Види стрейч плівки у Києві

Без стрейч-плівки сьогодні неможливо уявити жодну транспортну операцію з вантажем будь-якого розміру. У Києві стрейч-плівку використовують у дуже різних сферах торгівлі, виробництва та сфери послуг. Це один із найбільш популярних пакувальних (а точніше – обгорткових) матеріалів із полімерної сировини. І навіть незважаючи на все більш популярний останнім часом тренд використовувати все екологічне, стрейч-плівка має величезний попит у столиці нашої країни. Тому в рамках цієї статті давайте докладніше поговоримо про стрейч-плівку та її роль у здійсненні товаротранспортних операцій. А заразом і з'ясуємо, звідки таке масове бажання купити стрейч плівку в Києві . Розглядатимемо ж за традицією, що склалася, на прикладі товарів з каталогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут найбільший вибір якісної упаковки від виробника і в Києві, і в Україні в цілому. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке стрейч плівка та яка вона буває?

Найголовніше, що слід знати про використання стрейч плівки, це те, що воно дуже різне. Мабуть, тільки картонні коробки можуть похвалитися настільки різноманітним та універсальним застосуванням в упаковці товарів та особистих вантажів, як стрейч-плівка. Хоча, можливо, ще й скотч-стрічка, але про неї трохи пізніше. Справді, картонні коробки, стрейч-плівка та скотч – це три речі, завдяки яким можна здійснити абсолютно будь-яку пакувальну операцію, надійно перевезти або зберегти цілодобово будь-який товар чи вантаж. Невеликим «виключенням», щоправда, є деякі продукти харчування, проте тут все зводиться до вибору правильного типу пакувальної стретч-плівки. Але це ми вже надто забігаємо наперед. Для початку давайте познайомимося з цим пакувальним матеріалом і розберемося, які види стрейч-плівки можна сьогодні недорого купити в Києві.

Для початку варто зрозуміти найголовніше: вся, представлена стретч-плівка у Києві ділиться на харчову та нехарчову (або технічну). Це найголовніша відмінність серед усіх видів стрейч-плівки, оскільки будь-які продукти харчування в технічний стрейч упаковувати не можна. Причому не просто не рекомендується, а взагалі заборонено з санітарних причин. Але про це трохи згодом. У будь-якому випадку, і технічна, і харчова стрейч-плівка є тонкою плівкою, що розтягується, для виробництва якої використовується ЛПЕНП - лінійний поліетилен високого тиску. Назва цього пакувального матеріалу походить від англійського "stretch", що означає "напружуватися", "розтягуватися". Саме тому в пропозиціях від компаній та магазинах про продаж стрейчу в Києві можна зустріти різні фрази на кшталт «продам стрейч-плівку», «купити стретч-плівку до Києва» тощо. Тобто, назви різні, але суть те саме: стрейч-плівка - це пластикова плівка, що розтягується, що служить для упаковки будь-яких товарів або вантажів. Вона підходить для різних умов зберігання та перевезення, включаючи різні температурні режими та різний рівень вологості. По факту, стретч-плівка – це дуже зручний та недорогий пакувальний та обгортковий матеріал у вигляді полімерної плівки різного кольору, довжини, ширини та щільності. Головне ж особливістю будь-якої стрей-плівки, купити яку можна, є можливість розтягуватися на певну величину. Ця властивість стрейчу називається "престрейч", або рівень розтяжності. Престрейч стретч-плівки може бути різним: від 75% до 300%. Але здебільшого, у Києві продають технічну та харчову стретч-плівку з рівнем найстрейчого у 150%. Це свого роду золота середина за співвідношенням «ціна/якість». Власне, і попит така стрейч-плівка користується найбільшим серед усіх видів стретча. До речі, до поняття «золота середина» ми ще не раз повертатимемося, розглядаючи особливості пропозиції щодо стрейч-плівки у Києві. Ну, а поки давайте з'ясуємо як стрейч-плівка виробляється, а чи впливає як-небудь технологія виробництва стретч плівки на її експлуатаційні характеристики та ціни в Києві.


Яку стрейч-плівку можна купити сьогодні у Києві?

Пакувальна стрейч-плівка , або стретч, як іноді кажуть, є досить новим для українського ринку видом пакувального матеріалу порівняно, скажімо, зі скотчем чи пакувальним папером. Лише якихось 25 років тому цей вид упаковки з'явився на ринку України. Спочатку всі види стрейч-плівки на ринку України були імпортними товарами, і лише останні п'ятнадцять років з'явилися стрейч-плівки українського виробництва. Сьогодні в Києві поліетиленова стрейч-плівка стала одним з найпопулярніших пакувальних матеріалів, і вже найпопулярнішим видом упаковки з полімерної сировини. Її активно застосовують при зберіганні продукції, фасуванні, транспортуванні, у побутових цілях, у будівництві, у дачному та сільському господарстві та в багатьох інших сферах нашої життєдіяльності. Виробництво стрейч-плівки здійснюється сьогодні у Києві та інших містах України різними способами: це може бути видувна екструзія – одержувані цим методом плівки відрізняються міцністю та еластичністю; плоскощілинна екструзія – промисловий спосіб, що дозволяє виготовляти три- та п'ятишарові плівки. Для виробництва технічної стретч-плівки найчастіше використовуються кополімери етилену з альфа-олефінами, спеціальні марки лінійного поліетилену низької густини (ЛПЕНП). Ці полімери характеризуються значною деформативністю в твердому стані, що досягає для окремих марок 500-600% при порівняно невисоких властивостях міцності. Також стретч-плівку виробляють за традиційною рукавною або плоскощілинною технологією з гранульованої сировини. Але це далеко не всі способи виготовлення стрейч-плівки, купити яку вже сьогодні можна в Києві. Однак способи виготовлення стрейчу – це не найважливіше, набагато важливіше те, якої якості стрейч-плівку можна отримати, застосовуючи такі технології виготовлення.

Для прикладу давайте подивимося в каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Тут представлена технічна стрейч плівка з лінійного поліетилену низької густини (LLDPЕ). Це стретч-плівка з високим рівнем еластичності, але при цьому ще й дуже міцна та міцна. Висока міцність на розрив і прокол є невід'ємною якістю всіх моделей стрейч-плівки, представлених у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки це, в принципі, показник якісно зробленого стрейчу. Але тут варто ще й враховувати саму товщину стрейчу – для різних типів товару чи вантажу варто підбирати стрейч-плівку. Крім того, відмінною особливістю якісної стрейч-плівки є здатність чудово розтягуватися і стягуватися після упаковки. Чому це важливо? Ну, розглянемо на конкретному прикладі. Багато хто напевно знає, що для транспортування продукції з одного міста України до іншого найчастіше використовують автомобільний транспорт. Вантаж поміщається на палети у кузові автомобіля. Так ось перед завантаженням у кузов піддони з товаром обмотують стрейч-плівкою, що називається, внатяжку. У процесі її повернення у вихідний стан, утворюється «утримуюча сила», що забезпечує скріплення вантажу. При розтягуванні довжина стрейчу може збільшитись до 400%. Престрейч, скажімо, 150% означає, що 1 метр стрейчу може бути розтягнутий у півтора рази. Не менш корисною властивістю пакувальної стрейч-технічної плівки є чудова липкість стрейчу. Це важливо тому, що саме за рахунок рівня липкості з'являється можливість щільного та навіть герметичного пакування вантажів.

Ще однією важливою відмінністю для стрейч плівки є спосіб застосування. Стрейч-плівка будь-якої щільності, кольору та розміру може бути як для ручної обмотки, так і для машинного застосування. Але це теоретично. На практиці ж стрейч-плівка для ручної обмотки в Києві продається в різновидах, які найбільш зручні для цієї самої ручної обмотки - не надто великої довжини, середньої ширини та невеликої ваги. В середньому, це стрейч-плівка від 200 до 300 метрів завдовжки, приблизно 50 сантиметрів завширшки або близько того, а також вагою не більше 3 кілограмів. Все, що більше – це швидше автоматичне застосування. Ну, або для напівавтоматичного. Стретч-плівка для автоматичного та напівавтоматичного застосування в Києві використовується разом зі спеціальними машинами – палетообмотувачами та палетайзерами. Вони служать для натягу стрейч-плівки, а також рівного розподілу пакувального полотна по всій поверхні предмета, що упаковується або групи предметів. Продукція ж закріплюється на палетах шляхом ротаційного обмотування продуктів. Ручний стрейч використовується для пакування різних вантажів на палетах під час транспортування невеликих обсягів продукції. А стрейч-плівка для машинної обмотки, у свою чергу, зазвичай використовується на великих підприємствах у складі пакувальних ліній. З її допомогою можна пакувати за робочу зміну десятки тонн готової продукції. Але, варто зазначити, що тільки ручна стретч плівка дає можливість перепакувати товар без використання будь-якого додаткового обладнання. Плюс до того ж ціна на палетообмотувачі зовсім не дешева, тому малі та середні підприємства в Києві найчастіше нехтують автоматичною упаковкою готової продукції та використовують стрейч-плівку саме для ручної обмотки. Найбільш міцним на сьогоднішній день видом стрейч-плівки в Києві є п'ятишарова плівка стрейч: перший шар в ній відповідає за клеючі властивості пакувального матеріалу, другий і третій - за «розтягування», а також здатність повертатися в початкове положення, четвертий шар можна назвати каркасом міцності плівки, і, нарешті, п'ятий забезпечує її антистатичність. Однак і ціна на п'ятишарову стрейч-плівку в Києві дуже дорога, принаймні на сьогоднішній день.


Переваги використання технічної стрейч-плівки у Києві

Як ми вже сказали раніше, стрейч-плівка є синтетично зробленим видом упаковки. Її використання тягне за собою появу пластикових відходів, яких важко позбутися. Ціна на стрейч-плівку в Києві не така вже й дешева. Але при цьому споживачі чомусь як обгортковий матеріал для пакування товарів і поштових посилок найчастіше використовують саме плівку стрейч? У чому тут річ? Спробуймо разом розібратися в цьому питанні. Сьогодні можна впевнено говорити про те, що стрейч-плівка в роликах – один із найбільш затребуваних пакувальних матеріалів у Києві. Серед переваг, якими відрізняється стрейч-стрічка, є низка дуже важливих, завдяки яким на стрейч-плівку у Києві сьогодні підвищений попит. Причому як на машинну плівку, так і для ручної обмотки.

Почнемо з того, що будь-яка стрейч-плівка має унікальну здатність до прилипання: шари плівки, накладені при упаковці один на одного, відмінно склеюються і створюють таким чином надійну упаковку. Крім цього, сама по собі стрейч-плівка також чудово прилипає до товарів, предметів і вантажів, що упаковуються. І що найголовніше, не залишаючи при цьому жодних слідів. Цим вона дуже сильно на краще відрізняється від клеїв і клеючих олівців. Крім того, ефект прилипання зводить нанівець необхідність використання додаткових засобів фіксації, що дозволяє створити герметичну упаковку. Другою важливою особливістю будь-якої якісної стрейч-плівки, яку можна сьогодні купити, є вищезгаданий престрейч, або здатність розтягуватися до 250%, а також повертатися у вихідний стан. Про найстрейший ми вже розповіли вище, тому повторюватися не будемо і підемо далі. Третій важливий плюс стрейч-плівки – це відмінна прозорість. Завдяки прозорості товари та вантажі, упаковані у стрейч-плівку, чудово видно. Це дозволяє набагато спокійніше здійснювати перевезення чогось або здійснювати доставку товарів. Більше того, завдяки прозорості пакувальної стрейч-плівки багато виробників і продавців у Києві навіть не розпаковують товари, оскільки і так все видно. Прозорість характерна всім видів стрейч-плівки, і навіть всіх її кольорів і відтінків. Далі варто згадати густину стретч-плівки. В основному вона становить від 30 до 40 мікрон, але буває і більше. Але в будь-якому випадку цього більш ніж достатньо для надійного захисту будь-яких товарів або предметів від бруду, пилу, вологи та можливих механічних пошкоджень. А враховуючи той факт, що в більшості випадків товари упаковуються в кілька шарів стретч-плівки, то взагалі виходить супер надійна упаковка. Якісна стрейч-плівка має підвищену стійкість до розривів і проколів. Якщо вже трапляється така небезпечна ситуація, то стрейч-плівка просто амортизує такі впливи за рахунок престрейча, а потім повертається у вихідний стан.

Загалом, у Києві сьогодні стрейч-плівка пакувальна активно використовується в різних ситуаціях і в самих галузях життєдіяльності. Нею користуються в аеропортах, у торгових мережах, на виробництві, у побуті, у транспортуванні та зберіганні найрізноманітнішої продукції. Крім вищезгаданих переваг, для пакування товарів та вантажів у стрейч-плівку немає необхідності використовувати спеціальне обладнання або мати якусь особливу навичку. Ну а широкий діапазон робочих температур дозволяє застосовувати стретч-плівку для пакування товарів, яким потрібна заморозка або охолодження. Але, мабуть, найголовнішою особливістю стрейч-плівки у Києві є її відносно недорога вартість. Особливо, якщо враховувати ціни на інші обгорткові матеріали із поліетилену. 1 кілограм стрейч-плівки коштує у Києві значно дешевше, ніж більшість інших полімерних плівок. Будь-яку модель стрейч-плівки можна зберігати в приміщеннях закритого та відкритого типу, на вулиці при температурі від -35 до +35 градусів за Цельсієм. При цьому важливо дотримуватися деяких рекомендацій з техніки безпеки. Так, стрейч-плівку не можна зберігати близько до нагрівальних приладів, відстань повинна бути не менше ніж 1 метр. Також слід уникати впливу на стрейч лугів, кислот та інших агресивних субстанцій.


Де можна придбати стрейч-плівку в Києві?

Найнижчі ціни на стрейч-плівку у Києві ви знайдете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». У каталозі на сьогоднішній день представлено понад 30 моделей різного технічного стрейчу, а також близько 10 видів харчової стрейт-плівки. Усі плівки зроблені дуже якісно із поліетиленових гранул вищого ґатунку. Ми пропонуємо купити дешево стрейч плівку в Києві завширшки намотування 50 сантиметрів, 25 і 10 сантиметрів. А довжина стрейч-плівки, як і колір стрейчу, можуть бути різними. Ми намагаємося надати максимальну свободу вибору нашим покупцям, а тому пропонуємо купити дешево різні стрейч-плівки. Загалом же, вся стретч-плівка технічна та харчова, представлена в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», вирізняється чудовою якістю, універсальністю у використанні та високим терміном служби. Крім того, купивши пакувальну плівку стрейч у нас, ви зможете відчути низку переваг та отримати безліч бонусів. Серед інших варто відзначити такі особливості стрейч-плівки від компанії «Експрес Упаковка»:

  • найнижчі ціни в Києві на стрейч-плівку технічну та харчовий стрейч;
  • якісні технічні та харчові стрейч-плівки різного розміру, які забезпечать надійну та чітку фіксацію товару чи вантажу будь-якого типу та виду;
  • завдяки здатності стрейч-плівки до розтягування, вона є дуже економічним обгортковим матеріалом, здатним надійно запакувати товари та вантажі будь-якого розміру;
  • стрейч-плівка від компанії «Експрес Упаковка» захистить ваш вантаж від будь-яких забруднень та механічних пошкоджень, збереже від подряпин та проколювань;
  • за допомогою нашої стрейч-плівки ви можете створити щільну, герметичну упаковку для будь-яких харчових та нехарчових товарів;
  • прозорість стретч плівки дає можливість контролювати вміст упаковки без розтину;
  • стрейч-плівка не залишає слідів, смаку чи запаху на продукції, а також відмінно захищає вантажі практично за будь-якої температури.

Загалом, стрейч-плівка від компанії «Експрес Упаковка» у Києві застосовується дуже по-різному. На сьогоднішній день ми працюємо з різними компаніями, які застосовують таку стрейч-плівку для пакування товарів та поштових вантажів на складах, під час транспортування продукції з особливим температурним режимом, при здійсненні домашніх та офісних переїздів, на виробництві, для пакування багажу в аеропортах. Великі заводи та фабрики Києва використовують стрейч плівку від компанії «Експрес Упаковка» для обмотки палетів із товарами. Для таких покупців ми готові запропонувати купити дешево за оптовими цінами стрейч-плівку і для ручної обмотки, і для машинної. Машинну стрейч плівку від компанії «Експрес Упаковка» можна використовувати разом з будь-якими видами палетообмотувачів. Це дуже зручно та здорово економити час при упаковці товарів. Для автоматичної обмотки готової стрейч-плівкою ми пропонуємо купити недорого кольорову та прозору стрейч-плівку різної довжини намотування в джамбо рулонах. Для ручної упаковки ми продаємо стрейч різного кольору шириною рулону 10 см, 25 см і 50 см.

Для того, щоб вибрати стрейч-плівку правильно, а також купити стретч плівку потрібного вам розміру, ми рекомендуємо вам користуватися деякими нашими порадами, а також формулою правильного розрахунку стрейч-плівки. Так вам буде набагато простіше підрахувати розміри стрейчу, а значить заощадити ваші гроші на упаковці.

При виборі технічної стрейч плівки для пакування товарів на складі, для поштового пакування посилок, а також для перевезення товарів на палетах варто орієнтуватися на товщину стретч-плівки. Саме від неї залежить, наскільки надійна упаковка у вас вийде. Так, стрейч-плівка завтовшки 17 мікрон використовується для обмотки стандартних негабаритних вантажів без гострих країв. Пакувальний стретч товщиною 20 мікрон підійде для кріплення важких або великогабаритних вантажів та предметів, що мають гострі краї. А щоб упакувати надважкі вантажі (понад 50 кг), а також вантажі з гострими краями або зі скла, рекомендуємо вам скористатися стрейч-плівкою щільністю 23 мікрони. Колір стрейч-плівки ви можете вибрати на свій розсуд. Крім того, стрейч-плівку будь-якої щільності, ширини та довжини можна вигідно купити в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Низька ціна за рулон, еластичність, прозорість та здатність розтягуватися – пакувальна стрейч-плівка від компанії «Експрес Упаковка» використовуватися скрізь, де потрібен якісний та міцний пакувальний матеріал, який може захистити вантаж від пошкоджень, бруду та пилу, зберегти презентабельний зовнішній вигляд.

Ну, а щоб правильно розрахувати, якого саме розміру стретч-плівку найвигідніше купити, рекомендуємо вам скористатися нашими підказками. Редакція блогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка» навчить вас, як правильно вибрати стрейч-плівку на вагу. Визначити вагу стрейч плівки можна за спеціальною формулою. Наприклад, маємо такі показники - 500 мм x 0,02 x 300 м (ширина (мм) x товщина (мм) – намотування (м)). Визначити вагу такого рулону можна, перемноживши довжину та ширину в метрах, товщину в міліметрах, коефіцієнт щільності та приплюсувавши вагу втулки. Тобто 0,92 х 300 х 0,02 х (500/1000) + 0,200 = 2,96 кг.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити прозору та кольорову стрейч плівку у Києві дешево, а також іншу упаковку та гофротару недорого оптом та в роздріб. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок у Києві. Величезний вибір різної упаковки у Києві. Продаж якісного пакування від виробника в Києві будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин на будь-який вид пакувальних матеріалів. Професійні менеджери-консультанти. Ну і головне - це можливість купити стрейч-плівку дешево зі складу, а також найнижча ціна на прозорий і кольоровий стрейч в рулонах для машинної та ручної обмотки. Всі ці та багато інших переваг чекають на вас при покупці стрейч-плівки та інших пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн