Упаковка продуктів, що швидко псуються, в Рівному: харчові плівки та пакети для зберігання продуктів від виробника

Упаковка продуктів харчування, що швидко псуються, сьогодні вважається однією з найбільш вимогливих і складних сфер використання пакувальних матеріалів в Україні. Крім того, прийнято вважати, що упаковка продуктів харчування повинна бути не тільки якісною та надійною, але ще й достатньо безпечною та екологічною. Тобто робиться все, щоб у жодному разі не завдати шкоди організму людини, яка вживатиме в їжу ці самі продукти харчування. Наприклад, виробниками харчових товарів у Рівному дана проблема вирішується по-різному: все залежить від конкретного товару, його виробника, а також регіону реалізації (вироблені у Рівному продукти харчування продаються фактично по всій нашій країні і навіть за кордоном). Тут усе взаємозалежне, тому завжди враховується безліч факторів. Тим не менш, на сьогоднішній день на ринку України представлена достатня кількість більш ніж відповідних видів упаковки для такого складного завдання, як зберігання, перевезення та продаж продуктів харчування, що швидко псуються. Зрозуміло, тут маються на увазі і класичні пакувальні матеріали на кшталт обгорткового паперу, картонних коробок і крафт-пакетів, і сучасніші види продуктової упаковки на кшталт харчової плівки, вакуумних пакетів або пакетів із замком для заморожування та зберігання продуктів. У цій статті ми розглянемо найбільш актуальні на наш погляд варіанти продуктової упаковки в Рівному на сьогоднішній день – харчові стретч-плівки, пакети із замком для зберігання продуктів харчування різної консистенції, а також торкнемося проблеми вибору одноразової та багаторазової упаковки для продуктів в цілому. Звичайно ж, з урахуванням специфіки даного регіону та виробників харчових товарів та пакувальних матеріалів, що працюють на ринку міста. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Дешева одноразова та багаторазова упаковка для продуктів у Рівному: особливості та рішення

На початку будь-якої розмови про упаковку для продуктів завжди потрібно відокремити одноразову упаковку від багаторазової. Це зовсім різні за своїм принципом використання пакувальні матеріали, тому їх особливості виробництва та споживчого вибору дуже відрізняються від багаторазової харчової упаковки. Наприклад, ступінь міцності, стійкість до негативних впливів і довговічність продуктових пакетів із замком типу «слайдер» , призначених для кількох циклів заморожування/розморожування м'ясних продуктів, набагато вища, ніж у пакетів такого ж типу, але для одноразової упаковки. А якщо, наприклад, для конкретних продуктів харчування передбачається вакуумне пакування, то тут взагалі споживчі вимоги діють зовсім за іншими принципами. Те саме стосується і пакувальних плівок, яких загалом існує безліч, але для упаковки саме продуктів харчування активно використовується лише невелика кількість різновидів. У рамках цієї статті ми хотіли б докладно зупинитися на найбільш популярних видах продуктових плівок та пакетів для довготривалого зберігання продуктів харчування – харчових стрейч-плівках та пакетах-слайдерах . Звичайно ж, з точки зору їх використання в різних умовах та для вирішення різних завдань. Однак спочатку давайте поговоримо про харчову упаковку в цілому, щоб розуміти, які саме принципи вибору пакувальних матеріалів діють у даному сегменті українського ринку упаковки на сьогодні і чому.

Отже, сучасний ринок продуктового пакування в Україні характеризується кількома важливими особливостями: високою конкуренцією, великою різноманітністю пропозицій, великою кількістю взаємозамінних пакувальних матеріалів, а також споконвічною, скажімо так, «боротьбою» за екологічність та екологічну безпеку. Це протистояння ведеться між традиційними пакувальними матеріалами натурального походження (упаковка з паперу, картону тощо) та синтетичними видами упаковки, створеними за сучасними технологіями чи не в лабораторних умовах ( харчові плівки , пакети , конверти тощо). При цьому українські виробники харчових товарів сьогодні орієнтовані на європейський та внутрішній український ринок однаково, а отже, змушені працювати в умовах найжорсткішої конкуренції та високих галузевих стандартів якості. Заощадити тут на технології, сировині чи упаковці досить важко, проте вибору особливо немає, тому що в іншому випадку такий товар просто ніхто не купуватиме.

Так, наприклад, українські підприємства, які виробляють кондитерські вироби, відчувають практично постійний тиск через високу конкуренцію, тому у своїй роботі використовують кілька базових принципів ринкового виживання: економія на сировину, якісний вибір пакувальних матеріалів у Рівному, а також пошук нових способів ефективної реклами своєї продукції. При цьому два останні пункти цілком можуть виконуватися за рахунок використання певних пакувальних матеріалів. Наприклад, якщо упаковувати готову продукцію в картонні коробки з логотипом, обгорткову стрейч-плівок з надрукованим брендом компанії або використовувати пакети-слайдери з інформаційними вкладками різного типу, то ступінь поінформованості цільової аудиторії про продукцію та її переваги стає значно вищим і рівень її продаж значно зростає. . Крім того, різноманітніший асортимент у правильно підібраній упаковці та неоднаковій обгортці/упаковці також підвищує продаж будь-якого продукту харчування. Наприклад, розширювати асортимент чи знижувати вартість на ті чи інші види товару у Рівному, як правило, намагаються точки оптового та роздрібного продажу продуктових товарів. Так, багато магазинів запроваджують поняття «знижка після певного часу доби» або «бонус вихідного дня». При цьому критично важливо ці самі акційні пропозиції візуально виділити, щоб покупець їх запам'ятав з різних боків, і згодом купив уже за стандартною ціною, а не лише зі знижкою.

У такому контексті пакети-сладейри з логотипом, харчова стрейч-плівка , а також інші пакувальні матеріали для продуктів харчування в Рівному стають найбільш привабливим маркетинговим інструментом, який не вимагає додаткових витрат і дозволяє не втратити як товари, що продається. Наприклад, якщо харчова упаковка підібрана правильно і дотримані всі умови зберігання якогось конкретного товару, то терміни його реалізації можна збільшити, адже упаковка зберігає презентабельний зовнішній вигляд, і сам товар не втрачає своїх споживчих властивостей. Таким чином, рівень продажів продукції значно підвищується, адже все що потрібно споживачеві від даного товару зберігається більш тривалий термін. Але на цьому переваги використання правильно підібраної продуктової упаковки, зрозуміло, не закінчуються. Візьмемо, наприклад, вибір упаковки для зберігання м'яса. Чому саме пакети із замком типу «слайдер» у Рівному є кращими? Так, на сьогоднішній день більшість місцевих споживачів вважають за краще зберігати м'ясо не в спеціальних контейнерах, а в герметичній гнучкій упаковці, яка може відриватися закриватися багаторазово. Це практично, зручно та суттєво скорочує час приготування м'ясних продуктів до готування. Все це якраз про пакети-слайдери . Крім того, пакети-слайдери ідеально підходять для герметичного пакування та довготривалого зберігання м'ясних або ковбасних виробів - з них м'ясний продукт будь-якої консистенції, температури нагріву або охолодження можна легко витягувати та складати назад. Пакети-слайдери відкриваються без значних зусиль і можуть використовуватися для харчових товарів будь-якої форми, тому використовуються однозначно частіше, ніж навіть горезвісні харчові пластикові контейнери, що вже набили оскому.

Також важливо, що пакети-слайдери підходять для повторного використання різного типу. Так, наприклад, їх можна просто вимити водою і використовувати для упаковки вже інших продуктів, або взагалі використовувати як сміттєвий пакет для утилізації продуктових відходів. До речі, харчові стрейч-плівки також відмінно підходять і для тимчасового зберігання продуктів харчування в холодильнику, наприклад, і для утилізації продуктових відходів. Таким чином, можливість вторинного використання продуктового пакування з поліетилену – це ще одна (причому досить часта) причина, чому споживачі в Рівному хочуть купити саме пакети-слайдери та харчову стрейч-плівку в рулонах. Тим більше, що всі сучасні вимоги до такого роду продуктової упаковки повністю виконуються виробниками харчових пакетів із замком типу «слайдер» , а також харчових стрейч-плівок різної товщини. Наприклад, наявність у продуктової упаковки таких властивостей, як газонепроникність і водонепроникність і т.п. Всі ці та перераховані раніше фактори, безумовно, роблять пакети-слайдери та харчові стрейч-плівки вигідною, оригінальною, недорогою та багатофункціональною упаковкою для найрізноманітніших продуктів харчування та харчових товарів.

Харчова стрейч-плівка ПВХ для стандартного та вакуумного пакування продуктів в Рівному

Стрейч плівка для пакування продуктів харчування Харчова пакувальна плівка відноситься до категорії недорогою і багатофункціональною упаковкою для різних продуктів харчування і харчових товарів. Видів та типів харчової плівки, зрозуміло, існує безліч і на ринку України представлено більшість із них. Щодо Рівного, то тут найбільшою популярністю користується харчова плівка стрейч, виготовлена з полівінілхлоридних гранул польського виробництва. Точніше сказати, на ринку міста однаково представлені харчові стрейч-плівки , виготовлені в Польщі, та виготовлені в Україні, але з польської сировини. Чи є між такими плівками якась значна різниця? Ні, і це безпосередньо відбивається на їхній вартості – ціна на польський стрейч у Рівному цілком можна порівняти з вартістю харчової стрейч-плівки українського виробництва. Так, а може, є різниця як/міцність/надійність/довговічність польського та українського харчового стрейчу? Теж ні, ці параметри також приблизно однакові. Більше того, візуально без спеціальної етикетки чи маркування відрізнити харчовий стрейч польського та українського виробництва практично неможливо. І який у результаті вибрати? Так, який хочете, у принципі. Аби така стрейч-плівка підходила вам для вирішення необхідної упаковки. А ось тут і криється головна проблема вибору харчової стрейч-плівки – поточний досить великий вибір стрейч-плівки в Рівному абсолютно не гарантує, що ви знайдете те, що потрібно. Тому перш ніж купувати харчовий стрейч , потрібно в ньому бодай трохи розбиратися. І ми, зі свого боку, вам у цьому допоможемо.

Отже, виробництво та продаж будь-яких харчових товарів чи продуктів харчування є вимогливим різного роду деталям процесом. Особливо до вибору пакувальних плівок, оскільки від пакувальної плівки для харчових товарів потрібно зберегти продукти свіжими якомога довше і максимально захистити їх від будь-яких негативних зовнішніх впливів, а іноді і від контакту один з одним. Втрата смакових або корисних властивостей упакованих продуктів харчування говорить про недостатню увагу до вибору пакувальних матеріалів, зберігання продуктів або формату їх реалізації. Використання харчової стретч-плівки покликане вирішити ці проблеми без використання громіздких спеціалізованих ємностей. Важливо також пам'ятати, що будь-який продукт відрізняється терміном зберігання, наявністю різних поживних речовин, вітамінів, тому й стрейч-плівки для продуктів харчування використовуються різні. Як кажуть, все для збереження смаку і корисних властивостей.

Максимальну можливість зберегти все найкраще смакові властивості продуктів харчування надає харчова стрейч плівка з полівінілхлориду, або, простіше, ПВХ стрейч. У чому полягає основна перевага такої стрейч-плівки ? Завдяки пористій мікроструктурі полівінілхлориду, упакована в харчовий ПВХ стрейч їстівна продукція отримує можливість "дихати". Причому фактично незалежно від своєї температури нагрівання та/або охолодження. Якщо на початку проявився ефект запотівання, він зникає протягом кількох годин. Підвищена температура продукту може підвищити еластичність плівки, а потім дати невелику усадку, що робить упаковку щільнішою. Плюс ефект престрейча також ніхто не скасовував, що, у свою чергу, сильно економить на метраж плівки, адже це, по суті, пакувальний матеріал, що сильно витрачається. У будь-якому випадку через подібні трансформації товарний вид продукту зберігається довше (товар можна реалізувати протягом трьох або чотирьох діб).

Щоб краще розуміти, чому така харчова плівка саме з полівінілхлориду найбільше підходить для тривалого зберігання продуктів харчування, варто трішки розповісти про її структуру. Так, якщо уважно розглянути склад полівінілхлориду (ПВХ), то з'ясовується, що він повністю позбавлений шкідливих харчових продуктів синтетичних компонентів: 43% ПВХ – це органічні матеріали (похідні нафти), 57% – це мінеральні матеріали (похідні солі). Таке поєднання дозволяє ПВХ не просто бути придатною сировиною для створення упаковки під зберігання продуктів харчування в різних умовах, але ще й повністю розкладатися сировиною з натуральною компонентою. Крім того, класичні, скажімо так, позитивні властивості полівінілхлориду ніхто не скасовував - висока пружність, можливість "забувати" відбитки, водонепроникність - все це властиво будь-якій харчовій стрейч-плівці з ПВХ. В результаті ми отримуємо пакувальну плівку для продуктів харчування, яка відповідає всім сучасним вимогам зберігання продуктів харчування та іншим галузевим стандартам як українського, так і європейського законодавства. Наприклад, пакувальна плівка стрейч із полівінілхлориду відмінно захищає охолоджені продукти з м'яса, птиці; ковбасні вироби; хлібобулочні, і багато інших товарів протягом всього терміну придатності. В результаті в продуктових магазинах або спеціалізованих відділах супермаркетів у Рівному завжди в наявності свіжі та апетитні продукти харчування від виробника.

Продуктові пакети із замком «слайдер» для заморожування та зберігання харчових товарів у Рівному.

Пакет-слайдер для пакування продуктів харчування Не секрет, що харчова продукція в умовах неправильного зберігання може швидко зіпсуватись, навіть не дійшовши до закінчення терміну реалізації. І якщо харчові плівки у ряді випадків допомагають цього уникнути, то в інших ситуаціях цю проблему вирішує використання спеціалізованих пакетів із вакуумним струнним замком. Зокрема, у Рівному для зберігання та заморожування продуктів харчування у більшості випадків застосовуються пакети для продуктів із замком-бігунком типу «слайдер» . Яких проблем при зберіганні продуктів можна уникнути, якщо використовувати пакети-слайдери? Ну, наприклад, ви напевно знаєте, що зміни властивостей, смакових характеристик та візуальної складової продуктів харчування можуть відбуватися під впливом кисню, світла та температури. А їхня спільна дія і зовсім призводить до того, що білки в м'ясних або рибних виробах, наприклад, починають окислюватися, а сам продукт просто псується. Візуально це виглядає дуже жахливо. Так, відтінок м'ясних виробів змінюється згодом: спочатку він пурпурно-червоний, потім яскраво-червоний, але в останній стадії – коричневий. Словами фахівців це означає, що відбулася хімічна реакція і оксиміоглобін перейшов у метміоглобін. Якщо це сталося вже на п'ятдесят відсотків – м'ясо використовувати для приготування якихось страв не можна. Якщо говорити про сипкі харчові продукти, то вони також можуть окислитися у разі, коли площа зіткнення з киснем велика. І всього цього можна уникнути просто - використовувати пакети-слайдери для зберігання і заморожування продуктів харчування. Причому фактично будь-якої консистенції, температури нагрівання та/або охолодження.

Таким чином, використання пакетів-слайдерів для продуктових товарів є дієвим методом, що зменшує вплив кисню і дозволяє збільшити термін зберігання та реалізації продуктів харчування. Крім того, для кожного виду продуктів у принципі є найбільш вдала полімерна вакуумна упаковка з певної плівки. Наприклад, для пакування м'яса застосовують саран, найлон або ЕВА (опромінений). Процес приміщення виглядає так. М'ясо кладуть у пакет із полімеру, щоб затиснути його у спеціальному апараті. Це необхідно, щоб у пакеті не було повітря. Згодом упаковку потрібно ще герметизувати за допомогою термозварювання. Найчастіше використовують спеціальні плівки, які дають «усадку» після зміни температури. Щоб у шматка м'яса залишився його початковий колір, його упаковують у плівку з характерними рисами: відмінні бар'єрні властивості. Продукт має привабливий вигляд, зберігши свої корисні властивості. Це вакуумна упаковка, яка також ефективна для збереження споконвічних смакових властивостей продуктів харчування, однак, на відміну від пакетів-слайдерів , це одноразове пакування. Що, безумовно, робить її менш вигідною, ніж багаторазові пакети-слайдери , хоча вона, звичайно ж, також ефективно пручаються проникненню кисню та псуванню упакованих харчових товарів від його впливу.

Де ще можуть бути корисні продуктові пакети-слайдери ? Варіантів насправді багато, проте зберігання і заморозка продуктів харчування, що швидко псуються, все одно – це найчастіша сфера використання продуктових пакетів такого типу. Як ми вже зазначили вище, пакети-слайдери підходять для будь-яких товарів та предметів у будь-якій консистенції. Тому їх часто застосовують на різних підприємствах та в торгових організаціях при зберіганні чогось у холодильних та морозильних камерах великого розміру. Це, як правило, групове заморожування абсолютно різних товарів і предметів. І тільки завдяки тому, що вони упаковані в герметичні пакети-лайдери , така заморозка взагалі можлива. Будь-який великий морозильник з гарною і великою камерою в такому випадку можна застосовувати для одночасного заморожування та зберігання, наприклад, фруктів, овочів та будь-яких умовних рідких миючих засобів для посуду. Тобто пакети-слайдери дають можливість зберігання в одній камері, здавалося б, абсолютно несумісних товарів! Це, мабуть, найважливіший плюс цього пакувального матеріалу для продуктів харчування. Саме він дає можливість зберігати сипкі та рідкі продукти в пакетах-слайдерах, у них зручно зберігати заморожені продукти.

Використання пакетів-слайдерів для зберігання та заморожування продуктів харчування в Рівному дає низку переваг, які будуть дуже відчутні незалежно від того, чи збираєтеся ви застосовувати такі пакети в домашніх умовах або на промисловому рівні. Найголовніше, що виробництво поліетиленових пакетів типу «слайдер» технологічно дуже просте, тому продуктові поліетиленові пакети коштують дуже дешево. Також важливо, що структура пакетів-слайдерів дозволяє упаковувати будь-які гарячі чи холодні продукти харчування. Пакети герметичні, вони не пропускають вологу як всередину пакета, так і з нього дуже зручно буквально завжди - ти не залежиш від умов зберігання, температурного режиму або погоди. Поліетиленові харчові пакети легко піддаються нанесенню одноколірного або багатобарвного друку, їх дуже легко декорувати різними візерунками, наносити логотипи, малюнки, написи. Матеріал пакетів-слайдерів (поліетилен) характеризується гарною еластичністю. Поліетиленові пакети-слайдери є абсолютно безпечними для здоров'я, оскільки виконані відповідно до санітарних норм законодавства України.

І на завершення нашої статті хочемо нагадати вам, що найнижчі ціни на упаковку для продуктів у Рівному ви знайдете в інтернет-магазині «Пак Юа» . Тут представлені пакувальні матеріали від виробника компанії «Експрес Упаковка» , які підійдуть для надійної упаковки різних харчових і нехарчових товарів, в асортименті. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити харчові пакети-слайдери та харчові стрейч-плівки як оптом, так і в роздріб. Це екологічно безпечні пакувальні матеріали, які стануть для вас чудовим пакувальним рішенням незалежно від типу та виду вашої продукції! Заходьте, ми чекаємо на вас 24/7!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн