Спінений поліетилен у Києві: різновиди та сфери використання

Спінений поліетилен хоч і не є упаковкою чи тарою, проте його зв'язок із перевезенням та зберіганням товарів зовсім не менший, ніж, наприклад, у пакувального паперу. ВПЕ у Києві використовують дуже по-різному: будівельники для своїх завдань, а виробники товарів – для своїх. Що поєднує такі, здавалося б, зовсім різні сфери використання як виробництво товарів та будівництво приміщень? Хіба може той самий матеріал використовуватися і там, і там? Дуже навіть може, причому не один. Разом з пакувальним та обгортковим папером спінений поліетилен у Києві застосовується в цих сферах дуже часто. Тому купити спінений поліетилен у Києві хочуть і виробники товарів, і транспортні компанії, які перевозять на замовлення готову продукцію різних підприємств, і навіть фірми, які займаються будівельними та ремонтними роботами. Але чому? Для чого він їм? Для чого використовується у Києві спінений поліетилен ? У рамках цієї статті давайте саме про це і поговоримо. А заразом і розберемося в особливостях ринкових пропозицій із продажу спіненого поліетилену у Києві. Як завжди, на прикладі товарів з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки саме тут ви зможете купити ВПЕ різних видів у Києві за найнижчими цінами. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке спінений поліетилен? Які види ВПЕ можна купити у Києві?

Спінений поліетилен у Києві застосовується, як ви вже зрозуміли, дуже по-різному. Почнемо з того, що визначимо, що таке спінений поліетилен і розберемося, для чого ВПЕ застосовується при транспортуванні та зберіганні готової продукції. В основі використання спіненого поліетилену для зберігання та перевезення товарів лежать властивості ВПЕ . Це чудовий ізоляційний матеріал, який дозволяє в межах будь-якої тари чи приміщення створити найбільш сприятливі умови для перевезення чи зберігання товарів. ВПЕ просто незамінний для транспортної гофротари, оскільки дозволяє компенсувати її можливі недоліки. Наприклад, за допомогою обшивання спіненим поліетиленом кузова вантажного автомобіля, в якому перевозиться готова продукція в картонних коробках, можна зберегти або нормувати всередині кузова рівень вологості. Ось вам ще конкретніший приклад. Відомо, що перевезення більшості готової продукції в картонних коробках має здійснюватися при вологості контейнера трохи більше 12%. Але що робити, якщо, скажімо, машина тентована звичайною тканиною і пішов дощ? Ось тут якраз спінений поліетилен і приходить на допомогу. Але давайте про все по порядку.

Спінений поліетилен , який застосовується для зберігання та перевезення товарів, не є пакувальним матеріалом. Іноді його, звичайно, використовують для обгортки чогось, але це не зовсім правильно і говорить лише про універсальність ВПЕ. В основному ж спінений поліетилен використовується для створення найбільш комфортних умов для перевезення та зберігання готової продукції. Спінений поліетилен (іноді ще його називають «пінополіетилен») – це поліетилен, що піддається спінюванню вуглеводнями в процесі виробництва. В результаті виходить пружне еластичне полотно, що має закритопористу структуру осередків. Випускається ВПЕ в рулонах , листах, у вигляді шкаралуп та джгутів. Спінений поліетилен, що використовується для перевезення товарів і вантажів, відрізняється високим рівнем тепло- і звуко-ізоляційних якостей. Крім того, ВПЕ може мати хорошу міцність (залежить від його товщини – чим більше, тим міцніше) та зносостійкість. Спінений поліетилен у Києві відрізняється простотою використання, а також відносно невисокою вартістю

Купити спінений поліетилен у Києві сьогодні можна дуже різний. Крім звичних асортиментних особливостей на кшталт кольору, довжини і ширини рулону, ВПЕ можна відносно дешево купити ще й різної товщини. Наприклад, спінений поліетилен товщиною 1 мм, 2 мм або 3 міліметри і таке інше. Крім того, весь спектр пропозицій про продаж ВПЕ можна розділити на дві основні групи: продаж зшитого спіненого поліетилену, а також продаж незшитого пінополіетилену. Це два різні види спіненого поліетилену, тому поговоримо про кожного з них трохи докладніше. Зшиті та незшиті ВПЕ відрізняються і за способом виробництва, і за своїми підсумковими характеристиками.

Зшитий спінений поліетилен (позначаються як ППЕ — пінополіетилени) виробляється на складній технологічній лінії зі ступінчастим нагріванням. Його вихідні параметри визначаються співвідношенням поліетилену та спінюючих та функціональних добавок. Завдяки цьому лист ВПЕ можна зробити з мінімальними відхиленнями від заданих параметрів (± 0,1 мм за товщиною та ± 1 кг/м3 за щільністю). Матеріал має рівну поверхню і дрібнокомірчасту структуру із закритою часом. За рахунок цього він стійкіший до незворотних руйнувань під дією високих точкових навантажень ніж НПЕ. Купити у Києві сьогодні можна два види зшитого пінополіетилену: хімічно зшитий та фізично зшитий. У будь-якому випадку, і той, і інший вид пошитого ВПЕ екологічно безпечні і мають чудові експлуатаційні характеристики. У спіненому вигляді, поперечно-пов'язана молекулярна структура зшитого поліетилену має високу міцність і щільність, низьку теплопровідність, низьке вологопоглинання, тривалий термін експлуатації, високу стійкість до хімічних впливів і хороші показники поглинання ударного шуму. Зшитий пінополіетилен відрізняється складною технологією виробництва, екологічною безпекою та приємним зовнішнім виглядом. Молекули зшиваються рахунок хімічних речовин, введених у полімер чи рахунок опромінення пучком електронів, тому розрізняють хімічно і фізично (радіаційно) зшитий поліетилен. Зрештою, щоб не сильно вникати у тонкощі виробництва зшитого спіненого поліетилену, маємо таке. Фізично пошитий спінений поліетилен еластичний, має мікропористу структуру, пора закрита, а поверхня гладка. Хімічно пошитий пінополіетилен еластичний, має дрібнопористу структуру (розмір пор <1 мм), пора закрита (на відміну від поролону), а поверхня зі значною шорсткістю. У будь-якому випадку, за рахунок зшивки молекул у спіненого поліетилену відбувається приріст деяких параметрів, часто дуже важливих для перевезення та зберігання деяких видів продукції.

За рахунок зшивання молекул спіненого поліетилену покращуються такі параметри:

  • теплостійкість (робочий температурний інтервал пошитих ВПЕ, як правило, на 20-30 ° C вище не пошитих);
  • фізико-механічні показники (руйнівна напруга при розтягуванні, межа міцності при стисканні, відносна залишкова деформація при стисканні, динамічна жорсткість) при рівній щільності та товщині можуть бути кращими на 5-15%;
  • можливість використання зшитого спіненого поліетилену при короткочасних точкових навантаженнях (5-20 кг/см2 (50-200 тонн/м2), використання «незшитого» пінополіетилену в даному випадку не бажано, оскільки осередки можуть необоротно деформуватися (лопатися); стійкість до ультрафіолету; атмосферостійкість;
  • стабільність геометричних розмірів;
  • Температура плавлення. Пошитий полімер розм'якшується при підвищенні температури більше 150 °C, плавиться при 200 °C;
  • збільшена жорсткість та міцність на розрив;
  • з'являється можливість пароізоляції;
  • можливість відновлення форми після короткочасної деформації.

За рахунок всіх цих властивостей перевезення та зберігання товарів у контейнерах або приміщеннях з внутрішнім оздобленням зі зшитого спіненого поліетилену стає набагато надійнішим. Крім того, зшитий поліетилен має унікальні властивості по міцності та стійкості до різних руйнівних явищ, включаючи високу температуру. Саме тому даний вид ВПЕ часто використовують при виготовленні напірних труб для холодного та гарячого водопостачання, для виробництва різних систем опалення, виготовлення ізоляції кабелів високої напруги, а також для виробництва спеціальних будівельних матеріалів і як елемент конструкційного призначення.

Незшитий спінений поліетилен застосовується для перевезення та зберігання готової продукції анітрохи не менше, ніж пошитий ВПЕ. Він не кращий і не гірший - просто інший і робиться інакше. Незшитий ВПЕ виходить при спінюванні поліетилену пропан-бутановою сумішшю або дозволеними фреонами. В екструдері під тиском відбувається розплав і змішування поліетилену з реагентом, що спінює (як правило, пропан-бутановою сумішшю). При виході з екструдера за рахунок зменшення зовнішнього тиску газ розширюється, і таким чином виходить газонаповнений міхур. Так як температура при виході з екструдера різко падає, пухирцева піна, що вийшла, твердне і утворюється пінополіетилен. По ряду цільових характеристик (теплопровідності, зниження рівня ударного шуму, звукопоглинання, паронепроникності) незшитий ВПЕ зовсім не поступається зшитому ВПЕ. Проте варто зауважити, що ціна на незшитий спінений поліетилен у Києві сьогодні нижча в 2,5-5 разів, ніж на сшитий спінений поліетилен.


Для чого застосовують спінений поліетилен при транспортуванні та зберіганні товарів?

Ну, а тепер, коли можливості, які надає спінений поліетилен при використанні для перевезення та зберігання товарів, ми з'ясували, давайте знову повернемося до транспортування товарів та вантажів у Києві. І спробуємо зрозуміти, у яких випадках ВПЕ буде найкориснішим. Отже, транспортування будь-яких товарів та готової продукції або їх зберігання може здійснюватися у двох формах: у упакованому та неупакованому вигляді. Тобто, чи буде використана якась гофротара чи товари зберігатимуться/перевозитимуться насипом. Тому далі давайте розглянемо роль ВПЕ для цілісності та збереження виробленої продукції на продаж і в тому, і в іншому випадку.

Безумовно, будь-яка гофротара сама по собі є чудовим захистом для будь-яких товарів. І використання спіненого поліетилену може бути зайвим. Однак у тому ж Києві щодня виробляється безліч різних товарів, які потребують певних температурних умов зберігання та перевезення. За рахунок чого можна створити цей умовний комфорт для таких товарів? Давайте розумітися. За формою товарна тара підрозділяється кілька видів, основними у тому числі є коробки, ящики, контейнери, піддони, бочки, мішки, цистерни, каністри тощо. Для виготовлення транспортної товарної тари використовуються різні матеріали, зокрема деревина, пластик, метал. Але найбільш зручною для перевезення товарів по праву вважається тара, виготовлена з гофрованого картону. Вона і дешевша і простіше в обслуговуванні. Зазвичай для виготовлення транспортної гофроупаковки використовується тришаровий або п'ятишаровий гофрокартон. Ці матеріали і, як наслідок, гофротара з них мають безліч чудових якостей. Вони чудово захищають упаковані товари від бруду, пилу, механічних пошкоджень тощо. Але жодна гофротара не зможе вберегти товари від сильного впливу вологи, перепадів температур чи недотримання температурного режиму. Звичайно, якісна гофротара сама по собі може і залишиться в робочому стані після таких впливів. Але що буде з продукцією, яка в ній упакована? Та нічого хорошого. Наприклад, якщо упаковане в коробку сире м'ясо залишити влітку на сонці за температури, скажімо, +30 градусів Цельсія, воно зіпсується дуже швидко. І коробка його від цього не зможе захистити. До недоліків будь-якої транспортної упаковки з гофрокартону можна віднести її високу газо-і вологопроникність. Але ця проблема частково вирішується застосуванням картону, що ламінує. Але лише частково. А повністю цю проблему вирішує саме спінений поліетилен, оскільки він дозволяє створити та зберегти на тривалий час у приміщенні чи контейнері необхідний для продукції температурний режим чи потрібний рівень вологості. Це найголовніший аргумент при використанні ВПЕ у перевезенні чи зберіганні готової продукції.

Також варто відзначити, що спінений поліетилен є непоганим амортизатором і має ефект шумопоглинання. Це дуже важливо для якісного зберігання і перевезення тендітних і легких товарів. У певному сенсі спінений поліетилен є альтернативою повітряно-бульбашкової плівці, але тільки в деякому. Так як ВПЕ не підходить для упаковки, наприклад, електроніки всередину коробки, а ВПП не підходить для обшивки контейнерів, в яких ці товари перевозяться або зберігаються. В цілому ж, спінений поліетилен дає чудову можливість перевозити або зберігати скляні вироби або товари з кераміки та порцеляни без зайвих ризиків.


Використання спіненого поліетилену у будівництві та інших сферах

Перевезення та зберігання готової продукції хоч і є однією з важливих сфер використання спіненого поліетилену. Але набагато частіше купити ВПЕ у Києві хочуть зовсім для іншого. На сьогоднішній день спінений поліетилен - це незамінний вид ізоляційного матеріалу при проведенні ремонтних, будівельних і тому подібних робіт. Спінений поліетилен тут - це, перш за все, грандіозний ущільнювач і утеплювач. Крім приголомшливого ефекту утеплення, спінений поліетилен здатний забезпечити чудову шумоізоляцію: всього 5 мм спіненого поліетилену поглинають гучність звуку 22-26 дБ.

Спінений поліетилен , що використовується в будівництві, зовсім не відрізняється від ВПЕ, який застосовується для перевезення та зберігання товарів. Ну, хіба що своєю товщиною – для будівельних та ремонтних робіт спінений поліетилен зазвичай використовують товстіший, ніж для обшивки кузовів вантажних автомобілів, у яких перевозять готову продукцію. У цілому ж, це той самий полімерний матеріал, технологія виготовлення якого здійснюється методом спінювання полімерів вуглеводнем. В результаті ж виходить легке пористе еластичне полотно з гладкою поверхнею, яке просто незамінне в теплоізоляційних і звукоізоляційних роботах. Як будь-який ефективний і якісний утеплювач, спінений поліетилен має низьку теплопровідність: повітряні стільники в структурі матеріалу відмінно утримують тепло, забезпечуючи в приміщеннях комфортний мікроклімат. Крім того, дуже цінними для будівництва є чудові шумоізолюючі властивості ВПЕ, його висока стійкість до механічних деформуючих, хімічних та біологічних впливів ззовні. Хороша пружність та відмінні амортизуючі можливості спіненого поліетилену. Можливість укладання ВПЕ на геометрично складних конфігураціях поверхонь. Низький ступінь поглинання вологи та екологічна безпека спіненого поліетилену. Тривалий термін безремонтної експлуатації, простота та висока швидкість монтажу ВПЕ. Але найголовніше – вартість спіненого поліетилену у Києві досить невисока, а його експлуатаційні якості зберігаються при температурі від -60 до +85 градусів та вологості повітря до 100%. Що з урахуванням можливих погодних умов у столиці нашої країни більш ніж достатньо.

Купити спінений поліетилен для будівництва можна в різних формах. Найчастіше ВПЕ продають у рулонах різної довжини та ширини намотування. Цей ізоляційний матеріал чудово відрізається ножицями чи будь-яким ножем. Тож у форматі рулону з ВПЕ дуже просто та зручно працювати. Крім того, спінений поліетилен у Києві продається у плитах, пластинах, шнурах, а також у вигляді трубок. Також варто відзначити, що в будівництві часто застосовується спінений фольгований поліетилен. Він є ВПЕ, покритий із зовнішнього боку тонким шаром фольги, яка відбиває тепло. Такий різновид спіненого поліетилену в Києві переважно застосовується для ізоляції конструкцій та об'єктів, розташованих поруч із джерелами опалення. Сфери застосування будівельного ВПЕ в Києві хоч і різні, але по суті роль спіненого поліетилену завжди полягають у створенні ізоляційного шару де або або чогось. Найчастіше цей будівельний матеріал застосовують для утеплення будівельних та технічних об'єктів різного призначення. Наприклад, для утеплення підлоги, стін, стелі, міжповерхових перекриттів. ВПЕ використовується і для створення зовнішньої ізоляції в будинках та спорудах. Купити ВПЕ в Києві хочуть, коли потрібна ізоляція віконних та дверних отворів. Зі спіненого поліетилену виходять чудові будівельні прокладки, необхідні при облаштуванні плаваючих підлог. ВПЕ просто незамінний для ущільнення щілин між стіновими панелями, а також для утеплення повітроводів та вентиляцій. А ізоляція систем інженерних комунікацій за допомогою спіненого поліетилену відрізняється чудовою надійністю та довговічністю. І це далеко не повний список областей будівництва, де спінений поліетилен дуже затребуваний у Києві. Але залишається найголовніше питання: де можна купити якісний спінений поліетилен у Києві?


Продаж ВПЕ за цінами виробника

Найнижчі ціни на спінений поліетилен різної товщини у Києві ви знайдете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо ВПЕ дешево у Києві в рулонах різного намотування. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» спінений поліетилен у рулонах у Києві коштує набагато дешевше, ніж у будь-якому іншому магазині чи інтернет-магазині нашої столиці. Продаж ВПЕ у Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» здійснюється у формі рулонів різної довжини та ширини намотування. Спінений поліетилен будь-якої моделі, представлений у нашому інтернет-магазині, легко відмотується на потрібний розмір вручну і без використання будь-яких додаткових пристроїв. Це дуже зручно і дозволяє чітко контролювати кількість використаного матеріалу. Крім того, ВПЕ в рулонах від компанії «Експрес Упаковка» є дуже зручним та простим у використанні захисним матеріалом. Відмотати і відрізати ножем потрібну кількість спіненого поліетилену зможе будь-яка людина без особливої підготовки. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити спінений поліетилен в рулонах в Києві дешево, а також безліч видів різноманітної упаковки та гофротари недорого оптом та в роздріб. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок у Києві. Величезний вибір різної упаковки у Києві. Продаж гофротари від виробника в Києві будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин на будь-який вид пакувальних матеріалів. Професійні менеджери-консультанти. Ну і найголовніше - це можливість купити будь-який товар дешево зі складу, а також найнижчі ціна на спінений поліетилен будь-якої товщини. Всі ці та багато інших переваг чекають на вас при замовленні спіненого поліетилену та різних пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн