Використання та продаж різних конвертів з паперу та картону в Луганську

Різні паперові конверти використовують дуже по-різному. Цей вид упаковки має багато різних варіацій і різновидів, які характеризуються певними характеристиками залежно від призначення. І така тенденція є характерною для всієї України. Купити паперові та картонні конверти в Луганську сьогодні можна також різні: починаючи від поштових конвертів для листів і закінчуючи бандерольними конвертами для відправки посилок невеликого розміру. У цій статті ми хотіли б розглянути основні варіанти використання паперових та картонних конвертів, а заразом і визначити, які саме пакувальні конверти сьогодні в Луганську хочуть купити найчастіше і чому. А допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент пакувальних матеріалів інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут найбільший вибір картонної тари та паперової упаковки не лише у Луганську, а й в Україні загалом. Крім того, пакувальні матеріали тут продаються за цінами виробника, а це допоможе адекватно порівняти ціни на паперові та картонні конверти в Луганську. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Використання крафт-конвертів для пакування товарів та відправлення рекомендованих листів у Луганську

Конверты из крафт-бумаги для упаковки товаров и отправки заказных писем А почнемо, давайте, з визначення, що таке конверт, і що він є у загальному сенсі. Саме це допоможе нам зрозуміти, чому сьогодні існує стільки різновидів конвертів, що використовуються в різних цілях. Отже, конверт у загальному сенсі – це якась ємність, оболонка для вкладання чогось. І якщо зазвичай конверти використовують для вкладання, зберігання та пересилання паперів або плоских предметів, то в принципі паперові та картонні конверти можна застосовувати в різних цілях. Тож якщо ми скажемо, що, наприклад, картонні конверти сьогодні застосовуються для продажу товарів з вітрини магазину, то не варто дивуватися. Краще дайте відповідь на запитання: як ви думаєте, в чому саме продаються різні набори для малювання в художніх магазинах Луганська? Ось-ось, і це лише один із прикладів. Тож не варто дивуватися такій великій кількості різновидів конвертів. Особливо це стосується картонних конвертів великого розміру – споживачі іноді просто не знають, навіщо такі конверти з мікрогофрокартону потрібні.

Використання конвертів як упаковки для вирішення різних завдань автоматично тягне за собою виготовлення такої упаковки з різних матеріалів. Картон, крейдований картона, гофрований картон, мікрогофрокартон, крафт-папір , офсетний папір, пластик – всі ці види сировини підходять для виробництва конвертів. Однак варто відразу враховувати, що деякі з цих матеріалів застосовуються частіше, а деякі рідше. Усьому причиною тут є споживчий попит. Все-таки виробництво пакувальних та поштових конвертів у Луганську обходиться далеко неоднаково, оскільки ціна на різні сировинні матеріали також відрізняється. Ну, а якщо, наприклад, поштові конверти з паперу коштують дешевше, ніж аналогічні з тонкого пластику, то й купують їх набагато частіше та охоче. Тому сьогодні в Луганську не тільки різні актуальні ціни на конверти , але ще й різні терміни виготовлення такої упаковки, не кажучи вже про постійну наявність у магазинах міста та інтернет-магазинах України.

Тобто ціна питання в цьому випадку є визначальною, тому конверти з паперу в Луганську купуються найчастіше. На другому місці за обсягом споживання знаходяться конверти з різних видів картону та мікрогофрокартону. А тому вже розташовуються всі інші види конвертів. Тому далі поговоримо про конверти, виходячи з їх призначення та поточних варіантів застосування в Луганську, а також з урахуванням матеріалів, з яких вони виготовляються. А почнемо, мабуть, із паперових конвертів. Потрібно ж зрозуміти, які конверти краще і для чого - конверти з крафт-паперу або конверти з офсетного паперу. Однак відразу відзначимо, що будь-які конверти (і крафт конверти, і конверти з картону, і паперові конверти тощо) є засобом, за допомогою якого відбувається ваша віддалена або пряма комунікація з клієнтами або партнерами. Щоб ви не відправляли чи не вручали особисто: ділова кореспонденція, подарункові картки чи сертифікати, ювілейний випуск свого корпоративного видання — у будь-якому разі людина, отримуючи конверт, спочатку бачить саме його, а вже потім знайомиться з його вмістом. Тому перше враження створюється все-таки завдяки конверту. До того ж, крафт конверти можуть бути дуже привабливими зовні.

Товарні та поштові конверти з крафт-паперу сьогодні у Луганську є, мабуть, найбільш популярним видом конвертів загалом. Це надійне пакування, здатне зберегти в цілості вкладені предмети від цілого ряду зовнішніх впливів. Крафт-конверти повністю виготовляються з крафт-паперу, який відрізняється підвищеною міцністю в порівнянні зі звичайною. Ну, а завдяки тому, що крафт-папір – міцний папір, то й конверти з нього також мають високі показники зносостійкості та живучості. Конверти з крафт-паперу в Луганську використовують у випадках, коли дуже важливими є збереження вкладених товарів та предметів від вологи та механічних пошкоджень, а також щоб захистити від механічних та статичних транспортних навантажень різного роду друковану кореспонденцію. Крім того, можна навести чимало прикладів їх виготовлення з високоякісного та привабливого з погляду дизайну паперу. До того ж вдалі дизайнерські рішення для конвертів із крафт-паперу практично не мають обмежень – крафт-конверти можна оформити як завгодно. У чому секрет такої популярності крафт конвертів як товарна та поштова упаковка? Давайте розумітися.

Дивіться, досить поширеною помилкою є думка, що крафт-конверти коштують дешево, бо вони нібито виготовляються із переробленого паперу. Однак така думка абсолютно не відповідає дійсності, адже крафт-папір – це целюлозний папір з первинної сировини та ще й без будь-яких шкідливих пластикових добавок. Це чудовий вид сировини, який дає можливість запропонувати споживачеві купити якісне пакування в Луганську за вигідною ціною. А ця найвигідніша ціна, у свою чергу, можлива завдяки правильному вибору технології виробництва та правильному підбору джерел сировини. Компанія «Експрес Упаковка» більше десяти років займається виготовленням та продажем різної тари та упаковки з паперу, картону, гофрованого картону та деяких інших матеріалів. При цьому ми є виробниками повного циклу, тому в нашому офіційному інтернет-магазині ви можете купити в наявності крафт-конверти в Луганську оптом та в роздріб, а також оформити замовлення на виробництво товарних або поштових конвертів з крафт-паперу будь-якої щільності, починаючи від 35 гр/м2, а також замовити крафт конверти оптом потрібного вам формату за найнижчими цінами у Луганську. На сьогоднішній день виробничі потужності підприємств компанії «Експрес Упаковка» дозволяють виготовити крафтові конверти будь-якої форми та будь-якого розміру. Причому ми можемо гарантувати виробництво крафт конвертів у Луганську в будь-яких обсягах у максимально стислий термін. При цьому в одному замовленні ви можете оформити замовлення на виготовлення кількох видів крафт-конвертів – з різними параметрами довжини та ширини, вибрати на власний розсуд їх колір та відтінок, а також замовити оптом поштові та товарні крафт конверти у Луганську з фірмовою печаткою.

Саме виробництво крафт-конвертів від компанії Експрес Упаковка полягає в повному циклі виготовлення. Тобто коли з сировини в результаті виходять конкретні моделі конвертів, виготовлених за певними параметрами. Основний етап виробництва конвертів крафт полягає у отриманні вихідного матеріалу – крафт-паперу, з якого надалі вже виготовляються крафт конверти певних видів та типів. Папір повинен мати відповідну щільність і характерний відтінок на додаток до заявлених характеристик міцності та експлуатаційних. Етапи виробництва конвертів із крафт паперу на підприємствах компанії «Експрес Упаковка» виглядають так:

  • отримання рідкої паперової маси, додавання клейових складів та відбілювачів;
  • підготовлений склад укладається на довге полотно сітчастої структури;
  • вода стікає крізь комірки, залишаються волокна паперу;
  • рідину, що залишилася, віджимають валами і пресами;
  • провадиться сушіння системою гарячих тканинних циліндрів;
  • каландрова машина вирівнює крафт-папір за товщиною;
  • із паперового полотна нарізаються заготовки крафт-пакетів потрібного розміру;
  • поліграфічна обробка;
  • склеювання конвертів та вирубування інформаційних вікон (останнє – залежно від моделі пакета).

Виготовлення крафт-конвертів у Луганську зазвичай займає зовсім небагато часу – від 1 до 3 днів з моменту оформлення замовлення, незалежно від обсягу замовлення. Замовлення на виготовлення товарних або поштових конвертів крафт може бути здійснено в телефонному режимі, або шляхом надсилання заявки на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».


Бандерольні конверти для посилок виробництво у Луганську

Бандерольные конверты для посылок и отправки заказных писем Бандерольні конверти можна також назвати конвертами з крафт-паперу. Однак між ними та попереднім видом конвертів, який ми розглядали вище, є одна істотна відмінність – додатковий внутрішній шар пухирчастої плівки всередині. Саме завдяки цьому бандерольні конверти здатні захистити вкладені товари чи посилки не лише від механічних зовнішніх впливів, вологи та пилу, а ще й від можливих негативних динамічних чи статичних ушкоджень. Завдяки внутрішньому шару з повітряно-бульбашкової плівки бандероль або посилка захищена ще й від недбалого відношення працівників поштової компанії або служби доставки. Якщо ви хочете відправляти тендітний або б'ється, то в бандерольних конвертах це можна зробити гарантовано безпечно. До речі, саме тому конверти з бульбашковою плівкою використовуються інтернет-магазинами для відправки свого товару: предмети для подарунків, сувенірна продукція, вироби ручної роботи, коштовності, біжутерія, а також багато чого іншого.

Бандерольні конверти з повітряно-пухирчастою плівкою – це універсальна упаковка зі свого роду «подушкою безпеки» для вкладених предметів, товарів та вантажів. Відповідно, й сфера їх використання в Луганську часто обмежується упаковкою саме таких товарів. Крім того, завдяки тому, що шар бульбашок виготовлений із поліетилену з гладкою структурою, бандерольні конверти використовуються для пакування товарів та предметів із чутливим типом покриття. Візьмемо для прикладу простий електронний планшет. У чому можна надіслати поштою планшет? Варіантів два: або в картонній коробці, або в бандерольному конверті. І тут уже кому як подобається. Для виготовлення бандерольних конвертів використовується високоякісний крафт-папір. Вони виглядають презентабельно та естетично. Усередині конверта знаходиться спеціальний матеріал — пухирчаста плівка, що складається з трьох шарів. Завдяки такому матеріалу вміст поштового конверта з повітряним прошарком буде захищено не тільки від механічних пошкоджень, але і від проникнення вологи всередину. Ця властивість дозволяє відправляти в такому конверті цінні папери, а також, власне, будь-яку відповідну за розміром техніку тощо. Конверти поштові з повітряним прошарком також стійкі до ударів та стисків.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити крафтові бандерольні конверти в Луганську в повному асортименті. Поштові конверти з повітряним прошарком в Луганську продаються у нас усіх видів і розмірів, можуть бути з печаткою логотипу, зображення, контактної інформації компанії. Причому друк можна поставити з обох боків. Також на зовнішній бік бандерольного конверту легко наносяться марки, етикетки, коди. Її можна легко підписати ручкою або маркером. У каталозі нашого інтернет-магазину представлені бандерольні конверти Air Pock стандартних розмірів для пакування різних предметів, товарів і посилок. Всі моделі бандерольних конвертів відмінної якості, без зовнішніх та внутрішніх пошкоджень шарів і навіть без подряпин чи плям. Компанія «Експрес Упаковка» пропонує бандерольні конверти від виробника за найнижчою ціною у Луганську. Купити поштові конверти з крафт-паперу можна оптом та в роздріб у будь-якому обсязі. На сьогоднішній день ми пропонуємо вам купити такі моделі та розміри бандерольного конверту:

  • 175 мм x 165 мм, CD;
  • 100 мм х 165 мм, А/11;
  • 120 мм х 215 мм, В/12;
  • 150 мм х 215 мм, С/13;
  • 180 мм х 265 мм, D/14;
  • 220 мм x 265 мм, E/15;
  • 220 мм x 340 мм, F/16;
  • 230 мм x 340 мм, G/17;
  • 270 мм x 360 мм, H/18;
  • 300 мм х 445 мм, I/19;
  • 350 мм x 470 мм, K/20.

Це стандартні розміри конвертів для бандерольної упаковки, однак за бажанням клієнта ми можемо виготовити вам потрібну кількість бандерольних конвертів нестандартних розмірів. Щоб купити бандерольний конверт на замовлення , потрібно додатково обговорити таку операцію з будь-яким з наших менеджерів. Оплата здійснюється готівкою та безготівковим розрахунком. Доставка проходить у максимально стислий термін і окремо обговорюється з кожним клієнтом окремо.


Поштові конверти із мікрогофрокартону купити в Луганську

Конверты из микрогофрокартона для посылок и отправки заказных писем Поштові конверти з мікрогофрокартону – це ще один вид поштового пакування для товарів, посилок, паперів, документів тощо. предметів, використання якого сьогодні поширене у Луганську. Картонні конверти є більш надійною та міцною альтернативою паперовим конвертам, хоч із пухирцевою плівкою всередині, хоч без. Там, де потрібно гарантувати збереження форми вкладеної посилки, використовують саме їх. У чому секрет такої надійності картонних конвертів? Тут дві причини: підходящий матеріал виготовлення, а також продумана конструкція. Тому далі поговоримо по черзі про ці дві особливості картонних конвертів більш докладно.

Основним матеріалом для поштових картонних конвертів у Луганську є тришаровий мікрогофрокартон. При цьому, залежно від призначень та можливих навантажень, марки тришарового мікрогофрокартону, а також типи профілю застосовуються різні. Все залежить від кількох факторів: що саме ви збираєтеся пересилати, в яких умовах посилка буде доставлятися, а також, наскільки довго посилка буде на етапі доставки адресату. Проте в цілому тришаровий гофрокартон дає можливість використовувати конверти з нього для різних цілей і в різних випадках. Як ви напевно знаєте, мікрогофрокартон сьогодні широко використовується при виготовленні найрізноманітнішої упаковки. У коробки та підкладки, виконані з цього матеріалу, поміщають харчові товари, численні промислові товари, взуття, іграшки. І, звичайно, звичні вже для всіх подарункові коробки найрізноманітніших розмірів та конфігурацій, що часто виготовляються саме з мікрогофрокартону. Поштова упаковка також здебільшого виготовляється з мікрогофрокартону. Наприклад, пригадайте, які саме коробки продаються у відділеннях «Нової пошти» або «Укрпошти».

Застосування ж тришарового мікрогофрокартону для поштових конвертів обумовлено тим фактом, що при малій власне вазі і товщині, такий конверт здатний витримати всі можливі неприємності на шляху від відправника до адресата. Цей матеріал складається з трьох шарів різного виду завтовшки від 1,5 до 1,8 мм. Тобто, на відміну від тришарового гофрокартону, що використовується для виробництва коробок та іншої пакувальної тари для промислових товарів, тришаровий мікрогофрокартон має меншу товщину, а отже підходить для створення упаковки в тих випадках, коли використання звичайного гофрованого картону просто неможливе з ряду причин. Саме так справи з виробництвом картонних поштових конвертів. Вони повинні важити мало, бути міцними та надійними, мати високі параметри зносостійкості. І саме завдяки мікрогофрокартону картонні поштові конверти справляються з усіма цими викликами.

Поштовий конверт із тришарового мікрогофрокартону будь-якої моделі та конструкції по суті своїй є ємністю для вкладання, зберігання та пересилання паперів або плоских предметів. При цьому, що особливо цікаво, поштові конверти із мікрогофрокартону мають самозбірну конструкцію. Так-так, так само, як і самозбірні картонні коробки. Крім того, картонний конверт, на відміну від деяких паперових, завжди має спеціальний замочок, за допомогою якого закривається верхній клапан, або верхній та бічні клапани. Даний формат конверта є найбільш вигідним для пересилання поштових різноманітних відправлень, оскільки він не передбачає використання додаткових пакувальних матеріалів. Тобто, використовуючи картонні конверти для листів або, скажімо, рекламних буклетів, вам не потрібно буде додатково проклеювати його скотчем для складання або запечатування. Картонний поштовий конверт сам є вже готовою упаковкою. А це, у свою чергу, відмінна економія вже на тільки форматі упаковки. До речі, говорячи про формат упаковки, варто сказати, що формати картонних конвертів і, відповідно, їх розміри також бувають різними. Для них це основна класифікуюча різниця, проте далеко не єдина. Купити у Луганську поштові конверти із тришарового мікрогофрокартону сьогодні можна дуже різні. І всі представлені на ринку міста моделі картонних конвертів розрізняються за такими особливостями:

  • формат поштових конвертів із мікрогофрокартону (А4, А2 і так далі);
  • спосіб закривання картонних поштових конвертів;
  • тип використовуваного для виготовлення матеріалу (мікрогофрокартон марок Т-21, Т-22, Т23 тощо);
  • тип завантаження поштових конвертів (верхнє або бічне розташування клапана, що закриває);
  • наявність інформаційного вікна та інших подібних вставок.

Крім того, слід відразу зробити важливу позначку, що формати поштових конвертів базуються на стандартних форматах паперових листів. Тобто, розміри конвертів, як правило, трохи більше розмірів предметів, що вкладаються всередину конверта. Крім того, в Україні вимоги до поштових конвертів регулюються ДСТУ 51506-99, в якому, у свою чергу, враховано вимоги міжнародних стандартів. Всі конверти з мікрогофрокартону відносяться до категорії упаковки складної форми висікання. Тобто, як і у випадку з самозбірними картонними коробками, висікання картонних конвертів здійснюється за допомогою штанцевих форм. Цей спосіб дає можливість дотриматися ідеальних пропорцій між заявленими розмірами і номінальними. Крім того, важливим фактором є використовується матеріал. Виробництво поштових конвертів здійснюється виключно із тришарового мікрогофрокартону з малою висотою профілю. Такий мікрогофрокартон дозволяє досягти ідеального поєднання міцності і легкості - картонні конверти в рази міцніші за свої паперові аналоги, а важать практично стільки ж. У цьому будь-який вид конверта має власний розмір, призначення, технічні вимоги. В Україні, як ми вже зазначали, вимоги до поштових конвертів регламентуються ГОСТом Р 51506—99, в якому враховано міжнародні вимоги до такого роду упаковки:

  • стандарт ISO 6924-83 (термінологія та класифікація);
  • стандарт ISO 269-85 (розміри та формати);
  • стандарт ISO 415-75, ISO 4882-79 та ISO 11180-93 (порядок оформлення та розміщення зовнішньої інформації);
  • стандарт ISO 1831-80 (якість друку та оптичні властивості паперу та картону).

Купити картонні конверти для листів та кореспонденції у Луганську за найнижчими цінами ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо конверти із тришарового мікрогофрокартону різного формату та розміру, так що ви гарантовано зможете підібрати у нас поштовий конверт будь-якого розміру. Представлений у нашому інтернет-магазині асортимент картонних конвертів самозбірного типу допоможе вам знайти будь-які конверти під різні умови експлуатації. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити картонні конверти будь-якого нестандартного розміру та формату, причому будь-якої необхідної конструкції. Купити оптом та в роздріб картонні конверти у Луганську ви можете, оформивши онлайн замовлення за допомогою спеціальної форми у «Особистому кабінеті» на сайті нашого інтернет-магазину. Крім того, ви можете особисто зателефонувати менеджерам нашої компанії за одним із наведених нижче телефонів, або надіслати заявку з детальною вказівкою характеристик необхідної моделі або кількох моделей самозбірних картонних конвертів на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення картонних конвертів становить 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених способів. Виготовлення конвертів з мікрогофрокартону або крафт-паперу займає, як правило, від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки, доставка залежить від вашого місця розташування. Крім того, забрати картонні чи паперові конверти на замовлення ви можете самостійно, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, час вашого візиту. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн