Види пакувального скотчу у Києві

Односторонній скотч для пакування сьогодні є одним із найбільш популярних витратних пакувальних матеріалів. Завдяки своїй універсальності та досить низькій ціні, тут на нього особливий попит. Він використовується для упаковки картонних коробок, гофротари, горловин поліетиленових пакетів, стягування та закріплення одиночних предметів та багато іншого. Користь застосування якісного скотчу важко переоцінити: він має відмінні експлуатаційні властивості, забезпечує надійну та тривалу фіксацію практично будь-яких предметів та поверхонь. Ну, а варіативність у виборі кольору, ширини, товщини клейкої стрічки скотч, а також можливість вибрати найрізноманітнішу довжину намотування скотчу не тільки дають можливість придбати скотч-стрічку для вирішення конкретних завдань та з урахуванням передбачуваної витрати, але й дозволяють зробити все це максимально ефективно . Безумовно, все це впливає на затребуваність пакувального скотчу у Києві. Але лише якого саме? Видів та типів даної клейкої стрічки у продажу можна знайти безліч. Однак у Києві купуються далеко не всі, а близько 6-7 видів найактуальніших. Тому в цій статті давайте розглянемо найбільш популярні види пакувальної скотч-плівки. З'ясуємо, чому саме вони і де можна купити в Києві такий пакувальний скотч за найнижчою ціною. І, зрозуміло, розглядатимемо на прикладі товарів з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший вибір якісної пакувальної скотч-плівки і в Києві, і в Україні загалом. І, що найголовніше, за найнижчими цінами у столиці. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Яку скотч-плівку для пакування сьогодні можна купити у Києві?

Для того щоб почати з'ясовувати, який саме пакувальний скотч хочуть купити в Києві найчастіше і чому, варто почати з самого початку і визначити: що таке пакувальний скотч і що саме він являє собою. Адже, як ви самі можете помітити, різна скотч-плівка застосовується не тільки для упаковки. За допомогою скотчу робляться етикетки для товарів, створюються різні ізоляції у будівництві, скотч-плівка використовується в художній творчості і так далі. Відповідно, не вся скотч-плівка є пакувальною, а лише кілька цілком конкретних видів. Ну, і який же все-таки скотч сьогодні використовується як пакувальний матеріал? Давайте з цього й почнемо.

Скотч-плівка для пакування товарів , вантажів та різної промислової продукції є тонною і плоскою клейкою стрічкою з різних матеріалів. Випускається пакувальний скотч, в основному у формі рулону із зовнішньою неклеєвою поверхнею, а також із двостороннім нанесенням клею. Використовується для склеювання різних предметів та поверхонь один з одним, а також як захисний шар для предметів із чутливими типами поверхні, або які потрібно захистити бруду, пилу, вологи та інших зовнішніх впливів. Також прозорий пакувальний скотч Київ може застосовуватись і для декоративного покриття предметів. Скотч-плівка - це пакувальна плівкова стрічка з клейовим покриттям, що технологічно використовує фізичне явище адгезії. Клейкість скотчу залежить від товщини клейового шару (10-30 мкм), клей же, у свою чергу, в пакувальному скотчі застосовується акриловий або каучуковий.

Купити в Києві скотч-стрічку для пакування можна різних видів: з фольги, паперу, поліетиленової плівки, плівки ПВХ та ін. Однак найпопулярнішим видом пакувального скотчу в столиці є найбільш звичний для всіх поліпропіленовий скотч. Ну, тому що таку поліпропіленову стрічку з одностороннім нанесенням клею купити в Києві найпростіше, причому за досить низькою ціною. Візьмемо для прикладу скотч-плівку завдовжки намотування 100 метрів і шириною 48 міліметрів (або 45 мм). Це стандартний пакувальний скотч , застосовуваний у Києві в різних цілях. По-перше, основним плюсом тут є можливість вибору скотч - прозорий і коричневий скотч такого розміру в Києві стоять абсолютно однаково, що оптом, що в роздріб. По-друге, у середньому по Києву ціна на поліпропіленовий пакувальний скотч завдовжки 100 метрів не перевищує 25 гривень. Ну, а по-третє, з виробництвом пакувального скотчу в Києві немає жодних проблем: є і відповідне обладнання та сировина, тож у разі потреби завжди можна розраховувати на регулярні постачання. А для багатьох великих підприємств це дуже важливо.

Різних моделей та варіацій пакувального скотчу з поліпропілену на ринку Києва представлено також більш ніж достатньо. І щоб не розглядати все і відразу, поговоримо про найбільш популярні моделі. На сьогоднішній день найчастіше для упаковки товарів та вантажів різного призначення у Києві купують такі моделі скотч-плівки:

Це найбільш затребувані моделі пакувального скотчу у Києві. І причин тому безліч. Про основні причини ми вже сказали вище, а про решту поговоримо трохи згодом. А зараз варто відзначити, що, крім даних моделей, для упаковки часто використовується широкий скотч - шириною намотування 72 міліметри. Він не кращий і не гірший, ніж скотч-плівка шириною 48 міліметрів, просто через велику ширину його використання трохи специфічне: він не завжди зручний і практичний на відміну від 48 міліметрового скотчу. Але все по порядку. Тому давайте почнемо з найбільш популярних видів пакувальної скотч-плівки у Києві.

Отже, прозорий та коричневий пакувальний скотч застосовується найчастіше у товаротранспортних операціях або для зберігання готової продукції на складі. У Києві для таких цілей пакувальних скотч використовують і в промисловості, і у сфері послуг, і в оптово-роздрібній торгівлі. Пакувальна скотч-плівка виготовляється з біаксіально-орієнтованого поліпропілену (ВОРР) високої міцності з нанесенням клейового шару з одного боку стрічки. Як правило, товщина поліпропіленової основи становить 23-25 мкм, а решта – це клей. Кількість клею на «скотчі» може бути різною, і саме товщина клейового шару визначає клеючі здатності пакувального скотчу. Від цих параметрів безпосередньо залежить, наскільки важкий вантаж, ви можете запаковувати. Звичайно, чим важче продукція, яку ви пакуєте, тим ширше і товще потрібний вам скотч. Скотч-плівки шириною намотування 18 і 25 мм – це найбільш економічний варіант клейкої стрічки, який призначений для пакування невеликих та легких вантажів, для заклеювання горловини фасувальних пакетів (за допомогою диспенсера), для канцелярських потреб. Пакувальний скотч шириною намотування 45 і 48 мм є універсальними видами клейкої стрічки скотч. Це дуже поширені види скотчу, які використовуються в Києві для пакування вантажів, обгорнутих папером або поліетиленом. Такий скотч підходить для коробок та гофрокоробів (у тому числі з глянсовою поверхнею). Скотчі шириною 66, 72 і 75 мм використовуються для збереження цілісності неміцних коробок або коробок, які не мають каркасності, а також для коробок з діагоналлю від 800 мм і вагою від 20 кг. Скотчі-плівки довжиною до 200 м можна застосовувати для пакування товарів з використанням ручних диспенсерів. А для промислового пакування готової продукції більше підійдуть скотч-плівки довжиною від 1000 метрів, так вони можуть використовуватися в автоматичних пакувальних машинах або у складі пакувальних ліній.


Скотч прозорий у Києві

Найбільш популярним видом пакувальної скотч-плівки на сьогоднішній день є прозорий поліпропіленовий скотч з одностороннім нанесенням клею. Цей універсальний односторонній скотч має відмінні експлуатаційні властивості, забезпечує надійну та тривалу фіксацію предметів та поверхонь. Він використовується для пакування картонних коробок, гофротари, горловин поліетиленових пакетів, стягування та закріплення одиночних предметів. А представлена на ринку Києва варіативність ширини, товщини стрічки та довжина намотування дають можливість придбати скотч для вирішення конкретних завдань та з урахуванням передбачуваної витрати.

Прозора пакувальна скотч-плівка виробляється на основі ВОРР та має акриловий клейовий шар. Що зрештою дає масу переваг при використанні. Серед найважливіших варто відзначити такі:

  1. Висока міцність. Пакувальний прозорий скотч підходить для заклеювання коробок з вантажем вагою до 25 кг (залежно від товщини стрічки).
  2. Чудова адгезія. Акриловий клейовий шар забезпечує надійну фіксацію на гладких та грубих металевих, керамічних, дерев'яних, картонних поверхнях.
  3. Стійкість до атмосферних впливів. Скотч зберігає свої властивості при низьких та високих температурах, підвищеній вологості повітря.
  4. Економічність використання. Відносно низька вартість скотчу мінімізує витрати підприємства на пакування.
  5. Пакувальна скотч-стрічка прозора має хорошу стягуючу здатність, має рівну намотування і рівномірний шар клею. Вона підходить для ручної та машинної упаковки за допомогою спеціального диспенсера, що автоматизує процес обклеювання скотчем будь-яких предметів та поверхонь.

Як бачите, скотч прозора плівка застосовується дуже по-різному. У Києві на неї є попит і у виробничій сфері, і в оптово-роздрібній торгівлі (наприклад, для підготовки коробів з готовою продукцією), і товаротранспортних операціях, і при переїзді тощо. Ну, а в складських роботах та у побутовій сфері пакувальний прозорий скотч просто незамінний. Цей пакувальний матеріал склеює цілу низку поверхонь різних типів, тому використовується повсюдно. Пакувальну клейку стрічку скотч можна побачити і в цеху великого заводу, і в невеликому магазині роздрібної торгівлі, навіть для будинку скотч-стрічка є дуже корисним і зручним засобом.

Ну, а як прозора скотч-плівка взаємодіє з іншими видами упаковки? Адже якщо щось потрібно довго зберігати або перевезти, основною упаковкою є зовсім не скотч-стрічка, а картонні пакувальні коробки, мішки та інша тара. Прозорий скотч же, у свою чергу, виступає в ролі допоміжної упаковки, так що ніхто і ніколи не буде підбирати картонні коробки або мішки, виходячи з характеристик міцності скотчу. Навпаки, прозорий пакувальний скотч вибирається вже після коробок, мішків тощо тари, а тому зобов'язаний до них підходити. Тому найчастіше при виборі пакувального скотчу перевага надається скотчу стрічці прозорого кольору шириною намотування 48 міліметрів. Він підходить для пакування різноманітних товарів, вантажів, запакування готової продукції в чотириклапанні та самозбірні коробки з гофрованого картону. Скотч-плівкою такого формату також проклеюють картонні коробки із зовнішнього боку, щоб не допустити випадання товару із коробки. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ми продаємо дешево у Києві клейку стрічку скотч прозорого кольору наступних видів:

І, що найцікавіше, проклеювання всіх цих пакувальних матеріалів може здійснюватися в різних температурних умовах і за різного рівня вологості. У принципі це і є показник якісного скотчу. Якщо ви щось проклеїли скотч-плівкою в морозну погоду, і склеювання вийшло надійним, значить цей вид скотчу досить гарний. В основі цих особливостей лежить адгезія. На початку цієї статті ми вже розповідали трохи про це явище, тому не повторюватимемося.

А чим ще якісний скотч відрізняється від неякісного? Насамперед, міцністю. Візьмемо для прикладу пакувальну клейку стрічку скотч прозорого кольору шириною намотування 48 міліметрів, яку ви можете купити дешево оптом та в роздріб в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Це поліпропіленова стрічка із одностороннім нанесенням акрилового клею. Саме полотно скотчу мати товщину 40 мікрон і виготовлено з поліпропілену підвищеної міцності. Завдяки всьому цьому, ми можемо запропонувати вам купити дуже дешево прозорий пакувальний скотч, який відмінно справляється з впливом безлічі зовнішніх впливів (дощ, сніг, перепади температур тощо). Крім того, така скотч стрічка завдяки своїй структурі відмінно абсорбує будь-які механічні пошкодження. Для прозорої пакувальної скотч-стрічки від компанії «Експрес Упаковка» характерні й інші особливості:

  • одночасно висока еластичність та хороша міцність на розрив;
  • відмінні клеючі властивості при будь-яких температурах та вологості;
  • стійкість до перепаду температур та здатність не втрачати свої експлуатаційні властивості від прямого впливу вологи чи сонячних променів;
  • несприйнятливість до пилу та бруду (брудний скотч можна протерти вологою ганчіркою – і він уже як новий).

Поєднання даних особливостей робить прозорий скотч від компанії «Експрес Упаковка» щільністю 40 мікрон дійсно універсальним та практичним пакувальним матеріалом. Таку пакувальну стрічку скотч можна використовувати у будь-яких умовах та ситуаціях. Вона стане в нагоді у будівництві, у виробництві меблевої продукції, буде корисною у багатьох галузях промислового виробництва і, звичайно ж, у побуті. І буде просто незамінною для запечатування картонних коробок, мішкової упаковки, закріплення вантажів на палетах або полицях. Купити прозорий пакувальний скотч різної довжини та ширини намотування у Києві за найнижчими цінами ви можете саме в інтернет-магазині «Експрес Упаковка».


Скотч коричневий купити дешево у Києві

Коричневий скотч різної ширини намотування – це, якщо можна так сказати, набагато пакувальніший скотч, ніж скотч-плівка прозорого кольору. Коричневу клейку плівку купують в основному для упаковки товарів на складах, для більш надійного перевезення, для скріплення різних вантажів і так далі. Словом, у тих ситуаціях, коли надійність і недорога ціна на пакувальний скотч у Києві набагато важливіша, ніж естетика. Високоякісні клейкі стрічки скотч призначені для оптимізації процесів сортування, комплектування на виробничих лініях під час випуску товарів промислової та споживчої групи. Коричнева скотч-плівка при правильному використанні дозволяє прискорити вантажно-розвантажувальні роботи в цехах готової продукції, покращити процес упаковки та комплектації на складах готової продукції. Для мувінгових компаній коричневий скотч є невід'ємним атрибутом будь-якої товаротранспортної або транспортної операції. Для муввінгових компаній коричнева скотч-плівка різної довжини намотування – це справжня знахідка. Адже можна оперативно зібрати та акуратно перевезти у потрібний район необхідні речі: одяг, книги, спортінвентар, різноманітні меблі, посуд тощо.

Але все ж таки основними споживачами пакувального скотчу коричневого кольору в Києві є компанії, чия діяльність пов'язана з упаковкою готової продукції в різних галузях виробництва. За великим рахунком, прозорий скотч такими компаніями практично не купується, хіба що в окремих випадках. Крім того, серед споживачів пакувального коричневого скотчу у столиці нашої країни варто відзначити компанії, що випускають промислову та побутову техніку, миючі засоби та іншу побутову хімію, оптово-роздрібні торгові компанії, служби сервісу, кур'єрські та поштові служби, а також деякі адміністративні структури нашої столиці. .

Чому всі ці організації воліють пакувальний скотч коричневого кольору всім іншим? Складне питання, адже в більшості випадків ціна на коричневий скотч не відрізняється від середньої вартості прозорої скотч-плівки такого ж типу і з тими ж характеристиками. Можливо, річ у фізико-технічних характеристиках коричневої скотч-плівки? Розгляньмо на прикладі пакувальної скотч-плівки з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Пакувальна скотч плівка коричневого кольору, представлена в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», є клейкою стрічкою з БОПП товщиною 20-25 мікрон. Для неї характерний високий рівень адгезії (≥ 0,3; ≥ 0,4 кг), який можливий завдяки шару клею акрилового (15-25 мкм). Показники опору різним зовнішнім впливам у коричневого пакувального скотчу дуже високі: опір зсуву - 12, 24 або 24 (год), а опір розриву в поздовжньому і поперечному перерізі 3,0 / 6,0 (кг). Загалом у нашому інтернет-магазині представлений дуже широкий асортимент коричневого скотчу. Ми можемо запропонувати вам купити дешево у Києві коричневі клейкі стрічки з основою з БОПП для ручного та автоматизованого застосування. Крім того, в асортименті нашого інтернет-магазину представлені коричневі скотч-плівки різної довжини та ширини намотування завтовшки 40, 45, 50 мкм. Якість усіх моделей коричневої скотч-плівки відповідає всім галузевим стандартам. Тому всі процеси упаковки, сортування та комплектування можна робити швидко та із застосуванням автоматичних або напівавтоматичних диспенсерів для скотчу.


Скотч широкий прозорий та коричневий ціна в Києві.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви зможете купити за найнижчими цінами широкий пакувальний скотч прозорого та коричневого кольору будь-якої довжини намотування. Ширина роликів такої скотч-плівки складає 72 міліметри. А густина, як і в скотчах шириною 48 мм, - 40 мікрон. У нас ви можете підібрати ідеальний пакувальний скотч шириною 72 міліметра в Києві за різними параметрами довжини, щільності і навіть за фото. Наша компанія пропонує купити широкий скотч у Києві оптом та в роздріб за цінами нижчими за ринкові. І головне, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити широкий скотч у Києві за реальними цінами виробника.

Компанія «Експрес Упаковка» є виробником широкого асортименту пакувальної продукції різного призначення. Основним напрямком діяльності нашої компанії є виробництво коробок із гофрованого картону у Києві. І найбільш затребуваним супутнім пакувальним матеріалом до картонних коробок є широкий пакувальний скотч прозорого та коричневого кольору. Він підходить для проклеювання абсолютних будь-яких картонних коробок: будь-якого розміру, конструкції та кольору. Більше того, продукція багатьох виробників різних товарів у Києві упаковується в картонні коробки та заклеюється саме таким скотчем. Широка скотч стрічка 72 мм від компанії «Експрес Упаковка» - це один із найшвидших і найпростіших способів надійно закріпити зібрані чотириклапанні коробки, не дозволяючи вмісту висипатися з упаковки. Стрічка скотч 72 міліметри не просто надія та міцна, вона ще гарантовано захистить упаковані коробки від небажаного розпаковування. Остаточна адгезія акрилового липкого шару в ній така, що картон розшаровується при спробі зняти стрічку, не даючи несумлінним співробітникам або перевізникам непомітно розкрити коробку.

Залежно від бажання клієнтів ми можемо запропонувати пакувальну скотч-стрічку шириною 72 міліметри на замовлення в Києві з різними параметрами міцності, ширини та довжини. Широка стрічка скотч особливо хороша там, де товщини липкого шару недостатньо для забезпечення надійного заклеювання коробки. Наприклад, якщо товар досить важкий чи схильний до висипання, то підвищення надійності з'єднання клапанів коробки відмінно підійде скотч-плівка 72 мм шириною. Крім того, як ви вже знаєте, чим більша товщина стрічки, тим товщі її липкий шар. Саму основу пакувального скотчу шириною 72 мм ми виготовляємо, як правило, завтовшки 25 мікрон. Така товщина основи скотчу достатня, щоб стрічка завжди була міцнішою за клей, і не рвалася при розмотуванні під час застосування її для заклеювання картонних коробок. Від маси клею, нанесеного на скотч, залежить рівень її адгезії та надійність кріплення на картонних коробках.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево у Києві пакувальну скотч-плівку прозорого та коричневого кольору в асортименті. Більше 20 різних видів скотчу для різних видів упаковки завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво пакувального скотчу за найнижчими цінами у Києві. Величезний вибір, купівля пакувальної скотч-стрічки різної довжини та ширини намотування онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Найшвидша доставка пакувальних матеріалів у місті. Всі ці та інші переваги чекають на вас після покупки будь-якої моделі пакувального скотчу в Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн