Одеська область

Одеська область розташована на південному заході України та завдяки своєму територіальному розташуванню є одним із найважливіших регіонів України. Крім того, що це стратегічно важливий з економічного погляду морський порт, значення якого ще більше посилилося після окупації Криму, Одеська область ще й є свого роду "ворітами" до Центральної та Південної Європи, оскільки має сухопутний кордон із європейськими країнами, а також розвинений інфраструктуру річкової доставки вантажів. Дунай - найбільша річка в Європі, якою доставляються щороку мільйони тонн вантажів до багатьох країн Європи. І саме через Одеську область, а потім Дунаєм українські товари потрапляють до країн ЄС. Таким чином, ми можемо зробити з вами висновок, що транспортні операції в регіоні більше орієнтовані на доставку товарів і вантажів водним транспортом. А це, у свою чергу, накладає свої особливості на пакувальні матеріали , необхідні для здійснення товаротранспортних операцій такого роду. Щодо упаковки такі особливості Одеського регіону, точніше руху товарів по його території, безпосередньо впливають на неї. Затребуваність тієї чи іншої тари та упаковки дещо відрізняється в порівнянні з іншими областями нашої країни.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Також важливо відзначити внутрішні виробничі ресурси Одеської області. Близькість до моря та безпосереднє сусідство з іншими країнами визначають виробничий потенціал регіону. Та й можливості доставки готової продукції тут теж набагато різноманітніші: доставити виготовлену продукцію звідси набагато простіше та дешевше. Тож пакувальна продукція, популярна на ринку Одеської області, справді має свою специфіку. І для того щоб зрозуміти, яку саме упаковку купують найчастіше в Одеській області, і для чого саме використовують стандартні види гофротари в Одеській області, спробуймо розглянути найбільш популярні пакувальні матеріали з точки зору їх важливості та потреби в даному регіоні. І почнемо, як завжди, з гофротари: картонні коробки , гофроящики, листовий та рулонний гофрокартон і так далі.


Картонні коробки недорого в Одесской области

Гофрокартонная упаковка любых размеров дешево Картонні коробки в Одеській області використовуються для вирішення двох завдань: транспортного та споживчого. Власне, тара, що використовується, так і називається. При цьому для вирішення завдань з транспортування продукції (доставка) або особистого майна (переїзду) застосовуються картонні коробки приблизно одного типу - транспортні гофроящики. Зрозуміло, вони можуть відрізнятися за багатьма побічними характеристиками, але в результаті це все одно чотириклапанні картонні коробки . Що ж до другого типу популярної гофротари в Одеській області – то це усіляка споживча тара. Чому всіляка? Справа тут у багатьох речах, якщо чесно. Але суть питання полягає в тому, що просто перевезти продукцію з одного місця на інше недостатньо, тара має бути і носієм рекламної інформації, і відповідати специфікації продукції (наприклад, споживча упаковка для взуття та споживча упаковка для натуральних соків дуже різняться і так далі) і бути свого роду вітриною для продукції, і, зрозуміло, бути ще й чудовою транспортною упаковкою. Як ви можете помітити, споживча упаковка виконує набагато більший спектр завдань, ніж транспортна. Крім того, часто вони використовуються паралельно. Так що давайте про кожен із цих видів гофротари більш докладно. Як завжди, на прикладі картонних коробок виробництва компанії "Експрес Упаковка".

Функціональність транспортних картонних коробок для пакування, перевезення та зберігання особистих речей чи готової продукції на сьогоднішній день знайшла широке застосування у повсякденному житті Одеської області. І не дивно, адже транспортні коробки є дуже універсальними, і сьогодні їх можна купити в Одеській області оптом з доставкою додому за зовсім невисокою ціною. Наприклад, широкий асортимент пакувальних коробок для переїзду, представлених в одному інтернет-магазині "Експрес Упаковка", дозволяє вибрати ідеальне рішення для вас. Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити недорого оптом та в роздріб пакувальні коробки з гофрованого картону для переїзду та перевезення речей, меблів, побутової та офісної техніки та інших офісних чи домашніх цінностей. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» підібрано та представлено коробки для переїзду з гофрованого картону кількох типів. Така різноманітність допоможе вам купити якісні картонні коробки для речей різної тяжкості. Усі коробки для переїзду на Одещині виготовляються з тришарового та п'ятишарового бурого гофрованого картону. Залежно від призначення коробки вибирається конкретний тип картону – для важких речей підійдуть коробки з п'ятишарового картону, а для легенів – цілком достатньо картонної коробки для переїзду із тришарового гофрованого картону (С хвиля).

Компанія «Експрес Упаковка» виготовляє картонні коробки всіх типів та видів за міжнародною класифікацією FEFCO-ASSCO. Ми можемо запропонувати вам будь-яку картонну коробку недорого та будь-який тип внутрішніх елементів коробки за кресленнями з цього стандарту. Якщо ви точно знаєте, яка саме коробка для переїзду чи перевезення речей вам потрібна, тоді все дуже просто. Для того, щоб замовити таку коробку та/або партію коробок для переїзду, вам достатньо зателефонувати нашим менеджерам по будь-якому з телефонів, вказаних на сайті інтернет-магазину.

Самосборная тара любых размеров дешевов Одесской области Другим важливим видом упаковки, який ми пропонуємо за найнижчими цінами на Одещині, є споживча тара та упаковка. Щодо картонних коробок, то в даному випадку ми хочемо запропонувати вам великий асортимент самозбірних картонних коробок для упаковки практично всіх видів та типів продукції. Зрозуміло, у найширшому виборі типорозмірів та кольорів оформлення:

  • картонні коробки для індивідуального пакування;
  • картонні коробки для групового впакування;
  • картонні коробки для дисків CD/DVD;
  • картонні коробки для документів;
  • картонні коробки для іграшок;
  • картонні коробки для канцелярських товарів;
  • картонні коробки для книг;
  • картонні коробки для кондитерських виробів;
  • картонні коробки для люмінесцентних ламп та інших негабаритних предметів;
  • картонні коробки для медикаментів, косметики та парфумерії;
  • картонні коробки для дрібних та сипких предметів;
  • картонні коробки для взуття;
  • картонні коробки для овочів та фруктів;
  • картонні коробки для одягу;
  • картонні коробки для дуже важких предметів та вантажів;
  • картонні коробки для піци;
  • картонні коробки для подарунків та сувенірів;
  • картонні коробки для посуду;
  • картонні коробки для продуктів харчування;
  • картонні коробки для будматеріалів та інструментів;
  • картонні коробки для фурнітури та будівельних дрібниць;
  • картонні коробки для електроніки та електроприладів.

Всі картонні коробки такого призначення ми пропонуємо у великому виборі можливих розмірів і типів конструкцій. Наприклад, у деяких випадках критично важливо, щоб бічні стінки коробки самозбірної були подвійними. У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете понад 50 різних моделей самозбірних коробок із подвійними стінками. Крім того, споживчою гофротарою можуть бути і чотириклапанні гофроящики. Все залежить від специфіки готової продукції. У будь-якому випадку, на Одещині найнижчі ціни на упаковку саме в нашому інтернет-магазині.


Виробництво картонних коробок та гофроящиків на замовлення в Одеській області.

Тара и упаковка из гофрокартона любых размеров дешево Компанія «Експрес Упаковка» за роки своєї професійної діяльності набула величезного досвіду у виробництві картонних коробок. Ми неодноразово успішно виконували замовлення на виробництво картонних коробок для упаковки нестандартних або вузькоспеціалізованих видів продукції. На сьогоднішній день виробничі потужності компанії дозволяють виготовляти гофровану упаковку для велико-, середньо- та малогабаритних товарів та вантажів. Компанія «Експрес Упаковка» рівно успішно може виготовити для вас картонні коробки будь-яких розмірів – від пакувальної самозбірної коробочки для наручного годинника або парфумерії до чотириклапанного ящика великого розміру для упаковки холодильника, шафи-купе тощо.

Для клієнтів з Одеської області ми вже виготовляємо картонні коробки для пакування, зберігання та транспортування різних товарів та вантажів. Індивідуальне замовлення виконується за точними розмірами виробу. У кожному випадку ми підбираємо марку картону, яка витримає вагу вмісту та забезпечить максимальне збереження предмета. Терміни та вартість виконання залежать від потрібної вам кількості. При розрахунку вартості замовлення враховується марка гофрокартону та витрата матеріалу. Чим щільніший картон і більший розмір короба, тим дорожче ціна за одиницю упаковки. Наприклад: Для виготовлення коробок під телевізор з діагоналями від 32 до 65 дюймів ми використовуємо тришаровий гофрокартон марки Т-24 з товщиною стінок 5 міліметрів. Така картонна коробка витримує навантаження не менше 20 кілограмів. Для компактнішої техніки можна використовувати тришаровий мікрогофрокартон марок Т-22 або Т-21. У будь-якому випадку все залежить від об'єму упаковки та типу гофрокартону: чим більше габарити вмісту, тим більше матеріалу знадобиться для висікання коробки під нього, а значить і ціна на картонну коробку в Одеській області відрізнятиметься у бік підвищення.

В основному коробки на замовлення компанія "Експрес Упаковка" виготовляє з використанням штанц-форм для вирубки на кількох видах обладнання. Так, наприклад, для виробництва коробок з гофрокартону, які ви можете купити недорого в Одеській області, ми використовуємо три типи обладнання залежно від складності висікання та обсягів замовлення: ротаційне обладнання для виробництва коробок, обладнання для плоскої висікання коробок, верстати тигельного типу для виготовлення коробок. Розміри та конструкцію коробки ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ж ми можемо ексклюзивно для вас виготовити штанц-форму для виробництва коробок за індивідуальним замовленням з урахуванням вирубки тільки цього типорозміру та форми коробки.

Замовлення на виробництво та постачання коробок в Одеську область ви можете зробити від 300 штук, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або відправивши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або декількох моделей коробок складної висікання на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка» .

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.


Гофрокартон у рулонах в Одеській області

Гофрокартон двухслойный от производителя дешево Мабуть, сьогодні ні для кого вже не секрет, наскільки корисним може бути рулонний двошаровий гофрокартон. Споживачі гофротари в Одеській області також оцінили цей вид транспортної упаковки і користуються ним дуже в багатьох ситуаціях. Він по-справжньому корисний матеріал у побуті та на виробничих підприємствах. Двошаровий гофрокартон служить обгорткою для скла та інших крихких виробів, а також виконує функцію піддону під час ремонту чи транспортування вантажів. Цей екологічно чистий продукт є досить міцним, простим у виробництві та зручним у використанні, після чого його легко утилізувати. Це лише мала дещиця загальної інформації про рулонний гофрокартон, яку, в принципі, ви і так знаєте, якщо регулярно стежите за блогом компанії "Експрес Упаковка".

В інтернет-магазині "Експрес Упаковка" можна купити гофрокартон в рулонах за найнижчими цінами в Одеській області. Ми пропонуємо до вашої уваги лише найкращі моделі за довжиною намотування та максимально зручні за форматом. Формат гофрокартону вже розрахований виходячи зі стандартних розмірів вантажних відсіків транспортних засобів, а також наших власних спостережень - один з підрозділів компанії "Експрес Упаковка" вже понад 10 років здійснює квартирні та офісні переїзди, а також перевезення різноманітних габаритних та негабаритних вантажів. Виходячи з усього вищесказаного, ми з упевненістю можемо заявити, що двошаровий гофрокартон від компанії "Експрес Упаковка" має наступні переваги перед аналогами:

  1. Завдяки можливості випуску гофрокартону у рулонах ви будь-якому форматі, у нас ви гарантовано зможете замовити саме те, що потрібно.
  2. Купуючи гофрокартон в Одесі саме у нас, у вас немає потреби підлаштовуватися під розмір гофрокартону. Ми зможемо відрізати вам рівно стільки гофри, скільки потрібно вам зараз.
  3. Рулон гофрокартону коштує дешевше за аркуш. Купуючи гофрокартон у рулонах – ви економите.
  4. Рулонний гофрокартон дуже універсальний. Зберігати та перевозити такий гофрокартон простіше. Він займає менше місця і не каже.

У нас власний завод з виробництва картонної продукції, сучасного обладнання та якісної сировини. Гофрокартон, який випускає компанія «Експрес Упаковка», відповідає всім вимогам державного стандарту якості. Він має гарну гнучкість, середню жорсткість, має здатність деякий час утримувати вологу і зберігати тепло. Двошаровий гофрокартон буде надійним помічником у багатьох життєвих ситуаціях. Навіть любителям активного відпочинку на природі не складе проблеми взяти з собою рулон гофрокартону, так як вага його зовсім незначна, а розмір дозволить йому легко поміститися в багажнику практично будь-якої машини.

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлено безліч видів гофрованого картону в рулонах різної довжини та ширини намотування. Потрібен бурий колір або білий – картон гофрований у рулонах продається і з білим лайнером та з бурим верхнім шаром. Безліч моделей картону для пакування та обмотки товарів та вантажів – у нас ви знайдете все, що вам потрібно. Гофрований картон у рулонах – це по істини один із найбільш універсальних видів упаковки. Його можна застосовувати практично з будь-якими товарами та предметами, тому використання гофрокартону в рулонах як пакувальний, обгортковий та прокладний матеріал поширене в різних галузях нашого життя. Так, гофрований картон у рулонах двошаровий, який ви можете купити дешево оптом та в роздріб в асортименті в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», використовується в промисловості та виробництві як сировинний матеріал, у сфері послуг – для пакування та обмотки вантажів, в оптовому -роздрібної торгівлі – для упаковки та обмотки товарів усіх типів – як харчової, і непродовольчої групи товарів. Картон гофрований у рулонах дуже затребуваний під час проведення будівельних, ремонтних, реставраційних та монтажних робіт. Не має особливого значення, що планується ремонтувати чи будувати – гофрований картон у рулонах буде корисним у будь-якому випадку. 2-х шаровий гофрокартон часто використовується для прокладання та захисту підлоги, дверей, меблів, вікон під час ремонтних робіт. Є основним матеріалом прокладки при фарбуванні чого-небудь. І в цьому немає нічого дивного, адже за невисокої ціни гофрокартон у рулонах є дуже практичним та зручним матеріалом. Він легко розмотується і змотується, легкий та зручний під час занесення на поверх, без особливих зусиль відмотується на потрібний розмір. У деяких сферах життєдіяльності людини це дуже важливо. Наприклад, монтажники дуже цінують гофрокартон у рулонах за його легкість та простоту у розмотуванні.

Картон гофрований двошаровий в рулонах незамінний при транспортуванні та вантажоперевезеннях практично будь-яких товарів та вантажів. В даному випадку він може використовуватися як основна упаковка, і як обгортковий матеріал, і як прокладка між товаром і стіною кузова автомобіля або між рядами і різними палетами продукції. Також у нашій країні поширене використання двошарового рулонного гофрокартону як протектор між деякими видами сировинного матеріалу, наприклад, ДСП, скло або фанера. Демпфуючі властивості гофрованого картону в рулонах роблять його основною альтернативою повітряно-пухирчастій плівці при упаковці крихких і б'ються товарів, предметів з чутливими видами покриття. Так, картон гофрований в рулонах, який ви можете купити за низькими цінами оптом та в роздріб в Одесі в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», справляється з будь-якими можливими при перевезенні та зберіганні механічними пошкодженнями. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» можна купити дешево картон гофрований в рулонах двошаровий як целюлозний, так і макулатурний. Звертайте увагу на позначення в номенклатурі кожного окремого товару та зможете вибрати та купити недорогий двошаровий картон гофрований у рулонах потрібного вам типу.

В Одеській області ви можете купити якісну гофротару та упаковку оптом та в роздріб у широкому ціновому діапазоні. Але купуючи картонну тару в компанії "Експрес Упаковка", ви отримаєте справді якісний пакувальний матеріал за найнижчими цінами у регіоні. Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» – найбільший вибір картонної упаковки в Одеській області. Величезний вибір, покупка дійсно потрібної упаковки онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки зі складу, низька ціна на упаковку, можливість покупки гофротари в будь-якому обсязі - від 1 до декількох тисяч і десятків тисяч за 5 хвилин – всі ці переваги, які будуть доступні при замовленні гофротари та упаковки в нашій компанії. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Нас знаходили за такими словами:



Де купити чотириклапанні коробки всіх розмірів в Одесі?



Чотириклапанні картонні коробки в такому завантаженому товарними та транспортними операціями, як Одеса, мають дуже високий попит. У цій статті ми намагатимемося розібратися, чому саме така гофротара використовується в тих чи інших ситуаціях. А також з'ясуємо, де сьогодні чотириклапанні картонні коробки в Одесі можна купити за найнижчими цінами.

Скотч будь-якої намотування. Доступна ціна в Одесі та в Одеській області



Сьогодні в Одесі можна купити клейку стрічку скотч у неймовірно широкому асортименті. Але чи всі види та різновиди такого скотчу підходять для упаковки? Чи впливають відмінності в параметрах та структурі скотчу на його функціональні можливості та призначення? Чи можна купити сьогодні в Одесі скотч, що підходить буквально для всього? Відповіді на всі ці питання ви знайдете в нашій статті!

Виготовлення та продаж будь-яких коробок складної висічки в Одесі.



Картонні коробки складної висічки сьогодні в Україні використовуються і як споживча упаковка, і як товарна тара, і навіть як поштові коробки. Однак далеко не всі моделі таких коробок потрібні однаково добре. У цій статті ми розповімо вам про найбільш популярні варіації коробок складної висікання в Одесі.

Подарункова упаковка з картону: крейдовані та крафтові коробки в Одесі.



Одним із найпопулярніших видів подарункових коробок в Україні сьогодні є коробки з целюлозного крафт-картону з повним або частковим крейдуванням. У цій статті ми докладно розглянемо всі плюс і мінуси цієї тари з точки зору упаковки подарунків різного типу. А заразом і з'ясуємо, чому такі подарункові коробки в Одесі набагато популярніші від інших видів подарункової тари.

Де купити тришарові картонні листи в Одесі?



Тришаровий гофрокартон у листах сьогодні в Одесі є основним видом сировини для виробництва різних пакувальних матеріалів. Про те, які саме вироби з листового гофрокартону сьогодні найбільш затребувані в Одесі, а також, які різновиди тришарових гофролістів сьогодні можна купити в місті, читайте в нашій статті.

Особливості продажу та використання самозбірних коробок в Одесі.



Купити самозбірні коробки в Одесі сьогодні можна у різних варіаціях моделей, розмірів та форм. Це дуже універсальний вид упаковки, який має постійно високий попит у споживачів пакувальних матеріалів. У чому причина такої популярності самозбірних коробок для пакування? Чому самозбірні коробки мають настільки різноманітні можливості для пакування найрізноманітнішої продукції за такої невисокої ціни? У цій статті ми намагатимемося відповісти на ці і не лише питання максимально докладно.

Поліпропіленові мішки у Одесі: як вибрати правильно?



Поліпропіленові мішки сьогодні є дуже попитовим товаром. Цей вид упаковки застосовується в різних цілях і для різних товарів і вантажів. Важко знайти більш практичний вид упаковки, що підходить і для харчових товарів, і для товарів та вантажів нехарчової групи за дешевшою ціною в Одесі, ніж мішки. Однак для того, щоб пп мішки дійсно були корисними і практичними, потрібно розуміти, які саме поліпропіленові мішки і для чого використовуються. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші сфери застосування пп мішків для нехарчових вантажів в Одесі.

Показано з 1 по 7 з 7 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн