Продаж коробок для самозбирання у Львові: ціни та асортимент пропозицій

Оптовий продаж самозбірних коробок у Львові сьогодні є одним із найпопулярніших видів реалізації гофротари та упаковки. Поточна специфіка виробничого, торговельного та товаротранспортного життя міста така, що різноманітні товарні самозбірні коробки споживачі у Львові хочуть купити завжди та у великих кількостях. І навіть незважаючи на те, що тут також користуються чималим попитом транспортна гофротара, обгорткові матеріали, різні пакувальні плівки, всілякі мішки та пакети, самозбірні коробки, які використовуються у споживчій гофротарі, залишаються лідером попиту серед усіх пакувальних матеріалів. Цей вид упаковки за рівнем попиту набагато популярніший за будь-який інший пакувальний матеріал. Однак слід відразу уточнити, що під поняттям « самозбірні картонні коробки » ми в даному випадку маємо на увазі всі види самозбірних коробок із різних видів і типів одношарових картонів і багатошарових гофрованих картонів. При цьому важливо розуміти, що далеко не всі ці види упаковки самозбірної популярні в рівній мірі - як показує практика, якісь коробки самозбірної конструкції купують частіше, а якісь - рідше. Тому в цій статті ми хотіли б розглянути поточний попит на самозбірні коробки у Львові детальніше і, зрештою, виявити найпопулярніші моделі самозбірних коробок на сьогоднішній день. Ну, а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент пакувальних матеріалів від компанії «Експрес Упаковка», оскільки даний виробник виготовляє найбільший та різноманітніший асортимент самозбірних коробок загалом в Україні. Ну, що ж, почнемо.


[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Попит на самозбірні коробки у Львові

Самосборная коробка в форме пенала Сьогодні самозбірні картонні коробки є найбільш популярним видом товарної упаковки в Україні. Величезна кількість різноманітних форм і конструкцій такої гофротари дозволяють застосовувати її і для індивідуального пакування товарів, і для групової. Це універсальна гофротара , яка підходить для продажу, перевезення та зберігання практично будь-яких вантажів, у тому числі продуктів харчування і для нехарчової групи. Всі звичні для нас товари сьогодні у Львові так чи інакше або перевозяться, або зберігаються, або продаються у коробках. Наприклад, спробуйте самі згадати, в якій упаковці ви востаннє купували побутову техніку, взуття, посуд, предмети особистої гігієни чи косметику? Чи, наприклад, згадайте, в якій саме упаковці здійснюється доставка піци, продаж подарункових спиртних напоїв, цукерок у наборах та тортах? Всі ці товари упаковуються, перевозяться та зберігаються у самозбірних коробках.

За великим рахунком, самозбірні коробки сьогодні цілком здатні замінити будь-яку іншу гофротару або тару зі звичайного картону, коли йдеться про упаковку товарів. Так, вони мають те саме призначення, ті ж функції та ті ж можливості, що і картонні коробки іншої форми та конструкції. Однак сфера застосування самозбірних коробок обмежується розмірами картонних коробок – коробки не випускаються занадто великих розмірів. Це пов'язано з тим, що будь-яка самозбірна коробка має безліч конструкційних елементів, якісна висікання яких здійснюється виключно на штанц-формах. Також важливо, що переважна більшість самозбірних коробок поставляється в розібраному вигляді і вже збирається замовником з однієї деталі за допомогою язичкових з'єднань. А тепер уявіть, кого буде упаковка з 50 самозбірних коробок розміром 1000х1000х1000 міліметрів у розібраному вигляді! А тепер давайте згадаємо, що такого розміру самозбірні коробки ще й виготовити якось треба! Тож немає нічого дивного, що самозбірні картонні коробки випускаються у Львові або невеликого, або середнього розміру.

Власне, із такої специфіки виробництва випливає й інша характерна риса самозбірних коробок у Львові. Так, практично всі вони виготовляються з легкого тришарового мікрогофрокартону або взагалі з багатошарового пресованого картону. Такі коробочки не розраховані і не можуть бути використані для пакування важких товарів та вантажів. Критичною вагою упаковки тут є 30 кілограм – важче за таку вагу в самозбірні коробки будь-якого виду краще не упаковувати. Для порівняння розглянемо недорогі самозбірні поштові скриньки, які використовуються у Львові поштовими агрегаторами України «Укрпоштою», «Новою поштою», «Делівері». Самозбірні поштові коробки із тришарового мікрогофрокартону дані компанії використовують для пакування посилок загальною вагою не більше 30 кілограмів. А ось картонні коробки з інших видів гофрованого картону застосовуються для пакування більш важких посилок – іноді навіть вагою до 50-60 кілограмів та більше. Знов-таки, залежно від типу використаної їх виготовлення сировини.

Основна функція самозбірних картонних коробок – це захист упакованого товару або вантажу від різного роду пошкоджень під час його знаходження на прилавку магазину, у процесі перевезення та доставки, а також під час зберігання на складі. І варто відзначити, що з цим самозбірні коробки справляються чудово. Завдяки жорсткості конструкції та щільній структурі волокон гофрокартону та картону товарні самозбірні коробки у Львові мають дуже високий опір торцевому стиску, продавлюванню, статичним та динамічним навантаженням. При цьому вони набагато легші за вагою, ніж картонні коробки аналогічних розмірів із пластику або дерева. Ці особливості самозбірних картонних коробок є просто незамінними для їх використання як товарну тару для пакування товарів на вітрину. Загалом, порівнювати самозбірні картонні коробки з упаковкою з іншої сировини взагалі немає сенсу – товарні картонні коробки вигідніші просто у всьому. У цьому сенсі, до речі, простежується величезна різниця між товарною упаковкою та транспортною, наприклад, де дерев'яні та пластикові ящики цілком собі застосовуються. Причому, у чималих обсягах. А от коли йдеться про товарну упаковку, про упаковку готової продукції на продаж або, наприклад, про поштове пакування посилок, то тут у переважній більшості випадків використовуються саме самозбірні коробки з різних видів картону та гофрованого картону.

Тут логіка дуже проста: самозбірні картонні коробки за сукупністю міцностно-експлуатаційних характеристик вони нічим не гірші за інші, за візуальною складовою і практичності у використанні самозбірні коробки на порядок краще за інших. А якщо врахувати ще й той факт, що самозбірні коробки оптом у Львові коштують набагато дешевше, ніж будь-які інші, то взагалі питань до такого вибору упаковки споживачем взагалі не залишається. Від дерев'яних коробок та ящиків із пластику самозбірні коробки з картону та гофрокартону відрізняє екологічність та відсутність у складі матеріалу будь-яких шкідливих речовин. Від контейнерів з металу - легкість, в рази менша ціна і міцність - тара і упаковка з металів, як не дивно, досить тендітна і дуже боїться різких динамічних навантажень, спрямованих в одну точку. Від скляної тари – знову ж таки міцність та дешевша ціна на картонні коробки у Львові, причому як оптом, так і в роздріб.


Найпопулярніші види самозбірних картонних коробок у Львові

Самосборная коробка с ушками На сьогоднішній день самозбірні картонні коробки у Львові використовуються в настільки великих обсягах, що виділити якусь одну модель або один тип конструкції та назвати її найпопулярнішим просто неможливо. Самозбірна тара з картону та гофрокартону у тому чи іншому вигляді знайшла своє застосування у різних сферах господарського, виробничого та торговельного життя Львова. Тож виділити найбільш популярні у Львові самозбірні коробки на даний момент можна хіба що в контексті якихось груп. Найбільш просто це зробити з погляду сфери, оскільки поштові, подарункові та товарні самозбірні коробки популярніші за будь-які інші коробки у Львові. А от щодо іншого, то тут набагато важче виділити якісь конкретні моделі. Все-таки стати лідером серед усіх видів упаковки не так просто. Самозбірним коробкам тут допомогла наявність цілого ряду незаперечних переваг конкурентам. Пластикові та залізні ящики відійшли на другий план завдяки тому, що картон набагато легший. Мішки та пакети не можуть укладатися так само легко та компактно, як самозбірні коробки з гофрокартону, які до того ж можуть бути випущені під будь-який вид товарів чітко «в розмір» у найкоротші терміни. Але найголовніше, що виділяє картонні коробки на тлі інших - це асортимент зручних конструкційних рішень.

Види та типи конструкцій самозбірних картонних коробок у Львові представлені найрізноманітніші. Для попиту це швидше плюс, ніж мінус, оскільки самозбірні коробки абсолютно будь-якої конструкції поставляються клієнтам у розібраному вигляді, що дозволяє у кілька разів зменшити транспортні витрати та знизити, таким чином, вартість самозбірних коробок у Львові. Тому обсяги випуску самозбірних коробок у Львові тієї чи іншої форми чи конструкції регулюються лише споживчим попитом. За великим рахунком, заводу-виробнику абсолютно все одно, які саме за формою і конструкцією самозбірні коробки робити, аби попит на них був. Так ось, виходячи з поточного попиту на самозбірні коробки у Львові, найбільш популярними є такі види:

  1. Кришка-дно – одна з найпростіших конструкцій, що складається з окремої коробки та окремої кришки.
  2. Гофрокороб - стандартна самозбірна коробка, верх якої складається з чотирьох прямокутних частин, що є продовженням стін.
  3. ТБ – картонна тара без кришки, що забезпечує максимальний огляд товару.
  4. Склянка – вертикальна картонна конструкція без кришки, яка найчастіше має вікна на одній із сторін.
  5. Обечайка - упаковка, яка не повністю закриває товар і більшою мірою є рекламним носієм.
  6. Піддон - різновид конструкції гофрокоробів у вигляді ящика з ручками.
  7. Ластівчин хвіст - конструкція безклейового кріплення дна в складних коробках.
  8. Автодно – конструкція фіксації дна для частково самозбірних коробок.
  9. Пачка – коробка з кришкою, яка надійно закривається завдяки замку.
  10. Скринька – коробка, у якої кришка є єдиним цілим із задньою стінкою.
  11. З вушками - коробка, у якої по краях кришки є спеціальні клапани-вушка для посилення вертикального опору навантаженням, а кришка є єдиним цілим із задньою стінкою, як і в коробці-шкатулці.
  12. Шоу-бокс – переводиться зі стану тари в режим міні-вітрини шляхом видалення або відкриття частини коробки.
  13. Пет-пак – герметична упаковка для рідких продуктів харчування.
  14. Бег-ін-бокс – випускається із вбудованим фольгованим пакетом для розфасовки вин.

Самосборная коробка ласточкин хвост Найчастіше самозбірні коробки таких конструкцій у Львові використовують для пакування готової продукції та в оптово-роздрібній торгівлі. А ось у сфері послуг такі коробки використовуються досить рідко, оскільки їх використання обмежене рядом особливостей, які ми розглядали вище. Якщо в цілому подивитися на весь спектр готової продукції, що упаковується в самозбірні коробки, то він досить великий. Насамперед слід сказати про товари харчової групи та про електроніку та електроприлади. Також дешеві самозбірні картонні коробки використовуються для транспортування та зберігання кондитерських виробів, спиртних та безалкогольних напоїв, мобільних телефонів, деталей та складових частин комп'ютерів, ноутбуків, телевізорів, аудіо- та фото-техніки та багато іншого. У самозбірну індивідуальну та групову гофротару також упаковують посуд, одяг та взуття, дитячі розвиваючі ігри, іграшки, різноманітні аксесуари.

Також варто відзначити використання самозбірних коробок різних конструкцій як рекламні носії. Картонні коробки в принципі дуже підходять для нанесення будь-якої рекламної, презентаційної чи контактної інформації. А якщо йдеться про самозбірні коробки, які завжди виготовляються з гладким верхнім шаром, то тут і зовсім ефект упізнаваності конкретної продукції у споживачів просто величезний. Пояснення такому факту дуже просте і полягає у двох важливих особливостях самозбірних коробок із нанесеною рекламною інформацією. По-перше, самозбірні товарні коробки самі собою виглядають красиво. Ну, а по-друге, за допомогою підходящої штанц-форми можна виготовити картонну коробку незвичайної та цікавої форми та конструкції – таку, щоб одразу впадала в очі та справляла стійке враження. Тому, до речі, за статистикою, практично 80% самозбірних картонних коробок, що випускаються підприємствами України, використовуються для нанесення одноколірного або багатобарвного друку (зазвичай флексодруку). Зображення при цьому може бути практично будь-яким, оскільки зовнішній шар коробок з мікрогофрокартону чудово передає потрібну колірну гаму і при цьому кольоровість не псується дуже довгий час в порівнянні з іншими видами упаковки.

І на завершення хочемо вам ще раз нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки від виробника у Львові за дуже низькими цінами як оптом, так і в роздріб. Більше 500 різної за розміром та типом самозбірної гофротари завжди в наявності на нашому складі. Величезний вибір, покупка самозбірних коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб самозбірні коробки будь-якого розміру прямо зі складу у Львові. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні самозбірних коробок в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн