Коробки з крафт-картону для пакування товарів та подарунків у Рівному

Коробки з крафт картону різного розміру сьогодні у Рівному вважаються одним із найкращих виборів упаковки для подарунків, а також для низки товарів харчової групи. Вони красиві, зручні, а представлений сьогодні в Рівному розмірний ряд крафт коробок дозволяє використовувати їх для упаковки предметів різного розміру. Крім того, функціональні можливості коробок з крафт картону дуже широкі, тому в Рівному їх активно застосовують як споживчу упаковку для різних товарів невеликої ваги. При цьому, що цікаво, крафтові коробки як товарна тара використовуються і для індивідуальної, і для групової упаковки таких товарів. Тут все залежить від конкретних товарів та бажання самих виробників. Таким чином, поточне використання коробок із крафт-картон у Рівному відрізняється своїм різноманіттям. Тому в даній статті ми розглянемо найбільш популярні види та моделі коробок з крафт-картону, які використовуються для пакування подарунків, для пакування сувенірів, а також як товарна споживча тара. Ну, а допоможе нам у цьому асортимент коробок з крафт-картону , представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», оскільки тут готові крафтові коробки від виробника в Рівному можна купити в широкому асортименті. А також можна замовити виробництво будь-яких подарункових коробок із крафт-картону за найнижчими цінами у місті. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Відмінні риси тари та упаковки з крафт-картону?

Упаковочная коробка из крафтового картона Використання крафт-коробок сьогодні у Рівному можна спостерігати у різних галузях оптово-роздрібної торгівлі та сфери послуг. Звичайно, і самі крафт-коробки при цьому відрізняються і моделями, і розмірами, і формами, і конструкціями. Однак є одна особливість, яка поєднує всі види та моделі крафт-коробок для пакування . Зрозуміло, це матеріал виготовлення крафт-картон. Також у деяких випадках використовуються і крафт-папір високої густини, але такі випадки, в принципі, поодинокі. Власне, навіть сама назва – крафт-коробки, походить саме від характеристики самого матеріалу. Це досить незвичайно, як для пакувальних коробок, оскільки найчастіше в назві коробок є інші характеристики, на кшталт конструкції або призначення. Більш того, споживачам набагато простіше вибрати відповідну коробку для упаковки, якщо в її назві є якась її експлуатаційна особливість.

Крафт-коробки для упаковки , у свою чергу, у цьому випадку є винятком. Матеріал їх виготовлення (власне, крафт-картон) має візуальний ефект, що добре запам'ятовується, тому споживачеві зовсім не важко уявити, що за коробки для упаковки маються на увазі. Крафт-картон у Рівному вже давно став одним із найбільш затребуваних видів сировини для створення різних пакувальних матеріалів. І навіть незважаючи на дедалі ширше поширення пластикової тари та упаковки, від картону навряд чи відмовляться, надто багато переваг він має. Більше того, поточна ціна на крафт картон у Рівному та загалом по Україні досить низька, а упаковка з нього має набагато більше споживчих плюсів, ніж мінусів. Наприклад, крафт-коробки для упаковки будь-якої моделі є дуже легкою і щільною упаковкою, яка надає виробникам практично необмежені можливості оформлення. Тут і над формою та конструкцією коробок з крафт-картону можна експериментувати, і над їх візуальним оформленням. Також будь-які коробки з крафт картону чудово виглядають з додатковими внутрішніми або зовнішніми елементами. Тому якщо власних можливостей міцності крафт-коробки в якихось випадках недостатньо, то їх завжди можна підвищити за допомогою якихось додаткових елементів упаковки.

З погляду практичності пакувальні коробки з крафтового картону є дуже зручним і вигідний вид упаковки. Вони дуже мало важать, можуть бути без втрати якості зібрані або розібрані безліч разів, їх зберігання в розібраному вигляді або з упакованими предметами не є складним. Також важливо відзначити, що крафт-картон – це екологічно чистий матеріал натурального походження, тому використовуючи клей, наприклад, на крохмальній основі, можна легко досягти повної екологічності всієї упаковки в цілому. Тому і сам крафт картон у листах , і коробки з крафтового картону активно застосовуються в тих випадках, коли потрібна повна екологічність упаковки. Наприклад, у тій же упаковці харчових товарів. Хоча загалом сфера використання такої упаковки дуже різноманітна. Так, сьогодні можна говорити про велику затребуваність крафт-коробок для пакування найрізноманітніших груп товарів – від побутової хімії та до косметики та госптоварів. Те саме стосується і упаковки подарунків, адже по суті, що відрізняє товар від подарунка? Тільки формат придбання цього товару – платите ви за нього самі або вам його подають у подарунок. Упаковка ж цього подарунка при цьому залишається та сама в більшості випадків.

Будь-які коробки крафт-картону відрізняються своєю легкою вагою, незалежно від розміру. навіть крафт-коробка великого розміру важитиме дуже мало. Хоча при цьому сам крафт-картон, з якого такі коробки виготовляються, являє собою багатошаровий матеріал, який складається з різних шарів. Просто шари в крафт-картоні спресовуються під високим тиском, а потім приклеюються один до одного, тому загальна товщина картону (ще можна сказати, висота профілю) дуже мала. Крім того, як правило, крафт-картон має лицьову сторону, один або кілька внутрішніх шарів, а також виворітну сторону. Виготовляється він шляхом пресування і буває різних видів. Зовнішній вигляд та властивості крафтового картону залежать від того, якого він вигляду. Так, різні види картону використовуються для різних цілей – і для виробництва коробок, і для використання у вигляді листів. Загалом же виробляють крафт-картон з такої сировини як целюлоза, макулатура та деревна маса. Інша річ, що крафтові коробки в Рівному, особливо для упаковки подарунків, мають високий споживчий попит лише ті, які виготовлені з первинної сировини. Більше того, виробники тари з крафт-картону навіть вказують для більшої поінформованості покупців, що це пакувальні коробки з целюлози, крафт-целюлози тощо.

Традиційно крафтові коробки з целюлозного картону використовуються там, де потрібна висока естетична якість матеріалу, а також потрібний відмінний рівень друку. Однак у порівнянні з іншими видами картону целюлозний крафт картону – це досить дорогий матеріал, хоч і міцніший і надійніший за інші пресовані картони. Більш того, часто целюлозний крафт картон для гладкості та краси коробок з нього часто покривається шаром крейдування. Загалом целюлозний картон використовується при виробництві упаковки для ліків, кондитерських виробів, косметики, рекламних матеріалів тощо. Часто застосовується як сировина для виробництва упаковки для дорогих товарів або які позиціонуються як дорогі.


Особливості виробництва різних коробок із крафт-картону в Рівному

Шестиугольная коробка из крафт-картона Як ви можете помітити, крафт-картон є дуже зручним і гнучким матеріалом з точки зору виробництва упаковки. Адже крім використання у чистому вигляді, з крафтового картону сьогодні виготовляється безліч коробок різного призначення та типу. Більше того, одношаровий крафт-картон сьогодні використовують навіть у вигляді крафт-лайнера! Тобто з крафт-картону сьогодні виготовляються лицьові шари багатошарових гофрованих картонів, з яких згодом виробляють транспортні або споживчі картонні коробки . Цей сорт картону забезпечує особливу стійкість до упаковки до кількох дуже неприємних видів зовнішнього впливу. Так, наприклад, незалежно від формату застосування крафт-картон забезпечує надійний захист від впливу вологи, псування упаковки від перепадів температур, але особливо він добре зарекомендував себе можливістю не вигоряти на сонці. Більш того, якісні коробки з крафт-картону з одноколірним або багатобарвним друком навіть при тривалому знаходженні на сонці зовсім не втрачають свого вигляду!

Для виробництва коробок із крафт-картону даний матеріал завжди використовується у багатошаровому варіанті. Зазвичай виробники упаковки використовують дво- або тришаровий вид пресованого крафт-картону, але купити в Рівному крафт-картон у листах і навіть у рулонах можна і з великою кількістю шарів. У будь-якому випадку, верхній шар крафт-картону має особливо високу міцність. Він гладкий, пористий, стійкий до виникнення тріщин, потертостей, вм'ятин. Ця стійкість дозволяє цьому матеріалу зберігати естетичні властивості, а гладкість поверхні чудово підходить для того, щоб наносити високоякісний поліграфічний друк. Виворітний шар крафт-картону зазвичай більшої щільності, ніж лицьовий, що надає йому необхідної жорсткості. Саме тому крафт-картон підходить для приклеювання гофрованого хвилеподібного внутрішнього шару, коли виробляється гофрокартон.

Сьогодні виробництво подарункових та товарних коробок у Рівному здійснюється з різних варіантів компонування шарів крафт-картону. Найчастіше використовуються види крафт-картону щільністю від 250 г/м2, покриті одностороннім або двостороннім крейдуванням. Однак крафтові коробки без крейди користуються не меншим попитом, а в деяких випадках навіть більшим, ніж крейдовані крафт коробки . Наприклад, через особливості нанесення друку зображення на коробки та умов зберігання та експлуатації, у споживчій упаковці продуктів харчування більш потрібні ті сорти крафт-картону, в яких верхній шар покривається сульфатною целюлозою. Прекрасні споживчі якості (жорсткість, міцність, стійкість до вологи тощо) могли б розширити сферу застосування упаковки з крафт-картону. Це буде чудовим рішенням, якщо вдасться подолати існуюче у багатьох виробників та споживачів упередження проти естетичної цінності коричневого кольору нижнього шару цього матеріалу. Однак поступово ставлення до цього виду картону змінюється завдяки вдалим дизайнерським знахідкам і рішенням. Поступово така упаковка стає дедалі моднішою як серед дизайнерів, так і серед споживачів. Більше того, тара з крафт-целюлози коштує виробникам дешевше, а це робить її більш привабливою, адже вона дозволяє знизити кінцеву ціну продукту. Крім коробок для упаковки, сьогодні у Рівному з крафт-картону роблять міцні та красиві пакети, які обходяться дешевше, ніж пакети з паперу. Як пакувальний матеріал він застосовується для виготовлення різноманітної упаковки для різноманітних господарських товарів, електроніки та аксесуарів для неї.


Подарункові коробки з крафт картону за найнижчими цінами у Рівному.

Подарочная коробка из крафт-картона Подарункова упаковка сьогодні є однією з найпопулярніших сфер застосування коробок із крафт картону. При цьому крафтові коробки для упаковки подарунків використовуються в різних ситуаціях. Такі подарункові коробки купуються в роздріб звичайними споживачами для упаковки подарунка важливій людині. За допомогою крафтових коробок упаковують подарунки різні компанії, які займаються організацією свят та інших заходів для дітей та дорослих. Зрештою, за допомогою крафтових подарункових коробок упаковуються ті види товарів, які доречно дарувати як подарунки. Таким чином, можна відзначити дуже широке та різноманітне охоплення даного виду упаковки. А це, у свою чергу, веде до підвищення попиту на крафтові коробки.

Чому крафтові коробки у Рівному так активно використовуються для пакування подарунків? З багатьох причин, але найголовніше – за відносно недорогою ціною, крафтова коробка дає можливість красиво та ефектно зробити подарунок. Адже, погодьтеся, ідеальний подарунок має бути хорошим не лише за вартістю чи корисністю, але й візуально. І найкраще сприйняттю допомагає ефектна подарункова коробка, завдяки якій презент інтригує, завдає ще більше позитивних емоцій, надовго запам'ятовується адресату. Тому якщо грамотно підібрати коробки з крафт-картону , виграє навіть найменший бюджетний сувенір. Він стає ошатним, солідним, святковим та завершеним. Демонструє, що ви не в останній момент згадали про вітання, а поставилися до нього з належною увагою, а отже, з повагою, любов'ю та турботою до отримувача. Подарункові коробки з крафт картону в Рівному можуть бути різного розміру, конструкції та форми. Так, наприклад, сьогодні у Рівному можна дешево купити подарункові крафт-коробки для письмового приладдя, посуду, брелоків, пляшок з алкоголем та навіть для подарункових наборів.

Сьогодні можна з упевненістю говорити, що як упаковка для подарунків коробки з різних видів багатошарового крафт-картону в Рівному мають свого постійного споживача. Так, звичайно, наявність крейдованих шарів ще більше збільшує можливості використання крафтових коробок, але чи це так важливо саме в подарунковій упаковці? Для подарункових коробок важливі насамперед візуальні можливості оформлення, оскільки, як правило, подарункові коробки так чи інакше виявляються одноразовою упаковкою під якийсь конкретний привід. Тому здатність одноразово здивувати одержувача подарунка за допомогою нетривіального оформлення подарункової упаковки в даному випадку набагато важливіша. Чи потрібне для цього зовнішнє та/або внутрішнє крейдоване покриття подарункової коробки? Це дуже неоднозначне питання, оскільки за допомогою крейдованого покриття підвищується стійкість крафт-коробок до впливу вологи, вогкості, перепадів температур. Чи важливими є ці властивості для коробки з подарунком, яка буде вручена одержувачу буквально наступного ж дня? Ось у тому й справа. Хоча, безумовно, наявність крейдованих шарів робить коробки з крафт-картону ще більш презентабельними, але водночас і дорожчими. Отже, тут кожен вирішує сам собі.


Товарні коробки з крафт-картону різного розміру в Рівному

Споживча упаковка різних товарів є другим за популярністю напрямом використання крафтових коробок у Рівному сьогодні. При цьому важливою особливістю в даному випадку є форма і конструкція коробок з крафт картону. Все-таки, чим практичнішим буде упаковка для товарів, тим краще. Тому в споживчій упаковці крафтові коробки в Рівному сьогодні, як правило, використовуються лише у двох форматах конструкцій: це або самозбірні коробки з крафт-картону , або збірні крафтові коробки з окремою кришкою та окремим дном. Хоча, як ми вже говорили на початку статті, з крафт-картону можна виготовити коробки практично будь-якої форми та конструкції.

Схожа закономірність у поточному використанні крафтових коробок у Рівному спостерігається щодо розмірів коробок. Так, у переважній більшості випадків коробки з крафт-картону використовуються або невеликого, або середнього розміру. Крафтові коробки об'ємом понад 25 літрів для пакування товарів рідко використовуються. Хіба що для якихось товарів негабаритного розміру, для якихось довгих та вузьких товарів. Та й тут є альтернатива. Отже, це все, скоріше, виняток із правил. Натомість крафтові коробки маленького та середнього розміру для товарів у Рівному можна купити у величезному асортименті, оскільки це сьогодні справді попитовий товар. Більше того, за бажання ви завжди можете замовити виготовлення таких коробок із крафт-картону оптом. То чому ж товарні коробки з крафт-картону у Рівному сьогодні настільки популярні, навіть незважаючи на наявність альтернативи у вигляді коробок для пакування, наприклад, із тришарового мікрогофрокартону? Давайте далі розбиратися разом.

Основна особливість товарних коробок із картону – це здатність справити належне візуальне враження. Зробити товарну упаковку яскравою і дуже добре запам'ятовується. У сучасних жорстких умовах постійної та всеосяжної конкуренції виробники будь-яких товарів докладають чимало зусиль, щоб привернути увагу споживача саме до свого продукту. Однак якщо знати психологію споживача, то заслужити його увагу не складе труднощів. Так, збираючись придбати той чи інший продукт, покупець насамперед звертає увагу на упаковку. Тому можна сміливо сказати, що саме упаковка - це одна з найважливіших складових маркетингу та першорядний фактор, який впливає на прийняття споживачем рішення про купівлю товару. Щоб продукція привертала увагу і стала популярною, важливо серйозно підійти до вибору товарних коробок для упаковки та розробки дизайну цієї упаковки. Сучасні магазини пропонують досить великий вибір продукції, проте з більшою ймовірністю ми звернемо увагу на яскраве барвисте пакування, ніж на безлику оболонку. Саме цим чинником зумовлений вибір багатьох із нас. Насправді, часто продукція одного виробника мало чим відрізняється від продукції іншого. Але купуючи той чи інший товар, ми по суті вибираємо гарний дизайн упаковки. А, як ми вже зазначали вище, крафтові коробки дають практично необмежені можливості оформлення та стилізації упаковки. Так що, зовсім не варто дивуватися з того факту, що коробки з крафт картону в Рівному сьогодні такі популярні як упаковка для товарів.

Ну, і насамкінець хотілося б розповісти вам, де в Рівному можна вигідно купити коробки з крафт картону . В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити крафтові коробки за найнижчими цінами в місті. Більше 50 різних моделей подарункових та товарних коробок з крафтового картону завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні крафтові коробки в Рівному за своїми розмірами з будь-якого крейдованого або некрейдованого крафт картону. Купівля подарункових і товарних крафт коробок будь-якої моделі здійснюється в режимі онлайн лише в один клік. Оформлення замовлення займає трохи більше 5 хвилин. А професійні менеджери-консультанти завжди зможуть вам допомогти у разі потреби. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні крафтових коробок в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн