Упакування для переїзду: що саме можна вигідно купити у Києві?

Проблема пошуку дешевої упаковки для переїзду навряд чи має прив'язку до місця чи конкретної дати. Це той самий випадок, коли всі і завжди хочуть купити пакувальні матеріали для переїзду дешевше та бажано якісніше. А якщо вже якість і не найкраща, то хоча б один переїзд така упаковка має «пережити». На тлі нескінченного попиту на упаковку для переїзду (а якщо говорити загалом, то її справді хочуть купити буквально щодня) з'являється маса пропозицій щодо продажу відповідних пакувальних матеріалів. Часто вже зібраних у набір – за принципом: купив набір – і всі проблеми вирішено. Але чи це так? Поки що не зовсім зрозуміло. У цій статті ми хотіли б розглянути найбільш корисні пакувальні матеріали при переїзді, а також розібрати, чи потрібні споживачеві ці спеціалізовані набори для переїзду. А якщо і потрібні, то які саме пакувальні матеріали повинні в таких наборах обов'язково бути присутніми і в якому обсязі. Для розгляду візьмемо різні види упаковки з каталогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут можна вигідно купити різні пакувальні матеріали для переїзду як окремо, так і у складі спеціалізованих наборів. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Пакувальні матеріали для переїзду: а чи потрібні вони?

Для початку давайте розберемося, що таке упаковка для переїзду ? Можливо, є якісь певні норми, особливості чи навіть спеціальні ГОСТи, які регулюють цю групу пакувальних матеріалів? Ні, нічого такого не існує - упаковкою для переїзду може бути абсолютно будь-який пакувальний матеріал, який вам знадобиться. За великим рахунком, ви навіть можете запакувати щось у подарункову коробку з крейдованого картону і так перевозити. І в даному випадку вона теж із споживчого пакування тимчасово «перетвориться» на транспортну тару – власне, на коробку для переїзду. Отже, хоч у складі наборів, хоч просто у вигляді окремих пакувальних матеріалів, упаковкою для переїзду може бути будь-що. Однак одразу виникає питання: а що саме потрібно для переїзду? Давайте розумітися.

Отже, як виглядає середньостатистичний переїзд у Києві? Як правило, це або переїзд на місце проживання (квартирний переїзд), або робочий переїзд (зміна офісного приміщення тощо). Причини, з яких здійснюються такі переїзди, можуть бути різні. Не будемо особливо цього вникати, так як пакувальні матеріали в будь-якому випадку будуть використовуватися плюс-мінус одні й ті ж. Далі. Будь-який переїзд може бути вами здійснений самотужки, або ж ви можете найняти професійних вантажників та перевізника з обладнаним для цих цілей автомобілем. І знов-таки, щоб ви не вибрали, пакувальні матеріали вам обов'язково знадобляться. Більше того, більшість мувінгових компаній, що спеціалізуються на квартирних та офісних переїздах, самі вам запропонують купити упаковку для переїзду. І, що найцікавіше, пропонуватимуть вам як окремі пакувальні матеріали, так і набори для переїзду . Так чи інакше, упаковку для переїзду купувати доведеться, а тому перша порада: список та кількість пакувальних матеріалів для переїзду залежать в першу чергу від типу даної транспортної операції – для квартирного переїзду необхідні одні пакувальні матеріали, а для офісного – трохи інші та в іншій кількості . Крім того, в залежності від кількості кімнат у квартирі і від кількості офісних робочих місць, що перевозяться, змінюється і обсяг використовуваних для їх надійного перевезення пакувальних матеріалів. Причому саме надійною, адже за великим рахунком все майно (хоч домашнє, хоч казенне) можна скласти в звичайні мішки або просто обтягнути плівкою, і як достатньо. Але насправді ні. Хоча ви здійснюєте переїзд з однієї квартири в іншу або зі старого офісного приміщення до нового – так чи інакше, процес переїзду ніколи не буває простим. Це дуже відповідальний захід, і щоб його успішно здійснити, слід врахувати безліч дрібниць. А тому далі ми розглянемо основні види переїзду докладніше, звичайно ж, з урахуванням конкретних пакувальних матеріалів, які обов'язково необхідні в цих ситуаціях. Але, як би там не було, витратитися на упаковку для переїзду все ж таки варто. І краще все-таки найняти кваліфікованих вантажників. Принаймні, вони точно допоможуть вам безпечно перевезти негабаритні предмети, з якими завжди непросто.


Збираємо набір для переїзду: без яких пакувальних матеріалів точно не обійтися?

Для того щоб максимально докладно розібратися в тонкощах вибору упаковки для переїзду та правильно оцінити «потрібність» наборів для переїзду, давайте спочатку спробуємо самостійно визначити, які види упаковки можуть стати в нагоді в процесі переїзду, а без яких можна точно обійтися. А потім з'ясуємо, чи включені точно необхідні види упаковки в набори для переїзду, або продавці туди, вибачте, засовують все підряд без розбору. Ну, а щоб це зробити максимально ефективно, давайте розділимо традиційні види переїзду на окремі групи – так буде зрозуміліше.

Але спочатку трохи загальної інформації, знання якої вам допоможе і при офісному переїзді, і квартирному. Щоб уникнути накладок і належним чином підготуватися до офісного або квартирного переїзду, вам знадобиться низка пакувальних матеріалів у достатній кількості. У Києві можна купити упаковку для переїзду як окремо, так і склад наборів для переїзду. У таких наборах пакувальні матеріали вже підібрані з урахуванням виду переїзду (переїзд офісу або квартири), а також з урахуванням кількості речей і предметів, що перевозяться. Причому, що важливо, всі пакувальні матеріали, представлені в наборі, справді стануть у нагоді і будуть корисні. У наборах немає нічого зайвого. Однак, це в ідеалі. Варто розуміти, що завжди і у всьому можливі свої тонкощі та нюанси, і переїзд не є винятком. Тому продавці наборів для переїзду, що заслуговують на довіру, обов'язково залишать вам опцію вибір або заміни пакувальних матеріалів у складі набору. Як це виглядає практично? Ну, дивіться, як правило, склад наборів для переїзду та їх комплектація формуються продавцем виходячи з якихось своїх переваг та правил. Іноді навіть можлива ситуація, що один вид упаковки у складі набору може взагалі не бути схожим на переїзд. Наприклад, навіщо потрібна харчова стрейч-плівка під час переїзду? Чи не потрібна, а до складу набору її можуть включити, керуючись якимись своїми мотивами. Тому не соромтеся вимагати зміни складу пакувальних матеріалів у наборі, якщо вас щось не влаштовує. Крім того, якщо ви абсолютно впевнені, що вам обов'язково стане в нагоді якийсь додатковий пакувальний матеріал, не зі складу набору (наприклад, пару зайвих коробок), вимагайте його включення до складу набору додатково або замість непотрібного. На наш досвід можемо вам точно заявити, що нормальні компанії-продавці наборів для переїзду без проблем підуть вам на зустріч. Ну, а тепер давайте поговоримо про конкретні пакувальні матеріали, які точно знадобляться під час будь-якого переїзду.


Картонні коробки для переїзду: які бувають і де купити подешевше?

Найпотрібнішим і, як наслідок, найбільш затребуваним видом упаковки для переїзду є картонні коробки. У більшості випадків це гофроящики - чотириклапанні коробки середнього та великого розміру, які підходять для упаковки всього на світі. Однак у деяких випадках у процесі переїзду просто не обійтися без картонних коробок із самозбірною конструкцією. Це пов'язано з тим, що іноді офісний та квартирний переїзди передбачають перевезення великої кількості різної дрібниці. Поліетиленові пакети тут не підійдуть, тому що банально прорвуться, а ось самозбірні коробочки – якраз, тому що їх конструкція та наявність «вбудованої» кришки виключає пробудження крізь щілини різних дрібних предметів. Крім того, склеювання таким коробкам просто не потрібне, що дуже зручно.

Всі картонні коробки, що використовуються у Києві для переїзду, можна розділити на три основні групи:

Про самозбірні коробки та їхню роль при переїзді ми вже сказали трохи вище. Єдине, що ще варто додати, самозбірні коробки можуть бути дуже корисні для перевезення крихких предметів, що легко б'ються. Або ж якихось настільних сувенірів та прикрас, які легко можна поламати. Хоча, відверто кажучи, в процесі переїзду функцію самозбірної коробки з легкістю виконати будь-яка чотириклапанна коробка з повітряно-бульбашковою плівкою всередині. Отже, самоскладання тут зовсім не є обов'язковими. Як кажуть, на аматора.

А ось без чотириклапанних коробок різного розміру вам точно не обійтися. Якщо надумаєте переїжджати, 4-х клапанні коробки для переїзду можна купити і окремо, і в складі наборів для переїзду. У будь-якому випадку вам знадобиться близько десятка чотириклапанних коробок з гофрокартону різного розміру. Це максимально універсальне пакування для переїзду, а точніше для перевезення різного майна. Чотириклапанні коробки з гофрокартону досить недорого коштують, вони легкі та зручні, компактні та прості у використанні. Зроблені з якісного гофрованого картону чотириклапанні коробки для переїзду гарантовано захистять вантаж, що знаходиться всередині, від різних впливів і випадкових неприємностей, можливих при перевезенні в автотранспорті. Крім того, від чотириклапанних коробок і після переїзду багато користі, тому що їх можна використовувати для тимчасового зберігання майна або застосувати для винесення сміття. Картонні коробки, що викидаються на звалище, відносяться до категорії побутових відходів, а тому їх можна викинути за непотрібністю в будь-яку урну або сміттєвий бак. Користу ж від чотириклапанних коробок при переїзді складно переоцінити, вони справді багато від чого рятують. Наприклад, предмети, що перевозяться в чотириклапанних коробках, будуть гарантовано захищені від пошкоджень внаслідок падінь або механічних впливів, потрапляння вологи, вигоряння від прямих сонячних променів, забруднення від пилу або бруду.

Чотириклапанні коробки для переїзду відносяться до категорії транспортної гофротари і, по суті, нічим не відрізняються від товарної тари такої ж конструкції. У Києві вони використовуються для перевезення безлічі різних вантажів: починаючи від поштових посилок та особистого майна та закінчуючи товарами на продаж. Виготовляється ж чотириклапанна транспортна гофротара, як ви вже знаєте з наших попередніх статей, з різних видів гофрокартону. Однак не всі ці коробки підійдуть для переїзду. Враховуючи особливості перевезення особистого майна і неоднорідність предметів, що упаковуються (різний розмір, форма, конструкція і т.д.), найкраще вибирати коробки для переїзду, виготовлені з міцних марок тришарового гофрованого картону або ж з п'ятишарового гофрокартону. Крім того, на стан чотириклапанних коробок при покупці варто звернути пильну увагу. Не секрет, що для того щоб будь-яка гофротара стала надійним захистом для вантажів, що перевозяться, вона повинна зберігатися у відповідних умовах. Інакше може виникнути ситуація, коли при складуванні навантажених майном коробок конструкція коробок руйнується, а майно в результаті ушкоджується. Це найчастіше відбувається через підвищену вологість приміщення, де знаходяться коробки для переїзду. Навіть найміцніша коробка, яка зроблена з целюлозної сировини, може стати непридатною через зберігання на промерзлому складі з дахом, що протікає. Адже з підвищенням вологості повітря збільшується і вміст рідини в гофрокартоне, отже, знижується його міцність. Так, при вологості гофрокартону, що дорівнює 13-14%, його опір стиску в торцях зменшується на 50%, а при досягненні параметра 18-20% матеріал стає непридатним до використання. Оптимальний показник вологості – 10%. Також деформація може статися через неправильний вибір розмірів транспортної тари з гофрокартону. Тому набивати коробки предметами до стану, коли стінки коробочки раптово стають округлими, не варто. Також дотримуйтесь звичайних правил перевезення вантажів і товарів у такого роду упаковці. Наприклад, у завантажених картонних коробках, що знаходяться на нижніх «рівнях» кузова автомобіля, в жодному разі не повинно бути порожнеч усередині. Вони ведуть до нерівномірного розподілу навантаження та перекосів. До того ж, дуже важливо правильно скласти ящики та коробки у штабелі – чим вони щільніші, тим краще збережеться товар. Ідеальний варіант - застосування плівки-стрейч з прокладками з п'ятишарового гофрокартону та куточками на ребрах жорсткості, що скріплюють штабелі зовні. Для деяких особливо важких вантажів застосовується навіть обв'язування тари жерстяною стрічкою та прокладання між коробами з ДСП. В цілому ж, щоб уникнути типових проблем з картонними коробками під час переїзду, необхідно врахувати сукупність всіх вищеописаних факторів, що впливають на міцність упаковки. У такому разі, ваше майно точно не постраждає під час переїзду.

Картонні коробки , що використовуються в процесі квартирного або офісного переїзду для перевезення важких і надважких вантажів, за своїми характеристиками міцності і експлуатації не повинні поступатися різною тарі з дерева, пластику або металу. Тож і до їх виготовлення, і до їх можливостей попит особливий. Насамперед це виявляється у марках гофрованого картону, що використовуються. Якщо, наприклад, для виробництва стандартної товарної чотириклапанної гофротари використовується найчастіше тришаровий гофрований картон марок Т-21 і Т-22, то картонні коробки для важких і надважких вантажів повинні виготовлятися з міцнішого матеріалу. Зазвичай для виготовлення транспортних коробок для переїзду використовується тришаровий гофрокартон марок Т-24 і Т-25, а ось п'ятишаровий гофрований картон підійде практично будь-який, як і семишаровий. Також відмінною особливістю коробок для переїзду, призначених для перевезення важких та надважких вантажів, є посилене дно та відносно великі розміри. Такі чотириклапанні коробки невеликого розміру не застосовуються при переїзді, тому що є дешевші аналоги з гофрокартона простіше, яких з лишком вистачає. Крім того, важливою відмінністю такої тари є часто наявність додаткового захисту для вантажів від пошкоджень у процесі перевезення. Для цих цілей чотириклапанні коробки для переїзду в Києві з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону постачаються додатковими елементами – вкладишами, амортизаторами, гратами, обічайками тощо. Якісні чотириклапанні коробки з гофрокартону Т-24, Т-25, П-30 і П-31 надійно захищає вантажі, що перевозяться не тільки від механічних впливів, але і від впливу вологи і пилу. Вона витримує високий площинний та торцевий стиск, вібраційні дії і навіть захищає вантажі під час падінь з невеликої висоти. І, нарешті, транспортні гофроящики з тришарового та п'ятишарового гофрокартону дуже багатофункціональні. Вони підійдуть для перевезення побутової техніки, одягу, меблів – практично навіщо! І найголовніше, транспортні гофроящики із тришарового та п'ятишарового гофрованого картону виключають вічну проблему гофротари – недостатню міцність. Ці коробки для переїзду витримають буквально все, якщо, звичайно, виготовлені згідно з технологією та з гарного матеріалу.


Де купити набори для переїзду та інше пакування для переїзду в Києві?

Компанія «Експрес Упаковка» понад десять років займається виготовленням та продажем пакувальних матеріалів різного призначення. У нашому офіційному інтернет-магазині ви можете купити будь-яку упаковку для переїзду за найнижчими цінами, а також набори для переїзду, складені справжніми професіоналами з великим досвідом проведення всіх видів переїзду. Одним із підрозділів нашої компанії є компанія «Груз Експерт», що спеціалізується на вантажоперевезеннях всіх типів та будь-якої складності. Завдяки набутому досвіду у вантажоперевезеннях та виготовленні картонної тари та упаковки, фахівці компанії «Експрес Упаковка» виявили найбільш актуальні, потрібні та затребувані предмети для переїзду та зібрали їх у спеціальні набори для переїзду . Наші набори для переїзду, їх склад та кількісне наповнення матеріалами підійдуть для різних видів переїзду. Крім того, для зручності користувачів ми розділили їх на спеціальні тематичні види наборів, виходячи з їхнього функціонального призначення.

Провідним напрямком діяльності компанії «Експрес Упаковка» є виготовлення та виробництво картонних коробок. Ми виготовляємо картонну тару та упаковки для різних цілей та вирішення найрізноманітніших завдань. Тому і до вибору асортименту картонних коробок для переїзду ми підійшли з максимальною відповідальністю. У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете маленькі, середні та великі картонні коробки для переїзду різних конструкцій та розмірів, що підходять під усі можливі види цінностей, що перевозяться під час офісного, квартирного або дачного переїзду. Ми можемо запропонувати вам купити дешеві коробки для переїзду оптом та навіть в роздріб за найнижчою ціною у Києві. Купити коробки для переїзду та набори для переїзду у Києві ви можете за готівковий та безготівковий розрахунок. Всі коробки для переїзду, які ми пропонуємо купити недорого потім або в роздріб, виготовлені з найкращих видів гофрованого картону. Так, у нас ви можете купити коробки для переїзду з тришарового або п'ятишарового гофрованого картону, залежно від типу вантажу, що упаковується. Для упаковки важких та середніх за вагою вантажів ми рекомендуємо купити недорого картонні коробки для переїзду з п'ятишарового гофрокартону, або тришарового посиленого гофрованого картону марок Т-24 і Т-25. Для упаковки середніх за вагою та невеликих за габаритами вантажів під час переїзду можна вибрати картонні коробки та тришарового гофрокартону марок Т-21, Т-22 та Т-23, також підійдуть самозбірні картонні коробки з мікрогофрокартону. Всі картонні коробки виготовлені з якісного гофрованого картону і можуть бути використані неодноразово. Термін їхньої експлуатації залежить повністю від вас. По суті, якщо картонну коробку для переїзду чи перевезення речей не мочити, вона може прослужити необмежений термін. Ну а оскільки компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та упаковки, ми можемо запропонувати вам купити недорого оптом та в роздріб картонні коробки для переїзду або перевезення речей практично будь-якої конструкції та будь-яких розмірів. Якщо потрібних вам розмірів картонних коробок для переїзду не було в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», то ви можете замовити їх виготовлення, зателефонувавши нашим менеджерам по одному з телефонів, вказаних на сайті інтернет-магазину. Наші фахівці допоможуть вам вибрати найбільш підходящий матеріал виготовлення, виходячи з розмірів коробок, підберуть найбільш підходящу форму та конструкцію, а також обговорять з вами термін їх виготовлення. Ми виготовляємо абсолютно будь-яку упаковку для переїзду на замовлення. Вибір лише за вами!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн