Де купити упаковку від виробника в Рівному за оптовими цінами?

Якщо говорити про північно-західний регіон України, то Рівне виділяється на тлі багатьох інших міст регіону одним із найвищих попитів на різні пакувальні матеріали. Купити упаковку від виробника в Рівному прагнуть компанії, що займаються виробництвом різних товарів. Крім того, не варто забувати про сферу послуг та оптово-роздрібну торгівлю, оскільки ці два напрями господарського життя традиційно відрізняються високим попитом на упаковку в цілому. Що ж до рівно, то тут пакувальні матеріали купуються анітрохи не рідше, ніж в інших обласних центрах нашої країни. Також важливо відзначити, що тут простежується така сама тенденція попиту на пакувальні матеріали, як і в більшості інших обласних центрів України – адміністративний центр регіону водночас є торговим та виробничим центром. Отже і зосередженням виробничих підприємств, транспортних компаній, і навіть представників сфери оптово-роздрібної торгівлі. Саме тут спостерігається найвища купівельна спроможність та, як наслідок, найвищий споживчий попит на пакувальні матеріали у регіоні. У цій статті ми розглянемо найбільш популярні у рівненських споживачів пакувальні матеріали від виробника. А заразом і з'ясуємо, для чого і в якому обсязі упаковка від виробника застосовується у Рівному. Допоможе ж нам у цьому за традицією, що вже склалася, асортимент пакувальних матеріалів від виробника від підприємства «Експрес Упаковка», оскільки саме тут представлений найбільший і найрізноманітніший вибір упаковки від виробника в Рівному. Що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Оптовий продаж паперової упаковки в Рівному: особливості попиту та пропозиції

Упаковочная бумага в рулоне А почнемо ми, давайте, із паперової упаковки. Все-таки, саме з паперу, який почали використовувати для упаковки чогось, почалася історія промислового та комерційного пакування як такого. Що стосується Рівного, то тут у цьому контексті варто розглянути пакувальний папір та більш щільний його вигляд – целюлозний крафт-папір. Дані пакувальні матеріали хоч і виробляються з різних типів сировини, але в іншому, за великим рахунком, вони повністю взаємозамінні. Ще одним видом паперового пакування, досить популярним у Рівному, є крафт-пакети для пакування продуктів харчування. Зрозуміло, це далеко не всі можливі види паперової упаковки, проте ми говоримо про найбільш затребувані пакувальні матеріали певного типу в конкретному регіоні. Тому давайте виділимо три види: пакувальний папір , крафт-папір та крафт-пакети для продуктів харчування в Рівному. І по черзі трохи поговоримо про кожного з них.

Отже, пакувальний папір у Рівному. Звичайно ж, найвигідніші ціни на пакувальний папір у Рівному пропонують різні компанії, які виробляють целюлозно-паперову продукцію. Це, в принципі, тенденція, що досить давно стала тенденцією, яка спостерігається в цілому по Україні вже довгі роки. З останніх трендів в оптовому попиті на пакувальний папір можна відзначити все більшу популярність екологічно чистого пакувального паперу. Вона виготовляється із вторинної сировини з кількома етапами додаткової обробки. Причому її виробництва використовується далеко ще не всяка макулатура, лише макулатура класу «А». Тобто найбільш очищені її види. Сировиною для макулатури такого типу є: відходи виробництва білого паперу (крім газетного), відходи виробництва білого паперу (крім газетного) у вигляді обрізків з лінівкою та чорно-білою або кольоровою смугою, відходи виробництва білого паперу із сульфатної целюлози. Екологічно чистий пакувальний папір у Рівному з макулатури має безліч корисних властивостей та велику сферу застосування. Де можна придбати цей дешевий вид упаковки від виробника в Рівному? Сьогодні багато підприємств закуповують оптом пакувальний папір для виготовлення упаковок: для господарських товарів, продуктів харчування, для косметики із природних компонентів, наприклад. Екологічний пакувальний папір підходить практично для пакування будь-яких категорій товарів. Такий папір пакувальний може застосовуватися при виготовленні упаковки для будь-яких видів товарів загального призначення, при пакуванні товарів народного споживання, для пакування продуктів сільського господарства та хімічної промисловості, для пакування будь-яких видів продуктів харчування, для господарських товарів, у фармацевтичній промисловості та медицині.

Міцний крафт-папір – це целюлозна упаковка від виробника, виготовлення якої здійснюється виключно з первинної сировини. Придбати крафтові пакувальні матеріали оптом у Рівному ви можете тільки у виробника. Зрозуміло, якщо ми справді говоримо про реальну оптову ціну на крафт-папір у Рівному. Ще однією цікавою особливістю попиту на крафт-папір в Рівному є той факт, що тут найчастіше хочуть купити мішковий крафт оптом. Такий крафт-папір використовується не тільки як обгортковий матеріал, але і як сировина для виробництва мішків та пакетів, про які ми поговоримо трохи згодом. Хоча і як пакувальний матеріал крафт-папір у Рівному використовується анітрохи не рідше, ніж як сировина для виробництва мішків та пакетів. Втім, чесно кажучи, крафт-папір високої щільності – це настільки міцний та надійний пакувальний матеріал за свої гроші, що сьогодні у Рівному він застосовується скрізь, де до паперу для пакування висуваються вимоги підвищеної міцності, пористості та жорсткості.

Загалом крафт-папір від виробника в Рівному характеризується високими значеннями опору при розриві, зламі та продавлюванні. Також папір крафт використовується для пакування квітів та квіткових букетів, пакування меблів при переїздах, для застилання приміщень при ремонті та для інших побутових та виробничих потреб. Мішковий крафт-папір відрізняється підвищеною міцністю, що дозволяє дуже успішно застосовувати її для упаковки різних товарів і вантажів. Цей матеріал набув широкого поширення як недорогий крафт-папір для виготовлення мішків, пакетів, конвертів. Так, наприклад, з неї виготовляються крафт-мішки, крафт-пакети, крафт-конверти, бандерольні конверти і т.д. Папір крафт, з якого виготовляють паперові пакети, відноситься до пакувальних матеріалів високої популярності та затребуваності. Вироби з неї нарівні з виробами з поліетилену, поліпропілену використовуються для пакування найрізноманітніших товарів, предметів і вантажів: книг, коробок, посуду, аудіо- та відео-техніки та багато іншого. У порівнянні з будь-яким синтетичним пакувальним матеріалом папір крафт – це екологічний і «дихаючий» матеріал, що дозволяє будь-якої упакованої продукції здійснювати повітрообмін із навколишнім середовищем при перепадах температури та вологості. Тому вона ідеально підходить для пакування продуктів харчування.

Ну, і останній вид паперової упаковки, що користується високим попитом у Рівному, – це паперові та крафт пакети. Паперові пакети для упаковки – це більш дешевий і водночас екологічно чистий вид упаковки, ніж поліетиленові пакети та будь-яка інша полімерна упаковка. В їх основі лежить популярність крафт-паперу як пакувального матеріалу. Оскільки сам по собі папір крафт є дуже затребуваним як упаковка, то не дивно, що і пакувальні пакети з крафт-паперу з ручками або без ручок також мають чималий попит. Загалом виробництво крафт-пакетів – це дуже перспективний напрямок, який за своїм потенціалом анітрохи не поступається виробництву упаковки з поліетилену та інших полімерів. Тут все просто: крафт-пакети обходяться дешевше, плюс крафт-пакети є екологічно чистим продуктом і можуть контактувати з продуктами харчування без шкоди для організму людини. Крім того, як і будь-які вироби з крафт-паперу, крафт-пакети не залишають на упакованих предметах ні смаку, ні запаху, що особливо важливо, якщо говорити про упаковку для продуктів харчування. Ну, і найголовніше, крафт-пакети - це універсальний рекламний носій, який обходиться неймовірно дешево, служить при цьому основною упаковкою і до того ж добре виконує свої обов'язки - доносить рекламну інформацію до цільового споживача. Невеликі крафт пакети без ручок або з ручками з тонкого, але при цьому дуже міцного крафт-паперу – ідеальна упаковка для різних хлібобулочних виробів, тістечок, тортів, пиріжків та інших кондитерських виробів і випічки. Наприклад, крафт-пакети для випічки використовують у продуктових магазинах, кондитерських магазинах, супермаркетах, кафе, закусочних, піцеріях у Рівному, та й загалом практично повсюдно в нашій країні. Сьогодні бурі невибілені фасувальні пакети з логотипом компанії використовуються в Рівному для різних товарів.


Виробництво та продаж поліетиленової упаковки в Рівному.

Поліетиленова упаковка оптом від виробника в Рівному сьогодні користується не на поліетиленову упаковку в місті варто розділити на дві категорії споживачів: різні поліетиленові плівки , що купують, а також споживачі всіляких поліетиленових пакетів. Почнемо з поліетиленових пакетів, а потім поговоримо про поліетиленові плівки. Які поліетиленові пакети у Рівному сьогодні можна купити оптом? Який асортимент пакетів пропонують виробники цього виду упаковки сьогодні?

Поліетиленові пакувальні пакети від виробника, які сьогодні можна купити оптом у Рівному, здебільшого виготовляються з поліетиленових гранул, отримання яких здійснюється з використанням технологій низького та високого тиску. При цьому обробка поліетилену під дією високого тиску (верхня межа дорівнює 300 мПа) коштує дорожче, ніж створення поліетиленових гранул з ПНД. Однак з поліетилену високого тиску виходить гладка, глянсова плівка, що ідеально підходить для нанесення кольорового друку і для виробництва пакетів і сумок різного розміру. З поліетилену низького тиску (не перевищує 2 мПа) виробляються менш красиві, але міцніші пакети. Пакети з ПНД орієнтовані на господарські потреби, тому вважаються продуктом масового споживання, який у наш час витіснив не лише паперові пакети, а й навіть легендарну «авоську». Виробництво та продаж поліетиленових пакетів оптом в Запоріжжі передбачає обов'язкове нанесення малюнка або логотипу на одну або відразу обидві сторони. ПЕ пакети без малюнка сьогодні також котируються, надто великий попит, хоча реклама на пакетах, як і раніше, залишається одним із найефективніших двигунів продажів, поступаючись хіба що телевізійною.

Споживачі в Рівному із задоволенням користуються перевагами використання пакетів з поліетилену, використовуючи таку упаковку в різних сферах життєдіяльності. А переваг таких справді безліч. Ну, наприклад, варто згадати про екологічність та біонейтральність пакетів із поліетилену. Вони не виділяють жодних токсичних речовин та не викликають алергічних реакцій, завдяки чому мають широке поширення у роздрібній та оптовій торгівлі продуктами харчування у Рівному. Втім, поліетиленові пакети широко використовуються далеко за межами продуктових магазинів і овочевих баз. Пакувальні пакети з поліетилену різної конструкції та розміру затребувані практично у всіх сферах торгівлі. Дуже багато товарів легко і без зниження їхньої привабливості для покупця можуть бути запаковані в поліетиленові пакети , які не тільки спрощують перенесення вмісту, а й захищають його від негативних факторів середовища. Стійкість до вологи – це третя перевага, якою стандартний фасувальний пакет із поліетилену відрізняється від рівного за місткістю паперового пакету. Папір також можна зробити вологостійким, нанісши на нього спеціальні покриття, але при контакті з вмістом вони здатні частково залишатися на товарі. Крім того, подібна обробка збільшує кінцеву вартість пакету. А ціна в оптових продажах грає одну з перших ролей. Низька ціна є дуже важливою якістю поліетиленових пакетів, визначаючи поточний попит на весь асортимент пакувальних поліетиленових пакетів: починаючи від найпростіших пакетів для фасування цукру та борошна і закінчуючи складнішими різновидами, створених для більш дорогих товарів. Тому є дві причини, одна з яких стосується технології виробництва, інша безпосередньо пов'язана із сировиною. Технологію виробництва пакетів з поліетилену добре вивчено і доведено до можливої досконалості, тому й витрати на її реалізацію максимально низькі. При цьому серійний випуск пакетів з поліетиленів низького і високого тиску відрізняється за виробничими витратами, але готові пакети ПВД постійно залишаються доступними найширшим верствам населення. Щодо покупки сировини, то вона теж не пов'язана з великими витратами, і це ще одна причина, через яку продаж пакетів із поліетилену ведеться за такими низькими розцінками. Багато торгових організацій надають їх навіть безкоштовно, причому не тільки фасувальні пакети , але і пакети «майки». З цього можна зробити висновок, що вартість пакету значно нижча, ніж вигода від реклами на ньому!


Пакувальні матеріали з картону від виробника в Рівному.

Подарочные коробки из крафт-картона Різні пакувальні матеріали з картону вирізняються високим поточним рівнем попиту в Рівному. Це справді вигідна упаковка, оптова ціна на яку в Рівному сьогодні не надто висока. Знову ж таки, якщо ми говоримо про оптову купівлю картонної упаковки безпосередньо у виробника. При виробництві картонної упаковки використовуються порівняно прості технології виготовлення та зовсім недорога сировина, яку до того ж не потрібно у великій кількості для виробництва, наприклад, коробок з картону. І при цьому, готовий продукт з картону відрізняється одним з кращих показників співвідношення «ціна-якість» в цілому по галузі.

Звичайно ж, високого попиту споживачів на ту чи іншу упаковку не буває без об'єктивних факторів, що виділяють ті чи інші пакувальні матеріали від виробника в Рівному на тлі конкурентів. Така сама ситуація з пакувальними матеріалами з одношарового і багатошарового картону в регіоні. Так, картонна упаковка від виробника в Рівному, незважаючи на її легку вагу, вирізняється гарною надійністю, міцністю, що дозволяє ефективно оберігати продукт від псування, негативного впливу зовнішніх факторів. Ну, а при використанні вставок, що амортизують, з картону ще й дозволяє зменшувати шкоду при транспортуванні. Картонна упаковка у складеному вигляді займає мало місця, її легко зібрати та розібрати. Одна з найважливіших переваг упаковки картонної полягає в тому, що вона є екологічно чистим продуктом – виробництво картонної упаковки у Рівному належить до категорії екологічно безпечних, а сама продукція підлягає вторинній переробці.

Переваги використання картонної упаковки сьогодні очевидні для більшості виробників різних товарів у Рівному. Причому настільки, що, наприклад, коробки з картону сьогодні є одним із найпопулярніших пакувальних матеріалів від виробника в Рівному. Картонна упаковка служить не лише для захисту товару, але й для підвищення його впізнаваності, надаючи йому належного презентабельного вигляду. У деяких випадках товар у яскравій привабливій картонній упаковці виглядає набагато ефектніше і розкуповується краще, ніж у незапакованому стані. При цьому цілком очевидно, що упаковка з картону, як і сам картон, бувають різними і, що важливіше, ціна на таку упаковку з картону в Рівному також є різною. Пакувальні матеріали з картону від різних виробників, які сьогодні є у вільному продажу у Рівному, і за вартістю, і за якістю, і за типом, і за типом також різняться. І це впливає на їх поточну оптову та роздрібну вартість у тому числі.

Візьмемо для конкретного прикладу один із найпопулярніших видів упаковки з картону – картонні коробки для пакування подарунків. Так, як ви самі розумієте, для упаковки подарунків можуть знадобитися різні коробочки, тому асортимент таких товарів сьогодні в Рівному дуже різний. Причому цікаво, що саме популярні подарункові коробки від виробника в Рівному, виготовлені з картону, обмежуються рядом специфічних особливостей. Теоретично таку упаковку можна виготовити дуже дешево за вартістю, проте на практиці споживчий попит диктує свої правила. Тому сьогодні у Рівному щодо упаковки з картону спостерігається наступна закономірність: дешево не означає затребуваного. Як би це не звучало напрочуд для багатьох. Самозбірні картонні коробки з крейдованого картону , наприклад, є одним з найбільш затребуваних та популярних видів подарункових коробок як для індивідуальних товарів, так і для групового пакування подарункових комплектів. Але через те, що для їх виробництва застосовується багатошаровий крейдований крафт-картон, вони коштують дорожче, ніж, наприклад, коробки з макулатурного коробкового картону. А попит мають набагато більший. Хоча в принципі, подарункові коробки і з крейдованого картону, і коробкового картону цілком справляються зі своїми прямими обов'язками. Однак візуальна складова в контексті упаковки подарунків диктує свої правила, тому крейдовані подарункові коробки з картону споживачі у Рівному купують оптом набагато частіше та у значно більших обсягах.


Товарні та транспортні коробки з гофрованого картону від виробника в Рівному.

Транспортная коробка из трехслойного гофрокартона Наступним видом упаковки від виробника, яку активно купують споживачі у Рівному, є коробки із тришарового гофрованого картону та тришарового мікрогофрокартону. Це товарні та транспортні коробки , які застосовуються і у виробництві, і у сфері послуг, і в оптово-роздрібній торгівлі. Причому, що цікаво, картонні коробки від виробника в Рівному – це найпопулярніший пакувальний матеріал у середньооптовому продажу. Якщо ми говоримо про купівлю оптом упаковки у кількості від 300 до 1000 штук, то в такому обсязі найчастіше споживачі у Рівному купують саме пакувальні коробки із тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону. Які саме? Дуже різні, якщо чесно. Якийсь певний розмірний ряд тут визначити дуже непросто, проте точно можна сказати, що це або товарна гофротара, або картонні коробки для чого-небудь. Давайте трохи про них поговоримо.

Пакувальні коробки , що використовуються для перевезення будь-яких вантажів або особистого майна в Рівному, - це дуже затребуваний вид упаковки представників сфери послуг. Купують таку упаковку оптом переважно різні транспортні компанії, що здійснюють перевезення якихось вантажів, клінінгові операції, що займаються квартирними та домашніми переїздами. У класичному розумінні транспортний коробок є тару з будь-якого гофрованого картону (три, п'ять або сім шарів) яка здатна забезпечити збереження вантажів, що перевозяться. Ця тара може мати різну конструкцію та структуру: мати будь-які отвори, бути з ручками або без, мати окрему кришку або додаткові стінки, що підсилюють, і так далі. У будь-якому випадку, міцність тари повинна відповідати вазі вантажу, а кришка, клапани, замки та затвори повинні унеможливити доступ до вантажу в процесі перевезення. Крім того, наявність ручок у транспортній тарі додає ще ряд вимог: висікання отворів під перенесення або власне ручки повинні мати таку міцність, щоб витримувати максимальну вагу вантажу, допустиму для такого розміру тари. Транспортна скринька трохи відрізняється за своєю компоновкою від короба. Це гофротара у вигляді прямокутника, закрита з усіх боків, що має дно, дві торцеві та бічні стінки, з кришкою або без неї, виготовлена з матеріалу, що підходить під перевезення конкретного типу вантажу. Як правило, важкі ящики забезпечуються дерев'яними брусами, що дозволяють виконання розвантажувально-вантажних операцій за допомогою підйомно-транспортних засобів. Підсилюючі бруски повинні бути зміщені на дні і кришці в шаховому порядку, щоб при штабелюванні вони входили у взаємозачеплення і таким чином забезпечували стійке навантаження. При необхідності міцність ящиків підвищується за рахунок окантування сталевою або пластмасовою стрічкою. Ящики призначаються для упаковки важких і вантажів, що б'ються.

Це щодо класичного визначення тари «ящик» та «короб». Транспортні картонні коробки від виробника в Рівному підпадають під визначення ящика і короба. Саме тому їх і називають і «гофроящик», і «гофрокороб» з поправкою на тип матеріалу, з якого вони виготовлені. Ця тара з корпусом різноманітної форми, обов'язково з плоским дном, кришкою або клапанами, що закривається і має самозбірну або іншу конструкцію. Види тари та упаковки, пакувальних засобів, що використовуються у Рівному при пакуванні конкретних вантажів, встановлені у стандартах, технічних умовах, іншої нормативно-технічної документації на ці вантажі. Для більшості вантажів вимоги до упаковки та тари встановлені у ГОСТах на продукцію. Вимоги до пакувальних картонних коробок залежать від різноманітних факторів: від виду вантажу, його маси, розміру, форми, ін. транспортування та вантажно-розвантажувальних робіт. Наприклад, харчові товари - далеко ще не всі види коробок можна використовуватиме їх перевезення.

На цьому, мабуть, ми закінчимо. І на завершення хочемо вам нагадати, що компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та гофроупаковки. Тільки у нас ви можете купити за найнижчими цінами оптом та в роздріб пакувальні матеріали від виробника у наявності в максимально широкому асортименті. Каталог нашого інтернет-магазину – це найбільший вибір якісного пакування за оптовими цінами у Рівному. У нас ви можете вибрати та купити недорого картонні коробки, подарункові коробки, пакувальний та крафт папір, а також безліч іншої упаковки від виробника за найнижчими цінами у місті. У нашому офіційному інтернет-магазині ви можете купити пакувальні коробки у Рівному будь-якого призначення з тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво будь-яких картонних коробок такого типу від 500 штук. Більше 300 різних моделей готових картонних коробок завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки у Рівному за своїми розмірами. Величезний вибір, покупка самозбірних та чотириклапанних картонних коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб картонні коробки у Рівному прямо зі складу. Найнижча ціна на картонні коробки від виробника у Рівному. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн