Упакування подарунків Київ: вибираємо картонні коробки для подарунків

У такому величезному місті як Київ, з такою кількістю населення подарункова упаковка просто не можете, не мати попиту. Упаковку для подарунків кияни купують щодня та у великих кількостях. Причому, найрізноманітнішу. Добре пропозицій вистачає. Якщо спробувати підрахувати загальну кількість великих і не дуже компаній, які продають подарункову упаковку, їхня загальна кількість впевнено перевалить за сотню. При цьому варто відзначити, що, незважаючи на дуже різноманітну пропозицію, упаковка для подарунків має попит далеко не всяка. А серед дійсно затребуваних у Києві видів упаковки для подарунків є свої явні лідери та повні аутсайдери. Отже, в рамках цієї статті давайте поговоримо про лідерів попиту на подарункову упаковку та з'ясувати, які саме пакувальні матеріали віддають перевагу киянам для пакування подарунків та сувенірів. Оцінюватимемо, як завжди, на прикладі пакувальних матеріалів для подарунків з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший вибір різноманітного подарункового пакування за низькими цінами і в Києві, і в Україні в цілому. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Які подарункові коробки можна купити у Києві оптом чи в роздріб?

Затребуваність подарункової упаковки у Києві варто оцінювати за двома різними напрямками:

  • тара для пакування подарунків у Києві;
  • обгорткові матеріали для подарунків Київ.

Це два абсолютно різні види подарункової упаковки. Вони різняться і видом, і формою, і ціною, і найголовніше призначенням. Якщо подарункова тара потрібна, власне кажучи, для того, щоб розмістити подарунок у якійсь гарній ємності та вручити адресату. То подарункові обгорткові матеріали використовуються для прикраси подарунка, надання йому додаткової краси, вишуканості тощо. Наприклад, ви хочете подарувати букет квітів комусь. Такий подарунок у коробку явно не покладеш, а ось у гарний обгортковий квітковий папір – запросто. Але докладно про всі види обгорткової упаковки для подарунків ми поговоримо якось іншим разом, а сьогодні давайте розглянемо найбільш актуальні на сьогоднішній день види подарункової тари , яку в принципі можна також називати і упаковкою. Що зазвичай роблять.

Найбільш популярним видом тари для упаковки подарунків у Києві на сьогоднішній день є картонні коробки . Вони бувають різної форми, розміру, кольору та відрізняються ще безліччю різних особливостей. Особливо це стосується подарункових коробок з одношарових картонів та багатошарових пресованих картонів на кшталт хром-ерзацу або крейдованого картону. З подарунковими коробками із багатошарового гофрокартону трохи простіше. Як правило, для їх виготовлення використовується тришаровий мікрогофрокартон різних марок, а будь-які інші – час від часу. Але давайте про все по порядку.

Для початку давайте розберемося, чому саме картонні коробки як упаковка для подарунків купуються в Києві набагато частіше за будь-яку іншу тару або упаковку. Отже, мабуть, ні для кого не секрет, що красиве оформлення подарунка важливе не менше самого подарунку, власного кажучи. Оформлення дає можливість додатково підкреслити важливість моменту та поважність адресата, а також може перетворити навіть найскромніший подарунок на пам'ятний сувенір завдяки емоціям, отриманим під час його вручення. Це можливість надати йому певної загадковості, продовжити час передчуття чуда – до того моменту, коли сам подарунок опиниться в руках адресата. Для цього застосовуються дуже різні види упаковки. Хтось задовольняється якимись пакетиками, мішечками або сумочками на блискавці, але в більшості випадків для упаковки подарунків використовуються саме картонні коробки. Картонні коробки для подарунків застосовуються для різних парфумерних виробів або будь-яких різних засобів догляду, які прийнято дарувати жінкам. Ну, наприклад, у подарункові коробки у Києві прийнято упаковувати шампуні та бальзами для волосся, гелі для душу, зволожуюче молочко для тіла, пудри та брасматики, креми для обличчя або для рук. Всі ці бульбашки, баночки та тюбики чудово виглядають у подарункових картонних коробках, які потім використовуються для зберігання чогось будинку. Тобто красиво оформлені подарункові картонні коробки навіть не прийнято викидати після отримання подарунка! Парадокс! Але зазвичай їх акуратно розкривають, дістають подарунок, а коробку згодом використовують для чогось під рукою – щоб нагадувала про пам'ятний момент отримання презенту. Якщо говорити про приклади використання картонних коробок для подарунків, то найчастіше вони застосовуються для різного посуду, виробів зі скла, керамічних предметів. Тобто, чого тендітного і водночас дуже цінного. І жорсткість упаковки, її захисні можливості тут відіграють важливу роль, ніж оформлення. Іноді для надання подарунковим коробкам більшого шарму в них вкладають картонну або матер'яну підкладку, кольорові картонні стінки або перегородки. Це, безумовно, підвищує статусність подарунка загалом, і, як показує практика, для багатьох людей це грає не останню роль.

Що стосується видів подарункових картонних коробок, то окрім звичних для будь-яких пакувальних коробок відмінностей за формою, кольором, конструкцією та способом складання, для картонних коробок для подарунків у Києві характерна ще й часта наявність додаткових елементів оформлення. Трохи раніше ми вже сказали про різні внутрішні стінки, перегородки, грати і так далі, але це далеко не все. Подарункові картонні коробки часто оформляються додатково ще й внутрішніми пухирчастими плівками різного кольору, кольоровим пакувальним папером, спеціальною фольгою, поролоном або стрейч-плівкою. Правду кажучи, все це акуратно вмістити і красиво оформити в поєднанні з коробкою - досить трудомістка задача, виконання якої автоматично підвищує вартість подарункової коробки . Однак ми говоримо про упаковку для подарунків, тому тут економія не завжди доречна. Та й цифри не такі вже й страшні насправді. Самі поміркуйте, якщо невелика подарункова коробка, так скажімо, у стандартній комплектації коштує у Києві приблизно 5 гривень, то вона ж, але з додатковим оформленням коштуватиме приблизно на 2-3 гривні дорожче. Не така й величезна різниця, щоб жертвувати ефектним моментом вручення подарунка для економії.

В цілому, для подарункової упаковки в Києві використовуються різні картонні коробки. Різних розмірів та конфігурацій, конструкцій та форм, кольорів та відтінків. Вони допомагають красиво оформити будь-які подарунки та сувеніри: посуд, одяг, косметику, канцелярське приладдя, м'які іграшки – практично будь-який предмет або набір предметів, які ви обрали як подарунок. До того ж суть подарункової упаковки дуже відрізняється від споживчої чи транспортної гофротари. Якщо для останніх коробка є лише засобом упаковки товару чи вантажу, то в подарунковій упаковці все інакше. А тому подарункові картонні коробки в Києві частина додатково оформляються різними химерностями.


Додаткове оформлення подарункових картонних коробок у Києві

Картонні коробки для подарунків часто бувають зовсім не схожі на звичні нам пакувальні коробки або ящики, які використовуються у вигляді споживчої або транспортної гофротари. У багатьох випадках подарункові коробки можна навіть називати дизайнерською упаковкою! Коли коробка робиться під конкретний подарунок або сувенір, має при цьому неповторні елементи дизайну. Тому додаткові пакувальні матеріали в одному комплекті з подарунковою коробкою – це не рідкість. Вони можуть використовуватися в різних цілях, виконувати практичну або естетичну функцію, але так чи інакше додаткові елементи оформлення в подарункових коробках використовуються в Києві дуже часто. Наприклад, для деяких подарунків картонні коробки всередині або зовні оформляються різними елементами з дерева чи скла, бляшаними вставками, фольгою або чимось подібним. Напевно, кожен з вас купував коробку дорогих цукерок у подарунок комусь? Так ось такі картонні коробки взагалі можуть оформлятися декоративними стрічками, різнокольоровими бантами або фігурками з крепового паперу для надання ефекту «красивості» звичайній упаковці. Але це далеко ще не все. У гонитві за абсолютною ефектністю дизайнери упаковки можуть оформляти подарункові картонні коробки у Києві абсолютно неймовірними елементами!

Наприклад, подарункові картонні коробки можуть мати всередині ще одну або кілька маленьких коробочок – для окремої упаковки якихось елементів у наборі. Це часта практика при груповому впакуванні в картонні коробки для подарунків різних наборів чи групових товарів. "Внутрішні" картонні коробки можуть бути по-своєму оформлені, мати іншу форму або конструкцію. Наприклад, подарункові самозбірні картонні коробки у вигляді валізи з ручками часто комплектуються всередині маленькими яскравими коробками-скриньками з вбудованою кришкою. Це теж самозбірні коробки, але трохи іншої конструкції, в яких розміщуються якісь дрібниці у складі набору. Ну, давайте для прикладу розглянемо два випадки. У першому випадку для загального пакування подарунка використовується самозбірна картонна коробка середнього розміру і у формі валізи з ручками. У неї упаковано, наприклад, комплект рибальського спорядження. Погодьтеся, досить частий подарунок для чоловіків. У самій коробочці, крім основних елементів набору, є якісь дрібні складові або запасні частини на кшталт гачків або лісок. Так ось вони можуть бути упаковані в окремі маленькі картонні коробочки . В даному випадку основна коробка робиться з тришарового гофрокартону (міцнішого матеріалу), а внутрішні коробочки - з будь-якого одношарового картону (матеріалу дешевше). Або другий приклад – подарунок для жінки. Точно в таку ж коробку-валізу з гофрокартону можна запакувати, наприклад, якийсь набір для шиття. А в цьому наборі використовувати знов-таки маленькі коробки з одношарового картону для пакування якихось дрібних предметів на зразок голок або бісеру. Загалом, на сьогодні у Києві щодо подібних подарункових коробок тенденція така, що «зовнішні» подарункові коробки виготовляють із тришарового мікрогофрокартону різних розмірів та конфігурацій, а «внутрішні» маленькі коробочки виробляються найчастіше з хром-ерзац картону і мають стандартну квадратну або прямокутну форму і рідше виготовлені у вигляді скриньок. Хоча той же хром-ерзац картон сам по собі досить цікавий вид сировини для коробок, що дає безліч можливостей при створенні упаковки. Він має значну міцність і невелику товщину, при якій можливе нанесення на лицьову сторону якісного зображення. Форми такої упаковки можуть бути різноманітними – від класичних до незвичайних, з безліччю згинів або кутів.

Другим видом додаткової упаковки для подарункових коробок є поліетиленові або поліпропіленові пакети. Вони зручні тим, що не мають жорсткої конструкції, тому їх можна використовувати у вигляді універсальної упаковки. Забезпечені ручками, пакети є не лише засобом прикраси подарунка, а й зручною тарою для його перенесення та доставки безпосередньо адресату. Крім того, як і коробки, якісні паперові або поліетиленові пакети можуть успішно застосовуватись і після свята. Таким чином, упаковка перетворюється на корисний елемент повсякденного життя. Подарункові пакети виконуються із щільного паперу, часто лакованого або ламінованого. Зображення, нанесене лазерним методом, може відповідати певному святу чи події, відображати логотип компанії (це актуально для корпоративних подарунків) або рекламну інформацію. Подарункові коробки , у свою чергу, виготовляються з тришарового мікрогофрокартону, оскільки він поєднує в собі необхідну жорсткість і легкість коробки. Такі коробки мають самозбірну конструкцію, а формою можуть бути будь-якими. Як додаткова прикраса на верхній шар такої самозбірної коробки для подарунка може бути нанесено тиснення, а особливу елегантність їй додадуть лакування або ламінування зовнішнього шару. Крім того, подарункові коробки з мікрогофрокартону в даному випадку часто маю спеціальні віконця, що інформують про їх вміст - це теж один із способів зробити подарунок цікавішим і привабливішим. Яскравим прикладом такого роду упаковки є дитячі іграшки. Наприклад, ляльки.

Загалом же, подібні види подарункових коробок у Києві поступаються за популярністю подарунковим картонним коробкам більш традиційної форми та конструкції. Оскільки останні також можуть бути чудово оформлені, але коштують набагато дешевше. Завдяки яскравому оформленню, різноманітності форм, дивовижній універсальності та невисокій ціні стандартні подарункові коробки невеликого та середнього розміру були і залишаються найбільш популярним видом подарункової упаковки.


Подарункові коробки виробництво у Києві

Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та гофроупаковки. У нашому офіційному інтернет-магазині ви можете купити в асортименті будь-які картонні коробки для подарунків як оптом, так і в роздріб. Ми продаємо подарункові картонні коробки з картону та гофрованого картону в Києві дешево будь-якого розміру, будь-якого кольору, будь-якої конструкції та в будь-якому обсязі. Каталог нашого інтернет-магазину – це найбільший вибір подарункових коробок у Києві. У нас ви можете вибрати та купити недорого міцні картонні коробки для подарунків різного типу висікання, різних розмірів та форм, конструкцій та відтінків. Більше 100 моделей подарункових картонних коробок завжди в наявності на складі, можливість купити кольорові коробки для подарунків , а також замовити розробку будь-якої подарункової упаковки за найнижчою ціною - у нас всі ці товари та послуги коштують дуже дешево.

Картонні коробки для подарунків у Києві підприємства нашої компанії виготовляють із використанням штанц-форм. Саме цим ми гарантуємо чіткий збіг розмірів у кресленні-заявці та виробі. Для виготовлення подарункових картонних коробок ми застосовуємо три види обладнання залежно від обсягів замовлення та складності конструкції коробок. У нас ви можете замовити дешево у Києві подарункові коробки з гофрокартону та мікрогофрокартону, виготовлені на ротаційному обладнанні, на обладнанні для плоскої висікання (рольовий прес) та на верстатах типу тигля. Розміри та конструкцію подарункових картонних коробок ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ж ми можемо ексклюзивно для вас за індивідуальним замовленням виготовити штанц-форму для виробництва подарункових коробок з урахуванням потрібного вам типу та розміру коробки, складності її конструкції та особливостей форми та збирання. Всі подарункові картонні коробки , які ми виготовляємо, виглядають красиво та естетично. Для їх виготовлення використовується тришаровий мікрогофрокартон та картон тільки вищого гатунку. Всі вони, як бурого, так і іншого кольору, ідеально підходять для нанесення одноколірного або кольорового друку. Можливості друку зображення у своїй обмежуються лише розмірами коробки. Саме зображення і колірна гама можуть бути обрані вами повністю на свій розсуд. Компанія «Експрес Упаковка» може виготовити для вас подарункові картонні коробки з будь-яким зображенням, нанесеним методом шовкографії. Просто виберете відповідне зображення та при оформленні замовлення покажіть його нашим менеджерам.

Подарункові картонні коробки на замовлення можуть також відрізнятися за вагою - через матеріал, який використаний для їх виробництва. Але при цьому всі вони мають міцність на високому рівні. Найбільшу вагу мають подарункові картонні коробки із тришарового мікрогофрокартону. Ледше подарункові коробки з багатошарового картону, а найлегші подарункові коробки - коробки з одношарового картону . Будь-які подарункові картонні коробки від компанії «Експрес Упаковка» дуже міцні та відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. Практично всі конструкції таких подарункових коробок складені таким чином, що основні елементи коробки, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково коли коробка повністю в зібраному стані. Така особливість конструкції дає можливість використовувати подарункові коробки довго та якісно, а головне – для пакування практично будь-яких предметів. На сьогоднішній день у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво картонних коробок для подарунків , що підходять для різних умов транспортування та зберігання. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити подарункову картонну коробку нестандартної конструкції, для упаковки подарунків негабаритних розмірів, зберігання та перевезення в особливих умовах і температурних режимах.

Замовлення на виробництво подарункових картонних коробок у Києві ви можете зробити, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або надіславши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити подарункові коробки оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво будь-яких картонних коробок для пакування подарунків у Києві. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки для подарунків у Києві за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, купівля подарункових коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб подарункові коробки з картону та гофрокартону у Києві зі складу. Низька ціна на картонні коробки для подарунків у Києві. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні подарункових коробок в Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн