Самозбірні коробки – найвигідніша упаковка для новорічних подарунків в Україні

Висока популярність коробок для пакування подарунків в Україні відзначається фахівцями-маркетологами протягом усього календарного року. Однак напередодні новорічних та різдвяних свят такі коробки особливо популярні. Більше того, у цей період купити коробки для подарунків хочуть навіть частіше, ніж напередодні Дня святого Валентина або 8 березня. Але при цьому, що також зазначається, споживачі пакувальних матеріалів не готові платити божевільні суми за якісь химерні коробки для подарунків. Тому найпопулярнішими видами новорічних та інших святкових коробок є ті подарункові коробки, які поєднують у собі відразу кілька важливих особливостей: красиве оформлення, недорогу ціну, простоту упаковки і швидкість отримання коробок після оплати замовлення у виробника тари та упаковки. Саме такими на сьогоднішній день є самозбірні коробки для подарунків на Різдво або Новий рік, які виготовляються з різних видів картону та мікрогофрокартону. Так що в цій статті ми вирішили поговорити саме про них: чому вигідно купувати самозбірні коробки для подарунків , чому саме цей вид подарункової тари популярніший за інших і, нарешті, як можна використовувати самозбірні коробки для подарунків у поєднанні з іншими подарунковими пакувальними матеріалами для створення неймовірно святкової атмосфери? Ну а відповісти нам на всі ці питання допоможе асортимент подарункової упаковки, представлений сьогодні в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Оскільки саме тут ви сьогодні зможете купити всі ці види подарункових коробок та іншої упаковки для подарунків і оптом, і в роздріб, і, головне, за неймовірно вигідними цінами. Отже, почнемо.


Що являють собою популярні самозбірні новорічні та різдвяні коробки для подарунків?

Самосборная коробка для елочных игрушек Для того щоб розуміти, як правильно вибрати коробку для подарунка на Новий рік чи Різдво, потрібно хоча б трохи уявляти собі функціональні та експлуатаційні можливості тих чи інших видів картонних коробок. Справа в тому, що під поняттями «картон» і «картонні коробки» криється величезна кількість різних за своїми можливостями пакувальних матеріалів. І далеко не всі вони підходять для пакування подарунків з об'єктивних причин. А ось самозбірні коробки за всіма своїми можливостями та особливостями нібито для цього і створювалися! Втім, цілком можливо, що це саме так і є – історія про це замовчує. Проте сьогодні факти говорять нам про те, що саме коробки самозбірного типу український споживач вважає за краще купувати для упаковки подарунків найчастіше. Це стосується і виробників подарункових товарів, які реалізують у такій упаковці свою готову продукцію, і простих споживачів, яким потрібно, наприклад, обрати подарункову коробку дитині на Новий рік.

Подарункові коробки самозбірного типу сьогодні охоплюють справді величезний спектр подарункових товарів із різних товарних груп. Більше того, самозбірні коробки сьогодні – це найпопулярніші коробки для пакування подарунків на Новий рік. Що й казати, популярність такого формату коробок у подарунковій упаковці може зрівнятися хіба що з поштовою упаковкою посилок, де практично завжди застосовуються саме самозбірні коробки. Але, безумовно, порівнювати візуальне оформлення подарункових новорічних коробок самозбірного типу та звичайних товарних або поштових коробок самозбірної конструкції не має сенсу. За варіаціями оформлення новорічні самозбірні коробки , безумовно, набагато різноманітніші, ніж будь-які інші з таким самим типом складання. Як ми зазначали в минулій статті, і картон, і гофрований картон є дуже практичними щодо друку зображення матеріалами. На них справді можна наносити яскраву багатобарвну картинку, яка і запам'ятається, і порадує, і довго триматиметься одночасно.

Але найважливіше, мабуть, полягає в тому, що самозбірні коробки через свою конструкцію не тільки дуже прості і зрозумілі в складанні, але ще й підходять для упаковки величезної кількості різноманітних подарунків, сувенірів або подарункових товарів. Причому хоч в індивідуальному форматі упаковки, хоч у груповому. Саме універсальність та недорога ціна на самозбірні новорічні коробки роблять їх настільки популярними. Тут головне просто правильно підібрати розмір коробочки і знайти прийнятні ціни - і все, проблема упаковки подарунка вирішена! На практиці все відбувається неймовірно швидко та просто. Дивіться, припустимо вам потрібно правильно подати заздалегідь підготовлений подарунок на Новий рік партнеру з бізнесу або колезі по роботі чоловічої статі. При цьому ви хочете, щоб коробочка і із захистом подарунка впоралася, і виглядала красиво, і коштувала недорого. Пляшка марочного вина або виноградного бренді в красивій подарунковій коробці для пляшок - це неймовірно презентабельний подарунок, що надовго запам'ятовується, на всі випадки життя! Залишилось лише підібрати коробку з урахуванням специфіки такого подарунка. Що для цього потрібно? Вибрати подарункову коробку гарної міцності, легку та з гарним візуальним оформленням. Все цілком очевидно. Але найважливіше, що саме самозбірні коробки з картону або мікрогофрокартону сьогодні нададуть вам максимально різноманітний вибір і за міцністю, і легкістю, і візуальним оформленням, і навіть за ціною. Саме цей вид новорічної подарункової упаковки дозволить вам дійсно вибрати упаковку для подарунка на свій смак , а не задовольнятися тим, що є. Будьте впевнені, що новорічні самозбірні коробки для пляшки вина, бренді або інших алкогольних напоїв купити в Україні можна в неймовірно величезному асортименті моделей. За найскромнішими підрахунками, на вибір виробники упаковки для подарунків зможуть надати до 50 різних варіантів такої коробочки. І щоб ваш подарунок виглядав ще переконливіше, обов'язково запропонують додаткові пакувальні матеріали для подарунків: наповнювач для коробок, святкові стрічки, бантики або перфорацію коробки у певному стилі. Плюс не варто забувати, що друк на подарункових коробках з картону або мікрогофрокартону ви можете вибрати практично будь-яку, аж навіть до створеної за вашими ескізами або малюнками. І головне - все вищесказане відноситься до подарунків будь-якого типу, а не тільки алкогольних напоїв. Загалом, будьте впевнені – такий подарунок не залишиться непоміченим!

Неймовірна універсальність самозбірних коробок у справі упаковки подарунків або подарункових товарів на Новий рік є можливою завдяки, зрозуміло, практичній конструкції. Будь-які самозбірні коробки є коробками складної форми висічки, в яких присутня безліч дрібних конструкційних елементів, які потрібні для різних цілей. Але в цілому всі складові самозбірної коробки продумані таким чином, щоб зробити упаковку подарунка максимально простою, надійною і красивою. Тільки в самозбірних коробках з картону або мікрогофрокартону є всі ці незвичайні «вушка», «хвостики», трикутні замочки і т.д., які потрібні не тільки для краси, а й виконують важливі функціональні завдання. Для споживача ж найважливішим є те, що подарунок, що дарує, може бути впевнений у надійності самозбірної упаковки і виробленому нею ефекті, а одержувач подарунка гарантовано буде приємно здивований всією подарунковою композицією в цілому. Ну, а ми з вами рухатимемося далі і поговоримо про ті види та моделі самозбірних коробок, які сьогодні найбільш популярні як новорічне пакування для подарунків та подарункових товарів.


Самозбірні подарункові коробки на Новий рік: які найпопулярніші?

Самосборная коробка для подарков на зимние праздники Як ми вже відповіли вище, самозбірні подарункові коробки на Новий рік – це насамперед широкий вибір, доступні ціни та дивовижна практичність та універсальність. Тому виділити якусь певну модель подарункових новорічних коробок такого типу досить складно. Однак, виходячи з поточного споживчого попиту на святкові коробки для подарунків в Україні, деякі висновки все ж таки зробити можна. Так, для початку варто розділити всі самозбірні коробки , що використовуються сьогодні для упаковки подарунків, на дві групи: самозбірні коробки з багатошарових гофрокартонів та подарункові коробки з пресованих багатошарових картонів. Це дві абсолютно різні за своїми функціональними можливостями групи коробок для пакування подарунків особистого характеру або подарункових товарів на продаж. І використовуються вони, скажімо так, паралельно. Більше того, абсолютно неправильно стверджуватиме, що перша чи друга група подарункових коробок сьогодні перетягує на себе частину споживчого попиту іншою. Тому далі поговоримо про кожну з цих двох категорій коробок для пакування подарунків на Новий рік.

Отже, самозбірні коробки для пакування подарунків на Новий рік, які виготовляються із багатошарового гофрованого картону. Подарункова упаковка такого типу є звичними для всіх самозбірними коробками, які постійно використовуються для пакування різних товарів на продаж або посилок для відправки поштою. І що робить такі коробки подарунковими? Найчастіше – візуальне оформлення та наявність додаткових елементів, які, як правило, не використовуються у звичайній упаковці товарів чи посилок у такі багатошарові самозбірні коробочки. Крім того, варто виділити набагато різноманітніший спектр використовуваних у виробництві самозбірних коробок для подарунків форм, конструкцій та розмірів. Так, якщо товарні чи поштові самозбірні коробки з гофрованого картону в Україні виробляються в основному у двох-трьох варіантах конструкції, то ось що стосується подарункових та особливо новорічних коробок самозбірного типу, то тут виробники подарункової упаковки на постійній основі використовують понад 20 різноманітних конструкцій картонних коробок. . Звичайно ж, всі ці конструкції можна побачити у Міжнародному каталозі гофротари та упаковки з картону FEFCO-ASSCO , який є на нашому сайті. Але, у будь-якому випадку, самозбірні подарункові коробки з мікрогофрокартону або іншого гофрованого картону є набагато різноманітнішим видом коробок для упаковки, ніж будь-які інші зі схожим типом складання. Що, як ви вже зрозуміли, повністю пояснюється специфікою їх використання: подарункові, новорічні, різдвяні, святкові коробки для подарунків мають справляти відповідне враження, що називається «чіпляти око». І різні варіації конструкцій таких коробок тут дуже доречні.

Таким чином, в упаковці подарунків на Новий рік, Різдво, День святого Валентина, 8 березня тощо. види і типи самозбірних коробок з мікрогофрокартону і тришарового гофрокартону застосовуються різні. Тому обсяги випуску самозбірних коробок для пакування подарунків тієї чи іншої форми регулюються лише споживчим попитом. За великим рахунком, заводу-виробнику абсолютно все одно, які саме за формою і конструкцією подарункові коробки робити, аби попит на них був. І цей попит на самозбірні коробки для подарунків сьогодні абсолютно неоднаковий. Ми трохи вище писали, що конструкцій самозбірних коробок в упаковці подарунків застосовується лише мала частина їхнього переліку. Отже, виходячи з поточного попиту, найбільш популярними коробками для упаковки новорічних та різдвяних подарунків в Україні є такі види:

  1. Святкові коробки для новорічних подарунків «кришка+дно» – це дуже прості в експлуатації коробки для подарунків, оскільки складаються з окремого дна та окремої кришки, які самі по собі є самозбірними.
  2. Святкові коробки для новорічних подарунків «з вушками» – це подарункові коробки, у яких по краях кришки є спеціальні клапани-вушка для посилення вертикального опору навантаженням, а кришка є єдиним цілим із задньою стінкою, як і в коробці-шкатулці.
  3. Святкові коробки для новорічних подарунків «ластівчин хвіст» – такі подарункові коробки відрізняє характерна конструкція безклейового кріплення дна. У складних коробках такого формату дуже зручно дарувати подарунки великої висоти та малої ширини, які потрібно ще й тримати у вертикальному положенні. Будь-які шампанські вина – яскравий тому приклад.
  4. Святкові коробки для новорічних подарунків «пачка» та «скринька» – самозбірні коробки із «вбудованою» кришкою, яка надійно закривається завдяки наявності широкого язичкового клапана на краю кришки. Така подарункова коробочка підійде в тих випадках, коли упаковку, можливо, доведеться відкривати та закривати багато разів для демонстрації вмісту.
  5. Святкові коробки для новорічних подарунків «шоу-бокс» – самозбірні коробки, які переводяться зі стану тари в режим міні-вітрини шляхом видалення або відкриття частини коробки. Такі коробки найчастіше використовуються для подарункових товарів та всілякої сувенірної продукції.
  6. Святкові коробки для новорічних подарунків «бег-ин-бокс» – самозбірні коробки, які випускаються з вбудованим фольгованим пакетом для розфасовки різних напоїв. У таких коробках дарують різні алкоголі, а також напої іншого типу.
  7. Святкові коробки для новорічних подарунків «телевізор» – коробки із мікрогофрокартону без кришки з демонстраційним вікном зверху. Зазвичай мають невелику висоту. Такі коробки застосовують виробники кондитерських виробів для продажу новорічних солодощів на кшталт тортів та тістечок.

Це найбільш популярні сьогодні в Україні види самозбірних коробок для подарунків та подарункових товарів. Якщо ж в цілому подивитися на весь спектр подарунків, що упаковуються в такі коробки, то він дуже великий. Насамперед слід сказати про всілякі новорічні солодощі та інші продукти харчування - це та група товарів, для якої самозбірна святкова новорічна упаковка сьогодні використовується у величезній кількості. Також варто згадати різну техніку та електроніку. Такі товари сьогодні теж дуже популярні як подарунки на Новий рік, плюс до того ж, як правило, вони упаковуються поштучно. Тож святкові самозбірні коробки для таких товарів сьогодні купуються в Україні у великій кількості. Також самозбірні картонні коробки використовуються для упаковки новорічних подарунків іншого типу: парфумерії, прикрас та біжутерії, чоловічих та жіночих коштовностей, спиртних та безалкогольних напоїв, посуду, одягу та взуття, дитячих товарів, іграшок, різноманітних аксесуарів.


Де купити самозбірні коробки для подарунків в наявності та на замовлення за найнижчими цінами в Україні?

Самосборные коробки для подарков и подарочных товаров в ассортименте Як ми вже неодноразово зазначили в інших статтях, вже понад десять років виготовлення та продаж різних картонних коробок в Україні є основним напрямком діяльності компанії «Експрес Упаковка». Ми є виробниками повного циклу товарної, транспортної та подарункової упаковки різного типу. Найширший вибір готових коробок для упаковки подарунків на Новий рік, Різдво, День святого Валентина, 8 березня та інші свята різних розмірів ви знайдете в каталозі нашого офіційного інтернет-магазину. Також ми пропонуємо нашим клієнтам у Харкові виготовлення унікальної подарункової упаковки за вашими індивідуальними розмірами та ескізами. Силами професійних конструкторів-дизайнерів ми можемо виготовити подарункові самозбірні коробки будь-якої складності з оформленням будь-якого типу, створити особисто для вас унікальну упаковку для подарунків і подарункових товарів на будь-яке свято. При цьому ми орієнтуватимемося на ваші побажання щодо підсумкового виду замовлених картонних коробок. А також врахуємо деякі інші фактори, які дуже важливі при створенні якісних картонних коробок: орієнтовна ціна матеріалу виготовлення картонних коробок такого типу і потенційні умови зберігання готової продукції в них. Більш докладно замовлення на виробництво картонних коробок для пакування подарунків буде виконуватися наступним чином.

На першому етапі ви та спеціаліст-технолог нашої компанії вибираєте матеріал, який буде максимально підходящим для виробництва подарункових коробок обраного вами типу. На другому етапі ми запропонуємо вам визначитися з вибором форми, розмірів та конструкції самозбірних картонних коробок. Для цього вам запропонують вибрати найбільш підходящу конструкцію коробок за Міжнародним каталогом гофротари та картонної упаковки FEFCO-ASSCO, які за мінімальної витрати матеріалу забезпечать достатню жорсткість, зручність та технологічність при складанні та експлуатації. На третьому етапі ви зможете визначитися з вибором зображення, яке наноситиметься на ваші святкові коробки для подарунків. Ми використовуємо кілька технологій для нанесення одноколірного та багатобарвного малюнка. Вам же потрібно лише вибрати, як саме оформити ваші картонні коробки і чи треба це взагалі робити. Звісно ж, за допомогою наших професійних фахівців.

Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво самозбірних подарункових коробок з картону або мікрогофрокартону, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з докладним описом всіх розмірів і характеристик потрібних вам коробок на наш e-mail:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо у найкоротші терміни і якнайшвидше приступимо до виробництва подарункових коробок на ваше замовлення. А менеджер нашої компанії завжди оповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення коробок, а також підкаже будь-яку іншу необхідну інформацію на замовлення.

І наприкінці нашої статті хочемо вам нагадати, що якщо хочете купити недорого в наявності новорічні коробки для подарунків самозбірного типу, ви можете зробити це на офіційному сайті компанії «Експрес Упаковка». Ми продаємо самозбірні різних розмірів, форм і конструкцій як оптом, так і в роздріб від 1 штуки. Вам потрібно лише вибрати варіант новорічних коробок, що найбільш сподобався, для подарунків з більш ніж 500 різноманітних пропозицій. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн