Транспортні коробки з гофрокартону для перевезення вантажів в Полтаві в наявності та на замовлення

Перевезення різних готових виробів, товарів на продаж, поштових посилок, предметів особистого майна було і залишається поряд із зберіганням тих самих товарів та вантажів одним із найважливіших способів експлуатації картонних коробок в Україні. Зокрема, у Полтаві транспортні коробки із гофрокартону та інших матеріалів є попитовим товаром незалежно від сезону. Безумовно, з урахуванням аграрної специфіки регіону у літній період транспортні коробки та інша тара для овочів та фруктів купується частіше, але й у інші періоди роки транспортні коробки також купують і дуже активно. Питання лише у тому, які саме? Тут насправді все досить складно і неоднозначно, оскільки специфіка використання вантажних коробок дуже різна. Наприклад, як транспортні коробки можуть використовувати і фактично одноразові вантажні коробки, і надміцні коробки, призначені для багаторазового і навіть тривалого використання. У цій статті ми хотіли б детальніше розібратися в тому, які саме картонні коробки використовуються для транспортування товарів та вантажів у Полтаві найчастіше? А також з'ясувати, чому саме ці варіанти транспортної тари полтавський споживач віддає перевагу будь-яким іншим? Допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент пакувальних матеріалів, представлений в офіційному інтернет-магазині заводу картонної упаковки «Експрес Упаковка». Оскільки саме тут представлений найширший та найрізноманітніший асортимент транспортних коробок від виробника в Україні в цілому та в Полтаві зокрема. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Специфікація та основні відмінні риси популярних у Полтаві транспортних коробок

Транспортная коробка с ручками Почати ми пропонуємо з визначення та характеристики транспортних коробок – які коробки можна називати транспортними, а які – ні? Отже, коробки для перевезення – що таке? Як ви напевно знаєте, на сьогоднішній день існує безліч різних класифікацій пакувальних матеріалів - вони різняться за сировиною, видом, типом, розміром і так далі. Однак основним споживчим критерієм вибору будь-якої упаковки, зокрема картонних коробок, є призначення або сфера застосування. Саме сфера застосування і, як наслідок, можливості експлуатації поділяють пакувальні коробки на споживчі, товарні, подарункові, архівні, поштові та транспортні. Безумовно, цей список коробок за призначенням можна розширити ще більше, оскільки картонні коробки самі по собі – дуже універсальний в експлуатації пакувальний матеріал. Більше того, транспортні коробки, про які ми говоримо сьогодні, хоч і використовуються сьогодні найчастіше як універсальна гофротара, але також мають свої видові особливості та відмінності. Ну, найпростіший приклад: коробки для транспортування взуття найчастіше мають спеціальний вентиляційний отвір збоку. А ось коробки для перевезення , наприклад, посуд часто оснащуються спеціальним гратчастим ложементом з осередками, за допомогою якого одиниці продукції надійно фіксуються і захищені від дотику один з одним.

Таким чином, одним із найпопулярніших видів транспортного пакування в Полтаві сьогодні є картонні коробки . Зокрема, чотириклапанні гофроящики для перевезення вантажів різного типу, виду, габаритів та ваги. У місті така транспортна тара за своїм прямим призначенням застосовується у різних напрямах виробництва та оптово-роздрібної торгівлі. Також транспортні коробки використовують для та складування, зберігання готової продукції, застосовують для перевезення особистого майна та різних цінностей. При цьому всі види транспортної тари у Полтаві можна умовно розділяти на дві категорії: жорстка тара, яка характеризується міцністю та високою каркасністю, та м'яка тара, для якої характерні гарна зносостійкість та гнучкість. Найяскравішим прикладом такого поділу є транспортні п'ятишарові коробки для побутової техніки в Полтаві, а також коробки з крейдованого картону , які використовуються для транспортування готової їжі на винос (коробки для бургерів або для піци). Як ви самі можете помітити, різниця між цими двома різновидами картонних коробок просто величезна, однак і ті, і інші використовуються як транспортна тара.

Загалом параметри, вимоги та показники жорсткості, міцності, зносостійкості та деяких інших фізичних характеристик для транспортних коробок є найважливішими. Саме вони, а також, звичайно, ціна на транспортні коробки в Полтаві, найчастіше цікавлять покупців при купівлі транспортних і особливо вантажних коробок. І це зовсім не дивно, оскільки сам собою формат транспортної тари передбачає високу стійкість до різних зовнішніх і внутрішніх впливів. І чим краще транспортна тара з ними справляється, тим вищий на неї споживчий попит. Ну, і, ясна річ, хотілося б, що при цьому транспортна тара «жила» довше і коштувала дешевше. Через це як жорстку транспортну тару в Полтаві найчастіше застосовуються різноманітні гофроящики, картонні лотки, обичайки та амортизаційні вкладиші до гофроящиків, картонна тара складаної конструкції з високим рівнем каркасності. Основним же споживачем жорсткої транспортної тари, а в цьому випадку навіть – гофротари, у Полтаві сьогодні є промисловість та сільське господарство. Щороку потреба у такій упаковці для регіону обчислюється сотнями тисяч одиниць гофротари. Жорстка транспортна тара з гофрокартону має високу міцність і хороший опір динамічним навантаженням, не вимагає систематичного ремонту, характеризується тривалим терміном експлуатації, надійно зберігає продукцію від зовнішніх впливів, має гарний зовнішній вигляд. Завдяки технологіям, що використовуються для її виготовлення, можна отримувати транспортну гофротару різної форми і конструкції, що забезпечує раціональне затарювання продукції. Завдяки своїй жорсткості тара може легко штабелюватись у кілька ярусів, займаючи при складуванні мінімальні площі, без застосування додаткових пристроїв.

До м'якої транспортної тари належить ціла низка пакувальних матеріалів. І якщо поліпропіленові мішки, чохли, різні пакети, полімерні плівки можна віднести до цієї групи пакувальних матеріалів. То ось про коробки з крейдованого або коробкового картону так одразу і не скажеш. Тим не менш, вони також відносяться до групи м'якої транспортної тари, оскільки не можуть настільки ж ефективно чинити опір статичним та динамічним навантаженням, як навіть транспортні коробки з мікрогофрокартону. Простіше кажучи, такі коробки хоч і вважаються транспортними, але банально не тримати форму, не витримують високий зовнішній або внутрішній тиск і не мають каркасності належним чином. Власне, це одна з причин, чому, наприклад, транспортні коробки з картону для їжі на винос вважаються одноразовою упаковкою та ціну продажу мають відповідну. Інша річ, що дуже часто від транспортної тари потрібно, скажімо так, завдання мінімум, тобто просто витримати одну єдину доставку купленого товару покупцю. Або, наприклад, у ході рекламної розсилки захистити упаковані інформаційні матеріали до моменту отримання адресатом.

Жорсткі транспортні коробки з гофрокартону сьогодні в Полтаві однозначно використовуються набагато частіше, ніж м'які. Хоча сама по собі м'яка упаковка теж неймовірно популярна. Але не м'які картонні коробки, набагато частіше як м'яка упаковка замість коробок споживачі віддають перевагу всіляким мішкам, пакетам, сумкам. Для порівняння, давайте трохи поговоримо про це. У яких випадках картонним коробкам надається перевага інша упаковка, м'якша, яка не тримає форму? Ну, наприклад, поліпропіленові мішки в Полтаві широко застосовуються для перевезення та зберігання різних сипучих продуктів харчування, хімічних добрив та пестицидів, насіння, гранульованих продуктів, барвників та ін. Герметичні поліетиленові пакети з різним типом замку штучних та рідких продуктів. За собівартістю та надійністю в даному випадку вони практично незамінні, оскільки за сукупністю показників набагато вигідніші, ніж традиційні фанерні барабани, бочки, дерев'яні ящики тощо. Полімерні мішки та пакети з вантажем можуть транспортуватися на залізничних платформах або водним шляхом, легко перевозяться автомобільним транспортом, їхнє вивантаження-навантаження не є дуже трудомістким процесом, що потребує якогось обладнання.

А застосування, наприклад, полімерних пакетів із замком Zip-Lock для фасування готової продукції знижує трудомісткість операцій із пакування та дозволяє оптимізувати процес вантажно-розвантажувальних робіт. Ну і останнім очевидним плюсом використання різних мішків та пакетів є те, що у порожньому вигляді вони легко складаються і займають зовсім небагато місця при зберіганні. Як транспортна тара в Полтаві часто використовуються і різні плівки – як клейкі, так і неклейкі. В основному вони використовуються при транспортуванні будь-яких вантажів для поштового пакування, а також у процесі переїздів або перевезення особистого майна. p align="justify" > Транспортні пакувальні плівки застосовуються також дуже різні за своїм виглядом - для індивідуальної та групової упаковки м'ясомолочної, рибної, консервованої продукції, медичних товарів і різних товарів, що перевозяться насипом, використовуються аж ніяк не однотипні плівки. Крім того, практично всі поштові оператори, що працюють у Криму, використовуються полімерні плівки для пакування посилок. Ясна річ, що порівнювати стрейч-плівку або пакувальний скотч з картонними коробками просто не має сенсу - вони виконують різні завдання. Хоча, звісно, і те, й інше – це транспортна упаковка. Споживчий попит через все це розмаїття, ясна річ, дуже неоднорідний. Тому абсолютно точно говорити про те, що саме цей вид або модель транспортних картонних коробок – це найпопулярніша транспортна упаковка в Полтаві, абсолютно неправильно. Є й інші пакувальні матеріали, крім транспортних коробок та їх різновидів. Занадто різні ролі та завдання у представників усієї групи транспортної упаковки – якісь пакувальні матеріали незамінні в одних випадках, а інші – в інших.


Транспортні коробки у Полтаві з різних видів гофрованого картону.

Транспортная коробка из трехслойного гофрокартона Таким чином, ми з вами з'ясували, що найпопулярніша транспортна тара в Полтаві – це коробки з гофрокартону . Проте гофрокартон – це загальне визначення для безлічі різних за своїми можливостями видів сировини. А це, у свою чергу, безпосередньо відбивається на можливостях експлуатації коробок. Ми про це сказали трохи раніше, порівнявши п'ятишарові коробки та коробки для їжі з картону . Приблизно така ж логіка простежується при виборі будь-яких гофрованих картонів для транспортних коробок. Наприклад, цілком очевидно, що гофрований картон для поштових коробок повинен бути легким і міцним. А ось гофрований картон для виробництва коробок під перевезення посуду або дзеркал повинен, у свою чергу, мати гарну м'якість і вологостійкість. І так далі, насправді, якщо добре підійти до питання вибору транспортних коробок, починаючи з сировини, то можна підібрати практично ідеальний варіант готової продукції - сировину, технологію, розмір, конструкцію, колір і так далі.

Однак у більшості випадків споживач транспортного пакування в Полтаві не налаштований настільки сильно заглиблюватися у тонкощі процесу вибору та виробництва транспортних коробок. Тому найчастіше вибираються якісь усереднені, більш-менш прийнятні варіанти транспортної гофротари , що задовольняють запити споживачі певною мірою. І навіть якщо якісь основні характеристики такої тари (наприклад, міцність) будуть не достатніми, вони все одно будуть прийнятним варіантом через вигідну ціну. Таким чином, виробники картонної тари для транспортування різних вантажів у Полтаві змушені формувати свій асортимент, виходячи з таких споживчих особливостей. Тришарові гофровані картони марок Т-22 та Т-24 у листах з типом профілю «В» та «С» вважаються найкращим видом сировини для виробництва транспортних картонних коробок. І той, і інший досить дешево коштують, виробляються на багатьох підприємствах, з них можна виготовити практично будь-які коробки за розміром, типом і кольором . Тобто фактично тришарові транспортні коробки з такої сировини – це якийсь усереднений варіант, яким можна користуватися досить універсально, багаторазово і, головне, дешево. Але це якщо говорити загалом. Хоча, безумовно, як і в будь-яких інших пакувальних матеріалів, у транспортних коробок із тришарового гофрованого картону є свої переваги та недоліки. Давайте детальніше розглянемо це питання.

Найбільш просто сьогодні у Полтаві купити транспортні картонні коробки із тришарового гофрованого картону марки Т-22 (С-хвиля). Це дуже поширений тип сировини для серійного виробництва величезного асортименту всілякої гофротари, тому можна практично зі стовідсотковою ймовірністю стверджувати, що будь-який виробник вам зможе запропонувати транспортні коробки з такої сировини. Що ж до інших марок тришарового гофрокартону, то купити транспортні коробки таких видів також можна практично без проблем. Однак якщо коробки для перевезення з тришарового гофрованого картону марки Т-22 (З профіль) практично гарантовано завжди є в наявності, то з іншими варіантами компонування транспортних коробок ситуація трохи складніша. Справа в тому, що попит на них не настільки активний, тому, найімовірніше, вам їх запропонують купити поп замовлення. Так що доведеться почекати приблизно 3-5 днів залежно від потрібної кількості коробок. Загалом транспортні коробки в Полтаві можна купити виготовлені з тришарового гофрованого картону марок Т-21 – Т-25. Картонні коробки з тришарового гофрокартону марки Т-24 купити на замовлення не дуже просто, особливо якщо ви хочете отримати свої вироби швидко. Справа в тому, що тришаровий гофрований картон марки Т-24 є досить дорогим щодо інших марок тришарового гофрокартону, а тому мало які підприємства виробляють його на користь. Та й картонні коробки з такої сировини коштують зовсім недешево, хоч і мають вищі міцнісно-експлуатаційні характеристики, ніж інші. Ну, а з картонними коробками з тришарового гофрованого картону марки Т-25 все значно складніше. Оскільки цей матеріал є найміцнішим із тришарових гофрованих картонів, ціни на транспортні картонні коробки з нього у Полтаві досить відчутні. А це далеко не завжди влаштовують середньостатистичного споживача, тому виробляють їх в основному на замовлення з частковою або навіть повною передоплатою.

Тобто, в результаті виходить, що транспортні коробки в Полтаві найпростіше купити із тришарового гофрованого картону марки Т-22 (З профіль). Вони завжди є в наявності, плюс замовити їх виробництво можна досить вигідно та швидко. Але й тут теж варто враховувати низку факторів. Ну, наприклад, будь-який картонний листок бурого кольору купити набагато дешевше і простіше, ніж кольоровий. Відповідно, і транспортні картонні коробки у Полтаві бурого кольору замовити у виробника простіше та дешевше, ніж будь-які кольорові. Але, що найцікавіше, на цю особливість практично не впливає обсяг замовлення. Хіба що ви одразу захочете заплатити за виробництво кількох тисяч картонних коробок будь-якого іншого кольору, крім бурого. Власне, це і є причина того, що серед усіх видів сировини для виробництва транспортних картонних коробок картонні листи тришарового гофрокартону марки Т-22 (С-хвиля) є найпопулярнішими. Ну, і не варто забувати, що і самі по собі транспортні коробки з цієї сировини виходять досить функціональними, оскільки за сукупністю характеристик міцності-експлуатації відмінно справляються з перевезенням товарів і вантажів всіх категорій загальною вагою до 30 кілограмів в одну коробку.


Купити транспортні коробки від виробника в наявності та на замовлення за найнижчими цінами у Полтаві.

Транспортная коробка с логотипом Транспортні коробки із гофрованого картону у Полтаві мають неймовірно високий рівень споживчого попиту сьогодні. Причому часто буває так, що купити тришарові транспортні коробки є досить проблематично, адже їх просто не встигають виготовляти. Саме тому найнадійніше купувати транспортні коробки у Полтаві на замовлення на целюлозно-паперових підприємствах. Компанія «Експрес Упаковка» більше десяти років займається виробництвом різних картонних коробок, ящиків, лотків та іншої гофротари. У тому числі до переліку продукції, що виробляється нашим підприємством, входить великий асортимент транспортних коробок. Ми є виробниками повного циклу упаковки з гофрованого картону, паперу та деяких інших матеріалів. Найширший вибір готових транспортних коробок з гофрокартону різних розмірів ви знайдете в каталозі нашого офіційного інтернет-магазину. Крім того, у компанії «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво транспортних картонних коробок у Полтаві з будь-якого виду тришарового гофрованого картону. Ми пропонуємо нашим клієнтам у Полтаві виготовлення унікальної упаковки за вашими індивідуальними параметрами для будь-яких цілей та завдань.

Транспортні коробки з тришарового гофрокартону виробництва компанії «Експрес Упаковка» на сьогоднішній день набули великої популярності у споживачів завдяки поєднанню переваг, які вони мають. Ця транспортна тара , яка відрізняється високою міцністю, вона легка і водночас дуже зносостійка. Для виготовлення використовуються екологічні матеріали, які підлягають повторній переробці. Більш того, навіть склеювання шарів гофрованого картону здійснюється за допомогою клейового розчину на крохмальній основі. Виготовлення транспортних коробок із гофрованого картону у Полтаві на наших заводах здійснюється щодня. Ми виконуємо замовлення виготовлення картонних коробок будь-якого типу приблизно за 1-3 дні незалежно від кількості коробок в замовленні. Силами професійних конструкторів-дизайнерів ми можемо виготовити для вас транспортні картонні коробки будь-якої складності конструкції та будь-якого дизайну, створити особисто для вас унікальну упаковку з гофрованого картону та мікрогофрокартону. При цьому ми орієнтуватимемося на ваші побажання щодо підсумкового виду замовлених картонних коробок. А також врахуємо деякі інші фактори, які дуже важливі при створенні якісних картонних коробок: орієнтовна ціна матеріалу виготовлення картонних коробок такого типу і потенційні умови зберігання готової продукції в них. Докладніше замовлення виробництва транспортних картонних коробок буде нами виконуватися в такий спосіб.

На першому етапі ви та спеціаліст-технолог нашої компанії вибираєте матеріал, який буде максимально підходящим для виробництва картонних коробок для перевезення того чи іншого типу продукції. На другому етапі ми запропонуємо вам визначитися з вибором форми, розмірів та конструкції картонних коробок. Для цього вам запропонують вибрати найбільш підходящу конструкцію коробок за Міжнародним каталогом гофротари та картонної упаковки FEFCO-ASSCO , які за мінімальної витрати матеріалу забезпечать достатню жорсткість, зручність та технологічність при складанні та простоті в експлуатації. На третьому етапі ви зможете визначитися з вибором зображення, яке наноситиметься на ваші картонні коробки. Ми використовуємо кілька технологій для нанесення одноколірного та багатобарвного малюнка. Вам же потрібно буде лише вибрати, як саме фарбувати ваші картонні коробки і чи це треба взагалі робити. Звісно ж, за допомогою наших професійних фахівців.

Виробництво будь-яких картонних коробок – це насамперед досить трудомісткий технологічний процес. А тому наші фахівці при виконанні замовлення на виробництво транспортних коробок із гофрокартону у Полтаві завжди враховують усі тонкощі та аспекти цієї справи. Так, ми обов'язково запропонуємо вам наші рекомендації щодо уніфікації типорозмірів з метою максимальної раціоналізації виготовлення картонних коробок та їх подальшої експлуатації. Це дозволить знизити як витрати на виробництво картонних коробок на ваше замовлення, так і витрати на їх транспортування та подальшу експлуатацію. Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво картонних коробок у Полтаві, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300;
  • +38 (057) 780 9000.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з детальним описом всіх розмірів і характеристик картонних коробок на наш e-mail:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо у найкоротший термін і якнайшвидше приступимо до виробництва транспортних коробок з гофрованого картону на ваше замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення коробок, а також підкаже будь-яку необхідну інформацію на замовлення.

І на завершення хочемо ще раз нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево оптом та в роздріб транспортні коробки в Полтаві будь-якого розміру, а також замовити виготовлення картонних коробок для перевезення чогось безпосередньо у виробника. Крім того, вашій увазі більше 100 різних видів вантажної гофротари в наявності Величезний вибір, купівля вантажних коробок будь-якої форми та конструкції онлайн в один клік з оформленням замовлення за 5 хвилин. Допомога професійних менеджерів-консультантів та можливість купівлі картонних коробок у день замовлення прямо зі складу. Найнижча ціна на виробництво транспортних картонних коробок у Полтаві. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн