Пакети із замком Zip Lock Київ

Пакети із замком Zip Lock користуються особливою популярністю у виробників дуже різних товарів. У роботі їх застосовують і торгові компанії, і поштові оператори, і особливо виробники різної побутової хімії та аграрних хімікатів. Погодьтеся, вже чимало. І це не кажучи вже про виробників різних прикрас, сувенірів, біжутерії тощо. Ну а якщо згадати обсяги використання поліетиленових пакетиків такого типу київськими торговими компаніями, то масштаби попиту стануть просто величезними. Дійсно, на сьогоднішній день пакети із замком Zip-Lock у Києві є одним з найбільш популярних видів полімерної упаковки, та й усієї упаковки в цілому. Однак, як і в більшості інших випадків, далеко не всі види пакетів пакетів споживачі хочуть купувати. Причини тут зовсім різні, і справа не завжди в ціні. Тому далі давайте спробуємо разом розібратися, які саме пакети із замком Zip Lock сьогодні хочуть купити у Києві найчастіше та чому. Розглядати ж переваги та недоліки різних видів пакетів Zip Lock ми будемо на прикладі товарів з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший вибір пакетів пакетів не тільки в Києві, а й в Україні в цілому. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке сіп лок пакет? Які бувають види зиплоків?

Незважаючи на очевидну популярність пакетів із замком Zip Lock, багато споживачів не знають або не до кінця знають, що насправді являють собою пакети зип лок . Справа тут у тому, що самих по собі різних видів пакетів із замком на ринку представлено безліч. Зіп локами можна назвати лише частина їх. Так що почнемо з самого початку і з'ясувати, що таке пакети Zip Lock і як вони виглядають.

Пакети із замком Zip Lock – це прозорі поліетиленові пакети із особливим видом застібки. Поліетилен і навіть поліпропілен для виготовлення таких пакетів може використовуватися різний, а тип, будова, конструкція, якщо хочете, застібки повинні бути цілком визначені. Цей варіант застібки так і називається - зип лок. І саме за рахунок застібки ці пакети отримали поширену назву – зиплоки. Хоча в цілому їх називають дуже по-різному: зиплоки, зип-локи, Zip-Lock, грипер, zip-пакет, пакет-струна , пакет-грипер і так далі. Варіантів назви може бути безліч, проте всі ці терміни та поняття позначають той самий вид пакувальної продукції. Замок на zip-пакетах являє собою дві поліпропіленові смуги, що щільно з'єднуються і легко роз'єднуються один з одним. Їх з'єднання відбувається за рахунок наявності пазів та виступів. Замки можуть приєднуватися до пакету клеєм або спайкою, а сам пакет виготовляється з поліетиленової або поліпропіленової плівки. По суті, це той же прозорий поліетиленовий пакет, тільки більш щільний і оснащений спеціальним замковим пристроєм зип-лок для герметичної упаковки. Завдяки наявності замку пакет Zip lock герметично закривається та придатний для багаторазового використання. Цей вид пакетів є одним із найдоступніших і універсальних видів герметичної упаковки багаторазового використання. Але лише для нехарчових товарів. Для пакування продуктів харчування зип локи краще не використовувати, хоча якщо ви не будете постійно змінювати температурні умови зберігання, то можна використовувати зип локи.

Замок у пакетах Zip Lock є застібкою-змійкою – замок без безлічі дрібних секцій, як у блискавках для одягу. Але сам принцип скріплення елементів загалом дуже схожий. Такий замок у заритому стані «перетворюється» на тонку поліетиленову смугу, тому й називається «струна». Сам же по собі він складається з двох гладких полімерних смуг, з'єднання і роз'єднання яких здійснюється за рахунок їх конструкції - опуклості однієї смуги скріплюються з поглибленнями іншої смуги, розташованої з протилежного боку. У закритому стані замок Zip-Lock дуже схожий на «блискавку» із зубцями, проте прямим аналогом такого з'єднання в одязі є застібка-змійка. Вона така ж проста за конструкцією і не має зубців, забезпечує надійне з'єднання і може відкриватися і закриватися необмежену кількість разів. Однак через обставини застібка-блискавка в текстильних товарах не може забезпечити міцне скріплення на ділянках великої довжини, а тому її використовують набагато рідше, ніж застібки-блискавки. Крім того, незважаючи на однаковий принцип скріплення поверхонь, застібки-блискавки в одязі ніколи не називають зип-локами, хоча це цілком коректно.

Основний мотив використання саме такого типу застібки в пакувальних пакетах – це, безперечно, «ціна питання». Застібка-змійка у вигляді струни коштує дуже дешево, а для поліетиленових пакетів, які часто використовуються, що називається, «на один раз» - це те, що потрібно. Крім того, замок зип-лок досить практичний та зручний. Якщо, наприклад, порівнювати його із застібкою-блискавкою із зубцями, то остання виходить з ладу набагато швидше і набагато частіше, а її ремонт може бути дуже дорогим. У застібок-блискавок проблеми часто пов'язані з повзунком на блискавці. Коли він зношується, то не вирівнюється і не з'єднується з зубами, що чергуються. При поділі блискавок вставний штифт може відірватися від стрічки; стрічка може навіть розпастись від використання. Якщо застібка-блискавка виходить із ладу, вона може застрягати або частково ламатися. Всі ці проблеми для замків зип лок типу «струна» просто незнайомі. А враховуючи, для якої упаковки застосовується зип-лок , його частий ремонт взагалі неприйнятний. Самі поміркуйте, одна справа ремонтувати застібку в дорогому одязі, а інша - в поліетиленовому пакеті. Тому в поліетиленових пакетах замок Zip Lock має бути спочатку хорошої якості і без шлюбу по всій площі своєї робочої поверхні.

Із замком «зіпер», сподіваємося, вам усе зрозуміло, тому далі поговоримо про другу «частину» пакетів-гриперів – про сам пакет із поліетилену. Безпосередньо полотно пакету виготовляється з кількох видів поліетилену: ПНД, ПВД та ПСД (низького, високого та середнього тиску відповідно). У всіх випадках цей процес здійснюється на екструдері, а сировиною тут є поліетиленові та рідше поліпропіленові гранули відповідного типу. При цьому густина полотна досягається досить високого рівня. Як правило, це щось близько 40-50 мікрон, але буває ще міцніше. За рахунок цього пакети-грипери із замком Зіп-Лок мають кілька незаперечних переваг перед стандартними фасувальними пакетами та кульками, які ми звикли бачити у супермаркетах Києва та у менших магазинах. Насамперед, це можливість простого багаторазового відкривання та закривання, що не вимагає ні часу, ні зусиль (порівняйте із зав'язаним звичайним поліетиленовим пакетом, в якому носите покупки). Щільно закритий замок дає можливість довго зберігати властивості упакованого продукту і не переміщати його в іншу тару протягом усього використання. Замок-грипер помітно покращує зовнішній вигляд упаковки і не допускає прокидання вмісту. Також він забезпечує захист товару від проникнення пилу, вологи чи комах. Виробники багатьох товарів виграли від використання такої упаковки. Zip-пакети вдало використовуються для фасування кормів для тварин, мінеральних та натуральних добрив, побутової хімії, дрібних деталей для інструментів або електронної техніки тощо.


Для чого застосовуються пакети-струна із застібкою зиплок у Києві?

Перші пакети із замком Зіп Лок з'явилися у середині минулого століття. На той момент сфера їх застосування була досить обмежена - в основному зип локами користувалися ряд компаній, які виробляють різні будівельні товари. На сьогоднішній день ситуація зовсім інша. У всьому світі загалом і в столиці нашої країни, зокрема , пакети із замком Zip-Lock використовуються дуже по-різному. І навіть незважаючи на широке поширення пакувальних пакетів іншого типу, пакети із замком Зіп лок не тільки не втрачають своєї популярності, але й за рахунок стабільно низької ціни з'являються у нових сферах виробництва, торгівлі та сфери послуг. Особливо популярні зип локи як багаторазове пакування, яке потрібно максимально зручно і швидко закривати і відкривати, не пошкоджуючи при цьому ні сам замок, ні пакет. Крім того, використання прозорого кольору дозволяє демонструвати вміст і зовсім без потреби відкривати пакет. У такому прозорому глянцевому пакетику можна зберігати будь-які предмети, у тому числі ті, яким потрібне герметичне зберігання. І, що найцікавіше, це далеко не всі переваги, які може нести пакет із замком Zip Lock у разі використання його як товарної упаковки. Серед важливих інших особливостей зип локів варто виділити такі:

  • висока міцність, надійність та довговічність упаковки;
  • можливість багаторазового використання та невибагливість до навички: якісні пакети легко витримує понад 150 циклів відкривання-закривання;
  • естетичний зовнішній вигляд, який дозволять вигідно уявити вкладені е товари;
  • можливість нанесення логотипів, контактних даних компанії, малюнку, що запам'ятовується, тощо, причому абсолютно будь-якого кольору;
  • високий рівень опору зовнішнім впливам – якщо зип-лок цілий, без порізів чи подряпин, він не тільки не пропустить вологу і пил, але створить дійсно герметичну упаковку;
  • низькі оптові ціни на пакети із замком Zip Lock у Києві – 100 таких пакетиків невеликого розміру можна купити в сумі дешевше навіть за 5 гривень.

Але, безумовно, головною перевагою використання пакетів із замком Зіп Лок залишається можливість багаторазового використання. Чому? Ну, по-перше, для товарів нехарчової групи герметична упаковка потрібна далеко не завжди. А щодо низька ціна сьогодні у Києві на багато видів поліетиленових пакетів, а не лише на зип локи. Наприклад, ті ж самі пакети-слайдери коштують зовсім дешево. Тим більше, що можливостей і відповідного обладнання для виробництва зип локів в Україні вистачає, а технології створення полімерної упаковки, що постійно розвиваються, дозволяють модифікувати їх, створювати нові види зип-локів, знижувати собівартість їх виробництва, економити на закупівлі сировини. Сьогодні полімерні пакети можна виготовити і з поліпропілену, і з поліетилену, з євроклапаном та зі смугою двостороннього скотчу для закривання, з екструзійним замком або приварним, одношарові та багатошарові, з подвійним замком, з кишенями, з боковим або верхнім завантаженням вмісту – словом, варіантів безліч.

Зрозуміло, такі можливості впливають на попит та пропозицію щодо пакетів із замком Zip Lock . Адже, за великим рахунком, крім обов'язкового наявність струнного замку з гладким типом з'єднання, у всьому іншому можна експериментувати. Тому популярність пакетів із замком Zip Lock у Києві дуже висока, а попит ще й різноманітний. Сьогодні пакети із замком Zip Lock застосовуються для пакування готової продукції у виробництві ювелірних прикрас та біжутерії (багато компаній упаковують свої товари саме у зіп-пакети, адже вони дозволяють повністю розглянути товар, тим самим «продовжуючи» його товарний вигляд). Кондитерські магазини, хлібобулочні заводи, цехи використовують упаковку зип-лок для зберігання деталей обладнання для виробництва продуктів харчування (наприклад, як ще можна дуже дешево упаковати різні дрібні насадки і ножі або щось подібне). У поліграфії та друкарстві використовуються зип локи великого та середнього розміру для пакування кольорового паперу, журналів, листівок, газет – вони допомагають уберегти паперову продукцію від вологи, зберегти важливу друковану інформацію в недоторканому вигляді. Для упаковки електроприладів різного типу пакети із замком-струна застосовуються зовсім повсюдно – різні шнури, кабелі, цифрові накопичувачі тощо упаковуються саме в них. Різні текстильні товари (постільна білизна, одяг, штори тощо) останнім часом просто неможливо уявити без зип-лок упаковки. Причому настільки, що здається, ніби прозорі пакети із замком зип лок саме для цієї групи товарів і вигадувалися спочатку. Різні футболки, майки, шорти, штани та джини, светри та сорочки, бюстгальтери та колготки – все це сьогодні упаковується в основному саме в пакети із замком Zip Lock .


Прозорі пакети для упаковки товарів із замком Zip Lock Київ

Одним з найважливіших напрямків використання пакетів із замком Zip Lock є товарна упаковка. Здебільшого, у них зберігають та перевозять товари нехарчової групи та малого чи середнього розміру. Крім того, для групової упаковки різного дріб'язку зип локи справжня знахідка: цвяхи, шурупи, гайки, ювелірні вироби, швейна та меблева фурнітура, бісер – для всіх цих товарів пакети із замком Зіп Лок є просто незамінною упаковкою.

Пакет зип лок для пакування готової продукції є пакет-грипер із замком типу «струна». Пристрій замку дозволяє зімкнути краї пакета таким чином, щоб вони щільно прилягали один до одного, не пропускаючи повітря. Назва походить від англійської - gripper, що означає: захоплення, затискач. Замок складається з двох елементів: з одного краю пакета розташована поліетиленова смуга, що фіксує, зі спеціальним поздовжнім вузьким заглибленням на всю довжину смуги. А з іншого краю – гребінь, що ущільнює, розміром також всю довжину смуги. При закритті пакета ущільнюючий гребінь легко і щільно замикається з фіксуючим елементом замка. Закриття пакета проводиться легким, притискаючим, поздовжнім рухом пальців уздовж краю, від кінця замка до іншого. Таким чином пакет закривається щільно і не пропускає повітря. Товарні пакети-грипери використовують у різних сферах, що працюють у тому чи іншому вигляді з готовою продукцією або з товарами на продаж: у промисловості, в оптово-роздрібній торгівлі, у складському обліку (до речі, на складах у зипи часто упаковують товари, які якимось чином «залишилися» без основної упаковки), у медицині, у сфері послуг та у побуті. Особливо актуальні вони у тих ситуаціях, коли важливо зберігати дрібні предмети разом, але при цьому мати до них постійний та швидкий допуск. Пакети грипери відмінно захищають продукцію від впливу вологи та бруду, тому їх із задоволенням використовують для зберігання товарів із чутливими типами покриттів.

На сьогоднішній день у Києві можна купити порівняно недорого три види пакетів-гриперів. І всі вони відрізняються видом застібки зип лок:

  1. Одинарний зип лок є простий струнний замок у вигляді однієї смуги зверху або збоку пакета. При цьому одинарний зип чудово зберігає вкладені товари від зовнішніх впливів та гарантує безпечне зберігання та перевезення у різних погодних умовах та за різної вологості.
  2. Подвійний замок-струна виготовляється зі спеціального поліетилену високого тиску. Призначений такий поліетиленовий пакет для зберігання та перевезення різних сипких та пастоподібних матеріалів. А використання іменного подвійного замку обумовлюється тим, що потрібна додаткова страховка на випадок непередбачуваного розтину першого замку. Хоча це все, як то кажуть, на любителя. Одні й самі товари залежно від виробника упаковуються й у одинарні зиплоки й у подвійні.
  3. Третій вид пакетів із замком зип-лок – це пакети зі спеціальним бігунком. Вони називаються пакети-слайдери. Ці пакети мають на увазі наявність повзунка на упаковці, який переміщається напрямними смугами. Виготовляються такі застібки з нещільного поліетилену. Проте в останні роки сфери застосування, а згодом і характеристики сировини в пакетах-гриперах та пакетах-слайдерах настільки розійшлися, що сьогодні пакети-слайдери можна виділити в окрему групу. За фактом, слайдери та грипери сьогодні поєднує лише наявність замку для герметичного пакування та прозоре пластикове полотно самого пакету.

Слід зазначити, що застібка zip lock у всіх видах пакетів характеризується надійністю і зносостійкістю. Звичайний термін служби самого замку становить від 800 до 1000 циклів відкриття та закриття пакета в залежності від виробника пакетів Zip Lock. При цьому, якщо зиплоки виготовлені згідно з технологією, то конструкція в цілому не псується, не тріскається і не лопається.


Упаковка з зип застібкою: де купити в Києві

Упаковка з зип застібкою за найнижчими цінами оптом і в роздріб представлена в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми пропонуємо поліетиленові пакети-струна для пакування харчових та нехарчових товарів у широкому асортименті. У нас ви можете дешево купити пакети із замком Zip Lock маленького, середнього та великого розміру у зручній фасуванні по 100 штук. Асортименти пакетів-гриперів дуже різноманітний: ми можемо запропонувати вам купити недорого прозорі пакети-грипери з контрольною смугою буквально для всього! Продаж пакетів для посилок, пакети із замком для готової продукції, подарункові поліетиленові пакети, пакети із замком зип лок для подарунків та сувенірів – все це ви можете купити у Києві як оптом, так і в роздріб. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» кожен клієнт зможе вибрати найбільш зручний варіант покупки Zip Lock пакетів. Крім того, для більш вигідної купівлі пакетів гриперів у Києві ми готові запропонувати вам купити пакети із замком Zip Lock зі знижкою від 15% та вище – залежно від загальної кількості куплених товарів. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого прозорі вакуумні пакети будь-якого розміру, нестандартної форми та кольору з кількома видами розташування та кількості замків. Також ми можемо запропонувати вам прозорі пакети Zip-Lock з печаткою логотипу вашої компанії або будь-якого іншого зображення відповідно до ваших комерційних потреб та вимог. Всі пакети із замком Zip Lock в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ми продаємо за цінами виробника. Усі представлені в каталозі нашого інтернет-магазину пакети-струна виготовляються на підприємствах наших партнерів, і саме тому ми готові запропонувати вам найнижчі ціни на пакети із замком Zip Lock у Києві. Виробничі потужності та технологія створення пакетів із замком типу Zip Lock, що використовуються, дозволяють нам гарантувати вам максимально стислі терміни виробництва, високу якість і конкурентні ціни на всі види пакетів з каталогу нашого інтернет-магазину. Повне дотримання технології виробництва дозволяє нам запропонувати вам герметичні зиплоки , що повністю відповідають ГОСТу для даного типу продукції.

Прозорі поліетиленові пакети-грипери , представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», розрізняються за розміром, видом та способом застосування. Вибрати і купити пакети із замком Зіп Лок ви можете за найнижчими цінами в Києві в роздріб від 1 упаковки (100 пакетів) або оптом в будь-якій необхідній вам кількості. Вакуумні пакети грипери від компанії «Експрес Упаковка» неймовірно надійні та підійдуть для пакування, зберігання та перевезення будь-яких товарів та предметів. Ви можете використовувати їх для упаковки готової продукції на полиці магазинів та супермаркетів, як упаковка для одягу та взуття, як упаковка для подарункової, презентаційної та сувенірної продукції, а також у багатьох інших випадках. Ми пропонуємо вам купити поліетиленові пакети із замком Zip Lock на максимально вигідних для вас умовах з доставкою до будь-якої точки України. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити пакети із замком Zip Lock у Києві оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво зиплоків різного розміру. Більше 50 різних розмірів зип-пакетів завжди є на нашому складі. Величезний вибір різноманітних зіпів, покупка в Києві будь-якої моделі пакетів із замком Zip Lock онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити будь-яку кількість пакетів-струна у Києві зі складу та забрати самовивізом або замовити доставку, низька ціна на пакети грипери у Києві – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні поліетиленових пакетів із замком Zip Lock в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн