Продаж картонних коробок Нової пошти

Компанія "Нова пошта" на сьогоднішній день є найбільшим поштовим оператором України. За обсягами поштових операцій вона далеко попереду всіх інших (а їх не та й мало), причому навіть попереду державної «Укрпошти», послугами якої багато хто користується. Якщо «Укрпоштою» користуються в основному, як то кажуть, за старою пам'яттю, то «Нова пошта» приваблює клієнтів відмінним сервісом та адекватними цінами на свої послуги. «Нова пошта» працює по всій території України та в Києві, як не складно здогадатися, має найбільшу кількість відділень порівняно з іншими обласними центрами та просто містами нашої країни. Точну кількість щоденних поштових операцій у Києві компанія «Нова пошта» тримає в секреті, проте навряд чи ми помилимося, якщо скажемо, що їх дуже багато, принаймні набагато більше, ніж у тому ж Харкові.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Усі поштові операції компанія "Нова пошта" здійснює в упаковці. Для посилок різного розміру та типу ця упаковка використовується різна. Найчастіше як основна упаковка для посилок у Києві використовуються картонні коробки та бандерольні конверти. А для допоміжної упаковки застосовуються скотч-плівки та пакувальні стрейчі різного типу та розміру. Крім того, для поштового пересилання використовуються ще й поліпропіленові мішки та пакети. Але найбільший попит мають картонні коробки «Нової пошти» в Києві. Це картонні коробки з багатошарових гофрокартонів різного виду. Коробки Нової пошти розрізняються розмірами та типом конструкції – оператор застосовує для упаковки посилок як самозбірні коробки Нової пошти , так і чотириклапанні. Купити упаковку Нової пошти можна як у самих поштових відділеннях при відправці посилок, так і заздалегідь – у різних інтернет-магазинах міста. Найдешевше картонні коробки «Нової пошти» у Києві продаються в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо коробки Нової пошти як оптом, так і в роздріб. А ціна на коробки Нової пошти у нас дешевша, тому що ми не стягуємо додаткову комісію за обслуговування, яка включена у вартість поштових коробок, що продаються у відділеннях даного поштового оператора. У нас ви можете купити недорого оптом та в роздріб картонні коробки «Нової пошти» у Києві за цінами нижчими, ніж у будь-яких поштових відділеннях Нової пошти по Україні.

У категорії « Коробки Нової пошти » офіційного інтернет-магазину компанії «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево поштові коробки та інше поштове пакування всіх розмірів та кольорів у Києві з якісного тришарового гофрованого картону та тришарового мікрогофрокартону оптом та в роздріб, а також купити недорого будь-які інші аксесуари для поштових відправок від одного з провідних пакувальних виробників в Україні в широкому асортименті дешево. Всі моделі картонних коробок Нової пошти в Києві, представлені на сайті нашого інтернет-магазину, розрізняються за розміром, конструкцією та типом сировини, що використовується для їх виробництва. Також поштові коробочки Нової пошти мають різний колір і тип складання, бувають різної довжини та ширини в основі, відрізняються типом «вбудованої кришки» (самозбірні коробки), що розміщують фіксують у закритому стані коробку клапанів. Але головне, будь-які картонні коробки Нової пошти у нашому інтернет-магазині можна купити в Києві оптом чи в роздріб приблизно на 20% дешевше, ніж на самій «Новій пошті»!


З чого виготовляють картонні коробки «Нової пошти» у Києві? Види та типи сировини

Ми продаємо картонні коробки Нової пошти будь-яких розмірів та видів у наявності зі складу в Києві власного виробництва. Вся продукція виготовляється лише на наших підприємствах. Наша компанія є одним із лідерів виробництва картонно-паперової упаковки, а також сировини для її виробництва. Ми виробники повного циклу тари та упаковки з паперу, картону та гофрованого картону. Тому ми пропонуємо купити недорого оптом та в роздріб картонні коробки Нової пошти у Києві в повному асортименті видів, типів та розмірів, але в рази дешевше, ніж у відділеннях Нової пошти. Усі моделі поштових картонних коробок Нової пошти, представлені на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка», промарковані згідно з ГОСТом та суворо відповідають усім нормам та стандартам, які пред'являє цей документ до якості картонних коробок для пересилання поштовими операторами України. Більш того, у виробництві листового гофрокартону, з яких надалі ми виробляємо коробки Нової пошти, наш завод з виробництва упаковки та гофротари використовує лише натуральну сировину. Жодних пластикових добавок! Навіть клей для склеювання шарів гофрокартону ми застосовуємо на крохмальній основі. Це робиться спеціально для того, щоб картонні коробки «Нової пошти» могли використовуватися для пакування посилок або якоїсь готової продукції приватними компаніями незалежно від типів та видів вмісту вантажу. Такі картонні коробки відмінно підходять і для харчових продуктів, і для продуктів харчування, і для продуктів нехарчової групи. Купити у Києві картонні коробки Нової пошти ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», виготовлені з різних видів тришарового та п'ятишарового картону. Якщо ви хочете купити дешево картонну тару та упаковку для поштового відправлення, то ми можемо запропонувати вам картонні коробки «Нової пошти» з наступних видів гофрованого картону:

Листовий тришаровий гофрований картон є найактуальнішим видом сировини для виробництва гофроящиків «Нової пошти». Він недорого коштує, досить міцний та добре «тримає» конструкцію. В основному з нього виробляють чотириклапанні коробки «Нової пошти» у Києві всіх видів. Тришаровий гофрокартон складається із двох плоских шарів – лайнерів, та одного внутрішнього – гофри, або флютингу. За рахунок цього вироблені з нього коробки характеризуються і хорошими захисними властивостями, і вирізняються високим амортизаційним ефектом, дуже важливим для надійного перевезення посилок і вантажів у коробках з гофрокартону. Крім того, саме з тришарового гофрованого картону виготовляється більшість видів транспортної гофротари в Україні. Він застосовується для виготовлення більшості видів гофротари та гофроупаковки, призначеної для пакування продукції, що не сприймає статичне навантаження (згідно з ГОСТом). Також активно застосовується для допоміжних пакувальних елементів: обічак, кришок, решіток, прокладок, вкладишів і т.п.

Всі картонні коробки «Нової пошти» виготовляються з тришарового мікрогофрокартону різних марок. Даний вид сировини для виробництва картонних коробок Нової пошти в Києві є тришаровим гофралістом з двома плоскими шарами і одним гофрованим і відрізняється невеликою висотою флютингу (гофри) в порівнянні з іншими видами гофрованого картону. Наприклад, в асортименті нашого інтернет-магазину ви можете купити дешево в Києві та тришаровий мікрогофрокартон завтовшки до 1.8 мм. Це значно менша товщина, ніж у п'ятишарки, про яку ми розповімо трохи нижче, або стандартної тришарки, про яку ми щойно розповідали. У порівнянні з іншими видами листового гофрокартону мікрогофрокартон характеризується нижчими показниками міцності та стійкості до впливу зовнішніх факторів, тому використовуються у чітких вагових нормах для певних розмірів та видів продукції. Зокрема, самозбірні коробки Нової пошти з мікрогофрокартону при однакових розмірах використовуються для менших за вагою посилок. Маркується мікрогофрокартон залежно від типу гофри та виготовляється з високоякісної сировини на сучасному обладнанні у чіткій відповідності до Держстандарту України. Загалом, завдяки низькій ціні самого мікрогофрокартону та привабливому зовнішньому вигляду поштових коробок з нього, компанія «Нова пошта» активно використовує самозбірні коробки з тришарового мікрогофрокартону для упаковки посилок малої та середньої ваги. Приблизно все, що важить до 15 кілограмів, в основному упаковується саме в такі картонні коробки самозбірної конструкції. Ну, а сам по собі тришаровий мікрогофрокартон, втім, як і будь-який інший вид гофрокартону, дуже універсальний, тому використовується для виробництва тари та упаковки багатьох видів і типів. Наприклад, наша компанія на серійній основі виробляє в Києві самозбірні картонні коробки з тришарового мікрогофрокартону для індивідуального та подарункового пакування. Коробки з такого матеріалу виходять легкі та одночасно міцні, надійно захищають упакований товар від різних пошкоджень. Також самозбірні коробки з 3-х шарового мікрогофрокартону використовуються як тара та упаковка, що використовується в харчовій промисловості, як коробки для косметики та парфумерії, дитячих іграшок, фармацевтичних товарів та ліків і так далі. Застосовується для упаковки тендітних і легких предметів невеликої ваги. Сфер використання дійсно дуже багато. Справа все в тому, що будь-яка пакувальна коробка, не тільки поштова або посилкова, з тришарового мікрогофрокартону виглядають естетичнішими і акуратнішими в порівнянні з іншими видами листового картону, хоча і поступається за тривалістю терміну безперервної експлуатації.

Картонні коробки Нової пошти підвищеної міцності можна купити оптом та в роздріб дешево у Києві з п'ятишарового гофрованого картону. З такого виду сировини ми пропонуємо лише чотириклапанні поштові коробки . Але при цьому абсолютно під будь-яку вагу! Вони витримують будь-які навантаження та впливи. П'ятишаровий гофрований картон у аркушах, з якого виготовляються такі поштові гофроящики, виробляється компаній «Експрес Упаковка» - так само, як і самі коробки. Він виробляється згідно з ГОСТами України та повністю відповідає всім вимогам та критеріям, що висуваються до цього виду продукції целюлозно-паперової галузі промисловості. Картонні коробки «Нової пошти» з 5-ти шарового картону відрізняються від трьохшарових наявністю двох додаткових шарів: ще одного гофрованого та ще одного плоского. Таким чином, при використанні саме поштових коробок із п'ятишарового гофрованого картону досягається ефект подвійної амортизації. У деяких випадках це особливо важливо - залежно від типу вантажу, що пересилається поштою, і його габаритів. Крім того, картонні коробки «Нової пошти» із п'ятишарового гофрованого картону є найкращою поштовою тарою для пересилання предметів із гострими краями. В цілому, поштові коробки з п'ятишарового гофрокартону характеризуються більшою міцністю, зносостійкістю та витривалістю з точки зору експлуатаційних характеристик. По суті, п'ятишарові коробки Нової пошти живучі, ніж решта. Ну, а сам п'ятишаровий гофрокартон вже давно себе зарекомендував як чудову сировину для виробництва упаковки, і як прокладочний транспортний матеріал. Він ідеальний для виготовлення поштової упаковки та гофротари для посилок та товарів, яким необхідний високий ступінь захисту від механічних пошкоджень. А також загалом для виробництва великогабаритної транспортної гофротари та для виготовлення упаковки для товарів з особливими умовами зберігання (тара та упаковка для зберігання товарів у холодильних та морозильних камерах, наприклад).

Поштові картонні коробки Нової пошти від компанії «Експрес Упаковка» ідеально підходять для пакування та поштового пересилання будь-яких типів предметів: від госптоварів до продуктів харчування. Щоб надійно запакувати посилку перед відправкою поштовими агрегаторами України, вам слід лише вибрати відповідний тип картону, адже поштові вантажі бувають різними за вагою, тому картонну коробку для них слід вибирати відповідну. Для відправлення поштою легких або малогабаритних вантажів підійдуть картонні коробки із тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону марок Т-21, Т-22 та Т-24. Для пересилання середньогабаритних вантажів та вантажів загальною вагою від 5 кілограмів слід вибрати поштову картонну коробку, виготовлену з тришарового гофрованого картону Т-24 або Т-25 та п'ятишарового картону марок П-30 та П-31. Великогабаритні вантажі та важкі за вагою предмету слід відправляти у картонних коробках з посиленого 3-х шарового гофрокартону марок Т-24 та Т-25, а також п'ятишарового гофрованого картону П-32 та П-33. Будь-які тришарові або п'ятишарові картонні коробки «Нової пошти» доступні для покупки як оптом, так і в роздріб.


Нова пошта: види упаковки у Києві

Найпопулярнішим видом поштової упаковки є картонні коробки . У всякому разі, у компанії «Нова пошта» справа саме так. Безумовно, у багатьох випадках правильнішим вибором поштової упаковки стали б бандерольні конверти чи мішки. Проте кількість поштових відправок до цих пакувальних матеріалів у Києві та з Києва набагато менша, ніж у картонних коробках «Нової пошти». При цьому ні для кого сьогодні не секрет, що стосовно поштової гофротари у «Нової пошти» чіткі (і навіть суворі багато в чому) правила упаковки посилок та інших вантажів. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево оптом та в роздріб у Києві за готівковий та безготівковий розрахунок усі види картонних коробок «Нової пошти» . Яку саме коробку для посилок при цьому купити – вирішувати лише вам. У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете всі види картонних коробок Нової пошти у Києві. Наші чотириклапанні та самозбірні поштові коробки ідеально підходять для пакування будь-яких товарів, особистих речей чи майна перед пересиланням «Новою поштою». Різниця між ними полягає лише в тому, що самозбірні коробки самі по собі не вимагають проклеювання скотчем у зібраному стані, а ось чотириклапанні потребують використання скотч-плівки для їх упаковки.

Лідерство на ринку України в зоні поштових пересилань компанія «Нова пошта» не в останню чергу посідає завдяки ефективній та швидкій роботі. Така швидкість досягається тому, що всі операції даним поштовим оператором виконуються стандартизовано з використанням чіткої номенклатури. У тому числі це стосується і картонної упаковки та тари для пересилання вантажів. Так, у своїй роботі компанія «Нова пошта» використовує низку чітко фіксованих розмірів картонних коробок. Вони використовуються паралельно один з одним – залежно від типу та розміру товару, що пересилається, вантажу або особистих предметів. Доставка між обласними центрами "Новою поштою" здійснюється за 1-2 дні. По області вантаж триватиме ще добу. А значить і коробка, в яку він упакований, має бути підходящою. Не рідко трапляються ситуації, коли посилка може бути на складі «Нової пошти» до 5 днів. Причини можуть бути різними: від неявки адресата поштової операції до затримки оплати тощо. Під час зберігання на складі упакована в картонну коробку посилка також повинна залишитися в цілості та безпеці і не отримати будь-яких дефектів або іншого псування. Тому вибір картонної коробки для «Нової пошти» має здійснюватися з розрахунком і ці чинники.

Інтернет-магазин «Експрес Упаковка» пропонує купити за низькими цінами оптом та в роздріб картонні коробки «Нової пошти» всіх розмірів та для будь-яких товарів та вантажів. В асортименті нашого інтернет-магазину ви можете вибрати картонні коробки для «Нової пошти» кількох видів та типів, залежно від передбачуваного типу вантажу, його ваги та розміру. Так, на сьогоднішній день ми хочемо запропонувати купити дешево картонні коробки «Нової пошти» в Києві наступних видів:

  1. Чотириклапанні картонні коробки Нової пошти у Києві з тришарового гофрокартону марки Т-22 для пересилання стандартних вантажів вагою до 3 кілограмів.
  2. Самозбірні картонні коробки Нової пошти у Києві з 3-х шарового гофрокартону марки Т-22 та мікрогофрокартону для пакування стандартних та сипких вантажів вагою до 3 кілограмів.
  3. Чотириклапанні гофроящики Нової пошти у Києві з 3-хшарового гофрованого картону марки Т-22 для стандартних вантажів вагою до 5 кілограм.
  4. Самозбірні поштові картонні коробки Нової пошти у Києві з тришарового гофрокартону марки Т-22 та мікрогофрокартону для пакування товарів та вантажів до 5 кілограм.
  5. 4-х клапанні поштові коробки Нової пошти у Києві з гофрованого тришарового картону марки Т-23 для пересилання товарів та вантажів вагою до 10 кілограм.
  6. Самозбірні коробки Нової пошти у Києві з 3-х шарового гофрованого картону Т-23 та мікрогофрокартону для пересилання товарів та вантажів вагою до 10 кілограмів.
  7. Чотириклапанні картонні коробки Нової пошти у Києві з 3-х шарового гофрокартону марки Т-24 для пакування вантажів вагою до 15 кілограмів.
  8. Самозбірні коробки Нової пошти у Києві з тришарового гофрованого картону марки Т-24 та мікрогофрокартону для пакування товарів та вантажів вагою до 15 кілограмів.
  9. 4-х клапанні коробки з особливо міцного гофрокартону Т-25 для відправки «Новою поштою» у Києві товарів та вантажів вагою до 25 кілограмів.
  10. Самозбірні поштові коробки «Нової пошти» у Києві з посиленого гофрокартону Т-25 та мікрогофрокартону для відправки товарів та вантажів вагою від 15 до 25 кілограмів.

Залежно від тяжкості вантажу, а також особливостей його конструкції слід вибирати і картонні коробки для пересилання «Новою поштою». Якщо ви не знаєте, як правильно вибрати картонну коробку «Нової пошти», рекомендуємо вам зателефонувати менеджерам компанії «Експрес Упаковка» по одному з телефонів, вказаних на сайті нашого інтернет-магазину. Спеціалісти нашої компанії допоможуть вам вибрати і купити недорого поштову картонну коробку для «Нової пошти» в Києві під всі типи вантажу, що пересилається.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки Нової пошти оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво поштових картонних коробок у Києві. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки у Києві за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, покупка самозбірних та чотириклапанних картонних коробок Нової пошти будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб картонні коробки Нової пошти у Києві зі складу. Низька ціна на картонні коробки "Нової пошти" у Києві. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні картонних коробок Нової пошти в Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн