Рівненська область

Рівненська область займає одне з провідних місць за попитом на упаковку у західній частині нашої країни. Це економічно важливий регіон із гарним виробничим та споживчим потенціалом на упаковку. Цьому є низка об'єктивних причин, які дозволяють розглядати Рівненську область як один із найважливіших регіонів для продажу пакувальних матеріалів різного виду та типу. Проте все це досить загальні відомості, які не дають особливої конкретики в тому, що саме з гофротари та упаковки може бути в цьому регіоні популярним і популярним. Для початку давайте розглянемо об'єктивні фактори, що впливають на популярність того чи іншого типу упаковки, а потім поговоримо про це вже конкретніше, стосовно кожного конкретного виду гофротари та упаковки.

Отже, Рівненська область розташована у північно-західній частині України та займає площу 20,1 тис. кв. км, що становить 3,3% загальної території України. Регіон межує з Брестською та Гомельською областями Республіки Білорусь, Житомирськими, Хмельницькими, Тернопільською, Львівською та Волинською областями України. Вдале географічне розташування зумовило розвиток мережі автомобільних та залізничних магістралей, природно-ресурсного потенціалу регіону. Через область проходять автомагістралі Київ-Варшава, Київ-Брест, Київ-Львів, Київ-Чернівці. Рівненський аеропорт здатний приймати усі класи авіатранспорту.

Всі ці особливості товарообігу Рівненської області вказують на те, що транспортна упаковка тут більш ніж актуальна та популярна. А ось яка саме, це поки що питання. Щоб зрозуміти, яку упаковку найчастіше замовляють у Рівненській області, потрібно розглянути всю специфіку ринку регіону, його промисловий потенціал та сільськогосподарську складову. Крім того, не варто забувати, що в багатьох випадках різниця між транспортною упаковкою та споживчою тарою дуже розмита. Часто ці два види упаковки взаємозамінні та взаємовиключні, тому варто розглядати попит на упаковку у Рівненській області ще й у цьому контексті. Але про все по порядку.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

[an error occurred while processing the directive]


Особливості споживання гофротари та пакування в Рівненській області

Провідні галузі економіки Рівненської області – це промисловість і сільське господарство. Згідно з офіційною статистикою, область відзначається виробництвом волокнистих плит, фанери, мінеральних добрив, цементу, бурштину, підприємствами переробки м'ясо-молочної та сільськогосподарської продукції. Основними напрямками розвитку сільського господарства є вирощування зерна, картоплі, переробка цукрової сировини, льону-довгунця, продукції тваринництва. Загальна площа сільськогосподарських угідь складає 916,2 тис. га. Однак, як часто буває, офіційна статистика не повною мірою характеризує товарообіг регіону, в даному випадку фахівці нашого Мінекономрозвитку зовсім не врахували приватний сектор, який просто рясніє різними невеликими виробничими та товаротранспортними компаніями, не кажучи вже про суто торгову сферу (інтернет- магазини тощо). Отже, варто таки пройтися по кожному актуальному на сьогоднішній день на ринку України виду упаковки та оцінити попит на нього в контексті Рівненського регіону. Ну, а оскільки нашою специфікою роботи є паперова та полімерна упаковка , а також гофротара у Рівненській області ми розглядатимемо саме ці види пакувальних матеріалів. Ну, а почнемо за традицією із картонних коробок. Все-таки цікаво, де купити б/в картонні коробки в Рівненській області і як замовити виробництво картонних коробок за найнижчими цінами.


Б/в картонні коробки в Рівненській області: продаж гофроящиків і самозбірних моделей в асортименті.

З огляду на дуже велику різноманітність транспортних перевезень у Рівненській області, транспортна упаковка відповідно також використовується різна. Картонні коробки при цьому користуються досить високим попитом, проте в деяких випадках. наприклад, якщо в якості вантажної товарної тари в Рівненській області застосовують стрейч-плівку, повітряно-бульбашкову плівку, фанерні ящики, дерев'яні обрешітки, поліпропіленові мішки, гофрокартон, картонні тубуси, а тип тари та упаковки тут підбирається з урахуванням призначення та габарі крихкості, міжнародних стандартів транспортування. То у випадку з приватними перевезеннями особистого майна чи невеликих партій будь-якої готової продукції дещо відрізняється. Саме в приватному секторі картонні коробки в Рівненській області користуються найбільшим попитом. З чим це пов'язано? Насамперед із ціною. Картонні коробки, що були у вжитку, стоять завжди дешевше за нові, незалежно від розміру, кольору і типу. А де ж у такому разі купити картонні коробки за найнижчою ціною в Рівному? Давайте розумітися.

Найбільш цікавою за ціною на б/в гофротару в Рівненській області є пропозиція компанії "Експрес Упаковка". Ми є компанією-виробником повного циклу різноманітної тари та упаковки. Завдяки тому, що наша компанія усі виробничі операції виконує сама, наш замовник має можливість заощадити гроші, а також повернути після використання гофротару за певну ціну. ну, а оскільки ми впевнені як вироби, які виробляємо, залишається тільки на прийманні оцінити стан гофротари і можливість її подальшої реалізації. Всі коробки, які ми пропонуємо купити дуже дешево в Рівному оптом і в роздріб, у відмінному стані, на них немає проривів або тріщин, вони чисті і без будь-яких плям. Єдине, що може бути, коробки б/в можуть бути з якоюсь печаткою, але це поодинокі випадки, в основному картонні коробки б/в від компанії "Експрес Упаковка" виготовлені з тришарового або п'ятишарового бурого гофрованого картону. Також при замовленні необхідно враховувати, що раніше гофрокороб, що експлуатується, має стандартні розміри: такі коробки не підійдуть для пакування продукції нестандартної форми. Найчастіше наші б/в коробки мають прямокутну або квадратну форму. Формат складання може бути двох типів: самозбірні коробки б/в та чотириклапанні гофроящики б/у в Рівненській області.

Для чого вам можуть бути корисні картонні коробки від компанії "Експрес Упаковка"? Ну, дивіться, напевно, всі знають, що картонна упаковка - це найбільш універсальний і водночас дуже дешевий вид транспортної тари. Простіше кажучи, навіть якщо купити картонні коробки б/у трохи не того розміру або трохи більше, ніж потрібно, вони однаково стануть у нагоді, тому що використовувати їх можна як завгодно. Гофрокартон, будучи пластичним та міцним матеріалом, дозволяє самостійно зібрати міцну коробку для зберігання та транспортування будь-якого виду продукції. Також гофрокороби можуть бути корисними і у сфері приватних послуг. Наприклад, що робити, якщо компанія хоче перевезти свій офіс до нового приміщення, але не готова вкладати великі гроші в придбання пакувальних матеріалів для здійснення безпечного перевезення всього майна? Ось якраз для таких краще купити б/в коробки - вживані. Така упаковка, незважаючи на експлуатацію, має цілісний вигляд, на ній відсутні пошкодження, тобто вона готова до подальшої експлуатації повною мірою. Купівля коробок на індивідуальне замовлення може не вписатися у виділений на переїзд офісу бюджет, і коробки б/в стануть чудовим виходом з такої делікатної ситуації. І це лише кілька прикладів, коли картонні коробки будуть вам корисні, а насправді ситуацій подібних дуже багато. Але тепер ви знаєте, в разі чого, де купити б/в картонні коробки за найнижчою ціною в Рівному.


Самозбірні картонні коробки з тришарового гофрокартону та мікрогофрокартону.

Самозбірні картонні коробки у Рівненській області найвигідніше купувати безпосередньо у виробників картонної тари та упаковки. У такому разі у вас і варіанти вибору розмірів та конструкцій будуть, і ціни потішать. Наприклад, компанія "Експрес Упаковка" є виробником повного циклу гофротари та гофроупаковки, тому асортимент самозбірних коробок у нас дуже великий: коробки, що називається, на будь-який смак та на всі випадки життя. У нас ви знайдете готові самозбірні поштові, взуттєві, посудні та багато інших коробок різних розмірів. Вся продукція відповідає діючим ГОСТам та випускається з дотриманням усіх санітарних норм.

А такі особливості самобірних коробок від компанії "Експрес Упаковка" варто особливо виділити:

  1. Екологічна сировина без пластикових домішок.
  2. Висока міцність та легкість коробок за рахунок 3-х шарів мікрогофрокартону та малої висоти гофри.
  3. Самозбірні коробки прості в експлуатації: вони збираються з однієї деталі до повної готовності до експлуатації.
  4. Не потрібно нічого зайвого або особливого: вам не буде потрібно скотч або клей, а також якась особлива навичка - коробки збираються дійсно дуже просто і швидко.
  5. Міцність згинаються та язичкових з'єднань: цілісність цих елементів конструкції безпосередньо впливає на готовність коробок до роботи, так що ми ці характеристики ретельно перевіряємо на відповідність нормам.
  6. Самозбірні коробки є багаторазовою упаковкою та підходять практично під все, що відповідає за розміром або габаритами.
  7. Самозбірні коробки з мікрогофрокартону поставляються в розібраному вигляді в упаковках по 25-50 штук, стос розібраних коробок у кількості 300 штук в габаритах буде не більше 1 метра в довжину, ширину та висоту.

Готові коробки картонні самозбірні купити за прийнятними цінами ви можете у Рівненській області через інтернет та замовити доставку до найближчого відділення "Нової пошти". До речі, саме так зазвичай замовляють упакування під свої товари власники інтернет-магазинів. Хоча, звичайно ж, сфера застосування самозбірних картонних коробок набагато ширша. В інтернет-магазині "Експрес Упаковка" ми продаємо самобірні коробки з мікрогофрокартону для наступних типів упаковки готової продукції;

  • самозбірні коробки для індивідуального пакування;
  • самозбірні картонні коробки для групового пакування;
  • картонні коробки із мікрогофрокартону для дисків CD/DVD дисків;
  • самозбірні коробки та конверти для документів;
  • картонні коробки самозбірної конструкції для іграшок;
  • самозбірні картонні коробки для канцелярських товарів;
  • самозбірні картонні коробки для книг;
  • самозбірні картонні коробки для кондитерських виробів;
  • самозбірні картонні коробки для люмінесцентних ламп та інших негабаритних предметів;
  • самозбірні картонні коробки для медикаментів, косметики та парфумерії;
  • самозбірні картонні коробки для дрібних та сипких предметів;
  • самозбірні картонні коробки для взуття;
  • картонні коробки для овочів та фруктів;
  • самозбірні картонні коробки для білизни та одягу;
  • самозбірні картонні коробки для дуже важких предметів та вантажів;
  • самозбірні картонні коробки для піци;
  • самозбірні картонні коробки для подарунків та сувенірів;
  • самозбірні картонні коробки для посуду та скляних виробів;
  • самозбірні картонні коробки для продуктів харчування;
  • самозбірні картонні коробки для будматеріалів та інструментів;
  • самозбірні картонні коробки для фурнітури та будівельних дрібниць;
  • самозбірні картонні коробки для електроніки та електроприладів;
  • самозбірні картонні коробки для аксесуарів;
  • самозбірні картонні коробки харчових продуктів та напівфабрикатів.

Що взагалі таке ці самозбірні коробки, які ви пропонуєте? - Запитайте ви. Пояснюємо. Картонні коробки цього виду відносяться до категорії виробів складної форми висікання. Їхнє виробництво здійснюється тільки за допомогою штанц-форм. І на цьому вся складність у справі із самозбірними коробками закінчується. Будь-яка самозбірна коробка є, якщо так можна сказати, самодостатньою: вона виготовляється цілісною, з усіма елементами згідно типу конструкції. У неї є свої власні елементи кріплення (замочки, клапани та отвори під них), власна вбудована кришка і подвійні, посилені таким чином, бічні стінки, які є, висловлюючись мовою будівельників, "несучими" у всій конструкції.

Технологія виробництва коробок складної висікання, що використовується на підприємствах компанії «Експрес Упаковка», передбачає застосування спеціалізованих штанц-форм для виготовлення коробок такого типу. Тому ми можемо виготовити вам коробки самозбірної конструкції абсолютно будь-якої форми і розміру. Бажаєте оригінальної картонної коробки, яка зможе підкреслити елітний статус вашої продукції? – У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви зможете знайти та купити за низькими цінами оптом та в роздріб саме те, що вам потрібно. Більше того, більшість найактуальніших на сьогоднішній день у Рівненській області моделей самозбірних картонних коробок вже представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Вам достатньо просто відвідати онлайн наш інтернет-магазин і купити дешево оптом або в роздріб коробку з тришарового мікрогофрокартону, що сподобалася.

Всі картонні коробки, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», виглядають красиво і естетично. Для їх виготовлення використовувався тришаровий мікрогофрокартон найвищого гатунку. Всі вони підходять для нанесення одноколірного або багатобарвного друку. Можливості друку зображення у своїй обмежуються лише розмірами коробки. Саме зображення і колірна гама можуть бути обрані вами повністю на свій розсуд. Компанія «Експрес Упаковка» може виготовити для вас самозбірні картонні коробки з будь-яким зображенням. Просто виберете відповідне та оформіть замовлення на виготовлення самозбірних коробок складної форми висікання з печаткою зображення у менеджерів компанії.

Ми в однакових обсягах виробляємо всі види споживчої, транспортної, товарної та спеціалізованої гофротари самозбірної конструкції. Абсолютно всі самозбірні коробки, представлені в каталозі інтернет-магазину "Експрес Упаковка" на сьогоднішній день, виготовляються лише нашими підприємствами. Ми не є перекупниками, у нас ви можете купити самозбірні коробки оптом за цінами виробника.

Купити оптом чи в роздріб самобірні картонні коробки у Рівному та області ви можете у нашому інтернет-магазині, оформивши онлайн замовлення за допомогою форми у "Особистому кабінеті" на сайті. Також ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії або надіслати заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей самозбірних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Контактні дані компанії "Експрес Упаковка" для індивідуального замовлення картонних самозбірних коробок:

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення на виробництво самозбірних картонних коробок для Рівненської області складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених способів. Виготовлення коробок займає, як правило, від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки, доставка самозбірних коробок залежить від вашого розташування та обраного вами поштового оператора. Крім того, забрати самозбірні коробки на замовлення ви можете самостійно самовивозом, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, час вашого візиту. Телефонуйте та пишіть, ми раді вам 24/7!


Картонні коробки Нової пошти Рівненська область

Крім стандартного асортименту картонних коробок, ми також хотіли б запропонувати вам купити недорого чотириклапанні та самозбірні картонні коробки Нової пошти. У каталозі інтернет-магазину "Експрес Упаковка" ви знайдете за цінами дешевшими, ніж на Новій пошті, всі види картонних коробок Нової пошти - і самозбірні, і чотириклапанні. Як ви знаєте, Нова пошта використовує коробки лише певних видів та розмірів, причому фіксованих. Вже понад п'ять років розміри коробок "Нової пошти не змінюються". До упаковки вантажів, що пересилаються, даний поштовий агрегатор також пред'являє ряд вимог. Так, для картонних коробок пред'являються чіткі вимоги за розмірами та габаритами, тому якщо ви хочете відправити посилку «Новою поштою» з Рівненської області, вам доведеться запакувати її в самозбірну або чотириклапанну картонну коробку певних параметрів, залежно від типу та розміру предметів, що пересилаються. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити оптом та в роздріб поштові коробки "Нової пошти" всіх типів та розмірів. На сьогоднішній день у нас представлений максимальний асортимент ящиків Нової пошти за цінами, набагато дешевше, ніж у самих поштових відділеннях Нової пошти:

  • гофроящик «Тубус 60 см»;
  • гофроящик «Тубус 110 см»;
  • гофроящик «Тубус 160 см»;
  • коробка (0.5 кг);
  • коробка (0,5 кг) стандартна;
  • коробка (1 кг);
  • коробка (1 кг); стандартна;
  • коробка 2 кг;
  • коробка 3 кг;
  • коробка 5 кг;
  • коробка 10 кг;
  • коробка 15 кг;
  • коробка 20 кг;
  • коробка 30 кг;
  • коробка 40 кг;
  • коробки для ноутбука.

Розміри картонних коробок для "Нової пошти" також фіксовані. І якщо ви хочете надіслати що-небудь допомогою даного поштового оператора, вам слід вибрати упаковку для посилок із певного ряду розмірів. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлені коробки для «Нової пошти» всіх необхідних цією компанією розмірів. Так, у нас ви можете вибрати та купити дешево оптом чи в роздріб за готівковий чи безготівковий розрахунок у Рівному картонні коробки «Нової пошти» наступних розмірів:

  • коробка 600х150х130 мм;
  • коробка 1100х150х130 мм;
  • коробка 1600х150х130 мм;
  • коробка 240 170 50 мм;
  • коробка 170х120х100 мм;
  • коробка 340х240х50 мм;
  • коробка 240 170 100 мм;
  • коробка 340х240х100 мм;
  • коробка 240х240х215 мм;
  • коробка 400х240х215 мм;
  • коробка 400х350х285 мм;
  • коробка 600 350 285 мм;
  • коробка 470 400 430 мм;
  • коробка 690 390 420 мм;
  • коробка 690 540 450 мм;
  • коробка 580 310 60 мм.

Крім того, будь-які інші види поштової тари та пакувальних матеріалів для посилок, ми також пропонуємо купити недорого в Рівненській області оптом та в роздріб.

Нас знаходили за такими словами:



Упаковка продуктів, що швидко псуються, в Рівному: харчові плівки та пакети для зберігання продуктів від виробника



Продуктові пакети і плівки для упаковки продуктів харчування, що швидко псуються, в Україні можна купити найрізноманітніші. Зрозуміло, що далеко не всі з них однаково добре справляються з тривалим зберіганням та збереженням смакових властивостей харчових товарів. У цій статті ми поговоримо про найцікавіші різновиди продуктової полімерної упаковки в Рівному з точки зору співвідношення «ціна/якість».

Де купити упаковку від виробника в Рівному за оптовими цінами?



Якісна упаковка від перевіреного виробника – це для більшості споживачів у нашій країні є показником високої якості та надійності товару. Гарантією того, що пакувальні матеріали зможуть виконати свою пряму функцію, а значить можна купувати. У цій статті ми розглянемо найбільш популярні матеріали від виробника в Рівному на думку місцевих споживачів.

Продаж крафт-папір різної щільності в Рівному.



Крафт-папір у Рівному сьогодні є одним із найбільш популярних видів обгорткової упаковки загалом. У чому секрет успіху цього пакувального матеріалу? Чому з крафтового паперу роблять як харчову, так і нехарчову упаковку? За рахунок чого все це можливо? Про все про це, а також про те, які види крафт-паперу можна купити в Рівному дешево, ми розповімо вам у цій статті.

Коробки з крафт-картону для пакування товарів та подарунків у Рівному



Різні коробки з крафт-картону сьогодні в Рівному активно застосовуються і для пакування товарів харчової та нехарчової групи на серійній основі, і для індивідуального пакування подарунка конкретному адресату. Крафтові коробки сьогодні в Рівному – це вигідний та ефективний вид упаковки у дуже і дуже багатьох випадках. Чи краще вони коробок із крейдованого картону чи гофрованого картону? Це ми з вами та з'ясуємо в рамках цієї статті.

Продаж мішків для пакування в Рівному: асортимент пропозицій



На сьогоднішній день на ринку Рівного представлена така кількість різноманітних моделей мішків для упаковки, що часом навіть не зовсім зрозуміло, як їх правильно використовувати. У цій статті ми розглянемо всі види та моделі мішків для упаковки з точки зору максимально ефективного використання.

Де купити поштові коробки в Рівному?



Купуючи поштові коробки для великих вантажів або коробки для посилок, будь-який споживач стикається з проблемою вибору відповідних коробок за доступною ціною. У цій статті ми розглянемо, як із цією проблемою справляються споживачі поштових послуг у Рівному, а заразом і розглянемо, які вимоги сьогодні пред'являють до упаковки вантажів у картонні коробки провідні поштові оператори та служби доставки у Рівному.

Показано з 1 по 6 з 6 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн