Подарункова упаковка з картону: крейдовані та крафтові коробки в Одесі.

Одним із найбільш популярних способів пакування подарунків сьогодні в Україні є різні пакувальні матеріали з картону . Насамперед, подарункові картонні коробки, звичайно ж. Такі коробки хоч загалом і схожі на звичні для всіх товарні коробки або коробки для переїзду, проте відмінних рис у подарункових коробок теж вистачає. До речі, ці відмінні риси подарункових коробок ще й є одним з визначальних факторів споживчого попиту на них. Тому в цій статті ми хотіли б детально розглянути подарункові коробки з картону в Одесі та виявити найпопулярніші їх різновиди у одеських споживачів на сьогоднішній день. Допоможе нам у цьому асортимент різних коробок з картону, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тим більше, що тут можна вигідно купити в Одесі подарункові коробки оптом і навіть в роздріб, а також вибрати відповідні святкові коробки та різну споживчу тару з картону за ціною виробника. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Найпопулярніші різновиди коробок для пакування подарунків в Одесі.

Коробка со шнурком для упаковки подарков Різні коробки сьогодні залишаються основним видом упаковки для подарунків та сувенірів Одесі різного типу. Це в якомусь сенсі традиційний формат подачі подарунків, який настільки закріпився у розумінні споживачів, що сьогодні величезна кількість товарів на продаж відразу ж пакується в тематично оформлені подарункові коробки з картону або, наприклад, тришарового мікрогофрокартону. Більше того, напевно, ви і самі знаєте ситуації, коли якась річ або якийсь предмет купувалися як подарунок людині тільки тому, що вони були красиво упаковані. Наприклад, згадайте, як обирають подарунки чоловіки своїм жінкам на 8 березня – добре, якщо вона скаже, що їй подарувати, а якщо ні? Комічність ситуації тут безумовна, але саме це і є одним з основних атрибутів подарункової упаковки. Принцип вибору цих пакувальних матеріалів не обмежується тільки поточними цінами на подарункові коробки в Одесі або їх характеристиками міцності та експлуатації. Більше того, виходячи з нашої особистої практики можна зробити ще один важливий висновок: подарункові коробки в Одесі найчастіше хочуть купити ті, які є прямо зараз. І не має значення, якщо вони трохи не підходять за розміром або дещо несхожі на те, що спочатку хотів побачити покупець. Найголовніше для подарункових коробок – справити належне враження на одержувача. І саме цю думку пам'ятає середньостатистичний споживач, купаючи ті чи інші коробки для пакування подарунків. Та й взагалі, купити подарунок комусь у вже готовій, добре оформленій коробці – це простіше, зручніше та сильно заощаджує ваш час та сили. Причому дуже часто настільки, що питання ціни відходить навіть на другий план.

Така поведінка споживачів при виборі подарункових коробок в Одесі сьогодні в принципі не є секретом, тому багато виробників подарункових товарів не економлять на упаковці і вибирають яскраво оформлені і всередині, і зовні подарункові коробки. Причому навіть якщо вони коштують дорожче, ніж звичні товарні коробки з картону або гофрованого картону. Питання тут полягає лише в тому, як вибрати відповідні коробки для подарунків в Одесі з усього того неймовірного різноманіття пропозицій, яким рясніють вітрини магазинів та сторінки інтернет-магазинів подарункової упаковки. Асортимент подарункового пакування в Одесі справді величезний. Крім того, що товарообіг у цьому, найбільшому в Україні морському порту, просто величезний, так є ще й велика кількість відпочиваючих, які приїжджають у літній сезон. І як ви думаєте, у що саме пакують найрізноманітніші сувеніри та подарункові товари для туристів в Одесі? Саме в картонні коробки і рідше в папір. Звичайно, це все сильно підвищує споживчий попит на подарункові коробки у місті. Однак тягне за собою й деякі нюанси, які деякі виробники чи продавці подарункових товарів чи сувенірної атрибутики в Одесі вважають зайвими труднощами. Ну, наприклад, щоб за такого рівня конкуренції продати якісь сувеніри, потрібно добре попрацювати над їх оформленням. Навіть практичні та зручні коробочки звичайного типу тут не зовсім підходять. Тому доводиться ламати голову і намагатися виділити свою продукцію на тлі конкурентів у будь-який спосіб. Найпростішим і загалом дуже ефективним способом тут є подарункові коробки-вітрини. Це такі коробки для подарунків в Одесі, які можна як відкрити - і весь вміст чудово видно. На професійній мові вони називаються коробки складної форми висікання . Ну а нам з вами добре відомі як самозбірні коробки для подарунків.

Види та типи самозбірних подарункових коробок в Одесі зустрічаються різні. Сам собою формат виготовлення самозбірних коробок передбачає досить широкі можливості для імпровізації, а для подарункових коробок це безумовний плюс. Звичайно, існують еталонні стандарти самозбірних коробок, які наведені у Міжнародному каталозі гофротари і картонної упаковки FEFCO-ASSCO , що багато разів згадується нами. Однак це зовсім не означає, що самозбірні коробки не можуть мати форму або конструкцію, відмінну від стандартів. Просто зручності товаро- і упаковко- обороту більшість виробників товарної продукції використовує деякі шаблони, якими зручно вибирати і купувати коробки. З подарунковими коробками все інакше, як ми вже сказали вище. Тому сьогодні в Одесі можна купити самозбірні коробки для подарунків такої форми, яку ви взагалі не знайдете в каталозі FEFCO-ASSCO . Для попиту на подарункові самозбірні коробки це безумовний плюс, а мінус, тому що самозбірні коробки абсолютно будь-якої конструкції постачаються клієнтам у розібраному вигляді, що дозволяє у кілька разів зменшити транспортні витрати та знизити, таким чином, вартість самозбірних коробок із картону в Одесі. Тому Виробникам подарункових коробок самозбірної конструкції, у свою чергу, абсолютно не має значення, які саме за формою і конструкції самозбірні коробки робити, аби попит на них був. Отже, виходячи з поточного попиту на подарункові коробки самозбірної конструкції в Одесі, найбільш популярними є такі види:

  1. Подарункові коробки з окремою кришкою та дном – одна з найпростіших конструкцій коробки для пакування подарунків, у якій самозбірні кришка та дно поставляються у комплектах.
  2. Подарункові коробки типу «стакан» – вертикальна картонна коробка без кришки, найчастіше багатокутної форми і вікна на одній зі сторін (наприклад, коробки для ляльок).
  3. Подарункові коробки «ластівчин хвіст» – конструкція складних подарункових коробок, виготовлених із пресованого багатошарового картону або тришарового мікрогофрокартону, в якій передбачено безклеєве кріплення дна.
  4. Подарункові коробки конструкції «Пачка» - подарункові коробки з вертикальним завантаженням вмісту та наявність центрального замку, що фіксує кришку в закритому стані.
  5. Подарункові коробки «Шкатулка» - коробки з картону або мікрогофрокартону, що формою нагадують скриньку. У них також передбачено вертикальне завантаження та «вбудована кришка», як і в подарункових коробках типу «пачка». Однак цей тип подарункових коробок не передбачає наявність центрального замкового клапана. Замість нього клапани-фіксатори розташовані з боків крайньої частини кришки. Кришка ж, у свою чергу, розділена на дві частини: основна частина прикриває коробку зверху, а додаткова - згинається під кутом 90 градусів при складанні і формує, таким чином, додаткову передню стінку коробки. Бокові клапани на цій частині кришки при складанні
  6. Подарункові коробки «З вушками» - коробки для подарунків, у яких по краях кришки розташовані спеціальні клапани-вушка для посилення вертикального опору навантаженням, а кришка є єдиним цілим із задньою стінкою, як і в коробках типу «скринька» або «пачка».
  7. Подарункові коробки «Шоу-бокс» – коробки для подарунків, які переводяться зі стану закритої прямокутної тари в режим міні-вітрини шляхом видалення або відкриття частини коробки.

Переважно подарункові коробки таких конструкцій в Одесі використовуються для пакування готових виробів для продажу у сфері оптово-роздрібної торгівлі. Однак це зовсім не означає, що для упаковки індивідуальних подарунків коробки такого типу не популярні. Навпаки, дуже користуються. Ми ж просто виходимо з цифр сухої статистики, яка прямо позначає сферу торгівлі як основного споживача подарункових коробок в Одесі – обсяги просто не можна порівняти. До речі, така картина характерна для всіх регіонів нашої країни – торгівля подарунковими товарами завжди споживає набагато більше пакувальних матеріалів, ніж приватна упаковка індивідуальних подарунків, у тому числі подарункових коробок з картону або тришарового мікрогофрокартону.

Також варто відзначити використання подарункових коробок самозбірного типу як рекламні носії. Подарункові картонні коробки в принципі дуже підходять для нанесення будь-якої рекламної, презентаційної або контактної інформації. А якщо йдеться про подарункові коробки, які завжди виготовляються з гладким верхнім шаром, то тут і зовсім ефект упізнаваності конкретної продукції у споживачів просто величезний. Пояснення такому факту дуже просте і полягає у двох важливих особливостях самозбірних коробок із нанесеною рекламною інформацією. По-перше, подарункові коробки з картону в Одесі самі собою виглядають красиво. Ну, а по-друге, за допомогою підходящої штанц-форми можна виготовити картонну коробку незвичайної та цікавої форми та конструкції – таку, щоб одразу впадала в очі та справляла стійке враження. Благо пресований картон і мікрогофрокартон у цьому сенсі є дуже гнучкою сировиною, з якої можна створювати справжні витвори мистецтва. До речі такі подарункові коробки в Одесі теж можна купити, проте в основному на замовлення, оскільки наявність надто багатьох індивідуальних особливостей часто тільки заважає коробкам широкого споживання.


Крафтова подарункова тара від виробника в Одесі.

Крафтовая коробка с ручкой в виде сердечка Одним із найбільш популярних видів подарункових коробок в Одесі сьогодні є різні коробки з крафт-картону . Це целюлозна, повністю екологічна сировина, яка дозволяє виробляти упаковку під різні товарні групи. Справді, неймовірно універсальний матеріал. Плюс купити в Одесі крафт-картон для подарункових коробок зовсім не складно. Наприклад, крафт-картон у листах 100 х 70 сантиметрів продається в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» як оптом, так і в роздріб. Тобто, простіше кажучи, проблем із закупівлею сировини для виготовлення коробок немає. А що щодо функціональних можливостей такого картону? Крафт-картон дуже універсальний, тому що з нього можна виготовляти подарункові коробки різного розміру, форми та конструкції. Словом, у цій сировині є все, що потрібно для виготовлення подарункової упаковки. А тепер додайте до цього досить низькі ціни на крафт-картон в листах в Одесі і дивовижні можливості по оформленню. Так, целюлозний крафт-картон і сам по собі виглядає презентабельно, плюс ще й може піддаватися хімічній або механічній обробці різного типу. Звичайно, все це призводить до того, що з крафт-картону сьогодні в Одесі виготовляють справді оригінальні коробки для пакування подарунків.

Отже, подарункові коробки з целюлозного картону – це упаковка з високим ступенем естетичності, яка дозволяє наносити друк різного типу та складності. При цьому вони досить міцні. Звичайно, опір до розриву у звичайних товарних коробок із мікрогофрокартону вищий, ніж у подарункових коробок із крафт-картону, але й крафтові коробки – це цілком собі непоганий захист. Тут усе залежить від того, із чим порівнювати. Безумовно, п'ятишарові коробки з гофрованого картону витримують набагато більші статичні або динамічні навантаження, ніж подарункові коробки з одношарового або багатошарового картону. Але, з іншого боку, коробки з п'ятишарового гофрокартона візуально виглядають набагато гірше, ніж крафтові коробки . Та й можливості оформлення вони не настільки різноманітні. Крім того, ціна на п'ятишарові коробки набагато вища, ніж на коробки з крафт-картону. Так що, у крафтових коробок дійсно достатньо плюсів, які цілком відчутні споживачами. Це легкі та досить щільні коробки для подарунків та сувенірів, які зручно декорувати та зберігати. Крафтові коробки є екологічними і можуть контактувати з будь-якими продуктами харчування, не залишаючи ні слідів, ні присмаку, ні запаху.

Найбільшою популярністю в Одесі сьогодні користуються подарункові коробки із крафт-картону, який покритий з одного боку крейдованим шаром. Найчастіше крейдований шар є зовнішнім шаром подарункових коробок, проте не менш часто в Одесі подарункові коробки виготовляються крейдованим шаром усередину. Тут все дуже залежить від конкретного призначення подарункових коробок, плюс багатьом споживачам в Одесі (виходячи з актуальних статистичних даних) дійсно подобаються подарункові крафтові коробки натуральної деревної целюлози. У будь-якому випадку, на експлуатаційні можливості коробок з крафт-картону ця різниця майже ніяк не впливає, тому широке поширення сьогодні мають і бурі подарункові коробки, і подарункові коробки з крейдованим зовнішнім шаром (найчастіше білого кольору, зрозуміло). Прекрасні споживчі якості (жорсткість, міцність, стійкість до вологи тощо) поступово розширюють сферу застосування подарункових коробок із крафт-картону. Особливо завдяки вдалим дизайнерським знахідками та рішенням. Поступово така упаковка стає все більш модною та затребуваною.

Сам же по собі крафт-картон у аркушах – це пресований целюлозний картон, що мінімально складається з двох шарів і порізаний на аркуші певного формату. Верхній шар картону має особливо високу міцність, плюс покривається крейдуванням. Він гладкий, пористий, стійкий до виникнення тріщин, потертостей, вм'ятин. Ця стійкість дозволяє подарунковим коробкам із крафт-картону зберігати естетичні властивості протягом тривалого терміну безперервної експлуатації, а гладкість поверхні чудово підходить для того, щоб наносити високоякісний поліграфічний друк. Виворітний шар у крафтових коробках жорсткіший, але при цьому ще й жиро- і термостійкий, що дозволяє використовувати крафтові коробки для продажу їжі на виніс в Одесі.


Дешеві подарункові коробки з крейдованого картону в Одесі.

Подарочная коробка с отдельной крышкой и дном Сьогодні споживачі в Одесі подарункові коробки із крейдованого картону найчастіше називають просто крейдованими коробками. Крейдуванням називається процес нанесення на картон або гофрований картон покриття, що надає матеріалу глянсовість та ряд інших добре помітних візуальних ефектів. До складу крейдованого покриття входять клейкі та пластифікуючі речовини, а також пігмент, в якості якого використовується крейда або каолін. Це все сприяє тому, що при гарній візуальній складовій коробці з крейдованим покриттям мають ще й хороші експлуатаційні властивості. Єдиний мінус подарункових коробок із крейдованого картону – це низький опір статичним та динамічним навантаженням, а також відсутність каркасності. Тобто, якщо ви точно впевнені, що подарунок у процесі доставки має бути захищений від якихось ударів чи падінь, то в такому випадку краще вибрати коробки з мікрогофрокартону для упаковки подарунків. Вони також мають гарний зовнішній вигляд, але при цьому ще й високий рівень такого опору впливам. Хоч і поступаються крейдованим коробкам щодо можливостей оформлення.

Подарункові коробки з крейдованого картону в Одесі за своєю суттю є ті ж самі коробки з крафт-картону, але з додатковою хімічною обробкою. Але це якщо прям зовсім по-простому говорити. Насправді ж для виробництва крейдованих подарункових коробок використовується власне крейдований картон. Тобто обробка проводиться у процесі виготовлення сировини, а чи не самих коробок. Власне, хімічним способом. Сьогодні в Одесі для виробництва подарункових коробок застосовують три види крейдованого картону. За європейською класифікацією вони називаються SBB (або SBS), FBB і WLC:

  • картон SBB (SBS) - Solid Bleached Board (Sulphate) являє собою цільний картон щільністю від 185 - 390 г/м2, виготовлений з біленої целюлози та має одностороннє або двостороннє крейдоване покриття;
  • односторонній крейдований картон FBB - Folding Boxboard - хромерзац. Це картон масою 170-850 г/м2, що складається з трьох шарів: вкладиш містить деревну масу, верхній та нижній шари виконані з вибіленої хімічної целюлози. Крейда зазвичай здійснюється на обох сторонах картону;
  • картон WLC - White lined Chipboard (GD-1або GD-2) - макулатурний крейдований картон, виготовлений повністю з макулатурної маси або з додаванням деревної маси. Для вкладиша використовується дешевий картон, верхні та нижні шари – з високоякісної макулатури. Крейдя виконується як з одного, так і з обох боків.

У будь-якому випадку подарункові коробки з будь-якого з цих трьох видів крейдованого картону характеризуються рядом чудових споживчих якостей, які впливають на рівень їх попиту в Одесі. Так, наприклад, лите крейдування картону надає подарунковим коробкам майже дзеркальний глянець, знижує пористість лицьового шару, що гарантує найкращий результат при нанесенні друку. Саме ця особливість гарантує, що поверхні коробок навіть при багатобарвному друку вийде чітке зображення з відбитком високої кольоровості. Завдяки цим особливостям, крейдовані коробки для подарунків широко використовуються для упаковки різних виробів: наборів для дитячого розвитку та творчості, настільних ігор, розмальовок та дитячих книг.

Отже, подарункові коробки із крейдованого картону сьогодні в Одесі є одним із найбільш популярних способів упакування подарунків споживачами. Але визначальним фактором їхнього високого попиту є їхня висока затребуваність як товарна упаковка у різних виробників продукції харчової та нехарчової групи. Наприклад, крейдовані коробки є дуже хорошим варіантом для пакування продуктів харчування різної температури нагріву та/або охолодження. У подарунковій упаковці крейдовані коробки цінуються більше через свій зовнішній вигляд, звичайно ж, а не через свої експлуатаційні можливості. Справа в тому, що в більшості випадків подарунок в упаковці знаходиться нетривалий час, тому захисні можливості такої упаковки, безумовно, важливі, але не такі критичні, як, наприклад, для транспортної упаковки. Куди важливіше їхній зовнішній вигляд. І треба сказати, що завдяки крейдування подарункові коробки з картону виглядають дуже красиво. Навіть якщо на них немає ніякого малюнка, вони однаково цілком презентабельно виглядають. Таким чином, подарункові коробки з крейдованого картону - це найкращий спосіб справити належне враження на одержувача при врученні подарунка.

І на завершення нашої статті ми хотіли б вам нагадати, що купити подарункові коробки та крейдований картон у листах для їх виробництва за найнижчими цінами в Одесі ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». У нас ви знайдете безліч пакувальних матеріалів для подарунків від виробника за дуже вигідними цінами оптом та в роздріб з можливістю доставки в будь-яку точку України. У нашому інтернет-магазині ви можете купити подарункові коробки з крейдованого картону в широкому ціновому діапазоні: від економічних коробок для недорогих та бюджетних презентів до ексклюзивної картонної упаковки, призначеної для дорогих подарунків. Наприклад, подарункові коробки для брендових моделей годинників, взуття від провідних світових виробників, дорогих алкогольних напоїв та багато іншого. Подарункова упаковка покликана зробити момент вручення подарунка ефектнішим, посилити враження від уваги. З покупкою коробок для подарунків від компанії «Експрес Упаковка» ви зможете залишити в пам'яті адресата подарунка незабутнє враження, яке зробить ставлення до вас максимально позитивним. Наша подарункова упаковка здатна здивувати навіть найзапеклішого естету, скористайтеся цією можливістю! Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн