Штанц-форми для виготовлення картонних коробок: виробництво та продаж у Києві

Картонні коробки сьогодні вважаються одним із найбільш популярних видів упаковки у Києві. Вони зручні, практичні та коштують недорого, а для їх виготовлення не потрібні якісь дорогі матеріали. Основною технологією їх виробництва є висічка на спеціальних прес-формах, коли після прокату спеціального валу по прес-формі з гофралістом в результаті виходить картонна коробка певної форми, конструкції та розміру. Такі прес-форми для висікання коробок називаються штанцеві форми, або коротко штанц-форми, і застосовуються для виготовлення малих, середніх і великих тиражів коробок різного призначення. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити в наявності та виготовити на замовлення в Києві нові й уживані штанцеві форми будь-якого типу. Ми пропонуємо виробництво на замовлення прес-форм у Києві під висічку тришарових та п'ятишарових коробок, а також коробок з пресованого картону та мікрогофрокартону. Актуальні ціни на прес-форми у Києві для виробництва картонних коробок у нашому каталозі вже значно нижчі порівняно з цінами спеціалізованих підприємств та технологічних бюро з випуску штанцформ. А якщо ви купити однією покупкою від 5 і більше штанцформ, то до вже зниженої ціни ще й отримаєте відмінну знижку.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке штанц-форми для пакувальних коробок?

Одинарная штанц-форма Штанцювальні форми в Києві є спеціальним обладнанням, за допомогою якого з листа картону або гофрованого картону під тиском висікаються різні картонні коробки. Ми виготовляємо на замовлення в Києві штанц-форми для висікання транспортних, поштових, товарних та подарункових коробок у величезному асортименті. Будь-яка штанц-форма, представлена в каталозі нашого інтернет-магазину, є ефективним пристосуванням для отримання картонних коробок з акуратними краями, чіткими лініями вигину, рівними елементами конструкції та правильним розташуванням усіх конструкційних елементів. У процесі виробництва тієї чи іншої пакувальної продукції виникає необхідність отримати виріб з чіткими розмірами та габаритами – суворо відповідний кресленню чи ескізу. При проведенні виробничої операції з висікання картонних коробок з листового тришарового або п'ятишарового гофрованих картонів штанц-форма дозволяє не просто досягти суворої відповідності зазначених розмірів у кресленні виробу, але ще й забезпечує можливість правильного складання як у випадку з коробками складної форми висікання. Тобто, якщо вам потрібно виготовити картонні коробки гарної якості, вам ну ніяк не обійтися без плоского штампу, який, власне, і називається штанцформа. Саме такі штампи для виробництва коробок ви можете замовити у компанії «Експрес Упаковка» за найнижчими цінами у Києві.

Штанцформа – (у дослівному перекладі з німецької «stanz» – рубати) є багаторівневим виріб з дерев'яною або частіше фанерною основою. У дерев'яну основу будь-якої прес форми є ряд наскрізних пазів певної ширини, в яких фіксуються різні за типом та призначенням металеві ножі лінійної форми: рилевки, біговки, перфорації. Всі ці види елементів, що висікають або продавлюють, штанцформи в народі називаються просто ножами, хоча в цілому діляться на три основні типи: ріжучі, бігувальні та спеціальні. Кожен з типів ділиться на безліч підтипів та підбір лінійок з необхідними параметрами, які також різняться залежно від призначення штанцевої форми – тут на відмінності лінійних ножів можуть впливати і тип сировини, тип коробки, і тип обладнання і так далі. В цілому ж чіткі характеристики тієї чи іншої штанц-форми при її виготовленні визначаються комбінацією цих факторів і, як правило, обговорюються між виробником і замовником.

Штанцювальні форми застосовуються у поєднанні з висічним обладнанням різного типу, різного ступеня технологічності та з різними розмірними можливостями для виробів. Крім того, універсальність штанц-форм проявляється ще й у тому, що це обладнання сьогодні використовуються для виготовлення гофротари та упаковки практично будь-якого призначення. Так, купити в Києві штанц-форми на замовлення можна під виробництво товарних коробок, транспортних гофроящиків, коробок для пакування подарунків та сувенірів, а також безлічі додаткових елементів упаковки. Власне кажучи, саме тому в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете замовити штанц-форми для виробництва картонних коробок, які відрізняються за низкою особливостей:

  • залежно від типу виробів;
  • залежно від матеріалу виготовлення;
  • залежно від типу технологічної операції та обладнання, що застосовується;
  • залежно від розміру самого виробу;
  • залежно від кількості таких виробів на штанц формі.

Розміри штанцформ для виробництва картонних коробок бувають різні, але вони завжди більше, ніж розміри пакувальних коробок, що одержуються з їх допомогою. Крім того, різниця між штанц-формами може бути ще й у типі, компонуванні та висоті вбудованих ножів та рилювань. Кількість виробів, що висікаються одночасно на штанц-формі також може бути різною – від одного до десяти-дванадцяти виробів. Крім того, та сама прес-форма може бути оформлена під одночасну висічку різних за розміром і типом коробок. Або ж під одночасне виробництво коробки та її внутрішніх елементів. Тому, якщо ви хочете замовити штанц-форми за розміром у Києві правильно, варто чітко розуміти, які саме картонні коробки вам потрібні в результаті, якої форми вони будуть, які особливості та експлуатаційні можливості мають мати. Універсальних штанц-форм для виробництва картонних коробок не існує, рівно так само не існує універсальної сировини для виробництва картонних коробок. Залежно від специфікації картонних коробок відрізняється і сировину їхнього виготовлення. Така сама залежність відноситься до штанц форм. Наприклад, штанцформою для висікання коробок з мікрогофрокартону неможливо обробляти звичайний багатошаровий картон 250 г/м кв. У свою чергу, прес форма під плоский багатошаровий картон товщиною 0,3 мм не годиться для висікання картонних коробок з гофрованого п'ятишарового картону. Варто підкреслити, що найважливіші параметри, які потрібно враховувати - це параметри матеріалу, що висікається, а також формат конструкції коробки. Саме, виходячи з цих характеристик, вибираються параметри ножів та рилювань для штанцформи в процесі їх виготовлення. Так що, якщо ви хочете замовити дійсно робочу штанц-форму, та ще й дешево, то варто уважно вказати всі потрібні вам особливості та характеристики. Часто, здавалося б, погані на перший погляд тонкощі впливають на якість відбитків штанцформи – тобто картонних коробок. Наприклад, якщо при виборі штанцевої форми спиратися на тришаровий мікрогофрокартон (Е-профіль) як основну сировину і забути при цьому, що він ще буде кашуватися щільним папером 0,2-0,3 мм, то цілком ймовірні проблеми при висіканні. Або ж, наприклад, за допомогою штанцформи для висікання коробок з п'ятишарового гофрованого картону дуже малоймовірно отримати якісну продукцію з багатошарового крейдованого картону.


Особливості вибору штанц-форм для висікання картонних коробок різної конструкції у Києві.

Штанц-форма для плоской высечки гофротары Як ми вже зазначили вище, різниця між штанцевими формами для різного типу сировини є визначальною. Тому далі давайте поговоримо трохи докладніше про ці особливості. Отже, штанцформи в Києві на замовлення , що використовуються для виробництва картонних коробок з різної сировини, розрізняються висотою рілюючих ліній і ножів, що висікають, видом і ступінь заточування ножів і нарешті, товщиною кожного з цих елементів. Вибір певних типів ножів, а також інших елементів, що висікають і продавлюють, залежить від товщини цієї самої сировини. Найбільш показовим тут є профіль гофрованого картону. Наприклад, для висікання картонних коробок з тришарового гофрованого картону з типом хвилі А і типом хвилі Е потрібно замовляти абсолютно різні штанц-форми в Києві . Так що не дивуйтеся, що кількість, висота та тип ножів, а також рилювань та інших конструкційних елементів будуть визначальними при формуванні ціни на штанц-форму.

Також варто відзначити різницю в параметрах ежекторних матеріалів штанц-форм та параметрами основи штанц-форми – від них залежить певною мірою, які саме картонні коробки ви зможете виготовити за допомогою даної штанцформи. Вид заточування лінійних ножів підбирається виходячи з товщини матеріалу, з якого ви вироблятимете картонні коробки на даній штанц-формі. Для обробки тонких матеріалів (до 0,6 мм) підійдуть штанц-форми з ріжучими лінійками із двогранним заточуванням. Для матеріалів з більшою товщиною краще купити в Києві штанц-форми , в яких ножі йдуть з багатогранним або одностороннім заточенням, що запобігає появі «заваленої» кромки різу. Товщина лінійок вибирається виходячи з товщини, твердості, типу матеріалу та умов роботи (тип обладнання). Якщо ж розглядати штанцформу як набір деталей з лінійок різної форми, то й деталі цього набору для однієї штанцформи можуть бути зовсім різними, а тому варто уважно підібрати всі технічні характеристики для замовлення конкретної штанц-форми. Наприклад, варто відзначити, що форма для висікання упаковки із пластику буде відрізнятися способом збирання від форми для висікання квадратної коробки з тришарового гофрованого картону.

Як не буває універсальних штанцформ, так і не існує універсальних ежекторних матеріалів. На штанцевих формах для виробництва картонних коробок як ежекторного матеріалу застосовується гума різної жорсткості та функціональності. Тут знову-таки все залежить від типу сировини, яку ви використовуватимете для виробництва упаковки. Встановивши жорстку гуму на штанцформу для обробки мікрогофрокартону, можемо отримати зім'ятий профіль та прориви внутрішнього шару гофрокартону у місцях згину коробок. Якщо ж навпаки, встановити м'яку гуму для товстого щільного матеріалу, то, можливо, ежекторний матеріал просто не виконуватиме своїх функцій. Залежність товщини основи штанцформи від матеріалу пояснюється тим, що чим тонша основа, тим більша видима робоча частина лінійки над основою. І щоб спростити вибір покупців, більшість штанц-форм маркуються виходячи з типу виробів, а не з позначенням своїх конкретних особливостей. Наприклад, на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете оформити замовлення на виробництво відповідної штанцевої форми в Києві для виготовлення картонних коробок, знаючи лише три основні параметри своїх майбутніх виробів: тип сировини, тип конструкції коробки та висота профілю картонних коробок. Ну, а якщо ви вже точно знаєте, який саме розмір картонної коробки вам потрібен, тоді дешево купити штанц-форму в Києві за допомогою нашої компанії вам не складе ніяких труднощів.


Штанцформи для вирубки чотириклапанних коробок та гофроящиків з тришарового гофрокартону на замовлення.

Штанц-форма для ротационной высечки гофротары Як ви, напевно, знаєте, компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та упаковки з усіх видів картону. Тому всі штанцеві форми для виробництва коробок чотириклапанної конструкції ми виготовляємо начебто для себе. Це обладнання відмінної якості, на яких можна здійснити величезну кількість технологічних операцій з висікання коробок для пакування. Усі ножі в штанц-формах прорізають акуратні лінії, а рилевки дійсно рилюют, не прориваючи при цьому внутрішній шар гофрованого картону. На таких штанцевих формах можна висікати чотириклапанні картонні коробки відмінної якості, які підійдуть (залежно від використовуваної сировини, зрозуміло) для використання в різних умовах. Ми зможемо виготовити для вас штанцформи для висікання 4-х клапанних коробок великого, середнього та малого розміру з різних видів сировини. Це може бути тришаровий гофрований картон різних марок, п'ятишаровий гофрокартон з різною висотою профілів, пресований картон різної щільності, мікрогофрокартон легкої ваги.

У компанії «Експрес Упаковка» ви зможете замовити в Києві недорого штанц-форми для виробництва різних картонних коробок чотириклапанної конструкції. Це можуть бути картонні коробки різного розміру, з різних видів тришарового та п'ятишарового гофрованого картону, і навіть з тришарового мікрогофрокартону, що мають деякі відмінності в конструкції та типі збирання (наприклад, клапани внахлест або встик). Однак здебільшого такі коробки використовуються для схожих цілей, для пакування подібних видів готової продукції. Тому і штанцеві форми будь-якого розміру, для виробництва 4-х клапанних коробок дуже схожі за своєю компоновкою, розміром, висотою ножів і т.п. Чотириклапанні картонні коробки, які можна виготовляти на таких штанц-формах, можуть використовуватися по-різному. Наприклад, саме на таких прес-формах висікається і товарна тара, і коробки Нової пошти, і транспортні гофроящики. Загалом же, штанцеві форми в Києві на замовлення підійдуть для виробництва будь-яких 4-х клапанних картонних коробок, що застосовуються для пакування різноманітних товарів, предметів та вантажів великого та середнього розміру, а також для пакування та фасування виробів маленького розміру дрібнооптовими партіями.

Прес-форми на замовлення для виготовлення чотириклапанних картонних коробок від компанії «Експрес Упаковка» підходять для висікання коробок, що використовуються для транспортування та зберігання будівельних матеріалів, для пакування меблевої фурнітури, під саморізи, цвяхи, шурупи, гайки, болти та інші металовироби. Ми виготовляємо будь-які прес-форми в Києві під чотириклапанні гофроящики для фасування кондитерських виробів. Це можуть бути картонні коробки під цукерки, пряники та інші солодощі. Чотириклапанні картонні коробки для упаковки дрібної побутової, офісної, аудіо-, відео- та іншої техніки ви також зможете почати робити купивши у нас штанц-форми в асортименті. Так само як і за допомогою штанц-форм для висікання чотириклапанних картонних коробочок для пакування сувенірної, рекламної, презентаційної продукції, а також штанц-форм стандартного типу для виготовлення подарункових коробок. До речі, гофроящики даного типу однаково виробляються як із звичайного тришарового гофрованого картону, так і з мікрогофрокартону. Ми, у свою чергу, зможемо виготовити для вас штанц-форми і одного, і іншого типу.

Що стосується інших особливостей штанц-форм для виробництва чотириклапанних картонних коробок від компанії «Експрес Упаковка», то тут варто зазначити, що здебільшого вони підходять під кілька профілів тришарового гофрованого картону. Наприклад, з їх допомогою ви зможете висікати 4-х клапанні картонні коробки з типом хвилі В, С та Е з тришарового гофрованого картону марок Т-21, Т-22 та Т-24. Також у нас ви зможете замовити штанц-форми для виробництва різних коробок з багатьох видів багатошарового картону різної щільності та типу обробки. Наприклад, ми виготовляємо на замовлення за найнижчими цінами в Києві штанцформи для виготовлення картонних коробок будь-якого розміру з крейдованого та хром-ерзац картону.


Виготовлення на замовлення штанц-форм для виробництва самозбірних коробок у Києві

Штанц-форми для висікання самозбірних коробок із тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону у Києві ви також можете замовити в компанії «Експрес Упаковка». Картонні коробки, які можна отримати за їх допомогою, можуть бути різного розміру, з різних видів гофрованого картону або пресованого картону, мати різні типи конструкції, а також різнитися типом хвилі. Так, штанцеві форми від компанії «Експрес Упаковка» підійдуть для серійного виробництва картонних коробок маленького та середнього розміру з тришарового мікрогофрокартону марок Т-21, Т-22 та Т-24. Крім того, самозбірні картонні коробки можуть бути виготовлені за допомогою наших штанцформ із 3-х шарового гофрокартону з типом профілю «В» та «E».

Безумовно, штанц-форми для виробництва самозбірних коробок відрізняються рядом параметрів від прес-форм для висікання 4-х клапанних коробок. Однак і подібностей у них більш ніж достатньо. Наприклад, штанц-форми для виготовлення картонних коробок, одного та іншого типу розраховані на висоту гофри в заготовках в межах 3,2/3,6 мм, 3,8/4,0 мм і 1,4/1,6 мм. Залежно від конкретної моделі штанц-форми. За допомогою даних штанц-форм можна виготовляти, мабуть, найбільш затребувані на сьогоднішній день у Києві моделі картонних коробок невеликого та середнього розміру, які оптимально підходять для складування вразливої, крихкої продукції, що легко б'ється (невеликих та середніх розмірів) як поштучно, так і в груповій формі. форматі. Самозбірні коробки, які ви зможете виготовити за допомогою наших штанц-форм, відмінно підійдуть для групового та індивідуального пакування готової продукції на виробничі підприємства різних галузей промисловості. Ну, а якщо чітко дотримуватися технології виробництва, то за допомогою штанц-форм складної форми висічки від компанії «Експрес Упаковка», можна отримати відмінні самозбірні коробки, що мають високий ступінь міцності, здатні витримувати високе штабельне навантаження, що відрізняються чудовою стійкістю до статичного і динамічного тиску. , що мають високий рівень опору до розриву, впливу вологи та вогкості.

Штанцформи для виробництва самозбірних коробок великого розміру Ви також можете купити на замовлення в компанії «Експрес Упаковка». Їх виробництво займає трохи більше часу, ніж виготовлення прес-форм у Києві під маленькі та середні самозбірні коробки, оскільки в силу габаритів виробів та особливостей їх експлуатації технологія виробництва дещо ускладнюється. У будь-якому випадку, за допомогою таких штанц-форм можна виробляти дуже міцні пакувальні коробки, використання яких буде вигідно в різних галузях промисловості, торгівлі та сфери послуг. З нашими штанц-формами ви зможете запропонувати своїм клієнтам пакувальні вироби високої якості з чудовими характеристиками міцності та експлуатації та високим терміном служби. Такі самозбірні коробки великого розміру будуть просто незамінні для упаковки великогабаритних товарів, важких та надважких вантажів, вони буквально необхідні людям під час переїзду, їх часто використовують для упаковки побутової та офісної техніки та меблів великого розміру. Великі міцні самозбірні картонні коробки на таких штанц-формах можна виготовляти методом плоскої висікання практично на будь-якому вирубному пресі. Аби розмір станини та тип висічного валу відповідали.

Крім того, як ви, напевно, знаєте, міцність будь-яких картонних коробок залежить головним чином від типу гофрокартону, з якого вони виготовлені, а також від його профілю. Від штанц-форми потрібно максимально відповідати технології висікання коробок. І якщо штанц-форма знаходиться в належному робочому стані, а матеріал виготовлення самозбірних коробок відрізняється гарною міцністю, то на виході можна отримати самозбірні картонні коробки чудової якості. Ну а завдяки правильному підбору сировини, ви зможете запропонувати своїм клієнтам справді дешеві самозбірні картонні коробки великого розміру. Тим більше, що вони завжди мають вибір: купити самозбірні коробки з тришарового гофрованого картону або з мікрогофрокартону. Наприклад, на штанц-формах схожого типу наше підприємство виробляє на серійній основі ряд самозбірних коробок великого розміру з екологічно чистої сировини з чудовими характеристиками міцності та експлуатації. І якщо в процесі виробництва дотримуватись усіх вимог та розпоряджень санепідемстанції та норми ГОСТів, то і ви зможете виробляти самозбірну гофротару високої якості на таких штанц-формах. Потрібно лише вибрати відповідний тип і розмір штанц-форм та картонних коробок. Ну, а з цим ми вам допоможемо, надавши широкий вибір недорогих штанцевих форм і професійну консультацію з будь-якого приводу щодо типу, експлуатації та стану штанцформ, що виробляються на замовлення компанією «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн