Коробки з мікрогофрокартону для взуття у Львові.

Виробництво та продаж взуття у Львові сьогодні є дуже популярним напрямком підприємницької діяльності. Попит на різні види взуття у місті високий незалежно від сезону, що, у свою чергу, дуже вигідно не лише виробникам взуття. Але ще й виробникам різних пакувальних матеріалів, що використовуються для перевезення, зберігання та продажу взуття. Мабуть, найбільш популярним видом упаковки для взуття є самозбірні картонні коробки спеціального формату. Так, звичайно, різні моделі взуття упаковують і в іншу тару, але в порівнянні з обсягами споживання взуттєвих коробок пакувальні матеріали на зразок пакетів або сумок для взуття і навіть поряд не стоять. Тому в цій статті ми хотіли б поговорити докладніше про найбільш популярні сьогодні у Львові моделі та різновиди взуттєвих коробок зрозуміти, чому саме такий формат упаковки для взуття на будь-який сезон настільки подобається виробникам та продавцям взуття в місті. Допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент спеціалізованої взуттєвої тари та упаковки, представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Тим більше що напередодні осіннього сезону на взуття тут діють дуже низькі оптові ціни на цілу низку взуттєвих коробок. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Як виглядають найпопулярніші види взуттєвих коробок у Львові?

Обувная коробка из микрогофрокартона Будь-яке взуття в плані вибору найбільш підходящої упаковки для її продажу, транспортування або зберігання дуже схоже на інші види товарної продукції. Так, спеціалізовані коробки для взуття повинні добре підходити за розміром, бути в міру міцними та зручними. А також, оскільки взуття - це штучний товар на продаж, взуттєві коробки не можуть коштувати занадто дорого і повинні мати чудовий зовнішній вигляд, адже це свого роду міні-вітрина для кожної пари взуття. При цьому каталог картонних коробок завжди розділяє моделі взуттєвих коробок залежно від сезону, на який конкретна модель взуття розрахована. А також – з урахуванням виду та типу взуття: чоловіче, жіноче та особливо дитяче взуття упаковуються у різні моделі картонних коробок. Власне кажучи, саме тому у Львові виробники різного взуття найчастіше замовляють наступні види взуттєвих коробок :

І якщо за першими трьома видами картонних коробок для взуття відмінності, в принципі, досить зрозумілі. То ось виділення спеціалізованих коробок для жіночих чобіт і напівчобіток в окремий вид картонних коробок взуття сталося через форму і розміри даних виробів. За своїми габаритами, якщо так можна висловитися, жіночі чоботи та чоботи до коліна у Львові різко контрастують з більшістю інших видів взуття, тому й самозбірні коробки для їх упаковки купити трохи важче. Власне, і виробництво таких коробок є більш трудомістким і витратним, але про все про це трохи пізніше. А зараз давайте відповімо на загальніші питання щодо найбільш популярних моделей взуттєвих коробок у Львові.

Отже, за своєю формою взуттєві коробки завжди бувають прямокутні або квадратні. При цьому тип конструкції спеціалізованих взуттєвих коробок залежить від виробника. Так, одні виробники взуття для упаковки продукції використовують самозбірні коробки для взуття , інші – взуттєві коробки з окремою кришкою і дном. Крім того, різними можуть бути форми клапанів, що закривають і фіксують, в окремих моделях коробок для взуття можлива наявність спеціальних вентиляційних отворів, перфорації і різних інших відмінних рис. За великим рахунком, охарактеризувати якусь конкретну логіку вибору того чи іншого виду чи різновиду картонних коробок для взуття у Львові сьогодні досить складно, оскільки вони стоять приблизно однаково, виробляються з сировини схожого типу, та й швидкість їх виготовлення також цілком порівнянна. Як нам здається, тут справа смаку - кому якісь взуттєві коробки більше подобаються. Зате абсолютно точно можна говорити про те, що переважна більшість взуттєвих коробок і тієї, і іншої форми сьогодні у Львові виготовляють із тришарового мікрогофрокартону з типом профілю «Е». Безумовно, різних кольорів і відтінків, різних розмірів, але все ж таки матеріал виготовлення і технологія виробництва практично незмінні. Чому? Спробуймо далі це з'ясувати.

Виробництво спеціалізованих взуттєвих коробок у Львові сьогодні здійснюється за технологією плоскої висікання на прес-формах із тришарового мікрогофрокартону різних марок у типі профілю «Е». Цей підвид тришарового гофрокартону сьогодні в Україні часто застосовується для виробництва різної тари та упаковки та особливо картонних коробок споживчого та товарного типу. Тобто тих, у яких продана в магазині або на ринку, продукція потрапляє безпосередньо в руки до покупця. Саме до цієї категорії пакувальних матеріалів відносяться і взуттєві коробки. Тришаровий мікрогофрокартон з типом профілю «Е» складається з трьох шарів: двох зовнішніх (рівних) та одного внутрішнього (гофрованого). Товщина мікрогофрокартону – 1,5-1,8 мм. Це в міру міцний і досить легкий вид гофрокартону, з якого можна виготовити коробки різного призначення, адже зрештою коробки з мікрогофрокартону завжди виділятимуться нижчою ціною на них, ніж на звичайні коробки, а також гарною функціональністю та практичністю. І, що ще важливіше, структура мікрогофрокартону дозволяє виготовляти коробки складної форми висікання. А це означає, що практично за наявності потрібної прес-форми можна зробити пакувальну коробку будь-якої форми, розміру, з різними химерними і незвичними елементами конструкції. Одне слово, ідеальний варіант для товарної упаковки.

Однак не варто думати, що виключно варіативність форм та конструкцій є головним фактором того, що взуттєві коробки у Львові виготовляються саме з тришарового мікрогофрокартону. Ні, тут відіграє ціле поєднання об'єктивних чинників. Наприклад, взуттєві коробки з мікрогофрокартону захищають упаковане взуття під час перевезення або зберігання анітрохи не гірше, ніж звичайні вантажні коробки або пластикові ящики. За своїми експлуатаційними характеристиками взуттєві коробки з мікрогофрокартону значно перевершують багато видів товарних коробок з інших матеріалів. Наприклад, від коробок з крафт-картону або палітурного картону вони відрізняються більшою міцністю, жорсткістю та стійкістю до несприятливих зовнішніх впливів. А ось на тлі дерев'яних ящиків або вантажних коробок з п'ятишарового гофрокартону взуттєві коробки з мікрогофрокартону виглядають набагато естетичніше, виділяються меншою вагою і значно вищими можливостями в оформленні. Взагалі кажучи, будь-яка тара із тришарового мікрогофрокартону виграє порівняння і з пакувальними матеріалами з іншої сировини, а не лише взуттєвих коробок. Так, наприклад, коробки з мікрогофрокартону від пластикових контейнерів та іншої тари відрізняються екологічністю та відсутністю у складі шкідливих сполук, від тари з металу – легкістю, дешевизною та пружністю, а від пакувальних виробів зі скла – більшою міцністю та економічністю.


Де купити ковдри на будь-який сезон у Львові?

Самосборная коробка для обуви Безперечно, важливим фактором вибору тих чи інших коробок для продажу взуття у Львові є сезонність. Така вже специфіка цього товару - в різну пору року носиться різне за своїм виглядом, типом і формою взуття. Безумовно, це знаходить пряме відображення на експлуатації взуттєвих коробок - у різну пору року популярність тієї чи іншої моделі коробок взуття як падати, так і підвищуватися. Тож найважливішим питанням сьогодні для виробників взуття у Львові є питання ціни. Де купити взуттєві коробки у Львові дешево? - це зараз більш ніж актуальне питання, на яке ми намагатимемося відповісти далі.

На сьогодні найнижчі ціни на спеціалізовані коробки для взуття з мікрогофрокартону у Львові діють у виробників тари та упаковки з цієї сировини. Це можуть бути як великі заводи, так і підприємства з меншими обсягами виробництва. Зокрема, вигідні ціни на взуттєві коробки оптом та в роздріб у Львові ви зможете отримати в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Гнучка цінова політика компанії дозволяє отримувати хороші знижки до 70% на взуттєві коробки різних моделей в залежності від обсягів вашої покупки. У нас ви можете дешево купити красиві, зручні та виконані у повній відповідності до технології взуттєві коробочки різних форм, розмірів та моделей. Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» – це найбільший вибір взуттєвих коробок в Україні. У нас ви зможете вибрати та купити взуттєві коробки для всіх видів чоловічого, жіночого та дитячого взуття. Ми продаємо у Львові дешево коробки для будь-яких моделей та розмірів взуття, коробки для взуття з кришкою та зручні самозбірні коробки для взуття. Бажаєте, щоб ваше взуття було надійно та красиво упаковане? – Ми готові запропонувати вам понад сотню оптимальних рішень для упаковки взуття за найнижчими цінами про Львів!

Основною особливістю картонних взуттєвих коробок, представлених у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», є зручна, витончена і водночас міцна конструкція. Ця особливість взуттєвих коробок є дуже важливою, адже взуттєва коробка може відкриватися і закриватися кілька разів і тому важливо, щоб її цілісність та товарний вигляд збереглися. При цьому коробка для взуття повинна відкриватися легко і просто, без будь-яких зусиль. Щоб досягти цих якостей від взуттєвої коробки, для її виготовлення використовують мікрогофрокартон. Міцний тришаровий мікрогофрокартон забезпечує високий рівень захисту взуття від зовнішніх впливів, при цьому коробка відмінно зберігає форму, не пом'якшується і не деформується в процесі зберігання та перевезення, витримує безліч відкривань і закривань. Завдяки невеликій товщині матеріалу коробки виглядають витончено та елегантно. Використовуючи різні види друку, каширування, тиснення та іншого оздоблення, виробник взуття може створити унікальний дизайн коробки, нанести на неї фірмову символіку, контактні дані та іншу інформацію.

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлено понад 20 моделей взуттєвих коробок із тришарового мікрогофрокартону з різними варіантами відтінку зовнішньої сторони коробки. Взуттєві коробки , які ви можете купити дешево у Львові оптом чи в роздріб в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», дозволять вам елегантно та красиво запакувати будь-який тип взуття будь-якого розміру – від найменших до дуже великих. Одночасно з цим взуттєві картонні коробки, які є в наявності або можуть бути виготовлені на замовлення, дозволяють надійно захистити взуття під час зберігання та транспортування в точки оптово-роздрібної торгівлі або безпосередньо до покупця. Вони відмінно захищають упаковане взуття від попадання вологи, пилу та бруду, різних механічних пошкоджень типу подряпин або ударів. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити оптом та в роздріб взуттєві самозбірні картонні коробки кількох типів конструкції. Вибір якогось конкретного типу залежить тільки від вас – будь-яку з представлених конструкцій взуттєвих коробок з мікрогофрокартону ми виготовимо в найкоротші терміни та в будь-якому обсязі. Всі самозбірні взуттєві коробки від компанії «Експрес Упаковка», незалежно від типу конструкції, які ви можете купити за низькими цінами оптом та в роздріб про Львів, по своїй суті є взуттєвою коробкою з відкидною кришкою, з'єднаною з основною частиною коробки. Взуттєві коробки такого типу відрізняються кількома дуже важливими перевагами перед іншими видами самозбірної взуттєвої тари та упаковки: кришка коробки ніколи не загубиться і не відірветься після численних відкривань та закривань у процесі демонстрації або приміряння упакованого взуття. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити взуттєві коробки оптом та в роздріб у широкому ціновому діапазоні – від економічних коробок для повсякденного недорогого взуття до ексклюзивної взуттєвої тари та упаковки, призначеної для брендових моделей від провідних виробників взуття. При виготовленні взуттєвих коробок на замовлення фахівці компанії «Експрес Упаковка» врахують усі особливості та вимоги, зможуть втілити у життя будь-які побажання замовника.

Також в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити у Львові самозбірні картонні коробки для взуття з окремою кришкою. Переваги таких взуттєвих коробок цілком очевидні, оскільки формат «коробка з окремою кришкою» - це вже багато років найпоширеніший вид упаковки для взуття. Самозбірні коробки та різні пакети – це хоч і не менш популярна взуттєва упаковка у Львові, але все-таки нова, що набула широкого поширення в останні роки. Взуттєві коробки з окремою кришкою ж - це класика жанру, що не старіє, як кажуть. Саме тому величезна кількість моделей взуття упаковуються саме в таку тару. При цьому взуття може бути дорогим, середньою ціновою або дешевою – взуттєві коробки з кришкою підходять у всіх цих ситуаціях. Адже, так чи інакше, будь-яке взуття вимагає не тільки належного догляду за собою в процесі носіння, а ще й комфортних умов зберігання та перевезення, щоб потрапити до покупця, маючи товарний вигляд. Особливо, наприклад, взуття з натуральних матеріалів або взуття з дорогим та сприйнятливим типом зовнішньої обробки. Найбільш повний та різнобічний захист у таких випадках забезпечують взуттєві коробки з тришарового мікрогофрокартону. Зокрема, цим критеріям чудово відповідають взуттєві коробки з кришкою та дном самозбірного типу.

Взуттєві коробки з окремою самозбірною кришкою та окремим самозбірним дном за своєю суттю є звичайними самозбірними коробками з укороченою задньою стінкою, або укороченим клапаном, як їх іноді називають виробники гофротари. Вони і зручні, і універсальні, і дуже міцні, і найголовніше вони виглядають красиво і естетично. Крім вигідних оптових цін, самозбірні взуттєві коробки з окремою кришкою відрізняються гарною практичністю та чудовими функціональними характеристиками. Наприклад, вони абсолютно не вимагають використання додаткових пакувальних матеріалів при безпосередньому пакуванні продукції – вони збираються з однієї частини без використання скотчу. Самозбірні взуттєві картонні коробки з окремою кришкою виглядає дуже презентабельно та естетично, до того ж завжди справляє сприятливе враження на споживача завдяки оригінальності конструкції. Вони з легкістю і дуже швидко збираються вручну, їхнє складання не вимагає будь-яких особливих навичок та умінь. Крім того, для складання самозбірних взуттєвих коробок не доведеться купувати будь-яке додаткове обладнання.


Коробки для чоловічого та жіночого взуття у Львові різних кольорів із печаткою логотипу

Коробка из микрогофрокартона под кроссовки В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити картонні коробки у Львові для будь-якої моделі та виду взуття: чоловічого, жіночого чи дитячого – є все. При цьому для кожної з представлених моделей взуттєвих коробок можна додатково замовити друк логотипу або зображення будь-якого іншого змісту та типу. Наше підприємство здійснює багатобарвний та одноколірний друк на взуттєвих коробках з мікрогофрокартону за технологією шовкографії. Що це таке і як виглядатимуть ваші коробки після друку зображення, ми розповімо вам далі.

Шовкографія, трафаретний друк, друк на шовкотрафареті - всі ці назви мають на увазі, загалом, один і той же технологічний процес нанесення зображення на взуттєві коробки будь-якого типу. Основною особливістю даного методу друку є використання трафаретної форми, крізь яку фарба або кілька фарб потрапляють на друкарську поверхню, наприклад, картонних коробок для взуття і перетворюються на зображення. Другою важливою особливістю технології шовкотрафаретного друку на картонних коробках є послідовність друку зображення різних кольорів. Зокрема, для того, щоб зробити взуттєві коробки з двоколірною печаткою, потрібно послідовне нанесення спочатку одного кольору, а потім тільки іншого.

Як формний матеріал у шовкографії використовуються спеціальні моноволоконні поліефірні, поліамідні (нейлонові) або металеві сітки частотою 4—400 ниток/см і товщиною приблизно 40—500 мкм. Отвори та інші подібні елементи формують безпосередньо на трафаретній сітці фотохімічним способом. Для виготовлення друкованої форми може бути використаний як сухий плівковий фотошар (капілярна плівка), так і рідка фотоемульсія, що висушується на сітці після нанесення, а також комбінування цих двох способів. У звичайному стані фотошар змивається водою. Після експонування УФ-випромінюванням (довжина хвилі 360-420 нм) фотошар полімеризується і перестає змиватися водою, за винятком ділянок, що не зазнали опромінення (закриті зображенням позитиву). Ділянки зі змитим фотошаром стають друкованими елементами для гофротари. Безпосередньо саму печатку роблять спеціальними ракелями з поліуретановим полотном, ведучи його по верхній (ракельній) стороні сітки (трафарета). Таким чином, фарба строго дозовано проходить крізь сітку в тих місцях, де немає фотоемульсії. Після здійснення всіх друкованих операцій друкарські форми (сітки) йдуть на регенерацію (змивку фотополімерного шару) і потім застосовуються знову в друку.

На відміну від того ж флексографічного друку, трафаретний друк є більш універсальним і використовується для друку малюнка в багатьох сферах промисловості, вона не обмежується тільки упаковкою і тільки гофрокартоном. Шовкографія дозволяє наносити фарби різної консистенції на поверхні із абсолютно різною текстурою. За допомогою шовкографії на упаковці не тільки з'являються одноколірні, монохромні або різнокольорові зображення. Особливо цінується шовкографія за те, що на матеріал (не тільки гофрокартону чи папір) можна наносити різнокольорові фарби практично будь-якої товщини - у 10 або навіть більше разів, ніж при офсетному чи флексографічному друку. Це дає шовкографу можливість створити рельєфне барвисте зображення. Товщина шару фарби на матеріалі залежить від кута та нахилу ракелю, а також від сітки. Крім того, якість трафаретного друку залежить від контакту ракелі з сіткою і контакту сітки з матеріалом, що друкується.

Тобто і флексодрук, і трафаретний друк (шовкографія) служать для однієї і тієї ж мети - друку зображення. Проте технологія, завдяки якій, власне, це зображення наноситься на взуттєві коробки у Львові, застосовується зовсім різна. Якщо при флексографії в кінцевому підсумку фарба потрапляє на флексографічну форму, яка вже друкує зображення на поверхні картонних коробок, то в процесі шовкографії фарба протікає крізь трафаретну форму і таким чином формує зображення. Зовсім інший принцип. При цьому шовкографія поділяється на два види і щодо одноколірного друку, і щодо багатобарвного друку на упаковці. Так, на ті ж взуттєві самозбірні коробки з гофрокартону трафаретний друк може бути нанесений контактним або безконтактним способом. В принципі, з назви зрозуміло, що при безконтактному способі трафаретного друку друкований матеріал (у нашому випадку - поверхня картонної тари) не торкається трафарету (фарба передається з форми за допомогою електростатичних сил), ну а при контактному - навпаки (трафарет знаходиться на друкованому) матеріалі, а фарба подається ракелем). Другою важливою відмінністю шовкографії та флексодруку є те, що на несення трафаретного друку на упаковку можливо навіть вручну. Зрозуміло, це не надто ефективно, а тому всі великі виробники упаковки користуються спеціальними машинами, але все ж таки це можливо і це важливо відзначити.

Замовити взуттєві картонні коробки у Львові з печаткою зображення, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300;
  • +38 (057) 780 9000.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з детальним описом чотириклапанних або самозбірних картонних коробок для взуття та потрібного зображення на наш e-mail:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо у найкоротший термін і якнайшвидше приступимо до виробництва взуттєвих картонних коробок на ваше замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення коробок, а також підкаже будь-яку необхідну вам інформацію на замовлення.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки у Львові оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво взуттєвих картонних коробок з печаткою логотипу. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити взуттєві картонні коробки у Львові за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн