Львівська область

Львівська область розташована біля західних кордонів нашої країни та традиційно є головним економічним та культурним центром Західної України. Тут розташовані представництва різних українських та міжнародних компаній, що займаються різними сферами бізнесу. Це економічно розвинений регіон, а наявність добре відомого у Західній та Східній Європі Львова – центрального міста Львівщини, лише покращує бізнес складову області та безпосередньо впливає на інвестиційні притоки у регіон. Львів є одним із провідних банківських центрів країни. На сьогодні тут діють майже 100 уповноважених банків та їхніх філій, дві товарні та одна фондова біржі. Щороку у Львові проходить Міжнародний економічний форум з питань розвитку прикордонного співробітництва, участь у якому беруть керівники урядів прикордонних держав, представники регіональної влади та підприємці, проходить понад 10 міжнародних виставок та ярмарків.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

[an error occurred while processing the directive]

Зрозуміло, що все це позитивно впливає на розвиток промисловості, аграрного сектору, оптово-роздрібної торгівлі та сфери послуг у Львівській області. А це, у свою чергу, завжди стимулює потребу регіону у певних товарах. Зокрема, у пакувальних матеріалах різного типу. І поряд із обласними виробниками упаковки, яких чимало (власне, на Львівщині є підприємства з випуску паперу, картону та гофрокартону), дає можливість українським виробникам упаковки з інших регіонів із впевненістю заходити на ринок Львівщини зі своєю продукцією. Але щоб це зробити, потрібно чітко розуміти, яка саме упаковка має попит у Львівській області, і чи є, що запропонувати такому виробнику упаковки споживачам із цього регіону. Тож далі розглянемо особливості споживання упаковки у Львівській області уважніше і розберемося все-таки, що саме з пакувальних матеріалів тут найактуальніше, а яких – навіть у надлишку. Отже, почнемо.


Галузі найбільшого попиту на упаковку у Львівській області

Окрім величезної культурної спадщини для України, Львівська область має величезне значення завдяки дуже розвиненій транспортній інфраструктурі та спільним кордоном із Третьою Річчю Посполитою (офіційною назвою сусідньої Польщі). Це сухопутний коридор для руху українських товарів до Західної Європи. Через її територію проходять міжнародні залізничні лінії до столиць багатьох європейських держав, а також три важливі транспортні коридори: із Заходу на Схід (коридор №3 Берлін-Вроцлав-Львів-Київ, коридор №5 Трієст-Любляна-Львів) та з Півночі на Південь (Гданськ-Варшава-Львів-Одеса). На території області розташовано чотири автомобільні (Краківець, Шегині, Рава-Руська та Смільниця) три залізничні пункти перетину кордону (Рава-Руська, Мостиська та Хіров), діє один повітряний пункт перетину кордону – аеропорт «Львів». Міжнародні авіалінії з'єднують Львів із містами Близького Сходу, Центральної та Західної Європи, Південно-Американського континенту, а також із країнами СНД. Такі великі можливості в ефективній доставці товарів та вантажів до інших країн, звичайно ж, визначають і велику потребу регіону у різноманітній транспортній упаковці . Посудіть самі, щоб привезти товари українського виробника в ту саму Польщу, що потрібно? Ну, по-перше, сам товар, ясна річ. Друге, це автотранспорт та нормальні умови для транспортування. З дорогами на Львівщині все гаразд, отже, залишається лише правильно упаковати товари та довезти європейському споживачеві. Як ви самі можете помітити, транспортне пакування тут більш ніж актуальне. Що саме у Львівській області використовується як транспортне пакування? Загалом, що й скрізь: картонні коробки, гофрокартон у листах і рулонах, різні пакувальні папери, поліетиленові пакети різного типу, клейкі та неклеючі пакувальні плівки, мішки, пакети – словом, все те, у що можна запакувати вантаж.

Транзит – це, звичайно, чудово, але його одного явно замало для сучасного розвитку добробуту будь-якого європейського регіону. Потрібні й власні виробничі потужності у нормальному, розвиненому за сьогоднішніми мірками стані. Тому промисловість Львівської області не просто функціонує, а перебуває на досить добрий рівень розвитку. За більш детальною інформацією звернімося до офіційної статистики, яку наводить офіційний сайт Верховної Ради України.

Отже, з зазначених цьому ресурсі даних, машинобудування зазвичай залишається однією з основних галузей промисловості регіону. Тут зосереджено значні потужності з виробництва автобусів, автонавантажувачів, автомобільних кранів, підвісних конвеєрів, нафто-газопромислового та верстато-інструментального машинобудування, сільськогосподарських машин, які на сьогоднішній день хоч і потребують комплексної модернізації та оновлення, але при цьому випускають тисячі одиниць готових виробів. Основними підприємствами галузі є ВАТ "Львівський автобусний завод", Львівський завод "Автонавантажувач", АТ "Концерн-Електрон", ЗАТ "Конвеєр", ДП "Львівприлад", ВАТ "Іскра". В області налічується понад 400 підприємств деревообробної та целюлозно-паперової промисловості, причому виробництво паперової упаковки у Львівській області переважно використовує власні сировинні ресурси. Постійно нарощують обсяги виробництва "Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат", АТ "Явір", меблевий комбінат "Стрий". Підприємства целюлозно-паперової промисловості забезпечують виробництво більше половини державних обсягів випуску паперу та картону , мають стабільний ринок збуту.

Стабільно із приростом працює легка промисловість. Цій галузі належить майже 5% від усього промислового комплексу області. Підприємства легкої промисловості зосереджені майже у кожному місті Львівського регіону. В області функціонує понад 1100 суб'єктів підприємницької діяльності різних форм власності. Тут виготовляють швейні, трикотажні, панчішно-шкарпеткові вироби, взуття та низку інших товарів народного споживання. При цьому слід зазначити, що майже всі підприємства галузі, які мають високий технічний рівень, організували виробництво виробів з орієнтацією на європейський ринок.

У хімічній та нафтохімічній промисловості область Львівська область орієнтується на випуск синтетичних миючих засобів, пластикатів полівінілхлоридних, лакофарбових матеріалів, товарів побутової хімії у дрібній фасуванні, труб та деталей трубопроводів із термопластику. Лідерами регіону з випуску готової продукції у цьому напрямку є ДП «Полісинтез», АТ «Органіка», Яворівська ВЕЗ, СП «Сніжка-Україна», ДП «Віконт», СП «Дезомарк».

В області добре розвинене та постійно збільшується виробництво будівельних матеріалів та основних видів продукції для будівництва, зокрема нерудних будівельних матеріалів, цегли, цементу, вапна, гіпсу тощо. Крім того, через хороше співвідношення ціни та якості значну нішу на ринку будівельних матеріалів області займають товари польського виробництва.

Харчова обробна галузь відіграє важливу роль у життєзабезпеченні регіону. Продукти харчування тут і виробляються, і обробляються, і відправляються, розфасованими в упаковку кінцевому споживачеві. Тут зосереджено понад 130 великих підприємств та понад 1200 малих переробних цехів. Найбільші обсяги випуску готової продукції спостерігаються серед підприємств, які випускають пивоварну, спиртову та лікеро-горілчану, молокопереробну, безалкогольну, жирову та кондитерську продукцію.

Крім того, не можна не відзначити і сільське господарство та сферу приватного бізнесу. Ці сфери хоч і є життєвизначальними для області, але також використовують пакувальні матеріали у великому обсязі. У Львівській області сільськогосподарську продукцію виробляють 583 великі та середні підприємства різних форм власності, з них – 257 приватних. У приватному секторі продукцію сільського господарства виробляють 1190 селянських (фермерських) господарств та 343 тисяч господарств населення. На сьогоднішній день площа сільськогосподарських угідь у господарствах громадян, яким надані землі у власність та користування, становить 657 тис. га, або 59% від загальної області. За чисельністю працюючих на малих підприємствах, Львівська область посідає 3 місце серед регіонів України. В області діють понад 70 тис. суб'єктів малого підприємництва. За кількістю малих підприємств Львівщина посідає 4 місце серед областей України. У секторі бізнесу працює понад 180 тис. чол. В економічному потенціалі області частка малих підприємств становить: за чисельністю працюючих – до 12%, за обсягом виробництва – до 12%, за надходженнями до бюджету – понад 14%. І це за офіційними даними, за неофіційними цифрами можна сміливо множити на три.

Тепер, коли основні споживачі пакувальних матеріалів у Львівській області стали нам зрозумілими. Давайте подивимося, що саме з пакувальної продукції тут матиме гарний попит. Зрозуміло, розглядатимемо на прикладі продукції підприємства «Експрес Упаковка».


Чому саме картонні коробки та гофроящики?

А почнемо з найпопулярнішого виду упаковки у цьому регіоні. Картонні коробки у Львівській області користуються найбільшим попитом як тара та упаковка. Однак тут треба розділяти: з огляду на велику кількість різноманітних товарів, що виробляються в цьому регіоні, картонні коробки тут використовуються по-різному – і як споживча упаковка, і як транспортна. Хоча на практиці виглядають вони плюс-мінус однаково, мають схожу конструкцію і розташування основних елементів, виготовляються з тих самих видів сировини і так далі.

Спочатку варто зрозуміти, що саме змушує виробників у Львівській області купувати саме картонні коробки для пакування своєї продукції. Адже упаковка буває різна, причому не тільки з картону або гофрокартоа. Однак саме коробки з гофрокартону дають низку переваг при упаковці готової продукції.

  1. По-перше, вони дуже універсальні. Практично не існує на сьогоднішній день товарів народного споживання, що виробляються у Львівській області, які не можна було б упакувати в картонні коробки.
  2. По-друге, картонні коробки дуже зручні. Розміри та конструкція такої тари підбираються таким чином, щоб максимально знизити час упаковки та розвантажувально-вантажних робіт, спростити складання коробок. Те саме стосується й транспортування упакованих у картонні коробки товарів – перевозити їх можна чим завгодно. Гофротара дає можливість максимально раціонально розміщувати упаковки у вантажному автомобілі.
  3. По-третє, картон та гофрокартон важать набагато менше пластмаси чи дерева. Це стосується і пакувальних матеріалів, які з них виробляються, але при цьому здатні витримувати велику вагу вантажів, особливо гофрокартон до слова. Тому картонні коробки найчастіше і використовуються як транспортна тара. Вага картонних коробок не впливає на загальну вагу вантажу у вантажному відсіку автомобіля. Це дуже раціонально та вигідно.
  4. По-четверте, упаковка та тара з гофрованого картону є екологічно безпечним матеріалом. Її можна використовувати для пакування, зберігання та перевезення практично будь-яких товарів та вантажів. Особливо це актуально, коли йдеться про транспортування та зберігання продуктів харчування, яких у Львівській області виробляється більш ніж достатньо. У цьому сенсі виробники упаковки навіть намагаються мати всі необхідні сертифікати від спеціальних контролюючих органів, щоб максимально задовольнити потреби споживачів тари та упакування у Львівській області.
  5. По-п'яте, міцність гофротари при невеликій питомій вазі самої тари незалежно від розміру – це важлива складова популярності картонних коробок у Львівській області. Саме завдяки міцності картонних коробок на транспортування та зберігання упакованих у коробки товарів не витрачається багато грошей. Адже якісно виготовлені гофроящики або будь-які інші коробки з гофрокартону або мікрогофрокартону можна легко ставити один на одного, ефективно заповнюючи весь простір вантажного відсіку транспортного засобу або складу.
  6. По-шосте, висока надійність картонних коробок. Збереження товару та його товарного вигляду – це дуже важлива складова для будь-якого виробника у Львівській області. Тому упаковка для товару та тара для його доставки споживачеві вибирається з урахуванням цих особливостей. Картонні коробки легко вирішують ці завдання та дають можливість довезти готову продукцію покупцю в максимально презентабельному вигляді.
  7. Ну і, по-сьоме, картонні коробки у Львові можна купити дешево хоч оптом, хоч у роздріб. Цьому сприяє і недорога ціна власне коробок і висока конкуренція виробників картонної упаковки, представлених у регіоні. Картонні коробки оптом, звичайно, дешевші, ніж у роздріб.


Де купити дешеві картонні коробки у Львові?

Купівля якісних картонних коробок цікавить як великих виробників товарів у Львівській області, так і виробників з меншими обсягами продукції та оборотами виробництва. Хтось хоче відразу купити картонні коробки оптом недорого у Львівській області, хтось вважає за краще купити спочатку купити в роздріб різні розміри картонних коробок та виявити найбільш підходящі, а потім уже замовляти коробки оптом – так чи інакше, затребуваність цього виду гофротари в регіоні є, і вона досить висока.

Компанія «Експрес Упаковка» – виробник повного циклу пакувальної тари з гофрованого картону – пропонує купити недорого картонні коробки у величезному асортименті з більш ніж 500 різних моделей конструкцій та розмірів. На сьогоднішній день купити коробки з гофрокартону за найнижчою ціною у Львівській області ви можете тільки у нас, оскільки ми є виробниками, тому ціни на картонні коробки у нашому інтернет-магазині найнижчі.

Ми займаємося виробництвом картонних коробок з усіх видів та типів гофрованого картону. Тому каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» – це найбільший вибір картонних коробок та іншої гофротари у Львівській області. Зайшовши на наш офіційний сайт, ви завжди зможете вибрати та купити дешево картонні коробки від виробника в інтернеті. Компанія «Експрес Упаковка» готова запропонувати нашим клієнтам найоптимальніші роздрібні та оптові ціни на коробки з гофрокартону. А якість нашої продукції завжди знаходиться на найвищому рівні!

Величезний і різноманітний асортимент картонних коробок, які ми пропонуємо купити дешево оптом, став можливий завдяки налагодженому щоденному виробництву картонної упаковки підприємствами нашої компанії. Вже понад десять років ми займаємося виготовленням та продажем чотириклапанних та самозбірних картонних коробок усіх типів та розмірів за каталогом FEFCO-ASSCO. Більше того, виробництво пакувальних коробок із тришарового мікрогофрокартону та гофрокартону – найважливіший напрямок нашої діяльності. Саме завдяки цьому асортимент готових картонних коробок, з якого ви можете вибрати та купити картонні коробки відповідного розміру та типу, у нашому офіційному інтернет-магазині настільки великий та різноманітний. Ми в однакових обсягах виробляємо всі види споживчої, транспортної, одноразової та іншої тари у Львівській області з мікрогофрокартону та тришарового гофрокартону.

Крім того, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво картонних коробок у Львівській області будь-яких розмірів та форм. Обладнання компанії «Експрес Упаковка» дозволяє виготовляти картонні коробки для упаковки будь-яких товарів та вантажів з тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону, картонні коробки з п'ятишарового гофрованого картону, чотириклапанні картонні коробки із семишарового гофрованого картону.

Виробництво будь-яких картонних коробок – це насамперед досить трудомісткий технологічний процес. А тому наші спеціалісти при виконанні замовлення на виробництво картонної упаковки завжди враховують усі тонкощі та аспекти цієї справи. Так, ми обов'язково запропонуємо вам наші рекомендації щодо уніфікації типорозмірів з метою максимальної раціоналізації виготовлення картонних коробок, транспортування та зберігання упакованого в них товару. Це дозволяє знизити як витрати на виробництво коробок на ваше замовлення, так і витрати на пакування товару, транспортування, зберігання та реалізацію вашої готової продукції.

Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво картонних коробок, а також замовити картонні коробки з печаткою зображення, зателефонуйте по одному з наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з докладним описом необхідної гофротари та потрібного зображення на наш e-mail:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо в найкоротші терміни і якнайшвидше приступимо до виробництва картонних коробок на замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення коробок, а також підкаже будь-яку необхідну інформацію на замовлення.

Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» – це найбільший вибір картонних коробок у Львові. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки картонних коробок зі складу, низька ціна на коробки, можливість покупки коробок оптом від 100 штук до кількох тисяч і десятків тисяч за 5 хвилин – всі ці переваги чекають на вас при замовленні якісних картонних коробок в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Нас знаходили за такими словами:



Герметичні пакети із замком для пакування різних товарів у Львові.



Герметичні пакети для пакування сьогодні у Львові є одним із найпоширеніших видів пакування. При цьому різновидів у таких пакетів існує безліч. У цій статті ми поговоримо про найбільш популярні види пакетів для герметичного пакування у Львові сьогодні, а заразом і з'ясуємо причини такого високого споживчого попиту на них.

Коробки з мікрогофрокартону для взуття у Львові.



Будь-яка модель взуття на продаж потребує упаковки. При цьому різновидів та моделей взуття на ринку Львова представлено безліч найрізноманітніших, виконаних з різних матеріалів. Саме тому вибір відповідних коробок для взуття часто стає досить складним завданням. Про те, де та як сьогодні в місті можна купити в наявності взуттєві коробки та як замовити виробництво взуттєвих коробок з печаткою логотипу у Львові якомога дешевше, ми розповімо вам у цій статті.

Поліпропіленовий шпагат у Львові: асортимент пропозицій



Поліпропіленовий шпагат сьогодні вважається найбільш затребуваним видом господарських мотузок в Україні. А для вирішення пакувальних завдань йому сьогодні практично немає альтернативи – інші мотузки або дорожчі, або менш надійні та довговічні. У цій статті ми розглянемо всі особливості використання поліпропіленових шпагатів у Львові з урахуванням специфіки регіону. А також поговоримо про те, які саме моделі поліпропіленових шпагатів найвигідніше купувати і чому.

Продаж чотириклапанних коробок у Львові.



Картонні коробки 4-х клапанної конструкції сьогодні у Львові не тільки мають свою нішу та постійного споживача. Але ще й відрізняються, мабуть, найбільшою варіативністю при виборі розмірів та габаритів упаковки. Це по-справжньому універсальні картонні коробки, які мають свого споживача практично у всіх сферах торгівлі, сфери послуг та промисловості. За рахунок чого і чому вони такі популярні? Відповіді на ці запитання ви знайдете в нашій статті.

Продаж коробок для самозбирання у Львові: ціни та асортимент пропозицій



Самозбірні картонні коробки є сьогодні у Львові найпопулярнішим видом товарної гофротари. Їх використовують для зберігання, перевезення і продажу різних товарів з різних товарних груп. У цій статті ми розглянемо найбільш популярні сьогодні у Львові моделі картонних коробок, що використовуються для товарної упаковки.

Показано з 1 по 5 з 5 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн