Поліпропіленові мішки у Одесі: як вибрати правильно?

Мішки поліпропіленові в Одесі використовуються як упаковка різного призначення. До їх використання вдаються представники різних сфер оптово-роздрібної торгівлі, сфери послуг, та й на виробництві ця упаковка завжди може стати в нагоді. Крім того, не варто забувати, що поліпропіленові мішки, які сьогодні можна купити в Одесі, підходять для використання в контакті з нехарчовими вантажами та харчовими. А це дуже сильно розширює сферу їхнього споживчого використання. Більше того, оскільки поліпропілен є дуже невибагливою сировиною, то й будь-яка упаковка з цього матеріалу відрізняється неймовірною практичністю у всіх сенсах цього слова. Отже, навряд чи ми когось здивуємо, що і попит, і пропозиція щодо поліпропіленових мішків в Одесі відрізняються своєю різноманітністю та різноманіттям. Це дуже популярна у споживачів і, як наслідок, упаковка, що активно продається. Тому в цій статті ми хотіли б детальніше розглянути особливості купівлі/продажу поліпропіленових мішків в Одесі та розібратися, чому одні моделі мішків із поліпропіленового волокна купуються в Одесі частіше, а інші – рідше. Крім того, дуже цікаво, за рахунок чого цей вид упаковки купується частіше, ніж аналогічні за розміром та призначенням паперові мішки. Ну а допоможе нам розібратися у всіх цих питаннях асортимент інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут і найбільший вибір упаковки та гофротари в Одесі, і одні з найбільш вигідних цін на пакувальні матеріали в місті. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Можливості та популярні способи використання поліпропіленових мішків у Львові.

Полипропиленовые мешки Одесса Поліпропіленові мішки , що продаються на ринку Одеси за своєю формою, конструкцією та візуальним оформленням мало чим відрізняються від звичних нам тканинних або крафтових паперових мішків. Звичайно, можуть бути якісь конструкційні особливості, але в принципі застосування і призначення таких мішків дуже схоже. Інша річ, що можливості під час використання абсолютно різні, як і витрати, терміни експлуатації та інші подібні експлуатаційні характеристики. Втім, характеристики міцності у мішків різного виду також різняться. Причина таких розбіжностей дуже проста – поліпропілен, з якого виробляються мішки. Цей матеріал є синтетичною сировиною, тому експлуатаційні можливості будь-яких пакувальних матеріалів, виготовлених з поліпропілену, за багатьма параметрами набагато вищі, ніж у мішків, що виготовляються з натуральних матеріалів. В іншому ж, поліпропіленовий мішок - це звична всім упаковка, що має змінну геометричну форму і при необхідності оснащена зав'язками, шнурівкою, пластиковими кнопками, двостороннім скотчем або будь-якими іншими засобами фіксації упаковки в закритому стані. Поліпропіленові мішки , як і більшість інших мішків, призначаються для складування, перенесення та транспортування різноманітних сипучих будматеріалів, харчових товарів, продуктів харчування, різних товарів побутової хімії – загалом, різних сипких товарів і вантажів, а також продукції невеликого розміру та форми.

Перевагою будь-якого мішка (у тому числі і поліпропіленового) перед ємностями іншого типу є вкрай малі маса і обсяг порожнього мішка в порівнянні з вантажем, що міститься в нього, а також дуже малі габарити згорнутого мішка. Крім того, мішок зазвичай дешевше інших контейнерів і ємностей тієї ж місткості та обсягу. До недоліків мішків можна віднести низьку міцність на прокол і незручність перенесення заповненого мішка. Дані недоліки виявляються лише у випадках, коли ми розглядаємо мішки стандартного типу. А нівелюються такі недоліки мішків за рахунок матеріалу виготовлення, зміни конструкції чи формату. Наприклад, поліпропіленові мішки можуть одну або кілька ручок для перенесення, а недостатня міцність на прокол перекривається за рахунок використання поліпропілену у вигляді основної сировини, а також перетворення поліпропіленових волокон на цілісне полотно певним чином. Таким чином, поліпропіленові мішки мають дуже високу міцність до проколу.

Поліпропіленові мішки Одеса при правильному виборі та правильної експлуатації можуть бути гарною та по-справжньому надійною упаковкою. Ну, а оскільки в такому великому місті, як Одеса, та й ще з таким товаротранспортним та промисловим потенціалом, абсолютно не бракує попиту на якісну упаковку за вигідною ціною, то й продаж поліпропіленових мішків в Одесі сьогодні здійснюється щодня і у великих обсягах. Дивіться. Як вам усім добре відомо, будь-який вид сипучої продукції потребує гарної та надійної упаковки. Як мінімум для того, щоб забезпечити його надійне транспортування та подачу замовнику або кінцевому споживачеві. Поліпропіленові мішки відмінно підходять для упаковки будь-якої сипучої продукції – всіх видів, будь-якої форми чи консистенції, будь-якого ступеня кристалізації (якщо ми говоримо про товари хімічної промисловості). Такі пп мішки Одеса за своїми характеристиками вони значно кращі за паперові, лляні та джгутові.

Крім того, не варто забувати, що поліпропіленові мішки і власними силами бувають різного ступеня міцності зносостійкості – все залежить від конкретної моделі та її характеристик. Так, наприклад, поліпропіленові мішки, виготовлені з первинної сировини, мають білий колір і є найнадійнішими серед інших видів мішків з пропілену. Вони відрізняються високою густиною (50-200гр/м2), тому користуються в Одесі найбільшим попитом. Мішки з вторинної сировини можуть бути сірого або зеленого кольору, вартість їх трохи нижча за білі. В основному такі мішки використовують для будівельних сипучих матеріалів, сміття, об'ємних вантажів невеликої ваги. Поліпропіленові мішки з вторинки, звичайно, візуально виглядають трохи гірше, ніж білі мішки з первинної сировини, але там, де такі мішки зазвичай застосовуються, візуальна складова зазвичай не дуже важлива. Тут головне, щоб мішки мали потрібну міцність і довговічність. Загалом, і загалом, щоб були надійні та практичні.


Переваги та недоліки використання поліпропіленових мішків

Полипропиленовые мешки от производителя в Одессе Поліпропіленові мішки з первинної або вторинної сировини можуть мати різну комплектацію, можуть бути різного кольору та розміру, але в більшості випадків їх властивості міцності та експлуатаційні можливості дуже схожі, як і приблизний термін експлуатації. Поліпропіленові мішки можуть продаватися з вкладишами з поліетилену, які захищають вміст від вологи, можуть бути зі шнурівкою або без, але основним показником їх можливостей і надійності є щільність поліпропіленового волокна, з якого мішки виготовлені. А густина ця буває різна, звичайно ж. І, зрозуміло, це безпосередньо впливає на оптові та роздрібні ціни на поліпропіленові мішки в Одесі того чи іншого виду – чим пп мішок щільніший, тим він дорожчий коштує. Хоч, втім, і не дорожче.

У переважній більшості випадків поліпропіленові мішки в Одесі виготовляються із поліпропіленової рукавної тканини із щільністю від 48 до 115 г/м2. І залежно від конкретної щільності формується їхня підсумкова вантажопідйомність. Причому у двох параметрах: і гранична вантажопідйомність пп мішків, і вантажопідйомність кожного виду поліпропіленових мішків, що рекомендується. Саме виробництво пп мішків в Одесі, як, втім, і в інших містах України, а також в деяких інших країнах СНД, регулюється відповідно до вимог ГОСТ 30090-93 (Мішки та мішечні тканини). Тому якщо ви хочете купити якісні поліпропіленові мішки в Одесі, робіть це або у виробників такої упаковки, або у прямих дилерів поліпропіленових мішків в місті. У таких випадках вам гарантовано нададуть всі відповідні для цього типу упаковки сертифікати якості, а також всі потрібні дозволи та гігієнічні сертифікати санітарної служби, якщо ми маємо на увазі поліпропіленові мішки для харчових товарів та продуктів харчування.

Серед усіх видів поліпропіленових мішків справді затребуваними та популярними сьогодні в Одесі є лише кілька їхніх видів. Самі виробники полімерної упаковки зазначають, що сьогодні найчастіше в Одесі хочуть купити поліпропіленовий мішок неламінований; мішок поліпропіленовий ламінований; поліпропіленовий мішок з плівковим мішком-вкладишем. Це пакувальні та будівельні мішки, які мають досить низьку вартість, оскільки їх виробництво не вимагає використання якоїсь дорогої сировини. Так, поліпропіленові мішки в Одесі виготовляються з тканини, яка отримується переробкою поліпропілену за ГОСТ 26996, поліпропілену або кополімерів пропілену. Іноді застосовуються й інші синтетичні матеріали, що за міцністю не нижче зазначених. Головне, що такі матеріали могли забезпечити необхідну безпеку упаковки, а також встановлені стандартами якості всі характеристики міцності та експлуатації. А ось мішки та мішки-вкладиші, призначені для харчових товарів та продуктів харчування, в Одесі виготовляють із матеріалів, дозволених для контакту з такою продукцією органами санітарно-епідеміологічного нагляду та відповідають гігієнічним вимогам та санітарним нормам. У будь-якому випадку, конкретне призначення та специфікація поліпропіленових мішків не скасовує того факту, що всю необхідну документацію на таку упаковку та всі дозволи виробники поліпропіленових мішків вам можуть надати. Загалом, будь-які поліпропіленові мішки від виробника в Одесі – це зручний, практичний та простий у використанні вид упаковки. Вони призначені для фасування сипких продуктів масового споживання, використовуються як тара при дрібнооптовій та роздрібній торгівлі. Крім того, поліпропіленові мішки використовують для винесення будівельного сміття під час будівництва або ремонту. Поліпропіленові мішки та завдяки своїй міцності також застосовуються для утилізації сміття. Вони з успіхом використовуються у будівництві, при виконанні ремонтних або вантажно-розвантажувальних робіт, у процесі благоустрою міських або приватних прибудинкових територій, прибиранні будівельних відходів, у готельних комплексах, будинках відпочинку, а також під час вивезення будь-яких твердих відходів та сміття.

Велика практичність за дуже невисоку ціну на поліпропіленові мішки в Одесі визначає висока популярність цього пакувального матеріалу. У багатьох сферах господарської діяльності, оптово-роздрібної торгівлі та у сфері послуг в Одесі є свої постійні споживачі такого роду упаковки. Постійні покупці поліпропіленових мішків без прив'язки до конкретної моделі та типу мішків відзначають такі відчутні переваги даного виду упаковки:

  1. Поліпропіленові мішки Одеса мають високу механічну та ударну міцність.
  2. Поліпропіленова тканина, з якої виготовлені мішки, стійка до багаторазового вигину та стирання.
  3. ПП мішки Одеса мають високий опір до дії окропу та лугів.
  4. Поліпропіленові мішки в Одесі несприйнятливі до низької температури (до -70 ° С).
  5. Поліпропіленовий мішок від виробника Одеса несприйнятливий до високої температури (до +100 ° С).
  6. Поліпропіленовим мішкам продаж в Одесі не страшні органічні розчинники.
  7. Поліпропіленові мішки від виробника в Одесі не схильні до ерозії.
  8. Мішки з поліпропілену в Одесі не розкладаються при тривалому зберіганні високоактивних речовин.
  9. Поліпропіленові мішки Одеса мають чудові діелектричні властивості.
  10. Мінімальна власна вага є загальною властивістю для всіх моделей пп мішків від виробника, представлених на ринку Одеси.
  11. Поліпропіленові мішки від виробника в Одесі – це екологічно чистий вид упаковки, що підтверджується відповідними дозволами та стандартами якості.

Серед інших, загальних для всіх моделей поліпропіленових мішків високої якості в Одесі, властивостей та характеристик слід виділити ще кілька цікавих фактів. Так, полімерні матеріали, з яких виготовляють якісні пп мішки Одеса , при кімнатній температурі не виділяють у навколишнє середовище токсичних речовин і не надають безпосередньо контакту впливу на організм людини. Робота з ними не вимагає особливих запобіжних заходів. Поліпропіленові мішки одного призначення, типу, виконання та сорти укладають у стоси по 25 або 50 штук у кожній. При цьому складати один на одного такі стоси дозволяється до десяти штук в одному стосі. Крім того, часто пп мішки укладаються в один стос до 500 штук і спресовуються спеціальним гідравлічним пресом. Потім великі та малі стоси поліпропіленових мішків обв'язують поліпропіленовою стрічкою, формуючи таким чином окремі упаковки пп мішків. Найчастіше така процедура здійснюється за допомогою поліпропіленового шпагату (за ГОСТ 17308), або іншими обв'язувальними матеріалами, що забезпечують збереження продукції, що упаковується. Буває, що стоси пп мішків обшивають пакувальною тканиною за ГОСТ 5530 або поліпропіленовою тканиною, або іншими видами пакувальних матеріалів, що забезпечують збереження стосу. Тут буває справді по-різному. Тому не дивуйтеся, якщо раптом від різних постачальників замовлені вами пп мішки приїдуть у різних фасуваннях або упаковках. Більше того, за погодженням із споживачем допускається взагалі не обшивати стоси упакованих поліпропіленових мішків пакувальним матеріалом.

Як вибрати правильно поліпропіленові мішки для будівельного та побутового сміття в Одесі?

Полипропиленовые мешки для строительного и бытового мусора в Одессе Серед найбільш популярних способів використання поліпропіленових мішків в Одесі є вивіз побутового та будівельного сміття, зберігання будматеріалів та різних порошкоподібних сумішей, що використовуються у ремонтних роботах. Будівельні мішки , мішки для сміття, мішки для піску, мішки для цементу і так далі - все це якраз і є поліпропіленові мішки господарського призначення. Найчастіше при цьому поліпропіленові мішки в Одесі все ж таки купуються саме для вивезення різного сміття. Чому саме із цією метою? Вся справа в тому, що пп мішки в Одесі є економічним видом великогабаритної упаковки для вивезення будівельного та побутового сміття. І якщо у повсякденному житті споживачі в Одесі частіше користуються звичними всіма сміттєвими поліетиленовими пакетами, то ось коли йдеться про вивезення важкого сміття, твердих побутових відходів, відходів після будівництва чи ремонту, то тут використовуються саме поліпропіленові мішки, а не пе пакети. Як ми вже зазначали вище, однією з найважливіших характеристик поліпропіленових мішків є їхня міцність. І якраз у випадках з вивезенням важкого чи негабаритного сміття чи просто будь-якого вантажу різниця у міцності між поліпропіленовими мішками для сміття та звичайними поліетиленовими сміттєвими пакетами виявляється повною мірою. Навіть при однакових розмірах та об'ємі, поліетиленові пакети набагато поступаються у вантажопідйомності поліпропіленовим мішкам. Тому для вивезення важкого, великогабаритного, негабаритного сміття, предметів з гострими краями застосовуються виключно поліпропіленові мішки для сміття. ПП мішки під сміття в Одесі дозволяють вивозити його у великих обсягах, але акуратно складеним (звісно, відносно), без ризику зіткнутися з тим, що воно залишиться у транспорті: у вагоні, кузові вантажівки тощо. Що є неприйнятним під час перевезення сипкого або розрідженого сміття.

До речі, мішки для будівельного сміття бувають також тканинні, проте вони мають значно менший запас міцності, ніж поліпропіленові. Поліпропіленові мішки під сміття можуть використовуватися багаторазово. Це багаторазове пакування, яке за рахунок структури полотна дозволяє використовувати її досить тривалий термін. Структуру полотна ПП мішків не зіпсує дощ або сніг, тривале перебування у приміщенні з високою вологістю чи перебування на сонці. Загалом, поліпропіленові мішки в Одесі від виробника – це дуже практичне та довговічне багаторазове упакування для вивезення більшості можливих відходів. Але тільки поліпропіленові мішки для сміття , оскільки мішки з інших матеріалів, наприклад, бавовняної тканини, використані під перевезення розрідженого або сипучого сміття, вже непридатні до повторного використання. І для будівельного сміття мішки поліпропіленові підходять значно краще, тому що мають значно більшу стійкість до механічних впливів. Зокрема, бита цегла та камінь, гострі краї металоконструкцій можуть завдати значної шкоди поверхні мішка, або повністю його розірвати. Якщо для будівельного сміття використовуються поліпропіленові мішки, то ймовірність того, що подібне станеться, значно знижується.


Де купити якісні поліпропіленові мішки ціна в Одесі?

Полипропиленовые мешки в ассортименте: прайс Компанія «Експрес Упаковка» вже багато років займається виробництвом різноманітної тари та упаковки. В офіційному інтернет-магазині нашого підприємства ви можете купити поліпропіленові мішки в асортименті за цінами виробника. Більше того, на сьогоднішній день ми можемо запропонувати вам найнижчі ціни на пп мішки в Одесі незалежно від розміру та функціонального призначення. У нас ви можете купити поліпропіленові мішки будь-якого об'єму і під будь-який тип вантажу. Вироби не мають запаху, безпечні в процесі тривалого зберігання упакованих вантажів, дуже міцні та зносостійкі. На сьогоднішній день в асортименті інтернет-магазину є поліпропіленові мішки буквально під все! Так, ми хочемо запропонувати вам найвигідніші оптові ціни в Одесі на наступні види мішків:

  • мішки поліпропіленові 50 кг білі (використовуються для зберігання та транспортування борошна, цукру, рису та інших круп, іншої сипучої продукції);
  • мішки поліпропіленові для сміття (застосовуються для пакування домашнього скарбу, вивезення будівельного сміття);
  • мішки поліпропіленові 25 кг (оптимальний варіант для фасування різної сипучої продукції - борошно, крупи, сіль, комбікорм, крейда тощо);
  • мішки-сумки 10 кг з однією та двома ручками (зберігання вразливих до псування продуктів: цукор, борошно та крупи);
  • мішки-сумки 5 кг однією та двома ручками (зберігання продуктів харчування без особливих вимог до умов зберігання: чай, кава, прянощі, сушені фрукти та овочі);
  • мішки поліпропіленові господарські (зберігання крейди, цементу, порошків та іншої хімічної продукції);
  • мішки клапанні (мішки закритого типу з отвором-клапаном для автоматизованого заповнення продукцією).

Всі представлені в нашому інтернет-магазині моделі поліпропіленових мішків неймовірно практичні. За рахунок ребристої текстури наповнені вантажем мішки не роз'їжджаються, не ковзають. На поверхню виробів можна наносити кольоровий друк із фірмовим логотипом компанії, рекламним текстом. Крім того, поліпропіленові мішки від компанії «Експрес Упаковка» мають малу власну вагу. Витримують дуже високі статичні та динамічні навантаження. Поліпропіленові мішки повітропроникні та не реагують на зміни температур (витримують діапазон від -70 до +100 градусів). Вони несприйнятливі до кліматичних факторів, завдяки чому можуть експлуатуватися і в приміщеннях, і на відкритих майданчиках. Дуже стійкі до ударів, стирання, розтягування. Мішки пп , представлені в каталозі нашого інтернет-магазину, неймовірно універсальні і підходять для різних цілей і завдань: зберігання та транспортування готової продукції всіх товарних груп, вивезення побутових відходів та будівельного сміття. Більше того, поліпропіленові товарні мішки підходять за габаритами для автоматичного фасування продукції на конвеєрі. Вони неймовірно стійкі до гниття та впливу будь-яких хімікатів. Також важливо, що всі представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» поліпропіленові мішки є екологічними, не токсичними і підлягають повній вторинній переробці.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити дешево в Одесі поліпропіленові мішки в широкому асортименті. Крім того, ми пропонуємо найнижчі ціни в місті на пп мішки для будівельного та побутового сміття оптом та в роздріб. Більше 20 різних видів поліпропіленових мішків завжди є на нашому складі. Величезний вибір, купівля будь-яких видів поліпропіленових мішків будь-якого кольору та об'єму. Можливість купити дешево будь-який розмір поліпропіленових мішків у Одесі будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Найшвидша доставка пакувальних матеріалів у місті. Всі ці та інші переваги чекають на вас після покупки поліпропіленових мішків будь-якого виду та розміру в Одесі в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн