Скотч будь-якої намотування. Доступна ціна в Одесі та в Одеській області

Купити скотч в Україні сьогодні можна без особливих проблем, як оптом, так і в роздріб. Ця клейка стрічка продається на ринку нашої країни в різних своїх варіаціях і моделях. Види та типи скотчу, доступні сьогодні українському споживачеві, відрізняються призначенням та типом, структурою полотна та клейового шару, довжиною та шириною намотування, щільністю, кольором, товщиною та низкою інших функціональних, технічних та візуальних характеристик. Таким чином, стрічка скотч в Україні сьогодні є неймовірно різноманітним товарним продуктом, що використовується для різних цілей. У контексті упаковки різних товарів, вантажів, готової продукції, посилок та інших предметів скотч-плівка також застосовується різна. Безумовно, є кілька найбільш популярних моделей, але в цілому в даній сфері український споживач застосовує різні варіанти скотчу. Причому, що цікаво, у різних містах та регіонах по-різному. У зв'язку з цим на прикладі Одеси в рамках цієї статті ми хотіли б детальніше поговорити про те, які види та моделі скотчу сьогодні можна купити в Одесі? А також з'ясувати, які види скотчу використовуються для пакування в Одесі найчастіше та чому? Ну а допоможе нам у цьому, звичайно ж, асортимент пакувальних матеріалів від виробника, представлений у фірмовому інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка». Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Скотч будь-якої намотування в Одесі: що це таке та які його відмінні риси?

Малярний скотч від виробника На сьогоднішній день Одеса є не просто найбільшим українським торговим портом, а ще й неймовірно різноманітним, завдяки транзитним можливостям, ринком усіляких споживчих товарів. Пакувальні матеріали в Одесі можна купити просто-таки в широкому асортименті. Одним із таких видів упаковки є скотч-плівка – її різновидів купити в Одесі можна безліч, причому, як оптом, таки в роздріб. Що таке скотч? Скотч-плівка , скотч-стрічка або просто скотч - це різновид клейкої стрічки, винайдений в 1925 році американським інженером з компанії «3M» Річардом Дрю. Це застосована у побуті або на виробництві стрічка або плівка з клейкою внутрішньою та/або зовнішньою стороною. Найчастіше вона використовується для наклеювання на будь-яку поверхню або склеювання предметів один з одним. У більшості випадків, скотч є довгою прозорою стрічкою довжиною до одного кілометра, одна поверхня якої ідеально гладка, інша просочена спеціальним хімічним складом, що забезпечує її клейкість. Ширина стрічки також може бути різною, але, як правило, вона становить не більше 10 сантиметрів, а найпопулярнішими сьогодні в Одесі є моделі скотчу завширшки 48 та 72 міліметри.

Зазвичай стрічка скотч випускаються у вигляді плівки з односторонньою поверхнею, що клеїть, змотаною в рулон на картонній або пластиковій втулці. З двосторонньою клейовою стороною скотчі також можна купити в Одесі, проте попит на них значно нижчий, ніж односторонній скотч. Довжина намотування, або розмір рулону (суть те саме) скотчу безпосередньо залежать від його функціонального призначення, а тому розміри роликів можуть бути неймовірно різними. Наприклад, в Одесі можна купити пакувальний скотч завдовжки 300 метрів, малярський скотч завдовжки 25 метрів або, наприклад, канцелярський скотч завдовжки 9 метрів. Тобто абсолютно різні величини. Такі відмінності, як ми вже сказали, пов'язані з особливостями використання скотчу. Так, самі поміркуйте: напевно школяру на уроках ІЗО буде зручніше використовувати невеликого розміру ролик скотчу довжиною 9 метрів, а пакувальнику промислових товарів явно зручніше працюватиме зі скотчем довжиною 300 або 300 метрів. Клейкість стрічки відноситься до однієї з найважливіших характеристик скотчу. У її основі лежить фізичне явище адгезії. Тобто зчеплення поверхонь різнорідних твердих та/або рідких тіл. Адгезія зумовлена міжмолекулярними взаємодіями в поверхневому шарі та характеризується питомою роботою, необхідною для поділу поверхонь. Відповідно, клейкість скотчу залежить від товщини покритої клейовим складом поверхні - чим такий шар товщі, тим сильніше приклеюється він до якоїсь поверхні або ж скріплює між собою якісь об'єкти.

З часів появи в світі скотч добре зарекомендував себе як простий, надійний і легкий засіб для склеювання і нанесення захисного або декоративного покриття предметів. Сьогодні клейка стрічка скотч в Одесі також має безліч варіантів застосування, особливо у господарській сфері. Більше того, навіть саме поняття «господарський скотч» має на увазі велику кількість всіляких варіантів клейкої стрічки, єдиною схожістю яких є лише обов'язкова наявність одного клейкого шару, і одного плоского шару основи. Решта може бути дуже різним. Наприклад, як ви, напевно, і самі знаєте, прозорий скотч або скотч-плівка коричневого кольору – це постійний атрибут пакувального процесу на будь-якому складі, товарній базі чи виробничому підприємстві в Одесі. Користуються скотчем буквально все та повсюдно. Навіть водії вантажного автотранспорту в бардачку автомобіля завжди мають ролик скотчу про всяк випадок.

Всі види скотчу, які можна купити в Одесі, діляться на три основні типи: поліпропіленові стрічки, поліестерові стрічки (за фактом будь-які полімерні, крім поліпропілену) і паперові. Поліпропіленовий скотч є найбільш популярним в Одесі сьогодні, тому його варіацій на ринку представлено найбільше. Переваги поліпропіленового скотчу цілком очевидні – це легка, міцна, проста у застосуванні плівка, яка не іржавіє, не розсихається та не залишає слідів на виробі. При цьому, як правило, поліпропіленова стрічка скотч , поряд із звичайною пп стрічкою, використовується як фіксуючий матеріал для пакування малогабаритних вантажів вагою до 500 кг. Найбільш активно така стрічка застосовується у поліграфії, на паперових та картонажних виробництвах, у харчовій та деревообробній галузях. Наприклад, поліпропіленова стрічка скотч , як недорогий і простий витратний матеріал, служить, в основному, для проклеювання картонних коробок після пакування в них готової продукції. Так, картонний або гофрокартонний короб, що упаковується, обклеюється внатяжку хрест на хрест. Це робиться для того, щоб посилити елементи конструкції картонних коробок, а також, щоб уникнути несанкціонованих або мимовільних розтинів коробки з вантажем. Моделі поліпропіленового скотчу в Одесі сьогодні продаються завширшки від 5 до 100 міліметрів і завтовшки 20 мікронів і до 140 мікронів. ПП скотч може використовуватися для пакування вручну, для напівавтоматичного пакування за допомогою ручних пакувальних пристроїв, а також для автоматичного пакування на виробничих лініях та інших агрегатах. Ширина картонних втулок, на які намотується поліпропіленовий скотч, та їх внутрішній діаметр залежать від моделі пакувального пристрою, тому намотується на картонні втулки з внутрішнім діаметром різного розміру – 20, 45, 48, 72 міліметри і так далі.

Поліестеровий скотч в Одесі зазвичай створюється з полотном на основі каучуку, тому характеризується високою міцністю на розрив, гарною пластичністю, а також відмінною легкістю, навіть у порівнянні з поліпропіленовим скотчем. Його головна перевага на тлі поліпропіленового скотчу – це більш висока стійкість до розриву (розривне зусилля знадобиться набагато більше). Всі ці показники зробили б поліесторовий скотч відмінною альтернативою поліпропіленовому чи паперовому скотчу, якби не одне «але»: поліесторовий скотч в Одесі коштує набагато дорожче, ніж поліпропіленовий чи паперовий. Ну, а в іншому, звичайно ж, упаковка вантажів поліесторовим скотчем забезпечує оптимальне збереження вантажу при перевезенні, навантаженні-розвантаженні та зберіганні. На відміну від сталевої пакувальної стрічки , наприклад, робота з поліестеровим скотчем забезпечує високу безпеку в плані травматизму та високу культуру виробництва. За бажанням на поліестеровий скотч також можна нанести логотип або реквізити підприємства/організації, як і поліпропіленову скотч-стрічку. Тобто різниця між поліпропіленовим скотчем і поліестеровим скотчем мінімальна, проте тільки якщо опустити питання ціни.

Які види скотчу сьогодні можна купити в Одесі оптом чи в роздріб?

Як ми вже зазначили раніше, попит на скотч-плівку в Одесі справді важко переоцінити. Якщо компанії, зацікавлені у додатковій рекламі, вибирають брендований скотч, то в більшості інших випадків споживачі використовують звичайний дешевий пакувальний скотч різної довжини та ширини намотування. При цьому, хтось віддає перевагу скотч-плівці прозорого кольору, а хтось вибирає коричневий скотч – це не надто принципова різниця, оскільки за фактом ці два види пакувальної скотч-плівки виконують одні й ті самі функції та є взаємозамінними. Більше того, ціна на прозорий скотч та на скотч-плівку коричневого кольору в Одесі сьогодні однакова. Зрозуміло, якщо ми говоримо про однакові моделі за щільністю, довжиною та шириною намотування. І, щоб не заплутатися, далі ми коротко розповімо вам про всі різновиди клейкої стрічки скотч, які можна купити сьогодні в Одесі оптом або в роздріб, а також трохи поговоримо про їх специфіку та можливості застосування. Отже, дані види скотчу можна купити в Одесі сьогодні (у порядку зменшення споживацького попиту):

  1. Пакувальний скотч (акриловий, каучуковий клейові шари).
  2. Канцелярський скотч.
  3. Малярний скотч (паперова чи поліпропіленова основа).
  4. Двосторонній скотч (поліпропіленовий, тканинна та неткана основа, основа з ВПЕ).
  5. Ізоляційний скотч (сьогодні ізоленту також випускається у вигляді скотч-плівки і трохи відрізняється візуально від звичної нам ізоленти, що випускалася раніше).
  6. Спеціалізований скотч (металізований, господарський універсальний, армований, алюмінієвий).
  7. Сигнальна стрічка скотч (інформаційна чи загороджувальна стрічка з одностороннім нанесенням клею).
  8. Клейка рекламна стрічка скотч із логотипом .
  9. Декоративна скотч-стрічка та художній скотч з орнаментом чи оздобленням.
  10. Покрівельний скотч.
  11. Монтажна скотч-стрічка.
  12. Термостійкий скотч.

Мабуть, достатньо. Звичайно, це далеко не всі види скотчу , які сьогодні можна купити в Одесі. Однак, виходячи з поточного споживчого попиту, решта всіх видів скотчу, крім вищезгаданих різновидів, в основному купуються на замовлення і зовсім нечасто. Так що розмову про них залишимо на потім, а зараз детальніше поговоримо про вищезгадані різновиди.

Отже, давайте підемо по списку та почнемо зі скотч-плівки, яка використовується для пакування товарів та вантажів. Пакувальний скотч є односторонньою клейкою стрічкою певного розміру і кольору. Він служить підвищення надійності упаковки товарів чи вантажів. Пакувальним скотчем найчастіше заклеюють картонні коробки, пакувальні пакети, а також різні мішки з товарами, вантажами, подарунками або поштовими посилками. Пакувальний скотч може бути різного кольору, розміру та щільності, проте його головні особливості – високий ступінь та швидкість прилипання, а також висока міцність основи. Саме тому пакувальний скотч в Одесі, як правило, це поліпропіленовий скотч , з внутрішньої сторони покритий каучуковим, сольвентним або акриловим клеєм. Крім того, в Одесі сьогодні можна купити спеціальні морозостійкі клейкі стрічки скотч, які використовуються для пакування різних товарів за низької температури. Наприклад, пакувальні скотчі для свіжоморожених продуктів харчування. Так важливо відзначити, що пакувальний скотч часто використовується як універсальний додатковий фіксатор пакувальних матеріалів, які дозволяє компенсувати їх недоліки. Наприклад, пакувальним скотчем проклеюють стики кланів у чотириклапанних коробках з гофрокартону, щоб уникнути мимовільного відкривання коробки або щоб зафіксувати упаковані в них товари та вантажі. Пакувальний поліпропіленовий скотч будь-якої намотування в Одесі підходить для довготривалого або короткочасного зберігання товарів та вантажів будь-яких категорій без обмежень, а також для їхнього транспортування на будь-які відстані. При правильному зберіганні та експлуатації поліпропіленовий пакувальний скотч із акриловим клеєм фактично не має терміну придатності.

Канцелярський скотч також вважається дуже популярним в Одесі видом скотч-плівки, як і пакувальний скотч . Що таке канцелярський скотч? Як правило, це тонкий, прозорий скотч середньої міцності. Він виконаний з поліпропілену і на одній із сторін нанесений акриловий клей. За рахунок цього канцелярський скотч погано відривається від поверхні, може залишати сліди або відходити разом із матеріалом. Канцелярський скотч має широку достатньо сферу застосування: ним можна скріплювати папери, розірвані листи, клеїти оголошення, плакати, стінгазети і т. д. За рахунок своєї прозорості він відмінно підходить для пакування подарунків. А рівень щільності дозволяє запечатувати та переносити з його допомогою невеликі вантажі у коробках чи пакетах. В принципі, канцелярський скотч підходить і для щоденного використання, і для розв'язання складних задач, і для використання в художній сфері. Однак, якщо ви захочете видалити його так, щоб не залишити слідів, то не варто надовго залишати його приклеєним до поверхні, особливо під впливом прямих сонячних променів.

Малярний скотч є клейкою плівкою, яка виконана із спеціального кріпованого паперу, з одностороннім клейовим шаром. Двостороннього малярського скотчу не буває. За рахунок основи з кріп паперу малярський скотч має хорошу еластичність, розтяжність та можливість приймати форму поверхні, до якої кріпиться. Однією з основних властивостей малярського скотчу є можливість чисто видалятися після термічних і хімічних впливів. Також до параметрів даної паперової липкої стрічки відносяться товщина, в'язкість, клейкість, точність лінії, колір і т.д. Більшість виробів мають помірну склеювальну здатність, тому легко від'єднуються, не залишаючи слідів на поверхні. Термостійкість малярського скотчу відрізняється в залежності від моделі, тому в Одесі не є проблем купити малярський скотч зі стійкістю до певних високих або низьких температур. Як правило, малярський скотч в Одесі застосовується під час проведення якихось лакофарбових або малярських робіт (звідси, власне, і його назва). Наприклад, при фарбуванні автомобілів, стін квартири або сторін контейнера для перевезення вантажів малярський скотч наклеюють на ділянки поверхні, які мають залишитися незабарвленими. Також малярський скотч використовують для позначення розмітки робочого приміщення або створення напису на ємностях із товарами чи вантажами (коробки, контейнери, бочки тощо). Часто малярським скотчем заклеюють віконні рами в холодні пори року (багато помилково називають його «скотч для заклеювання вікон») і кути будь-яких меблів при перенесенні, щоб уникнути деформації, тріщин і сколів.

Популярний в Одесі двосторонній скотч є поліпропіленовою стрічкою, на яку з обох боків нанесений клейовий шар їх акрилового або каучукового клею. Таким чином, у такого скотчу два рівноцінні липкі шари з однаковим рівнем адгезії, який залежить від складності виконуваного завдання, а тому відрізняється в залежності від конкретної моделі двостороннього скотчу. В цілому ж, двосторонній скотч може виготовлятися не тільки з поліпропіленової плівки, але і мати основу тканину, основу з спіненого поліетилену і т.п. Більше того, в Одесі сьогодні можна купити навіть двосторонній безосновний скотч, який, як відомо з назви, взагалі не має полотна основи і по суті є клейом у рулоні. У будь-якому випадку всі ці різновиди двостороннього скотчу виконують одну і ту ж основну функцію - склеюють різні поверхні між собою. При цьому, в ролі так званих «поверхень» в даному випадку можуть виступати різні матеріали (картон, папір, дерево і т.п.). Так, наприклад, двосторонній Скотч із поліпропілену в Одесі найчастіше використовується для скріплення картонних, вінілових, гумових, дерев'яних, пластикових, ПВХ, паперових та інших виробів різної щільності. Двостороння стрічка скотч на основі тканини використовується переважно для проведення ремонтних робіт, а саме укладання покриття для підлоги, лінолеуму, килима. 2-х сторонній скотч на нетканій основі зручний для ручного склеювання (рветься руками), склеювання картонів, паперів. Двостороння клейка стрічка скотч на спіненій основі (поліетилен) здатна закрити великі зазори, створити додаткову еластичність, використовується для приклеювання дзеркал, табличок, вивісок тощо. Особливо міцний VHB 3М скотч здатний повністю замінити цвяхи, шурупи та інші кріпильні матеріали. Він не «боїться» впливу реагентів, різних хімікатів, прямих сонячних променів і створює високоміцну еластичну сполуку, тому дуже затребуваний у будівництві та при проведенні монтажних робіт різного профілю.

Ізоляційна стрічка скотч є скотч-плівкою з основою з полівінілхлориду і спеціальним клеєм, нанесеним з одного боку. Ізолента скотч має дуже велику еластичність, міцність і підвищені діелектричні властивості. В Одесі купити ізоленту сьогодні можна різного намотування в різних кольорах для легкого маркування поверхонь, що обробляються. В іншому ж ПВХ ізоляційний скотч не надто відрізняється від традиційної ізоленти – він також використовується для ізолювання відкритих ділянок електропроводів, контактів. Також за рахунок еластичності ізоляційним скотчем можна легко склеїти деталі, вироби або, не ушкоджуючи поверхні, надійно запакувати щось крихке. А також використовуватиме маркування різних ділянок виробу або заготовок.

Пакувальний скотч різної довжини та ширини купити в Одесі

Купити скотч-плівку дешево в Одесі Скотч-плівка для пакування в Одесі, як ми тепер з вами знаємо, є найпопулярнішим видом скотчу з усіх представлених на ринку сьогодні. Як правило, як пакувальний скотч застосовується поліпропіленова скотч-плівка з акриловим клейовим шаром. Випускається пакувальний скотч у прозорому або коричневому кольорі в роликах завдовжки 100, 200 або 300 метрів намотування. Ширина пакувального скотчу в Одесі, як правило, буває трьох варіантів – 45, 48 та 2 міліметри. Товщина скотчу, своєю чергою, варіюється в діапазоні від 30 до 45 мікрон. Загалом такий пакувальний скотч – це класичний розхідник, який є на складі будь-якого підприємства, в будь-якому магазині харчових та нехарчових товарів. Та навіть водії вантажного автотранспорту в бардачку автомобіля завжди мають ролик пакувального скотчу про всяк випадок. При цьому, зрозуміло, що хтось віддає перевагу скотч-плівці прозорого кольору, а хтось вибирає коричневий скотч – для пакування товарів, вантажів або поштових посилок це не надто принципова різниця, оскільки за фактом ці два види пакувальної скотч- плівки виконують одні й самі функції і є взаємозамінними. Більше того, ціна на прозорий скотч та на скотч-плівку коричневого кольору в Одесі сьогодні цілком можна порівняти.

Широкі функціональні можливості, зручність у використанні, досить низька ціна оптом на скотч в Одесі – це споживчі переваги даного пакувального матеріалу, які формують стійкий попит на прозорий та коричневий скотч в Одесі на сьогоднішній день. Пакувальна клейка стрічка скотч здатна надійно закріпити різні предмети в різних експлуатаційних умовах. Наприклад, якщо ви хочете прикріпити лист прозорої повітряно-бульбашкової плівки до картонної коробки , то як тут обійтися без скотчу? При виробництві пакувальної клейкої стрічки, фахівці, в першу чергу, піклуються про його міцність та підвищену клейкість. Тому скотч пакувальний Одесі підходить не тільки для паперових або картонних коробок , але й чудово скріплює краї із пластику та інших матеріалів. Крім того, даний скотч має досить довгий період служби та забезпечує надійне зберігання та переміщення у коробах будь-яких товарів та вантажів. Крім того, саме цей вид скотчу зберігає свої робочі якості навіть при різких перепадах температури.

Пакувальний коричневий скотч (іноді його ще називають «господарський скотч») справді незамінний помічник у багатьох ситуаціях. Перераховувати випадки, коли скотч-плівка коричнева або прозора може стати в нагоді, можна дуже і дуже довго. Наприклад, за допомогою такого скотчу можна приклеїти на стіну плакат, зафіксувати предмет, що зламався, відремонтувати стару книгу, створити ялинкову іграшку – список можна продовжувати до нескінченності. Але й у побуті, й у роботі основним призначенням є упаковка. Даний пакувальний матеріал легко скріплює поліетилен, поліетилен, папір, картон і навіть пластик однаково надійно, забезпечуючи якісну довгострокову фіксацію. Якісна скотч-стрічка від виробника в Одесі відмінно клеїться на великий спектр поверхонь, таких як пофарбовані стіни, дерево, фанера, пластик, картон, метал та ін. При цьому він міцно фіксує площину, що обробляється, і тримається дуже довго.

Купити пакувальний скотч в Одесі за найнижчими цінами оптом та в роздріб сьогодні ви можете в інтернет-магазині «Пак Юа» . Це офіційний інтернет-магазин компанії-виробника пакувальних матеріалів «Експрес Упаковка» , тому всі види пакувального скотчу шириною намотування 48 та 72 міліметри при довжині намотування від 50 до 1000 метрів тут продаються за ціною виробника, тобто неймовірно дешево. Щоб замовити гуртом скотч в Одесі або купити скотч-плівку в наявності будь-якої моделі, вам потрібно лише оформити покупку прозорого або коричневого скотча потрібної моделі у нашому інтернет-магазині. Це робиться буквально на кілька кліків. При цьому завдяки широкому асортименту пакувального скотчу в наявності ви зможете самостійно вибрати найбільш підходящі вам розміри скотчу, а також вибрати найбільш зручний для вас спосіб доставки. Вибравши з широкого модельного ряду відповідний варіант скотчу для пакування товарів чи вантажів в Одесі, ви забезпечите себе надійним помічником та універсальним пакувальним матеріалом буквально на всі випадки життя. А визначитися з розмірами скотч-стрічки вам допоможуть наші кваліфіковані співробітники, які відповідно до ваших потреб сформують комерційну пропозицію або індивідуальне замовлення за найвигіднішими для вас цінами на скотч. Ми раді вам 24/7!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн