Найпопулярніші види двошарового гофрокартону у Полтаві.

Двошаровий гофрований картон в Україні сьогодні застосовується у різних сферах діяльності. Це корисний у будівництві та ремонті матеріал, що добре зарекомендував себе вид транспортного пакування для товарів та вантажів, часто просто незамінний пакувальний матеріал при зберіганні товарів на складі і так далі. Але найбільш важливою споживчою якістю двошарового гофрокартону є його здатність чудово захищати товари та вантажі в процесі їх перевезення та зберігання незалежно від їх габаритів та ваги. І, якщо ви хочете яскравий приклад універсальної товарної або вантажної упаковки, то 2-х шаровий гофрований картон якраз і є таким. Зрозуміло, моделей та видів двошарового гофрокартону на українському ринку упаковки представлено більш ніж достатньо. Тому в цій статті ми вирішили поговорити про те, які саме види і моделі 2-х шарового гофрокартону популярніші від інших. Зокрема у Полтаві, ринок якої традиційно щорічно споживає велику кількість такого пакування для здійснення транспортних операцій, сільськогосподарських робіт, будівельних робіт тощо. Ну а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент пакувальних матеріалів від виробника, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Оскільки саме тут ви зможете знайти найбільш різноманітний асортимент та найнижчі ціни на двошаровий гофрокартон у Полтаві. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Відмінні риси використання двошарового гофрокартону в Полтаві сьогодні

Двухслойный гофрокартон Як ми вже сказали, двошаровий гофрований картон є одним із найбільш універсальних видів упаковки. Він може застосовуватися в різних умовах вологості та за різної температури. Йому абсолютно не важливі терміни експлуатації – двошаровий гофрований картон може бути як одноразовою, так і багаторазовою упаковкою. Тут все залежить лише від вашого бажання. Однак найбільш важливою споживчою якістю двошарового гофрованого картону є його універсальність щодо типу і особливо габаритів товарів і вантажів, що упаковуються. Так, двошаровий гофрокартон будь-якого типу – це екологічна упаковка, яка виготовляється на 100% із натуральної сировини без будь-яких пластикових добавок до свого складу. Тому 2-х шаровий гофрований картон може контактувати абсолютно з будь-якими товарами та вантажами, не залишаючи на них слідів, смаку чи запаху. Що з урахуванням поточної специфіки випуску готової продукції та товарообігу у Полтаві є на сьогоднішній день найкориснішою якістю. Коли ви можете за допомогою того самого пакувального матеріалу зберігати і перевозити і сільськогосподарську продукцію, і будь-які нехарчові товари - це просто чудово.

Крім того, варто сказати про практичність та функціональність двошарового гофрованого картону. У своїх статтях ми часто вказуємо на ці два параметри як основні фактори високого попиту на той чи інший вид упаковки. І в ситуації з двошаровим гофрованим картоном все одно так само. Крім універсальності, саме практичність у використанні та максимальна функціональність практичних властивостей та характеристик визначають вибір споживача у Полтаві. У цьому сенсі двошаровий гофрокартон дуже схожий зі звичайним обгортковим папером, який теж може бути і товарною упаковкою, і вантажною упаковкою, і складською упаковкою для готової продукції різних габаритів, ваги, форми і конструкції. Для пакування негабаритних вантажів у Полтаві, треба зазначити, двошаровий гофрований картон та пакувальний папір застосовуються буквально повсюдно. Тільки з невеликим уточненням: пакувальний папір не може бути використаний у випадках, коли потрібний захист від статичних та динамічних впливів, у нього немає того амортизуючого ефекту, який має будь-який вид двошарового гофрованого картону. Хоча по суті своїй будь-який двошаровий гофрокартон являє собою той самий папір, тільки склеєний у два шари, де один шар завжди плоский, а другий завжди хвилястий.

Тобто визначальним фактором високої практичності та функціональності двошарового гофрованого картону є його будова, конструкція, якщо хочете. Проте водночас формат і конструкція є тими чинниками, які обмежують сферу використання двошарового гофрованого картону. Наприклад, двошаровий гофрокартон абсолютно не підходить для виробництва картонних коробок чи якоїсь іншої тари. На відміну від звичайного 3-х або 5-ти шарового гофрованого картону та мікрогофрокартону двошаровий гофрокартон не має такого опору площинному та торцевому стиску. Простіше кажучи, це гнучкий, м'який матеріал, який не тримає задану в процесі висікання форму коробки. При цьому двошаровий гофрований картон відрізняється гарною міцністю та вологостійкістю. Його не так і просто розірвати руками, а його здатність частково відштовхувати і частково вбирати вологу робить його гарним захистом від дощу та снігу. Такий тип гофрокартону ніколи не застосовується у вигляді сировини або як основа для виготовлення міцніших сортів пакувальних матеріалів: 3-х, 5-ти та 7-ми шарового гофрокартону. Це окремий, самостійний, якщо хочете, вид гофрованого картону, завдання та призначення якого зовсім інші.


Актуальні види та моделі двошарового гофрокартону у Полтаві

Гофрокартон в рулоне Для початку варто сказати, що основною формою випуску і відповідно формою продажу двошарового гофрованого картону в Полтаві є рулон, ролик, бобіна. У переважній більшості випадків 2-х шаровий гофрокартон купується саме в рулонах без втулки та якихось додаткових фіксуючих засобів. Це полотно гофрокартону у чистому вигляді. Використовуючи його вам абсолютно не потрібно враховувати якісь сторони розмотування, тип намотування та інші нюанси, як, наприклад, у випадку з господарським шпагатом. Двошаровий гофрокартон неймовірно практичний ще й тому, що користуватися ним можна як завгодно, та ще й без якоїсь спеціальної підготовки. Крім того, як ми вже сказали раніше, 2-х шаровий гофрокартон – це на всі 100% екологічно безпечний матеріал, тому контактувати він може з будь-якими товарами та вантажами у різних температурних та погодних умовах.

Зрозуміло, за такої варіативності у застосуванні та практичності видів та моделей двошарового гофрованого картону сьогодні на ринку Полтави представлено безліч. Такі гофрокартона відрізняються щільністю шарів (80, 100, 120 гр/м2 і так далі), видом сировини (повністю вторинна сировина, целюлозна сировина, частково целюлоза в різних відсоткових співвідношеннях і так далі), кольором і відтінком (від світло-бурого до практично будь-який колір) і таке інше. Сьогодні у Полтаві навіть можна купити двошаровий гофрований картон у листах! Але заради справедливості, варто сказати, що будь-який двошаровий гофрокартон в листах просто нарізається за певними розмірами з рулонного полотна. Проте купити такий двошаровий гофрований картон сьогодні в Полтаві цілком можливо, причому зовсім недорого.

Для конкретного прикладу моделей двошарового гофрованого картону заглянемо у відповідний розділ інтернет-магазину «Експрес Упаковка. Картон гофрований 2-х шаровий продається тут лише у рулонах. Хоч і різного розміру та формату. Це саме те, про що ми сказали раніше, якщо хочете впитати 2-хшаровий гофрокартон у листах у Полтаві, то доведеться замовити його різання. При цьому всі моделі гофрованого картону в рулонах відрізняються ще й за типом сировини. Так, у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево у Полтаві двошаровий гофрокартон наступних марок:

Чи можна відчути цю різницю між марками гофрованого двошарового картону? Так, цілком. Макулатурний гофрокартон менш міцний і зазвичай має світліший відтінок. На практиці ж менша міцність не завжди є вирішальною, оскільки макулатурний гофрований картон більш гнучкий, м'якший, що при контакті з поверхнями товарів і вантажів, що перевозяться, буває навіть важливіше за міцність. Тобто, у більшості випадків двошаровий гофрокартон із макулатури нічим, по суті, не поступається гофрованому двошаровому картону з первинної сировини. Міцні та експлуатаційні характеристики практично не відрізняються. Що ж до друкованих можливостей, то вони практично ідентичні. Макулатурний двошаровий картон, як і целюлозний, може використовуватися під друк логотипу або будь-якого іншого малюнка.

То може різниця у можливостях використання макулатурного і целюлозного гофрокартона? Так, ні, відчутної різниці ви не відчуєте. Обидва види двошарового гофрованого картону можуть використовуватися як пакувальний і обгортковий матеріал практично для всіх видів продукції. У процесі виготовлення двошарового картону із макулатури також застосовується виключно клей на крохмальній основі. Що робить обидва види гофрокартону в рулонах придатними для пакування будь-яких харчових товарів. Тобто, як ви самі можете помітити, всі матеріали та види сировини, що використовується для виготовлення двошарового гофрокартону в рулонах, є екологічно чистими і 100% перероблюваними матеріалами. Так що абсолютно будь-яка модель двошарового гофрованого картону також є екологічно безпечним пакувальним матеріалом, який повністю вдруге переробляється. Такий гофрований картон може бути утилізований різними способами без шкоди навколишньому середовищу.

Модельний ряд двошарового гофрованого картону в Полтаві сьогодні найчастіше ґрунтується на форматі ролика. Береться гофрокартона якоїсь певної ширини та довжини намотування – і все, нова позиція готова. Тож різних двошарових гофрокартонів за довжиною та шириною сьогодні в Полтаві можна купити безліч. Для прикладу давайте знову заглянемо до інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Які варіанти формату рулону гофрокартону тут можна придбати? Почнемо із ширини.

Отже, ширина ролика гофрованого картону завжди визначається в процесі його виробництва. Вона залежить від можливостей самого гофроагрегату, а також від формату паперу, який використовується для створення шарів гофрокартону. Тому, на відміну від довжини намотування, ширина рулону двошарового гофрокартона не може бути прямо будь-якої. Безперечно, можливостей тут багато, але це далеко не будь-який розмір. Так що не варто дивуватися з того факту, що ширина рулону 2-х шарового гофрованого часто є визначальним фактором при виборі даного виду упаковки. Адже підбираючи рулонний гофрований двошаровий гофрокартон, клієнти відштовхуються від розмірів запланованих до упаковки чи обмотки товарів та вантажів. Наприклад, у багатьох ситуаціях потрібно, наприклад, вужчий двошаровий гофрокартон шириною, скажімо, 84 сантиметри. А в іншій ситуації цього замало, тому купується гофрований картон у рулоні шириною 1 метр 25 сантиметрів. І так далі. Враховуючи дані особливості попиту на двошаровий рулонний гофрокартон у Полтаві, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви зможете купити дешево оптом та в роздріб картон гофрований у рулонах у Харкові, Києві та інших містах України наступних варіантів ширини намотування:

  1. Гофрокартон двошаровий коричневий ширина рулону 1400 мм.
  2. Гофрокартон двошаровий коричневий ширина рулону 1250 мм.
  3. Гофрокартон двошаровий коричневий ширина рулону 1050 мм.
  4. Гофрокартон двошаровий коричневий ширина рулону 840 мм.

Якщо ці види 2-х шарового гофрованого картону нічим більше не відрізняються один від одного, крім ширини намотування, то підходять вони для різних ситуацій і, по суті, є повністю взаємозамінними, адже можуть застосовуватися для упаковки та обмотки всіх видів продукції, товарів і вантажів.

Довжина намотування роликів 2-хшарового гофрованого картону є другою модельною відмінністю. Так, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» сьогодні ви можете купити в Полтаві дешево різні за довжиною ролики гофрокартону, але для вашої ж зручності вони випускаються у наведеному до зручного розміру варіанті: 20, 50, 100 метрів і так далі. При цьому, в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлено безліч видів гофрованого картону в рулонах і різної довжини намотування, різного кольору та відтінку. Колір двошарового гофрокартона залежить від того, був він пофарбований чи ні. А ось відтінок гофрокартону 2-х шарового залежить від того, який саме папір використовувався для його виготовлення. Як ми вже сказали раніше, відтінок вторинної сировини та первинного паперу з деревної целюлози різняться.

У будь-якому випадку, ширина, довжина, колір або відтінок гофрокартона в рулонах не дуже сильно впливають на його характеристики міцності, а тільки визначають його споживчі властивості. У процесі упаковки будь-яка модель двошарового гофрокартону від компанії «Експрес Упаковка» стане вам дуже корисним помічником, який допоможе вирішити практично будь-яке завдання з упаковки, транспортування та/або зберігання товарів та вантажів. Двошаровий гофрований картон у рулонах можна застосовувати практично з будь-якими товарами та предметами, тому використання 2-х шарового гофрокартону як пакувальний, обгортковий та прокладний матеріал можна побачити в різних сферах господарського та торгового життя Полтави. Так, наприклад, він використовується і у промисловій сфері, і у сфері послуг для пакування та обмотки вантажів. 2-х шаровий гофрокартон застосовують і в оптово-роздрібній торгівлі – ролики гофрокартону тут служать для пакування та обмотки товарів усіх типів – як харчової, так і непродовольчої групи товарів.

Двошаровий гофрований картон у рулонах дуже затребуваний при проведенні будівельних, ремонтних, реставраційних та монтажних робіт. Не має особливого значення, що планується ремонтувати чи будувати – гофрований картон у рулонах буде корисним у будь-якому випадку. Наприклад, 2-х шаровий гофрокартон часто використовується для прокладання та захисту підлоги, дверей, меблів, вікон під час ремонтних робіт. Є основним матеріалом прокладки при фарбуванні чого-небудь. І в цьому немає нічого дивного, адже за невисокої ціни гофрокартон у рулонах є дуже практичним та зручним матеріалом. Він легко розмотується і змотується, легкий та зручний під час занесення на поверх, без особливих зусиль відмотується на потрібний розмір. У деяких сферах життєдіяльності людини це дуже важливо. Наприклад, монтажники дуже цінують гофрокартон у рулонах за його легкість та простоту у розмотуванні. Картон гофрований двошаровий в рулонах незамінний при транспортуванні або перенесенні будівельних матеріалів територією об'єкта. В даному випадку він може використовуватися як основна упаковка, і як обгортковий матеріал, і як прокладка між товаром і стіною кузова автомобіля або між рядами складених будматеріалів. Також у нашій країні поширене використання двошарового рулонного гофрокартону як протектор між деякими видами сировинного матеріалу, наприклад, ДСП, скло або фанера. Демпфуючі властивості гофрованого картону в рулонах роблять його основною альтернативою повітряно-пухирчастій плівці при упаковці крихких і б'ються товарів, предметів з чутливими видами покриття. Він справляється з будь-якими можливими при перевезенні та зберіганні механічними пошкодженнями. Бажаєте зробити захисну стінку між рядами товару на одній палеті? Чи потрібний матеріал для захисту вантажу від тертя об стінки кузова транспортного засобу? - Так чи інакше, двошаровий гофрований картон стане для вас ідеальним помічником.


Двошаровий гофрокартон для перевезення та зберігання великогабаритних та негабаритних вантажів у Полтаві.

Рулон гофрокартона для упаковки Двошаровий гофрований картон не підходить для виробництва упаковки, але при цьому сам по собі є надійним пакувальним матеріалом. Загалом, як саме його використовують сьогодні у Полтаві, ви вже знаєте. Але в яких ситуаціях двошаровий гофрований картон буквально незамінний? Все дуже просто: коли йдеться про упаковку великогабаритних чи негабаритних вантажів. Двошаровий гофрований картон в Україні давно набув великої популярності як транспортне пакування завдяки поєднанню переваг, якими він володіє. Цей матеріал відрізняється високою міцністю, він легкий і водночас купити 2-х шаровий гофрокартон того чи іншого виду не складає труднощів. Так, у середньому ціни на 1 м2 двошарового гофрокартону в Полтаві сьогодні варіюються в межах 4-7 гривень (залежно від типу сировини – ясна річ, що целюлозний гофрокартон коштує дорожче за макулатурний).

Сьогодні існує безліч видів транспортної тари, що виготовляється з гофрокартону (коробки, ящики, лотки тощо). Але далеко не завжди можливо використовувати для зберігання та перевезення товарів та вантажів саме тару. Коли йдеться про транспортування великогабаритних або зовсім негабаритних вантажів, знайти і купити в Полтаві картонні коробки розміром, скажімо, два на два метри неможливо. Саме в таких складних ситуаціях двошаровий гофрокартон буквально незамінний. Цей пакувальний матеріал забезпечують надійний захист окремих предметів в упаковці, так і групових товарів. Наприклад, використовуючи двошаровий гофрокартон , ви відмінно захистите покриту мармуром стільницю і покриті лаком будівельні дошки в наборі з 10 штук. Міцно-експлуатаційні характеристики двошарового гофрованого картону дійсно дозволяють використовувати його для пакування найрізноманітніших негабаритних товарів і вантажів у різних ситуаціях і випадках. Він оптимально поєднує в собі потрібні характеристики міцності, маси та вартості, чим і пояснюється, власне, його настільки активне використання.

Якщо говорити про конкретні негабаритні та великогабаритні товари, для упаковки яких сьогодні в Полтаві застосовують двошаровий гофрований картон , то слід зазначити наступні:

  • побутові та промислові холодильники;
  • пральні та посудомийні машини;
  • газові та електричні плити;
  • телевізори з великою діагоналлю;
  • будівельні матеріали та комплектуючі;
  • човни, весла, вудки;
  • деякі музичні інструменти (наприклад, піаніно);
  • ванни, душові кабіни та багато інших виробів побутового та промислового призначення.

Звичайно, це далеко не повний перелік товарів, для яких 2-х шаровий гофрокартон сьогодні просто незамінний пакувальний матеріал. Загалом, це весь спектр негабаритної продукції, яку випускає харчова та нехарчова галузі промисловості у Полтаві. Тим більше, що обов'язково слід зазначити той факт, що двошаровий гофрований картон у транспортній упаковці негабаритних вантажів є цілковитою альтернативою різним полімерним плівкам. Зокрема, використання 2-х шарового гофрокартону для пакування негабаритних вантажів автоматично прибирає необхідність застосування повітряно-бульбашкової плівки і стретч-плівки. Оскільки двошаровий гофрований картон поєднує всі ті функціональні якості, через які такі плівки застосовують у вантажній упаковці. Він також добре захищає упаковані вантажі від механічних пошкоджень під час їх зберігання та перевезення. Оберігає від бруду, пилу та вологи. Маючи низьку вартість, двошаровий гофрований картон дозволяє економити від його використання як промислове пакування. Заслуговує на увагу простота упаковки в рулонний гофрокартон – для цього не потрібні якісь особливі навички або наявність спеціального обладнання. І так далі, упаковка негабаритних або великогабаритних вантажів у Полтаві сьогодні просто немислима без застосування двошарового гофрованого картону.

На цьому, мабуть, ми завершимо нашу статтю. Сподіваємось, тепер ви знаєте, чому саме двошаровий гофрований картон став настільки незамінним у транспортній упаковці у Полтаві. І насамкінець хочемо вам ще раз нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити двошаровий гофрокартон у рулонах у Полтаві дешево, а також іншу гофротару від виробника недорого оптом та в роздріб. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво гофрокартону у рулонах будь-якої довжини та ширини намотування за найнижчими цінами у Полтаві. Величезний вибір, покупка гофрованого картону в рулоні будь-якої довжини та ширини онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити 2-х шаровий гофрований картон зі складу у Львові в наявності, низька ціна на гофрокартон в рулонах Полтаві – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні двошарового гофрованого картону та інших пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн