Продаж паперу для пакування в Миколаєві: види, типи та моделі

Пакувальний папір у загальному сенсі цього поняття є першим видом упаковки. Саме з використання паперу для пакування або обгортки чогось почалася історія використання пакувальних матеріалів загалом. Застосування паперу для упаковки сьогодні дещо відрізняється від того, як це виглядало колись давно, на початку використання паперу для упаковки. Однак основна мета та завдання паперу як пакувальний матеріал залишився незмінним – папір покликаний захистити та вберегти упаковані предмети від різного роду зовнішніх впливів. По суті, це можна сказати і до всієї упаковки в цілому. Однак не дивуйтеся, почалася упаковка колись давно саме з паперу, так що тут все закономірно. Продаж паперу для пакування в Миколаєві сьогодні безпосередньо залежить від загальноукраїнських тенденцій попиту на різні папери, а також від найбільш популярних способів його застосування. Проте, за великим рахунком, папір для пакування чогось сьогодні в Миколаєві купується приблизно такий самий, як і, скажімо, двадцять років тому. У ціні ті самі щільності паперу, формати паперу, колір і розмір паперового полотна. Але тепер вже з набагато більшими варіаціями на кшталт паперу та можливостями його застосування в упаковці. Тому в цій статті ми розглянемо найбільш популярні сфери використання паперу для пакування чогось у Миколаєві з акцентом, звичайно, на товаротранспортні та виробничі пакувальні операції. І заразом визначимо, як види паперу для пакування сьогодні в Миколаєві купуються найчастіше і чому. Ну, а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент різних паперів для пакування товарів, вантажів, подарунків тощо, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Оскільки саме тут можна купити будь-який папір для пакування за найнижчою у Миколаєві ціною за квадратний метр та за кілограм. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Папір – один із найпопулярніших видів упаковки у Миколаєві сьогодні

Упаковочная бумага для товаров и грузов Високі обсяги використання паперу для пакування , як пакувальний матеріал і для створення іншого пакування на основне папери сьогодні в Миколаєві обумовлені кількома речами. По-перше, це дешевизна та заповнюваність сировини. Будь-який папір, що використовується в пакувальних цілях, є вдруге матеріалом, що переробляється, з якого можна виробляти упаковки після спеціальної переробки. Цей факт також впливає на відносно низькі ціни на папір та паперову сировину у Миколаєві. Так, наприклад, найпростіший сірий чи бурий обгортковий папір у місті можна купити великим оптом за ціною від 9 гривень за кілограм. Ну і, відповідно, чим менші обсяги при купівлі паперу, тим вищою буде її ціна за 1 кг. Інша річ, що навіть якщо купувати папір для пакування невеликими тиражем, він все одно не коштуватиме якихось космічних грошей. Наприклад, ролик навіть дуже міцного крафт-паперу вагою один 1 кілограм не коштуватиме дорожче за двадцять гривень. Звичайно ж, такі демократичні ціни на всі види паперу для пакування в Миколаєві дуже сприяють підвищенню попиту на нього та збільшують середньорічні обсяги споживання паперу для пакування в Миколаєві.

Втім, така ж тенденція відноситься і до одношарових та багатошарових картонів, оптові ціни на які сильно впливають на споживчий попит. Але це цілком логічно і закономірно, так папір і картон дуже схожі і їх часто дуже важко розділити візуально або навпомацки. Зате папір і одношарові (не кажучи вже про багатошарові) картони легко розмежовувати за товщиною та щільністю. Зазвичай товщину картону прийнято виражати в одиницях виміру довжини – 1 міліметр, два, три тощо. А ось поняття «товщина паперу» виражається у кількості одиниць її густини, тобто у кількості грамів на один метр квадратний. До паперу належить продукція, що має номінальну масу 1 м2 до 150-170 г (товщина понад 0,3 мм). Однак деякі виробники паперу та картону у Миколаєві піднімають цю умовну межу поділу до 250 гр/м2. Так що зазвичай тонкими одношаровими картонами вважаються матеріали, що мають щільність понад 150 гр/м2. А ось товсті та міцні картони мають щільність від 400 до 1200 гр/м2.

Як би там не було, будь-який папір , що використовується для упаковки, має певні характеристики міцності та експлуатаційні, які також дуже сильно впливають на її попит і лояльність споживачів. Тут, щоправда, папір має як плюси, так і мінуси, оскільки папір для пакування – це сировина натурального походження. І найчастіше у виробництві пакувального паперу не використовуються синтетичні добавки. Тому на вплив деяких зовнішніх впливів та особливо погодних факторів будь-який пакувальний папір без додаткової обробки реагує не дуже добре. Інша справа, що існує маса ситуацій і пакувальних завдань, де абсолютно не потрібні такі якості. І в таких ситуаціях неймовірна практичність та дешеві ціни на папір для пакування у Миколаєві відіграють вирішальну роль. Але і в принципі як пакувальний матеріал спеціалізований папір показує себе добре. Але, знову ж таки, спеціалізована! Справа все в тому, що целюлозна та макулатурна сировина, з якої виробляють усі види паперу, неймовірно гнучкий за своєю суттю тип вихідного матеріалу. Приблизно за аналогією з пластиліном – так і папір для пакування в процесі виробництва можна зробити найрізноманітніший. І ось тому деякі види паперу не годяться і не використовуються для упаковки. А інші – навпаки, використовуються та дуже активно.

Усі види паперів, що так чи інакше застосовуються як пакувальний або обгортковий матеріал, прийнято називати просто пакувальним або обгортковим папером. За великим рахунком сьогодні різниця в цих термінах зрозуміла лише фахівцям, які добре вивчили всі тематичні ГОСТи та нормативні акти. А ось прості споживачі в Миколаєві зазвичай просто запитують: де купити пакувальний папір, скільки коштує пакувальний папір, оптові ціни на пакувальний папір і так далі, маючи на увазі цілу низку різних за своїм типом паперів. Для споживачів будь-який папір для упаковки – це автоматичний пакувальний папір , навіть якщо він, наприклад, креповий або жатий. При покупці паперу для пакування споживачі у Миколаєві частіше звертають увагу не на теоретичні відмінності між різними видами та сортами паперів, а на його особливості. Наприклад, міцність на розрив і вигин, стійкість площинного і торцевого стиску, ступінь білизни або її відсутність, непрозорість, відмінні друковані характеристики, теплостійкість, можливість рециклінгу і так далі. І, зрозуміло, навіть непосвячений у тему споживач звертає свою увагу на те, чи є у того чи іншого паперу для пакування якісь недоліки. Серед усіх можливих недоліків паперу для пакування найкритичніше на рівень споживчого попиту впливають такі: низькі бар'єрні властивості для газів, пари, аромату (запаху); висока гігроскопічність і швидка намокання, втрата міцності у вологому стані (низька вологоміцність), неможливість термозварювання (тільки склеювання).


Як виготовляється папір для пакування в Миколаєві?

Производство упаковочной бумаги Виробництво будь-якого паперу для пакування в Миколаєві так чи інакше починається з целюлози. Це основна сировина, з якої виготовляється папір. Втім, те саме можна сказати і про картони з гофрокартонами. Деревна целюлоза часто так і називається - первинна сировина, тому що саме з неї починається будь-яке виробництво паперових матеріалів . А ось далі вже починаються варіанти та різновиди у підходах, які обумовлюються тим, який саме папір має вийти у результаті. Що стосується саме пакувального паперу, який застосовується для пакування чогось так би мовити «в чистому вигляді», то тут використовується хімічно перероблена деревина хвойних або листяних порід дерев. Вихідною сировиною для одержання такої целюлози є подрібнена на тріску деревина. У сульфатному (найбільш застосовуваному) методі використовується деревина будь-яких порід. Її обробляють шляхом варіння в сульфатному лугу, що містить 9-10% NaOH температурі 165 -170 ° С і тиску 0,6-0,8 МПа. Сульфітний метод застосовують переважно для хвойних порід, обробляючи тріску сульфітним лугом, який містить сірчисту та сірчану кислоти у вигляді гідросульфітів натрію, магнію, кальцію та амонію при 130-155 ° С та тиску 0,5-0,8 МПа. Варіння деревини в обох методах триває не менше 5-7 год. Після варіння: целюлозної маси видаляють механічні домішки і, якщо необхідно, піддають додаткової хімічної обробки - відбілювання. Відбілювання проводять хлорсодержащими окислювачами (хлор або ангідриди його кислот) або сполуками, до складу яких входить активний кисень (пероксиди). Сточки зору екології останній спосіб обробки є кращим. Це якщо говорити коротко. Більш докладно про сульфатний та сульфітний способи виробництва паперу з целюлозної сировини ми розповідали в окремих статтях, які ви можете знайти на сторінках нашого блогу. Ну, а ми рухатимемося далі.

Для того щоб папір був ефективним як пакувальний матеріал, його виробляють із слабопровареної довговолокнистої сульфатної целюлози. Завдяки цьому основною відмінністю пакувального паперу від, наприклад, паперу письмового або офсетного є наявність підвищеної міцності до механічних пошкоджень, стійкість на розрив, а також посилений опір впливу зовнішніх факторів. Упакований у такий папір товар буде відмінно захищений від сонця, бруду та пилу, а також від вологи – дощу та снігу. Однак у разі впливу вологи слід зробити невелике застереження. Ні для кого не секрет, що папір (нехай навіть найщільніший і міцніший) і матеріали на його основі розмокають від впливу вологи, втрачають свої властивості і, як наслідок, стають непридатними. Але для того, щоб паперова упаковка зіпсувалася, вологи має бути достатньою. Поняття «достатнє» в даному випадку залежить від виду паперової упаковки, тому, якщо говорити про папір, призначений для упаковки, те, щоб вона розмокла та зіпсувалася, намочити її потрібно дуже сильно. Як ви самі можете помітити, будь-який папір для упаковки практично за всіма експлуатаційними показниками надійніший, ніж будь-який інший папір без спеціальної, вузькоспрямованої обробки. Тому саме її активно використовують у Миколаєві як пакувальний та обгортковий матеріал. Для обгортки різних вантажів у процесі зберігання та перевезення, для прокладання між різними рядами товару, коли потрібно зберегти одиниці продукції від псування від впливу один з одним. Відмінним прикладом активного застосування пакувального паперу в Миколаєві є зберігання та перевезення легких та крихких предметів, скляної тари, наприклад, пляшок з вином або іншими видами лікеро-горілчаної продукції. Також поширеною сферою застосування пакувального паперу є упаковка медичних препаратів та різної супутньої продукції. Справа все в тому, що спеціалізований пакувальний папір має дуже придатну для таких цілей структуру волокон, а тому папір чудово стерилізується і зберігає стерильність упакованих у неї предметів, наприклад, медичних рукавичок тощо.


Використання пакувального паперу для зберігання та перевезення продуктів харчування та харчових товарів у Миколаєві

Упаковочная бумага для пищевых товаров Найбільш затребуваний пакувальний папір сьогодні у Миколаєві у сфері продуктів харчування. Точніше сказати, тут мають на увазі і виробництво, і зберігання, і перевезення, і навіть реалізація такого роду продукції. Справа в тому, що саме продукти харчування та харчові товари є найбільш чутливими до умов їх виробництва та реалізації. Особливо така група товарів дуже чутлива до екологічності упаковки. Пакувальний папір у цій ситуації не тільки максимально безпечний, оскільки може контактувати з абсолютно будь-якими харчовими товарами, але ще й дуже вигідним за ціною. Ну, і не варто забувати про те, що пакувальний папір не просто може безпечно контактувати з будь-якими продуктами харчування, але ще й при цьому не залишає ні смаку, ні запаху, ні слідів після себе.

Візьмемо, наприклад, упаковку їжі на винос. У що найчастіше упаковуються свіжоприготовлені бургери, пиріжки, тортики, тістечка та інший фаст-фуд? Звичайно ж, в пакувальний папір чи якісь пакетики з нього виготовлені. Більше того, пакувальний папір для фастфуду в Миколаєві – сьогодні найпоширеніша та найзатребуваніша упаковка! Завдяки своїм жиро- та вологозахисним властивостям, універсальності, практичності та доступній ціні, пакувальний папір для бургерів, наприклад, використовується практично в кожному кафе чи ресторані швидкого харчування. Тим більше, що як споживча упаковка, яка несе певне рекламне чи інформаційне навантаження, пакувальний папір дуже вигідна і з усіх боків зручна упаковка. Вона неймовірно практична та дешева, а нанесення на таку обгортку логотипу, контактних даних, оформлення в індивідуальному дизайні в Миколаєві коштує недорого. Більше того, що стосується упаковки їжі на винос або упаковки продуктів харчування різної температури нагріву або охолодження, тільки пакувальний папір може стати універсальним та дійсним надійним пакуванням. Навіть ті ж картонні коробки не завжди підходять або не завжди будуть доречні. Все це ускладнюється ще й тим, що продукти харчування відносяться до категорії вантажів, що швидко псуються. Є, звичайно, низка винятків, але їх не так багато. Крім того, продукти харчування мають властивість убирати запахи та смаки, тому до підбору упаковки для їх перевезення або зберігання підходять з особливою ретельністю. Неправильне чи недбале поводження з харчовими товарами під час транспортування може призвести до безповоротного псування вантажу та, відповідно, до фінансових втрат. Тому вибирати пакувальні матеріали для продуктів необхідно завжди з особливою ретельністю.

Чого саме можна уникнути, якщо використовувати пакувальний папір як упаковку для харчових товарів та продуктів харчування? Насправді, дуже багато неприємних моментів. Давайте почнемо з того, що давайте з'ясуємо, чому найчастіше виникає псування продуктів харчування під час перевезення та зберігання. Найчастішими причинами псування продуктів харчування при перевезенні є дві: це псування вантажу через неправильний вибір упаковки (вона просто не відповідає особливостям даного типу перевезення та формату упакованого вантажу), а друга причина – це псування вантажу внаслідок неправильно підібраного температурного режиму та інших умов перевезення та зберігання. Здавалося б, до чого тут пакувальний папір ? А саме з її допомогою можна надійно упаковувати будь-які харчові товари незалежно від температурного режиму перевезення чи зберігання продуктів! Давайте на конкретному прикладі. Припустимо, що ви збираєтеся відвозити на продаж свіжі яблука та груші. І, відповідно, з метою економії є сенс використовувати універсальний пакувальний матеріал, який буде корисним і при перевезенні, і при зберіганні. Здійснення даного перевезення можливе як у транспорті з відкритим кузовом, так і із закритим. Як основна тара нам допоможуть спеціальні фруктові лотки, а ось чим їх прикривати, щоб товар не завітрювався? Дивіться, як відомо, звичайне атмосферне повітря складається на 21% з кисню, 0,03% з вуглекислого газу та на 79% з азоту. У таких умовах продукти мають необмежений доступ до необхідного обсягу кисню, а також мають необмежену можливість виробляти вуглекислий газ. Це звичайні «вуличні» умови, у яких виростають груші та яблука. Але при цьому і процес їхнього «старіння» також буде стандартним, тобто надто швидким. Нам це, звичайно ж, не підходить, адже ми хочемо продати цей продукт, а отже, він має якомога довше мати товарний вигляд. І на допомогу в цій ситуації нам прийде пакувальний папір гарної якості . Вона не тільки захистить ці продукти від зовнішніх впливів, але й згодом може послужити для застилання прилавка на вітрині. А це, своєю чергою, ще й дозволить вам добре заощадити.


Де купити пакувальний папір в Миколаєві за цінами виробника?

Упаковочная бумага от производителя І на завершення давайте поговоримо про те, де сьогодні у Миколаєві можна купити справді якісний папір для пакування? Як би це банально не звучало, власне, у виробників паперу та паперових товарів. Сьогодні у місті купити пакувальний папір пропонують різні заводи-виробники. Але здебільшого такі пропозиції стосуються категорії «великий опт». Однак є й виробники паперу, у яких можна купити пакувальний папір за цінами виробника в Миколаєві дрібним оптом і навіть в роздріб. Наприклад, купити пакувальний папір різної густини вагою від 1 кілограма. Найбільш вигідні оптові та роздрібні ціни на будь-який папір для пакування в Миколаєві сьогодні може запропонувати вам інтернет-магазин «Експрес Упаковка». Це офіційний інтернет-магазин однойменного виробника гофротари, картонної та паперової упаковки. Тому ціни на пакувальний папір та інші папери для пакування тут відповідні.

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити пакувальний папір недорого в Миколаєві в рулонах різного намотування в широкому асортименті. Ми продаємо якісний папір для пакування різної щільності за найнижчими цінами у місті, причому за готівковий та безготівковий розрахунок. Також у вас є можливість замовити якісний пакувальний папір будь-якої щільності в рулонах зручного вам формату – відмінних за довжиною намотування та шириною від представлених на даний момент у каталозі нашого офіційного інтернет-магазину. Компанія «Експрес Упаковка» є лідером з продажу недорогого та якісного пакування в Україні. Наша компанія займається виробництвом та продажем різних пакувальних матеріалів для будь-яких типів упаковки. Одним з найбільш популярних видів нашої продукції є пакувальний папір, а також його різновиди: крафт-папір, харчовий папір, кольоровий подарунковий папір та папір для гофрування. Ми пропонуємо купити пакувальний папір як оптом, так і в роздріб від 1 кг. Тобто кожен наш клієнт може вибрати для себе максимально зручний і вигідний за ціною формат купівлі якісного паперу для пакування в Миколаєві.

Відразу ж хочемо звернути вашу увагу, що всі представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» моделі пакувального паперу суворо відповідають заявленим цифрам у картці товару. Ми цінуємо довіру наших клієнтів, тому особливо ретельно стежимо за точністю інформації, вказаною у характеристиці товарів компанії. Купивши у нас недорого оптом чи в роздріб пакувальний папір у рулоні довжиною намотування, наприклад, 100 метрів, ви дійсно отримаєте папір такого розміру. Ми не використовуємо у своїй роботі незвичні для України одиниці виміру, наприклад, фути чи дюйми, купуючи у нас, ви отримаєте не тільки якісний пакувальний папір, але й можливість самостійно і без зусиль вибрати та купити дешево пакувальний папір за готівковий чи безготівковий розрахунок у рулонах або у листах. Продаж здійснюється по всій території України.

Рулони пакувального паперу будь-якої довжини, представленої в широкому асортименті в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», є циліндрами, утвореними намотуванням паперового полотна і без втулки. Тобто, у нас ви можете купити пакувальний папір дешево в Миколаєві за найчеснішою ціною. Форматом рулону паперу є висота цього циліндра. Формат рулону паперу для пакування виражається в міліметрах незалежно від його довжини та щільності. Всі ці дані вказуються в метрах або міліметрах. Вага рулонного паперу для пакування – це вага чистого паперу, вільна від ваги амбалажу (зовнішня упаковка рулону пакувального паперу називається амбалажем, амбалаж захищає рулони паперу при завантаженні, перевезенні та вивантаженні від пошкоджень та забруднень) та картонної втулки. Ми продаємо пакувальний папір щільністю оптом та в роздріб вагою нетто.

Також у нашому інтернет-магазині ви можете купити пакувальний папір у роликах та бобінах великого розміру. Наприклад, 400, 500 і навіть 1000 кілограмів у рулоні. Формат такого пакувального паперу дещо відрізняється від того, в якому вигляді ми продаємо пакувальний папір дрібним оптом чи вроздріб. Але й ціни на пакувальний папір у бобінах у Миколаєві на вас чекають дуже низькі. Так, пакувальний папір великої довжини намотування обов'язково намотаний на картонну втулку. Внутрішній діаметр такої втулки зазвичай становить 76,2 мм. Картонна втулка призначена для насаджування на вал машини для розмотування для подальшої розмотування рулону паперу. Тому якщо вам потрібний недорогий пакувальний папір для розмотування рулонів машинним способом, в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете вибрати і купити такий-папір за найнижчими цінами в Миколаєві. Вага великих рулонів змінюється в межах від 100 кг до 1000 кг і навіть більше.

Різні моделі пакувального паперу, представленого в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», відрізняються між собою не лише вагою, форматом та ціною, але й безліччю експлуатаційних характеристик та візуальних особливостей. Наприклад, рівнем опору до механічних впливів, кольором, шорсткістю і фактурою поверхні, типом покриття, що наноситься зверху. Крім того, у нас ви можете вибрати та купити недорого пакувальний папір різної щільності як у листах, так і в рулонах, як у наявності, так і на замовлення. Крім того, якщо вам потрібна порізка або розмотування паперу для пакування, то цю послугу ви також можете замовити в нашій компанії. Для того, щоб замовити пакувальний папір за індивідуальними параметрами в Миколаєві, вам потрібно лише зателефонувати менеджерам нашої компанії за одним із наведених нижче телефонів та оформити замовлення за їх допомогою. Крім того, якщо вам потрібний пакувальний папір оптом у бобінах великої ваги, ви можете надіслати заявку з детальною вказівкою характеристик такого паперу на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка». У всіх інших випадках вам достатньо лише оформити покупку пакувального паперу в Миколаєві в нашому інтернет-магазині.

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення на виробництво, перемотування та різання на аркуші пакувального паперу в Миколаєві складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Після чого з вами обов'язково зв'яжеться представник нашої компанії, щоб обговорити нашу подальшу взаємовигідну співпрацю.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн