Де купити тришарові картонні листи в Одесі?

Тришаровий гофрований картон сьогодні в Україні є, мабуть, найпопулярнішим видом сировини для виробництва тари та упаковки. Причому, що цікаво, у тій же Одесі, наприклад, листи гофрокартону застосовують у виробництві і споживчої упаковки, і транспортної гофротари, і навіть подарункових коробок різного типу та розміру. Однак використання листового тришарового гофрокартону не обмежується тільки виробництвом гофротари або обгорткової упаковки. Так, наприклад, сьогодні 3-х шаровий гофрокартон у аркушах в Одесі неймовірно затребуваний у сфері вантажних перевезень. У цьому випадку тришарові листи гофрокартону – це дуже практичний і недорогий спосіб забезпечити збереження вантажів під час транспортування. Причому, фактично будь-яких, незалежно від їхнього типу, ваги та габаритів! Що й казати, така неймовірна практичність листового гофрованого картону дуже підвищує споживчий попит на нього в Одесі. Проте ціни на тришаровий листовий гофрокартон в Одесі при цьому дуже відрізняються. Так, наприклад, ціна за 1 м2 тришарового гофрокартону в Одесі сьогодні варіюється від 7 гривень до 15 і навіть дорожча. У чому тут річ? Безумовно, у можливостях тієї чи іншої моделі тришарового гофрокартону у листах. У цій статті ми постараємося розібратися в експлуатаційних можливостях тришарового гофрокартону в листах, а також з'ясувати, чому ті чи інші види та марки тришарового гофрокартону продаються дешевше або дорожче за інші. Ну, а допоможе нам у цьому, як завжди, інтернет-магазин пакувальних матеріалів та сировини для виробництва гофротари «Експрес Упаковка». Тим більше, що саме тут сьогодні в Одесі можна купити будь-яку сировину для виготовлення якісної упаковки за найнижчими цінами в Одесі. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Переваги використання 3-х шарового гофрокартону в листах для виробництва різної тари та упаковки в Одесі.

Трехслойный гофролист профиль С Ні для кого сьогодні, мабуть, не є секретом, що найбільш популярною сферою застосування тришарового гофрокартону в листах в Одесі сьогодні є виробництво гофротари різного призначення. Так, звичайно, вантажні перевезення, зберігання товарів та вантажів, а також сфера будівництва та ремонту також відіграють важливу роль у споживанні гофрокартону. Але порівнювати щорічні обсяги споживання тришарового гофрованого картону у аркушах в Одесі у всіх цих сферах із виробництвом упаковки не зовсім коректно. Безумовно, виготовлення гофротари та упаковки в Одесі є основним споживачем тришарового гофрокартону в листах. Причому, що цікаво, з листового 3 -х шарового гофрованого картону виробники пакувальних матеріалів в Одесі виготовляють як основну тару (коробки, лотки, ящики, контейнери тощо), так і допоміжні пакувальні матеріали (прокладки, грати, обичайки, додаткові. внутрішні стінки або перегородки тощо). Більше того, часто процес виробництва, наприклад, тришарових коробок (товарних або транспортних, не суть) і додаткових елементів для них відбувається паралельно з тих самих листів. Також важливо зауважити, що з урахуванням використовуваних сьогодні технологій висікання гофротари саме такий підхід до виробництва основної та допоміжної упаковки виявляється найбільш вигідним за швидкістю, енерговитратами та іншими витратами на виготовлення гофротари.

Очевидно, що непосвяченому в тонкощі виробництва гофротари споживачеві здасться, що основним фактором високого попиту на гофротару саме із тришарового гофрокартону є її вигідна ціна в Одесі. Однак насправді все значно складніше. Так, безумовно, хоч товарні, хоч вантажні коробки із тришарового гофрованого картону сьогодні в Одесі можна досить дешево купити як оптом, так і в роздріб. Але при цьому в Одесі продаються пакувальні коробки, які коштують ще дешевше. Однак чомусь їх купують рідше, ніж коробки із тришарового гофроліста. А справа тут у тому, що однією ціною споживчий попит на упаковку забезпечити складно. У більшості випадків від тих самих споживчих картонних коробок, наприклад, потрібен певний експлуатаційний потенціал. І далеко не всі види сировини для цього підходять. Так само як і вантажні картонні коробки також повинні мати відповідні завдання показники міцності та зносостійкості. А ось тришарові поштові коробки , наприклад, взагалі повинні поєднувати в собі ряд характеристик товарної та транспортної гофротари. Тришаровий гофрований картон у листах, у свою чергу, є певним компромісом, який за своїми можливостями дозволяє виробляти гофротару різного призначення. Більше того, складно сьогодні назвати якусь іншу сировину целюлозно-паперового типу, яка б дозволила виготовити пакувальні матеріали настільки універсального типу, та ще й за настільки вигідною ціною. Безумовно, тришарова гофротара вкрай зручна, вигідна та практична у використанні. Тому і тришарові гофролісти купуються для її виготовлення в Одесі у дуже великій кількості.

Основними споживачами листів тришарового гофрокартону в Одесі сьогодні є невеликі підприємства, які виробляють картонні коробки різного призначення. При цьому досить складно виділити найпопулярніші моделі тришарового гофрокартону за розміром . Справа все в тому, що сам продаж листового гофрокартону заточений на продаж цієї сировини в квадратних метрах. Тобто, виробникам гофролістів абсолютно не має значення, яку довжину чи ширину картонних листів виготовляти – в Одесі сьогодні можна запросто замовити тришарові гофролісти різних розмірів, все одно обрахунок проводитиметься виходячи із загальної площі замовлених вами гофролістів. Але це якщо ви вирішили купити листи тришарового гофрокартону оптом безпосередньо на заводі. А це насправді не дуже просто. Справа в тому, що великі підприємства з виробництва гофротари не хочуть возитися з маленькими замовленнями на виробництво гофролістів з технологічних причин. Так, сама по собі підготовка обладнання для виробництва тришарових гофролістів займає багато часу та зусиль. Але якщо агрегат вже налаштований, то сам випуск тиражу навіть у тисячу картонних листів відбуватися дуже швидко. Простіше кажучи, з невеликими замовленнями на листи тришарового гофрокартону картонно-паперові комбінати банально не хочуть морочитися і продають гофролісти в Одесі хоч і дешево, але лише великим оптом і за попереднім замовленням з передоплатою.

Проте листи тришарового гофрокартону в Одесі можна купити сьогодні не лише у промислових гігантів на попереднє замовлення. Ряд підприємств меншим масштабам пропонує досить великий асортимент картонних 3-х шарових листів за цілком вигідною ціною. Звичайно, тришарові гофролісти в даному випадку коштуватимуть трохи дорожче, ніж у великого картонно-паперового комбінату, але й мінімальні обсяги замовлення будуть набагато простішими. Так, часто невеликі підприємства погодяться виготовити для вас тришарові листи за розміром від 300-500 штук. До речі, з п'ятишаровими гофралістами все набагато складніше, і купити їх ось так просто, як тришарові, не вийде. Тут і інша сировина використовується, і обладнання не будь-яке підійде, та й сам процес виготовлення складніше буде. Тришаровий листовий гофрокартон різного кольору з крохмальною клейовою основою і з макулатурної сировини в Одесі купити зовсім нескладно. А для більшості різновидів і моделей транспортного та споживчого пакування цього цілком достатньо.


Тришаровий гофрокартон у листах в Одесі: моделі, марки та різновиди

Трехслойные гофролисты профиль В Як ми вже сказали вище, гофротара різного призначення в Одесі сьогодні впливає на формат випуску листів гофрокартону. Точніше навіть вона сама як така, а формат її використання. Ви напевно добре знаєте, що для забезпечення певного рівня характеристик міцності-експлуатаційних тих чи інших коробок в процесі виробництва потрібно застосовувати відповідного рівня сировину. У нашому випадку це листовий тришаровий гофрований картон . Таким чином, тришарові гофролісти мають різний тип гофри, виробляються з паперу та картону різної щільності та якості, а також мають зовсім різні показники опору площинному та торцевому стиску та вологостійкості. Всі ці видові відмінності тришарового гофрокартону безпосередньо відображаються у вигляді марок тришарового гофрокартону - різні марки тришарового гофроліста забезпечують абсолютно різні функціональні можливості гофротарі, що виробляється з них, і упаковці.

Незважаючи на відмінності у використовуваних для виготовлення тришарового картонного листа матеріалах, сама структура будь-якого тришарового гофрокартону залишається однаковою. За прийнятою номенклатурою будь-який тришаровий гофраліст позначається літерою «Т» - від «трьохшаровий». Таким чином, він складається з двох плоских та одного гофрованого шару. Тришаровий гофрокартон у листах використовується для виробництва картонних коробок та упаковки, призначених для зберігання та перевезення продукції різного типу та класу – від будматеріалів до продуктів харчування. Крім того, гофротара з тришарового гофрокартону використовується при цьому в різних температурних режимах та з різною інтенсивністю. Всі ці умовності в експлуатації картонних коробок та інших виробів із тришарового гофрованого картону більше забезпечуються правильним підбором марки гофрокартону в листах. Так, марки Т-21 - Т-23 використовуються для виробництва гофротари та допоміжних пакувальних засобів, призначених для пакування продукції, що не сприймає статичне навантаження. Марки Т-24 і Т-25 застосовуються для виготовлення картонних коробок, які мають тривалу експлуатацію або високі статичні або динамічні навантаження. Крім того, функціональні можливості тришарового гофрокартону та тари з нього забезпечуються різними варіантами профілю гофроліста та щільності його шарів. При цьому різні марки тришарового гофрокартону можуть мати однаковий профіль і щільність одного або декількох шарів, але не більше двох.

Усього профілів тришарового гофрованого картону існує сім. Однак якщо говорити про популярні види листового гофрокартону для виробництва гофротари, то тут варто згадати лише три профілю: В, С і Е. Різниця між усіма профілями гофрованого картону полягає в ширині та висоті гофри, тобто хвилястого шару. Причому, що цікаво, показники ширини та висоти гофри того чи іншого профілю гофрокартону поширюються на будь-які гофролісти – тришарові, п'ятишарові чи семишарові. Навіть назви профілів зберігаються, але з застереженням: якщо гофрованих шарів кілька, тоді маркування гофрокартона у листах вказується через дробову рису – кожен шар по порядку. Наприклад, ви хочете купити тришаровий гофрований лист 2200 мм на 1200 мм. Маркування такого листа буде виглядати так: Т-22 (С). В даному випадку: "Т" означає "тришаровий гофрокартон", "22" - марка гофрокартону, а "С" - тип гофрованого шару (у п'ятишаровому гофролісті позначення другого гофрованого шару додається через дробову рису - "С/С", "В/ С» і так далі). В принципі, на сьогоднішній день в Одесі практично всі різновиди тришарового гофрокартону тією чи іншою мірою застосовуються для виготовлення гофрованої тари та упаковки. Але найчастіше використовуються гофролісти марок Т-21 та Т-22. Більше того, сьогодні гофрокартон листової марки Т-22 є найбільш популярним матеріалом для виробництва упаковки в Україні загалом.

Будь-який тришаровий гофрований картон у листах Складається з одного шару флютингу (папір для гофрування) та кількох шарів лайнера (картон для плоских шарів). При цьому всі листи гофрованого картону в Одесі виготовляються відповідно до кількох ГОСТів: ГОСТ Р 53207-2008 — для картону плоских шарів, ГОСТ Р 53206-2008 — для паперу гофрованих шарів, ГОСТ 13079 — для розчинного силікату гофрокартону, ГОСТ 7699-78 – для клею з картопляного крохмалю, що використовується для склеювання шарів гофрокартону. Ці стандарти допускають досить багато варіацій за складом та типом сировини, тому 3-х шаровий гофрокартон у листах в Одесі сьогодні можна купити дуже різний за своїми міцнісно-експлуатаційними можливостями. Використовуються всі ці види гофрокартона листового в якості основної сировини для виготовлення споживчої, транспортної, виробничої, поштової тари і різної товарної упаковки – картонних коробок, ящиків, гофролотків тощо, а також внутрішніх та зовнішніх елементів для них. Також застосовується як прокладочний, обгортковий та захисний матеріал у процесі проведення ремонтних, будівельних та реставраційних робіт – листи гофрокартону настилають на покриття перед початком робіт. Використовується і в транспортно-логістичній галузі як прокладний і покривний матеріал у процесі перевезення та зберігання цілого ряду товарних груп. Тобто, тришаровий гофрований картон у листах – це дуже універсальний матеріал, який може бути використаний для вирішення дуже різних за своєю суттю завдань, хоча виготовлення всіх його різновидів відбувається фактично за однією й тією ж технологією.

Тип профілю гофрованого тришарового картону є серед інших технічних параметрів найбільш важливим, якщо говорити про виробництво картонних коробок та іншої гофротари. Висота та ширина гофрованого шару дуже сильно впливають на характеристики міцності та експлуатаційні характеристики виробів, які виробляються з листів даного гофрованого картону. Крім того, сам процес виробництва, наприклад, картонних коробок дуже залежить від конкретного типу профілю гофроліста, оскільки прес-форми для висікання цих коробок виготовляють під певну висоту профілю гофрокартона. Сьогодні в Одесі можна купити листи тришарового гофрованого картону з наступними варіантами профілю:

  1. Профіль гофрокартону "А" - або "велика" гофра. Ширина: 8.0-9.5 мм. Висота: 4.0-4.9 мм. Характеризується високою пружністю та застосовується при виготовленні картонних коробок для пакування м'якої та тендітної продукції (наприклад, вироби зі скла), також використовується для виготовлення вкладишів та інших внутрішніх елементів гофрокартонної упаковки.
  2. Профіль гофрокартона "В" - або "точна" гофра. Ширина: 5.5-6.5 мм. Висота: 2.2-3.0 мм. Використовується у виробництві гофроупаковки для продукції, що не потребує високих амортизаційних показників (упаковка для кондитерських товарів, господарських товарів, побутової хімії, швейних аксесуарів тощо).
  3. Профіль гофрокартона "С" - або "середня" гофра. Ширина: 6.8-7.9 мм. Висота: 3.1-3.9 мм. Характеризується гарною пружністю і стійкістю до різних механічних пошкоджень, середнім показником властивостей, що амортизують. Використовується для виготовлення пакувальних матеріалів для величезного спектру продукції. Підходить всім типів товарів. Є найкращим видом гофрованого картону з погляду співвідношення «ціна/якість».
  4. Профіль гофрокартону "D" - або "точна" гофра. Ширина: 3,8-4,8 мм. Висота: 1.9-2.1 мм.
  5. Профіль гофрокартона "Е" - або "мікрогофра". Ширина: 3,0-3,5 мм. Висота: 1.0-1.8 мм. Характеризується відмінною міцністю та стійкістю до статичних та механічних навантажень. Використовується при виробництві гофроупаковки для товарів малих і середніх габаритів, крихкої продукції, що легко б'ється. Основними видами упаковки з мікрогофрокартону є коробки складної форми висікання (самозбірні) та гофролотки.
  6. Профіль гофрокартону "F" - або "тонкий" гофрокартон. Ширина: 1,9-2,6 мм. Висота: 0.6-0.9 мм. Характеризується легкістю та гарною міцністю. Найбільш затребуваний при виробництві індивідуального пакування, пакування для ексклюзивних товарів. Основними видами продукції є коробки складної форми висікання та самозбірні гофроконтейнери.
  7. Профіль гофрокартону "G" - ширина: ≤ 1.88 мм, висота: ≤ 0.55 мм.
  8. Профіль гофрокартона "К" - або "велика" гофра. Ширина: ≥ 10 мм. Висота: ≥ 5.0 мм. Використовується для виробництва картонних ящиків або контейнерів великого розміру (понад 1 м3).
  9. Профіль гофрокартону "N" - ширина: 1.6-1.8 мм, висота: 0.4 - 0.6 мм.
  10. Профіль гофрокартону "О" - ширина: 1.3 мм, висота: 0.3 мм.

У теорії тришаровий гофрокартон у листах з будь-яким типом профілю із зазначених вище може застосовуватися як сировина для виробництва картонних коробок. Однак на практиці виробництво картонних коробок в Одесі сьогодні здійснюється лише з листового гофрокартону з типами профілю В, С та Є.


Виробництво тришарових картонних листів різних марок в Одесі на замовлення.

Трехслойный микрогофрокартон Купити в Одесі тришаровий гофрокартон у листах для виробництва картонних коробок сьогодні є досить просто. Коштує він відносно недорого, та й із наявністю зазвичай проблем немає. Особливо, якщо ви вирішите купити картонні листи в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо гофрокартон у листах власного виробництва, при цьому тришарові моделі гофролістів марок Т-21 і Т-22 складають левову частку продукції такого типу, що випускається нами. Це багатошаровий гофрокартон, що ідеально підходить для виробництва картонних коробок будь-якого типу. Він є високоміцним матеріалом, який виготовляється з вторинної сировини. Тришарові гофролісти від компанії «Експрес Упаковка» характеризуються чудовою гладкістю, міцністю та зносостійкістю. Гофротара з таких листів гофрокартону відмінно переносить дії вологи та перепади температур навіть без спеціальної обробки. Коробки з тришарового гофрокартону виробництва «Експрес Упаковка» в Одесі можна довго зберігати в сирому приміщенні. Вони мають гарну міцність, пористі, стійкі до виникнення тріщин, потертостей і вм'ятин. А верхні шари тришарового гофрокартону нашого виробництва характеризуються гарною гладкістю та кольоровістю, мають хороші водовідштовхувальні характеристики. Особлива мікропориста поверхня верхнього шару дозволяє наносити будь-які одноколірні та багатобарвні зображення високої якості та кольоровості за допомогою сучасних технологій друку. Особливий склад верхнього шару в кінцевому підсумку забезпечує високу стійкість до впливу вологи, впливу різних статичних і динамічних навантажень, а також формує таку структуру матеріалу, яка дуже ефективно пом'якшує зовнішні удари і значно підвищує довговічність тришарового картонного листа як у чистому вигляді, так і виготовлених з нього. коробки.

Компанія «Експрес Упаковка» здійснює виробництво на замовлення тришарового гофрованого картону в листах будь-якого кольору та розміру. Замовити будь-які картонні листи для виробництва товарних, транспортних, поштових або подарункових коробок можна в Одесі за індивідуальними розмірами. Для цього вам потрібно лише вибрати найбільш підходящий вид, марку і колір гофрокартону, а потім визначитися з його розмірами та типом хвилі. Далі потрібно оформити онлайн замовлення за допомогою спеціальної форми у «Особистому кабінеті» на сайті нашого офіційного інтернет-магазину. Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії за одним із наведених нижче телефонів та оформити замовлення їх допомогою. Крім того, ви можете надіслати заявку з детальною вказівкою характеристик гофрокартону та його розмірів на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300;
  • +38 (057) 780 9000.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених способів. Виготовлення листового гофрокартону займає зазвичай від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки. Доставка замовлення в Одесу залежить від вказаної вами адреси доставки, а також від наявності/відсутності поблизу відділення будь-якої з поштових служб, що діють в Україні. Також в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити листи тришарового гофрованого картону в Одесі. Більше 50 різних видів гофролістів завжди в наявності на нашому складі. Також до вашої уваги величезний вибір всілякої гофротари та упаковки, купівля пакувальних матеріалів будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн