Найпопулярніші види упаковки для продуктів у Києві

У 2019 році Київ буквально ряснів різноманітністю різноманітної упаковки для продуктів харчування. Минулого року виробники харчових товарів використовували дуже різну упаковку, починаючи від звичних транспортних картонних ящиків до різних плівок і пакетів. Редакція блогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка» виявила лідерів попиту серед усіх пакувальних матеріалів для харчових товарів у Києві у 2019 році. У цій статті ми хотіли б поговорити про них більш предметно і разом розібратися, чому саме ці види упаковки для продуктів харчування кияни віддали перевагу всім іншим і чому. А заразом і перевірити, чи можна купити сьогодні таку упаковку для продуктів за низькою ціною? І якщо так. де це можна зробити. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Особливості та відмінності пакувальних матеріалів для продуктів харчування від решти

Упаковка для продуктів харчування та харчових товарів за багатьма параметрами відрізняється від інших видів тари та упаковки. І не дивно, адже тут йдеться про їжу, яка потрапляє в організм людини, а тому вимоги та стандарти якості до такої упаковки пред'являються найсуворіші. Однак вся ця суворість і вимогливість зовсім не заважає виробникам упаковки випускати найрізноманітнішу продукцію різних видів і типів. Які саме види упаковки для харчових товарів є у найбільшому обсязі сьогодні в Києві? Питання дуже цікаве, і відповідь на нього криється в особливостях самої продукції: високим попитом користується транспортна тара для перевезення продуктів харчування, і тара для зберігання продуктів на складі, і споживча упаковка для їжі на виніс. А ось далі починаються кардинальні відмінності у пакувальних матеріалах, що використовуються в залежності від призначення. Наприклад, як упаковка для їжі на винос найчастіше застосовуються різні пакети та кульки. Як правило, це крафт-пакети з паперу щільністю, наприклад, 80 г/м2. А ось як споживча упаковка для харчових товарів, як і раніше, в більшості випадків застосовуються картонні коробки харчові.

Усе це розмаїтість використовуваної упаковки визначаться як держ стандартами і санітарними вимогами, хоча вони, звісно, грають не останню роль. Будь-які харчові товари, продукти харчування, харчові добавки натурального чи штучного походження у будь-якому вигляді та у будь-якій консистенції мають певні характеристики та властивості. М'ясо у чистому вигляді, м'ясні вироби, м'ясні напівфабрикати тощо. товари, будучи продуктами натурального походження, залежні від цих властивостей набагато більше, ніж, наприклад, якісь харчові дріжджі, харчова сода чи шоколадні цукерки тощо. Тому вимоги до пакувальних матеріалів для таких категорій товарів різняться залежно від етапу виробництва або реалізації продукції. М'ясні товари тут дуже добрий приклад для розуміння ситуації, тому що зберігати і перевозити м'ясо можна в різній упаковці, починаючи від картонних ящиків і закінчуючи пакувальним папером та харчовою плівкою. Все залежить від ситуації.

Умови та вимоги до зберігання та реалізації харчових товарів дуже суворі. Навіть щодо упаковки (здається, що може бути простіше транспортних картонних коробок) діє дуже багато умовностей. Це стосується і безпосередньо упаковки, і транспортного засобу, на якому здійснюється дана транспортна операція, та власне продажу такої їжі на винос у Києві. Яскравим прикладом є обов'язкова відсутність у упаковці шкідливих пластикових добавок. Харчовий поліетилен, з якого виготовляють пакувальні плівки для продуктів, тут виняток із правил. А ось різні хімічні добавки, які використовуються у виробництві клеїв, якраз гарний приклад. Клейові склади з таким складом категорично не можна використовувати у виробництві, наприклад, картонних коробок для продуктів харчування. Не для всіх, правда, наприклад, транспортні коробки , в яких перевозиться молоко в тетра-паках або пляшках можуть бути будь-якими і так далі. Споживча упаковка для харчових товарів і особливо транспортна упаковка для продуктів харчування в Києві з цих причин застосовується далеко не всяка. Крім того, не варто забувати, що перевезення та зберігання багатьох категорій харчових товарів здійснюються в холодильних камерах та спеціальних машинах-рефрижераторах. Вони повинні бути відповідним чином обладнані, повинні забезпечувати необхідний температурний режим і мати санітарний паспорт, виданий санітарним наглядом. Крім того, за правилами перевезення остиглого та охолодженого м'яса дозволяється тільки в спеціальній тарі, оббитій усередині білою жерстю або оцинкованим залізом (допустимі й деякі інші матеріали), і з кришкою, що щільно закривається. А багато видів упаковки банально не розраховані на такі умови використання.

Що й казати, продуктова упаковка в Києві це дуже різноманітний перелік пакувальних матеріалів через лише умови використання та особливості продукції та товару. Плюс не варто забувати, що є ще й споживчий попит, на який впливає ціна на упаковку для продуктів у Києві та особиста думка та побажання тих, хто її купує. Хтось, наприклад, вважає, що для таких цілей найоптимальнішим варіантом є коробки з гофрованого картону, оскільки вони дешевші за дерев'яні і набагато зручніші в обслуговуванні. А хтось бачить зберігання та перевезення харчових товарів виключно у мішках чи пакетах. Так, наприклад, продуктова гофротара різного розміру, використовується для перевезення свіжої, охолодженої, замороженої, сирої та гарячої копчення м'яса великої рогатої худоби; свіжої, охолодженої, замороженої свинини; баранини, козлятини за тих же температурних умов. Пакувальний і обгортковий папір також використовують для перевезення м'яса, що пройшов процес свіжування і перевозиться в тушах (тобто тіло тварини з головою або без неї), напівтушах (отриманих в результаті поздовжньої розрубки туш), четвертинах туш і шматках. Продукти та субпродукти на основі м'яса упаковують у фольговані папери або в поліетиленові пакети-слайдери . Це може бути, наприклад, борошно тонкого та грубого помелу з м'яса або м'ясних субпродуктів, борошно тонкого та грубого помелу. Різні напої та соки можуть упаковуватись і пластикові пляшки, у пакети з картону. І так далі. Загалом діючі норми законодавства та санітарно-епідеміологічні норми дають величезний простір для маневру у виборі упаковки для продуктів. Власне, тому і продуктова упаковка в Києві сьогодні застосовується дуже різна. Але й тут є свої «нішеві» лідери. Давайте про них і поговоримо.


Самозбірні картонні коробки для їжі купити в Києві

Картонні коробки для їжі купити сьогодні сьогодні купують набагато частіше, ніж будь-які інші види тари або упаковки. Безумовно, багато бакалійних товарів, як і раніше, перевозяться і зберігаються в поліетиленових мішках, а молоко розливається поліетиленові пакети, проте все це за обсягами не йде ні в яке порівняння з обсягами використання картонних коробок для перевезення та зберігання харчових товарів. Чому? Та все просто: харчові картонні коробки універсальні, прості у використанні, а ціна на картонні коробки для продуктів цілком низька. Але це якщо говорити загалом. А як ви вже знаєте з попередніх статей, картонні коробки є дуже різноманітним пакувальним матеріалом. Видів та типів коробок з картону та гофрокартону в Києві сьогодні використовується величезна кількість. Це саме стосується і продуктів харчування.

Одним із найбільш популярних видів гофротари для зберігання та перевезення харчових товарів є самозбірні картонні коробки для їжі . Купити у Києві їх хочуть дуже часто. Здебільшого, безумовно, оптом, оскільки основний споживач цієї упаковки – це виробничі підприємства чи оптово-роздрібні торгові компанії різного типу рівня. Різні ж заклади громадського харчування чи продуктові магазини та супермаркети використовують картонні коробки для їжі у Києві рідше, ніж виробничі підприємства чи продуктові бази. Але це пов'язано, скоріше, зі специфікою їхньої роботи, а не з наявністю чи відсутністю відповідної гофротари.

Використовувані самозбірні коробки в даній сфері мало чим відрізняються по більшості параметрів від, скажімо, поштових самозбірних коробок. Різниця лише у певних технологічних особливостях їх виготовлення та конструкційних відмінностях. Наприклад, самозбірні коробки для їжі на винос (так звані, коробки для takeaway упаковки) повинні мати у своїй конструкції певну кількість отворів, через які відбуватиметься циркуляція повітря. Крім того, самозбірні коробки такого типу мають витримувати перепади температур, не залишати смаку, запаху, слідів на їжі. Також важливо враховувати, що їжа на виніс може реалізовуватись різної температури нагріву або охолодження, тому самозбірні коробки для таких товарів мають бути розраховані під всі ці особливості. Далі давайте на конкретних прикладах. Доставка їжі додому і в офіс - це досить поширена послуга підприємств громадського харчування, що стрімко набирає популярності. Якість страви, що отримується клієнтами, багато в чому залежить і від упаковки, в якій ми отримуємо піцу або пироги. Самозбірні коробки для піци, наприклад, повинні відповідати всім необхідним вимогам безпеки та іншим споживчим характеристикам. Коробки для піци можна умовно розділити на дві групи: це упаковка для гарячих продуктів , тобто їжі на винос і самозбірні коробки для замороженої продукції. В останньому випадку самозбірні коробки незалежно від форми, розміру та використаного матеріалу виготовлення повинні витримувати заморожування і при цьому зберігати свої початкові кольори та форму. Упаковка для гарячої піци, як і коробки для холодних заготовок, повинні відповідати ряду спеціальних вимог. Вироби повинні бути стійкими до вологи, не розмокати від жиру і неминучої пари. Які самозбірні картонні коробки відповідають вищезгаданим вимогам серед тих, які сьогодні представлені на ринку столиці? Давайте розумітися.

Як ви знаєте, самозбірні картонні коробки є одним із найбільш затребуваних та популярних видів картонних коробок для товарів та вантажів малої та середньої ваги. Більшість видів продуктів саме до таких і відносяться. Для виробництва продуктових самозбірних коробок для продуктів найчастіше застосовується тришаровий мікрогофрокартон, завдяки цьому продуктові коробки коштують дешевше, і купити їх у Києві набагато простіше. В результаті підвищений попит і дуже різна специфікація щодо застосування через дуже різні товарні групи безпосередньо вплинули на кількість конструкцій самозбірних коробок, що використовуються. Так, на сьогоднішній день у Києві картина така, що для упаковки продуктів харчування застосовується на постійній основі близько 20 різних конструкцій самозбірних коробок (нагадуємо, що всі можливі конструкції самозбірних коробок ви можете побачити у Міжнародному каталозі гофротари та упаковки FEFCO-ASSCO). Це не просто багато, а дуже багато. Але з іншого боку, для споживачів, тобто для нас із вами, це дуже добре, тому що нам пропонують максимально якісні продукти харчування. Такі, що зберігаються правильно, перевозяться правильно і коштують недорого.

Раніше ми вже не раз розповідали про різні форми та конструкції самозбірних коробок. І більшість із них для пакування харчових товарів використовується в тому числі. Однак у Києві для пакування продуктів застосовуються далеко не всі види самозбірної гофротари, а яких ми розповідали раніше, а лише частина з них. Чому так? Справа тут у зручності використання та простоті отримання. Грубо кажучи є ряд конструкцій самозбірних коробок, які можна досить швидко і дешево купити в Києві. Звичайно, у більшості випадків виробники та дилери різних харчових продуктів купують саме їх. До таких самозбірних коробок, наприклад, відносяться самозбірні коробки з окремою кришкою та окремим дном. Вони виготовляються в основному з тришарового мікрогофрокартону середньої міцності та з невеликою висотою гофри, після чого досягається підвищена стійкість коробки у зібраному вигляді до різного роду впливів. І дно, і кришка в таких коробках не тільки виготовляються з одного і того ж типу матеріалу, а й паралельно, тобто на одній штанц-формі. Такий підхід у виробництві в результаті призводить до максимального відповідності розмірів окремих частин коробки, а значить і якості упаковки в цілому. Такі самозбірні коробки відмінно підійдуть для упаковки будь-яких несипких товарів вагою не більше ніж 15 кілограмів. Підходять для упаковки круп, цукру та іншої бакалії. Самозбірні кондитерські коробки – це картонні коробки під солодощі та інші смаколики. Відрізняються незвичайною формою та обов'язковою наявністю подвійних бортів. Використовуються найчастіше для печива тістечок і тортів. Самозбірні картонні коробки типу «піддон» - коробки з відкритою верхньою частиною. Причому відрізняються вони ще й наявністю половинного борту. До речі, саме через це їх часто плутають із обічайкою. Найчастіше використовується для пакування безалкогольних напоїв, мінеральної газованої та негазованої води, їдальні, пива, згущеного молока, рибних та м'ясних консервів тощо. Така собі альтернатива секційним пластиковим ящикам. Обечайка ж, або самозбірні картонні коробки половинної висоти – це коробки з гофрованого картону без кришки, що закривають упакований товар лише на половину його висоти. Відрізняються вони від коробок типу "піддон" одинарними бортами. А використовується для демонстрації продуктів харчування на виставках та на вітрині у точках роздрібної та оптової торгівлі. Самозбірні картонні коробки пачка – це картонні коробки з кришкою, яка є невіддільною частиною коробки і має спеціальний замок, що дозволяє її міцно закривати. Один або кілька замків можуть розташовуватись по центру або по краях кришки коробки. Підходять такі коробочки для пакування різних продуктів, але найефективніше їх використовуватися для пакування харчових товарів насипом. Самозбірні картонні коробки пет-пак - це картонні коробки з жорсткими та міцними стінками та дном. Використовується для пакування пакетованої молочної продукції, соків, лікеро-горілчаних товарів. Самозбірні картонні коробки «Bag-in-box» є картонними коробками з металізованими пакетами всередині. Поставляються у зібраному вигляді та використовуються для пакування рідких товарів харчової групи. Як правило, продукція відразу розливається у коробку. Самозбірні картонні коробки для піци є коробками особливої форми з гофрованого картону або тришарового мікрогофрокартону, які використовуються для пакування гарячої або холодної піци, а також заготовок під піцу. Мають спеціальні отвори в бортах, щоб упакована продукція могла «дихати». Самозбірні картонні коробки оптом з вушками - це картонні коробки з бічними клапанами та язичком на кришці. Підходять для пакування будь-яких продуктів харчування. Самозбірні картонні коробки ластівчин хвіст оптом є картонними коробками з посиленим дном. У зібраному стані елементи конструкції таких самозбірних коробок кріпляться один до одного методом «хвиля ластівки». Використовуються для пакування харчових товарів великої ваги під час перевезення та зберігання.


Кондитерські лотки та інші коробки для солодощів у Києві

Тепер давайте перейдемо до кондитерських коробок. У Києві для пакування кондитерських виробів застосовується безліч різних коробок. Але переважна більшість із цих видів картонних коробок відноситься до самозбірних. У тому числі кондитерські лотки. Картонні коробки для еклерів, новорічні коробки для цукерок, транспортні коробки для тортів на вагу і так далі - все це, як правило, є самозбірною коробкою певної конструкції. Однак кондитерські лотки прийнято виділяти серед інших видів самозбірних коробок через масовість застосування та наявність характерних і легковідомих конструкційних елементів та особливостей. Лоток із гофрокартону – це самозбірний ящик особливої конструкції, що використовується для пакування, перевезення та зберігання різних харчових товарів. Як правило, різні кондитерські вироби. Звідси й назва кондитерський лоток. Також зустрічаються назви кондитерський «телевізор» та екран для кондитерських виробів. Кондитерські лотки сильно відрізняються формою від інших видів лотків з гофрокартона. Якщо для останніх характерна наявність одинарних стінок і рівних бортів, кондитерські лотки відрізняються безліччю рилювань, різних типів замочків, подвійних бортів і таке інше.

Крім форми та конструкції, важливою особливістю кондитерських лотків, які найчастіше купують виробники та дилери кондитерки, є тип сировини. Більшість кондитерських лотків виготовляється із тришарового мікрогофрокартону з невеликою висотою профілю. Це пов'язано зі специфікою продукції, що упаковується. Справа в тому, що кондитерські товари в більшості випадків упаковуються не більше 2-3 кілограмів в одну коробку, тому використання надміцних і важких видів гофрованого картону найчастіше просто не потрібно. Як то кажуть, навіщо платити більше, якщо й так усе гаразд? Крім малої власної ваги, тришаровий мікрогофрокартон і, як наслідок, зроблені з нього кондитерські лотки мають малу висоту гофри. У чому тут перевага? Ну, як мінімум у можливостях створення різних конструкцій гофротари. З такого матеріалу можна виготовити кондитерські лотки дуже різної форми, з безліччю конструкційних елементів, які гарантовано звернуть увагу споживача серед інших на полиці супермаркету.


Де купити упаковку для харчових товарів у Києві?

Компанія «Експрес Упаковка» здійснює виробництво всіх видів упаковки та гофротари у Києві. У нашому офіційному інтернет-магазині ви можете будь-яку упаковку для продуктів харчування дешево як оптом, так і в роздріб. Крім того, ми здійснюємо виробництво на замовлення всіх видів кондитерських, овочевих та фруктових лотків. Термін виконання замовлення може бути різним – залежно від завантаженості ліній підприємства міста і особливостей самих виробів. У нас ви можете замовити упаковку для продуктів харчування будь-якого типу. На сьогоднішній день виробничі потужності компанії дозволяють виготовляти картонні коробки для велико-, середньо- та малогабаритних товарів та вантажів. Компанія «Експрес Упаковка» рівно успішно може виготовити для вас і самозбірні картонні коробки будь-яких розмірів для тортів і цукерок, і коробки з крейдованого картону для капкейків і пончиків Київ. Форма висікання харчових коробок будь-якого виду може бути обрана на вашу думку, або ж ви можете надати свою штанц-форму для потрібно вам типу коробки. Наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі найбільш підходящої конструкції картонної коробки, проконсультувати за матеріалом та підібрати відповідні ескіз та колірну палітру малюнка, що наноситься на картонні коробки. Виготовлення будь-яких коробок для пакування продуктів на замовлення займає, як правило, від 1 до 3 днів і здійснюється за частковою (до 50%) передоплатою.

Купити за найнижчими цінами в Києві упаковку та гофротар для зберігання та перевезення продуктів харчування та будь-яких інших товарів харчової групи ви можете в офіційному інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка». Для цього вам потрібно лише вибрати найбільш підходящий пакувальний матеріал, визначитися з його розмірами, типом конструкції та форми. А потім оформити онлайн замовлення за допомогою форми у «Особистому кабінеті» на сайті. Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії за одним із наведених нижче телефонів та оформити замовлення на купівлю упаковки для продуктів харчування в Києві за їх допомогою. Крім того, якщо вам потрібна харчова упаковка оптом, ви можете надіслати заявку з детальною вказівкою характеристик необхідних пакувальних матеріалів на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення на виробництво будь-яких пакувальних матеріалів для харчових товарів, у тому числі і кондитерських або овочевих лотків, становить 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Виготовлення коробок із гофрокартону займає, як правило, від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки. Перемотування пакувального чи обгорткового паперу, а також виробництво продуктових пакетів із замком типу «слайдер» здійснюється швидше та виконується протягом доби з моменту оплати замовлення. Доставка пакувальних матеріалів в Києві залежить від зазначеної вами адреси доставки, а також від наявності/відсутності поблизу відділення будь-якої з поштових служб, що діють в Україні. Крім того, забрати куплені товари в Києві на замовлення ви можете самостійно, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, точну дату та час вашого візиту.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити упаковку для продуктів оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво будь-яких продуктових картонних коробок та кондитерських лотків у Києві. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Величезний вибір, купівля пакувальних матеріалів для продуктів харчування будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб лотки упаковку та гофротару зі складу. Низька ціна на всі види пакувальних матеріалів в Києві. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні картонних лотків в Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн