Де купити чотириклапанні коробки всіх розмірів в Одесі?

Мабуть, ні для кого сьогодні не секрет, що через Одесу і, зокрема, Одеський порт проходить безліч товарних та транспортних операцій. Якоюсь мірою це торгові ворота нашої країни. Ну, а оскільки транзитний потенціал Одеси анітрохи не менший, ніж обсяг таких операцій, що проводяться щодня, напрошується цілком логічний висновок, що будь-яка транспортна упаковка і тара в даному місті і взагалі в Одеському регіоні загалом більш ніж затребувана сьогодні. І в майбутньому попит на різноманітну транспортну упаковку буде тільки зростати. У цій статті ми хотіли б розглянути поточну затребуваність чотириклапанних коробок в Одесі, оскільки це, мабуть, один із найпопулярніших видів транспортного пакування в цілому по Україні. Але наскільки вони актуальні сьогодні в Одесі? Поки що це питання, і ми якраз і постараємося відповісти на нього. І допоможе нам у цьому, звичайно, асортимент чотириклапанних картонних коробок від компанії «Експрес Упаковка». Оскільки в офіційному інтернет-магазині цього підприємства представлено найбільший на сьогоднішній день і різноманітний вибір транспортної гофротари і в Україні загалом, і в Одесі зокрема. Що ж, давайте приступимо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Які картонні коробки купують в Одесі найчастіше та чому?

Картонные коробки по самым низким ценам в Одессе Отже, як ми з вами знаємо, Одеса є одним із найбільших міст півдня України. Але, що важливіше, це найбільший вантажний порт нашої країни. Звичайно, через нього щорічно проходять мільйони тонн вантажів різного призначення, у тому числі й різних товарів як на імпорт, так і на експорт. У чому вся ця величезна маса продукції перевозиться? Ясна річ, у якійсь упаковці чи тарі. Але в якій саме і що? Однозначно відповісти на це питання досить складно, оскільки і товари перевозяться дуже різні, і, відповідно, упаковані вони в різну упаковку та тару. На сьогоднішній день Одеса, завдяки своєму порту, може похвалитися найбільшим та найрізноманітнішим товарообігом серед усіх прибережних міст України. При цьому і міста, і порт має величезний потенціал для зростання, а значить у майбутньому можливе ще більше збільшення товарообігу і, що для нас з вами цікавіше, упаковкообігу. Адже всю цю різношерсту масу імпортної та експортної продукції потрібно ще й у щось упакувати. Можливо, найкращим рішенням буде використання картонних коробок для упаковки? Можливо, це ми з вами трохи пізніше спробуємо з'ясувати.

Однак не варто вважати, що Одеса – це просто морський вантажний вокзал. Це зовсім не так. Одеса – досить велике місто, в якому разом із передмістями проживає понад мільйон жителів. Тут розвинена і оптово-роздрібна торгівля, і сфера послуг, налагоджено і виробництво різних товарів, які ще й користуються чималим попитом. Наприклад, тут функціонують заводи двох відомих торгових марок, які виробляють різні соки та напої. Непогано розвинена інфраструктура у місті вже сьогодні створює передумови для внутрішнього розвитку торгівлі, виробництва та сфери послуг. За таких економічних особливостей міста неможливо уявити його без пакувальних матеріалів. В Одесі ними користуються і як промислова тара, і як упаковка для готової продукції, застосовуються і різні пакувальні матеріали для переїзду, і поштова упаковка, і безліч різних сільськогосподарських пакувальних товарів. Зрозуміло, картонні коробки , як найпопулярніший вид упаковки в Україні, тут теж має чималий попит. Зокрема, і чотириклапанні картонні коробки, про які ми говорили вище у контексті транспортної упаковки. Чи відрізняються один від одного товарні та транспортні картонні коробки, які використовуються в Одесі? Безперечно. Але є і, скажімо так, «суміжні» види гофротари, які через певні об'єктивні причини актуальні і в одній сфері, і в іншій. Зрозуміло, що такі універсальні картонні коробки в Одесі купують найчастіше. Що то за коробки? Давайте розумітися.


Чотириклапанна гофротара стандартного типу – найпопулярніший вид транспортного пакування в Одесі.

4-х клапанные коробки по самым низким ценам в Одессе Чотириклапанні коробки з гофрокартону – це один із найпоширеніших видів картонної упаковки. Це й гофротара у класичному розумінні цього слова. Цей вид картонних коробок з'явився раніше за всіх і вже на його основі були пізніше вигадані різні самозбірні коробки, гофроконтейнери, картонні бокси для паперів та інші види гофротари. Чотириклапанні коробки в Одесі сьогодні є найпопулярнішим видом транспортного пакування. Ця недорогі, економічні, місткі коробки чудової якості, які давно стали універсальними за широтою застосування та через свій потенціал використання. Без них неможливо уявити сучасну транспортну та складську логістику в Одесі, та й не лише в Одесі, втім.

Чотириклапанні картонні коробки , що використовуються в транспортній упаковці товарів і вантажів, а також в інших логістичних операціях і в складському обліку, є складними гофроящиками спрощеної конструкції, виконані з однієї викрійки з клапанами кришки і дна. Вони виготовляються із трьох- або п'ятишарового гофрокартону. Властивості матеріалу та кількість шарів забезпечують цій упаковці необхідні характеристики щодо міцності та зносостійкості, дозволяючи споживачеві отримати потрібний виріб відповідно до функціонального навантаження. 4-х клапанні транспортні коробки дозволяють перевозити та зберігати як харчову продукцію, так і нехарчові вантажі, у тому числі масивні, тендітні та навіть сипкі. При цьому, доглядати таку гофротару немає необхідності, принцип їх складання дуже простий і зрозумілий, а зберігати транспортні коробки чотириклапанної конструкції можна в розкладеному вигляді штабелями, що вирішує будь-які проблеми з місцем для зберігання. Зручно та практично? Більш за!

Як і будь-який інший вид спеціалізованої гофротари, транспортні картонні коробки бувають різними. Щодо саме Одеси, то тут чотириклапанні коробки так типу використовуються кількох основних видів:

  1. Тришарові чотириклапанні коробки .
  2. 4-х клапанні коробки з п'ятишарового гофрованого картону .

Тришарові гофроящики застосовуються в основному для індивідуального та групового пакування товарів та вантажів загальною вагою до 30 кілограмів, а п'ятишарові – понад 30 кг. Але, повторюємо, це найпопулярніші види транспортних картонних коробок. Загалом транспортна упаковка, яка використовується сьогодні в Одесі, включає кілька різновидів пакувальних матеріалів: від картонних коробок до поліпропіленових мішків і так далі. Це зумовлено тим, що в процесі перевезення вантажів виникають різні завдання та проблеми, і для їх вирішення неможливо підібрати якийсь універсальний вид упаковки. А тому в якості транспортної гофротари можуть бути використані і недорогі транспортні гофроящики, і гофролотки, і гофроконтейнери, і картонні коробки , і навіть гофрований картон в рулонній або листовій формі, і багато іншого. Тобто видів транспортної упаковки, які використовуються сьогодні в Одесі, дійсно величезна кількість, а вибір якогось конкретного виду найчастіше зумовлений специфікою упакованого вантажу та його призначенням. Ну, а оскільки, зрештою, від транспортної гофротари потрібно одне - повне збереження вантажу в процесі перевезення, то в більшості випадків вибір упаковки зупиняється саме на чотириклапанні картонні коробки. Вони найпрактичніші та недорогі. При цьому 4-х клапанні гофроящики відмінно себе зарекомендували як транспортне пакування. Запаковані в них вантажі доїдуть до пункту призначення в цілості та безпеці, не втративши презентабельного вигляду.

Отже, на сьогоднішній день переважна більшість вантажних перевезень товарів та вантажів різного виду, типу та призначення здійснюється саме у чотириклапанних коробках. Виняток становить лише споживча упаковка. Це та, у якій споживач безпосередньо отримує куплений товар. Тут найбільш затребуваним видом упаковки в Одесі є картонні коробки . Втім, мабуть, як і у справі поштових відправлень. У цій сфері споживачі з кожним роком все частіше воліють використовувати саме самозбірні коробки , а не 4-х клапанні, але це неточно, оскільки офіційною статистикою провідні поштові оператори України, на жаль, не діляться. Тож тут можна лише здогадуватися. Але в іншому все цілком очевидно - як транспортна тара в Одесі в переважній більшості ситуацій застосовуються тришарові і п'ятишарові чотириклапанні коробки.

У принципі, чотириклапанні картонні коробки для перевезення товарів і вантажів в Одесі досить універсальні і практичні. Їх застосовують для вантажних перевезень дуже різних товарів та предметів особистого майна. Не кажучи вже про квартирні та офісні переїзди, де в принципі складно побачити якісь інші коробки, крім чотириклапанних. Загалом же, на сьогоднішній день у тришаровій та п'ятишаровій транспортній гофротарі здійснюються транспортні операції з будь-яким видом товару чи вантажу без обмежень. 4-х клапанні коробки з гофрокартону забезпечують збереження предметів, що перевозяться, дають можливість їх завантажити-вивантажити без ризику зіпсувати і т.п. Однак це не єдиний дуже важливий тип завдань, який виконує чотириклапанна гофротара . У нормативно-правовому сенсі транспортна гофротара поділяється на самостійні одиниці, тому облік ведеться з кожної конкретної упакованої одиниці. Ну, наприклад, одна коробка олівців, один ящик яблук або один лоток яєць. Таким чином, використання чотириклапанних картонних коробок дозволяє сформувати так звані «вантажні одиниці», які групуються та маркуються за конкретними параметрами ваги вантажу, його типу та габаритами. Це дозволяє правильно розраховувати і обсяг перевезення, і витрати на його здійснення. Тобто, у цьому випадку чотириклапанні картонні коробки – це не просто засіб забезпечення збереження та цілісності товару чи вантажу в процесі перевезення, а ще й інструмент бухгалтерського обліку, номенклатурна складова, якщо хочете.


Використання чотириклапанних товарних коробок в Одесі.

Транспортные картонные коробки по самым низким ценам в Одессе Товарна тара з гофрованого картону за обсягом використання сьогодні в Одесі поступається транспортній гофротарі. Можливо, в товарній упаковці з іншої сировини, не з гофрокартону, справа інакша, але, що стосується саме картонних коробок, то тут все саме так. Чотириклапанні товарні коробки зараз набагато менш затребувані в Одесі, ніж самозбірна споживча гофротара. Проте для багатьох товарів 4-х клапанні картонні коробки в силу певних обставин, як і раніше, використовуються найчастіше. Чому так? Ну, дивіться, як ви знаєте, споживча упаковка виконує набагато більший спектр завдань, ніж транспортна. Крім того, дуже часто споживча упаковка виконується з інших пакувальних матеріалів, а не з картону чи гофрованого картону. Однак є ціла низка готової продукції, які упаковуються безпосередньо в чотириклапанні коробки без будь-якої додаткової споживчої упаковки. Особливо це стосується товарів середнього та великого розміру, а також негабаритних товарів. Ну, наприклад, ви можете собі уявити, що холодильник чи пральна машинка пакується в самозбірні коробки? Ні? Саме так.

Функціональність чотириклапанних товарних коробок із гофрованого картону для пакування готової продукції важко переоцінити. Вони дійсно корисні та чудово виконують роль захисту для готової продукції та функцію носія рекламної інформації для підприємства-виробника. І не дивно, адже транспортні чотириклапанні коробки дуже універсальні, до того ж сьогодні їх можна купити в Одесі оптом та в роздріб за невисокою ціною. Наприклад, широкий асортимент 4-х клапанних товарних коробок представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити в Одесі недорого оптом та в роздріб чотириклапанні коробки з гофрованого картону для пакування різних товарів: меблів, побутової та офісної техніки та багато іншого. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» підібрані та представлені тришарові та п'ятишарові 4-х клапанні коробки з гофрованого картону кількох типів. Така різноманітність допоможе вам купити якісні картонні коробки для товарів різної тяжкості, різних габаритів і з різними умовами зберігання.

Чотириклапанні товарні коробки, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», виготовляються з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону. Залежно від призначення коробки вибирається конкретний тип картону – для важких (понад 30 кг) і негабаритних товарів підійдуть 4-х клапанні коробки з п'ятишарового картону , а для невеликих та середніх товарів, а також товарів невеликої ваги цілком достатньо буде чотириклапанних картонних коробок із тришарового. гофрованого картону. Компанія «Експрес Упаковка» виготовляє чотириклапанні картонні коробки всіх типів та видів за Міжнародним каталогом гофротари та упаковки з картону FEFCO-ASSCO . Ми можемо запропонувати вам будь-яку 4-х клапанну картонну коробку в Одесі дешево та будь-який тип внутрішніх елементів коробки за кресленнями з цього стандарту. Що стосується чотириклапанних картонних коробок у наявності в Одесі, то в даному випадку ми хочемо запропонувати вам великий асортимент готових картонних коробок стандартної конструкції для пакування практично всіх видів та типів товарів та готової продукції. Зрозуміло, у найширшому виборі типорозмірів та кольорів оформлення:

Всі тришарові та п'ятишарові чотириклапанні коробки для упаковки товарів ми пропонуємо у великому виборі можливих розмірів та варіантів візуального оформлення. Наприклад, будь-які 4-х клапанні картонні коробки в Одесі такого призначення можна придбати з печаткою. Ми здійснюємо нанесення одноколірного та багатобарвного зображення будь-якої складності за технологією флексографічного та шовкотрафаретного друку. Зрозуміло, все залежить від специфіки готової продукції та вашого бажання, тому ми, у будь-якому випадку, запропонуємо вам кілька різних варіантів оформлення чотириклапанних товарних коробок, причому за найнижчими цінами на упаковку в Одесі.


П'ятишарові та тришарові 4-х клапанні картонні коробки на замовлення в Одесі.

Четырехклапанные картонные коробки от производителя Замовити виробництво чотириклапанних коробок будь-якого розміру в Одесі за найнижчими цінами можна в компанії Експрес Упаковка. Ми є виробниками повного циклу упаковки з гофрованого картону, паперу та деяких інших матеріалів. У компанії «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво 4-х клапанних товарних та транспортних коробок з будь-якого виду багатошарового гофрованого картону. Ми пропонуємо нашим клієнтам в Одесі виготовлення унікальної упаковки за вашими індивідуальними параметрами для будь-яких цілей та завдань. Виробництво чотириклапанних картонних коробок на наших заводах здійснюється щоденно. Ми виконуємо замовлення виготовлення картонних коробок будь-якого типу в Одесі приблизно за 1-3 дні незалежно від кількості коробок в замовленні. Силами професійних конструкторів-дизайнерів ми можемо виготовити для вас чотириклапанні картонні коробки з будь-яким оформленням та дизайном. При цьому ми орієнтуватимемося на ваші побажання щодо підсумкового виду замовлених картонних коробок. А також врахуємо деякі інші фактори, які дуже важливі при створенні якісних картонних коробок: орієнтовна ціна матеріалу виготовлення картонних коробок такого типу і потенційні умови зберігання готової продукції в них. Поетапно виробництво чотириклапанних картонних коробок будь-якого розміру на замовлення в Одесі виконується наступним чином.

На першому етапі ви та спеціаліст-технолог нашої компанії вибираєте матеріал, який буде максимально підходящим для виробництва картонних коробок обраного вами типу. На другому етапі ми запропонуємо вам визначитися з вибором форми, розмірів та конструкції картонних коробок. Для цього вам запропонують вибрати найбільш підходящу конструкцію коробок за Міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO , які за мінімальної витрати матеріалу забезпечать достатню жорсткість, зручність та технологічність при складанні та експлуатації. На третьому етапі ви зможете визначитися з вибором зображення, яке наноситиметься на ваші картонні коробки. Ми використовуємо кілька технологій для нанесення одноколірного та багатобарвного малюнка. Вам же потрібно буде лише вибрати, як саме фарбувати ваші чотириклапанні картонні коробки і чи це взагалі треба робити. Звісно ж, за допомогою наших професійних фахівців.

Виробництво будь-яких картонних коробок – це насамперед досить трудомісткий технологічний процес. А тому наші фахівці під час виконання вашого замовлення на виробництво чотириклапанних картонних коробок в Одесі завжди враховують усі тонкощі та аспекти цієї справи. Так, ми обов'язково запропонуємо вам наші рекомендації щодо уніфікації типорозмірів з метою максимальної раціоналізації виготовлення картонних коробок та їх подальшої експлуатації. Це дозволить знизити як витрати на виробництво картонних коробок на ваше замовлення, так і витрати на їх транспортування та подальшу експлуатацію. Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво 4-х клапанних картонних коробок в Одесі, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з докладним описом всіх розмірів і характеристик потрібних вам картонних коробок на наш e-mail:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо в найкоротші терміни і якнайшвидше приступимо до виробництва картонних коробок на замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення коробок, а також підкаже будь-яку необхідну інформацію на замовлення.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити чотириклапанні картонні коробки за найнижчими цінами в Одесі. Більше 500 моделей маленьких, середніх та великих коробок з гофрокартону завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки в Одесі за своїми розмірами будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір гофротари та упаковки від виробника, покупка картонних коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити оптом та в роздріб будь-які картонні коробки в Одесі зі складу, найнижчі ціни на картонні коробки Одесі – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні чотириклапанних картонних коробок в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн