Найпопулярніші види подарункової упаковки у Києві

День святого Миколая та Новий рік ми вже відзначили, подарунки подаровані, сувеніри вручені, а тому можна підбивати деякі підсумки попиту на подарункову упаковку у Києві за результатами 2019 року. Які саме пакувальні матеріали мали у київського споживача найбільший попит? Яку саме упаковку для подарунків кияни надавали перевагу здебільшого і чому? Які саме пакувальні матеріали та для оформлення яких саме подарунків використовувалися найчастіше? На всі ці питання ми намагатимемося відповісти у цій статті. Тим більше, що основні статистичні дані щодо 2019 року нам уже відомі. Ну, а докладний аналіз попиту на подарункову упаковку в Києві в 2019 році ми будемо проводити на прикладі пакувальних матеріалів з каталогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут найбільший вибір недорогої упаковки для подарунків і в Києві, і в Україні в цілому . Тож почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Яким саме способам оформлення подарунків у 2019 році кияни надавали перевагу найчастіше?

Подарункова упаковка є просто величезним сегментом споживчої упаковки в цілому. Різні пакувальні матеріали, що використовуються в якості упаковки для подарунків, просто вражають своєю різноманітністю. У Києві це було помітно повною мірою. Наприкінці минулого року кількість різних пропозицій та варіантів оформлення подарунків була воістину величезних, буквально на будь-який смак та гаманець. Проте здебільшого київські споживачі воліли звичні види пакувальних матеріалів для подарунків на кшталт картонних коробок чи красиво оформлених пакетів. Ці пакувальні матеріали використовувалися у вигляді основного пакування для подарунків, а в комплекті з ними вже застосовувалася більшість інших. Наприклад, у вигляді наповнювача для подарункових коробок використовувалося близько десятка різних видів упаковки.

Але, хоч би якою була різноманітність засобів та способів оформлення подарунків, святкова упаковка , безумовно, має своїх лідерів попиту у споживачів. Далі ми поговоримо про це докладніше, а заразом і з'ясуємо, чому саме ці види упаковки для подарунків віддали перевагу киянам, а не іншим. А для зручності давайте розділимо всю подарункову упаковку на кілька груп:

У кожній з цих груп насправді величезна кількість різних видів упаковки. Але далеко не всі припали до душі киян у 2019 році, а буквально кілька різних видів у кожній із зазначених вище категорій. Але про все по порядку. А почнемо, давайте, з основних мотивів покупки подарункової упаковки. Навіщо купувати упаковку для подарунків, якщо презент можна вручити просто так? Це дуже цікаве питання, оскільки до зайвої витрати грошей (хай навіть невеликих) у середнього українця ставлення двояке. До подарункової упаковки у 2019 році у Києві це твердження також відноситься до повної міри. Багато хто при врученні подарунків взагалі обійшлися без будь-якої упаковки та дарма. Однак більшість споживачів, все ж таки, оцінила величезні можливості подарункової упаковки зробити навіть найпростіший і тривіальніший подарунок яскравим і незабутнім.

Основна проблема вибору подарункової упаковки наприкінці 2019 року у Києві полягала не в сумнівах, яку саме упаковку для подарунків вибирати, а в принципі – чи потрібна упаковка для подарунків взагалі? При виборі тієї чи іншої речі на подарунок багато людей не надавали особливого значення наявності відповідної упаковки – мовляв, головне ж подарунок, а не обгортка. Однак, як показала практика, такий підхід є невірним. Адже у багатьох випадках, перш ніж подарунок потрапить до свого адресата, він має проїхати певну відстань у транспорті, може деякий час перебувати на зберіганні у поштових складах, і навіть у разі відправки подарунку посильним у межах одного населеного пункту, по дорозі з подарунком може статися все що завгодно. Наприклад, його намочить сніг або посильний випадково його випустить і так далі. Тобто, щоб подарунок чи сувенір гарантовано потрапив до рук адресата в цілості та безпеці, подарункова упаковка має бути. А яка саме вона буде, це повністю «на совісті» споживачів. Благо, вибрати справді є з чого. Сьогодні в Києві можна купити подарункову упаковку , що володіє повним набором необхідних властивостей: вона одночасно може бути і красивою, яскравою, запам'ятовується, і якісною, здатною вберегти сам подарунок від можливого бруду і пилу, і надійною, що оберігає подарунок або сувенір від ударів при падіннях. Погодьтеся, ризикувати подарунком заради економії кількох гривень – це дуже легковажне рішення. Наприклад, збираючись подарувати комусь косметику чи парфумерію, люди часто забувають надійно їх упакувати, а дарма. Так як флакончики для таких товарів часто виготовлені з скла, що легко б'ється, і дуже схильні до різних зовнішніх впливів. Так що, далеко не рідкісні випадки, коли замість того, щоб зробити красивий і ефектний презент, пожадувавши, людина по неволі дарує подряпаний флакон з парфумами, зі зіпсованим дозатором або тріщиною на корпусі або флаконі. Уникнути таких неприємностей допомагає правильно підібрана та оформлена подарункова упаковка. Чому саме така? Ну, красива упаковка не завжди зможе стати надійним захистом для подарунка в разі чого. А надійна, але абсолютно блякла упаковка не справить належного враження на обдаровуваного. Тому тут все має бути у комплексі. Сьогодні в Києві більшість споживачів хоче купити подарункову упаковку , яка не тільки дозволяє зробити даремний предмет красивим і незабутнім, але й дозволить адресату отримати свій подарунок цілим і неушкодженим, а значить уникнути неприємних емоцій.

Варто сказати, що можливості вибору одночасно красивої та надійної подарункової упаковки в Києві дуже широкі. Пропозицій безліч. Тому, якщо ви вже точно вирішили вибрати надійне пакування для подарунка, то залишається лише знайти найбільш вигідний з усіх боків варіант. А не дуже просто, треба сказати, тому що, крім вибору найбільш вигідної ціни на упаковку для подарунків , вам потрібно ще й підібрати відповідний формат упаковки - вибрати саме ті пакувальні матеріали, які дійсно прийдуть до речі і не виглядатимуть чимось зайвим у подарунковій композиції загалом. В принципі, ви можете прикрашати подарунок як завгодно. Хочете запакувати подарунок у красиві подарункові коробки з крейдованим лицьовим боком? Або ж вам потрібно обов'язково обмотати подарунок у коробці яскравими та барвистими стрічками? А може ви хочете використовувати для пакування подарунка матеріали з паперу чи поліпропілену, клеїти на коробочку для подарунка якісь візерунки з кольорового паперу? У будь-якому випадку, в результаті подарункова упаковка має бути красивою, міцною та надійною, здатною вберегти подарунок від будь-якої зовнішньої дії. Якщо ж у подарунок планується якась електроніка чи побутова техніка, то неодмінно слід використовувати повітряно-пухирчасту плівку. ВПП є чудовим захистом для подарунків з чутливими типами покриття під час перевезення чи зберігання. Завдяки своїм бульбашкам, така плівка чудово справляється із зашитою екранів моніторів, мобільних телефонів, планшетів, предметів із крихких матеріалів на кшталт скла або кераміки.

Як бачите, надійна, красива та яскрава подарункова упаковка просто необхідна, тому що дозволяє показати ваше чудове ставлення до адресата подарунка. а також значно підвищити цінність презенту. Якщо як подарунок було обрано сумку для дівчини, то її просто так не подаруєш. Щоб враження від подарунка було максимально позитивним, сумку слід запакувати в красиву коробку самозбірної з ефектно кришкою або поліетиленовий пакет з яскравим принтом. Але яка користь від цієї краси, якщо у коробочки під час подорожі до адресата вивалитися дно, а потім і весь вміст, а у поліетиленового пакету лопнуть ручки або прорветься одна зі стінок? Тобто надійність упаковки для подарунків відіграє важливу роль. Подарункова упаковка може бути різною, часом дуже сильно відрізнятися в залежності від того, кому даруватиметься подарунок. Даруйте ви подарунок дорослому чоловікові з близького оточення, дівчині, діловому партнеру, дитині сестри або чоловікові приятельки – у всіх випадках пакувальні матеріали для подарунків будуть підбиратися індивідуально, з урахуванням особистісних особливостей, індивідуальних уподобань, характеру адресата та події, до якої приурочено подарунок. У вигляді основної упаковки можна в багатьох ситуаціях використовувати не тільки картонні коробки, але і красиві пакети з яскравим малюнком. Також можна використати подарунковий папір, поліпропіленову плівку, різні тканини. Якщо, наприклад, упаковка для подарунків буде з натуральної або штучної тканини або паперу, то її можна додатково прикрасити будь-якими предметами, що запам'ятовуються: бісером, декоративними квітами або листям, шматочками кори дерева або лляного шпагату. Такий вид упаковки називається упаковкою для подарунків hand-made. Зазвичай, вона найпоширеніша у разі дарування подарунків близьким людям чи членам сім'ї. У будь-якому випадку, при виборі подарункової упаковки всі елементи подарункової композиції мають чудово поєднуватися один з одним, а композиція в цілому повинна бути надійною та ефектною одночасно.


Найбільш популярні види коробок для подарунків у Києві у 2019 році

Про причини, які найчастіше змушували споживачів купити подарункову упаковку в Києві в 2019 році, ми поговорили. А тепер давайте детальніше розглянемо, які саме види упаковки для подарунків кияни надавали перевагу найчастіше. Почнемо із картонних коробок. Як ви знаєте, різноманітних видів та типів коробок існує маса. Природно, далеко не всі їх підходять для подарункової упаковки з цілком зрозумілих причин. А ось ті, що підходять, все одно купувалися киянами доволі вибірково. Сьогодні вже з повною впевненістю можна говорити, що як коробка для подарунків кияни здебільшого бачать або самозбірні коробки з тришарового гофрокартону, або подарункові коробки з різних одношарових і багатошарових картонів, причому бажано з крейдованим покриттям. Давайте спробуємо далі розібратися, чому саме ці види коробок привертають особливу увагу як упаковка для подарунків, а не якісь інші.

Основних причин вибору подарункових коробок саме цих типів, на думку киян, лише дві: досить низька ціна на коробки та чудова естетичність. Не сперечатимемося, самозбірні коробки з мікрогофрокартону або, скажімо, крейдованого картону виглядають дійсно красиво і коштують зовсім недорого. Наприклад, до 10 гривень можна вибрати і купити в будь-якій кількості справді гарну подарункову коробочку майже будь-якого розміру. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тут є і самозбірні коробки з мікрогофрокартону, і подарункові коробки з крейдованого картону, тому візьмемо представлені тут моделі коробок для подарунків для порівняння та аналізу.

Чому і в яких випадках для упаковки подарунків вибиралися коробки з мікрогофрокартону ? По різному. Варто розуміти, що будь-яка коробка з мікрогофрокартону є дуже надійною і неймовірно практичною упаковкою. При дуже малій власній вазі і простий збірці, вона характеризується гарною міцністю та надійністю. Вони дуже міцні та легкі, відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. Практично всі конструкції самозбірних коробок складені таким чином, що основні несучі елементи коробок, на які припадає більшість навантаження, посилюються додатково, коли коробка в зібраному стані. Саме ця особливість «будови» самозбірних коробок із мікрогофрокартону дає можливість використовувати їх дуже універсально – практично для будь-яких подарунків, будь-якої ваги, розміру, типу, форми тощо.

Крім того, специфіка застосування самозбірних коробок з мікрогофрокартону передбачає їх використання для пакування товарів та предметів різних товарних груп, у тому числі харчових товарів. Тому в більшості випадків самозбірні коробки дуже екологічні. Наприклад, на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлено понад 200 різних моделей самозбірних коробок. І кожна з них є екологічно безпечною упаковкою. Її виготовлення здійснюється лише з натуральної сировини. Навіть клейовий склад, який застосовується для склеювання шарів у мікрогофрокартоні, на крохмальній основі. Тому всі самозбірні картонні коробки з асортименту нашого інтернет-магазину є екологічно безпечним продуктом і не завдають жодної шкоди організму. Більше того, вони є безпечними навіть для дитини! Ви однаково можете використовувати такі картонні коробки хоч для упаковки якихось, наприклад, дитячих іграшок чи посуду, хоч для упаковки тортів чи цукерок. Безумовно, це дуже сильно розв'язує руки, тому що над вибором подарунку часом доводиться добряче подумати і постаратися знайти щось слушне. А коли у вас наперед є універсальна подарункова коробка, яка чудово виглядає, надійна і зручна. І для якої немає особливої різниці, що саме ви в неї зрештою запакуєте - це дуже сильно розв'язує руки і спрощує процес вибору подарунків. І, мабуть, головною перевагою самозбірних картонних коробок для подарунків є їх низька ціна оптом та в роздріб. Сама сировина має не найбільшу собівартість, плюс, як правило, самозбірні коробки виготовляються великими тиражами, тому що через свою універсальність застосовуються в різних сферах. У результаті ціна на самозбірні коробки з тришарового мікрогофрокартону в середньому по Києву нижча на 15-20% порівняно з будь-яким іншим видом подарункової тари. Погодьтеся, доступна ціна на коробки - це завжди важливий плюс і для виробників подарункових товарів, і для споживачів, які купують їх для упаковки подарунків своїм близьким. У першому випадку економія на упаковці автоматично знижує собівартість готової продукції, а отже, робить її більш конкурентоспроможною. А в другому – зекономлені на упаковці нехай навіть невеликі гроші ніколи не бувають зайвими, особливо напередодні новорічних свят.

Ну, а ми рухаємося далі і давайте поговоримо про те, в яких випадках і чому як упаковка для подарунка вибиралися коробки зі звичайних картонів. Гарне питання, адже у них немає такої міцності, як у подарункових коробок з мікрогофрокартону, та й ціна на подарункові коробки такого типу, приблизно на одному рівні з коробками з мікрогофрокартону. Давайте розумітися.

Основна особливість подарункових коробок із картону – це здатність зробити максимально позитивний ефект при врученні подарунка. Картон – це дуже практичний вид сировини, з якої можна створити подарункову коробку практично будь-якої форми та розміру. Відповідно, подарункові коробки з картону в Києві найчастіше купувалися такої форми та конструкції, які з тришарового мікрогофрокартону просто неможливо зробити через об'єктивні причини. Наприклад, якщо для упаковки подарунка споживач вибирає звичайну коробочку прямокутної форми із «вбудованою» кришкою, то в більшості випадків він вибере подарункові коробки із тришарового мікрогофрокартону. А от якщо йому потрібна коробка незвичайної форми або з якимись яскравими конструкційними особливостями (наприклад, подарункова коробка з невеликою ручкою у вигляді сердечка), то в такому випадку вибір буде зроблений на користь подарункових коробок з картону. Наприклад, з крейдованого картону. Гарні подарункові коробки з картону є ідеальним вибором дешевої картонної упаковки для невеликої ваги. Вони дійсно гарні і за своєю формою, і за обсягом, і дизайном, і візуальним сприйняттям. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна вигідно купити подарункові коробки в Києві , які виглядають дуже ефектно і відразу кидаються в очі. Вони представлені у величезній різноманітності колірних рішень. Або ви можете вибрати подарункову коробку з картону в спокійних, нейтральних тонах або навіть у матовому кольорі. У каталозі нашого інтернет-магазину ви реально зможете підібрати подарункові коробки з крейдованого картону, завдяки яким позитивне враження від вашого подарунка чи презенту тільки посилитиметься, доставить ще більше позитивних емоцій і надовго запам'ятається адресату.


Найбільш популярні види наповнювача для подарункових коробок у Києві у 2019 році

Подарункову упаковку сьогодні неможливо уявити без гарних та корисних аксесуарів. Звичайно, хтось може сказати, що без них можна обійтися, але навряд чи вручення подарунка від цього виграє. Тут важливо все в комплексі, у тому числі наявність красивих і корисних доповнень. Різні наповнювачі для подарункових коробок саме таким є і доповненням. Вони використовуються для заповнення порожнеч у подарункових коробках, після того, як подарунок вже поміщений усередину коробки. Таким чином досягається кілька цілей. По-перше, подарунок усередині коробки буде надійно зафіксований та додатково захищений від негативних зовнішніх впливів. Ну, а по-друге, подарункова композиція в цілому виглядатиме більш презентабельно.

Подарункові наповнювачі для коробок в Києві користуються попитом різні. Добре вибір таких аксесуарів сьогодні у столиці просто величезний. Тому при виборі наповнювача для подарункових коробок у киян у 2019 році була можливість не просто вибрати подешевше з того, що є, а ще й підібрати найбільш відповідний наповнювач за кольором та відтінком, візуальною відповідністю, вагою, формою тощо. Серед найбільш затребуваних видів наповнювача для подарункових коробок виявилися такі:

Загалом, не так вже й багато, враховуючи той величезний вибір різних наповнювачів у Києві. Проте цьому є об'єктивні причини. Кожен із вищевказаних наповнювачів для подарункових коробок купувався завдяки, природно, цілком «осудній» ціні, а також через свої експлуатаційні характеристики та особливості. Давайте далі поговоримо про це трохи докладніше.

Почнемо по порядку з деревної стружки . Чому у вигляді наповнювача для подарункових коробок споживачі використовували саме деревну вовну? Варіанти використання деревної стружки як наповнювача для подарункових коробок можуть відрізнятися. Цей вид наповнювача для подарункових коробок є дуже універсальним і буде доречний практично завжди. Для деревної вовни зовсім не важливо, яку саме конструкцію, розмір або колір подарункової коробки ви виберете, з чого вона буде зроблена і наскільки довго потрібно зберігати подарунок або сувенір до моменту вручення. Деревна стружка може зберігатися роками без втрати своїх товарних якостей і візуального ефекту, що виробляється. Однак це якщо говорити загалом. Натуральна деревна стружка як наповнювач для подарункових картонних коробок найчастіше використовується для вручення дорогих алкогольних напоїв, антикваріату або якихось цінностей із досить крихкою структурою. Наприклад, коли потрібно компактно та акуратно упаковати для вручення дорогу фарфорову вазу або сервіз. До речі, у таких випадках разом із власне подарунком та деревним наповнювачем у подарункові картонні коробки часто укладаються вітальні листівки, різні стрічки чи банти. Ну, а оскільки для різних людей цілком природно мати власний смак і своє бачення оформлення подарункової упаковки, то і дерев'яна стружка застосовується найрізноманітніша. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого у Києві натуральну дерев'яну стружку будь-якого кольору, різної довжини та товщини. Крім того, як ви вже знаєте, форми і конструкції подарункових коробок бувають різні. Наповнювач дерев'яна стружка підходить для будь-яких форм і конструкцій. Йому зовсім не важливо, подарункову коробку якої форми ви віддасте перевагу в кінцевому підсумку - натуральну деревну вовну або стружку можна використовувати завжди.

На цьому, мабуть, ми перервемося. Трохи пізніше закінчимо тему уподобань киян в оформленні подарунків у 2019 році. А поки нагадаємо вам, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити подарункові коробки та наповнювачі для подарункових коробок оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво будь-яких коробок для упаковки подарунків у Києві. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки для подарунків у Києві за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, купівля подарункових коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб подарункові коробки з картону та гофрокартону у Києві зі складу. Низька ціна на картонні коробки для подарунків у Києві. Дешевий наповнювач для подарункових коробок в асортименті. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні упаковки для подарунків в Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн