Продаж обгорткового паперу з вторинної сировини в Полтаві

Обгортковий папір з вторинної сировини через свою досить низьку ціну є одним з найбільш застосовуваних пакувальних матеріалів в Україні. У Полтаві на сьогоднішній день ситуація також мало чим відрізняється у цьому сенсі. Купити, наприклад, пакувальний папір із макулатури сьогодні у Полтаві хочуть представники різних галузей промисловості, оптово-роздрібної торгівлі та сфери послуг. Проте регіональні особливості таки впливають на особливості попиту на обгортковий папір у Полтаві. Як ви знаєте, тут переважає орієнтованість упаковки на продукцію сільського господарства і трохи меншою мірою транспортну упаковку. Обгортковий папір у Полтаві купується в більшості випадків саме для таких цілей. І навіть якщо ми говоримо про упаковку для продуктів, то і тут ситуація приблизно та сама. Обгортковий папір, звичайно ж, підходить для упаковки різних продуктів, але ось у Полтаві її купують найчастіше саме для сільськогосподарської продукції. Це, звичайно ж, важлива особливість попиту на обгортковий папір у Полтаві, але зовсім не дає розуміння того, який саме обгортковий папір сьогодні можна купити у Полтаві. Тому в цій статті ми спробуємо розібратися з цим питанням якнайдокладніше. І, як завжди, допоможе нам у цьому асортимент обгорткового паперу виробництва компанії «Експрес Упаковка», оскільки даний виробник гофротари та упаковки пропонує найрізноманітніший асортимент обгорткового паперу за найнижчими цінами і в Україні загалом, і в Полтаві зокрема. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Основні функціональні та екологічні особливості обгорткового паперу з вторинної сировини

Самая дешевая оберточная бумага в Полтаве Полтава хоч і є відносно невеликим містом, проте це не впливає на високий попит на обгортковий папір у даному регіоні. Тут обгортковий папір купується для проведення транспортних операцій, він затребуваний у сфері оптово-роздрібної торгівлі, а в сільському господарстві його витрачають буквально кілометрами. Чому так? Причин тому кілька. Але давайте по порядку. Спершу варто нагадати, що Полтава хоч і не відрізняється великою кількістю жителів у порівнянні з іншими областями сходу України, проте це великий транспортний вузол, який сполучає схід України з центральною її частиною і надалі. Найчастіше саме через Полтаву безліч товарів із південного сходу України потрапляють до західних областей нашої країни і навпаки. Крім того, не варто забувати, що сам собою Полтавський регіон досить великий, і вся продукція з районних центрів області, містечок та сіл різного масштабу потрапляють спочатку до Полтави, а потім уже до інших регіонів України. Ну, а обгортковий папір – це по-справжньому ідеальний витратний пакувальний матеріал, який буває корисним у дуже багатьох ситуаціях і підходить для використання в контакті з різними товарами та вантажами. У неї пакуються медикаменти та харчові товари, магазини використовують її для пакування посуду та інших крихких товарів, транспортні компанії з її допомогою можуть безпечно перевозити дзеркала та різні вироби зі скла, фабрики упаковують у такий папір меблі тощо. Обгортковий папір Полтава використовується при продажу квітів, реалізації металевих предметів, книг, при ремонті квартир та приватних додому, будівництві різних будівель, їй прощають і обробляють зсередини вагони, обертають всілякі вантажі під час перевезення.

Загалом, обгортковий папір у Полтаві застосовують дуже по-різному і не просто так. Для кожної сфери використання характерні свої важливі переваги використання обгорткового паперу. Наприклад, у сфері оптово-роздрібної торгівлі паперова упаковка покликана зберігати свіжість та товарний вид продукції. На різних складах обгортковий папір просто незамінний для надійного зберігання взуття, одягу, текстильних товарів та інших товарів широкого вжитку. У медицині в упаковці з обгорткового паперу реалізують різні ліки та медичні препарати (наприклад, коли блістерна упаковка дуже піднімає собівартість тих же таблеток). На виробництві обгортковий папір застосовуються в різних ситуаціях: від простої застилки підлоги у виробничому приміщенні і до упаковки продукції зі специфічними вимогами до зберігання і перевезення. Наприклад, промаслений обгортковий папір відмінно зберігає вироби технічного характеру, запобігає їх іржавінню та корозії. На підприємствах, що виробляють продукти харчування, спочатку екологічно безпечний обгортковий папір взагалі незамінний - його застосовують для зберігання і транспортування різних харчових товарів і в різних умовах. У подарунковій упаковці обгортковий папір сьогодні використовується не так часто, як, скажімо, років двадцять тому, проте має місце бути. Ну, а про побутову сферу і говорити, як нам здається, зовсім навіть необов'язково - практично у кожного є вдома або на дачі невеликий рулон обгорткового паперу для різних потреб та цілей. Як бачите, обгортковий папір дійсно може бути дуже корисним. Це пакувальний матеріал дійсно універсальний у застосуванні, і навіть незважаючи на безліч аналогів з іншої сировини, така упаковка нікуди не подінеться, оскільки за всіх своїх плюсів вона ще й коштує дуже дешево.


Обгортковий папір з макулатури купити в Полтаві

Купить оберточную бумагу из вторсырья в Полтаве До останнього часу весь обгортковий папір ділився за категоріями залежно від призначення та сфери застосування. Наприклад, для продовольчих товарів вироблявся папір з маркуванням «Д», а інших виробів – під маркою «Е». Перша категорія виготовлялася з деревних мас, напівцелюлози та невибіленої целюлози, що й зумовлювало її високу вартість. Обгортковий папір марки «Е», у свою чергу, виготовлявся переважно з макулатури і за рахунок цього мав невисоку ціну. При цьому виробничий процес обгорткового паперу з макулатури абсолютно не виключав використання додаткових компонентів до основної сировини різних хімічних речовин і в тому, і в іншому випадку. На сьогоднішній день ситуація з виробництвом обгорткового паперу стала набагато суворішою. Державний Стандарт зобов'язує маркувати обгортковий папір коректно і не допускає використання різних хімічних добавок у виробництві обгорткового паперу першого і другого виду. Наразі виробництво обгорткового паперу передбачає використання лише натуральної сировини, без додавання хімічно активних та шкідливих речовин. І здійснюється виробництво обгорткового паперу у Полтаві, головним чином, із макулатурної сировини. З первинної сировини (тобто паперу, виготовленого з волокон хвойної довговолокнистої білої або небіленої деревної целюлози) виготовляється тільки крафт-папір . А ось інші види обгорткового паперу, включаючи всі види харчових паперів, виробляються, як правило, на 100% з макулатури.

Як все це відбивається на виробах, тобто на обгортковому папері? Ну, крім екологічності, про яку ми вже сказали вище, макулатурний обгортковий папір відрізняється гарною міцністю, що зростає залежно від рівня щільності паперового полотна. Обгортковий папір з макулатури відмінно вбирає вологу і є проникним для різного роду рідин високої консистенції (рослинні жири та олії, наприклад). Вона дуже приємна на дотик і має приємний оку натуральний дерев'яний або пісочний відтінок (залежить від марки паперу та виробника). Всі вироби мають невисоку вартість, що дозволяє замовляти великі партії і суттєво економити за рахунок прекрасних оптових цін. Наприклад, у Полтаві обгортковий папір із макулатури залежно від щільності можна купити великим оптом (приблизно від 500 кілограмів) за ціною від 12 гривень за кілограм. Хороша паперова упаковка із сучасного матеріалу виглядає набагато презентабельніше і природніше, ніж звичайні або яскраво розфарбовані поліетиленові пакети. Собівартість обгортки та упаковки при цьому набагато нижча, ніж ціна на поліетиленові пакети.

Не можна не відзначити і той факт, що за рахунок екологічності макулатурного обгорткового паперу сильно розширюється сфера його застосування. Це забезпечується за рахунок властивостей паперу, а також його реакції від контакту з іншими предметами, товарами, вантажами. Особливо це помітно на продуктах харчування, звичайно ж. Жодні полімерні матеріали не можуть і ніколи не зможуть зрівнятися за екологічними показниками з обгортковим папером з макулатури, тому в неї активно пакують навіть недорогі продовольчі товари, які користуються широким попитом у Полтаві. Обгортковий папір з макулатурної сировини добре пропускає повітря, необхідне збереження свіжості продуктів, особливо виробів хлібобулочної галузі. Крім того, з обгорткового паперу легко створюються інші пакувальні матеріали, причому будь-якої форми та розміру: пакети, сумочки, коробки тощо. Навіть звичайний рулонний обгортковий матеріал легко набуває форми предмета, який у нього загортають. У обгортковий папір зручно дарувати подарунки, пакувати речі для переїзду тощо.

Ну і останню важливу перевагу обгорткового паперу з макулатури можна вважати простоту її утилізації, яка до того ж абсолютно нешкідлива для навколишнього середовища. Це стосується і спалювання використаного обгорткового паперу, і до звичайної утилізації побутових відходів. Макулатурний обгортковий папір у процесі розкладання швидко утворює у родючому шарі ґрунту мінеральні добрива, що сприятливо впливають на зростання та розвиток рослин, городніх та садових культур. Дуже просто та зручно.


Як купити обгортковий папір з вторинної сировини в Полтаві?

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити обгортковий папір в рулонах різного намотування в широкому асортименті. Ми продаємо обгортковий папір різної щільності за найнижчими цінами у Полтаві за готівковий та безготівковий розрахунок. Також у вас є можливість замовити якісний обгортковий папір будь-якої щільності у рулонах зручного вам формату. Різні моделі обгорткового паперу, представленої в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», відрізняються між собою не лише ціною, але й безліччю експлуатаційних характеристик та візуальних особливостей. Наприклад, рівнем опору до механічних впливів, кольором, шорсткістю і фактурою поверхні, типом покриття, що наноситься зверху.

Також у нашому інтернет-магазині ви можете придбати дешевий обгортковий папір у Полтаві різної щільності як у листах, так і в рулонах, як у наявності, так і на замовлення. Крім того, якщо вам необхідна порізка або розмотування обгорткового паперу, то цю послугу ви також можете замовити в нашій компанії. Для того щоб замовити обгортковий папір за індивідуальними параметрами, вам потрібно лише зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів та оформити замовлення за їх допомогою. Крім того, якщо вам потрібний обгортковий папір оптом у бобінах великої ваги, ви можете надіслати заявку з детальною вказівкою характеристик паперу на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення на виробництво, перемотування та різання на аркуші обгорткового паперу в Полтаві складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Після чого з вами обов'язково зв'яжеться представник нашої компанії, щоб обговорити нашу подальшу взаємовигідну співпрацю. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн