Особливості продажу та використання самозбірних коробок в Одесі.

Самозбірні коробки різного типу в Одесі сьогодні є найбільш популярним видом гофротари з усіх можливих. Цей вид упаковки використовується як у сфері послуг, так і в оптово-роздрібній торгівлі, і в промисловій сфері. Сфера використання самозбірних коробок в Одесі сьогодні охоплює практично всі ситуації, коли потрібна упаковка. Це відомі факти. Однак самозбірні коробки є не тільки найпопулярнішим видом гофротари, але ще й найрізноманітнішими за своїми видами та формами коробок, їх конструкціями. дуже сильно відрізняється і матеріал виготовлення самозбірних коробок. Тому в цій статті ми хотіли б розглянути найпопулярніші сьогодні в Одесі варіанти, види та моделі самозбірних коробок для упаковки. Звісно, з акцентом на сфери їх застосування. А для прикладу ми вже за традицією скористаємося асортиментом самозбірних коробок, який представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Оскільки тут не тільки найбільший вибір самозбірних коробок різного типу в Одесі, а ще й гофротара від виробника. Отже, найнижчі оптові та роздрібні ціни на самозбірні коробки в Одесі на сьогоднішній день. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Продаж та виробництво самозбірних коробок в Одесі.

Узкая самосборная коробка Як вам, напевно, добре відомо, основною сферою застосування будь-яких картонних коробок є упаковка чогось: товарів, вантажів, предметів, посилок, подарунків і так далі. Самозбірні коробки в Одесі в цьому сенсі не є винятком - це в першу чергу спосіб упаковки чогось, а потім вже рекламний носій або майданчик для втілення наяву дизайнерської думки. Споживачі в Одесі сьогодні обирають самозбірні коробки, виходячи з їхніх пакувальних можливостей, причому незалежно від того, в якому форматі коробки будуть використані. Так, і для поштових самозбірних коробок, і для товарних, наприклад, на чолі завжди будуть їх міцнісно-експлуатаційні можливості. Ну і, мабуть, ціна питання. Все-таки дешевизна тих чи інших самозбірних коробок відіграє не останню роль у їхній затребуваності на ринку. Хоч як крути, але переплачувати за транспортні, товарні чи поштові самозбірні коробки споживачі в Одесі не хочуть, тому в більшості випадків хочуть купити самозбірні коробки в Одесі дешевше. Нехай це часто буває не зовсім виправдано. То чим же, у такому разі, самозбірні коробки «зачепили» одеських споживачів упаковки та гофротари? Спробуймо це з'ясувати разом.

Для початку давайте разом спробуємо припустити, що саме хоче побачити середньостатистичний споживач від картонної коробки? Відповідь цілком очевидна: щоб була міцна та надійна, могла прослужити довше, була б універсальною та зручною у використанні, комфортною в упаковці, та ще й щоб коштувала дешевше. Тобто цілком собі стандартні як для України споживчі побажання. Наскільки їм відповідають самозбірні коробки в Одесі? По різному. Тут дуже залежить від пропозицій конкретних виробників. Наприклад, ви можете опинитися в ситуації, що, купивши самозбірні коробки оптом, скажімо, на 15 копійок дешевше за кожну одиницю в партії, ви отримаєте самозбірні коробки набагато гіршої якості. Вони й збиратимуться, скажімо так, криво, і виглядатимуть неакуратно, та й банально не зможуть витримати тривалого транспортування чи зберігання на складі з підвищеною вологістю. Звичайно ж, сьогодні в Одесі можна купити за ціною виробника самозбірні коробки та відмінну якість. У них і сировина буде відповідної якості та саме виготовлення на рівні. Як це? Ну, дивіться. Сировина для виробництва самозбірних коробок може бути різною, навіть дуже різною. Для того, щоб розглянути всі види сировини для виробництва самозбірних коробок в Одесі, потрібна окрема стаття. Тому зупинимося лише на найпопулярніших видах сировини для виробництва самозбірних коробок. Але спочатку давайте поговоримо про технологію їх виробництва, оскільки тип сировини практично не впливає на використовувані способи отримання самозбірних коробок.

Отже, самозбірні коробки будь-якого типу, виду, розміру та конструкції в Одесі виготовляються методом висікання. Цей метод поєднує кілька різних технологій виробництва самозбірних коробок та кілька видів обладнання для їх отримання. Однак сам принцип одержання картонних коробок залишається незмінним. Так, висіканням або штанцюванням називають процес вирубування однієї або декількох картонних коробок з прямокутного листа гофрованого картону, мікрогофрокартону, пресованих картонів або паперу за допомогою удару або тиску по контуру матеріалу спеціальним штампом штанцерним висічним. В результаті з листа-заготовки виходить картонна коробка у розгортці з чітко позначеними контурами, лініями згину, отворами, клапанами та іншими елементами конструкції. Якість результату при висіканні залежить в першу чергу від якості вирубних штампів та поверхні валу або платформи. Так, висічний вал або платформа повинні бути ідеально рівними, а штанцева форма не повинна мати тріщин, сколів, погнутих елементів і таке інше. Також важливим є і матеріал, з якого виготовляється тара, його тип, кількість шарів, висота профілю, вологість, напрям волокон та інші параметри. Однак справність обладнання відіграє все ж таки першорядну роль, якщо ми говоримо про висічення самозбірних коробок високої якості. Все-таки в будь-якій самозбірній коробці досить багато важливих конструкційних елементів, і непридатність хоча б одного з них бракує коробку в цілому.

Варто зазначити, що сьогодні самозбірні коробки в Одесі часто мають різні декоративні елементи конструкції. І як саме відбувається декорування самозбірних коробок? Звичайно ж, за допомогою висікання. Тобто висічна штанц-форма вже спочатку має відповідні елементи у своїй конструкції. Йдеться тут, наприклад, про вирізування різних отворів і створення самозбірної коробки певної конфігурації, що отримується завдяки нестандартним прорізам. Мабуть, найбільш яскравим прикладом є самозбірні коробки з ложементом. Даний елемент практично ніколи не використовується у стандартних конфігураціях самозбірних коробок. Однак за погодженням із замовником виробник самозбірних коробок може додати ложемент практично до будь-якої самозбірної коробки незалежно від форми, складності висікання та розміру. Висікання самозбірних коробок стандартної конфігурації та будь-яких незвичайних за своєю формою самозбірних коробок може бути зовнішньою та внутрішньою. При зовнішній висічці обрізаються тільки краї виробу, а при внутрішній прорізаються спеціальні отвори і всередині заготовки. Складна ж висічка є поєднанням цих способів і дозволяє створювати унікальну упаковку. Власне кажучи, абсолютно всі самозбірні коробки відносяться до виробів складної висікання, або, як ще кажуть, до виробів складної форми висікання.


Самозбірні коробки із тришарового мікрогофрокартону: виробництво в Одесі.

Самосборная коробка из микрогофрокартона Отже, з технологіями виробництва самозбірних коробок, які використовуються сьогодні в Одесі, ми розібралися. Тому давайте перейдемо до найпопулярніших видів сировини для виробництва самозбірних коробок. І найбільш популярним видом матеріалу для виготовлення самозбірних коробок в Одесі сьогодні є тришаровий мікрогофрокартон. Справа все в тому, що процес висікання самозбірних коробок з такого матеріалу, як гофрокартон, має багато особливостей через пористу структуру матеріалу. Повітря як найважливіший елемент, що створює унікальні властивості гофрованого картону, при обробці матеріалу стає причиною деяких проблем. Заповнені повітрям порожнечі між гофрами автоматично створюють чимало труднощів при перфорації, бігуванні, висіканні гофрокартону. Тому важливим чинником є правильний вибір профілю гофрокартона. Одна з найбільш явних складнощів - схильність до розтріскування матеріалу, пов'язана з необхідністю стискати гофрокартон перед розрізуванням. Ще одна проблема – різниця в реакціях гофрокартону на спроби різати матеріал упоперек або вздовж напрямку гофру. Обробка картону упоперек гофру є більш простим процесом.

Всі проблеми, описані вище, накладають певні обмеження і на вибір сировини для виробництва самозбірних коробок, і на обладнання для висікання самозбірної тари з гофрокартону. З процесом висікання все трохи простіше. Так, наприклад, висікання може здійснюватися гострими ножами незграбної або клиноподібної форми. Якщо потрібно створити ефект ножиць для збільшення ефективності різання, можуть використовуватися контрножі. Якщо як результат різання планується отримати не прямокутну форму, а складнішу, то розрізка буде замінена фігурною висічкою – вирубуванням певних орнаментів на матеріалі під тиском. Для цього необхідно використовувати сталеві ножі-штампи, у яких ріжуча кромка буде відповідати потрібній конфігурації. А ось з вибором потрібної сировини все трохи складніше. Тому за сукупністю характеристик та параметрів сьогодні самозбірні коробки в Одесі в переважній більшості випадків виготовляються із тришарового мікрогофрокартону.

Тришаровий мікрогофрокартон – це ідеальний матеріал для виробництва самозбірних коробок практично будь-якої конструкції та форми. Сьогодні в Одесі самозбірні коробки з мікрогофрокартону використовують у величезній кількості і для первинного пакування різних товарів, і для надсилання посилок поштою, і навіть для пакування подарунків. І на те є свої причини. Так, тришаровий мікрогофрокартон складається з трьох шарів: двох зовнішніх (плоських) та одного внутрішнього (гофрованого). Висота профілю мікрогофрокартону становить від 1,5 до 1,8 мм. Це майже половину менше, ніж товщина тришарового гофрованого картону, з якого виготовляють, наприклад, транспортні гофроящики для переїзду. Основна функція упаковки з мікрогофрокартону нічим не відрізняється від завдання картонних коробок з інших матеріалів. Самозбірні коробки з мікрогофрокартону покликані захистити товар від пошкоджень під час його транспортування та зберігання. За своїми експлуатаційними характеристиками мікрогофрокартон значно перевершує звичайний та гофрований картон. Від першого він відрізняється більшою міцністю, жорсткістю та стійкістю до несприятливих факторів зовнішнього середовища. Від другого – меншою вагою, естетичністю та можливістю виробляти вироби різних форм і розмірів. Мікрогофрокартон виграє порівняння з іншими видами пакувальних матеріалів. Від пластику його відрізняє екологічність та відсутність у складі шкідливих сполук, від металу – легкість, дешевизна та пружність, від скла – міцність та економічність.

Самозбірні картонні коробки з мікрогофрокартону загалом уже багато років користуються особливою популярністю як товарна тара. Причому, не лише в Одесі чи, скажімо, у Києві. Даний вид картонних коробок як товарна упаковка поєднує три найважливіших для споживачів якості: багатофункціональність, легкість і міцність, низька ціна оптом і в роздріб. Всі ці особливості в сумі дають дуже позитивний результат - самозбірні коробки практично завжди воліють як товарну упаковку, якщо сам товар (хоч в індивідуальній упаковці, хоч у груповій) підходить за вагою, що рекомендується. Та й самі по собі самозбірні коробки з 3-х шарового мікрогофрокартону мають дуже малу вагу - набагато меншу, ніж у будь-якого іншого виду споживчої тари та упаковки з гофрованого картону. Вони дуже міцні та легкі, відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. Практично всі конструкції самозбірних коробок складені таким чином, що основні несучі елементи коробки, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково, коли коробка в зібраному стані. Така особливість конструкції дає можливість використовувати самозбірні коробки недорого та якісно, а головне – практично для будь-яких видів продукції. А якщо ще й самозбірні коробки виготовляються відповідно до ГОСТів та суворої відповідності до санітарних норм, то й упаковувати в такі коробки можна абсолютно будь-які товари. Навіть продукти харчування. Оскільки такі картонні коробки є екологічно безпечним продуктом і не завдають ніякої шкоди організму. Більше того, вони є безпечними навіть для дитини!


Коробки самозбірної конструкції із пресованого багатошарового картону Одеса

Подарочная коробка самосборного типа Виробництво самозбірних коробок в Одесі сьогодні здійснюється і з різних багатошарових та одношарових пресованих картонів. Технологія виробництва таких коробок особливо не відрізняється від виробництва самозбірних коробок з тришарового мікрогофрокартону. Єдине, що варто відзначити в даному контексті, це те, що висота ріжучих, бігувальних та перфоруючих ножів у штанц-формах для висікання коробок із звичайного картону менша, ніж у випадку зі штанцевими формами для виготовлення самозбірних коробок із тришарового мікрогофрокартону.

Найбільш популярним видом самозбірних коробок із картону в Одесі сьогодні є подарункові коробки різних розмірів та конструкції. Подарункові коробки з картону в Одесі сьогодні можна купити у величезному асортименті і дешево. Та й асортимент різноманітних коробок для пакування подарунків, виготовлених із багатошарових та одношарових пресованих картонів, сьогодні в Одесі дуже цікавий своєю різноманітністю пропозицій. Висока конкуренція у сфері подарункової упаковки штовхає виробників упаковки для подарунків пропонувати споживачам дуже цікаві варіанти упаковки та за досить низькими цінами. Наприклад, самозбірні коробки із крафт-картону – це сьогодні найдешевші подарункові коробки з усіх представлених на ринку Одеси. Тому вони в рази частіше використовуються для упаковки подарунків невеликої ваги. Так-так, у випадку із самозбірними коробками з картону загальна вага упакованих товарів відіграє важливу роль, як і особливості конструкції подарунків. Справа в тому, що самозбірні коробки з картону досить вразливі до дії різних механічних і навіть статичних дій.

Самозбірні коробки з целюлозного крафт-картону мають просту у складанні конструкцію, обов'язково ефектний дизайн і часто випускаються з різними декоративними елементами або тематичним друкованим оформленням. Виробництво подарункових коробок самозбірної конструкції здійснюється з різних видів багатошарових картонів, проте в більшості випадків один або кілька шарів такого картону обов'язково є крейдованими. За рахунок наявності одного або декількох шарів крейди будь-яка подарункова коробка самозбірної конструкції і виглядає ефектніше, і друкувати на ній щось зручніше, а головне - коробка захищена від впливу вологи, а значить зможе прослужити довше. Самозбірні подарункові коробки з картону мають відносно невисоку міцність на розрив і зовсім не витримують продавлювання, зате чудово захищають упаковані подарунки від пилу та бруду і виглядають просто чудово. В цілому, самозбірні подарункові коробки з крейдованого картону справді можуть зробити «Вау!» ефект. Це дешева і досить ефективна можливість запакувати подарунок, захистивши його від різних, не надто серйозних дій до моменту вручення. У такі самозбірні коробки можна запакувати практично будь-який легкий подарунок і бути при цьому спокійним за його збереження.

Розміри самозбірних коробок з крейдованого картону для пакування подарунків в Одесі пропонуються різні: великі, маленькі, середні – словом, можна дешево купити будь-які подарункові самозбірні коробки. Однак у більшості випадків подарункові коробки такого типу застосовуються саме для пакування подарунків маленького розміру та ваги. Для великих за вагою або розміром подарунків використовуються самозбірні подарункові коробки з тришарового мікрогофрокартону. Крафтові подарункові коробки можна купити по-різному. Як правило, вони продаються вже в готовому, тобто напівзібраному стані. Це самозбірні коробки тієї чи іншої конструкції, які збираються вручну із однієї деталі. Проклеювати їх скотчем або склеювати її частини клеєм не потрібно. Все це веде до того, що збірка коробки з крафтового або крейдованого картону займає менше хвилини. Також важливо відзначити, що самозбірна коробка – універсальний варіант упаковки презенту, що підходить за стилем як для чоловіка, так і для жінки. Для додаткового декору та прикраси самозбірної коробочки з картону для пакування подарунків і сувенірів використовується все що завгодно: пряжа рафія, смужки тканини, пенька, сизаль, хвойні гілки, листя, шишки, яскравий кольоровий папір і т. д. Тобто, потрібно ще і відзначити дивовижну універсальність самозбірних коробок з крейдованого або крафт-картону як упаковка для подарунків.


Самозбірні коробки «Нової пошти» та інша гофротара для посилок в Одесі.

Цветная коробка Новой почты Окремо варто сказати про упаковку посилок в Одесі та, зокрема, про самозбірні коробки «Нової пошти» . Компанія Нова пошта відома тим, що доставляє різні посилки. Різні за типом, розміром, вагою. І саме тому даний поштовий оператор застосовує різні за своїм виглядом та типом пакувальні матеріали. Що стосується самозбірних коробок, то «Нова пошта» у своїй роботі використовує цілу низку різних за розміром поштових коробок із збірного тришарового мікрогофрокартону. Більше того, самозбірні картонні коробки Нової пошти в Одесі на даний момент є ідеальним варіантом для відправки посилок не тільки з точки зору невеликої власної ваги та ціни. Розміри таких поштових ящиків можна використовувати практично для будь-яких вкладень. Нова пошта врахувала особливості попиту на поштові послуги та послуги доставки в Одесі, а тому приймає посилки у самозбірних коробках із тришарового мікрогофрокартону дуже різних розмірів – і маленьких, і середніх, і великих. Навіть можна використовувати довгі тубуси із мікрогофрокартону для відправки Новою поштою негабаритних вантажів. Все залежить від габаритів вашого відправлення та його ваги, оскільки особливості технічного регламенту Новою поштою вже враховано.

Основним матеріалом виготовлення для самозбірних коробок «Нової пошти» є тришаровий гофрований картон з профілем «В», а також 3-х шаровий мікрогофрокартон з профілем «Е». Невеликий профіль гофри є важливою особливістю, тому що дозволяє збирати у стійкі конструкції самозбірні коробки практично будь-якої форми. В принципі, крім висоти профілю, тришаровий мікрогофрокартон мало чим відрізняється від звичайного тришарового гофрованого картону. Це все той же відносно дешевий вид сировини, з якої виходять чудові картонні коробки. Вони надійні, міцні і, головне, можуть використовуватися для пакування та перевезення абсолютно будь-яких предметів, товарів та вантажів. На самозбірних коробках із мікрогофрокартону зручно робити будь-які позначки олівцем або маркером, приклеювати бирки та етикетки з потрібною інформацією.

Крім особливостей конструкції, самозбірні картонні коробки Нової пошти Одеса відрізняються ще й зручністю експлуатації та ціною. Самозбірні коробки коштують дешево як оптом, так і в роздріб, а також не вимагають використання скотчу. Вони мають спеціальні клапани та пази для чіткої фіксації самозбірних коробок «Нової пошти» у зібраному стані. Зручність експлуатації та універсальність самозбірних коробок Нової пошти при виборі коробок для надсилання посилок поштою також відіграють важливу роль. Оскільки картонні поштові коробки повинні швидко збиратися без особливих зусиль і підходити для різних видів товару або вантажу. Самозбірні картонні коробки Нової пошти чудово справляються з такими завданнями. Крім того, варто пам'ятати, що досить часто під час поштової посилки в коробку поміщаються різні предмети з різних видів матеріалу, тому важливо, щоб картонна коробка для пошти могла використовуватися для максимальної кількості різноманітних за своїм типом і формою предметів.


Де купити самозбірні коробки в наявності та на замовлення Одеса?

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити в Одесі самозбірні картонні коробки за найнижчою ціною у місті. Ми пропонуємо вам купити дешево картонні коробки для упаковки товарів і посилок, а також подарункові коробки з картону самозбірної конструкції у величезному асортименті з більш ніж 700 різних моделей коробок. Величезний вибір моделей та типорозмірів, кольорів та конструкцій – тільки у нас ви можете дешево купити оптом та в роздріб самозбірні картонні коробки Одесі на всі випадки життя! Продаж самозбірних картонних коробок оптом в Одесі починається від 100 штук, а в роздріб ми продаємо самозбірні коробки з картону та мікрогофрокартону і зовсім від 1 штуки! Самозбірні картонні коробки в Одесі від компанії «Експрес Упаковка» можна купити в наявності будь-якої моделі. Ми продаємо самозбірну упаковку від виробника справді європейської якості. Всі самозбірні картонні коробки представлені в каталозі нашого офіційного інтернет-магазину – це коробки нашого власного виробництва. Ми не перекупники, тому продаємо самозбірні коробки за найнижчими цінами в Одесі. Всі картонні коробки від компанії «Експрес Упаковка» дуже практичні, універсальні і надійні, використовувати їх можна практично для всього. У нас ви можете купити дешеві самозбірні коробки в Одесі для вирішення та виконання безлічі цілей та завдань, по-справжньому універсальні картонні коробки для будь-яких видів продукції.

Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» - це можливість купити дешево в Одесі самозбірні коробки з картону та мікрогофрокартону потрібної вам моделі та розміру від виробника за найнижчими цінами. В асортименті нашого інтернет-магазину представлені моделі самозбірних картонних коробок, призначені для пакування, перевезення та зберігання практично у будь-яких температурних та погодних умовах. І лише у нас ви зможете купити такі самозбірні коробки саме тієї конфігурації, яка вам дійсно потрібна. Компанія «Експрес Упаковка» може запропонувати вам самозбірні коробки з того матеріалу, який вам найбільше підходить. Ми є виробниками повного циклу картонних коробок з картону, мікрогофрокартону, тришарового та п'ятишарового гофрованого картону, тому і можемо запропонувати вам повну свободу вибору моделі, конструкції, розміру, кольору та відтінку самозбірних коробок. На сьогоднішній день виробничі потужності нашої компанії дозволяють виготовляти самозбірну тару та упаковку для велико-, середньо- та малогабаритних товарів та вантажів. У нашому інтернет-магазині можна купити самозбірні картонні коробки оптом та в роздріб в Одесі дійсно на будь-який смак. Більше 200 різних моделей самозбірних картонних коробок завжди є на нашому складі. Купівля самозбірних коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити оптом чи в роздріб будь-які самозбірні картонні коробки прямо зі складу. Найнижча ціна на картонні коробки в Одесі – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні самозбірних картонних коробок в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн