Одеса

Одеса є одним із найбільших міст півдня України. Це не лише адміністративний центр однойменної області, а й найбільший торговельний порт нашої країни. Тут найбільший товарообіг серед усіх прибережних міст України та величезний потенціал для зростання. Крім того, вже сьогодні у місті проживає понад мільйон жителів, що дає робить товарообіг не лише експортно чи імпортно орієнтованим, а й створює передумови для внутрішнього розвитку торгівлі, виробництва та сфери послуг. За таких економічних особливостей міста неможливо уявити його без пакувальних матеріалів. В Одесі ними користуються і як промислова тара , і як упаковка для готової продукції, застосовуються і коробки для переїзду, і поштова упаковка, і безліч різних пакувальних плівок. Залишаються лише два питання: що з упаковки в Одесі хочуть купити найчастіше, і чи можна всі види пакувальних матеріалів в Одесі купити в одному місці та ще й щоб в одному місці? На ці питання ми і постараємося відповісти у цій статті, розглядаючи різні види тари та упаковки . І, як завжди, на прикладі товарів з каталогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут найбільший асортимент якісної тари та упаковки від виробника за низькими цінами. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Гофрокартон ціна в Одеса

Наш аналіз актуальної упаковки в Одесі будемо проводити в міру затребуваності тих чи інших видів упаковки. І у зв'язку з цим сьогодні можна з упевненістю стверджувати, що одним з найпопулярніших пакувальних матеріалів в Одесі є двошаровий гофрокартон . Ціна в Одесі на нього різна, навіть дуже. Дивлячись у когось купувати. Однак оптом гофрокартон в Одесі брати дешевше, ніж купити гофрокартон кілька разів у роздріб, що, зрештою, цілком очевидно. Залишається лише з'ясувати, чим саме гофрокартон двошаровий так сподобався різним транспортним компаніям та різноманітним виробничим підприємствам, а також варто розібрати, де в Одесі купити двошаровий гофрокартон за вигідною ціною .

Двошаровий гофрокартон настільки затребуваний в Одесі не просто так – цей рулонний пакувальний матеріал вирішує одразу два важливі завдання: він і від пилу, бруду та подряпин захищає, і від ударів збереже вантаж. Тобто дві найкорисніші якості для транспортування будь-яких цінностей тут присутні. Але це далеко не все, не секрет, що варіантів прокладочного або обгорткового матеріалу такого плану існує досить багато. Наприклад, якісна повітряно-бульбашкова плівка в Одесі також підійдуть для таких цілей. Але що саме змушує вибрати та купити за низькими цінами оптом та в роздріб саме двошаровий гофрокартон у рулонах в Одесі? Давайте це питання розглянемо з прикладу рулонного гофрокартона виробництва компанії «Експрес Упаковка».

Гофрований двошаровий картон від компанії «Експрес Упаковка» має цілу низку основних і додаткових переваг, що дозволяє його застосовувати практично в будь-якій транспортній операції або при зберіганні будь-яких цінностей. Мабуть, головний плюс 2-х шарового гофрокартону у рулонах на тлі конкурентів – це ціна на гофрокартон у Львові. Двошаровий гофрований картон у рулонах коштує набагато дешевше повітряно-бульбашкової плівки такого ж розміру. Як прокладочний матеріал він нітрохи не поступається тому ж бульбашці у своїх експлуатаційних показниках на практиці. А як прокладочний матеріал - 2-х шаровий гофрований картон і того краще, особливо коли йдеться про перевезення якихось легких і крихких товарів. Коли ж потрібно захистити вантаж від бруду та пилу, то завдяки міцному плоскому шару двошаровий гофрований від компанії «Експрес Упаковка» анітрохи не поступається будь-якому пакувальному або обгортковому паперу. Крім того, він міцніший на розрив і успішніше витримує подряпини та порізи. Окрім іншого, гофрокартон двошаровий, дешево купити в Одесі, який ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», є дуже економічним матеріалом. Він легко відмотується на необхідний розмір вручну і без використання будь-яких додаткових пристроїв. Це дуже зручно і дозволяє чітко контролювати кількість використаного для пакування або обмотки картону.

Двошаровий гофрокартон від компанії «Експрес Упаковка» дуже надійний і простий у використанні. Для його виробництва ми використовуємо лише натуральну сировину. Більш того, навіть клейовий склад, який використовується для проклеювання хвилястого та плоского шарів гофрокартону, робиться на крохмальній основі. Ну, а користуватися таким гофрокартоном для пакування та обмотки може будь-яка людина без будь-якої особливої підготовки. Двошаровий гофрокартон не вимагає додаткового використання будь-яких спеціальних пристроїв, ним можна пакувати предмети, товари, вантажі будь-якого розміру вручну. Гофрований картон у рулонах будь-якої моделі, представленої в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», поглинає удари та поштовхи, має високу міцність, легкість, захищає упакований вантаж від механічних пошкоджень. За рахунок такого поєднання експлуатаційних характеристик досягається універсальність гофрокартону двошарового. За фактом такий набір якостей буде корисний скрізь. Тому двошаровий гофрований картон і застосовують для пакування посуду, крихких виробів, товарів з чутливим покриттям тощо.

2-х шаровий гофрований картон у рулонах, який ви можете купити в Одесі за низькими цінами оптом та в роздріб, має декілька різних форматів. Ми продаємо дешево в Одесі двошаровий картон гофрований форматом 1 м, 1м 5 см і 1 м 50 см. Це найбільш зручні розміри для упаковки великогабаритних предметів, наприклад, меблів або сантехніки. Також картон у рулонах ідеально підходить для упаковки предметів, які мають неправильну форму і при цьому потребують надійного захисту під час транспортування. Рулонний картон можна використовувати як додаткове пакування – для перестрахування та більш надійного захисту вантажу. Плівкові матеріали, наприклад, не мають такої жорсткості і в цьому сенсі значно поступаються гофрованого двошарового гофрокартону. Гофрований двошаровий картон , представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», купити в Одесі можна будь-якої довжини та формату (формати рулону ми вказали трохи вище, а довжину ми можемо вам відрізати будь-яку) у погонних метрах, а поставляється клієнту в рулонах певної довжини та ширини намотування. Така форма реалізації та зберігання є дуже зручною. Рулонний гофрований картон завдовжки, скажімо, 300 метрів, згорнутий у рулон, займає набагато менше місця на складі, ніж листовий картон чи картонні коробки. При цьому він є зручним для використання, у разі потреби ви просто відмотує частину гофрокартону необхідного розміру. Це дуже зручно як у складських та виробничих приміщеннях великого розміру, так і цехах невеликої площі.


Пакувальний папір в Одесі.

За своєю практичністю та універсальністю пакувальний папір мало чим поступається гофрованому двошаровому картону. Хіба що не має таких же властивостей, що демпфують. Але це далеко не завжди обов'язкова складова надійної упаковки. Пакувальний папір використовується зовсім в інших цілях через амортизаційні пакувальні матеріали. Вона в першу чергу повинна захищати товари та вантажі від пилу, бруду та можливих подряпин чи порізів. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити оптом навіть у роздріб від 1 м2 саме такий пакувальний папір різної щільності, довжини та ширини намотування. У каталозі нашого інтернет-магазину можна купити дешево в Одесі та пакувальний папір і в аркушах, і в рулонах. Крім того, якщо вам необхідна порізка або розмотування пакувального паперу недорого, то ви можете замовити цю послугу в нашій компанії.

Ми продаємо пакувальний папір від виробника у Львові. Всі моделі цього товару в нашому інтернет-магазині виготовлені виключно нашим підприємством. При цьому, основним матеріалом для виготовлення пакувального паперу від компанії «Експрес Упаковка» є макулатура та целюлоза довговолокнистої, яку отримують з деревини в результаті сульфатного варіння. Саме деревна основа і забезпечує високі характеристики міцності і стійкість паперу до механічних пошкоджень, а також можливість не псуватися від перепадів температур і не втрачати свої властивості при помірній вологості. Область застосування пакувального паперу від компанії Експрес Упаковка дуже велика. Наш обгортковий папір купити дешево в Одесі підходить практично для будь-яких видів та категорій товарів. Такий папір пакувальний може застосовуватися для пакування товарів загального призначення, при пакуванні товарів народного споживання, для пакування продуктів сільського господарства та хімічної промисловості, для пакування будь-яких видів продуктів харчування, для господарських товарів, у фармацевтичній промисловості та медицині. Ширина пакувального паперу, який ми продаємо дешево в Одесі, може бути різною. На даний момент ми продаємо пакувальний папір в Одесі трьох форматів: ширина рулону 84 сантиметри, 1 метр та 1 метр 5 сантиметрів.

Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» – це величезний вибір різних видів пакувального паперу. Крім, власне, пакувального паперу, ми також продаємо дешево в Одесі крафт-папір та обгортковий папір. В цілому, це той самий пакувальний папір , але з певними посиленими властивостями. Наприклад, крафт-папір відрізняється від пакувальної кольором і міцністю на розрив, стійкістю до площинного та торцевого стиску. Це особливо ефективно для обмотки деяких товарів та вантажів, особливо для предметів із гострими краями. Залежно від розміру і ваги товарів, що упаковуються, варто вибирати і певну ширину і щільність крафт-паперу – втім, як і у випадку з пакувальним папером. Щоб кожен упакований предмет, одиниця товару чи одиниця вантажу під час перевезення чи зберіганні були надійно захищені від бруду, пилу, ударів, сколів та інших неприємностей, потрібно підібрати певну щільність паперу. Рекомендація тут тільки одна: чим крихкіша або «ніжний» предмет ви збираєтеся упаковувати, тим вище повинна бути щільність крафт-паперу. Наприклад, якщо ви хочете купити дешево недорогий крафт-папір в Одесі для пакування бакалійних товарів, крафт-папір щільністю 80 гр/м2 від компанії «Експрес Упаковка» чудово справляється з цим завданням. А якщо передбачається сильний зовнішній вплив на товар чи вантаж у процесі перевезення чи зберігання, то для більшої його безпеки краще взяти папір міцніший. Наприклад, крафт-папір щільністю 100 гр/м2 чудово справляється з більшістю можливих механічних впливів, статичним та динамічним навантаженням. Ну. а з нашою крафт-папером щільністю 120 гр/м2 ваші вироби будуть упаковані в дуже міцну та зносостійку упаковку. Тобто, асортимент крафт-паперу в Одесі різноманітний і відрізняється не лише розміром та щільністю, а й, як наслідок, ціною. Однак при покупці крафт-паперу слід не забувати, що більшу жорсткість, пружність та зносостійкість матиме крафт папір більшої щільності. А тому вибирати крафт-папір в Одесі слід не лише виходячи з його ціни, а й з огляду на передбачувану експлуатацію.


Повітряно-бульбашкова плівка купити недорого в Одесі

Компанія «Експрес Упаковка» продає оптом та в роздріб повітряно-пухирчасту плівку в Одесі за низькими цінами. У каталозі нашого інтернет-магазину представлений великий асортимент повітряно-бульбашкової плівки різної довжини та ширини намотування. Всі моделі повітряно-бульбашкової відмінної якості та з цілими бульбашками. Якщо вас цікавить пухирчаста плівка в Одесі дешево завдовжки 1 метр, 5 метрів, 10 метрів, 30 метрів, 50 метрів і 100 метрів, у нас ви можете купити ВПП в Одесі оптом та в роздріб.

Ми продаємо повітряно-бульбашкову плівку в Одесі від 1 квадратного метра, причому дуже дешево. Більш вигідних умов роздрібної покупки ЗПС в Одесі не знайти. А купівля оптом бульбашки в Одесі - це ще навіть вигідніший захід, ніж роздрібна покупка. Серед усіх постачальників ЗПС в Одесі компанія «Експрес Упаковка» вигідно виділяється завдяки можливості купівлі бульбашкової плівки за готівковий та безготівковий розрахунок будь-якої довжини намотування. Крім того, лінійка цін на повітряно-пухирчасту плівку в нашій компанії враховує обсяг, умови та вид оплати покупки, тому саме у нас ви можете купити повітряно-пухирчасту плівку в Одесі максимально вигідно.

Повітряно-бульбашкова плівка від компанії «Експрес Упаковка» є ідеальним варіантом упаковки для безлічі крихких предметів, товарів з чутливими типами покриття тощо. ВПП має чудові шумопоглинаючі, теплоізоляційні та вологостійкі властивості. Якщо вам потрібна упаковка для товарів та предметів, що захищає від дощу, пилу, бруду, різких та гучних звуків, сонячних променів – якісна повітряно-бульбашкова плівка недорого в Одесі саме те, що вам потрібно. Захисні властивості бульбашки досягаються за рахунок особливостей структури всієї плівки загалом. Двошарова повітряно-бульбашкова плівка складається з двох шарів, один з яких – це плоский шар гладкої плівки, а другий – шар рівномірно розташованих бульбашок, які поглинають удари, вібрацію та інші механічні дії. Так що, якісна ВПП просто необхідна для надійного перевезення та зберігання побутової техніки, комп'ютерів, меблів та багато іншого. А найнижчі ціни на повітряно-бульбашкову плівку в Одесі ви знайдете саме у нас.


Готові картонні коробки в наявності та виробництво на замовлення в Одесі.

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити оптом та в роздріб картонні коробки в Одесі у широкому асортименті. Величезний вибір моделей і типорозмірів, кольорів і конструкцій – тільки у нас ви можете купити картонні коробки на всі випадки життя: транспортна тара оптом дешево, гофроупаковка оптом за низькими цінами, споживча тара оптом недорого, будь-які види коробок продаж оптом з доставкою в будь-яку точку України. Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» - це можливість купити картонні коробки потрібної вам моделі та розміру від виробника за найнижчими цінами у Львові. В асортименті нашого інтернет-магазину представлені моделі готових картонних коробок для пакування різних видів та з різних матеріалів. Тільки у нас ви можете купити коробки з гофрокартону в Одесі саме конфігурації, яка вам дійсно необхідна. На сьогоднішній день у каталозі нашого інтернет-магазину вже понад 500 моделей картонних коробок різного кольору, конструкції та форми. Розміри картонних коробок завжди можна підібрати, скориставшись зручними фільтрами на нашому сайті. А якщо ви все-таки не зможете знайти потрібну модель картонних коробок у нашому каталозі, то ми вам пропонуємо виготовлення будь-яких картонних коробок на замовлення в Одесі. Компанія «Експрес Упаковка» зможе виготовити для вас пакувальні коробки будь-яких типів та розмірів, з того матеріалу, який вам найбільше підходить. Виробничі потужності нашої компанії дозволяють виготовити коробки з гофрокартону в найкоротші терміни та з мінімальною витратою сировини, а значить – виготовити коробки за низькою ціною. Вибір картону та гофрокартону для виробництва коробок ми залишаємо за вами! Ми можемо зробити все! Вже понад десять років виготовлення та продаж картонних коробок є основним напрямком діяльності компанії «Експрес Упаковка». Ми є виробниками повного циклу упаковки з гофрованого картону, паперу та деяких інших матеріалів. Купівля коробок у нас – це не лише вигідно, а й надійно.

Виробництво картонних коробок у компанії «Експрес Упаковка» орієнтоване на європейські та міжнародні стандарти гофротари та гофроупаковки. Одним з головних стандартів якості для нас є вимоги до гофротари та гофроупаковки міжнародної організації FEFCO-ASSCO. Наша компанія виробляє картонні коробки та іншу упаковку всіх видів і типів, згідно з цим каталогом, тому в нашому інтернет-магазині ви можете вибрати і купити дешево в Одесі картонні коробки абсолютно всіх конструкцій і моделей, регламентованих міжнародними стандартами упаковки. Форма висікання і колір картонних коробок на замовлення можуть бути обрані на ваш розсуд, або ж ви можете надати нам свою штанц-форму для потрібного типу коробки. Наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі найбільш підходящої конструкції коробки, лотка, ящика оптом, проконсультують щодо вибору відповідного матеріалу і допоможуть підібрати відповідні ескіз і колірну палітру зображення, що наноситься на коробки (опціонально). З точки зору практичності всі коробки, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» є еталоном. Однак коробки з білого гофрованого картону багатьма вважаються естетичнішою і красивішою упаковкою. Тут вибір тільки за вами. Виготовлення картонних коробок в Одесі ми здійснюємо з будь-якого виду картону та гофрокартону.

Ми в однакових обсягах виробляємо всі види споживчої та транспортної тари з гофрокартону. Абсолютно всі картонні коробки, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» на сьогоднішній день, виготовляються лише нашими підприємствами. Ми не перекупники, у нас ви можете купити картонні коробки за цінами виробника. Купити картонні коробки в Одесі ви можете у нашому офіційному інтернет-магазині, оформивши онлайн замовлення за допомогою форми у «Особистому кабінеті» на сайті. Також ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або відправивши заявку з детальною вказівкою характеристик необхідної моделі або декількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка». Контактні дані компанії «Експрес Упаковка» для замовлення виробництва картонних коробок за вашими розмірами та кресленнями:

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення виробництва коробок становить 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Виготовлення коробок займає зазвичай від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки. Доставка картонних коробок в Одесу залежить від обраного вами способу доставки із запропонованих нами. Наявність близько до вас розташованого відділення будь-якої з поштових служб, що працюють в Україні, значно прискорює процес доставки. Крім того, забрати виготовлені на замовлення картонні коробки ви можете самостійно, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, дату та час вашого візиту.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки та інше пакування в Одесі оптом та в роздріб. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Окрім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок в Одесі. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки упаковки зі складу, низька ціна на картонні коробки в Одесі – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет -магазин «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Нас знаходили за такими словами:


Де купити чотириклапанні коробки всіх розмірів в Одесі?



Чотириклапанні картонні коробки в такому завантаженому товарними та транспортними операціями, як Одеса, мають дуже високий попит. У цій статті ми намагатимемося розібратися, чому саме така гофротара використовується в тих чи інших ситуаціях. А також з'ясуємо, де сьогодні чотириклапанні картонні коробки в Одесі можна купити за найнижчими цінами.

Скотч будь-якої намотування. Доступна ціна в Одесі та в Одеській області



Сьогодні в Одесі можна купити клейку стрічку скотч у неймовірно широкому асортименті. Але чи всі види та різновиди такого скотчу підходять для упаковки? Чи впливають відмінності в параметрах та структурі скотчу на його функціональні можливості та призначення? Чи можна купити сьогодні в Одесі скотч, що підходить буквально для всього? Відповіді на всі ці питання ви знайдете в нашій статті!

Виготовлення та продаж будь-яких коробок складної висічки в Одесі.



Картонні коробки складної висічки сьогодні в Україні використовуються і як споживча упаковка, і як товарна тара, і навіть як поштові коробки. Однак далеко не всі моделі таких коробок потрібні однаково добре. У цій статті ми розповімо вам про найбільш популярні варіації коробок складної висікання в Одесі.

Подарункова упаковка з картону: крейдовані та крафтові коробки в Одесі.



Одним із найпопулярніших видів подарункових коробок в Україні сьогодні є коробки з целюлозного крафт-картону з повним або частковим крейдуванням. У цій статті ми докладно розглянемо всі плюс і мінуси цієї тари з точки зору упаковки подарунків різного типу. А заразом і з'ясуємо, чому такі подарункові коробки в Одесі набагато популярніші від інших видів подарункової тари.

Де купити тришарові картонні листи в Одесі?



Тришаровий гофрокартон у листах сьогодні в Одесі є основним видом сировини для виробництва різних пакувальних матеріалів. Про те, які саме вироби з листового гофрокартону сьогодні найбільш затребувані в Одесі, а також, які різновиди тришарових гофролістів сьогодні можна купити в місті, читайте в нашій статті.

Особливості продажу та використання самозбірних коробок в Одесі.



Купити самозбірні коробки в Одесі сьогодні можна у різних варіаціях моделей, розмірів та форм. Це дуже універсальний вид упаковки, який має постійно високий попит у споживачів пакувальних матеріалів. У чому причина такої популярності самозбірних коробок для пакування? Чому самозбірні коробки мають настільки різноманітні можливості для пакування найрізноманітнішої продукції за такої невисокої ціни? У цій статті ми намагатимемося відповісти на ці і не лише питання максимально докладно.

Поліпропіленові мішки у Одесі: як вибрати правильно?



Поліпропіленові мішки сьогодні є дуже попитовим товаром. Цей вид упаковки застосовується в різних цілях і для різних товарів і вантажів. Важко знайти більш практичний вид упаковки, що підходить і для харчових товарів, і для товарів та вантажів нехарчової групи за дешевшою ціною в Одесі, ніж мішки. Однак для того, щоб пп мішки дійсно були корисними і практичними, потрібно розуміти, які саме поліпропіленові мішки і для чого використовуються. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші сфери застосування пп мішків для нехарчових вантажів в Одесі.

Показано з 1 по 7 з 7 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн