Луганська область

Луганська область розташована на сході України і за своїм промисловим потенціалом та випуском різної продукції займає одне з провідних місць в цілому по країні. Однак, на відміну від багатьох інших областей України, основним двигуном розвитку регіону є промисловість – важка та легка. Сільське господарство тут також непогано розвинене, але воно далеко не на провідних ролях. У регіоні проживає близько двох з половиною мільйонів чоловік, і більшість із них зайнята саме у промисловій сфері або близько того. Звичайно, це все безпосередньо впливає на особливості попиту на упаковку. Споживчий та промисловий попит, звичайно, відрізняються один від одного, але загалом картина попиту на упаковку в регіоні досить відмінна, скажімо, відмінна від більшості західних областей нашої країни. Але як ринок збуту пакувальних матеріалів Луганська область є навіть більшим інтересом, ніж західні або центральні області. Давайте далі разом вивчимо особливості споживання пакувальних матеріалів у цьому регіоні докладніше. За традицією на прикладі асортименту пакувальних матеріалів інтернет-магазину «Експрес Упаковка».

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Продаж картонних коробок б/у.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви знайдете найнижчі ціни на опт та роздріб картонних коробок та гофроящиків б/у. Це якісна гофротара, яка вже один або кілька разів використовувалася. Всі коробки, які ми пропонуємо купити, нашого виробництва. Через деяку експлуатацію вони можуть мати певні особливості на кшталт надрукованого логотипу або подібних нюансів. Однак усі картонні коробки у нашому асортименті цілі та міцні, без розривів, дірок чи пошкоджень конструкції чи структури. Це відмінний спосіб упаковки та транспортування будь-яких товарів та вантажів. Наш асортимент включає велику кількість виробів з різними габаритами для різних цілей.

Картонні коробки відрізняються гарною питомою вагою. У порівнянні з іншими пакувальними матеріалами вони важать зовсім небагато. Саме з цієї причини коробки є відмінним рішенням при переїзді та перевезенні великих вантажів. За рахунок їх компактності та легкості ви можете чудово заощадити на транспортуванні. Широкий асортимент коробок за габаритами і щільністю дозволять вам вибрати найбільш ефективний варіант транспортної гофротари. При цьому будь-яка картонна коробка з нашого каталогу легко витримує навантаження і здатна забезпечити захист від зовнішніх впливів та погодних факторів (перепади температур, вологість, порізи, подряпини, падіння та інші механічні впливи). При мінімальних витратах купівля картонних коробок в Луганську абсолютно не обмежує вас з метою їх застосування. Це дуже практична і зручна гофротара, яка підійде практично під усе. Це дозволяє вигідно використовувати картонні коробки у різних ситуаціях. Погодьтеся, надійність та практичність – це дуже важливі фактори для транспортного пакування. Уживані коробки з картону виготовлені без використання пластикових тощо синтетичних матеріалів. Вони абсолютно нешкідливі і можуть бути навіть споживчою тарою для продуктів харчування. Наприклад, у них часто перевозять овочі та фрукти. До того ж, вони легко утилізуються: ви можете їх просто викинути через непотрібність або здати в пункти прийому макулатури для переробки у вторинну сировину.

Компанія «Експрес Упаковка» продаємо б/в картонні коробки з гофрокартону в Луганській області всіх типів і конструкцій, а тому пропонує купити недорого оптом чи в роздріб ящики з гофрокартону, що були у використанні таких конструкцій:

  • чотириклапанна картонна коробка б/в;
  • б/в самозбірна картонна коробка;
  • б/в лоток з гофрокартону;
  • кондитерські «екрани» та «телевізори» з картону б/в;
  • б/в картонні коробки з кришкою;
  • б/в картонні коробки з висічкою під ручки та іншими отворами.

Коробки б/в із тришарового та п'ятишарового гофрованих картонів завжди є на складі. Наявність за розмірами уточнюйте додатково у менеджерів по телефону.


Чотириклапанні гофроящики та вантажні картонні коробки у Луганській області

Компанія «Експрес Упаковка» здійснює виготовлення високоякісної транспортної тари із гофрокартону у Луганській області. Завдяки невисокій ціні та досить простій конструкції така упаковка широко використовується як для промислових товарів, так і для харчової продукції. В асортименті нашого інтернет-магазину завжди є різні види картонної упаковки чотириклапанної конструкції, в тому числі гофроящики, гофрокороба, гофролотки та інша картонна тара, а також упаковка з нанесенням друку.

Гофроящики від компанії «Експрес Упаковка», які ми продаємо в широкому асортименті типорозмірів в Луганській області, є міцною та надійною тару з тришарового гофрованого картону, яка ідеально підходить для пакування, зберігання та перевезення промислової продукції та готових товарів. На відміну від гофрокороба, гофроящики мають більш щільні та міцні стінки, тому використовуються для транспортування важких та габаритних виробів. Для виробництва цього виду картонної упаковки ми використовуємо зазвичай тришаровий гофрокартон марки Т-24. Упаковка з такого гофрокартону дуже надійна та практична. Вона має високу міцність на розрив, стійка до різних зовнішніх впливів (дощ, сніг, пил, бруд тощо). Практично не сприйнятлива до перепадів температури і не втрачає своїх властивостей міцності та експлуатаційних властивостей навіть при тривалому використанні. Завдяки конструкції витримує високі статичні та динамічні навантаження. Підходить для зберігання товарів та вантажів як у сухих приміщеннях з помірною вологістю, так і у сирих приміщеннях. Також підійде для упаковки товарів із особливим температурним режимом зберігання (м'яса, птиці, ковбасних виробів, риби). Наприклад, низка підприємств у Луганській області використовує чотириклапанні картонні коробки нашого виробництва для пакування товарів з рекомендованою температурою зберігання нижче 0 градусів за Цельсієм, а також для пакування гарячих продуктів харчування.

Загалом, основними умовами для ефективного перевезення та надійного зберігання товарів та вантажів у гофроящиках із тришарового гофрокартону від компанії «Експрес Упаковка» є дотримання рекомендованих норм за вагою вантажу. Другим важливим фактором є конструкція гофроящика і кількість його внутрішніх та зовнішніх елементів. За типом конструкції ми пропонуємо гофроящики двох видів: складані чотириклапанні, складані ящики із замковими з'єднаннями, складні ящики з торцевими з'єднаннями. А також нескладні гофроящики обгорткового типу з суцільним дном і кришкою, що відкривається, ящики пінального типу і збірні ящики.


Міцна товарна тара та інші гофрокороби стандартних конструкцій в Луганській області

Гофрокороби в Луганській області використовуються головним чином як товарна тара. За великим рахунком, це один із найпоширеніших видів картонної упаковки в регіоні. Гофрокороби є картонні коробки, що мають квадратну або прямокутну форму з двома верхніми і двома нижніми клапанами. Виробництво гофрокоробів компанія «Експрес Упаковка» здійснює із сировини власного виробництва. Це екологічно чиста сировина натурального походження, тому гофрокороби з нього пропускають повітря і можуть контактувати з вмістом, не залишаючи смаку або запаху, що є важливим для упаковки харчової продукції.

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити оптом і в роздріб коробки з гофрокартону в широкому асортименті. Величезний вибір моделей та типорозмірів, кольорів та конструкцій – тільки у нас ви можете дешево купити гофрокороби на всі випадки життя: транспортна тара, гофроупаковка від виробника, споживча тара, а також будь-які види гофрокоробів з доставкою до будь-якої точки Луганської області та України в цілому.

В асортименті нашого інтернет-магазину представлені моделі товарних гофрокоробів з різних видів гофрокартону та одношарового картону. Тільки у нас ви можете купити коробки саме тієї конфігурації, яка вам дійсно потрібна. Компанія «Експрес Упаковка» зможе виготовити для вас пакувальні коробки будь-яких типів та розмірів, з того матеріалу, який вам найбільше підходить. Виробничі потужності компанії дозволяють виготовити гофрокороб будь-якого розміру бурого кольору або іншого дуже дешево і в найкоротші терміни. Виготовлені нами з листового тришарового та п'ятишарового гофрокартону короби підійдуть для будь-якого типу продукції і практично для всіх можливих способів зберігання або умов перевезення вашої продукції або особистого майна. Використовувати короби з гофрованого картону від компанії Експрес Упаковка можна практично для всього. Сфери застосування такої упаковки дуже різноманітні, тому компанія «Експрес Упаковка» пропонує вам купити недорого по-справжньому універсальні гофрокороби в Луганській області, які підходять для виконання цілого спектру цілей та завдань з упаковки товарів та вантажів усіх типів.

В основному виробництво гофрокоробів ми здійснюємо з багатошарових гофрокартонів. Це пов'язано зі специфікою їх експлуатації та призначення. Однак, маючи дуже різнопрофільне обладнання, ми можемо зробити для вас короби з будь-яких одношарових картонів різної щільності. Замовити пакувальні коробки, наприклад, з коробкового картону або палітурного картону можна на замовлення в кількості від 500 штук. Більш того, ми можемо виготовити вам потрібну кількість коробок з цих матеріалів з будь-яким видом друку. Будь-які типи картонних коробок на замовлення швидко, недорого та з усіх видів гофрокартону та картону.

На сьогоднішній день компанія «Експрес Упаковка» своїм клієнтам у Луганській області може запропонувати наступний асортимент груп пакувальних гофрокоробів. При цьому розмір коробів з гофрокартону ви можете вибрати на свій смак:

  1. Гофрокороби із тришарового гофрованого картону марок Т-22 та Т-24.
  2. Гофрокороби з п'ятишарового гофрокартону марок П-31 та П-32.
  3. Гофрокороби з мікрогофрокартону з малою висотою гофри марок Т-21, Т-22 та Т-24.
  4. Короби з палітурного та хром-ерзац картону.
  5. Короби із одношарового коробкового картону.

Формат виробництва (ротаційна або плоска висікання), а також колір гофрокоробів ви можете вибрати на свій розсуд, але попередньо погодивши це з менеджерами нашої компанії. Наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі потрібної конструкції гофрокороба, наявності додаткових отворів та різних допоміжних елементів на кшталт обичайки чи внутрішніх перегородок. Вони зможуть професійно проконсультувати вас у питанні вибору найбільш відповідного матеріалу для виробництва гофрокоробів, допоможуть підібрати відповідні ескіз та колірну палітру зображення, що наноситься на коробки (опціонально). З точки зору практичності всі гофрокороби, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» є еталоном. Крім того, якщо ви хочете естетичну та гарну споживчу тару, то і тут у нас є, що вам запропонувати. Загалом вибір виключно за вами. Виробництво гофрокоробів ми здійснюємо 24/7.


Споживча гофротара та самозбірні картонні коробки в Луганській області

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує низькі ціни на самозбірну споживчу тару та упаковку з мікрогофрокартону власного виробництва. У нас ви можете купити оптом чи замовити виробництво самозбірних картонних коробок в Луганській області будь-якого типу конструкції та розміру.

Самозбірну гофротару наша компанія-виробник виготовляє у відповідності з технологічними та санітарними нормами до цього типу виробництва. Найчастіше основна форма виробництва самобірних картонних коробок споживчого призначення - це вирубка на штанц-формах за допомогою спеціального обладнання на кшталт рольового преса. Залежно від складності конструкції самозбірних коробок, а також обсягів та терміновості замовлення коробок нашими клієнтами ми застосовуємо і тигельні агрегати, і ротаційну висічку, і найчастіше плоску висічку картонної тари та упаковки. Розміри та конструкцію самозбірної упаковки ми пропонуємо нашим клієнтам вибирати на свій смак – виробничі потужності компанії дозволяють виготовляти будь-який, навіть найтехнологічно складніший вид самозбірних картонних коробок.

Основний асортимент самозбірних коробок компанії «Експрес Упаковка» представлено на нашому офіційному сайті у відповідній категорії товарів. Тут, вибравши потрібну коробку з більш ніж 400 різних варіантів, ви можете купити оптом і в роздріб недорого самозбірні коробки будь-якої форми висікання. У нашому асортименті представлені самозбірні коробки для пакування будь-яких товарів та вантажів – від коробки для госптоварів до гофротари для пакування продуктів харчування та інших продуктів харчової групи. На сьогоднішній день у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлена самозбірна споживча тара з мікрогофрокартону.

  • самозбірні картонні коробки конструкції «кришка-дно»;
  • кондитерські гофролотки типу "телевізор";
  • виставкові картонні коробки «шоу-бокс»;
  • самозбірні картонні коробки "пачка";
  • самозбірні картонні коробки «книжка»;
  • самозбірні картонні коробки «скринька»;
  • самозбірні картонні коробки пет-пак;
  • самозбірні картонні коробки "вag-in-box";
  • архівні картонні коробки самозбірної конструкції для зберігання паперів та документів;
  • самозбірні картонні коробки для піци;
  • самозбірні картонні коробки типу "календарна";
  • самозбірні картонні коробки "зубна паста";
  • самозбірні картонні коробки з вушками;
  • самозбірні картонні коробки «ластівчин хвіст»;
  • самозбірні картонні коробки "трансформер";
  • самозбірні картонні коробки "трикутний тубус";
  • самозбірні картонні коробки "призму";
  • самозбірні картонні коробки типу планшет;
  • самозбірні картонні коробки «валіза»;
  • самозбірні картонні коробки з кришкою, що відкидається;
  • самозбірні картонні коробки зі знімною кришкою;
  • самозбірні картонні коробки з центральним або бічним розташуванням клапанів-замків.

Наша компанія пропонує самозбірну споживчу гофротару за найнижчими цінами в Луганській області. Ми відкриті для будь-яких форм співробітництва та пропонуємо широку лінійку цін для наших клієнтів. На сьогоднішній день у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого оптом та в роздріб самозбірні коробки з мікрогофрокартону , що підходять для різних цілей, видів продукції, для різних умов експлуатації, транспортування та зберігання. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити самозбірні картонні коробки в Луганській області за попереднім замовленням у будь-якому кольорі та з багатобарвним або одноколірним друком будь-якої складності.


Виробництво картонних коробок та іншої гофротари на замовлення в Луганській області

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна замовити виробництво будь-якого виду пакувальних матеріалів, представлених на офіційному сайті нашої компанії. Обладнання компанії «Експрес Упаковка» дозволяє виготовляти різні види упаковки у максимально стислий термін. Тому ми пропонуємо вам купити дешево на замовлення упаковку в широкому асортименті розмірів, кольору, виду та типу в Луганську. Каталог нашого інтернет-магазину – це найбільший вибір картонної та паперової упаковки в Україні. У нас ви можете вибрати та купити недорого упаковку для будь-яких видів товарів та вантажів – від самозбірних коробок для наручного годинника до коробки для переїзду великого розміру. Більше 700 моделей упаковки, продаж онлайн через інтернет та в стаціонарних торгових точках у Луганській області, а головне, все це ми хочемо вам запропонувати купити дешево оптом чи в роздріб за готівковий чи безготівковий розрахунок з безкоштовною доставкою по Україні.

Крім того, в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого оптом та в роздріб упаковку під друк, що підходить для різних цілей, видів продукції, для різних умов експлуатації, транспортування та зберігання. Ми надаємо послуги з нанесення одноколірного та багатобарвного шовкотрафаретного друку. Термін нанесення друку зазвичай становить від 1 до 3 днів з моменту подання заявки. Але точніші терміни, а також всю необхідну інформацію уточнюйте у менеджерів нашої компанії по телефону.

Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виготовлення недорогої тари та упаковки з гофрокартону, зв'яжіться з менеджерами компанії «Експрес Упаковка» за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з докладним описом необхідної продукції на офіційну поштову скриньку компанії (e-mail):

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо у найкоротші терміни і якнайшвидше приступимо до виготовлення необхідних видів пакувальних матеріалів згідно з вашим замовленням.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити будь-яку пакувальну продукцію в Луганській області оптом та в роздріб недорого. Готові пакувальні матеріали більш ніж 500 різних видів завжди є на нашому складі. Крім того, ви завжди можете замовити виробництво упаковки в Луганській області нашої компанії. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки коробок зі складу, низька ціна на коробки – всі ці переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка ». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Нас знаходили за такими словами:



Використання та продаж різних конвертів з паперу та картону в Луганську



Сьогодні конверти застосовуються не тільки для надсилання листів поштою, як це було, скажімо, 25 років тому. Тепер це вид упаковки, що використовується і для відправлення товарів, і для пакування посилок, і для пакування бандеролей. Тому й видів поштових конвертів стало набагато більше, ніж раніше. У цій статті ми розглянемо найбільш популярні види поштових та навіть товарних конвертів у Луганську. А заразом і розберемося, чому саме ці види затребуваніші за решту.

Показано з 1 по 1 з 1 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн