Тришаровий гофрокартон у Миколаєві: види, типи та сфери застосування

Гофрований картон є одним із найпопулярніших видів сировини для виробництва упаковки. Крім того, як ви, напевно, знаєте, його використовують і в транспортних операціях і при зберіганні тих чи інших товарів та особистого майна. Популярність гофрованого картону у господарському житті Миколаєва не викликає жодних сумнівів. Його тут купують часто й у різних варіаціях типу, виду та розміру. Але який саме тришаровий гофрокартон користується найбільшим попитом – поки що не цілком зрозуміло. І для того щоб це з'ясувати, ми проаналізуємо різні види та марки тришарового гофрованого картону, його формати та типи обробки, і заразом розберемося, для чого згодом використовується така сировина. Таким чином, з огляду на особливості застосування тих чи інших марок тришарового гофрованого картону, буде зрозуміло, який саме тришаровий гофрокартон сьогодні у Миколаєві найбільш популярний і чому. А допоможе нам у цьому асортимент гофрованого картону та виробів з нього, який пропонує компанія «Експрес Упаковка», оскільки дане підприємство не тільки продає дуже різний тришаровий гофрований картон, але ще й пропонує оптом і в роздріб величезний вибір виробів з такого гофрованого картону. Тобто, пакувальних та транспортних картонних коробок, різних прокладок та різноманітних додаткових елементів для більш надійного пакування товарів та вантажів – різних грат, вкладишів, обічаків тощо. Ну, що ж, давайте приступимо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Тришаровий гофрований картон у Миколаєві: загальна характеристика та потенціал застосування

Трехслойный гофрированный картон в листах Для початку давайте вже традиційно оцінимо можливості застосування листового гофрокартону в Миколаєві. Навіщо саме його тут використовують найчастіше? Звичайно, для виробництва картонних коробок. Ну, і як транспортне пакування іноді. Але загалом, попит на гофрований картон у Миколаєві залежить саме від попиту на ті чи інші види товарних та транспортних картонних коробок. Тому далі давайте спробуємо зрозуміти який саме гофрований картон і для яких коробок у Миколаєві сьогодні найпопулярніший. Отже, картонні коробки із тришарового гофрованого картону сьогодні є найпопулярнішим видом гофротари в Україні. У Миколаєві вони також мають найбільший попит серед усіх пакувальних матеріалів. Ну а оскільки сировиною для їх виробництва служить тришаровий гофрований картон різних марок, то і попит на нього досить високий. Більше того, в даному випадку не можна розділяти актуальність картонних коробок певного виду та попит на тришаровий гофрокартон – тут прямий взаємозв'язок.

Ну, добре, якщо ми знаємо, що популярність тришарового гофрокартону залежить від попиту на ті чи інші картонні коробки, то які, в такому разі, коробки в Миколаєві найчастіше купуються? Давайте спробуємо це зрозуміти, зрозуміло, спираючись на специфіку товаротранспортних операцій у цьому місті та його виробничий потенціал. Отже, як ви, напевно, знаєте, Миколаїв – це густонаселене місто на півдні України, на узбережжі Чорного моря. Це один із головних економічних центрів усього південного регіону на сьогоднішній день. Окрім відомих на весь світ корабельних та суднобудівних заводів, у місті добре розвинені й інші економічно важливі галузі: виробництво, торгово-промислова сфера, оптово-роздрібна торгівля, транспортна інфраструктура та сфера послуг. Через морський порт Миколаєва проходить щодня сотні тисяч одиниць товарів, а в самому місті підприємства різних галузей промисловості виробляють безліч готової продукції різного призначення. Безумовно, для упаковки всієї цієї різноманітності товарів і вантажів використовуються картонні коробки . І найчастіше – із тришарового гофрованого картону. Чому саме із тришарового? Ну, дивіться.

Тришаровий гофрований картон сьогодні є найпопулярнішим видом сировини для виробництва гофротари та картонної упаковки з низки об'єктивних причин. Це найбільш вигідна за ціною та швидкістю отримання сировина, яка дозволяє виготовляти дуже різну гофротару. Їх тришарового гофрованого картону справді можна отримати якісні картонні коробки, які підійдуть і для зберігання, і для продажу, і, що головне, для продажу товару. Причому товару практично будь-якого виду, типу, розміру та призначення. Саме з тришарового гофрованого картону можна отримати по-справжньому універсальну упаковку, яка не тільки впорається з усіма завданнями, що покладені на неї, але ще й обійдеться зовсім недорого за ціною. За рахунок чого упаковка із тришарового гофрованого картону виходить настільки функціональна? Як завжди, за сукупністю факторів. Будь-який тришаровий гофрований картон складається з двох плоских шарів - лайнерів, і одного внутрішнього - гофри, або флютинг. За рахунок цього тришаровий гофрований картон дозволяє отримати не просто обгортку для захисту товару від бруду та пилу, а міцну упаковку, здатну витримувати статичне та динамічне навантаження, штабелювання та тривале зберігання в не найкращих умовах. Простіше кажучи, при досить низькій ціні на коробки з тришарового гофрокартону вони позбавляють маси незручностей у процесі зберігання та перевезення товару. Тому 3-х шаровий гофрокартон використовується для виготовлення більшості видів споживчих і транспортних картонних коробок, призначеної для пакування для пакування продукції, що не сприймає статичне навантаження (згідно з ГОСТом). Крім того, тришаровий гофрокартон підходить і для виробництва допоміжних пакувальних елементів: обечайок, кришок, ґрат, прокладок, вкладишів тощо. Отже, не потрібно замовляти під такі пакувальні матеріали додаткову сировину – все можна виготовити з одного і того ж гофрокартону. Погодьтеся, це більш ніж зручно.

Тришаровий гофрокартон у Миколаєві можна купити різних марок. Однак далеко не всі вони використовуються для гофротари. Деякі марки 3-х шарового гофрокартону йдуть на виробництво лише додаткових комплектуючих картонних коробок, а інші види тришарки взагалі застосовуються лише як матеріал прокладки. Для виготовлення картонних коробок у Миколаєві застосовується тришаровий гофрований картон марок Т-21 - Т-25. Де буквене позначення вказує на кількість шарів у картоні (Т – три), перша цифра показує скільки у виробі плоских шарів, а останнє цифрове позначення (від 1 до 7) говорить про якість сировини. І що вище ця цифра, то краще гофрокартон. Причому кожна з цих марок тришарового гофрованого картону ще й буває з різним типом профілю. Профіль тришарового гофрокартону – це тип внутрішнього хвилястого шару. Його часто називають «гофра», «флютинг» чи «хвиля». Зрозуміло, залежно від призначення гофротари, передбачуваних навантажень на гофротару, типу товару, що упаковується або вантажу, а також від умов зберігання та використання гофротари, підбирається і певний тип профілю картонних коробок. А це, у свою чергу, відбивається на попиті на той чи інший вид тришарового гофрокартону у Миколаєві. Усього ж виділяють кілька профілів тришарового гофрокартону, які підходять для виробництва картонних коробок:

  1. Профили трехслойного гофрокартона Профіль гофрокартону "А" - або "велика" гофра. Ширина: 8.0-9.5 мм. Висота: 4.0-4.9 мм. Характеризується високою пружністю та застосовується при виготовленні картонних коробок для пакування м'якої та тендітної продукції (наприклад, вироби зі скла), також використовується для виготовлення вкладишів та інших внутрішніх елементів гофрокартонної упаковки.
  2. Профіль гофрокартона "В" - або "точна" гофра. Ширина: 5.5-6.5 мм. Висота: 2.2-3.0 мм. Використовується у виробництві гофроупаковки для продукції, що не потребує високих амортизаційних показників (упаковка для кондитерських товарів, господарських товарів, побутової хімії, швейних аксесуарів тощо).
  3. Профіль гофрокартона "С" - або "середня" гофра. Ширина: 6.8-7.9 мм. Висота: 3.1-3.9 мм. Характеризується гарною пружністю і стійкістю до різних механічних пошкоджень, середнім показником властивостей, що амортизують. Використовується для виготовлення пакувальних матеріалів для величезного спектру продукції. Підходить всім типів товарів. Є найкращим видом гофрованого картону з погляду співвідношення «ціна/якість».
  4. Профіль гофрокартону "D" - або "точна" гофра. Ширина: 3,8-4,8 мм. Висота: 1.9-2.1 мм.
  5. Профіль гофрокартона "Е" - або "мікрогофра". Ширина: 3,0-3,5 мм. Висота: 1.0-1.8 мм. Характеризується відмінною міцністю та стійкістю до статичних та механічних навантажень. Використовується при виробництві гофроупаковки для товарів малих і середніх габаритів, крихкої продукції, що легко б'ється. Основними видами упаковки з мікрогофрокартону є коробки складної форми висікання (самозбірні) та гофролотки.
  6. Профіль гофрокартону "F" - або "тонкий" гофрокартон. Ширина: 1,9-2,6 мм. Висота: 0.6-0.9 мм. Характеризується легкістю та гарною міцністю. Найбільш затребуваний при виробництві індивідуального пакування, пакування для ексклюзивних товарів. Основними видами продукції є коробки складної форми висікання та самозбірні гофроконтейнери.
  7. Профіль гофрокартону "G" - ширина: ≤ 1.88 мм, висота: ≤ 0.55 мм.
  8. Профіль гофрокартона "К" - або "велика" гофра. Ширина: ≥ 10 мм. Висота: ≥ 5.0 мм. Використовується для виробництва картонних ящиків або контейнерів великого розміру (понад 1 м3).
  9. Профіль гофрокартону "N" - ширина: 1.6-1.8 мм, висота: 0.4 - 0.6 мм.
  10. Профіль гофрокартону "О" - ширина: 1.3 мм, висота: 0.3 мм.

Як ви самі можете помітити, профілі тришарового гофрованого, як і його марки, досить різні за основними характеристиками. І, безумовно, не всі перераховані вище марки гофрокартону і далеко не кожен з перерахованих вище профілів тришарового гофрованого картону однаково популярні: якісь застосовуються для виготовлення картонних коробок частіше, а якісь рідше. Звісно ж, з об'єктивних причин. А тому далі розглянемо найбільш затребувані марки тришарового гофрованого картону з точки зору виробництва товарних та транспортних картонних коробок широкої сфери застосування. Простіше кажучи, найбільш універсальні та недорогі. А заразом дізнаємося, які типи профілю найчастіше використовуються в цих марках і чому.


3-х шаровий гофрокартон Т-21 у Дніпрі купити: основні особливості та коротка характеристика марки

Картонный лист Т-21 А почнемо, давайте, з найдешевшого виду тришарового гофрокартону, з якого сьогодні виробляють різну гофротару в Миколаєві. Це 3-х шаровий гофрований картон марки Т-21. Ціна на такий гофрований картон у Миколаєві не перевищує 9 гривень за 1 м2, за фактом це найбюджетніший вид тришарового картону, придатного для виробництва картонних коробок. Однак найдешевша ціна на гофрокартон марки Т-21 щодо інших тришарових гофрованих картонів, зрозуміло, взялася не просто так. Для виготовлення гофрованого картону марки Т-21 найчастіше використовують макулатуру, та й сам гофрокартон досить м'який. Тому застосовується він як в основному для виробництва різних вкладишів, вставок і прокладок, а також у вигляді більш міцного прокладочного та амортизуючого матеріалу, ніж, власне, тришаровий прокладний гофрокартон марки Т-20 або КГК2.

Однак через свою ціну гофрокартон Т-21 часто використовується для виробництва гофротари. Різні вироби з цієї багатошарової сировини екологічні та дешеві, до того ж досить живучі. Тож застосовують їх у Миколаєві у найрізноманітніших сферах господарського та торгового життя міста. Крім того, тришаровий гофрокартон у Миколаєві сьогодні застосовується і, так би мовити, у «чистому вигляді». Листи різного розміру такого гофрокартону використовують як підкладку на підлогу або як покривний матеріал при будівництві, ремонтних роботах або переїзді. Якщо ви переїжджаєте до нового будинку чи офісу, якщо вам потрібно перевезти багато нестандартних за габаритами та формою речей та предметів меблів, то такий тришаровий гофрокартон, безумовно, буде вам дуже корисним. Оскільки випускається він у листах і може служити як захист тих предметів, які неможливо покласти в коробки: Наприклад, його зручно використовувати як захист для картин, стекол і дзеркал. Тришаровий гофрокартон марки Т-21 здатний витримати тряску, удари та невеликі падіння, адже його гофрований шар є чудовим амортизатором та рівномірно розподіляє навантаження по всій поверхні пакувального листа.

Як захисний пакувальний матеріал тришаровий гофрокартон марки Т-21 сьогодні в Миколаєві застосовується нітрохи не рідше, ніж «профільний» двошаровий гофрокартон. За допомогою тришарового гофроліста марки Т-21 можна прокласти предмети меблів, щоб вони не дряпалися і не терлися один об одного. Такий гофрокартон досить міцний на розрив, витримує тертя, захищає гострі кути меблів та запобігає забрудненню оббивки. До нього можна обернути цінні прикраси інтер'єру. Якщо у вас є підлоговий годинник, великі статуетки або вази, вам більше не доведеться ламати голову над тим, у що його упаковати. Лист гофрокартона марки Т-21 досить гнучкий, щоб надати йому необхідну форму і водночас досить жорсткий, щоб захистити упаковані у нього предмети. Ну, а якщо ж у вашому будинку йде будівництво чи ремонт, то гофрокартон у листах Т-21 вам просто потрібний. З його допомогою ви без особливих проблем і дуже швидко застелите підлогу кімнати, закриєте меблі та прикриєте стіни, щоб уникнути їх забруднення та псування. На відміну від будівельної плівки або газет, у цій ситуації тришаровий гофрований картон марки Т-21 не порветься, не зрушить від першого ж протягу і дійсно захистить ваше приміщення та майно від бруду, пилу та вологи.


Гофрований 3-х шаровий картон Т-22: характеристика та можливості застосування в Миколаєві.

Картонный лист Т-22 Тришаровий гофрований картон марки Т-22 для виробництва картонних коробок використовується набагато частіше, ніж гофрокартон Т-21. Він має досить схожі властивості, але, на відміну від марки Т-21, виготовляється з целюлози з додаванням невеликої кількості макулатури. Наявність навіть невеликого відсотка первинної сировини у складі сильно підвищує та розширює експлуатаційні можливості тришарового гофрокартону марки Т-22. Так, наприклад, гофротара з нього вже здатна витримати хоча б невелику вагу. А ціна на гофрокартон Т-22 бурого кольору в Миколаєві сьогодні не перевищує 9 гривень за 1 м2, тобто не набагато дорожче, ніж вартість 1 м2 тришарового гофрованого картону марки Т-21. Тому тришаровий гофрокартон марки Т-22 часто застосовується і як сировина для виробництва картонних коробок для упаковки товарів невеликої ваги (до 15 кг), і як гофрокартон прокладки, і як матеріал для виготовлення допоміжних пакувальних елементів на зразок решіток і перегородок. У картонні коробки із тришарового гофрованого картону марки Т-22 сьогодні у Миколаєві упаковують кондитерські вироби, косметику та парфумерію, ліки та медичні препарати, посуд тощо. А як прокладочний матеріал він широко застосовується для упаковки меблів, запобігаючи сколам, подряпинам і забрудненням під час транспортування.

В цілому ж, у тришарового гофрованого картону марки Т-22 досить багато переваг, які разом з досить низькою ціною за 1 м2 в Миколаєві і досить простим способом отримання (1000 листів гофрокартону марки Т-22 виготовлятимуть від 3 до 7 днів максимум) роблять його дуже практичним та ефективним засобом отримання якісної гофротари. І треба сказати, що більшість виробників картонних коробок часто використовують у своїй роботі саме тришаровий гофрований картон марки Т-22. Чому? Ну, дивіться. Він легкий, тому упаковка з тришарового гофрокартону марки Т-22 практично не збільшує вагу виробу, що перевозиться в ньому, що спрощує його навантаження-вивантаження, а також зберігання. Гофрокартон Т-22 є досить міцним. Завдяки своєму гофрованому шару він може витримувати набагато більші навантаження, ніж звичайний одношаровий картон. Тряска, вібрація, удари, невеликі падіння – все це картон Т-22 легко візьме на себе, надійно оберігаючи упакований у нього вантаж. Картонним коробкам з тришарового гофрованого картону марки Т-22 не така страшна волога, як упаковці з одношарового картону або з тришарового гофрокартону марки Т-21. Гофрокартон марки Т-22 та будь-яка гофротара, виготовлена з нього, більш вологостійкі. Цілих три шари відмінного щільного картону можуть увібрати в себе досить значний обсяг вологи і при цьому зберегти свою первісну форму. Особливо цей показник стає незамінним, якщо ваша продукція зберігається на сирому складі або під дощ під час транспортування. Два верхні шари вберуть рідину або вологу практично повністю, зберігши внутрішній шар коробки та упаковані вироби або товари не пошкоджені. Та й за всіх цих переваг тришаровий гофрований картон марки Т-22 ще й екологічно безпечний. Він виготовляється повністю з натуральної сировини, а його утилізація не займе багато часу і не завдасть шкоди навколишньому середовищу. Використані коробки із гофрованого картону марки Т-22 можна утилізувати за правилами утилізації побутових відходів. Або ви можете їх просто здати в пункти прийому макулатури.


Листовий гофрокартон марки Т-24 – найкраща сировина для виробництва картонних коробок у Миколаєві.

Картонный лист Т-24 І останній різновид тришарового гофрокартону, який ми сьогодні розглянемо, - це тришаровий гофрований картон марки Т-24. Це найпопулярніший вид тришарової сировини для виробництва споживчої та транспортної гофротари у Миколаєві. Він широко використовується для виготовлення картонних коробок різних конструкцій, форм і специфікацій. Більше того, сьогодні практично неможливо уявити харчові чи нехарчові товари в Миколаєві без картонної упаковки з тришарового гофрованого картону марки Т-24 – її можна зустріти всюди: від зберігання та перевезення продуктів харчування до оптового та роздрібного продажу великогабаритної техніки. Якщо ви задумалися про упаковку для ваших товарів і хочете отримати максимально якісну, міцну та довговічну тришарову гофротару за вигідною ціною, то упаковкові коробки з тришарового гофрованого картону марки Т-24 – це саме те, що потрібно! Давайте трохи докладніше про переваги використання картонних коробок саме з гофрокартону марки Т-24.

Мабуть, головний плюс картонних коробок із тришарового гофрокартону марки Т-24 - це низька ціна оптом на коробки . Крім того, такі коробки за своєї дешевизни практично нічим не поступаються тарі з дерева чи пластику. Так, за своїми характеристиками міцності-експлуатації вони на рівні, а коштують оптом картонні коробки з тришарового гофрованого картону марки Т-24 набагато дешевше. Крім того, такі коробки дуже економічні та дозволяє чітко контролювати кількість використаних для пакування коробок. Пакувальні коробки з тришарового гофрокартону Т-24 є дуже зручним та простим у використанні пакувальним засобом. Користуватися такими коробками для упаковки товарів або вантажів може будь-яка людина без особливої підготовки. І, що важливо, упаковка товарів у такі коробочки може здійснюватися вручну або автоматично на конвеєрі однаково ефективно. Ну, на завершення варто відзначити простоту зберігання та перевезення самого тришарового гофрокартону марки Т-24, що картонних коробок з нього. І листи гофрокартона і картонні коробки в розібраному вигляді займають зовсім небагато місця на складі, при цьому вони зазвичай упаковані в плівку або навіть на палети. У разі потреби, ви просто роздруковуєте пачку зі складеними коробками або листами та відбираєте для використання рівно стільки, скільки потрібно. Інші вироби залишаються, складеними в пачку. Це дуже зручно як у складських та виробничих приміщеннях великого розміру, так і в цехах невеликої площі.

І насамкінець хочемо нагадати, що в офіційному інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка» сьогодні можна купити 3-х шаровий гофрований картон в Миколаєві оптом і навіть в роздріб. Причому зовсім недорого. А також замовити будь-який вид тришарового гофрокартону у Миколаєві – будь-якого кольору та розміру, з будь-яким видом профілю. Більше 20 різних видів гофрованого картону завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво тришарового листового гофрокартону в Миколаєві за своїми розмірами з натуральної сировини без синтетичних добавок або матеріалів. Величезний та дуже різноманітний вибір сировини для виробництва гофротари в Миколаєві, купівля 3-х шарового гофрокартону та мікрогофрокартону будь-якого розміру та кольору онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити тришаровий гофрокартон у Миколаєві зі складу, найнижча ціна на тришаровий гофрокартон у Миколаєві – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні 3-х шарового гофрованого картону в листах в інтернет-магазині "Експрес Упаковка". Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн