види господарського шпагату (і натуральні, і синтетичні) поділяються на дві великі групи: однониткові шпагати та багатониткові шпагати. Ця різниця добре видно візуально за структурою шпагату, причому навіть непрофесіоналу. Багатонитковий шпагат виготовляють скручуванням кількох ниток або пряж у напрямку, протилежному напрямку крутки вихідної нитки або пряжі. При виготовленні шпагату з поліпропіленових ниток допускається вихідну нитку не скручувати. А однонитковий шпагат , у свою чергу, є однією нескрученою ниткою різної товщини і діаметра. Варто зазначити, що в деяких випадках для підвищення експлуатаційних характеристик пакувального шпагату, а також для збільшення терміну його експлуатації господарський шпагат може оброблятися спеціальними хімічними компонентами (склад і кількість можуть бути різними). Яскравим прикладом такого шпагату є енов'язальний шпагат , від якого вимагається підвищена міцність і стійкість до впливу зовнішніх каталізаторів (дощ, сніг тощо). Його обробляють спеціальним просоченням, що створює найтонший захисний шар на волокнах, завдяки чому шпагат ніби відштовхує вологу. Крім того, що господарський шпагат відрізняється за походженням та структурою волокон, є низка інших характеристик, які формують нові види господарського шпагату. Наприклад, щоб купити найбільш підходящий господарський шпагат, потрібно враховувати його діаметр, кількість ниток (від 1 до 9), лінійну щільність (вимірюється в кТексах і є дуже важливим параметром при виборі), міцність, розривне навантаження, колір і тип обробки. Особливо це стосується багатониткових шпагатів, які не просто скручують у напрямку, зворотному скручуванні окремої нитки та використовують для зав'язування чогось, але ще й застосовують для пакування важких та дуже важких вантажів. Отже, неправильно підібраний шпагат може просто зіпсувати товари в процесі перевезення, банально не витримавши навантажень і порвавшись. По виду обробки ж виділяють поліровані та неполіровані нитки.

Однак при цьому різноманітті характеристик, основним критерієм вибору господарського шпагату в Києві було і залишається походження його сировини. Здебільшого столичні споживачі цього виду упаковки, причому незалежно від сфери використання, просто не враховують або не цілком враховують інші важливі характеристики шпагатів, а звертають увагу лише на те, синтетичний шпагат чи натуральний. Інше їм просто нецікаво та навіть складно. Серед усіх видів господарського шпагату, що користується високим попитом сьогодні, варто виділити наступні:

Крім того, всі ці види господарського шпагату відрізняються сферою застосування, виходячи з якої їх і називають споживачі та продавці: сінв'язальний шпагат, пакувальний шпагат , ковбасний шпагат, банківський шпагат, поштовий шпагат, меблевий шпагат та інші. У будь-якому випадку, сфера застосування та нова назва зовсім не скасують той факт, що шпагат виготовлений з певної сировини. Тому, наприклад, пакувальний шпагат може бути як лляним, так і поліпропіленовим або якимось ще й таке інше.


Найбільш популярні види господарського шпагату в Києві

Господарський шпагат сьогодні можна купити в Києві дуже різний: за різною ціною, різною довжиною намотування, різною міцністю і щільністю, різним кольором і розміром. І, звичайно, з різного типу сировини. Серед усіх видів господарського шпагату ми трохи раніше виділили найбільш популярні його види, а тепер познайомимося з ними трохи ближче.

Шпагат поліпропіленовий відрізняється підвищеною стійкістю до стирання в результаті динамічних навантажень, розриву в поздовжньому та поперечному перерізі, до кліматичних та погодних впливів, гниття та висихання. Цей вид синтетичного шпагату легкий, еластичний та неймовірно міцний. А через те, що найбільше поліпропіленовий шпагат у Києві поширений в аграрному секторі, його часто називають просто сінв'язальним шпагатом. Хоча сінів'язальний шпагат – це лише тонший і водночас більш міцний вид поліпропіленового шпагату. Загалом поліпропіленовий шпагат широко поширений не тільки в аграрному секторі та сільському господарстві, але ще й у промисловості, у сфері послуг, у поштовій упаковці і навіть у рибальстві.

Льняний шпагат на сьогоднішній день є найбільш популярним натуральним шпагатом у Києві. Це універсальна нитка натурального походження, характерною особливістю якої є дивовижна універсальність у використанні. Мабуть, на сьогоднішній день немає таких матеріалів, товарів, вантажів або предметів, які не можна було б перев'язувати лляним шпагатом. Завдяки своїй екологічності, здатності не залишати слідів, запаху або присмаку, лляний шпагат у Києві сьогодні використовується абсолютно в різних галузях торгівлі та галузях промисловості в контакті з різними поверхнями. Однак найголовніша перевага лляного шпагату полягає в тому, що на відміну від більшості видів поліпропіленового шпагату він може використовуватися для упаковки абсолютно всіх харчових товарів і продуктів харчування. Поліпропіленовий шпагат, звичайно, теж може, проте далеко не завжди і далеко не для всіх продуктів харчової групи. Але, знову ж таки на відміну від поліпропіленового шпагату, лляний шпагат більш вимогливий до умов експлуатації. При його використанні варто обов'язково врахувати, що будь-який вид лляного шпагату є гігроскопічним і дуже швидко вбирає вологу. Льняним шпагатом не варто користуватися в приміщеннях з підвищеною вологістю, а також у ситуаціях, коли потенційно можливе намокання шпагату. Якщо знехтувати цими рекомендаціями, то при намоканні значно знизиться розривне навантаження лляного шпагату. Крім того, він стане менш стійким до постійного або підвищеного тертя.

Льонопеньковий шпагат – це ще один поширений у Києві вид господарського шпагату, що складається з суміші волокон льону та конопель. Шпагат льнопеньковий застосовується для підйому легких вантажів, обв'язування кущів і дерев у садових роботах, а в морській справі льнопеньковий шпагат використовує для обв'язування скількох контейнерів вантажем. Льонопеньковий шпагат є повністю екологічним видом упаковки. Він, як і лляний шпагат, виготовляється тільки із натуральних компонентів без використання синтетичних ниток або добавок. Пенька – це волокна, які отримують з стебел конопель. Для отримання прядивки, яка служить сировиною для льнопенькового шпагату, стебла відмочують у проточній воді протягом двох років. Процес хоч і довгий, але волокна конопель дуже стійкі до впливу навколишнього середовища, а особливо до морської солоної води. Саме тому льонопіньковий шпагат настільки широко використовується в портах та судноплавстві. Крім того, варто відзначити один важливий факт: для того щоб льонопіньковий шпагат коштував якомога дешевше, для його виготовлення, як правило, використовуються короткі волокна пеньки і льону, що залишилися у вигляді відходів у процесі виробництва пряжі. Такі відходи виходять, наприклад, у процесі виготовлення пряжі для мотузок, канатів, шнурів та тканин. Головна перевага лляного волокна – це його міцність. Крім того, лляне волокно практично не тягнеться - льонопеньковий шпагат, виконаний з двох видів волокон, не розтягується, дуже міцний і чудово поглинає вологу. Льонопеньковий шпагат 100% екологічно чистий продукт, тому він, як і лляний шпагат, безпечний для застосування в харчовій промисловості. Льонопеньковий шпагат в даний час активно використовується в сільському господарстві та промисловості, для декорації приміщень та інших дизайнерських цілей. Наприклад, з льнопенькового шпагату створюють різні інсталяції: елементи сходів, кріплення і балюстради, плафони абажурів та інших світильників, підлогові і настільні вази, а також багато чого іншого.

Джутовий шпагат є неймовірно міцною ниткою натурального походження. Його виготовляють із текстильних волокон рослин однойменного роду. До речі, з таких же точно волокон виробляють ще й мішки та сумки. Джутовий шпагат відрізняється високою міцністю, антистатичністю, невеликою розтяжністю. Завдяки привабливому кольору, джутовий шпагат широко поширений у дизайнерській упаковці, у подарунковій упаковці, у рукоділлі та в різних дизайнерських роботах, що не належать до упаковки (наприклад, декорація приміщень). В цілому ж, шпагат джутовий має дуже широкий спектр застосування: сільське господарство (підв'язка рослин), поштове пакування посилок і бандеролей, архівне зберігання документації та банківська сфера, що широко застосовується в рекламній упаковці. Настільки різноманітне використання джутового шпагат прямо пов'язане з його експлуатаційними особливостями та гарним візуальним сприйняттям споживачів. Джутовий шпагат справді має досить гарний зовнішній вигляд, він екологічно абсолютно безпечний. А висока надійність у використанні протягом досить тривалого терміну, стійкість до гниття та перепадів температур, якими має джутовий шпагат, дозволяють створювати за допомогою джутового шпагату неймовірно міцні вузли. Завдяки всьому цьому джутовий шпагат Київ знайшов своє застосування в поштових установах, у банках, на оптово-роздрібних солодах та базах, використовується для пакування та ув'язування готової продукції на підприємствах різних галузей промисловості.

Шпагат паперовий , або бавовняний, являє собою господарський шпагат , який виходить шляхом скручування безлічі тонких паперових волокон. Як правило, товщина одного такого паперового волокна приблизно дорівнює товщині звичайної швейної нитки. Однак тут відразу потрібно зробити уточнення: бавовняні шпагати бувають різні, і сировина, відповідно, теж для виготовлення використовується далеко неоднакова. Наприклад, паперові шпагати для декорування чогось або для створення аплікацій виготовляються з відходів бавовнику (коротких волокон). А ось паперові шпагати , що використовуються для упаковки чогось, виробляються з міцних видів целюлозного крафт-паперу високої щільності (понад 100 гр/м2). При цьому полотно крафт паперу попередньо розрізається на тоненькі смужки, а потім вже скручується в мотузку. Кручений бавовняний шнур повністю екологічно чистий пакувальний матеріал: він не залишає після утилізації шкідливих для здоров'я людини відходів, не виділяє при спалюванні шкідливих речовин в атмосферу. А тому використання паперового шпагату в Києві можна спостерігати в багатьох галузях виробництва, галузях торгівлі та у сфері послуг. Наприклад, бавовняний шпагат підходить для копчення продуктів, звичайної упаковки продуктів харчування та декоративної. Шпагат бавовняний (шпагат хб) відрізняється легкістю, м'якістю, світлостійкістю. Крім того, паперовий шпагат Київ часто використовується для обмотки упакованих у папір товарів або посилок для виготовлення ручок паперових пакетів. Якщо говорити в цілому, то паперовий шпагат використовується дуже по-різному. Наприклад, він однаково активно використовується і в будівництві під час укладання паркетних дощок, і в художній творчості для створення макраме, в'язання та декору. Погодьтеся, справді дуже різне застосування. Взагалі ж, паперовий шпагат є одним з найбільш затребуваних видів шпагату в цілому: його застосовують рішення для різних цілей і завдань буквально в кожній країні світу.


Шпагат пакувальний продаж у Києві

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити за найнижчими цінами у Києві оптом та в роздріб господарський шпагат у бобінах різного намотування в асортименті. У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете різні види господарського шпагату для пакування з натуральних та штучних волокон, різного кольору та розміру, товщини та щільності – саме у нас ви дійсно зможете купити недорого у Києві господарський шпагат такого виду, який вам дійсно необхідний. На сьогоднішній день ми можемо запропонувати вам купити дешево шпагат господарський оптом або в роздріб всіх найбільш популярних видів: господарський шпагат поліпропіленовий, господарський шпагат лляний, господарський шпагат джутовий, господарський шпагат паперовий, господарський шпагат банківський, шпагат сіновязальний. Саме ці види недорогого господарського шпагату сьогодні є найбільш затребуваними на ринку України, тому кількість різних моделей та варіацій цього виду упаковки в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» справді величезна. Цей зручний та універсальний обмотувальний, обв'язувальний, пакувальний матеріал, який зможете використовувати практично з товарами та вантажами будь-якого типу, розміру, форми та конструкції. У нашому інтернет-магазині ви зможете купити в Києві дуже дешево господарський пакувальний шпагат для вирішення різних завдань при перевезенні та зберіганні товарів та вантажів усіх категорій та груп. Вже сьогодні наші клієнти використовують такі господарські шпагати у промисловості, у сфері послуг, у сільському господарстві, у точках оптової та роздрібної торгівлі, у поштових організаціях, у цехах готової продукції на заводах та фабриках.

Шпагат господарський для пакування , який ви можете купити за низькими цінами оптом та в роздріб у Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», призначений для пакування товарів перед їх відправкою на зберігання або транспортування. Залежно від типу упаковуваних товарів і предметів ви можете вибрати господарський шпагат виходячи зі своїх переваг. Наприклад, джутовий та лляний шпагати найчастіше використовуються для пакування посилок і бандеролей. Крім того, ці види шпагату мають приємний бежевий колір і підходять для використання в декоративних цілях. А ось банківський шпагат і лляний шпагат, представлені в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», рекомендуються для перев'язування документів, упаковки поліграфічної продукції, обмотки та зав'язування паперу в рулонах, стосів паперів великого і невеликого розміру. Для упаковки великогабаритних вантажів найкраще використовувати пакувальний поліпропіленовий шпагат . Він має високу міцність і стійкість до розривів, вигинів, вологи та вогкості. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево у Києві два види поліпропіленового шпагату: кручений поліпропіленовий шпагат та плоский поліпропіленовий шпагат. Дані види поліпропіленового шпагату хоч і виготовлені з синтетичних волокон, але є екологічно безпечним пакувальним матеріалом, а тому можуть використовуватися для пакування продуктів харчування, сільськогосподарської продукції тощо. Так, наприклад, поліпропіленовий господарський шпагат відмінно підійде для копчення риби, ковбас, сирів, упаковки кондитерських виробів і таке інше.

Також в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» представлені різні види сільськогосподарського шпагату за найнижчими цінами у Києві. Наприклад, поліпропіленовий сіновязальний шпагат . Даний вид шпагату виготовлений із синтетичного волокна у вигляді круглої нитки невеликої товщини. При цьому сіновязальна нитка характеризується дуже високою міцністю, міцною структурою та підвищеною стійкістю до впливу зовнішніх факторів на зразок дощу, снігу тощо. Шпагат сіновязальний купити Київ не схильний до гниття і може використовуватися в будь-яких погодних та температурних умовах. Він підійде для автоматичної та ручної підв'язки снопів сіна (скирдування), при виготовленні снастей для риболовлі, для підв'язки тепличних рослин тощо.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево господарський шпагат будь-якого виду та будь-якої щільності. Продаж шпагату господарського у Києві здійснюється у нашому інтернет-магазині оптом та в роздріб. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво пакувального шпагату в Києві. Більшість моделей поліпропіленового та лляного шпагату, представлених на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка», завжди в наявності на нашому складі у Києві. Тому у вас є можливість не тільки купити дешево пакувальний шпагат у Києві будь-якого виду, щільності та розміру онлайн в один клік, але ще й отримати вашу покупку за лічені години. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Найнижчі оптові та роздрібні ціни на господарський шпагат у Києві, безліч знижок та програма лояльності для оптових клієнтів – всі ці та інші переваги чекають на вас при покупці господарського шпагату в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн