Продаж харчової стрейч-плівки в Полтаві: особливості попиту та пропозиції

Полтавський регіон загалом та Полтава зокрема є одним із центрів харчової промисловості та сільського господарства України. Це давно відомий факт, тому виробники упаковки та гофротари для продуктів харчування представлені на ринку Полтави та області у великій кількості. Благо і попит на їхню продукцію в регіоні є і до того ж чималий. Однак тут, як і завжди, виникає дилема: що краще для упаковки продуктів харчування та сільськогосподарських товарів – полімерна упаковка чи упаковка із натуральної сировини? Як показує практика, буває по-різному, і в Полтаві така закономірність працює, зокрема. Тому в цій статті ми хотіли б розглянути особливості попиту на один із найпопулярніших в Україні пакувальних матеріалів із полімерної сировини – харчову стрейч-плівку . Особливо це цікаво з урахуванням сільськогосподарської специфіки полтавського регіону загалом та з обсягом вироблених у центральному місті регіону харчових товарів зокрема. Адже для всіх цих товарів харчова стретч-плівка підходить повною мірою, а чи використовується? – Поки що це питання. І якщо використовується таки, яка саме? - Це теж зараз не зовсім ясно. Тому далі спробуємо розібратися в цих питаннях максимально докладно, а заразом і з'ясуємо, де в Полтаві харчову стретч плівку можна купити дешево, і в яких різновидах та моделях вона представлена. А допоможе нам розібратися у питанні, як завжди, асортимент пакувальних матеріалів інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут найбільший вибір різноманітного пакування для продуктів харчування та сільськогосподарської продукції за цінами виробника в Україні загалом та в Полтаві зокрема. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що являє собою плівка для упаковки харчових товарів в Полтаві?

Стрейч пленка для упаковки пищевых товаров Кольорова та прозора стрейч-плівка для пакування харчових товарів сьогодні у Полтаві має дуже значний попит. У цьому немає жодних сумнівів. Цей саме той пакувальний матеріал, який є корисним і у виробництві, і в транспортних операціях, і для зберігання, і навіть для продажу товарів. Але лише харчових товарів. В інформаційних статтях та в описах різних товарів, що публікуються на даному ресурсі, ми неодноразово підкреслювали різницю між двома групами стрейч-плівки: харчової та так званої технічної, тобто використовуваної для нехарчових товарів. Між ними справді дуже багато відмінностей, і ці відмінності справді впливають не лише на особливості застосування стрейч-плівки, а й на обсяги її споживання в тому чи іншому регіоні. У Полтаві попит на пакувальні матеріали переважно орієнтований на продукти харчування, харчові товари, а також на сільськогосподарську продукцію. Це пов'язано зі специфікою регіону в цілому, тому обсяги попиту на харчову стрейч-плівку тут також вищі, ніж на технічний пакувальний стретч, навіть незважаючи на те, що технічний стрейч тут також застосовується дуже активно. Більше того, якщо говорити про пакувальні плівки загалом, то й тут у регіоні спостерігається більший крен саме у бік харчової упаковки, ніж у бік упаковки для госптоварів та чогось подібного. Однак харчова стрейч-плівка , як, втім, вже для нас зазвичай, використовується для упаковки продуктів харчування найрізноманітніша.

У найпростішому формулюванні харчова стретч-плівка являє собою тонку пакувальну плівку з полімерного полотна, що має гарну липкість, властивістю розтягуватися на певний розмір від початкового, а потім «повертатися на місце», щільно стягуючи предмет, що упаковується. Виготовлятися харчова стретч-плівка може з лінійного поліетилену, а також з полівінілхлориду, і в цьому сенсі харчовий стрейч трохи відрізняється від технічного, оскільки звичайний пакувальний стретч з ПВХ практично не виготовляється. Тобто харчову стрейч плівку купити в Полтаві можна двох видів – з поліетилену та з полівінілхлориду. І в чому між ними різниця? Ну, дивіться, для пакування «холодних» продуктів зазвичай використовують багатошарову поліетиленову стрейч плівку. Такий стрейч використовують або в побуті, або в продовольчих торгових мережах і магазинах як одноразове пакування «ненадовго». До неї загортають продукти невеликого терміну зберігання – олію, ковбасу, сир, фрукти чи кондитерські вироби. Стрейч плівка протягом усього недовго захищає продукти від впливу зовнішніх факторів і легко підтримує товарний вигляд продуктів. Звичайно ж, зберігаються усі смакові якості продуктів. Застосовуються харчові стретч-плівки з поліетилену у Полтаві у магазинах, ресторанах, торгових центрах тощо. для зберігання та продажу хлібобулочних виробів, кондитерських товарів, м'ясних продуктів. Також разом із харчовою стретч-плівкою активно використовується різна тара для продуктів харчування. Завдяки такому поєднанню пакувальних матеріалів продукти легко транспортувати і зручно викладати на вітринах, забезпечуючи їх товарний вигляд, свіжість і, як наслідок, конкурентоспроможність.

Виробництво поліетиленової стрейч плівки у Полтаві, що використовується для пакування харчових товарів, здійснюється з лінійного поліетилену низької щільності (ЛПНЩ). Причому, декількома способами: видувна екструзія та плоскощілинна екструзія. А ось обладнання при цьому застосовується однакове – це спеціальні екструзійні лінії, або, простіше, екструдери. Виготовлення харчової стретч-плівки у Полтаві методом видувної екструзії сьогодні активно застосовується рядом виробників пакувальних матеріалів. Поява цього методу збігається з появою лінійного поліетилену. Особливістю даного методу виробництва є невелика кількість коштів для вкладення, але при цьому варто зазначити, що саме цей спосіб виготовлення є менш ефективним. За підсумками виробничого процесу виходить дво-або тришарова стрейч-плівка . Саме даний спосіб виробництва дозволяє отримати максимально міцну на даний момент стретч плівку, що має високу еластичність. Виробництво харчового стретча з поліетилену низької щільності способом плоскощелевої екструзії, у свою чергу, дозволяє отримати продукцію на вигляд, що нагадує цільне полімерне полотно, намотується на вертикальну циліндричну втулку. Даний метод виробництва стрейч-плівки в принципі є дуже ефективним, тому що дозволяє отримати багатошарову стрейч-плівку (від 3 до 7 шарів). Для виробництва стрейч-плівки використовують так звані кастлінії. При цьому вони можуть між собою відрізнятися в залежності від розміру, швидкості роботи самого апарату, а також намотника одержуваної продукції, кількості шарів, що отримуються, продуктивністю і споживанням енергії. Саме тому ціни на дане обладнання дуже відрізняються. Збільшення шарів допомагає підвищити якість та властивості продукції: підвищується розтяжність, покращується стійкість до проколів та розривів, знижується злипання плівки до самої себе.

Докладно варто розповісти і про полівінілхлоридну (ПВХ) харчову плівку. Її ще називають живою, і це недарма – вона дихає. І ще вона дуже міцна - підходить не тільки для ручного, а й машинного пакування продуктів харчування. ПВХ стретч-плівка має унікальну властивість пропускати назовні, водяну пару і запобігати попаданню в упаковку кисню. Така властивість плівки запобігає утворенню конденсату в упаковці, зберігаючи свіжість та привабливий вид продуктів, і відповідно збільшує термін реалізації. Особливо підходять для хлібобулочних, кондитерських, м'ясних продуктів. У неї можна пакувати абсолютно всі продукти, а не тільки сир із ковбасою. Підвищена стійкість до жирів дозволяє використовувати живу плівку для пакування риби, м'яса, будь-яких жирних продуктів. А оскільки у ПВХ-плівки відмінна волого- та газопроникність, продукти під нею не покриються пліснявою, виключено утворення конденсату. У ній продукти зберігаються значно довше, не втрачаючи властивостей. Адже вона і сама дихає, і дає продуктам дихати. При цьому не дозволяє продукту висихати та вбирати сторонні запахи. Купивши таку плівку, пам'ятайте один аспект: температура її зберігання повинна бути в межах від +10 до +30 градусів.


Стрейч плівки для пакування продуктів харчування в Полтаві

Стрейч пленка для упаковки продуктов питания Найбільш затребуваною стрейч-плівкою для пакування продуктів харчування та інших харчових товарів у Полтаві сьогодні є харчова поліетиленова плівка. Справа тут у тому, що купити поліетиленову харчову плівку можна набагато дешевше, ніж ПВХ харчову плівку. Причому, що особливо цікаво, найбільший попит у споживачів мають різні харчові поліетиленові стрейч-плівки досить малої щільності. Середньостатистична харчова стретч-плівка , що купується в Полтаві, має прозорий колір, невеликий намотування (зазвичай до 200 метрів) і, що найцікавіше, малу товщину (всього 9-15 мікрон). Це тонкий шар матерії, виготовлений з поліетилену, який має еластичність, вологопроникність, морозостійкість і гігієнічність. Поліетиленова стрейч-плівка абсолютно безпечна для здоров'я людини і її можна використовувати навіть для дитячих товарів. Упаковка продуктів харчування у харчову стретч-плівку забезпечує більш тривале зберігання, зберігає свіжість продуктів, захищає від впливу зовнішніх факторів, а завдяки прозорості та блиску надовго зберігає презентабельний вигляд упакованих харчових товарів. Купивши якісну стрейч-плівку для пакування м'ясних, рибних, ковбасних, кондитерських та хлібобулочних виробів, ви можете бути впевнені, що, незважаючи на умови зберігання та транспортування, упаковані у стрейч-плівку продукти харчування, дійдуть до покупця у чудовому стані та будуть виглядати свіжими та смачними. Крім того, хороша харчова поліетиленова плівка стрейч підходить і для сільськогосподарської продукції, а також для товарів, що виробляються на основі продуктів сільського господарства. Наприклад, у Полтаві харчова стретч плівка активно використовується для зберігання та перевезення твердих сирів, овочів, фруктів, ягід, грибів, зелені та інших продуктів. Ширина рулону у поліетиленової харчової стрейч-плівки найчастіше така ж, як і у технічної, а ось довжина і щільність зазвичай менше.

Що ж до харчової стрейч-плівки з полівінілхлориду, то ПВХ-плівка стретч для харчових товарів у Полтаві, звичайно ж, використовується, хоч і не настільки часто, як дешевша поліетиленова плівка. Хоча, якщо говорити загалом, то полівінілхлоридна харчова стрейч-плівка зарекомендувала себе як відмінний засіб для зберігання та перевезення продуктів харчування різної температури нагріву та охолодження. У Полтаві різні виробника використовують ПВХ плівку стрейч для упаковки різних швидкопсувних і не дуже продуктів: м'яса (свинина, яловичина, баранина), риби (річкова і морська, солона, свіжа і копчена), птиці (курка, качка, гусак та ін.). у сирому, копченому, смаженому, вареному вигляді), різноманітних виробів з м'яса (ковбаса, фарш, шашлик, гуляш тощо), хлібобулочних (хліб, батон, багет, булочки) та кондитерських виробів (печиво, цукерки, вафлі, торти ). Запаковані у прозору харчову плівку ПВХ продукти довго зберігаються. І не просто зберігаються і не псуються, а зберігають свій первісний товарний вигляд, що в умовах ринкової економіки часто є вирішальним критерієм вибору. До того ж харчова стрейч-плівка з полівінілхлориду, як правило, має прозорий колір, що надає упакованому в неї товару кілька корисних оптичних ефектів - з'являється ненав'язливий красивий блиск і відчуття свіжості продуктів, покритих прозорою ПВХ плівкою.


Особливості та можливості використання харчового стрейчу у Полтаві.

Харчова стрейч-плівка має масу переваг, які дуже корисні при упаковці різних харчових товарів та продуктів харчування. Якщо ви запитаєте, що саме упаковують у харчову стрейч плівку у Полтаві, то ми вам відповімо, що фактично все. Ця плівка дійсно дуже універсальна, але ще й неймовірно практична з погляду захисту та збереження упакованих товарів. Харчова стрейч-плівка має здатність назад розтягуватися з подовженням і прилипати до інших шарів плівки, але не прилипати до продукту, що упаковується. Саме цим пояснюється її практичність. Самі поміркуйте, у вас є надійний спосіб вберегти будь-які продукти харчування від зовнішніх впливів, який за непотрібністю дуже просто прибрати і викинути. Якихось особливих навичок для пакування в харчовий стрейч не потрібно – все дуже просто та зрозуміло.

Универсальная стретч-пленка для упаковки продуктов питания Крім того, використання харчової стретч плівки дає гарантований захист продуктів харчування від впливу вологи, пилу та можливих забруднень. Все-таки продукти харчування, особливо ті, які продаються без споживчої упаковки, дуже швидко втрачають товарний вигляд без зовнішнього захисту. А ось використання харчової стретч плівки таки вирішує цю проблему. І при цьому паралельно знижує ризик можливих пошкоджень товарів на етапах зберігання та транспортування, що особливо важливо для продуктів харчування, які перевозяться в холодильних камерах. Висока механічна стійкість до проколів, продавлювання та розривів, а також хімічна стійкість до агресивних речовин у навколишньому середовищі зі збереженням блиску високої прозорості роблять харчову стрейч-плівку відмінним маркетинговим інструментом. За фактом вона чудово справляється з роллю такого собі захисного скла вітрини магазину. Тільки вона набагато практичніша і не настільки крихка, та й подряпини на ній не види.

Що ж до взаємодії харчової стретч-плівки та самих продуктів харчування, то тут також немає жодних проблем. Це той вид упаковки, який може вільно контактувати з будь-якими харчовими товарами, не залишаючи при цьому на них ні слідів, ні смаку, ні запаху. Більше того, для багатьох продуктів харчування використання харчової стретч плівки збільшує термін їх зберігання, причому без втрати смакових якостей і зовнішнього вигляду. Тут вся справа в тому, що виробництво харчового стрейчу спочатку враховує неоднаковість та дуже високу різноманітність харчових товарів, а тому харчова плівка стрейч буквально з конвеєра випускається абсолютно нешкідливою для організму людини та екологічно безпечною. Харчова стретч плівка не містить речовин, здатних проникати в упакований продукт, не впливає на природний смак та запах харчових продуктів, зберігає фізичні та органічні властивості продукту.

Сама по собі з трейч-плівка харчова дуже універсальна та економічна. Як і технічний варіант стрейчу, харчовий також має чудову здатність до розтягування. Обернувши продукцію харчовою плівкою, потрібно всього кілька хвилин, і харчова плівка почне стягуватися, намагаючись повернутися до первісної форми, щільно притягуючись до упакованих продуктів харчування. Харчова стрейч плівка дуже зручна в умовах виробництва продуктів харчування, нею можна користуватися як вручну, так і за допомогою спеціальних пакувальних машин. Це дуже зручно та вигідно і для дрібних виробництв, і для великих заводів та фабрик, так би мовити, гігантів харчової промисловості України. Самі посудіть: коли виробляється велика партія приблизно однакових за вагою, габаритами та умовами зберігання продуктів харчування, виробник задумається про машинний харчовий стрейч та купівлю спеціального пакувального апарату; але коли виробництво тільки відкрилося, не має великих коштів і намагається максимально економити практично на всьому, наприклад, якийсь кондитерський цех або невелика пекарня, в такому випадку перевага надається упаковці продуктів стрейч-плівкою харчової вручну. Але найголовніше в цьому всьому, це те, що і у разі використання машинного стрейчу, і коли використовується ручна стретч-плівка харчова , якість упаковки і стан продукції, що упаковується залишається на однаково високому рівні.


Продаж харчової стретч плівки у Полтаві: розміри, товщина, колір та відтінок

Пищевая стрейч пленка от производителя оптом и в розницу Ну, і останнє питання, на яке ми відповімо в цій статті: «Де купити харчову стретч плівку у Полтаві за найнижчими цінами?» Зрозуміло, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка»! У нашому інтернет-магазині ви зможете купити в Полтаві недорого оптом та в роздріб Стрейч-плівку для пакування продуктів харчування та інших харчових товарів у дуже широкому асортименті. У каталозі нашого інтернет-магазину на сьогоднішній день представлено безліч моделей поліетиленової та полівінілхлоридної харчової стретч-плівки в роликах різної довжини та ширини намотування. У нас ви можете купити недорого оптом та в роздріб у Полтаві плівку для пакування продуктів харчування всіх видів та типів, що підходить для різних умов зберігання та перевезення продуктів. Якщо ви хочете купити пакувальну плівку для м'яса або стрейч-плівку для пакування овочів і фруктів, то в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете вибрати стрейч-плівку для таких продуктів недорого різної довжини та ширини намотування. Вся харчова стретч-плівка розтягується від 150 до 225% від початкової довжини, а також може бути прозорого або золотистого кольору. Вибір конкретної моделі стретч харчової плівки при цьому залежить тільки від вас. Всі моделі харчової стретч-плівки, представленої в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», є і в прозорому кольорі, і в золотистому. Вони суворо відповідають заявленим цифрам у картці товару. Ми цінуємо довіру наших клієнтів, тому особливо ретельно стежимо за точністю інформації, вказаної в характеристиці товарів компанії, зокрема харчової стрейч-плівки.

Купивши у нас недорого оптом чи в роздріб харчовий стрейч у Полтаві в рулоні довжиною намотування, наприклад, 200 метрів, ви отримаєте харчову стрейч-плівку саме такого намотування. В описі характеристик харчової пакувальної плівки стрейч ми не фути чи дюйми, купуючи у нас, ви можете самостійно, без труднощів у виборі розміру підібрати потрібні вам параметри харчової стретч-плівки. Ми здійснюємо оптовий та роздрібний продаж харчової стрейч-плівки в Полтаві за готівковий та безготівковий розрахунок. При цьому вибір стретч-плівки для упаковки продуктів залежить повністю від вас, оскільки в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» підібрано найбільш затребувані та популярні моделі харчової плівки у Полтаві на сьогоднішній день. Всі моделі дуже зручні у використанні, економічні та продаються за найнижчими цінами як оптом, так і в роздріб. Якщо ж дані моделі харчової стрейч-плівки вам не підходять з будь-яких причин, ми можемо виготовити вам стрейч-плівку для пакування продуктів потрібної вам конфігурації. Замовлення на виготовлення стрейч-плівки для харчових товарів у Полтаві ви можете зробити в телефонному режимі або відправкою заявки на офіційну електронну поштову скриньку нашої компанії. Докладно опишіть потрібні вам розміри харчової стрейч-плівки і вона буде виготовлена в найкоротші терміни. Для того, щоб замовити виготовлення стрейч-плівки в Полтаві, скористайтесь наступними контактними даними:

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом доби, а потім з вами зв'яжеться менеджер нашої компанії, щоб обговорити деталі замовлення та обговорити умови та терміни доставки та оплати.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити дешево в Полтаві харчову стрейч плівку в асортименті. Ми пропонуємо найнижчі ціни в місті на поліетиленову стретч плівку та харчову стрейч-плівку з полівінілхлориду. Причому як оптом, так і в роздріб. Більше 20 різних видів пакувальної стретч-плівки для продуктів харчування завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво харчового стрейчу за найнижчими цінами у Полтаві. Величезний вибір, купівля будь-яких видів харчової стретч-плівки онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Найшвидша доставка пакувальних матеріалів у Полтаві. Всі ці та інші переваги чекають на вас після покупки харчового стрейчу будь-якого виду та розміру в Полтаві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн