Поліпропіленовий шпагат купити Київ

Господарський шпагат у Києві хочуть купити дуже різний. Як ми вже встигли вам розповісти в попередній статті, залежно від сфери використання та уподобань споживача популярних видів господарського шпагату в Києві не один і не два, а майже десяток. Але серед них є свої явні лідери. Найбільшим попитом у столиці користуються сьогодні класичний лляний шпагат та поліпропіленовий шпагат у різних своїх варіаціях. У даній статті ми пропонуємо вам познайомитися ближче з поліпропіленовим шпагатом: з'ясувати, які види, типи і моделі поліпропіленового шпагату сьогодні можна купити в Києві, ніж поліпропіленовий шпагат краще або гірше за лляний, де найчастіше шпагат з поліпропіленового волокна використовується і, нарешті, де Києві сьогодні можна купити пропіленовий шпагат за найнижчими цінами. Розглядатимемо ж поліпропіленовий шпагат Києві ми будемо вже традиційно на прикладі товарів з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Так як тут представлений найбільший вибір різноманітної упаковки в Києві та Україні в цілому. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що являє собою поліпропіленовий шпагат?

Поліпропіленовий шпагат, що використовується для упаковки і про який ми далі говоритимемо, в самому просто варіанті є міцною синтетичною ниткою, що застосовується для обмотки предметів, зав'язування, кріплення тощо операцій з товарами, вантажами, предметами. У Києві поліпропіленовий шпагат останніми роками популярніший, ніж лляний, насамперед через ціну. Якщо взяти однаковий за довжиною та щільністю шпагат, то поліпропіленовий варіант буде коштувати мінімум на 15-20% дешевше, ніж лляний аналог. А експлуатаційні показники поліпропіленового шпагату нічим не поступаються тим самим характеристикам у лляного шпагату або, наприклад, джутового. Саме з погляду практичності та ціни питання поліпропіленовий шпагат попереду своїх аналогів-конкурентів. Там, де потрібно міцно пов'язати щось або запакувати, вибір у більшості випадків впаде саме на поліпропіленовий шпагат. Однак зовсім не відноситься до творчості, художнього оформлення чогось, дизайну і таке інше. У цих областях натуральні шпагати , мотузки та мотузки купують набагато частіше.

Саме в упаковці, а ще, мабуть, у сільському господарстві поліпропіленовий шпагат є затребуваним серед усіх пакувальних матеріалів подібного типу. У Києві пропіленовий шпагат застосовують у різних цілях представники виробництва, сфери послуг, оптово-роздрібної торгівлі – словом, скрізь. Однак тут є свої особливості. Як і будь-яка синтетична упаковка або тара, поліпропіленовий шпагат дає величезні можливості для виготовлення. Полімерна сировина, вона свого роду як пластилін, що хочеш отримати, те й отримаєш, які характеристики захочеш мати, такі й будуть. Зрозуміло, при правильному підході та дотриманні відповідної технології виробництва. Звичайно ж, на тлі величезного вибору подібних пакувальних матеріалів Києві це величезна перевага. Однак, незважаючи на всі можливості виробляти дуже різні за багатьма показниками синтетичний шпагат, свої переваги у київського споживача все ж таки є. І їх чимало. На сьогоднішній день і сільськогосподарський, і пакувальний поліпропіленовий шпагат – це тонка міцна нитка, утворена методом скручування декількох поліпропіленових волокон. При цьому, кількість використовуваних волокон може бути різною залежно від моделі шпагату, її функціонального призначення та експлуатаційних характеристик. Однак, як правило, пп шпага т, що використовується для упаковки, - це нитка з одного або максимум двох скручених полімерних волокон. Інші різновиди не мають такого високого попиту, як ці два види.

Крім відмінностей по сировині, особливостям обробки та матеріалу, поліпропіленовий шпагат можна легко відрізнити від лляного та інших штучних ниток чисто візуально. Лляний шпагат зовсім інакше виглядає, ніж поліпропіленовий, а ось шпагати з інших синтетичних матеріалів (капрон, віскоза, поліетилен) відрізнити трохи складніше, але зовсім не важко, досить просто придивитися до структури фібри. І, звичайно ж, поліпропіленовий шпагат дуже просто відрізнити від натуральних шпагатів з джуту або пеньки - занадто різниться ціна та експлуатаційні властивості, не кажучи вже про суто візуальні відмінності. Багато в чому перераховані вище види господарського шпагату рівноцінні з погляду ціни, умов зберігання та особливостей експлуатації. Ми про це детально розповідали у минулій статті, тому рекомендуємо ознайомитись усім тим, хто досі не знає різниці між ними.


Як і з чого виробляється поліпропіленовий шпагат у Києві?

У цьому розділі нашій статті буде багато хімічних формул і незрозумілих термінів, проте по-іншому обґрунтувати вибір саме поліпропілену, а не якогось іншого полімеру для виробництва шпагату буде дуже складно.

Найбільш міцним і одночасно дешевим матеріалом для виробництва шпагату є поліпропілен - хімічно стійкий полімер пропілену (кристалічна речовина без кольору, що має ізотактичну структуру). Поліпропілен має високу хімічну стійкість, міцність, практично не схильний до корозійного розтріскування, гниття або зсихання. З поліпропілену можна виробляти текстильну нитку, моноволокно та штапельне волокно. Технологічний процес виробництва волокон з розплаву поліпропілену включає кілька основних операцій, загальних для всього асортименту поліпропіленових волокон, що виробляються (філаментні нитки, штапельне волокно, джгут, елементарний джгутик, шпагат, моноволокно). Такими операціями є плавлення полімеру, формування волокна з розплаву полімеру, охолодження сформованих волокон, намотування невитягнутих волокон, витяжка волокон і фіксація в кінці волокон.

Основним мотивом створення синтетичного шпагату у принципі свого часу стала нездатність натуральних шпагатів зберігати свої властивості протягом багато часу за умов критичних температурних і кліматичних умов. Тому синтетичний шпагат просто-таки повинен був мати всі ці можливості. І серед усіх видів полімерної сировини саме поліпропіленові волокна мають найкращий комплекс фізико-механічних властивостей. Поліпропіленові волокна мають більш високу температуру плавлення, ніж поліетиленові, не поступаючись останнім волокнам за іншими властивостями. Поліпропіленова нитка більш стійка до стирання. Зміну структури поліпропіленового волокна можна досягти тільки за критичних температур, які не можливі в повсякденному житті. Наприклад, відомо, що в поліпропіленовому волокні, витягнутому при високій температурі (120°С), за рахунок теплової енергії, що підводиться, помітно знижується внутрішній опір і одночасно виникає термодинамічно більш стійка структурна модифікація. Це все говорить нам, простим споживачам про те, що поліпропіленовий шпагат навряд чи зіпсується сам по собі внаслідок гниття від постійної вологи або чогось подібного, що цілком можливо у випадку з будь-яким натуральним шпагатом. Питома міцність поліпропіленового волокна вище питомої міцності будь-якого іншого синтетичного волокна, що має схожі властивості. А завдяки малій питомій вазі поліпропіленове волокно ще й дуже легке, надзвичайно вологостійке, а також дуже довговічне.

Як ви самі переконалися, поліпропіленове волокно – це неймовірно практична сировина, яка є справжньою знахідкою для виробників багатьох видів упаковки. Та й не тільки упаковки, якщо чесно: поліпропіленові волокна можуть бути використані як фільтрувальний декоративний та ізоляційний матеріал, а також для виготовлення товарів народного споживання на кшталт трикотажу та синтетичних тканин, як у чистому вигляді, так і в суміші з натуральними та іншими синтетичними волокнами. . Мірою ступеня орієнтації поліпропіленового волокна може бути різниця показників заломлення, виміряних у двох взаємно перпендикулярних напрямках, тобто величина так званого подвійного променезаломлення. Ця особливість лежить в основі виробництва поліпропілену, з якого у свою чергу виготовляють поліпропіленовий шпагат. Поліпропіленове волокно, що застосовується у виробництві господарського шпагату, характеризується найменшою питомою вагою з усіх хімічних та природних волокон, високою розривною міцністю та еластичністю, вологостійкістю та стійкістю до дії кислот та лугів. Поєднання цих цінних властивостей та порівняльна дешевизна його виробництва (вартість волокна поліпропілену в середньому в 7-10 разів нижче вартості поліефірного та поліамідного волокон) роблять поліпропілен найбільш перспективним хімічним волокном. Тому це легке і дуже міцне волокно застосовується сьогодні в Києві і для виробництва господарського шпагату, і для виготовлення канатів, і для створення технічних та побутових тканин та килимів, і для виготовлення поліпропіленових плівок (наприклад, пакувальна скотч-стрічка). Понад те, оскільки поліпропілен, на відміну інших синтетичних волокон, не накопичує статичного електрики, його застосовують навіть виготовлення пінопластів. Найбільші та найкращі показники серед усіх видів поліпропіленового волокна мають волокна із стереорегулярних смол. Вони відрізняються міцністю (витримують розривне зусилля 60-77 кг на 1 мм), стійкістю до впливу вологи різної температури нагріву, дуже термостійкі (наприклад, температура розм'якшення ізотактичного полімеру становить 158-170 ° С, а атактичного - тільки 75 ° С).

І як все це, перераховане вище, впливає на пакувальний шпагат? Ну, дивіться. Поліпропіленовий шпагат завдяки таким особливостям є мабуть найкращою пропозицією щодо співвідношення «ціна/якість» з усіх видів пакувальних ниток та мотузок, представлених сьогодні на ринку Києва. Він відрізняється підвищеною міцністю та стійкістю до різного роду впливів: механічних ушкоджень (подряпин, порізів), стирання, довго зберігає свою міцну структуру та цілісність. У той же час він дуже легкий та зручний у використанні. Поліпропіленовий шпагат Київ дуже стійкий до дії вологи, перепадів температур. Його можна використовувати для пакування та обмотки будь-яких товарів, вантажів та предметів у сирих та вологих приміщеннях, на відкритому повітрі. Шпагат пропіленовий не схильний до гниття або розпаду, порушення структури внаслідок будь-яких зовнішніх впливів. Єдине, поліпропіленовий шпагат можна просто розрізати ножицями чи ще чимось. Господарський шпагат з поліпропілену можна користуватися в приміщеннях з особливими температурними умовами (холодильних і морозильних камерах, льохах або теплицях). Він характеризується відмінними діелектричними властивостями і абсолютно не псується від пилу чи бруду.

Загалом господарський поліпропіленовий шпагат повною мірою розкриває поняття «господарський». Адже ним справді можна користуватися дуже по-різному, в різних умовах і для різних цілей і завдань. ПП шпагат підходить для використання у всіх галузях виробництва, торгівлі та сфери послуг. Якісний поліпропіленовий шпагат може стати надійним помічником для вас протягом дуже довгого часу.


Найбільш популярні види та моделі пропіленового шпагату в Києві

Поліпропіленовий шпагат, на відміну від, скажімо, шнура, не має окремого сердечника та окремої оболонки, коли кожен шар виконує своє окреме завдання. У шпагаті поліпропіленова нитка цілісна, тому повинна бути і захисним шаром, і міцною основою одночасно. Одночасно до поліпропіленового шпагату споживачі пред'являють і свої вимоги – поліпропіленовий шпагат повинен бути тонким, дуже міцним і недорогим. У сукупності всі ці вимоги і побажання вилилися в те, що поліпропіленовий шпагат, який користується попитом сьогодні, є, як правило, одинарною тонкою фібрильованою ниткою із синтетичної сировини. Багатониткові пп шпагати в Києві коштують дорожче за однониткові, а тому й купують їх рідше. І однониткові, і багатониткові шпагати виготовляються з однакової сировини – поліпропілену (кристалічна речовина без запаху), і за тим самим принципом – методом кручення. Отже, різниця між цими, найбільш популярними видами поліпропіленового шпагату полягає в структурних особливостях і, як наслідок цього, у певному призначенні та умовах використання. Причому саме в умовах, оскільки сама по собі сфера застосування у цих видів шпагату приблизно однакова. Однониткові та багатониткові шпагати загалом застосовуються в промисловості, у сфері послуг, у побуті, в оптово-роздрібній торгівлі, у сільському господарстві. Словом, скрізь, де потрібно щось зав'язати, закріпити, обмотати і таке інше. Завдяки високим споживчим властивостям кручений поліпропіленовий шпагат у київського споживача найчастіше знаходить застосування у таких сферах діяльності:

  1. Сільськогосподарський сектор. ПП шпагат використовується для обв'язування рулонів сіна, соломи, робіт у теплицях та виноградниках. Також шпагатом підв'язують різні рослини, чагарники, саджанці.
  2. Поштова упаковка та логістика: поліпропіленовий шпагат використовується для пакування посилок, бандеролей, негабаритних вантажів на палетах, зв'язування листів у стосах.
  3. Харчова промисловість: підвішування та обв'язування ковбасної продукції, копчених сирів, риби; упаковка тортів та інших кондитерських виробів.
  4. Оптово-роздрібна торгівля: поліпропіленовий шпагат застосовується для зв'язування груп товарів. Наприклад, будівельних матеріалів, дерев'яних виробів, різних комплектуючих та запчастин для обладнання, пар взуття та багатьох інших товарів.
  5. Будівельні та ремонтні роботи: за допомогою шпагату з поліпропілену здійснюється розмітка, підйом легких вантажів, зав'язування мішків у матеріалами або будівельним сміттям.
  6. У меблевому виробництві поліпропіленовим шпагатом зав'язують фасовані деталі або вироби великого розміру, використовують його для сортування та обліку витратних матеріалів.
  7. ПП шпагат застосовується при виготовленні товарів для риболовлі: рибальських снастей, сіток, шнурів та тралів.
  8. У побуті, домашньому чи дачному господарстві шпагат є універсальним помічником у різних ситуаціях. Якщо потрібно щось зміцнити або зав'язати, у більшості випадків для цього буде використано поліпропіленовий шпагат.

Виробництво однониткового та багатониткового поліпропіленового шпагату в Києві мало чим відрізняється від стандартної технології виробництва даного пакувального матеріалу, про яку ми розповідали трохи вище. Для виготовлення використовуються ті ж поліпропіленові гранули, а сам процес виготовлення ведеться на екструдері. У процесі виготовлення поліпропіленового шпагату надаються і технічні особливості: однонитковість/багатониточність, довжина, товщина, діаметр, лінійна щільність і так далі. Крім того, саме в процесі виготовлення та обробки поліпропіленові шпагати Київ набувають своїх експлуатаційних особливостей. Наприклад, саме в цей момент визначається, чи буде пп шпагат екологічним і гігієнічним, чи матиме легкість, чи буде він м'яким або жорстким, гладким або шорстким на дотик і так далі. В цілому ж, у більшості випадків поліпропіленовий пакувальний шпагат виготовляють м'яким, досить легким, максимально зручним у використанні, нетоксичним та обов'язково з високою розривною міцністю. Саме здатність поліпропіленового шпагату витримувати постійні згини-розгини, тертя, статичні чи різкі динамічні навантаження у поздовжньому чи поперечному перерізі визначають якість виготовлення поліпропіленового шпагату. Тому просто повинні бути на високому рівні. Крім того, будь-який однонитковий або багатонитковий поліпропіленовий шпагат повинен бути кращим, ніж лляний шпагат або будь-який інший аналог із натуральної сировини. В чому це виражається? Крім зазначених вище характеристик, поліпропіленовий шпагат повинен мати високий рівень вологостійкості, не повинен намокати, тонути у воді або ще гірше - гнити, розчинятися або втрачати міцність при намоканні. Шпагат П/П у будь-якому випадку повинен мати хороші діелектричні властивості. Вузли з нього повинні бути міцнішими і міцнішими, ніж із лляного або джутового шпагату. Ну, і як будь-який виріб з поліпропілену, і однонитковий, і багатонитковий пп шпагат повинен бути стійким до температурних змін, дії лугів та розчинників.


Найнижчі ціни в Києві на поліпропіленовий шпагат

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити недорого оптом та в роздріб поліпропіленовий шпагат у Києві в широкому асортименті різних видів, типів та моделей. У каталозі нашого інтернет-магазину ви можете купити дешево поліпропіленовий шпагат Київ різної намотування в бобінах різної довжини та ваги. Колір шпагату пп також може бути різним, так як більшість моделей поліпропіленового шпагату представлено в декількох колірних рішеннях. Загалом, ми можемо запропонувати вам понад 20 різних моделей поліпропіленового шпагату в Києві.

Вибір конкретної моделі поліпропіленового шпагату можна зробити в нашому інтернет-магазині, орієнтуючись на його основні характеристики. Для кожної моделі вказана точна інформація по довжині шпагату, його лінійній щільності, вазі та типу використання. А завдяки точним фото пп шпагату ви зможете вибрати найбільш підходящий колір та відтінок. Усі фото в картках товару точно відповідають оригінальним моделям. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево поліпропіленовий шпагат, що підходить для вирішення багатьох цілей і завдань. Це універсальні поліпропіленові нитки різної довжини та товщини, які підійдуть і для зовнішньої обмотки, і для використання разом із лебідкою, і для зв'язування та закріплення упакованих товарів на палетах. Усі моделі господарського поліпропіленового шпагату, представленого в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», поєднує високу якість та якісний матеріал виготовлення. Шпагат поліпропіленовий, який ми продаємо дешево оптом та в роздріб, виготовляється з поліпропіленових гранул у повній відповідності до технології та повного дотримання норм санітарної та екологічної безпеки. У моделях поліпропіленового шпагату всіх інших кольорів, крім білого, використовуються також барвники, завдяки яким, власне, шпагат має той чи інший колір. А ось стандартним кольором поліпропіленового шпагату є білий, що є прямим свідченням того, що сировина є повністю первинною – без домішок чи будь-яких добавок із вторинного переробленого поліпропілену. Однак при покупці кольорового поліпропіленового шпагату вам також слід враховувати, що він у будь-якому випадку менш міцний, ніж білий. Оскільки при додаванні переробленої сировини міцність шпагату значно знижується.

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити за низькими цінами оптом та в роздріб однонитковий та багатонитковий поліпропіленовий шпагат у Києві. Причому абсолютно будь-якого кольору в залежності від особистих переваг. Весь поліпропіленовий шпагат, представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», виготовляється за сучасними технологіями. В основному наша компанія відмовляється від виробництва поліпропіленового синтетичного шпагату з вторинної сировини, інакше кажучи – вторинного поліпропілену. Однак кілька моделей шпагату з вторинного поліпропілену можемо виготовити для вас на замовлення. У будь-якому разі, якість поліпропіленової мішкової нитки, як іноді ще називають шпагат господарський поліпропіленовий, відповідає всім нормам та стандартам якості, причому як українським, так і міжнародним. Зокрема, всі моделі відповідають нормам ГОСТу 17308-88, а також вимогам міжнародного стандарту якості ISO 9001. Він підходить для пакування всіх споживчих товарів, зокрема продуктів харчування. Випускається пакувальний поліпропіленовий шпагат, представлений у нашому інтернет-магазині, у бобінах різної довжини намотування. Так що в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево у Києві шпагат пакувальний поліпропіленовий у бобінах вагою від 0.8 до 2 кілограмів.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити поліпропіленовий господарський шпагат у Києві дешево у бобінах різного розміру, кольору та щільності. Понад 50 різних видів пп шпагату завжди в наявності на нашому складі у Києві. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво поліпропіленового шпагату будь-якого розміру, щільності та кольору. Оформлення замовлення займе не більше 5 хвилин на будь-який вид поліпропіленового шпагату. Професійні менеджери завжди допоможуть вам підібрати найкращий варіант. Ну, і найголовніше – у вас є можливість купити поліпропіленовий шпагат прямо зі складу за найнижчими цінами у Києві. Всі ці та багато інших переваг чекають на вас при замовленні шпагату господарського та будь-яких інших пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн