Які картонні коробки для взуття продають у Києві?

Сьогодні ні для кого не секрет, що Київ є не лише адміністративною та діловою столицею України. Це ще й культурний та торговий центр нашої країни. Якщо ви хочете купити останні новинки світових брендів або побачити найбільший асортимент якоїсь групи товарів, саме у Києві ви зможете все це отримати повною мірою. Продукція взуттєвої промисловості в столиці нашої країни також представлена в найширшому асортименті, причому вітчизняна і зарубіжна. І вся ця величезна кількість товарів обов'язково упакована в картонні коробки. Коробка для взуття – це такий самий невід'ємний атрибут, як і, наприклад, устілка. Тому зовсім неважливо, в якій країні це взуття виробили, якою вона форми та моделі, кольору чи розміру – так чи інакше, вона буде упакована в картонну коробочку. Тільки от взуттєвих коробочок різного виду на ринку Києва теж представлено більш ніж достатньо. І як визначити, які картонні коробки для упаковки якого взуття підходять найбільше? Як вибрати картонні коробки для взуття того чи іншого виду? Тому в рамках цієї статті ми розглянемо всі види картонних коробок , що використовуються для упаковки взуття українськими виробниками та імпортними. Зрозуміло, на прикладі взуттєвих коробок з каталогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший вибір різноманітних картонних коробок і в Києві, і в Україні загалом. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Як вибрати картонні коробки для взуття?

Спочатку давайте розберемося, яку функцію виконують картонні коробки при упаковці взуття. По-перше, це споживча упаковка, в якій товар потрапляє безпосередньо до покупця. Тут, у принципі, зрозуміло. Будь-який товар, у тому числі і взуття, потребує упаковки. Видів взуття на ринку Києва сьогодні існує безліч, найрізноманітніших, виконаних з різних матеріалів. Тому вибір коробок для взуття часто стає досить складним завданням, оскільки виробники, як правило, хочуть від упаковки поєднання кількох важливих факторів: дешева ціна, зручність та простота в експлуатації, відмінний дизайн тощо. Найбільшою мірою цим вимогам відповідають коробки з гофрованого картону. Цей вид взуттєвої упаковки вважається універсальним і поєднує безліч незамінних якостей. Взуттєві коробки з гофрокартону досить недорого коштують, вони легкі та компактні, легко збираються, можуть зберігатися практично в будь-яких умовах. Але найголовніше, якісні картонні коробки для взуття гарантовано зможуть захистити товар, що знаходиться всередині, від різних зовнішніх впливів і несприятливих факторів. Вони відмінно захищають упаковані товари від дій вологи, пилу, бруду, ударів при падіннях або об стінки кузова автомобіля, механічних впливів на кшталт подряпин, порізів, сколів тощо. Крім того, на взуттєві коробки з гофрованого картону легко наносити будь-які логотипи та написи. Словом, крім звичної універсальності та недорогої ціни, картонні коробки для пакування взуття надають масу можливостей виробнику та прибирають велику кількість проблем та головних болів, пов'язаних із зберіганням та транспортуванням готової продукції.

На сьогоднішній день існує безліч різновидів картонних коробок. Однак загалом вони поділяються на великі групи: самозбірні коробки для взуття та чотириклапанні картонні коробки для взуття . Перші частіше використовуються як споживча упаковка, а другі – і як транспортні коробки для взуття, і як споживчі (хоча й нечасто). За типом виробів взуттєві коробки з гофрованого картону поділяються на просто картонні коробки, коробки кришка-дно, гофроящики, гофрокороби та самозбірні коробки для взуття. Виготовляються всі вони з тришарового або п'ятишарового гофрокартону, всі розміри і вимоги зазвичай визначені спеціальними нормативами. Однак цього недостатньо. Щоб картонна коробка для взуття дійсно стала надійним захистом для товару, вона повинна бути правильно обрана і зберігатися у відповідних умовах. Інакше може виникнути ситуація, коли складовані в підсобному приміщенні коробки руйнуються, а взуття втрачає товарний вигляд. Найчастіше виною тому підвищена вологість приміщення, де знаходиться ця упаковка. Навіть найміцніша картонна коробка, яка виготовлена з чисто-целюлозної сировини, може стати непридатною через зберігання на промерзлому складі з дахом, що протікає. Адже з підвищенням вологості повітря збільшується і вміст рідини в гофрокартоне, отже, знижується його міцність. Так, при вологості гофрокартону, що дорівнює 13-14%, його опір стиску в торцях зменшується на 50%, а при досягненні параметра 18-20% матеріал стає непридатним до використання. Оптимальний показник вологості – 10%. Саме таку треба підтримувати. Також деформація картонних коробок може статися через неправильний вибір розмірів такої упаковки. Існують спеціальні ГОСТи, що регламентують подібні параметри для взуттєвої гофротари і не тільки. Усередині картонних коробок ні в якому разі не повинно бути порожнеч: вони ведуть до нерівномірного розподілу навантаження та перекосів. До того ж, дуже важливо правильно скласти ящики та коробки у штабелі – чим вони щільніші, тим краще збережеться товар. Ідеальний варіант - застосування плівки-стрейч з прокладками з п'ятишарового гофрокартону та куточками на ребрах жорсткості, що скріплюють штабелі зовні. При картонних коробках для взуття також важливо підібрати оптимальну марку гофрокартону, з якої вона виготовлена. Потрібно обов'язково враховувати вагу нетто виробів, а також висоту майбутніх штабелів завантажених товаром коробок. В цілому ж, щоб взуттєві коробки справді стали надійним захистом для вашої продукції, слід врахувати сукупність усіх вищеописаних параметрів, що впливають на міцність упаковки. Також потрібно зберігати взуття не тільки у відповідність до нормативів, а й дотримуватися параметрів, які впливають і на стан картонних коробок. У такому разі гофротара гарантовано виконає свою функцію та захистить будь-яке взуття від пошкодження.


Купити взуттєві коробки дешево у Києві

Купити за найнижчими цінами в Києві картонні коробки пропонує інтернет-магазин «Експрес Упаковка». У нас ви можете дешево купити красиві, зручні та виконані у повній відповідності до технології взуттєві коробочки різних форм, розмірів та моделей. Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» – це найбільший вибір взуттєвих коробок в Україні. У нас ви зможете вибрати та купити взуттєві коробки для всіх видів чоловічого, жіночого та дитячого взуття. Ми продаємо в Києві дешево коробки для будь-яких моделей та розмірів взуття, коробки для взуття з кришкою та зручні самозбірні коробки для взуття. Бажаєте, щоб ваше взуття було надійно та красиво упаковане? – Ми готові вам запропонувати більше сотні оптимальних рішень для пакування взуття за найнижчими цінами!

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити в Києві оптом і в роздріб найбільш затребувані взуттєві коробки - самозбірні картонні коробки для взуття з окремою або «вбудованою» кришкою. Самозбірні взуттєві коробки, які також називають коробками складної форми висікання, через сукупність експлуатаційних та міцнісних характеристик, а також досить низької ціни в Києві є найбільш вигідним видом упаковки для взуття, причому незалежно від її типу, форми та сезону, під який вона розрахована . Переваги самозбірних взуттєвих коробок дуже очевидні, тому переважна більшість виробників взуття в Києві вибирають для упаковки продукції саме таку тару та упаковку. Так що далі давайте трохи детальніше зупинимося на темі переваги самозбірних коробок для упаковки взуття над будь-якими видами взуттєвої тари та упаковки.

Для початку варто зрозуміти, що і для споживача, і для виробника взуття, яке б воно не було - домашнє, парадне або на всі випадки життя, - це не тільки життєво необхідний елемент одягу (ну, не босоніж ходити насправді!) , А ще й елемент стилю, іміджевий аксесуар, що дозволяє підкреслити свій добрий смак. На взуття завжди звертають увагу інші люди під час особистої чи офіційної зустрічі. При цьому взуття може бути дорогим, середньою ціновою або дешевою – так чи інакше, будь-яке взуття вимагає належного догляду за собою і комфортних умов зберігання, особливо – взуття з натуральних матеріалів або взуття з дорогим і сприйнятливим типом зовнішньої обробки. Всі ці умови та умовності, що пред'являються до взуття, змушують виробників даного елемента одягу ретельно та дуже скрупульозно ставитись до вибору упаковки для взуття. До цього виду пакувальних матеріалів завжди пред'являється безліч вимог, причому досить різних. Найбільш повно відповідають цим критеріям вибору самозбірні взуттєві коробки . Вони і зручні, і універсальні, і дуже міцні, і найголовніше вони виглядають красиво і естетично.

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлено понад 20 моделей самозбірних взуттєвих коробок із стандартного тришарового гофрованого картону та тришарового мікрогофрокартону з кількома варіантами профілю. Взуттєві коробки , які ви можете купити дешево оптом чи в роздріб в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», дозволять вам елегантно та красиво упаковати будь-який тип взуття будь-якого розміру – від найменших до дуже великих. Одночасно з цим взуттєві картонні коробки, які є в наявності або можуть бути виготовлені на замовлення, дозволяють надійно захистити взуття під час зберігання та транспортування в точки оптово-роздрібної торгівлі або безпосередньо до покупця. Вони відмінно захищають упаковане взуття від попадання вологи, пилу та бруду, різних механічних пошкоджень типу подряпин або ударів.

Основною особливістю самозбірних взуттєвих коробок, представлених у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», є зручна, витончена і водночас міцна конструкція. Ця особливість взуттєвих коробок є дуже важливою, адже взуттєва коробка може відкриватися і закриватися кілька разів і тому важливо, щоб її цілісність та товарний вигляд збереглися. При цьому коробка для взуття повинна відкриватися легко і просто, без будь-яких зусиль. Щоб досягти цих якостей від взуттєвої коробки, для її виготовлення використовують мікрогофрокартон. Міцний тришаровий мікрогофрокартон забезпечує високий рівень захисту взуття від зовнішніх впливів, при цьому коробка відмінно зберігає форму, не пом'якшується і не деформується в процесі зберігання та перевезення, витримує безліч відкривань і закривань. Завдяки невеликій товщині матеріалу коробки виглядають витончено та елегантно. Використовуючи різні види друку, каширування, тиснення та іншого оздоблення, виробник взуття може створити унікальний дизайн коробки, нанести на неї фірмову символіку, контактні дані та іншу інформацію.

Загалом самозбірні картонні коробки для взуття виробництва компанії «Експрес Упаковка» вигідно відрізняються на тлі конкурентів багатьма чудовими особливостями. Крім низької ціни, наші картонні коробки для взуття займають дуже мало місця в розібраному стані. Найчастіше виробник взуття зацікавлений у оптимізації приміщень складу, тому самозбірна взуттєва упаковка є для нього ідеальним варіантом. Самозбірні взуттєві коробки не вимагають використання додаткових пакувальних матеріалів при безпосередньому пакуванні продукції – вони збираються з однієї частини без використання скотчу. Самозбірна взуттєва картонна коробка виглядає дуже презентабельно та естетично, до того ж завжди справляє сприятливе враження на споживача завдяки оригінальності конструкції. Самозбірні картонні коробки з легкістю і дуже швидко збираються вручну, їх складання не вимагає будь-яких особливих навичок і умінь. Крім того, для складання самозбірних взуттєвих коробок не доведеться купувати будь-яке додаткове обладнання.

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити оптом та в роздріб взуттєві самозбірні картонні коробки кількох типів конструкції. Вибір якогось конкретного типу залежить тільки від вас – будь-яку з представлених конструкцій взуттєвих коробок з мікрогофрокартону ми виготовимо в найкоротші терміни та в будь-якому обсязі. Всі самозбірні взуттєві коробки від компанії «Експрес Упаковка», незалежно від типу конструкції, які ви можете купити за низькими цінами оптом та в роздріб, по своїй суті є взуттєвою коробкою з відкидною кришкою, з'єднаною з основною частиною коробки. Взуттєві коробки такого типу відрізняються кількома дуже важливими перевагами перед іншими видами самозбірної взуттєвої тари та упаковки: кришка коробки ніколи не загубиться і не відірветься після численних відкривань та закривань у процесі демонстрації або приміряння упакованого взуття. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити взуттєві коробки оптом та в роздріб у широкому ціновому діапазоні – від економічних коробок для повсякденного недорогого взуття до ексклюзивної взуттєвої тари та упаковки, призначеної для брендових моделей від провідних виробників взуття. При виготовленні взуттєвих коробок на замовлення фахівці компанії «Експрес Упаковка» врахують усі особливості та вимоги, зможуть втілити у життя будь-які побажання замовника.


Виготовлення коробок для взуття у Києві

Компанія «Експрес Упаковка» здійснює виробництво картонних коробок для взуття на замовлення будь-яких розмірів, форм та конструкцій. Виготовлення взуттєвих коробок у нашій компанії ведеться силами професійних робітників та дизайнерів – з урахуванням основних переваг наших постійних клієнтів та останніх дизайнерських тенденцій в оформленні взуттєвих коробок різного типу та призначення. Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу тари та упаковки з багатошарових гофрованих картонів та одношарових картонів. Вже понад десять років виготовлення та продаж різних картонних коробок у Києві та загалом в Україні є основним напрямком діяльності нашого підприємства. І всю продукцію нашого підприємства можна купити оптом та в роздріб в нашому офіційному інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Найширший вибір готових картонних коробок для взуття різних розмірів, конструкцій та форм ви знайдете саме тут.

Також ми здійснюємо виробництво картонних коробок під взуття у Києві на замовлення. Знову зайшовши на наш офіційний сайт, у відповідному розділі ви можете оформити замовлення на виробництво взуттєвих коробок з гофрокартону, мікрогофрокартону або одношарового картону за допомогою спеціальної форми, детально вказавши всі параметри та властивості бажаних картонних коробок для взуття. Ми пропонуємо нашим клієнтам у Києві виготовлення унікальної упаковки за вашими індивідуальними параметрами для будь-яких видів чоловічого, жіночого та дитячого взуття. Виробництво різних картонних коробок на наших заводах здійснюється щодня, тому виконання замовлення на виготовлення взуттєвих картонних коробок будь-якої конструкції та форми у Києві займе приблизно від 1 до 3 днів незалежно від кількості коробок у замовленні.

Крім того, силами професійних конструкторів-дизайнерів ми можемо підготувати для вас взуттєві картонні коробки в Києві будь-якої складності конструкції та будь-якого дизайну, створити особисто для вас унікальну упаковку з гофрованого картону та мікрогофрокартону, яка зробить вашим товарам максимально ефективну рекламу та залучить цільового покупця у великих. масштабах. При цьому ми орієнтуватимемося на ваші побажання щодо підсумкового виду замовлених картонних коробок для взуття обраної вами конструкції та розміру. А також врахуємо й деякі інші фактори, які дуже важливі при створенні будь-яких якісних картонних коробок: фізико-хімічні характеристики товару, властивості та орієнтовна ціна матеріалу виготовлення картонних коробок, а також потенційні умови зберігання та перевезення товару, який у ці коробки буде упакований. Більш детально замовлення на виробництво картонних коробок для взуття буде нами виконуватися наступним чином.

На першому етапі ви та спеціаліст-технолог нашої компанії вибираєте матеріал, який буде максимально підходящим для виробництва картонних коробок для взуття у Києві. Вибір матеріалу для виробництва споживчого пакування такого типу зазвичай відштовхується від характеристик, профілю та товщини гофрокартону, оскільки картонні коробки для взуття повинні будуть забезпечити максимальний захист для ваших товарів від можливих при зберіганні та перевезенні статичних, механічних та інших пошкоджень (наприклад, від впливу вологи, жирів, повітря тощо). На другому етапі ми запропонуємо вам визначитися з вибором форми, розмірів та конструкції взуттєвих картонних коробок. Для цього вам запропонують вибрати конструкцію взуттєвих картонних коробок за Міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO, які за мінімальної витрати матеріалу забезпечать достатню жорсткість, зручність та технологічність при складанні та пакуванні товару, а також відповідатимуть актуальним вимогам логістики. Ну і, звичайно, які будуть зручні і сподобаються споживачам вашої продукції. На третьому етапі ви зможете визначитися з вибором зображення, яке буде наноситися на ваші взуттєві коробки тієї чи іншої конструкції, форми і розміру. Ми використовуємо кілька технологій для нанесення одноколірного та багатобарвного малюнка. Вам потрібно лише вибрати, як саме фарбувати ваші взуттєві картонні коробки , звичайно ж, за допомогою наших професійних фахівців.

Виробництво взуттєвих картонних коробок – це в першу чергу досить трудомісткий, технологічно складний процес. А тому наші фахівці при виконанні замовлення на виробництво гофротари такого типу завжди враховують усі тонкощі та аспекти цієї справи. Так, ми обов'язково запропонуємо вам наші рекомендації щодо уніфікації типорозмірів з метою максимальної раціоналізації виготовлення картонних коробок, транспортування та зберігання упакованого в них товару. Це дозволить знизити як витрати на виробництво взуттєвих картонних коробок на ваше замовлення, так і витрати на пакування товару, транспортування, зберігання та реалізацію вашої готової продукції. Для того щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво картонних коробок для взуття , або замовити взуттєві картонні коробки з печаткою зображення, зателефонуйте по одному з наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з детальним описом чотириклапанних або самозбірних картонних коробок для взуття та потрібного зображення на наш e-mail:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо у найкоротший термін і якнайшвидше приступимо до виробництва взуттєвих картонних коробок на ваше замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення коробок, а також підкаже будь-яку необхідну вам інформацію на замовлення.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки для взуття оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво взуттєвих картонних коробок у Києві. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити взуттєві картонні коробки в Києві за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір різних картонних коробок для взуття в наявності у Києві. Можливість купити взуттєві картонні коробки у Києві будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити взуттєві коробки з мікрогофрокартону у Києві зі складу. Низька ціна на взуттєві картонні коробки – всі ці та інші переваги чекають вас при замовленні картонних коробок під взуття в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн