Продаж лляного шпагату в Києві

Льняний шпагат є пакувальним засобом у класичному розумінні цього слова. Запитайте будь-кого, що таке лляний шпагат і в більшості випадків вам дадуть відповідь плюс-мінус правильно. Дійсно, лляний шпагат використовується в господарських цілях у нашій країні вже багато десятків років, тому його функції та можливості у людей, які хоча б раз ним користувалися, не викликають жодних питань. Це свого роду перевірена часом класика пакувальних матеріалів, якщо так можна сказати. Редакція блогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка» раніше вже розповідала загалом про господарський лляний шпагат, який використовується для пакування. Рекомендуємо вам пошукати ці статті та ознайомитися докладно. А в рамках цієї статті ми поговоримо про лляний шпагат не тільки як про пакувальний матеріал, а ще й розглянемо його застосування як декоративний елемент в прикрасі чогось. Так як дизайнерський інструмент лляний шпагат використовується все частіше. І всі ці сфери застосування лляного шпагату ми розглядатимемо в рамках Києва. Настільки взагалі пакувальний чи декоративний шпагат має попит у столиці? Чи користується взагалі? Або, може, в якійсь одній сфері лляний шпагат використовують, а в іншій – ні. Загалом поки що нічого незрозуміло. Але ми все це з'ясуємо поступово. І, за традицією, що вже склалася, з'ясовуватимемо на прикладі лляного шпагату з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут найбільший вибір якісних, перевірених на практиці пакувальних матеріалів від виробника не тільки в Києві, а й в Україні в цілому. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку



Льняний шпагат Київ: особливості, переваги використання та недоліки

А почнемо, давайте, за традицією, що вже склалася, з визначення. Все-таки варто зрозуміти різницю між лляним шпагатом і, наприклад, канатом з льону або іншими схожими мотузками та мотузками. Отже, лляний шпагат Київ (хоч пакувальний, хоч декоративний) є мотузкою з лляного волокна, а якщо точніше – з відходів льону (короткого волокна), оскільки основна частина льону йде на виготовлення різних тканин. Шпагат, по суті, робиться з того, що залишається. Виготовляють лляний шпагат у Києві методом плетіння з грубих лляних волокон. При цьому, кількість використовуваних волокон може бути різною, найчастіше – від 1 до 3, але можливі і товстіші шпагати, коли шпагат повинен буде використовуватися для обмотки та пакування товарів та вантажів великої ваги, або ж застосовуватиметься в умовах високої вологості.

Як ви вже зрозуміли, основною сировиною для виробництва льону є коротке льоноволокно. Ці, по суті, відходи є при цьому дуже універсальною сировиною, оскільки, крім господарського шпагату, служать основним матеріалом для виготовлення багатьох інших волокон, ниток, мотузок і мотузок. Наприклад, з тієї ж сировини, з якої у Києві виготовляються лляний шпагат , виробляють ще й пряжу низьких номерів методом сухого прядіння, мішкові, тарні та брезентові тканини. Низькосортне коротке лляне волокно використовується для виробництва нетканих матеріалів, які мають дуже широке застосування, а також для паперу. Також це волокно використовується для виробництва котонізованого волокна та вати. Волокно льону можна використовувати для сантехнічних цілей. Його також використовують як сировину для виробництва армованих волокон полімерних композиційних матеріалів та волокнистих плит. Застосовують у виробництві великої кількості деталей (тепло- та звукоізоляційних) та деталей із пластмасових композицій для кузовів автомобілів, літаків, суден, вагонів. Загалом усі можливості застосування лляного волокна вказані у ГОСТі 9394-76, так що, кому цікаво, можете почитати докладніше. Ну, а ми повернемося безпосередньо до лляного шпагату.

Льняний шпагат у Києві по праву є одним з найбільш популярних видів мотузки або мотузки з натурального волокна. Більше того, до появи шпагатів зі штучних волокон, шпагат господарський із лляного волокна був найпопулярнішим різновидом шпагату в принципі, набагато випереджаю за рівнем попиту джутові шпагати і будь-які інші. Проте нижча вартість виробництва шпагату із синтетичних волокон і, як наслідок, нижча ціна за одиницю готової продукції «посунули» лляний шпагат з першого місця за популярністю канатно-мотузкової продукції. При цьому, незважаючи на трохи вищу вартість порівняно зі шпагатами зі штучних волокон, лляний шпагат, як і раніше, користується величезним у Києві, особливо у світлі останніх тенденцій у галузі дизайну та декорування приміщень. Дійсно, при відвертому засиллі полімерної упаковки на ринку Києва шпагат із натурального лляного волокна знайшов, як то кажуть, «друге життя» як елемент декору приміщень або подарункової упаковки. В останні роки все більше і більше різноманітної подарункової упаковки оформляється за допомогою лляного шпагату або інших мотузок із лляного волокна.

Щодо саме пакувального лляного шпагату, то тут ситуація трохи інша. Пакувальний лляний шпагат зараз поступається за рівнем попиту поліпропіленовим шпагатам. І справа тут не тільки і не стільки у більшій практичності шпагату з полімерної сировини, але ще й у дешевизні останньої. У Києві, та й в Україні загалом будь-який дешевший аналог у принципі набагато популярніший за оригінал, причому незалежно від типу виробу та сфери його застосування. Такі характеристики, як естетичність, безпека для навколишнього середовища та здоров'я в нашій країні найчастіше відходять на другий план для економічності – як кажуть, аби було дешевше. Тим не менш, лляний шпагат у Києві має свою неабияку частку популярності і про нього варто говорити, як про один з основних видів пакувального, обв'язувального або обмотувального матеріалу. Особливо у сфері споживчої тари та упаковки. Як і будь-який інший вид упаковки або тари, лляний шпагат має ряд особливостей, що безпосередньо впливають на його популярність у споживачів у Києві. Саме поєднання цих особливостей визначає ціну на лляний шпагат, його функціональні можливості та рівень зручності в експлуатації – словом, все те, на що обов'язково звертає увагу середньостатистичний споживач при купівлі упаковки.

Таким чином, виходить цілком обґрунтована закономірність вищого попиту поліпропіленового шпагату перед лляним. Давайте про це докладніше. Чим саме лляний шпагат повинен обов'язково характеризуватись і що далеко не завжди обов'язково для поліпропіленового аналога? Ну, дивіться, лляний шпагат повинен мати гарну міцність і невелику розтяжність. Льняний господарський шпагат має бути стійким до впливу прямих сонячних променів та ультрафіолету і не повинен псуватися від їх впливу тривалий термін. Льняний шпагат має бути виготовлений з натуральної та обов'язково екологічно чистої сировини – справжнім лляним шпагатом можуть грати навіть маленькі діти без будь-якої шкоди здоров'ю. Льняний шпагат повинен мати добрі антистатичні властивості. Всі ці вимоги та умовності стосуються і поліпропіленового шпагату теж, проте більшість із них уже сама собою розуміється як даність через синтетичний тип сировини. А в процесі виробництва лляного шпагату цього ще потрібно досягти за допомогою певних технологічних вишукувань. Візьмемо для прикладу природний процес гниття волокон. Будь-яка натуральна сировина гнитиме з певним часом, особливо під впливом різного роду каталізаторів. У тому числі й лляне волокно. Поліпропіленовий шпагат позбавлений таких проблем у принципі. Внаслідок цього лляний шпагат, втім, як і будь-яка інша мотузка або мотузка з лляних волокон, більш вимогливий до умов експлуатації. При його використанні варто обов'язково врахувати, що будь-який вид лляного шпагату гігроскопічний і дуже швидко вбирає вологу, тому їм не варто користуватися сирими і вологими приміщеннями, а також ситуаціями, коли потенційно можливе намокання шпагату. Наприклад, обмотка чогось лляним шпагатом і зберігання цього предмета на складі без опалення взимку абсолютно не сумісні. Якщо ж знехтувати цими рекомендаціями, то при намоканні значно знизиться розривне навантаження лляного шпагату. Крім того, він стане не придатним для використання при високих навантаженнях або підвищеному терті. Тобто, за фактом шпагат буде просто непридатним для експлуатації. Поліпропіленовий шпагат, у свою чергу, у тих самих умовах зовсім не втратить своїх експлуатаційних можливостей.


Види натурального шпагату: лляний господарський шпагат

Льняний господарський шпагат Київ можна купити у столиці в принципі абсолютно легко. На сьогоднішній день безліч компаній і фірм продає його і оптом, і в роздріб за різними цінами і в різних варіаціях. Так як стебло льону має унікальну структуру, що дозволяє перетворювати рослини на текстильні волокна різного виду та властивостей, то і можливості використання у лляного господарського шпагату дуже широкі. Шпагат лляний виробляють із коротких волокон льону, тому лляні мотузкові вироби відрізняються підвищеною екологічною безпекою, міцністю та красою. Сьогодні лляна шпагата для пакування в Києві застосовується в різних сферах життя, починаючи від будівництва та поштового пакування та закінчуючи банківськими операціями та сферою послуг. Натуральна сировина, з якої виробляється цей виріб, забезпечує йому масу переваг. Ну, а оскільки з появою на ринку поліпропіленового шпагату, конкуренція посилилася, виробники лляного шпагату не просто почали випускати нові моделі, але ще й стали використовувати різні способи обробки лляного волокна для поліпшення експлуатаційних характеристик лляного шпагату і зниження його собівартості. Так би мовити, провели роботу над помилками. Наприклад, для підвищення зовнішньої привабливості та покращення функціональних характеристик промисловість сьогодні випускає полірований та неполірований види лляного господарського шпагату. Шпагат лляний полірований , нитка якого має ряд переваг, наприклад, особливо цінується для зберігання товарів або готової продукції в умовах дуже низьких температур. Галузі промисловості та сфери послуг, у яких сьогодні застосовується лляний шпагат, дуже різні: це сільське господарство (підв'язка рослин), інкасація та зберігання цінних паперів у банках (пломбування пакетів та інших ємностей для перевезення готівки), меблева та харчова галузі промисловості (обв'язування товарів, а також копчення м'яса та риби), поштові операції та відправлення посилок (зв'язування стосів листів, упаковка бандеролей тощо). Ну, а стійкість до впливу сонячних променів дозволяє використовувати лляний шпагат у Києві та сільському господарстві, навіть за нинішнього засилля дешевших поліпропіленових шпагатів.

Використання лляного господарського шпагату сьогодні можна побачити у різних сферах життєдіяльності. Що стосується Києва, то тут дуже популярною сферою використання лляного шпагату, як і раніше, є сфера вантажоперевезень, складські, вантажно-розвантажувальні та такелажні роботи. Чому, як і раніше, запитаєте ви? Справа все в тому, що з появою шпагату із синтетичних волокон лляний шпагат почав використовуватися в цих сферах відчутно рідше. Однак коли йдеться про роботи зі збирання, зберігання та перевезення продуктів харчування різного типу, то тут пакувальним матеріалам з натуральної сировини віддається перевага через екологічну безпеку використання, навіть якщо вони при цьому коштують трохи дорожче за синтетичні. Наприклад, для деяких категорій продуктів харчування за санітарними нормами допускається використання лише антистатичного шпагату з натуральних волокон, а лляний шпагат серед інших рівних є найдешевшим. Натуральні використовуються і в деяких галузях машинобудування, верстатобудування та навіть в авіаційній промисловості. Причина тут полягає в тому, що показники тертя лляного шпагату, його низька питома маса та відсутність шкідливих виділень при горінні та повному згорянні ідеально підходять для цих галузей виробництва. У сфері будівництва, під час проведення ремонтних і реставраційних робіт лляний шпагат використовують у різних цілях. Здебільшого, очевидно, для обмотки, зав'язування будь-яких підручних засобів чи тимчасового фіксування ручного устаткування. Однак у деяких випадках, лляний шпагат нарівні з канатом із лляних волокон використовують для декорації стін, а також прокладається замість звичної клоччя між колодами зрубів. Так, канат використовується для великих закладання отворів, а лляний шпагат Київ, відповідно, для дрібніших. Крім того, дані матеріали дуже хороші і при обладнанні дахів та горищ, оскільки захищають будівельні шви від корозії, забезпечують непогану шумо- та теплоізоляцію. До речі, деякі власники зроблених з колод будівель стверджують, що шпагат ще й захищає шви на даху і стінах від птахів. Складно сказати, у самому лляному шпагаті справа чи в типі його обробки, а може це взагалі вигадки, але така думка має місце. У сфері будівництва та ремонту шпагат лляний нерідко додатково обробляють спеціальним лляним маслом. Цей рослинний компонент додає лляному шпагату стійкості до впливу дощу, снігу та іншої вологи, дозволяє йому прогнивати тривалий термін, а також захищає від впливу сонячних променів, перешкоджаючи швидкому ссыханию і розтріскування. У сільському господарстві міцний лляний шпагат використовують для обв'язування стебел овочів та інших рослинних культур. А в поштових компаніях та службах доставки – для зшивання бандеролей та посилок (лляним шпагатом зшивають бандерольні конверти, мішки та пакети, обв'язують стоси листів чи поліграфічної продукції). І останньою сферою використання лляного шпагату, про яку ми сьогодні поговоримо, є виробництво та встановлення меблів, а також меблювання приміщень житлового чи офісного типу. У цих сферах шпагат лляний господарський застосовується і в декоративних цілях, і в більш практичних і функціональних. Так, наприклад, із лляного шпагату роблять свого роду полички у невеликих дерев'яних етажерках, у настільних полицях, шпагатом перетягують стільці, роблять абажури для настінних, підлогових та стельових світильників тощо. Особливо це актуально і популярно серед людей, які віддають перевагу обладнанню свого житла в еко будинок. Так що, якщо раптом ви зважилися обладнати екологічно чисту квартиру, то лляний шпагат вам зіслужить хорошу службу.


Продаж лляного пакувального шпагату оптом та в роздріб у Києві.

Як ми вже зазначали на початку статті, лляний господарський шпагат має високий попит у Києві, навіть незважаючи на наявність поліпропіленового конкурента. Купити лляний шпагат в Києві хочуть різні компанії та організації для дуже різних цілей та завдань. Тільки ось питання, де в Києві можна купити господарський лляний шпагат за найнижчою ціною? Відповідь, як завжди, проста – в інтернет-магазині «Експрес Упаковка»! Наша компанія продає лляний шпагат у бобінах та невеликих рулончиках різної щільності та довжини намотування. Весь представлений у каталозі нашого інтернет-магазину лляний шпагат Київ виробництва лише українських підприємств. До уваги наших клієнтів представлені основні розміри лляного шпагату, що користуються найбільшим попитом у Києві. Також ми продаємо шпагат лляний господарський на вагу у кілограмах. Ну, а якщо ви хочете купити шпагат лляний у Києві для господарських потреб на замовлення, то ми зможемо підготувати для вас шпагат із лляних волокон будь-якого розміру. Просто залиште свою заявку за допомогою форми в Особистому Кабінеті, вказавши основні параметри потрібного вам лляного шпагату, і ми обов'язково вам передзвонимо. Ваше замовлення буде підготовлено максимально швидко, якщо ви одразу визначитеся за такими параметрами: «шпагат лляної довжини» та «шпагат лляної товщина і щільність».

Для наших клієнтів, які хочуть купити лляний шпагат у Києві невеликої довжини намотування, ми підготували низку пропозицій з продажу господарського шпагату в бобінах невеликого розміру. Наприклад, у нашому інтернет-магазині ви можете дешево купити господарський та пакувальний лляний шпагат у рулончиках по 1 кілограму. Представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» лляний шпагат незалежно від моделі є універсальним пакувальним матеріалом, тому може використовуватися для різних цілей. Це тонка і водночас дуже міцна нитка, що використовується для пакування різних товарів харчової та нехарчової групи. Також він може використовуватися для зшивки інших пакувальних матеріалів (наприклад, нитка мішечка). Виготовляється лляний шпагат, який ви можете купити за низькими цінами оптом та в роздріб у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», шляхом скручування одного або кількох лляних волокон. Волокна при цьому можуть бути з натурального льону або його відходів, що виходять внаслідок створення лляних тканин. Варто зазначити, що в деяких моделях лляного шпагату для підвищення його експлуатаційних характеристик і для збільшення терміну його безперебійної експлуатації він був оброблений спеціальними хімічними компонентами (склад і кількість можуть бути різними). Яскравим прикладом такого шпагату є лляний сінов'язальний шпагат , від якого вимагається підвищена міцність і стійкість до різноманітних зовнішніх впливів на зразок дощу або снігу.

Всі види пакувального лляного шпагату , представленого в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», є універсальними та дуже практичними пакувальними матеріалами. Тому використовуються в різних галузях життєдіяльності людини: від торгівлі та харчової промисловості (наприклад, лляні шпагати для обв'язування сирів та ковбас купити Київ) і до лляних шпагатів для пакування паперів та посилок у поштових установах. Всі моделі пакувального шпагату відповідають ГОСТам України та задовольняють усім вимогам Міжнародної сертифікації ISO 9001. Компанія «Експрес Упаковка» високо цінує думку та лояльність наших оптових та роздрібних клієнтів, тому кожна модель пакувального шпагату поставляється клієнту у зручних бобінах чи клубках. Крім того, кожна модель має індивідуальне впакування, на якому вказано характеристики лляного шпагату. Розмотування котушки завжди починається із середини. Зберігати лляний пакувальний шпагат слід при температурі від -5 до +30 градусів за Цельсієм. Крім того, для зберігання шпагату з натуральних волокон рекомендується використовувати приміщення, захищені від надмірної дії вологи та прямих сонячних променів.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити лляний господарський шпагат у Києві дешево у бобінах різного розміру, кольору та щільності. Понад 50 різних видів господарського шпагату з натуральних лляних волокон завжди є в наявності на нашому складі в Києві. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво лляного шпагату будь-якого розміру, щільності та кольору. Оформлення замовлення займе не більше 5 хвилин на будь-який вид господарського шпагату з натуральної сировини. Професійні менеджери завжди допоможуть вам підібрати найкращий варіант. Ну, і найголовніше – у вас є можливість купити лляний шпагат прямо зі складу за найнижчими цінами у Києві. Всі ці та багато інших переваг чекають на вас при замовленні шпагату господарського та будь-яких інших пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн