Поліетиленові пакети з логотипом та без логотипу Київ

Сьогодні в Києві, мабуть, неможливо собі уявити повсякденне життя і роботу без різних поліетиленових пакетів. Ця дешева і дуже практична упаковка стала незамінним помічником у багатьох ситуаціях. І, незважаючи на те, що альтернатив пакетам з поліетилену придумано багато, і купити щось із цього в Києві не так і важко, поліетиленові пакети все одно залишаються одним із лідерів ринку пакувальних матеріалів у столиці нашої країни. І тут знову, як і в оглядах іншої упаковки, які ми публікували раніше, доводиться говорити про величезну різноманітність пропозицій. Різних за своїм типом, виглядом, кольором і розміром поліетиленових пакетів у Києві представлено безліч. Мабуть, навіть більше, ніж різновидів картонних коробок, яких теж багато. У рамках цієї статті ми б хотіли розглянути всі основні види поліетиленових пакетів, виходячи з поточного попиту на такого роду упаковку. Розбиратися ж, які поліетиленові пакети купити хочуть найчастіше і чому, ми будемо на прикладі поліетиленових пакетів з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки у нас не тільки найвигідніші пропозиції про продаж поліетиленових пакетів різного виду оптом, але та найбільший та найрізноманітніший вибір цієї упаковки у столиці нашої країни. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке пакети?

Традиційно вже на початку статті давайте розглянемо саму суть питання і з'ясувати, що таке пакети ? Які виробляються поліетиленові пакети ? Чому саме з поліетилену їх взагалі роблять, а не з якогось іншого матеріалу? І за рахунок чого поліетиленові пакети настільки потрібні сьогодні на ринку Києва?

Для початку варто розуміти, що основна цінність будь-якого поліетиленового пакету полягає у простоті та зручності використання. Це витратний пакувальний матеріал, основне завдання якого коштувати якомога дешевше і бути при цьому надійним і зручним якнайсильніше. На відміну від багатьох інших видів упаковки, на яких виробники товарів або представники сфери послуг не заощаджують з різних причин, за поліетиленові пакети ніхто і ніколи не сплачуватиме значних сум. У Києві сьогодні ситуація абсолютно така сама точно: всі хочуть купити поліетиленові пакети якомога дешевше. Причому, це стосується абсолютно всіх видів пакетів. До речі, чому пе пакети? Це стійка абревіатура для позначення поліетилену, яка є основною сировиною для виробництва пакувальних пакетів, про які ми говоримо. Безумовно, сьогодні в Києві можна купити не тільки прості та дешеві пакети , але і поліетиленові пакети різного розміру за серйозною ціною. Це оформлені якимось чином пакети, часто незвичайної форми, з яскравим принтом, що запам'ятовується, з цікаво оформленим ручками або дном і так далі. Але це все-таки дизайнерська упаковка, яка в принципі коштує недешево, хоч з паперу вона, картону чи поліетилену. Ми ж говоритимемо саме про пакувальні пакети, які застосовуються як універсальний засіб для перенесення, перевезення та зберігання різноманітних предметів, в першу чергу – товарів і готової продукції.

Отже, поліетиленові пакети, або пакети , - це вид упаковки, який використовується перенесення, зберігання і просто для упаковки різних товарів і предметів. Цей пакувальний матеріал виготовляється з різних видів поліетилену, а іноді і поліпропілену (коли потрібна міцніша упаковка), і є найбільш впізнаваним і затребуваним видом полімерної упаковки. Саме полімерної, так як поліетиленові пакети виробляються виключно із синтетичної сировини, найчастіше з поліетилену через різні причини, про які ми поговоримо трохи пізніше. І хоча різної сировини для виробництва такого роду пакувальних пакетів сьогодні придумано достатньо, все одно споживачі називають усі ці види поліетиленовими пакетами. Наприклад, пакувальні пакети можуть бути виготовлені, скажімо, із полівінілхлориду. Це теж синтетичний матеріал, лише трохи з іншою структурою. Однак у більшості випадків люди все одно називатимуть такі пакети поліетиленовими. Це як із картонними коробками, які багато споживачів називають ящиками, хоча ящик – це лише вид коробки з певними характерними конструкційними особливостями. Ну, то вже повелося і нічого з цим не вдієш.

Сьогодні купити в Києві поліетиленові пакети оптом чи в роздріб, дорого чи дешево можна дуже різних видів. Проте найбільший попит серед усіх видів поліетиленових пакетів мають фасувальні пакети. Тут, до речі, спостерігається якась «історична справедливість», адже саме для фасування товарів поліетиленові пакети і були придумані далекого 1957 року в Сполучених Штатах Америки. Вперше їх почали виготовляти саме як упаковку для розфасовки сендвічів, хліба, овочів та фруктів. До 1966 року у поліетиленові пакети фасувалося близько 30 % хлібобулочних виробів, вироблених біля США. У 1960-х поліетиленові пакети міцно закріпилися на європейському ринку пакувальних матеріалів. Причому настільки, що до 1973 року обсяг виробництва пе пакетів у Західній Європі склав 11,6 млн штук. У 1982 р. у найбільших торгових центрах у продажу з'являються поліетиленові пакети з ручкою (т. зв. «майки»), а за ними й інші різновиди пэ пакетів, з кожним роком видів і типів яких дедалі більше. У 2012 році сумарний загальносвітовий обсяг випуску поліетиленових пакетів обчислювався в діапазоні від 6 до 7 трлн штук на рік. Це найбільший світовий показник за обсягом випуску поліетиленових пакетів за історію. Після відбулася всім відома Паризька угода щодо клімату, де більшість країн світу «підписалося» вжити особливих заходів щодо охорони навколишнього середовища. Серед перших «жертв» виявились і поліетиленові пакети, оскільки вони належать до категорії пластикових відходів, утилізація яких завдає шкоди довкіллю. З того часу обсяги випуску поліетиленових пакетів у світі стали знижуватися, але не в Україні. У нашій країні загалом і в Києві зокрема досі ставляться до цих екологічних запобіжних заходів, по суті, ніяк. Бо якусь хорошу альтернативу поліетиленовим пакетом виробники упаковки та ринок запропонувати поки що не зміг. Цьому є цілком логічне пояснення, оскільки виробництво альтернативних видів упаковки хоч трохи, але все-таки витратніше, як і ціна сировини. А середньостатистичний український споживач не звик платити більше за звичайні пакети для продуктів чи виносу сміття, ніж він йому бачиться. Тому поліетиленові пакети в Україні загалом та у Києві зокрема й досі є найпопулярнішою упаковкою із синтетичної сировини серед усіх можливих. А цих «всіх можливих» справді чимало, але для попиту на пакети це не відіграє визначальної ролі. Сьогодні у Києві поліетиленові пакети купують багато, часто й зовсім недорого.


Які поліетиленові пакети сьогодні хочуть купити у Києві найчастіше?

Виходячи із статистичних даних деяких незалежних соціологічних опитувань, на середину серпня 2019 року (свіжішими даними ми, на жаль, не маємо) попит на поліетиленові пакети формується виходячи з функціонального призначення пакетів. Тобто тут попит визначається не самою упаковкою, а сферою застосування та потребами в упаковці в ній. А самі по собі поліетиленові пакети в даному випадку просто найдешевший і найпростіший в експлуатації спосіб вирішення проблеми. Залежно від призначення сьогодні в Києві найчастіше купуються такі види пепаків:

Прозорі фасувальні пакети виготовляються з поліетилену низької, середньої або високої щільності, а також із суміші цих видів полімерної сировини. Виконує вони, перш за все, захисну функцію (запобігає вкладеним товарам і вантажам від попадання вологи, забруднень, пилу та сміття). Лідерами за попитом у Києві сьогодні є фасувальні поліетиленові пакети завтовшки всього 4,5—5 мкм.

Поліетиленові пакети-майки (англ. T-shirt bags) переважно виготовляються з поліетилену високої щільності та низького тиску (HD - «шурхіт»). Або поліетилену високого тиску та низької щільності (LD, LLD – «гладкі»). Свою назву вони отримали за характерну конструкцію ручок. Хоча пакети цього типу прийшли на ринок останніми, вони міцно зміцнилися в супермаркетах і торгових точках як упаковка для товарів різного розміру.

Пакети поліетиленові з прорубною та петльовою ручкою коштують у Києві дорожче за попередні види, оскільки виробництво пакетів такого типу вважається найважчим. Для виготовлення застосовують поліетилен високої щільності, лінійний поліетилен низької щільності, поліетилен середньої щільності та ламінати. Ручки пакунків мають кілька модифікацій. Прорубні ручки бувають укріплені (зварена, клейова) та неукріплені.

Двошарові пакети з прорубними ручками є дуже популярним варіантом "зміцнених" рекламних пакетів. Вони виготовляються з двошарового поліетилену високого тиску, між шарами якого вставлено папір із надрукованим на ньому зображенням або іншою інформацією.

ПЕ пакети для сміття виготовляється з поліетилену низької або високої щільності, а також їх суміші з додаванням барвників. У Києві випускаються з ручками (аналог пакета-майки), зі стрічками для затягування, а також простої прямокутної форми без ручок, кишень, зав'язок та інших вишукувань.

Для багатьох споживачів та компаній Києва всі ці поліетиленові пакети сьогодні є буквально предметом першої необхідності. Особливо, для тих, хто працює у сфері оптово-роздрібної торгівлі та у сфері послуг. Головні вимоги до упаковки в цих сферах - це висока якість, недорога ціна, можливість нанесення логотипу та інших зображень, а також максимальна універсальність. А також бажаним є виключення можливих посередників у ланцюжку «виробництво-продаж», щоб можна було купити якісний товар за доступними цінами виробника. Все це добре поєдналося в поліетиленових пакетах. Міцність та вологостійкість поліетиленових пакетів ні для кого не секрет. Поліетилен є найпопулярнішим та універсальним матеріалом для виробництва пакувальних матеріалів через свої якісні характеристики. Висока міцність у поєднанні з вологостійкістю роблять пакувальні пакети з поліетилену найбільш підходящим упаковкою для транспортування та зберігання різних товарів і вантажів, у тому числі харчових товарів і продуктів харчування. Доступна ціна на більшість видів пакетів у Києві – це також одна з головних причин величезної популярності поліетиленових пакетів у столиці України. І хоча деякі компанії останнім часом зробили вибір на користь паперових пакетів (наприклад, виробники хлібобулочної продукції) через їхню більшу екологічність, поліетиленові пакети , як і раніше, займають лідируючі позиції. Секрет простий: висока якість плюс доступна ціна. Можливість створення унікального індивідуального дизайну упаковки для товарів для багатьох компаній є дуже важливим фактором. Пам'ятаєте досить відомий флешмоб із пакетами торгової мережі АТБ? – Це лише один із яскравих прикладів. В принципі, будь-який поліетиленовий пакет можна перетворити на ефективний рекламний носій. Розмістіть на них свій логотип, корисну інформацію про компанію або придумайте оригінальне дизайнерське оформлення – і споживачі гарантовано вас запам'ятають та зможуть вибілити серед інших рівних. Ну а наявність широкого вибору пропозицій ще ніколи нікому не шкодило. Купити сьогодні в Києві пластикові пакувальні пакети можна будь-яких розмірів і форм: маленькі пакети, пакети великих розмірів, однотонні і різнокольорові поліетиленові пакети, пакети з вертикальним і горизонтальним типом завантаження і багато-багато інших. Ну, а тепер давайте поговоримо про деякі види поліетиленових пакетів докладніше.


Пакети з прорубною ручкою купити дешево у Києві

Мабуть, найбільш популярним видом поліетиленових пакетів у Києві сьогодні є пакети з прорубною ручкою . Це тонкі та дуже міцні пакети з кількох видів поліетилену, і тому трохи різні залежно від типу сировини. Поліетиленові пакети з прорубною неукріпленою ручкою з поліетилену низького тиску (ПНД) є найпоширенішим видом даної категорії пакетів. Вони коштують досить дешево, неймовірно практичні та набагато універсальніші, ніж пакети-майка . Хоча і багато схожі за структурою та сферою використання з ними. Візуально різниця між ними полягає лише у прямокутній формі пакета та наявності прорубної ручки. А ось з погляду практичності є відмінності за максимальною вагою для пакування. Поліетиленові пакети з прорубною ручкою використовуються для упаковки чогось без гострих країв і загальною вагою не більше 10 кілограмів. А пакети-майка можуть витримувати набагато більші навантаження, проте про це трохи пізніше. Залежно від розмірів, поліетиленові пакети з прорубною ручкою підходять для товарів різних габаритів - дрібні, середні великі, не дуже важливо, аби разом упаковані товари не важили занадто багато. Наприклад, у такі пакети можна упаковувати коробки із взуттям, одяг, книги та інші не надто важкі предмети. Найбільш міцні та щільні серед усіх видів пакетів із прорубною ручкою – це пе пакети з поліетилену низького тиску. Пакети ПВД або пакети з ПСД розраховані на меншу вагу. По факту ж, різниця між усіма цими видами поліетиленових пакетів з прорубною ручкою полягає лише в парі-трійці кілограмів, що переносяться. Випускаються ж пакети ПНД з прорубною ручкою , як правило, стандартної прямокутної форми з верхньою врубкою ручок. Однак можуть зустрічатися ПНД пакети з бічними фальцями, що робить їх більш об'ємними.

Пакети із прорубною неукріпленою ручкою ПСД витримують вагу щонайменше 7 кг. Вони мають середню жорсткість, матову поверхню, вони не шарудять, відносно міцні та стійкі до розтягувань та розривів. Ця упаковка використовується більшістю фірм, тому що вона підходить практично для будь-якого типу продукції і коштує дешево. Поліетилен середнього тиску поєднує властивості ПНД і ПВД, тому упаковка з нього використовується практично повсюдно: виставки, рекламні акції, упаковка подарункових наборів і сувенірів, презентації та різні тематичні заходи, упаковка ліків та інших фармацевтичних товарів, упаковка товарів легкої промисловості та широкого споживання .

Пакети, виготовлені з поліетилену високого тиску (ПВД), мають найбільш презентабельний зовнішній вигляд. Вони м'які, глянсові, щільні та приємні на дотик. Малюнок ними виглядає дуже акуратно. Для розміщення логотипу такі пакети підходять просто бездоганно. Багато торгових марок використовують такі поліетиленові пакети для упаковки невеликих дорогих товарів, таких як косметика, парфумерія, ювелірні вироби і т. д. Це стильна упаковка, яка найчастіше використовується в дорогих магазинах і бутиках. Головна відмінність цього виду поліетиленових пакетів полягає в тому, що через структурні особливості одноколірний або багатобарвний малюнок на таких пакетах виглядає акуратніше і не спотворюється. Це найкращий варіант для використання як рекламний носій. Крім того, пакет із ПВД практично не мнуться, не збираються в складки, вони міцні та зручні.

Загалом, всі ці види поліетиленових пакетів купуються у Києві в більшості випадків через свою форму та розташування ручок. А потім уже звертається увага на такі деталі, як сировина. Прорубна ручка набагато зручніша і практичніша, ніж будь-яка інша. Вона не ріже руки, навіть якщо предмет, що переноситься, має солідну вагу. Область застосування такої упаковки дуже широка: від презентацій, рекламних акцій та виставок до роздрібної торгівлі. Можна переносити будь-які товари: від ювелірних виробів до продуктів та коробок з одягом та взуттям. Переваг у поліетиленових пакетів з прорубною ручкою маса. З основних слід відзначити можливість багаторазового використання, здатність зберігати форму, можливість наносити яскравий та барвистий принт високої якості, велика місткість завдяки донній складці, висока вантажопідйомність, міцність та практичність. Донна складка допомагає збільшити місткість поліетиленових пакетів із прорубною ручкою. Завдяки їй можна переносити більші предмети. Пакети поліетиленові з прорубною ручкою – це не тільки відмінний рекламний носій, але й універсальна та практична упаковка, яка довго служитиме вашим клієнтам.


Пакети поліетиленові фасувальні в наявності та під замовлення в Києві.

Фасувальні поліетиленові пакети трохи менш популярні, ніж пакети ручками у Києві. Однак тут справа не в їхній якійсь меншій практичності, а лише в специфіці застосування. Фасувальні пакети, як не важко здогадатися з назви, використовуються для фасування чогось, а також для упаковки товарної розфасованої продукції. Якихось особливих конструкційних особливостей у фасувальних пакетів немає. Їхня головна відмінність від усіх інших видів поліетиленових пакетів полягає саме в специфіці використання. А конструкція у них може бути дуже різною. Наприклад, до цієї товарної групи можна віднести і стандартні прозорі поліетиленові пакети, і пакети для сміття, і навіть пакети-грипери із замком зіплочок, і так далі. Всі вони відмінно підходять для фасування товарів різного типу, і виробники товарів постійно користуються їх можливостями в упаковці, зберіганні та перевезенні готової продукції.

Поліетиленові пакети для фасування товарів користуються сьогодні великим попитом у різних виробників готової продукції, а також у сфері оптово-роздрібної торгівлі. У цьому немає нічого дивного, адже завдяки своїм перевагам вони справді дуже вирізняються на тлі конкурентів. Висока місткість регулюється лише розмірами пакетів. І навіть найменші за розміром фасувальні пакети майже повністю заповнюються продукцією за потреби. Завдяки бічним складкам, або фальцям, такі пакети ідеально підходять для перенесення госптоварів, інструменту, великогабаритних предметів та предметів з підвищеною чутливістю до вологи та вогкості. Їхня вантажопідйомність може досягати навіть 18-20 кілограмів! Ну, а ціна на фасувальні пакети в Києві низька незалежно від розмірів, кольору або ступеня міцності - вони дійсно коштують дуже дешево на тлі інших видів полімерної упаковки. Завдяки поєднанню цих особливостей, пакети поліетиленові для фасування користуються високим попитом як у невеликих компаній, так і у великих торгових організацій. Вони використовуються для пакування продукції в гіпермаркетах та супермаркетах, у роздрібних магазинах та торгових центрах – скрізь, де здійснюються упаковка, фасування та реалізація товару.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево у Києві поліетиленові пакети з логотипом та без логотипу в асортименті. Ми пропонуємо найнижчі ціни в місті на пакети-майка, пакети з прорубною ручкою та фасувальні пакети. причому як оптом, так і в роздріб. Більше 50 різних видів прозорих пакетів завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво поліетиленових пакетів з фірмовим логотипом з будь-якого виду поліетилену, з будь-яким типом ручок та за найнижчими цінами у Києві. Величезний вибір, купівля будь-яких видів поліетиленових пакетів онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Найшвидша доставка пакувальних матеріалів у Києві. Всі ці та інші переваги чекають на вас після покупки поліетиленових пакетів будь-якого виду та розміру в Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн