Миколаївська область

Популярні види упаковки в Миколаївській області

Миколаївська область розташована на півдні нашої країни. З трьох сторін вона межує з іншими областями України (Одеською, Кіровоградською та Херсонською), а з півдня омивається Чорним морем, що робить цей регіон дуже важливим транспортним хабом на півдні нашої країни. Через Миколаївський порт як транзиту проходить безліч різних вантажів як імпортних, і на експорт. Крім того, сам собою регіон є більш ніж самодостатнім у плані виробництва всіляких товарів. Також важливо відзначити рекреаційну складову Миколаївщини. У літній період сюди приїжджає безліч відпочиваючих з усіх куточків України. Всі ці особливості Миколаївського регіону дуже стимулюють економічний потенціал регіону. Тут дійсно вигідно займатися бізнесом, що з успіхом доводять діючі підприємства області з різних сфер промисловості та сфери послуг. Загалом економічний потенціал Миколаївської області характеризується потужною багатогалузевою промисловістю, розвиненим агропромисловим комплексом, розгалуженою транспортною мережею та розвиненим портовим господарством.


[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Роль транспортного пакування в господарському житті Миколаївської області

Качественные гофроящики недорого в Николаевской области З погляду державного значення Миколаївську область варто розглядати в першу чергу як великий транспортний вузол, рух товарів тут просто величезний. На сьогоднішній день у Миколаївській області функціонує потужна транспортна система, до складу якої входить залізничний, морський, річковий, автомобільний, авіаційний та трубопровідний транспорт. У межах області експлуатаційна довжина залізничних колій становить 700 км, їх 33,6% електрифікованих. Усі лінії забезпечують переважно транзитні перевезення. На території області розміщено 53 залізничні станції, з яких найбільшими є: Миколаїв, Вознесенськ, Первомайськ-на-Бузі, Колосівка, Снігурівка. У міжміських та внутрішньообласних перевезеннях важливу роль відіграє автомобільний транспорт. Через місто Миколаїв проходять транспортні магістралі Одеського, Київського та Кримського напрямів, що входять до міжнародних транспортних коридорів: Євроазіатського та Причорноморського. Територією області проходять автомобільні дороги Миколаїв – Одеса – Кишинів, Миколаїв – Сімферополь, Миколаїв – Кіровоград та інші. Довжина автомобільних доріг загального користування становить 4,7 тис. км., у тому числі з твердим покриттям – 4,6 тис. км. Питома вага автомобільного транспорту у загальних обсягах вантажних та пасажирських перевезень досягає відповідно 67,0 та 90,8%. Тобто, географічне положення Миколаївської області, наявність судноплавних водних артерій, все це відіграє провідну роль у виконанні операцій із вантажоперевезення морем та річками. У зв'язку з цим портова інфраструктура та послуги є ключовими факторами комерційного успіху та економічного розвитку Миколаївської області.

Важливу роль забезпеченні транспортної орієнтації регіону є повного обслуговування послуг, необхідні проведення всіх цих торгових операций. Однією з основних застав успіху будь-якого великого транзитного регіону є наявність хорошої та якісної пропозиції щодо транспортної упаковки. Миколаївська область у цьому контексті не є винятком. Тут можна легко купити тару для перевезення або зберігання всього чого душа забажає. У свою чергу, транспортна тара дуже сильно відрізняється в залежності від умов її застосування, а також від типу вантажів, що перевозяться. Для того щоб зрозуміти, для чого найчастіше в Миколаївській області купують транспортну упаковку, варто уважно вивчити виробничий та торговий потенціал області. Давайте далі цим і займемося.


Популярні види транспортної гофротари та полімерної упаковки в Миколаївській області

Ролики гофрокартона для перевозчиков низкие цены в Николаевской области Почнемо, мабуть, з того, що Миколаївська область дуже багата на різні мінерально-сировинні ресурси. За офіційною статистикою, на території регіону представлено понад 627 млн. м3 будівельного каменю, гранітів з широкою гамою кольорів та високими декоративними якостями 51,3 млн. м3, каменю пиляного 72,3 млн. м3, цементної сировини 60,7 млн. тонн , глиняно-черепичного сировини 48,1 млн. м3, піску будівельного 123,7 млн. тонн. Промислове значення мають поклади вапняків 16,4 млн. тонн, каоліну 113,6 млн. м3, дорожніх матеріалів тощо. Щорічно видобуваються сотні тисяч тонн цих видів сировини. Основною упаковкою для перевезення будівельних матеріалів є всілякі мішки та поліетиленові пакети . Вони можуть бути як з паперової сировини, так і полімерних матеріалів. Ну, а оскільки продукція такого роду абсолютно невибаглива до типу та виду упаковки, то й перевозять її, як правило, у тому, що дешевше. Найбільш оптимальним видом упаковки для будматеріалів є поліпропіленові мішки , які розраховані на вагу товару від 25 до 50 кілограмів. Це якісна і в той же час дуже дешева упаковка, зберігати яку можна де завгодно і як завгодно. А термін її зберігання без втрати початкових характеристик міцності-експлуатації практично не обмежений. В інтернет-магазині "Експрес Упаковка" ми пропонуємо найвигідніші пропозиції на мішки для будівельних матеріалів в Миколаївській області. До вашої уваги чудові ціни на великий та середній опт, а також можливість купити якісні будівельні мішки недорого в роздріб.

Сільське господарство посідає у Миколаївській області друге місце за обсягами матеріального виробництва та перше за зайнятістю трудових ресурсів серед усіх галузей господарського життя регіону. На одного мешканця області припадає майже 1,3 га ріллі, а на одного працівника, зайнятого у сільському господарстві понад 11 га орної землі. Ці особливості Миколаївщини визначають високий рівень інвестицій у сільське господарство із застосуванням індустріальних технологій, потужної та високоефективної техніки. В області вирощується безліч сільськогосподарських культур, які постачаються як на внутрішній ринок України, так і на експорт через Миколаївський порт. Можливість у межах невеликої територіальної ділянки, в якій розташовані всі виробничі потужності з обробки сільгосп культур, а також виготовлення похідних з них, оформити весь виробничий цикл будь-якої продукції дуже сприяє розвитку регіону. Але будь-яку продукцію треба в чомусь перевезти. Сільськогосподарські товари не є винятком, тому упаковка для сільськогосподарської продукції Миколаївської області споживається у великих обсягах. Що за упаковка?

У процесі вирощування та збирання врожаю застосовується безліч різних пакувальних матеріалів, причому не завжди за прямим призначенням. Наприклад, деякі плівки або пакувальний папір застосовується як простилковий матеріал під будь-що. Щоб не зберігати на сирій землі. Різні стрейч-плівки використовуються для обмотки тари з овочами або фруктами знову-таки при зберіганні просто неба. У мішках зберігається і перевозиться безліч різних культур, починаючи від зернових і закінчуючи картоплею тощо овочами. Однак найбільш популярними у Миколаївській області є картонні коробки для овочів та фруктів. Конструкції такої горфотари при цьому використовуються різні. Деякі фрукти, наприклад, пакують у картонні лотки зі спеціальним вікном і потім замотують стрейч-плівкою . Інші перевозять взагалі у дерев'яних ящиках. Ну, деякі упаковують у звичайні картонні коробки. Інша справа, коли йдеться про перевезення та зберігання плодів у обробленому вигляді. Наприклад, консервовані або "перетворені" на різні соки або напої. Для таких товарів використовується упаковка лише одного виду - транспортна гофротара із тришарового або п'ятишарового гофрованого картону. Але про упаковку для консервів ми поговоримо трохи згодом.

Окремо хотілося б сказати про сільськогосподарський шпагат та інші мотузки. Цей вид упаковки використовується у Миколаївській області у великому обсязі, оскільки є дуже універсальним та корисним засобом при вирощуванні та збиранні врожаю. Так, наприклад, сінов'язальний шпагат використовується для підв'язки снопів сіна, що використовується для корму тварин, також застосовують для підв'язки різних сільгосп культур на грядці або в полі. Але шпагат буває чисто пакувальним, яким зав'язують мішки з плодами або використовують якось ще. У будь-якому разі, серед найбільш популярних видів шпагату для сільського господарства в Миколаївській області за рівнем попиту виділяються два: поліпропіленовий шпагат та натуральний лляний шпагат . Як відомо з назви, вони різняться на кшталт сировини, з якого виготовлені. Це ж накладає свій відбиток на функціональне призначення шпагату. Не завжди полімерний шпагат, хоч він і міцніший і довговічніший, підходить для використання, оскільки мова тут йде, по суті, про продукти харчування.


Упаковка для консервів та інших харчових товарів в Миколаївській області

Тара и упаковка из гофрокартона любых размеров и видов недорого в Николаевской области Виробництво консервованих продуктів займає у господарському житті Миколаївської області одне із провідних місць. Крім сільськогосподарських продуктів, про які ми розповідали трохи вище, серед продукції підприємств області консервуються різні морські продукти харчування, починаючи від риби та закінчуючи різними напівфабрикатами на її основі. Зрозуміло, основною упаковкою для такої продукції були вироби зі скла або металу. Але це споживча тара. Як транспортну упаковку для даної продукції застосовується гофрокартонна тара . Найчастіше це стандартні транспортні гофроящики із тришарового або п'ятишарового гофрокартону різних марок, залежно від загальної ваги вантажу. Наприклад, лідером області з випуску таких продуктів харчування є ВАТ "Очаківський рибоконсервний комбінат", який виробляє близько 16 млн. умовних банок на рік. Продукція цього підприємства – це різноманітні рибні консерви. І для того щоб забезпечити перевезення та зберігання такого обсягу продукції лише картонних коробок використовується близько півмільйона штук. Картонні коробки для перевезення та зберігання консервів є дуже популярним товаром. Це універсальний засіб, який підходить для транспортування та зберігання різних розмірів банок з продукцією. Крім того, картонні коробки коштують порівняно дешево, особливо на тлі дерев'яних ящиків, а також можуть маркуватися як завгодно, практично будь-яким кольором та відтінком, що з метою реклами важливо.

Серед інших продуктів харчування Миколаївська область виділяється великими обсягами виробництва та переробки яловичини та свинини, м'яса птиці, а також молока та молочних виробів. Крім того, варто відзначити виробництво борошна, хлібобулочних та макаронних виробів. Лише невеликих хлібопекарень у Миколаївській області функціонує близько 130 штук, не кажучи вже про великі підприємства на кшталт макаронної фабрики АТ “Нікма”. Загалом, товари такого роду тут упаковуються приблизно як і скрізь - або поліетиленова упаковка , або гофрокартонна та картонна. У вигляді споживчої упаковки застосовуються різні полімерні пакети, як транспортна тара використовуються картонні коробки.

Окремо хотілося б відзначити виробництво алкогольних та безалкогольних напоїв у Миколаївській області. Мабуть, у всіх куточках нашої країни на полицях магазинів представлено продукцію торгової марки "Коблево", виробничі потужності якої розташовані саме в Миколаївській області. Це лікеро-горілчані вироби різних видів. Крім того, великими обсягами алкогольної продукції може похвалитися миколаївське АТ "Янтар", сорти пива якого можна також купити практично в будь-якому населеному пункті України. І це лише два найбільші заводи області з випуску алкогольної продукції. Крім них, виробництвом у цій сфері займається ще кілька десятків менших компаній. Цьому сприяє сприятливий клімат для вирощування винограду та інших компонентів для алкогольних напоїв. Також багато видів алкоголю ввозяться з-за кордону через Миколаївський порт, а вже в області розливаються та фасуються українськими дилерами міжнародних компаній.

Такий обсяг випуску алкогольної продукції також сприяє підвищеному попиту на якісне картонне пакування в Миколаївській області. Не секрет, що основними видами упаковки для вина або пива є скляні або полімерні пляшки або банки, однак упаковка вина в тару типу тетрапак також актуальна. Але знову ж таки, це все споживча упаковка. А коли справа доходить до перевезення чи зберігання такої продукції, то альтернативи транспортним гофроящикам практично немає. Іноді, правда, банки з напоями упаковують в картонні піддони і обтягують поліетиленовими плівками, але в основному як транспортне пакування використовуються звичні чотириклапанні картонні коробки , що добре зарекомендували себе, з клапанами встик або внахлест.


Упаковка для одягу та взуття в Миколаївській області.

Картонные коробки и гофроящики для одежды и обуви недорого в Николаевской области Проте не лише виробництвом харчових товарів чи металургією може похвалитися господарське життя Миколаївської області. У цьому регіоні успішно функціонує низка підприємств з випуску одягу та взуття, різних трикотажних виробів, а також інших товарів легкої промисловості. Загалом Миколаївська область за офіційними даними виробляє до 8,8% обсягів продукції легкої промисловості України. Ця галузь представлена великими підприємствами швейної промисловості, які випускають чоловічий, жіночий та дитячий одяг: акціонерні товариства "Евіс" (м. Миколаїв), "Санта Україна" (м. Первомайськ), виробничо-комерційна фірма "Вікторія" (м. Вознесенськ) ; трикотажні та галантерейні вироби акціонерного товариства "Аура" та "Ангела". Найбільш конкурентоспроможною компанією у галузі виробництва натуральної шкіри є ЗАТ “Возко” (м. Вознесенськ), частка виробництва якого в обсязі шкіряних товарів в Україні сягає майже 50%. Сьогодні компанія виробляє до 350 млн. дм2 високоякісної шкіри щорічно. Шкіра, що виробляється на ЗАТ "Возко", використовується для пошиття верху взуття великими підприємствами Італії, Словаччини, Іспанії, Канади та Росії. Акціонерне товариство "Ніко" є лідером області з виробництва різного взуття. А ВАТ "Нікшкір" займається виробництвом шкіри для верху взуття, підбою та ременів.

Як бачите, регіон має досить значний список успішно функціонуючих компаній з випуску одягу та взуття. Природно, це накладає свій відбиток на загальну картину популярності тих чи інших видів упаковки в регіоні. Легке та міцне пакування з гофрованого картону різних видів, а також полімерні пакети із замком ZIp Lock є тут буквально безальтернативним варіантом. Картонні коробки для взуття, лотки певного призначення, короби нестандартної конструкції у вигляді вітрини, прозорі пакети на одне або кілька відділень, прозора герметична упаковка тощо. Популярних видів картонної та полімерної тари в регіоні застосовується безліч, адже той же тришаровий гофрокартон – дуже універсальна сировина, і з неї можна виготовити спеціалізовану картонну коробку практично будь-якої форми та розміру. Він дуже легкий і на українському ринку сировини коштує набагато дешевше за пластик, дерево і метал. При цьому виготовлена з гофрованого картону упаковка відрізняється високою функціональністю та дивовижною надійністю, може зберігатися практично в будь-яких умовах, а термін її придатності практично не обмежений. Тара та упаковка з тришарового, п'ятишарового гофрованого картону для одягу та взуття відрізняється високою стійкістю до впливу зовнішніх факторів, а також до поздовжніх та поперечних навантажень. Ці дві особливості у часто є визначальним під час виборів пакувальних матеріалів у тому чи іншого виду продукції. Крім того, картонні коробки незалежно від своєї форми та конструкції є збірним видом упаковки. Їх досить просто збирати та розбирати, причому робити це можна неодноразово, що також важливо. У зібраному стані картонні коробки займають зовсім небагато місця та можуть зберігатися необмежено довго. Таких якостей упаковка з дерева або пластику, що застосовується для перевезення та зберігання продукції легкої промисловості, не має.


Де купити недорого якісну упаковку в Запоріжжі?

Тара и упаковка любых размеров и видов недорого в Николаевской области от производителя Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» - це можливість купити оптом чи в роздріб упаковку з паперу, полімерних матеріалів, картону та гофрокартону потрібної вам моделі та розміру від виробника за найнижчими цінами в Україні. Зокрема, ми готові запропонувати вам величезний вибір транспортного та споживчого пакування з гофрокартону та картону в Миколаївській області. В асортименті нашого інтернет-магазину представлені моделі коробок для пакування різних видів та з різних матеріалів. Тільки у нас ви можете купити коробки саме тієї конфігурації, яка вам дійсно потрібна. Крім того, компанія «Експрес Упаковка» зможе виготовити для вас пакувальні коробки будь-яких типів та розмірів, з того матеріалу, який вам найбільше підходить. Виробничі потужності компанії дозволяють виготовити будь-яку тару дуже дешево та в найкоротші терміни. Вибір картону та гофрокартону для виробництва коробок ми залишаємо за вами! Ми можемо зробити все! Вже понад десять років виготовлення та продаж оптом коробок у Харкові, в Києві та загалом в Україні є основним напрямком діяльності компанії «Експрес Упаковка». Ми є виробниками повного циклу упаковки з гофрованого картону, паперу та деяких інших матеріалів. Купівля коробок у нас – це не лише вигідно, а й надійно.

В основному, коробки для продажу оптом підприємства нашої компанії виробляють із використанням штанц-форм для вирубки на кількох видах обладнання. Так, наприклад, для виробництва коробок ми використовуємо три типи обладнання залежно від складності висікання та обсягів замовлення: ротаційне обладнання для виробництва коробок, обладнання для плоскої висікання коробок, а також верстати типу для виготовлення коробок. Розміри та конструкцію коробки ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ж ми можемо ексклюзивно для вас виготовити штанц-форму для виробництва коробок оптом за індивідуальним замовленням з урахуванням вирубки тільки цього типорозміру та форми коробки. Замовлення на виробництво картонних коробок в Миколаївській області ви можете зробити від 100 штук, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або надіславши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

Нас знаходили за такими словами:



Чим розрізняються картонні коробки з різним профілем гофрокартону і де купити в Миколаєві дешево?



Гофротара загалом сьогодні активно застосовується у всіх містах України для пакування, зберігання та перевезення різних товарів та готової продукції на продаж. Проте попит на конкретні види картонних коробок сильно різниться залежно від конкретного регіону нашої країни. Тож у цій статті ми розглянемо поточні особливості попиту гофротару стандартного типу у Миколаєві.

Плюси та мінуси використання повітряно-пухирчастої плівки в Миколаєві.



Повітряно-бульбашкова плівка - це популярний пакувальний матеріал, що відрізняється своєю функціональністю. Основні властивості бульбашкової плівки – це висока розтяжність, стійкість до проколу, захист упакованого вантажу від пошкоджень, забруднень, висока прозорість, здатність шарів плівки при зіткненні не прилипати один до одного. Завдяки цьому ВПП використовують у дуже різних ситуаціях. Як це відбувається у Миколаєві? Саме про це ми й поговоримо у цій статті.

Які картонні коробки можна купити в Миколаєві?



Упаковка «Нової пошти» сьогодні має стабільний попит по всій території України. Втім, як і самі послуги цієї компанії. Найпопулярнішим видом упаковки для посилок «Нової пошти» в Миколаєві є поштові картонні коробки. Чому саме вони та які саме? Відповіді на ці запитання ви знайдете у цій статті.

Продаж паперу для пакування в Миколаєві: види, типи та моделі



Продаж пакувального паперу в Миколаєві не втрачає своєї актуальності сьогодні. Це справді попитовий товар, який дуже затребуваний у різних споживачів. У цій статті ми розберемося в тому, чому пакувальний папір сьогодні є настільки популярним у Миколаєві. А також з'ясуємо, які саме види пакувального паперу найбільш популярні у споживачів.

Тришаровий гофрокартон у Миколаєві: види, типи та сфери застосування



Навряд чи ми когось здивуємо, якщо скажемо, що тришаровий гофрокартон сьогодні є найпопулярнішою сировиною для виробництва картонних коробок та іншої гофротари. Але який саме і для чого конкретно використовується в Миколаєві – це поки питання. Саме на нього ми і намагатимемося відповісти в рамках цієї статті.

Показано з 1 по 5 з 5 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн