Плюси та мінуси використання повітряно-пухирчастої плівки в Миколаєві.

Повітряно-бульбашкова плівка на сьогоднішній день в Україні є одним із найпопулярніших видів поліетиленової упаковки. Наприклад, у Миколаєві її можна купити відносно недорого і користуватися при цьому дуже по-різному. Справа все в тому, що експлуатаційні можливості пухирчастої плівки дуже великі, оскільки вона поєднує в собі всі корисні властивості обгорткових та амортизуючих пакувальних матеріалів. Тож попит на ЗПС у місті стабільно високий уже багато років. Але й мінуси цього пакувального матеріалу теж є, хоч і не завжди очевидні. Наприклад, є ряд ситуацій, коли пухирчаста плівка з об'єктивних причин просто не може контактувати з товарами та вантажами певного типу. Хоча в принципі за рахунок своїх експлуатаційних можливостей була б дуже корисною. У рамках цієї статті ми якраз і поговоримо про всі плюси і мінуси, які тягне за собою використання повітряно-бульбашкової плівки як обгортковий і прокладний матеріал. А також розглянемо найбільш затребувані різновиди та моделі бульбашкової плівки в Миколаєві на сьогоднішній день, а заразом і спробуємо з'ясувати причини такого споживчого попиту. Допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент пакувальних матеріалів та інших товарів для пакування, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тим більше, що сьогодні тут можна купити повітряно-бульбашкову плівку в рулонах шириною 1 і 1,5 метра за найнижчими цінами в Миколаєві. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Найбільш популярні види повітряно-бульбашкової плівки в Миколаєві

Цветная и прозрачная воздушно-пузырчатая пленка в ассортименте Отже, будь-яка повітряно-бульбашкова плівка є пакувальним матеріалом, який найкраще показує себе при захисті упаковуваних предметів від різного роду пошкоджень. Причому, особливо це помітно, коли йдеться про крихкі товари та вантажі, про товари з чутливими типом покриття або про якісь інші речі, для яких небажані і навіть шкідливі механічні впливи. Власне, саме з метою забезпечення захисту таких товарів, предметів та вантажів повітряно-бульбашкова плівка і була придумана. Це не просто основне призначення, а споконвічне, скажімо так. Інша річ, що сьогодні можливості обладнання та технології виробництва поліетиленових плівок настільки розвинулися, що виготовлення повітряно-бульбашкової плівки тепер відбувається з розрахунком на вирішення різноманітних завдань, хоча, безумовно, захисна функція найчастіше є основною.

Крім того, це розширення можливостей виготовлення повітряно-бульбашкових плівок, а також використання в їх виробництві різних за своїми характеристиками комбінованих матеріалів уможливило розширення лінійки пропозицій від виробників ЗПС. Так, наприклад, постійні покупці ЗПС у Миколаєві чудово знають, що основна продажна модель пухирчастої плівки – це рулон шириною 1 метр з діаметром бульбашки 10 міліметрів. Нехай і різної довжини. При цьому на ринку міста можна запросто побачити безліч інших модельних варіантів повітряно-пухирчастої плівки. Наприклад, діаметр бульбашки може бути 15 або 25 мм, ширина намотування складати 125 або 150 см, а колір повітряно-бульбашкової плівки з прозорого «перетворюватися» практично в кожний. І так далі, це лише кілька основних напрямків модельних експериментів з повітряно-пухирчастою плівкою. Взагалі ж, виробники сильно експериментують з цим пакувальним матеріалом – якщо можливості виробничого обладнання та сировини дозволяють, то чому б і ні?

Основне, скажімо так видове, відмінність в асортименті пропозицій щодо повітряно-бульбашкової плівки полягає в кількості шарів. Так, є двошарова повітряно-бульбашкова плівка і тришарова. Друга ж важлива відмінність полягає в товщині плівкового полотна. В принципі, тут все зрозуміло навіть без особливих пояснень: щільніша плівка здатна забезпечувати якісніший обгортковий і амортизаційний захист. Це ж стосується і кількості шарів у повітряно-бульбашковій плівці. Діаметр пляшечки, безумовно, теж грає свою роль, але не настільки важливу, як щільність плівкового полотна і кількість шарів цих полотен. Таким чином, при продажі різні моделі пухирчастої плівки маркуються виходячи з цих основних складових, де літери «Д» і «Т» позначають кількість шарів (два і три відповідно), а цифри після літери показують товщину кожного плоского шару плівки.

Зрозуміло, що від кількості шарів ЗПС та її щільності безпосередньо залежить формат її використання. Що двошарова повітряно-пухирчаста плівка , що тришарова повітряно-пухирчаста плівка експлуатуються як пакувальний або прокладний матеріал виходячи з особливостей і різновидів. При цьому, якщо ви захочете купити ВПП в Миколаєві, то виробники пухирчастої плівки зможуть запропонувати вам різні варіанти по довжині і ширині пухирчастої плівки, різні варіанти за розміром самих бульбашок, можливо, навіть за кольором і відтінком. Тобто, не дуже важливо, двошарова пухирчаста плівка вам потрібна або тришарова, в будь-якому випадку, на ринку Миколаєва ви практично гарантовано зможете підібрати максимально прийнятний варіант, так як різноманітності пропозицій більш ніж вистачає.


Двошарова та тришарова пухирцева плівка у Миколаєві.

Процесс изготовления воздушно-пузырчатой пленки Найчастіше визначальним чинником вибору при покупці бульбашкової плівки є питання ціни. Звичайно, тришарова повітряно-бульбашкова плівка коштує дорожче, ніж двошарова, хоч і забезпечує більш якісний захист. Але чи завжди такий сильний захист є обов'язковим? Цілком ні. Треба розуміти, що на практиці всі ці відмінності між двошаровим і тришаровим ЗПС, звичайно, помітні, але це якщо їх прямий порівнювати при одночасної експлуатації. При стандартному форматі упаковки товарів та вантажів для їх зберігання та/або перевезення такі відмінності не будуть такими відчутними. Двошарова пухирчаста плівка сама по собі здатна вирішити більшість пакувальних завдань і позбавити своєю надійністю вас від практично будь-якого головного болю при перевезенні або зберіганні крихких товарів, що легко б'ються. Таким чином, тришаровий вид ЗПС відрізняється від двошарового вищою ціною в Миколаєві, наявністю ще одного додаткового плоского шару, а також, зрозуміло, вищою живучістю та зносостійкістю. Наявність додаткового плоского шару знижує функціональне навантаження на пухирцевий шар, подовжуючи таким чином його термін служби. У такому вигляді пухирцевий шар знаходиться посередині, але виконує рівно ті ж функції - за аналогією з тришаровим гофрокартоном.

Друга важлива відмінність тришарової повітряно-бульбашкової плівки від двошарової - це більш надійна упаковка в цілому. Додатковий плоский шар дозволяє використовувати таку пухирчасту плівку навіть для пакування товарів та предметів з гострими краями, що для двошарової пухирчастої плівки взагалі не рекомендується. А тут, якщо раптом внутрішній плоский шар прорветься, для захисту упакованих товарів чи вантажів від бруду, пилу та рідин залишається ще один – цілий та неушкоджений. Тришарова повітряно-бульбашкова плівка має більш високий показник міцності і міцності на розрив, ніж 2-х шарова ВПП . Так, хоч тришарова бульбашка в Миколаєві і продається за вищою ціною, ніж двошарова, руками таку плівку не розірвати – потрібні ножиці. Втім, безумовно, якщо тришарова повітряно-бульбашкова плівка гарної якості та виготовлена згідно з технологією. Ця особливість дозволяє використовувати 3-х шарову ЗПС у величезній кількості ситуацій. Перевезення та зберігання звичайних товарів – це вже дуже делікатний і непростий процес. А що якщо потрібно зберігати чи перевозити, щось гостре, тендітне і водночас дуже цінне? А якщо вантаж, що перевозиться, ще й вкрай сприйнятливий до впливу різного роду зовнішніх впливів? У таких ситуаціях саме тришарова повітряно-бульбашкова плівка зможе захистити вантаж і повністю зберегти його властивості. Подайте для прикладу ситуацію. Будь-який продавець електронної техніки побоюється псування товару під час вантажоперевезень від сколів, подряпин та ударів. Дана продукція моментально втрачає товарний вигляд і фактично підлягає ремонту та заміні зіпсованих деталей. А заміна та ремонт – справа досить дорога, як, втім, і сама продукція цього типу. І що у таких випадках робити? Як зберігати та перевозити? Саме тришарова повітряно-бульбашкова плівка рятує від усіх цих небезпек та фінансових ризиків. Запакований у тришарову ВПП телевізор або комп'ютерний монітор будуть надійно захищені та практично гарантовано доїдуть до місця призначення цілістю та безпекою. Крім того, тришарова повітряно-бульбашкова плівка має досить широкий діапазон робочих температур – від +80°С до -60°С. Ця особливість дуже важлива для зберігання та перевезення багатьох товарних груп. Адже ні для кого не секрет, що перевезення здійснюються за будь-якої погоди – аби дорожнє полотно дозволяло. Тому продукція часто перевозиться і в дику спеку, і у лютий холод. І якщо багато інших пакувальних матеріалів у таких умовах втрачають свої властивості, то тришарова повітряно-бульбашкова плівка зберігає всі свої характеристики та особливості у вихідному стоянні.

Двошарову повітряно-бульбашкову плівку в Миколаєві сьогодні можна купити на порядок дешевше, ніж тришарову. Приблизно о пів на. Так, якщо ціни на стометрові рулони двошарової повітряно-бульбашкової плівки в місті починаються від 500 гривень за рулон, то ось за тришарову ЗПС такого ж формату намотування вам доведеться заплатити не менше 1000 гривень. Можливо, звісно, десь ви й зможете знайти і за 900+ гривень, але все одно різниця в ціні залишається більш ніж відчутною. Але це цілком закономірно, оскільки двошарова пухирцева плівка незалежно від щільності, довжини та ширини у виробництві обходиться дешевше. Тож така ситуація зберігатиметься ще довго. Двошарова ВПП є пакувальною плівкою з поліетилену високого тиску, структура якої обмежується двома різними шарами, а не трьома – один гладкий шар і один пухирцевий шар. Таким чином, як ми сказали раніше, статичні та механічні навантаження на пухирчастий шар вище, тому його знос відбувається швидше. Гладкий шар у двошаровій пухирцевій плівці служить захисним бар'єром для товарів, що упаковуються від бруду, пилу і вологи. А шар бульбашок, у свою чергу, потрібен для того, щоб створити бар'єр, що амортизує, який захистить упакований товар від різного роду зовнішніх впливів.

Двошарову пухирчасту плівку використовують як упаковку в процесі перевезення або зберігання крихких і ніжних товарів. І якщо з тендітними товарами все зрозуміло, то що означає «ніжні»? Насправді багато чого. До таких товарів відносяться різні види продукції з чутливим типом покриття. Наприклад, телевізори. Тут все зрозуміло: екран телевізора або монітора не повинен бути подряпаний. Але до тих же «ніжних» товарів часто належать і різні меблі. Хоча це і дивовижно на перший погляд, але в Миколаєві пухирчасту плівку часто купують для упаковки предметів інтер'єру з дерева. Так що висновок тут може бути тільки один: ця, досить умовна «ніжність» товарів визначається самими виробниками продукції, як і ступінь використання повітряно-бульбашкової плівки в їх упаковці. Загалом, на сьогоднішній день поширеним варіантом застосування 2-х шарової ЗПС у Миколаєві є обгортання картин, побутової та офісної техніки, сувенірної продукції, меблів, посуду та багато іншого. Такий широкий формат застосування обумовлений насамперед здатністю двошарової повітряно-бульбашкової плівки забезпечити збереження та цілісність готової продукції практично в будь-яких умовах перевезення чи зберігання, можливістю за допомогою ЗПС повністю вберегти товар від більшості зовнішніх впливів.


Як саме використовують повітряно-бульбашкову плівку в Миколаєві найчастіше і чому?

Воздушно-пузырчатая пленка для упаковки Використання пухирчастої плівки в Миколаєві безпосередньо походить від парадигми її експлуатаційних можливостей. Це плівка, яка може забезпечити надійний обгортковий і амортизаційний захист для представників цілої низки товарних груп. І використовують її, зрозуміло, відповідним чином. Як правило, це транспортна товарна упаковка, вантажна упаковка та поштова упаковка, упаковка негабаритних вантажів, упаковка важких вантажів, а також упаковка крихких товарів, про яку ми говорили раніше. У всіх цих ситуаціях повітряно-бульбашкова плівка виділяється своєю надійністю, довговічністю і практичністю. Крім того, на відміну від більшості поліетиленових плівок повітряно-бульбашкова плівка не є одноразовою упаковкою. Нею можна користуватися не те, що неодноразово, а цілком собі тривалий термін. Зрозуміло, якщо експлуатаційних рекомендацій було дотримано, і плівка залишилася ціла і неушкоджена. Так, наприклад, будь-які серйозні механічні пошкодження для ЗПС небажані, на полотно не повинно бути порізів. Бульбашки також мають бути цілими, але тут треба ще дивитися та оцінювати. Якщо на 1 м2 є кілька пошкоджених або бульбашок, що лопнули, то це цілком припустимо і в межах норми. Інша річ якщо на той же квадратний метр навпаки цілих залишилося лише кілька бульбашок – тоді така повітряно-бульбашкова плівка годиться тільки для обгорткової упаковки. І все одно адже нею можна користуватися і досить ефективно!

Окремо ж в експлуатації повітряно-бульбашкової плівки стоїть упаковка великогабаритних продуктів і вантажів, особливо з чутливими типами покриття. Різні сучасні телевізори, холодильники, пральні машинки, кухонні плити, варильні поверхні – все це практично неможливо зберігати та перевозити без повітряно-бульбашкової плівки. Можна, звичайно, використовувати й альтернативну упаковку зі схожими захисними можливостями, але чи коштує, якщо ВПП коштує дешевше? У будь-якому випадку, великогабаритна товарна та транспортна упаковка – це ті сфери застосування, які сьогодні забезпечують найбільше споживання ЗПС у Миколаєві, безпосередньо впливаючи на її попит та пропозиції. Чи замислювалися ви коли-небудь, чому найактивніше бульбашкова плівка купується в рулонах шириною від 1 метра і більше, а довжина намотування в таких роликах становить від 50 до 100 метрів? Адже випускати пухирчасту плівку можна, в принципі, в будь-якому вигляді. Так, саме тому, що в такому форматі бульбашкова плівка найбільш зручна у використанні за своїм найпопулярнішим призначенням – в упаковці великогабаритних або негабаритних товарів, особливо з чутливими типами покриття. Спробуйте, наприклад, надійно упаковати телевізор з діагоналлю, скажімо, в 52 дюйми в пухирцеву плівку шириною 10 сантиметрів. Ось у тому й справа.

Двошарова пухирцева плівка гарної якості та рідше тришарова сьогодні в Миколаєві активно купується різними транспортними компаніями, а також виробниками різної електроніки та побутової техніки, а також поштовими операторами для пересилання вантажів такого типу. Такий пакувальний матеріал, як пухирчаста плівка, незамінний при переїзді: він ідеально підходить для упаковки офісної та побутової техніки, меблів та предметів інтер'єру, посуду. Пухирчасту плівку використовують і для заводського пакування багатьох товарів (від холодильників до сувенірів), щоб під час транспортування та зберігання захистити їх від появи вм'ятин, сколів, тріщин або подряпин. Повітряно-пухирчаста плівка забезпечує надійний захист будь-яких товарів та вантажів від механічних пошкоджень. Має високий рівень вологостійкості і практично нічого не важить. Якісна бульбашкова плівка - це поєднання високої міцності та відмінної еластичності, що дає можливість використовувати її для зберігання та перевезення товарів та вантажів абсолютно різних розмірів та габаритів, причому як габаритних, так і негабаритних. Але, що найважливіше, на відміну від двошарового гофрованого картону, який, по суті, використовується в тих же цілях, бульбашкова плівка може контактувати з абсолютно будь-якими типами покриття, навіть з найчутливішими. Найбільш яскравим прикладом, що підтверджує цю тезу, є упаковка телевізорів та моніторів для комп'ютерів. У Миколаєві для зберігання та перевезення таких товарів застосовується виключно повітряно-бульбашкова плівка.

Крім того, існує низка пакувальних завдань у перевезенні та зберіганні товарів та вантажів, коли без бульбашкової плівки обійтися просто не можна. Дивіться, наприклад, на відміну від споживчої упаковки, яка є невід'ємною частиною товару та продається разом з ним, транспортна упаковка служить тільки для транспортування різних вантажів. Причому в Миколаєві така упаковка переважно великогабаритна, а самі товари неоднорідні за своїм складом, конструкцією, розмірами. У них можуть бути дуже чутливі елементи або деталі, які від найменшої тряски або удару можуть стати непридатними. Ну, а важливим призначенням повітряно-пухирчастої плівки є захист товарів від пошкодження у процесі перевезення. Тому далі перед перевізником стоїть вибір: використовувати бульбашкову плівку для захисту товарів або використовувати додаткові картонні захисні елементи (вкладиші, амортизатори, картонні осередки, решітки і т.п.) або зовсім двошаровий гофрований картон. Начебто вибір за самим споживачів упаковки в даному випадку, але насправді ні, тому що для захисту низки товарів і вантажів можна використовувати виключно пухирчасту плівку через особливості їх конструкції та покриття. Втім, ми це питання ми вже докладно розглядали на початку статті, тож не будемо повторюватися. Ну, а що стосується пухирчастої плівки, то вона надійно захищає вироби, що перевозяться не тільки від механічних впливів, але і від впливу вологи і пилу, випадкових подряпин і порізів. Вона добре переносить певний площинний і торцевий стиск, вібраційні дії і навіть падіння з невеликої висоти.

Ну і на цьому ми, мабуть, закінчимо. І насамкінець хочемо вам нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити повітряно-пухирчасту плівку в рулонах в Миколаєві дешево, а також іншу упаковку та гофротару недорого оптом та в роздріб. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок у Миколаєві. Величезний вибір різноманітної упаковки в Миколаєві. Продаж упакування від виробника в Миколаєві будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин на будь-який вид пакувальних матеріалів. Професійні менеджери-консультанти. Ну і головне - це можливість купити повітряно-пухирчасту плівку дешево зі складу в Миколаєві, низька ціна на двошарову пухирчасту плівку в Миколаєві. Всі ці та багато інших переваг чекають на вас при замовленні повітряно-бульбашкової плівки та інших пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн