Чим розрізняються картонні коробки з різним профілем гофрокартону і де купити в Миколаєві дешево?

Картонні коробки сьогодні у Миколаєві є найпопулярнішим видом упаковки. Так, купити коробки оптом для упаковки чогось хочуть набагато частіше, ніж навіть якісь поліетиленові пакети. Зрозуміло, для різних цілей і завдань вибираються різні за своїм типом, видом, формою та конструкцією коробки. Одним з таких, скажімо так, важливих ознак будь-якої пакувальної тари з гофрованого картону є профіль цього самого картону. Здавалося б, на що може впливати лише одна характеристика, але ні, не в цьому випадку. Профіль гофрованого картону , з якого виробляються коробки для упаковки, дуже сильно визначає міцнісно-експлуатаційні можливості цих коробок. Що, безумовно, дуже сильно впливає на їхній сьогоднішній попит у Миколаєві. Так що, в цій статті ми більш детально поговоримо про всі основні варіанти профілю гофрокартону, з якого виробляють коробки для упаковки чогось. Розкажемо вам, який профіль коробок краще вибрати для вирішення тих чи інших завдань. А заразом і постараємося виявити найпопулярніший на сьогоднішній день варіант профілю гофрокартону, виходячи з поточного рівня попиту на відповідні коробки з гофрокартону в Миколаєві. Допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент картонних коробок та інших пакувальних матеріалів, представлений на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут представлений найбільший вибір коробок для упаковки з різними вилами профілю і в Україні в цілому, і в Миколаєві. зокрема. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Коробки з гофрокартону із профілем «А» в Миколаєві.

Грузовая коробка профиль А Для початку давайте ще підкреслимо основну тезу сьогоднішньої статті – профіль гофрокартону та профіль гофротари , виготовленої з цього гофрокартону, визначають функціональні можливості даних пакувальних матеріалів. І найяскравіше це проявляється на прикладі картонних коробок із гофрокартону. Як ви, напевно, знаєте, картонні коробки як вид упаковки поділяються за своїми функціональними можливостями на кілька груп. І, природно, однією з важливих відмінних рис при цьому є профіль гофрокартону . Зрозуміло, що на такі тонкощі середньостатистичний споживач у Миколаєві звертає увагу досить рідко, проте фахівці (наприклад, технологи підприємств, які закуповують гофротару оптом) чудово розуміють важливість таких відмінностей. І далі ми намагатимемося пояснити нашим читачем усі ці тонкощі. А почнемо ж з гофрокартону та гофротари, які випускаються з типом профілю «А» та «В». Що це таке і навіщо воно використовується?

Тришаровий гофрований картон з профілем «А» і «В», звичайно, відрізняються один від одного рядом параметрів, проте для нас важливо, що і той і інший варіант картонного листа використовується як основна сировина для виготовлення транспортної, вантажної та виробничої тари та упаковки стандартний тип. Залежно від конкретного виду упаковки ось цей «стандартний тип» видозмінюється, звичайно. Зокрема, коли йдеться про картонні коробки, то стандартними тут прийнято називати чотириклапанні коробки, транспортні гофроящики , вантажні короби, а також спеціалізовану та виробничу гофротару такого типу, але з можливими (хоч і невеликими) відмінностями у конструкції. Чому саме тришаровий гофрокартон хоч і різних марок, але обов'язково з профілем «А» чи «В» для таких картонних коробок сьогодні в Україні загалом і в Миколаєві зокрема є основним варіантом сировини? Причин тут кілька, тому давайте спробуємо розібратися в цьому питанні разом.

Як ви добре знаєте, компанія «Експрес Упаковка» виробляє на постійній основі картонні коробки різного типу та призначення. І, виходячи з наших особистих спостережень, картонні коробки з профілем «А» або «В», виготовлені при цьому з різних типів гофрокартону, хочуть купити споживачі в Миколаєві для упаковки великогабаритних товарів та вантажів, а також як тару, що захищає такі товари від стандартних зовнішніх впливів на зразок пилу та бруду. Часто така гофротара є ще одноразовою за своєю суттю, коли упакований вантаж у коробці приїжджає на місце призначення, а після тара утилізується. Тому в основі своєї такі коробки в Миколаєві хочуть купити сьогодні якомога дешевше. Тобто, фактично це одноразова обгортка, за яку ну дуже не хочеться багато платити, тому такі коробки найчастіше бурі, з одноколірним елементарним друком і стандартною конструкцією, тому що до обробки складної форми висікання такого розміру дуже дорого коштують. Це, скажімо так, «портрет» середньостатистичної пакувальної коробки з типом гофри «А» та «В», які справді купують у Миколаєві. Звичайно, іноді бувають винятки з цієї тези. Наприклад, трапляються ситуації, коли покупцям потрібні великі коробки з гарним амортизуючим захистом для крихких вантажів, та ще й білого чи червоного кольору. Але це трапляється не часто, тому відзначимо такі випадки як виняток. В основі ж своєї – це вантажні бурі коробки великого розміру без особливих вишукувань у дизайні. Однак усе це стосується гофротари з гофром «А» і гофром «В» рівною мірою. Так, а в чому для споживачів різниця між цими двома різновидами коробок для упаковки? Давайте розглянемо далі кожен випадок окремо.

Отже, пакувальні коробки стандартного типу із тришарового гофрокартону з типом гофри «А». Коли та в яких випадках вони застосовуються сьогодні у Миколаєві? Такий тип гофри має показники ширини в межах 8.0 – 9.5 мм. Це більше, ніж у будь-якого іншого типу профілю гофрокартону. Як саме це відбивається на картонних коробках? Такі картонні коробки з типом гофри А характеризуються високою пружністю і при цьому високою м'якістю. Вони зможуть стати для упакованих товарів та вантажів свого роду подушкою безпеки у разі якихось зовнішніх впливів. До того ж будь-яка гофротара з типом профілю «А» чудово штабелюється незалежно від підсумкової кількості коробок на піддоні та їх розміру. Однак при цьому будь-які картонні коробки з типом гофри А має найменший рівень каркасності. Що це означає? Гофротари такого типу (в принципі, незалежно від обсягу та габаритів) досить погано реагує на внутрішні дії або точкові дії ззовні. Простіше кажучи, такі картонні коробки можна легко проколоти не тільки викруткою, але навіть звичайним олівцем. Будь -які картонні коробки з типом гофри «А» слабо підходять і для упаковки дрібних і при цьому важких предметів (наприклад, шурупи або цвяхи). Також такі коробки не рекомендуються для групового пакування важких предметів середнього або великого розміру із звичайними типами поверхні. Також з мінусів гофротари з типом профілю «А» варто відзначити слабкі друковані можливості (менш-менш прийнятно виглядає тільки флексографічний одноколірний друк). А також неможливість виготовити вироби складної форми висікання, оскільки дрібні конструкційні елементи в них просто не виконуватимуть свого завдання після збирання коробки.

У яких тоді рекомендується використовуватися картонні коробки з тришарового гофрованого картону з типом профілю «А»? Ну, наприклад, в Миколаєві гофротара даного типу активно використовується для зберігання і перевезення м'якої або крихкої продукції, а також продукції з чутливими типами покриття. Це, наприклад, можуть бути будь-які телевізори з великою діагоналлю, комплектуючі для меблів, дзеркала, різні світильники великого розміру, а також різноманітна постільна білизна, одяг та м'які іграшки. Крім того, оскільки саме амортизація всіляких внутрішніх та зовнішніх впливів є головним завданням будь-яких внутрішніх елементів упаковки (решітки, прокладки, вкладиші тощо), для їх виготовлення використовується тришаровий гофрокартон з типом профілю «А».


Гофротара «В» профіль: особливості застосування в Миколаєві.

Товарная коробка профиль В Профіль гофрокартону «В» називається «точна гофра» і застосовується сьогодні в Україні в цілому та в Миколаєві, зокрема, для виробництва набагато більшої кількості різної упаковки, ніж тришаровий гофрований картон з профілем «А». Ширина гофри такого типу коливається не більше 5.5-6.5 мм, та її висота – не більше 2.2-3.0 мм. Такі характеристики гофрокартону дозволяють активно використовувати картонні коробки з профілем «В» як товарну тару та упаковку для посилок різного типу. Більше того, якщо брати розміри коробок вище за середню, то в даному випадку «В» хвиля дозволить використовувати такі коробки дуже універсально. Однак обмеження і свої умовності у «В» профілю все ж таки є. Так, наприклад, картонні коробки з тришарового гофрованого картону з профілем «В» зовсім не схожі на пакування товарів і вантажів підвищеної крихкості, а також мають гострі краї. Це хоч і досить жорсткі за своєю структурою картонні коробки, що амортизує ефект яких може бути недостатнім у таких випадках. При цьому все це зовсім не означає, що, наприклад, у тришарових гофроящиках з типом хвилі «В» абсолютно неможливо перевозити скляний або порцеляновий посуд. Можливо, проте лише за наявності додаткових внутрішніх комплектуючих до коробок. Це, наприклад, можуть бути грати або прокладки, що захищають такі скляні товари від контакту один з одним.

Крім, загалом, високої практичності та універсальності в експлуатації, картонні коробки з типом хвилі «В» виділяються на тлі гофротари з профілем «А» ще й набагато більшою варіативністю форм та розмірів. Так, гофротара з таким типом хвилі може бути і стандартного типу, і самозбірного. Може випускатися як без друку, так і з одноколірним і навіть кольоровим друком високої складності. І, найголовніше, профіль "В" тришарового гофрованого картону дозволяє виготовляти практично всі варіанти конструкцій промислової, товарної та транспортної гофротари. Що, як ви самі розумієте, є одним із важливих факторів високого споживчого попиту на гофротару із типом хвилі «В» у Миколаєві сьогодні. Серед важливих недоліків варто виділити низьку стійкість до штабелювання. Такий тип гофри досить м'який, тому зберігання картонних коробок з профілем має відповідні особливості. Втім, як і транспортування такої гофротари.


Де придбати картонні коробки С-хвиля Миколаїв?

Четырехклапанная коробка стандартного типа с профилем С Ну, а тепер поговоримо про найбільш поширений формат випуску гофротари стандартного типу в Миколаєві сьогодні. Це чотириклапанні коробки із тришарового гофрованого картону з типом профілю «С». Чому саме цей варіант сировини використовується найчастіше? Давайте розумітися. Отже, дивіться не секрет, що основний попит на картонні коробки в Україні сьогодні визначають дві сфери: товарна та транспортна. Саме в цих галузях господарської діяльності будь-яка тара та упаковка використовується максимально активно та максимально практично. Тому до питання вибору картонних коробок, що використовуються для зберігання та перевезення товарів чи якихось вантажів, тут також підходять максимально раціонально. Саме тому і використовується різна гофротара стандартного типу , виготовлена із тришарового гофрованого картону із «С» хвилею. Просто саме вона максимально відповідає пакувальним завданням у цих галузях господарської діяльності і за своєю універсальністю, і за ціною питання, і простотою використання, і простотою зберігання та утилізації, і навіть можливостями візуального оформлення. І так далі – такі собі зручні та практичні коробки для пакування на всі випадки життя.

Картонні коробки для упаковки з профілем «С» мають середні показники за шириною і висотою гофри щодо всіх інших варіантів профілю гофрованого картону: ширина - 6.8 - 7.9 мм, висота - 3.1 - 3.9 мм. Загалом, серед фахівців профіль «С» так і називають – «середня гофра». Картонні коробки з таким типом профілю характеризуються гарною пружністю і стійкістю до різних механічних пошкоджень, середнім показником властивостей, що амортизують. Вони використовуються для упаковки, зберігання, перевезення і навіть продажу на винос величезного діапазону продукції. Оскільки не просто підходить за форматом для всіх типів товарів, але ще й самі по собі є екологічно безпечними, не залишають на упакованих товарах ні смаку, ні слідів, ні запаху. При контакті зі шкірою вони не викликають подразнень, незалежно від того, чи пофарбовані такі коробки в якийсь колір чи ні. Власне кажучи, картонні коробки з 3-х шарового гофрокартон тому й застосовуються так активно саме в товарній упаковці. Отже, сьогодні їх в Україні називають просто «товарні гофроящики».

Товарній тарі з гофрованого картону з профілем «С» сьогодні в Миколаєві віддають перевагу різні компанії та підприємства. Як ви добре знаєте, будь-який товар потребує упаковки, тому найкращим варіантом є придбання такої упаковки, яка поєднує безліч незамінних якостей. Причому чим більше, тим краще. Саме такими є чотириклапанні товарні коробки з гофрованого картону з профілем «С». 4-х клапанні коробки з тришарового гофрокартону з хвилею "С" досить недорого коштують. У середньому по Україні їхня ціна може сильно коливатися, проте якщо ми маємо на увазі поточні оптові ціни на гофроящики в Миколаєві, то все стабільно недорого. При цьому такі гофроящики, легкі та компактні, їх досить просто зберігати та штабелювати. При цьому вони відмінно захищають товар, що знаходиться всередині, від різних несприятливих факторів, зовнішніх і внутрішніх впливів можливих у процесі перевезення і зберігання на складах. Так, наприклад, чотириклапанні картонні коробки профіль «С» – це відмінний захист упакованих вантажів від пошкоджень внаслідок падіння чи механічних бічних чи вертикальних ударів. Вони чудово справляються із збереженням товару від впливу вологи, прямих сонячних променів, бруду та пилу. Крім того, на таку тару легко наносити будь-які логотипи та написи. Саме тому гофроящики «С» профіль у Миколаєві дуже потрібні для упаковки товарів різних товарних груп: від продуктів харчування та товарів фармацевтичної промисловості, до приладобудування та меблевого виробництва. Тобто фактично ми можемо стверджувати, що на сьогоднішній день у Миколаєві стандартні чотириклапанні коробки з тришарового гофрованого картону (С-хвиля) – це найбільш універсальна товарна пакувальна тара серед усіх можливих варіантів.

Що особливо цікаво, універсальність 4-х клапанних коробок "С" профіль дозволяє використовувати їх дуже по-різному. Звичайно, в рамках цієї статті ми говоримо, перш за все, про товарну упаковку з гофрокартону. Однак не можна не відзначити той факт, що сьогодні в Миколаєві гофроящики з профілем «С» використовуються не лише як споживча упаковка, а й як вантажна або транспортна тара для перевезення готової продукції в точках реалізації або зберігання, виробнича упаковка (використовується підприємствами для внутрішніх цілей) і так далі. Навіть при тому, що процес перевезення та зберігання товарної продукції може відбуватися в різних умовах, картонні коробки з профілем «С» дозволяють знизити ризик псування товару до мінімуму. Але тут треба розуміти, що ніякий профіль у картонних коробках ніяк не впливає на їхню стійкість, точніше сказати, нестійкість, до впливу вологи. Ми неодноразово у своїх статтях зазначали, що навіть найміцніший гофрокороб , який виготовлений з чисто-целюлозної сировини, може стати непридатним через зберігання на промерзлому складі з дахом, що протікає. Адже з підвищенням вологості повітря збільшується і вміст рідини в гофрокартоне, отже, знижується його міцність. Так, при вологості гофрокартона, що дорівнює 13-14%, його опір стиску в торцях зменшується на 50%, а при досягненні параметра 18-20% матеріал стає непридатним до використання. Оптимальний показник вологості – 10%. Саме таку треба підтримувати. Це все повністю стосується картонних коробок з гофрокартону «С» профілю.

Ну, і на завершення розмови про гофротар «С» профілю давайте ще трохи про те, яких ситуацій слід уникати при її експлуатації. Отже, найстрашніше для таких товарних коробок – це вологість та намокання. Цього потрібно уникати у будь-якому випадку. Крім того, одне з найважливіших завдань товарної гофротари – захист упакованого товару від механічних і статичних навантажень. Це просто неможливо, якщо коробка з якоїсь причини була деформована. Отже, деформації коробок також слід уникати в процесі експлуатації товарної тари. Але тут слід зазначити, що в порівнянні з іншими видами товарної тари, чотириклапанні коробки з гофрокартону з профілем «С» самі по собі досить непогано опираються можливим деформаціям. Тут і простота конструкції відіграє роль, і висота профілю гофрокартону. У будь-якому разі сьогодні в Україні діють спеціальні ГОСТи, що регламентують процес зберігання або перевезення в картонних коробках того чи іншого виду продукції. Також важливо, щоб усередині картонних коробок ні в якому разі не повинно бути порожнеч, оскільки вони ведуть до нерівномірного розподілу навантаження та перекосів. До того ж, дуже важливо правильно скласти ящики та коробки у штабелі – чим вони щільніші, тим краще збережеться товар. Ідеальний варіант - застосування плівки-стрейч з прокладками з п'ятишарового гофрокартону та куточками на ребрах жорсткості, що скріплюють штабелі зовні. Для деяких особливо важких товарів застосовується навіть обв'язування тари жерстяною стрічкою та прокладання між коробами з ДСП. При використанні чотириклапанної гофротари із «С» профілю також необхідно оптимально підібрати марку гофрокартону, адже і Т-21 гофраліст і листовий гофрокартон марки Т-25 можуть мати однакові показники висоти та ширини гофри. Однак експлуатаційні можливості картонних коробок з таких гофроліст абсолютно різні. Ну, і обов'язково варто врахувати вагу нетто, висоту майбутніх штабелів та геометричні розміри ящиків. Також потрібно зберігати товар не тільки у відповідність до нормативів для того чи іншого його виду, але і дотримуватися параметрів, що впливають на стан самої упаковки. Тоді тара виконає свою функцію і захистить продукцію, що зберігається в ній, від пошкодження.


Виробництво на замовлення картонних коробок з гофрокартону в Миколаєві.

Компанія «Експрес Упаковка» здійснює виробництво всіх видів картонних коробок у Миколаєві. Так, у нашому офіційному інтернет-магазині вже представлено понад 200 видів тришарової товарної та транспортної тари з профілем «А», «В» та «С». Крім того, у нас ви можете замовити виробництво індивідуального пакування з гофрованого картону в Миколаєві такого типу дуже дешево, як оптом, так і в роздріб. Терміни виконання замовлень можуть бути різними – залежно від завантаженості ліній підприємства та особливостей виробів. На сьогоднішній день виробничі потужності компанії дозволяють виготовляти картонні коробки з профілем «А», «В» та «С» для велико-, середньо- та малогабаритних товарів та вантажів. А наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі найбільш підходящої конструкції картонної коробки, проконсультувати за матеріалом і підібрати відповідні ескіз і колірну палітру малюнка, що наноситься на картонні коробки. Виготовлення будь-яких коробок на замовлення в Миколаєві займає, як правило, від 1 до 3 днів і здійснюється за частковою (до 50%) передоплатою.

Замовити картонні коробки в Миколаєві в нашій компанії дуже просто. Для цього вам потрібно лише вибрати найбільш підходящий варіант тришарового гофрокартона, визначитися з розмірами коробок, а також вибрати тип конструкції і форму коробочок. А потім оформити онлайн замовлення за допомогою спеціальної форми у «Особистому кабінеті» на нашому офіційному сайті. Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії за одним із наведених нижче телефонів та оформити замовлення на виробництво картонних коробок у Миколаєві за індивідуальними розмірами за їх допомогою. Також ви можете надіслати заявку з детальною вказівкою характеристик необхідних пакувальних матеріалів на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300;
  • +38 (057) 780 9000.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення на виробництво картонних коробок складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Виготовлення коробок із гофрокартону займає, як правило, від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки. Доставка ж готової гофротари на замовлення в Миколаїв залежить від вказаної вами адреси доставки, а також від наявності/відсутності поблизу відділення будь-якої з поштових служб, що діють в Україні.

Загалом в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки та гофроящики з будь-яким типом профілю оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво будь-яких картонних коробок в Миколаєві за своїми розмірами. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Величезний вибір гофротари різного призначення, покупка будь-якої моделі коробок в один клік, різні варіанти оплати, оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти, можливість купити дешево оптом та в роздріб коробки з гофрокартону прямо зі складу. Найнижча ціна на товарні та транспортні коробки з гофрокартону в Миколаєві. Всі ці та інші переваги чекають на вас в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн