Листовий гофрокартон Київ: що і де можна купити?

Картон гофрований у листах є одним із найбільш популярних та затребуваних видів продукції целюлозно-паперової продукції в Україні. У Києві на гофрокартон у аркушах різного формату також попит дуже великий. Хоча, звичайно, багато хто може цьому здивуватися, адже листовий гофрокартон не використовується для упаковки товарів або вантажів у чистому вигляді. Однак це основна сировина, з якої виготовляють найбільш популярний вид упаковки – картонні коробки. Гофрований картон у листах та картонні коробки дуже тісно взаємопов'язані. Характеристики сировини (гофрокартону) впливають на характеристики картонних коробок, які з нього виготовлені. Так що в основному тришаровий або п'ятишаровий гофрований картон в листах хочуть купити дешево зазвичай саме з прицілом на подальше виробництво гофротари з нього. Але, безумовно, є низка винятків – це всі види гофрокартону прокладки. Найчастіше у Києві купують прокладочний гофрокартон із трьома шарами. Це із серії «і дешево, і сердито» - правду кажучи, ціна на прокладочний тришаровий картонний лист у Києві справді низька. Прокладочний гофрований картон повністю виправдовують свою назву - з нього виготовляють, власне, прокладки в гофротару, а також інші внутрішні елементи. Крім того, він активно застосовується саме у аркушах у процесі транспортування товарів або їх зберігання на складі. Загалом, видів та типів гофрованого картону в листах у Києві купується безліч. Будь-яких різних. А ось за якою ціною, які саме і для яких цілей – це ми з'ясуємо в рамках цієї статті. Безумовно, на прикладі товарів інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки ми маємо найбільший вибір гофротари та упаковки в Києві та Україні в цілому. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке гофрований картон?

Отже, в принципі багато в чому вже зрозуміло, що в основі попиту на листовий гофрований картон лежить попит на картонні коробки, які з нього виробляються. І в залежності від популярності того чи іншого виду картонних коробок вимірює рівень популярності того чи іншого виду листового гофрованого картону. Про це ми поговоримо докладніше пізніше, а почнемо з основ. Що такого в цьому листовому гофрованому картоні, що картонні коробки з нього мають такий попит у Києві? І чому саме листовий гофрований картон є основною сировиною для виготовлення більшості видів споживчої та транспортної тари, зокрема гофротари?

Гофрований картон у найзагальнішому розумінні є багатошаровим матеріалом з паперової сировини. Він може бути різного кольору, розміру, щільності, відрізнятися кількістю шарів та призначенням. Незмінною є лише його структура – будь-який гофрований картон є багатошаровим матеріалом – у якому плоскі шари чергуються з гофрованими (хвилястими). Залежно від загальної кількості шарів відбувається ранжування гофрованого картону. В цілому ж, товщина гофрокартону може сягати від 3 до 100 мм. Минулої статті ми вже розповідали про двошаровий гофрований картон і особливості попиту на нього в Києві. Тому в цій статті ми про нього говорити ще раз не будемо, а торкнемося інших видів гофрокартону – який випускається в аркушах. Така форма випуску характерна для тришарового гофрованого картону, п'ятишарового та семишарового. Тришаровий гофраліст і п'ятишаровий гофрований картон за рівнем попиту в Києві можна віднести до категорії популярних товарів, так як купити листи гофрокартону в Києві такого типу хочуть досить часто. А ось семишаровий гофрокартон не є настільки популярним. Він, безумовно, і міцніший, і довговічніший, і міцніший, проте ціни на нього в Києві дуже високі. Робити гофротару із семишарового гофрованого картону без великого попереднього замовлення (скажімо, відразу на кілька тисяч штук) банально невигідно. Загалом для Києва характерна велика і різноманітна пропозиція про продаж гофрованого картону в листах, що, втім, цілком вписується в загальну логіку попиту на гофротару та упаковку всіх видів у нашій країні. На сьогоднішній день саме у Києві представлений найрізноманітніший та найцікавіший вибір гофрованої тари та упаковки з паперової сировини.


Які картонні листи можна дешево купити у Києві сьогодні?

Кількість різновидів багатошарових картонних листів на сьогоднішній день настільки велика, що можна легко заплутатися через наявність великої кількості схожих пропозицій. Тому, щоб правильно вибрати тип гофрокартону для виробництва картонних коробок того чи іншого призначення, потрібно трохи розуміти різницю між видами та типами листового гофрованого картону в листах. І в цьому ми вам допоможемо. Отже, в залежності від кількості шарів листового гофрокартону, з якого можна робити пакувальні коробки гофротару, може бути:

Крім того, є ще двошаровий гофрокартон у рулонах, про який ми вам розповідали в минулій статті. Він складається з одного плоского та одного гофрованого шару та застосовується як обгортковий або пакувальний матеріал у чистому вигляді. Картонні коробки з двошарового гофрованого картону не виготовляються. А також у Києві можна купити чотиришаровий гофрований картон. Він являє собою багатошаровий гофрокартон із внутрішньою відкритою хвилею. Теоретично, картонні коробки з нього можна робити, проте попиту на таку упаковку в Києві майже немає, тому й сам чотиришаровий картонний лист можна купити хіба що на замовлення.

Крім кількості шарів, весь представлений на ринку Києва багатошаровий листовий гофрокартон відрізняється також і типом хвилі. Хвилю ще називають профілем гофрокартону і навпаки, в цілому, це суть те саме. В принципі, купити дешево у Києві гофрований картон у листах тієї чи іншої хвилі купити зовсім нескладно. Так що, якщо ви хочете купити в Києві гофрований картон у листах певного профілю, то у вас буде щонайменше більше десятка пропозицій різних фірм, магазинів та заводів. Питання лише в тому, яка ціна за один квадратний метр такого картонного листа вам буде запропонована. А також у тому, який саме вид профілю листового гофрованого картону вам найбільше підходить. І якщо за ціною тут можна і самому зорієнтуватися, промоніторивши ряд пропозицій про продаж гофрокартону в аркушах в Києві в інтернеті, то щодо вибору правильного типу хвилі потрібно трохи корисної інформації. Важливо це, в першу чергу, ще й тому, що в дуже багатьох випадках тип профілю картонного листа впливає на міцнісно-експлуатаційні характеристики гофротари, що виготовляється з цього листа гофрованого картону. Причому неважливо, це буде тришаровий картонний лист , п'ятишаровий або семишаровий - так чи інакше, неправильно підібраний тип хвилі обов'язково позначиться. Тому далі давайте більш детально розглянемо, які види профілю гофрокартона бувають. Природно, торкнувшись лише тих, які можна побачити у Києві.

В цілому, будь-який багатошаровий гофрований картонний лист має певний профіль, заздалегідь вибраний під час його виготовлення. Профіль гофрокартону має чітко фіксовані параметри. Звичайно, з «невеликою поправкою на вітер», як то кажуть. Гофрокартон відрізняється за висотою та шириною гофра. Ширина гофра найчастіше не надає вирішального впливу рівень міцності гофротари чи її експлуатаційні властивості (звичайно, якщо дотримані ГОСТы), тоді як висота гофри, або іншими словами профіль гофрокартона, зовсім навпаки. Це дуже важлива характеристика, яку обов'язково слід враховувати, якщо ви хочете купити якісну сировину для виробництва картонних коробок у Києві. Розміри гофру часто визначають те чи інше призначення картонних коробок, межі їхньої експлуатаційної ваги, можливі терміни експлуатації, можливі форми та конструкції картонних коробок, а також допустимі умови для їх успішної експлуатації. Зокрема, купити тришаровий та п'ятишаровий гофрований картон у листах можна з такими видами профілю.

Профіль А – великий. Висота хвилі становить 4,6 – 5,2 мм. Такий гофрокартон відрізняється добрими амортизаційними властивостями. Його використовують при виготовленні ящиків для пакування м'якої та крихкої продукції (скляні вироби) та для різноманітних вкладишів.

Профіль В – дрібний. Висота хвилі дорівнює 2,5 – 3,2 мм. Амортизація в нього нижча, зате має високу міцність. Картон з гофром В застосовується для пакування кондитерських виробів, побутової хімії та ін.

Профіль С – середній. Висота хвилі шару гофри – 3,6 – 4,3 мм. Цей гофрокартон поєднує властивості продукції профілів А і У, тому він є універсальним виготовлення картонних коробок загального призначення, зокрема – товарної тари.

Профіль Е – мікрогофрокартон. Має висоту хвилі лише 1,1 - 1,7.мм. Мікрогофрокартон використовується для виготовлення споживчої тари різної форми та конструкцій. Його властивості дозволяють створювати продукцію практично будь-якої форми та розміру, наносити повнокольоровий трафаретний друк, а також виконувати різну обробку верхнього шару листів: лакування, каширування, об'ємне тиснення та інше.

П'ятишарові гофровані картони випускаються з двома гофрованими шарами, а семишарові - з трьома. При цьому характеристики кожного профілю в гофроліста точно такі, як ми вказали вище. Єдине, що ще важливо враховувати, той самий п'ятишаровий або семишаровий лист гофрованого картону може мати кілька різних типів профілю. Наприклад, У і З, і навіть відповідні позначення маркування. Зокрема, такий п'ятишаровий гофрований картон в оголошеннях про продаж позначатиметься «В/С». Що ж, на цьому із загальною інформацією ми, мабуть, на цьому закінчимо і перейдемо до конкретних пропозицій продажу листового гофрованого картону в Києві. А якщо ви захочете розібратися у всіх тонкощах процесу виробництва листового гофрованого картону та особливостях усіх його видів, то рекомендуємо відвідати блог інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Там докладно описано.


Тришаровий листовий гофрований картон купити в Києві

Тришаровий гофрокартон , завдяки сукупності характеристик міцності, експлуатаційних характеристик, показників довговічності в різних умовах експлуатації, а також через те, що ціна на тришаровий гофрований картон у листах у Києві досить дешева, є одним з найпопулярніших матеріалів для виробництва гофротари та упаковки – транспортної. та споживчої тари. Найбільший вибір такого гофрованого картону, а також найнижчі ціни на тришаровий лист гофрокартону ви знайдете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити за низькими цінами оптом та в роздріб недорогий гофрований картон у листах бурого, білого кольору, також інших кольорів та відтінків з різними варіантами профілю. В асортименті нашого інтернет-магазину ви можете купити дешево у будь-який час листовий гофрокартон відмінної якості у різних варіантах довжини та ширини листа. Продаж гофрокартону в листах ми здійснюємо різними способами: клієнту доступна купівля картону гофрованого в листах за готівковий та безготівковий розрахунок. Розрахунок готівкою може бути здійснений у гривнях за фактом отримання покупки, а також попередньо – на момент замовлення.

Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та гофроупаковки. Ми є одними з найбільших компаній-виробників листового гофрованого картону в Україні. Вже сьогодні в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево в Києві якісний тришаровий та п'ятишаровий гофрований картон у листах для виробництва різних видів упаковки, дешевий тришаровий гофрокартон для прокладок, прокладочний гофрокартон для використання під час вантажоперевезень та зберігання різних товарів та предметів т.п. Ми постаралися запропонувати вам найповніший асортимент картонних листів на всі випадки життя з урахуванням популярності та затребуваності того чи іншого виду гофрованого картону в листах у Києві на сьогоднішній день. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете обрати та купити недорого оптом та в роздріб картон гофрований у листах кількох видів. Кожна відрізняється від інших за кількістю шарів, розміром, кольором, типом профілю та маркою. Дані параметри впливають на безліч особливостей листового картону, а також виробів з нього. Тому вибір листового гофрованого картону настільки різний - щоб запропонувати клієнту максимально підходящий вибір сировини для виробництва картонних коробок.

Тришаровий гофрований картон у листах ви можете купити дешево у Києві оптом від 300 листів та в роздріб від 1 штуки. Цей вид гофрокартону ми продаємо різних марок у бурому кольорі, зокрема тришаровий гофрокартон Т-21, Т-22 та Т-24. Причому з різними типами профілю на вибір – С та В профіль. Тришаровий гофрований картон у листах, представлений у каталозі нашого інтернет-магазину, незалежно від типу профілю є чудовою сировиною для виготовлення споживчої упаковки, транспортної та товарної тари. Він складається з двох плоских шарів – лайнерів, та одного внутрішнього – гофри, або флютингу. Використовується для виготовлення більшості видів гофротари та гофроупаковки, призначеної для пакування для пакування продукції, що не сприймає статичне навантаження (згідно з ГОСТом). Також активно застосовується для допоміжних пакувальних елементів: обічак, кришок, решіток, прокладок, вкладишів і т.п.

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево оптом та в роздріб у Києві тришаровий мікрогофрокартон різного кольору в листах, знов-таки різного формату. Це картонні листи різної довжини та ширини. Тришаровий мікрогофрокартон є пакувальним матеріалом з невеликою висотою флютингу (гофри) в порівнянні зі звичайним гофрованим картоном. По суті, це просто різновид того самого тришарового гофрованого картону. Однак через призначення та особливості конструкції картонних коробок, які з нього виробляються, він виділяється як би в окремий вигляд. В асортименті нашого інтернет-магазину ви можете купити дешево у Харкові, Києві та інших містах України тришаровий мікрогофрокартон товщиною до 1.8 мм. У порівнянні з іншими листового гофрокартону мікрогофрокартон характеризується нижчими показниками міцності та стійкості до впливу зовнішніх факторів, тому використовуються у чітких вагових нормах для певних розмірів та видів продукції. Маркується мікрогофрокартон залежно від типу гофри та виготовляється з високоякісної сировини на сучасному обладнанні у чіткій відповідності до Держстандарту України. За типом гофри в асортименті інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево у Києві тришаровий мікрогофрокартон двох видів: мікрогофрокартон у листах профіль «Е» та листовий мікрогофрокартон профіль «F». Загалом, завдяки низькій ціні та привабливому зовнішньому вигляду мікрогофрокартон у Києві широко використовується для виготовлення споживчої гофротари, зокрема самозбірних та подарункових картонних коробок. Тара та упаковка з такого матеріалу виходить легка та одночасно міцна, вона надійно захищає упакований товар від різних пошкоджень та зовнішніх впливів. Листовий тришаровий мікрогофрокартон , представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», найчастіше використовується для виробництва тари та упаковки, що використовується в харчовій промисловості, для косметики та парфумерії, дитячих іграшок, фармацевтичних товарів та ліків. Застосовується для упаковки тендітних і легких предметів невеликої ваги. Підходить для висікання поштових картонних коробок та пакування для посилок. Картонні коробки з листового мікрогофрокартону виглядають естетичнішими і акуратнішими в порівнянні з іншими видами листового картону, а важать набагато менше. А це у багатьох випадках дуже важливе.

П'ятишаровий гофрований картон у листах купити у Києві дешево ви також можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Це більш щільний та довговічний вид сировини для виробництва картонних коробок, однак і ціна на 5-ти шаровий гофрований картон у листах у Києві відрізняється. Він коштує дорожче тришарового гофроліста, причому як оптом, так і в роздріб. Ми продаємо п'ятишарові листи гофрованого картону власного виробництва, як і тришарку. Він виготовляється згідно з ГОСТами України та повністю відповідає всім вимогам та критеріям, що висуваються до цього виду продукції целюлозно-паперової галузі промисловості. 5-ти шаровий гофрокартон відрізняється від тришарового наявністю додаткових двох шарів: одного гофрованого та одного плоского шару. Це робить п'ятишаровий гофрокартон набагато міцнішим, зносостійким і довговічним, тобто надійнішим з точки зору експлуатаційних характеристик. Застосовується п'ятишаровий гофрокартон для виготовлення транспортної упаковки, тари та упаковки для продукції, якій необхідний високий ступінь захисту від механічних пошкоджень, для виробництва великогабаритної гофротари, для виготовлення упаковки для товарів з особливими умовами зберігання (тара та упаковка для зберігання товарів у холодильних та морозильних камерах, наприклад), для міцної та жорсткої гофротари та гофроупаковки.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити гофрований картон у листах у Києві оптом та в роздріб недорого, а також замовити будь-який вид гофрокартону – будь-якого кольору та розміру, з будь-яким видом профілю. Більше 20 різних видів гофрованого картону завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво листового гофрокартону за своїми розмірами з натуральної сировини без використання синтетичних добавок або матеріалів. Величезний вибір тришарового та п'ятишарового гофрованого картону в листах, покупка листового гофрокартону та мікрогофрокартону будь-якого розміру та кольору онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити гофрований картон у листах у Києві зі складу, низька ціна на гофрокартон – всі ці та інші переваги чекають вас при замовленні гофрованого картону в листах в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн