Полтавська область

Картонна та полімерна упаковка у Полтавській області: що беруть, а що – ні?

Україна сьогодні є одним із лідерів Європи за обсягом споживання пакувальної продукції. До цього об'ємного визначення відноситься і полімерне пакування, і різна гофротара і навіть тара з деревної стружки або дерева. Поряд із цим розподіл попиту на упаковку по регіонах України неоднаковий через особливості господарської діяльності та провадження кожної з областей. Саме тому компанія "Експрес Упаковка" продовжує розповідати про попит на упаковку у регіонах нашої країни на прикладі продукції власного виробництва. У сьогоднішній статті ми хотіли б поговорити про Полтавську область та особливості упаковки, яка потрібна в даному регіоні. Однак ми не станемо, як і раніше, торкатися теми пакування з дерева, оскільки це зовсім не наш профіль.

І за традицією на початку давайте поговоримо про особливості господарської діяльності у Полтавській області та її промисловий потенціал, які завжди безпосередньо впливають на обсяги випуску та специфікацію пакувальної продукції.


[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

[an error occurred while processing the directive]


Особливості ринку пакувальної продукції в Полтавській області

Полтавська область знаходиться в центрі України і не має спільних кордонів із будь-якими державами, а тому основна маса товарів, вироблених підприємствами області, розрахована на внутрішній ринок. Виняток становлять лише підприємства нафтопереробної галузі та машинобудування. Продукція цих заводів продається і за кордон у тому числі. Однак з погляду упаковки вони не надто нас цікавлять. Цікавішими є підприємства сільськогосподарської галузі, легкої промисловості, а також сектор сфери послуг. Саме ці галузі традиційно є лідерами за обсягом попиту на різну пакувальну продукцію і в Україні загалом, і в Полтавській області, зокрема.

Крім того, однією з відмінних рис цієї є велика кількість сільського населення, а також відсутність великих міст (понад одного мільйона жителів). Це вносить свої особливості та попит на упаковку, зрозуміло. Наприклад, упаковка для перевезення сільгосп товарів у Полтавській області має набагато більший попит, ніж, наприклад, у Київській області. Але про все по порядку.


Товари харчової промисловості: що виробляють та у що пакують?

Картонные коробки любых размеров недорого продажа в Полтавской области Почнемо з упаковки під харчові товари та спиратимемося на офіційну статистику. Цей вид упаковки, як ви знаєте, ділиться на три основні типи: гофротара, полімерна тара, а також деревна тара. За офіційною статистикою Міністерства фінансів України харчова промисловість Полтавської області та переробка сільськогосподарських продуктів об'єднує 133 підприємства. І серед її основних представників виділяються компанії з виробництва м'ясної продукції, молокопереробні заводи та фабрики, підприємства цукрової, кондитерської, плодоовочевої, лікеро-горілчаної та пивоварної галузі. В обсязі промислової продукції, виробленої на підприємствах Полтавщини, на харчову промисловість та переробку сільськогосподарських продуктів припадає близько 19%. За обсягами виробництва продукції харчової індустрії область займає 8-9 місця в Україні, а за випуском цієї продукції у розрахунку на душу населення показники області вищі від середньодержавних. Дані товари харчової промисловості традиційно упаковуються у різні полімерні пакети та мішки. Крім того, для продажу та перевезення м'ясної продукції часто використовують різний папір. Наприклад, обгортковий папір малої та середньої щільності.

Випуск товарів підприємствами м'ясної, цукрової, молочної, хлібопекарської та кондитерської промисловості складає понад 60% випуску продукції харчової галузі області. До провідних підприємств цієї області належать 6 м'ясокомбінатів, 11 цукрових заводів, 2 кондитерські фабрики, 7 молокозаводів, 4 сироварних заводи, 3 молочноконсервні комбінати, 3 маслозаводи, 3 спиртозаводи, 2 лікеро-горілчані заводи, 2 пивоварні заводи, ряд підприємств круп'яної промисловості. Готова продукція такого роду зазвичай перевозиться у гофротарі різної конструкції. Однак тут варто відразу обмовитися, що гофротара в даному випадку виступає найчастіше у вигляді виключно транспортної тари, в яку упаковують товари після упаковки в споживчу тару. Споживча тара зазвичай виготовляється з полімерної сировини. Це можуть бути поліпропіленові або поліетиленові пакети, різні ємності для рідин тощо.

Всі перераховані вище дані про специфікацію харчової галузі промисловості Полтавської області є офіційними та наведені в каталозі провідних підприємств України. Тому, виходячи з цих даних, а також наших власних спостережень, серед основних видів упаковки під харчові товари в Полтавській області варто виділити наступні: картонні коробки та кондитерські лотки, овочеві та фруктові гофролотки, полімерні мішки для овочів, а також різну гофротару під бутильовану продукцію.


Сільськогосподарська продукція та упаковка для неї

Упаковка для ваших овощей и фруктов в ассортименте недорого продажа в Полтавской области Сільське господарство відіграє найважливішу роль товарообігу Полтавської області. Більше того, у цьому регіоні, як ми вже зазначали, більша кількість сільського населення, а також великих та малих підприємств із вирощування та переробки сільгосп культур (понад 700 за офіційною статистикою). При цьому сільське господарство характеризується розвиненим виробництвом зерна, молока, технічних культур. У сільськогосподарському виробництві використовують майже 2 млн. гектарів землі, їх 1,5 млн. гектарів ріллі. Вирощується понад 20 різних видів сільськогосподарських культур. В останні роки створюються та розвиваються фермерські господарства. За ними закріплено 87.3 тисячі гектарів сільськогосподарських угідь, з яких 84.7 тисячі гектарів орних. У середньому одне господарство припадає по 57.4 гектара ріллі. Традиційно розвиненою галуззю на Полтавщині є тваринництво. У всіх категоріях господарств (включно з приватним сектором) налічується 508.6 тисяч голів великої рогатої худоби, у тому числі 230.8 тисяч корів, майже 411 тисяч свиней та 69 тисяч овець та кіз, близько 6 млн. голів птиці. Ці офіційні дані говорять лише про одне: Полтавська область займає одну з провідних позицій щодо випуску сільгосп культур серед усіх регіонів нашої країни, а отже специфіка споживання упаковки у неї відповідна.

Основним видом упаковки для товарів Сільського господарства були і залишаються різні картонні коробки та ящики, а також всілякі пакувальні мішки (полімерні або з натурального волокна) та пакети. Інші пакувальні матеріали для цієї галузі можна вважати допоміжними, оскільки вони використовуються лише в комплекті з коробками, мішками чи пакетами. Ну, а що взагалі являє собою овочева фруктова тара? Насправді подібної упаковки використовується безліч. Наприклад, у нашому інтернет-магазині часто замовляються місткі транспортні картонні коробки . Це дуже універсальне пакування, в якому в різних випадках перевозиться буквально все. Також наголосимо на спеціальних фруктових лотках, які мають чітко стандартизовані габарити під перевезення конкретного типу фруктів. Яскравим прикладом є полуничні лотки двох видів. Один з яких розрахований на перевезення полуниці розсипом, а другий - у спеціальних поліетиленових ємностях по 0,5 кілограма в кожній, які потім поміщаються в гофролоток.


Особливості вибору упаковки невеликими підприємствами приватного бізнесу у Полтавській області

Картонные коробки любых размеров недорого продажа в Полтавской области Незважаючи на свою відносно невелику кількість великих міст, Полтавська область налічує близько 6,5 тисячі різних малих підприємств, а також близько 48 тисяч фізичних осіб-суб'єктів підприємницької діяльності. Це говорить про те, що дана сфера за обсягом товарообігу має дуже гарні перспективи, а отже, і упаковка для цих товарів також завжди потрібна.

Щоб зрозуміти, яку саме упаковку купує малий бізнес у Полтавській області, подивимося на галузеву складову. Більшість підприємств (за різними даними – близько 55-60%) тут займається оптово-роздрібною торгівлею часто зі своїм невеликим виробництвом, а також працює у сфері послуг. Причому серед оптово-роздрібних торгових компаній близько 20% займаються купівлею-продажем продуктів харчування. Крім того, досить великий відсоток (близько 12% за даними Міністерства транспорту України) офіційно зареєстрованих компаній надає різноманітні транспортні послуги на кшталт оренди транспорту для перевезення чогось або займається організацією переїздів приватних осіб та компаній.

Ці статистичні дані лише підтверджують наші власні спостереження, що базуються на контактах з клієнтами з Полтавської області та самої Полтави. Дійсно, картонні коробки для переїзду , а також різного роду стандартні гофроящики для товарів , речей або іншого рухомого майна замовляються в нашому інтернет-магазині клієнтами з цього регіону досить часто й у пристойному обсязі. Крім того, велику частку продажів у цей регіон становлять різні рулонні матеріали: гофрокартон двошаровий, всілякі пакувальні та обгорткові папери, а також, що несподівано, будівельний спінений поліетилен.

Далі поговоримо про те, що з подібної упаковки ви можете вигідно купити в інтернет-магазині "Експрес Упаковка" в Полтавській області і не тільки.


Дешеві картонні коробки в Полтавской области: продаж оптом та виробництво

Тара и упаковка от производителя Полтавская область Інтернет-магазин "Експрес Упаковка" пропонує дуже вигідні ціни на картонні коробки будь-яких видів у Полтавській області. Ми маємо власне виробництво, а тому гарантуємо своєчасне та якісне виготовлення тари та упаковки будь-якої складності. Крім того, виходячи зі специфіки товарообігу Полтавської області, ми хотіли б запропонувати купити дешево картонні коробки для ефективного захисту продуктів під час навантаження/розвантаження, транспортування та зберігання. Представлені в каталозі нашого інтернет-магазину картонні коробки для продуктів допоможуть запобігти можливим скаргам клієнтів через пошкодження товару під час транспортування.

Також у нашій компанії діє послуга з виготовлення картонних коробок Міжнародного каталогу картонної тари та упаковки FEFCO-ASSCO. Це означає, що всі наші клієнти можуть самостійно вибрати конструкцію пакувальної тари з картону, мікрогофрокартону або стандартного тришарового гофрованого картону. Підібрані відповідно до призначення картонні коробки завжди залишають позитивне враження у замовників. З одного боку, товар завжди доставляється у найкращому вигляді. З іншого боку, професійне пакування демонструє раціональне ставлення до справи. Широкий вибір високоякісних картонних коробок від компанії "Експрес Упаковка" дозволяє легко, швидко та ефективно знайти оптимальне рішення для кожного завдання упаковки. Одно- або багатосекційні, різних розмірів та форм – всі моделі забезпечать оптимальний захист під час перевезення та зберігання. Вибирайте відповідну гофротару з асортименту товарів на нашому офіційному сайті або замовляйте своє унікальне пакування для перевезення та зберігання саме вашого продукту.

Для того, щоб оформити замовлення на купівлю оптом картонних коробок в Полтавській області, вам достатньо просто дотримуватися простих інструкцій на сторінці товару. А якщо ви хочете замовити виготовлення картонних коробок, вам варто зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або надіслати заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей такої гофротари на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.


Обгортковий, пакувальний та інші види паперу в Полтавській області

Упаковочная и крафт-бумага недорого продажа в Полтавской области Пакувальний папір різної щільності є видом упаковки, що часто використовується. Це пояснюється одразу кількома факторами. По-перше, пакувальний папір, навіть найщільніший і міцніший, коштує відносно дешево. По-друге, купити пакувальний папір в рулонах або листах не складає труднощів - пропозицій маса. Ну, а по-третє, вона дуже універсальна і використовується для вирішення різних завдань з упаковки. Якщо брати до уваги специфіку товарообігу усередині Полтавської області, основні види використання пакувальних, обгорткових та крафт-паперів більш ніж очевидні. Наприклад, як ми говорили вище, роздрібна торгівля, а також продаж дрібним оптом на невеликих торгових майданчиках у Полтавській області дуже розвинена. Це пояснюється високим відсотком сільського населення регіону, а також значно меншою кількістю великих торгових мереж порівняно з тією самою Харківською областю. При цьому основними видами такої торговельної діяльності є продукти харчування та сільгосптовари. Для продажу цих товарів з прилавків використовується пакувальний папір. Наприклад, нею застеляють прилавки, зберігають продукти, загорнутими в крафт-папір, тощо. Крім того, пакувальний папір є популярним матеріалом для перевезення продуктів харчування. Нею вибачають підлогу, якщо немає піддонів. Прокладають між рядами продукції, банально загортають у неї товар. Тобто саме в процесі перевезення та зберігання на складі пакувальний папір стає дуже затребуваним і потрібним.

В інтернет-магазині "Експрес Упаковка" ми продає пакувальний та обгортковий папір на вагу , в кілограмах. При цьому ширина рулону паперу буває різна, так само як і її щільність. Загалом в асортименті кілька видів паперів різної щільності, що дозволяє нам запропонувати своїм клієнтам у Полтавській області вибір пакувального та іншого паперу з більш ніж 30 різних моделей дешево оптом та в роздріб.

Крім того, хотілося б відзначити матеріал, з якого виготовляють папір, представлений у каталозі нашого інтернет-магазину. У нас ви можете купити пакувальний папір із первинної чи вторинної сировини на свій вибір. З первинної сировини ми виробляємо крафт-папір різної густини. Вона має характерний коричневий відтінок – натуральний колір деревини. Це є доказом того, що папір у цій категорії товарів нашого інтернет-магазину виготовлений без використання будь-яких синтетичних домішок.

Що стосується пакувального та обгорткового паперу, то його виробництво здійснюється з вторинної сировини - макулатури. Цей фактор впливає не тільки на ціну паперу (вона набагато дешевша за крафт), але і на колір паперу - він світліший, можна навіть сказати бежевий, на відміну від темно-коричневого крафта.


Дешевий пакувальний скотч в Полтавській області

Упаковка всех видов и типов недорого продажа в Полтавской области Ну і звичайно ж, яка може бути упаковка без клейкої стрічки? Насправді мало хто собі уявляє реальні обсяги використання такого матеріалу. І Полтавська область тут також не є винятком. Ми не можемо навести навіть приблизних цифр витрати скотч-плівки за якийсь період у цьому регіоні. Єдине, можна з упевненістю стверджувати, що це дуже затребуваний пакувальний матеріал у Полтавській області, який купують як для виробничих, так і для побутових цілей. Не кажучи вже про сферу послуг, у якій витрата цього виду упаковки найвища.

Щодо видів скотч, які купують великі та не дуже організації з Полтавської області, то тут знову ж таки традиційно виділимо три види скотчу: односторонній прозорий, коричневий, а також скотч-плівка з якоюсь інформацією. Найголовнішим фактором при виборі скотчу, судячи з відгуків клієнтів із Полтавської області, є його експлуатаційні характеристики. Точніше їх наявність чи відсутність. Тож на що конкретно звертають увагу покупці скотч-плівки з Полтавської області?

По-перше, це поведінка скотч-плівки в умовах підвищеної вологості, дощ або сніг. Зрозуміло, найкращим ефектом є повне збереження початкових клейких властивостей скотч-стрічки незалежно від подібних впливів. Багато продуктів харчування зберігаються в особливих температурних умовах, тому термостійкість клейкого шару скотчу відіграє важливу роль. Крім того, підвищена вологість є частим "супутником" складських приміщень, на яких найчастіше заощаджують практично всі – за принципом "дах є і вже добре". Тому скотч і в таких умовах не повинен відклеювати від пакувальних коробок або мішків.

По-друге, полотно скотчу повинно мати хорошу щільність, щоб він не рвався в руках або в процесі навантаження-вивантаження коробок або мішків з продукцією або сировиною. Також полотно скотчу має характеризуватися гарною стійкістю до ультрафіолетового впливу. Щоб не вицвітало на сонці при зберіганні упакованої продукцією тари влітку просто неба. Особливо це важливо, якщо говорити про скотч-плівку з печаткою. Усі нанесені символи повинні бути добре видно, мати хорошу кольоровість та початковий відтінок.

По-третє, ціна на скотч-плівку має бути невисокою. Скотч – це витратний пакувальний матеріал, який має властивість дуже швидко закінчуватись. А тому, що дешевшим скотч, то краще.

На цьому ми, мабуть, поки що зупинимося. Звісно ж, ми не встигли поговорити про всі види упаковки, що використовуються у Полтавській області з урахуванням специфіки регіону. Однак у рамках однієї статті це навряд чи можливо. Незабаром ми ще повернемося до цієї теми та продовжимо.

Нас знаходили за такими словами:



Транспортні коробки з гофрокартону для перевезення вантажів в Полтаві в наявності та на замовлення



Картонні коробки для перевезення чогось використовуються сьогодні в Полтаві щодня і просто у величезних кількостях. У цій статті ми поговоримо про найбільш популярні різновиди транспортних коробок, а заразом і з'ясуємо, чому саме ці види транспортної гофротари набагато популярніші за інші.

Найпопулярніші види двошарового гофрокартону у Полтаві.



Сьогодні купити оптом чи навіть у роздріб двошаровий гофрований картон у Полтаві не є якимось складним заходом. Загалом, видів та моделей такої упаковки у місті достатньо. Це дуже корисний та неймовірно практичний пакувальний матеріал у принципі. Однак є низка ситуацій, коли без двошарового гофрокартону просто не обійтися. У цій статті ми поговоримо про найбільш популярні способи використання 2-х шарового гофрокартону в Полтаві, а також детальніше розглянемо весь асортимент даного пакувального матеріалу.

Купити шпагат господарський у Полтаві від виробника.



Попит на господарський шпагат є одним із найбільш стійких серед усіх видів упаковки. Цей корисний витратний матеріал купують навіть у тих випадках, коли це робиться для перестрахування – може стати в нагоді. Однак, зрозуміло, далеко не всякий вид господарського шпагату має таку популярність на ринку. У цій статті ми з'ясуємо, які види господарського шпагату хочуть купити у Полтаві найчастіше та чому.

Продаж харчової стрейч-плівки в Полтаві: особливості попиту та пропозиції



Харчова стрейч плівка у Полтаві сьогодні є дуже затребуваним пакувальним матеріалом. Це пов'язано, головним чином, зі специфікою полтавського регіону загалом. Однак, як і в багатьох інших випадках, видів та типів харчового стрейчу існує безліч. У цій статті ми намагатимемося виявити найбільш популярні види харчової стретч-плівки в Полтаві, а заразом розібратися в причинах саме такого вибору споживачів.

Продаж обгорткового паперу з вторинної сировини в Полтаві



Купити обгортковий папір в Полтаві сьогодні можна різного виду та типу, довжини та ширини намотування. Більше того, вона навіть може бути із різної сировини! Найбільш популярним при цьому є обгортковий папір з вторинної сировини. І в цій статті ми якраз про неї і поговоримо.

Показано з 1 по 5 з 5 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн