Сумська область

Упаковка в Сумській області: де купити гофротару дешевше?

Сумська область є однією з найменших областей України по території та населенню, проте це зовсім не заважає ринку товарів Сумської області бути добре розвиненим, у тому числі і щодо пакувальної продукції. Як і в багатьох інших областях нашої країни, в Сумській області існує безліч різних підприємств, як молодих, так і ще з радянських часів. Ці підприємства виробляють різного роду продукцію, яка, зрозуміло, має щось упаковуватися. А з урахуванням того, що будь-яка упаковка є по своїй суті розхідником, запаси якого потрібно час від часу поповнювати, ринок упаковки в Сумській області має дуже хорошу динаміку розвитку. Так, щороку відсоток споживання пакувальної продукції в Сумах та інших містах області щодо загальноукраїнського хоч трохи, але підвищується. І все це на тлі загального промислового та торговельного потенціалу Сумської області дає підстави розраховувати, що найближчими роками потреба в якісній пакувальній продукції в Сумській області лише підвищуватиметься.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

[an error occurred while processing the directive]

Згідно з офіційною статистикою, на Сумщині сьогодні зареєстровано близько 10 тисяч малих підприємств. Це досить серйозна цифра, яка дає змогу називати саме малий бізнес основою підвищення рівня економіки області. Зараз із діючих підприємств малого бізнесу 55% зайнято в оптовій та роздрібній торгівлі, у промисловості їх працює 15%, у будівництві 9%. У цьому секторі економіки працює 15,6 тис. осіб. Крім того, підприємницькою діяльністю займається також понад 20 тисяч фізичних осіб. Особливістю промисловості Сумщини, на відміну багатьох інших регіонів України, є спрямованість підприємств на випуск кінцевого продукту. Цей фактор також дуже впливає на рівень затребуваності різних пакувальних матеріалів. Ну а оскільки провідними з виробництва продукції є чотири галузі: машинобудування та металообробка, паливна, харчова, хімічна та нафтохімічна промисловість, на частку яких припадає понад 90% всього обсягу продукції, що випускається, це також накладає певний відбиток на види пакувальних матеріалів, які купують частіше всього. Також високий показник готової продукції в Сумській області мають підприємства легкої промисловості. Серед них як основні споживачі пакувальної продукції варто виділити підприємства з виробництва взуття, швейних, трикотажних, гардинно-тюлевих виробів, тканин, пряжі, нетканих матеріалів, виробів художнього ткацтва тощо. Крім того, значну частину товарообігу в Сумській області займає сільськогосподарська продукція, і їй також у багатьох випадках потрібна упаковка.

Ну, а тепер, коли основні напрямки промислового та торговельного потенціалу Сумської області стали вам зрозумілими, можна детальніше говорити про упаковку в Сумській області. То що ж, власне кажучи, сьогодні має попит як пакувальні матеріали в даному регіоні України? Але тут нічого дивного не буде. Як і в інших регіонах України, підприємства Сумської області найчастіше віддають перевагу недорогій упаковці, яка максимально відповідає рівню очікувань за своєю якістю та універсальністю. Тому далі давайте по черзі розглянемо найбільш популярні в Сумах та області пакувальні матеріали, а також розповімо, як і де у Сумській області купити упаковку дешево оптом чи в роздріб.


Паперове та полімерне пакування в Сумській області

Виходячи з вищезгаданих особливостей продукції, що виробляється на підприємствах Сумської області, основними видами упаковки ми бачимо полімерну упаковку та різні пакувальні засоби з паперових матеріалів. Ці види упаковки дозволяють максимально задовольнити запит виробників щодо якості та надійності упаковки. Давайте тепер більш конкретно щодо кожного з цих видів.

Паперова упаковка в Сумській області поширена більше, ніж полімерна, оскільки вартість такої тари дешевша, а довговічність та надійність приблизно на одному рівні. Плюс не варто забувати і про екологічну безпеку, адже Україна є підписувачем міждержавної угоди про клімат, і це накладає свої відбитки на норми та вимоги, які висувають всі підприємства в Україні з охорони навколишнього середовища.

Серед основних видів паперової упаковки, яка має попит у Сумській області, варто виділити, власне, папір у всіх своїх різних видах і типах, одношарові та багатошарові картони, а також різноманітні вироби з паперів та картонів . Так, на сьогоднішній день можна виділити перелік основних видів паперової упаковки, які реально потрібні в Сумській області, як у виробничих підприємств, так і в побутовому секторі господарства:

  • картонні коробки із одношарових картонів;
  • пакувальна тара з гофрокартону та мікрогофрокартону
  • поштові коробки та паперові пакети для посилок;
  • паперові та картонні поштові конверти ;
  • паперова та картонна упаковка спеціального призначення;
  • двошаровий рулонний гофрований картон;
  • багатошарові картонні листи ;
  • пакувальний папір у рулонах;
  • обгортковий папір низької та високої якості полотна;
  • посилений крафт-папір у рулоні та в листі;
  • одношарові картони різного виду;
  • пакувальна продукція із одношарових картонів;
  • подарункова упаковка з багатошарового мікрогофрокартону та одношарових картонів.

Рулоны цветного и прозрачного упаковочного скотча дешево в ассортименте Щодо полімерної упаковки, то переважна більшість такої продукції займають різні мішки або пакети. Наприклад, у Сумській області особливим попитом користуються різного розміру овочеві мішки з поліпропілену, які також використовуються для вивезення сміття. Ну, а щодо полімерних пакетів, то тут все як і в інших областях - покупки в супермаркетах або магазинах завжди складаються, і найчастіше саме в поліетиленові пакети. Крім того, потрібні деякі інші полімерні пакувальні матеріали. Усього ж варто виділити такі види полімерної упаковки, які мають попит у Сумах та в Сумській області:

  • повітряно-бульбашкова плівка;
  • спінений поліетилен різного виду;
  • вироби зі спіненого поліетилену (різні джгути та заглушки);
  • щільна технічна стрейч-плівка та тонша стретч-плівка для пакування харчових товарів;
  • прозорий та кольоровий пакувальний скотч;
  • двостороння скотч-плівка;
  • різні сигнальні стрічки та маркувальні скотч-стрічки з будь-якою інформацією;
  • коричневий товарний скотч;
  • поліпропіленові пакети із замком Zip-Lock та іншими видами замків для пакування госптоварів;
  • поліетиленові пакети-слайдери та інші для зберігання продуктів харчування;
  • поліпропіленові мішки для сміття та будівельні мішки;
  • поліетиленові пакети для продуктів та інших цілей.

Крім того, варто виділити кілька видів упаковки, які також часто купують оптом чи в роздріб у Сумській області, що стосуються і паперової, і полімерної упаковки. Наприклад, такими є бандерольні конверти, які часто використовуються для надсилання посилок. Зовнішній шар таких конвертів виготовляється з крафт-паперу, а всередині конверти мають шар повітряно-бульбашкової плівки, яка є амортизатором та додатковим захистом вмісту пакетів. Також і до однієї, і до іншої групи належить господарський шпагат та інші види мотузок. Їх виробляють і з паперової сировини, і з полімерної, не кажучи вже про різні тканини та вовну.

Далі хотілося б поговорити про те, що із цих видів упаковки в Сумській області, ви можете вигідно купити оптом чи в роздріб в офіційному інтернет-магазині компанії "Експрес Упаковка".


Картонні коробки б/у в Сумской области

Любые виды картонных коробок от производителя Почнемо, мабуть, з найдешевшого виду паперової упаковки, яка користується попитом у сумській області, - це різні картонні коробки та гофроящики б/в. Як правило, така тара використовується для різних переїздів чи перевезення речей у приватному секторі. Підприємства ж набагато рідше купують б/в упаковку, оскільки для упаковки готової продукції така тара не годиться.

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує придбати для переїзду б/в картонні коробки в хорошому стані. Коробки, якщо вони чисті і якісно зроблені, завжди вигідні при організації переїзду. Їх зручно використовувати вдруге за відсутності розривів та пошкоджень. Серед видів картонних коробок та товарів для переїзду з гофрокартону, популярних для переїзду, варто виділити:

  • коробки-піддони (дуже зручні для багаторазового використання, мають форму ящика з ручками без кришки);
  • гофрокороби та гофроящики (містка упаковка широкого спектру застосування, зручна для зберігання у складеному вигляді);
  • коробки кришка-дно (використовуються для перевезення дрібних предметів);
  • коробки-скриньки (самозбірна гофротара з кришкою, з'єднаною із задньою стінкою, використовується для перевезення комп'ютерних аксесуарів, меблевої фурнітури, сполучних шнурів тощо);
  • коробки-склянки та тубуси з гофрокартону (фігурні коробки для транспортування кімнатних рослин, паперів або поліграфії).

Купити картонні коробки вигідно в інтернет-магазині "Експрес Упаковка" - це завжди вигідно, як для здійснення переїздів, так і для тимчасового зберігання товару. Чому? По-перше, на Сумщині ми продаємо вторинну упаковку дешево, а це ваша економія грошей. По-друге, куплений у нас товар доставлять за вказаною вами адресою відразу після замовлення, що заощадить ваш час. По-третє, за потреби фахівці нашої компанії професійно проконсультують вас з усіх питань або самі зберуть коробки та грамотно виконають усю процедуру упаковки. І, нарешті, по-четверте, ми надаємо гарантії надійності та довговічності на всю картонну тару з нашого асортименту, оскільки пропонуємо вдруге лише неушкоджені вироби.


Стандартна та самозбірна гофротара в Сумській області

Картонные листы трехслойный и пятислойные любых размеров недорого Харьков и Харьковская область Компанія "Експрес Упаковка" є виробником повного циклу картонної упаковки та пропонує купити недорого в Сумській області нові картонні гофрокороби та самозбірні коробки з мікрогофрокартону. Це проста, зручна, практична та легка тара, затребувана у побуті та на виробництві. У самозбірної або чотириклапанної гофротари можуть бути різні розміри: висота, ширина, об'єм. Тому вам залишається легко вибрати найбільш відповідні параметри. Крім того, ми здійснюємо виробництво будь-яких картонних коробок з урахуванням індивідуальних вимог. Завжди можна вибрати.

В інтернет-магазині "Експрес Упаковка" завжди є великий вибір різноманітних картонних коробок, як стандартних, так і незвичайної форми (наприклад, коробки для подарунків). У нас ви можете купити буквально все: від цілого ряду невеликих самозбірних коробок з мікрогофрокартону до величезних гофороящиків, призначених для транспортування вантажів. Тому замовити картонні коробки у нас дуже вигідно. При виготовленні самозбірних коробок ми використовуємо якісні мікрогофрокартони малої ваги, а для виробництва гофроящиків транспортувань - тришаровий і п'ятишаровий гофраліст підвищеної міцності.

Самозбірна гофротара – це. звичайно ж, самозбірні картонні коробки у Сумській області. Вони можуть бути різного розміру, товщини та з нанесеним одноколірним або багатобарвним зображенням – мікрогофрокартон є відмінним матеріалом, який дозволяє робити коробки індивідуального вигляду, практично під кожен товар. Від вас лише потрібно замовити картонну коробку, доступно описавши, який ви хочете її бачити за формою, дизайном і розмірами, а ми точно виготовимо вам те, що потрібно. Для збирання такого короба не потрібні інструменти або допоміжний матеріал, такий як скотч або клей. Коробочки збираються вручну з однієї деталі буквально за лічені секунди.

Ви можете купити картонні коробки для упакування різного кольору. Бажаєте отримати оригінальну упаковку? За бажання клієнта ми можемо використовувати шовкотрафаретний друк для фарбування ваших коробочок.

Самозбірні картонні коробки для пакування завдяки своїм особливостям дуже потрібні на ринку гофротари Сумської області. Картонні коробки самозбірні випускаються різних розмірів, що дозволяє підібрати тару відповідно до виробу. При зберіганні та транспортуванні картонні короби легко штабелюються поруч, тим самим займають менше місця, ніж пакети та мішки. Вага у картонної тари набагато легша, ніж у пластикової чи металевої. До переваг використання картонних коробок відноситься також можливість упаковки різних виробів нестандартних розмірів.

Які саме самозбірні коробки в Запоріжжі ми можемо вам запропонувати? На сьогоднішній день компанія "Експрес Упаковка" випускає такі види самозбірної тари та упаковки:

  • картонна коробка ластівчин хвіст (конструкція коробки дозволяє повністю відмовитися від клейового складу);
  • коробки з кришкою "скринька" (задня стінка має продовження у вигляді кришки);
  • пачка (коробка з кришкою та з фіксуючим замком);
  • картонна коробка самозбірна "кришка-дно" (найпростіший короб із двох елементів);
  • самозбірний лоток-телевізор (конструкція тари без кришки, дає можливість дивитися на товар, що знаходиться в нутрії);
  • склянка (вертикальна коробка з віконцями з одного боку);
  • шоу бокс (showbox) – при відкритті короба тара перетворюється на міні вітрину.

Стандартні чотириклапанні гофроящики – це один із найпоширеніших та найпопулярніших видів тари в Сумській області. Вони виготовляються з листового тришарового або п'ятишарового гофрокартону. Це забезпечує як достатню міцність і здатність протистояти різним механічним впливам, так і невелику масу виробів, що дозволяє легко та простою їх транспортувати за необхідності. Найпростіший, вигідний і зручний варіант купити гофроящики в Сумській області – зайти на офіційний сайт компанії "Експрес Упаковка" та замовити картонні ящики потрібного розміру з доставкою в будь-яке місто чи селище Сумської області.

До вашої уваги понад 100 різних моделей горфоящиків, а також можливість замовити виготовлення будь-яких картонних коробок будь-якого розміру. Ціна за виробництво чотириклапанних коробок може різнитися і залежить від кількох факторів:

  • тип картонного листа, з якого будуть виготовлені коробки;
  • кількість виробів у замовленні (що більше, тим дешевше);
  • колір замовлених виробів;
  • наявність/відсутність друку та її особливості;
  • терміни виготовлення замовлення (стандартний термін – 7-10 днів, якщо швидше, то вартість може підвищитися).

Загалом виготовлення гофроящиків оптом набагато вигідніше з фінансової точки зору. Очевидно, що робота безпосередньо з виробником дозволить ще більше знизити ціну покупки. Таким чином, клієнт, який співпрацює з нашим підприємством, отримує дуже суттєву і дуже помітну економію коштів без будь-яких збитків для якості упаковки.


Двошаровий гофрокартон у рулонах продаж дешево у Сумській області.

Дешевый гофрокартон в рулонах по 10, 50 и 100 метров Сумская область Двошаровий гофрокартон в Сумській області від виробника оптом та в роздріб ви зможете купити також в інтернет-магазині "Експрес Упаковка". Цей пакувальний матеріал, що складається з двох шарів: плоского та гофрованого, стане незамінним у будь-якому перевезенні вантажів. Головна перевага двошарового рулонного гофрокартону - його поперечна гнучкість. Це недорогий і зручний обгортковий матеріал, що підходить для амортизації та заповнення порожнеч у тарі при транспортуванні крихких предметів, що легко б'ються. Матеріал також застосовують як захисне покриття при ремонтно-будівельних роботах.

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви знайдете ролики двошарового гофрованого картону різної довжини та ширини намотування. В основному ми пропонуємо кратні розміри гофрокартону по довжині - для зручності клієнтів. Так, наприклад, у нас є моделі по 10, 50 та 100 погонних метрів. ширина рулону гофрокартона, як правило, буває трьох видів: 1 метр, 1 метр 5 сантиметрів та 1,25 метра. Загалом є з чого вибрати.

Гофрований картон у рулонах від компанії "Експрес Упаковка" - це дешевий та універсальний спосіб упаковки товарів та вантажів. Його можна застосовувати практично з будь-якими товарами та предметами, тому використовувати гофрокартон у рулонах можна і як пакувальний, і як обгортковий і навіть як прокладочний матеріал. Так, гофрований картон у рулонах двошаровий, який ви можете купити дешево оптом та в роздріб у Сумській області в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», використовується в промисловості та виробництві як сировинний матеріал, у сфері послуг – для пакування та обмотки вантажів, оптово-роздрібної торгівлі – для пакування та обмотки готової продукції, товарів харчової та непродовольчої групи товарів.

Крім того, картон гофрований у рулонах дуже затребуваний під час проведення будівельних, ремонтних, реставраційних та монтажних робіт. Не має особливого значення, що планується ремонтувати чи будувати – гофрований картон у рулонах буде корисним у будь-якому випадку. Так, наприклад, 2-х шаровий гофрокартон підійде для прокладання та захисту підлоги, дверей, меблів, вікон під час ремонтних робіт. Він легко розмотується і змотується, легкий та зручний під час занесення на поверх, без особливих зусиль відмотується на потрібний розмір. Загалом, з ним дуже просто та зручно працювати навіть без будь-якого навички та досвіду.

Інші види паперової та полімерної тари, які мають попит у Сумській області, ми розглянемо в окремих статтях. А ця наша розповідь добігла кінця. сподіваємося, тепер у вас є відповідь на питання, де і як найвигідніше купити картонні коробки в Сумській області.

Нас знаходили за такими словами:



Шпагат господарський для аграріїв у Сумах: види, типи, пропозиції на ринку (частина 1)




Натуральні та синтетичні шпагати для аграріїв у Сумах сьогодні вважаються неймовірно затребуваним видом господарських мотузок. А їхнє застосування в сільському господарстві особливо велике. Особливо це стосується сфери рослинництва та вирощування злакових культур. У цій статті ми розглянемо всі різновиди шпагату для аграріїв, які представлені сьогодні на ринку Сум та Сумської області, і намагатимемося визначити найкращу модель с/г шпагату за співвідношенням «ціна/якість».

Шпагат господарський для аграріїв у Сумах: види, типи, пропозиції на ринку (частина 2)



Шпагат сеновязальний та інші види господарської нитки для аграріїв у Сумах сьогодні в основному представлені моделями із поліпропіленової сировини. Це синтетичні нитки різного типу, кольору з різним рівнем довговічності розривного навантаження. У цій статті ми поговоримо про переваги полімерного шпагату для аграріїв і з'ясуємо, чому саме поліпропіленовий сільськогосподарський шпагат кращий і вигідніший від інших с/г шпагатів.

Дерев'яна вовна та інші натуральні наповнювачі для подарункового впакування в Сумах.



Різні наповнювачі для коробок сьогодні у Сумах активно застосовуються і для пакування товарів, і для пакування подарунків, і навіть для відправки посилок поштою. При цьому, різновидів декоративного наповнювача сьогодні існує безліч, але для конкретної упаковки використовуються лише деякі з них. Тому в цій статті ми поговоримо про те, яким саме має бути наповнювач для пакувальних коробок різного призначення, і які саме характеристики повинен мати.

Як вибрати коробки для упаковки товарів та вантажів на складі у Сумах



Складське зберігання різних виробів, товарів або їх комплектуючих – це неймовірно важливий процес. І якщо не забезпечити його упаковкою хорошої якості та високої надійності, то й продавати споживачеві нічого. У цій статті ми розповімо вам, які саме картонні коробки використовуються для зберігання товарів і вантажів на складі. І які з них справляються з цим завданням якнайкраще.

Де купити самозбірні коробки в Сумах?



Купівля самозбірних коробок не завжди є простим заходом, оскільки видів та типів такої упаковки сьогодні на ринку представлено безліч. При цьому є більш популярні моделі та види самозбірних коробок, а менш затребувані. У цій статті ми розглянемо ті види самозбірних коробок, які воліють упаковувати товари та подарунки споживачі в Сумах.

Продаж бандерольних конвертів.



Бандерольні конверти в Сумах сьогодні є одним із найпопулярніших видів упаковки для посилок. Причому, посилки відправляються в такій упаковці різні. Форма, розміри, тип та вид вкладених предметів чи товарів у бандерольні конверти дуже різняться. У цій статті ми хотіли б розглянути всі переваги та недоліки використання бандерольних конвертів для пересилання товарів та особистих вантажів поштою. Звісно ж, з урахуванням поточних пропозицій із продажу бандерольних конвертів у Сумах.

Поліетиленові пакети із замком та пакети з ручками: де та які можна купити у Сумах?



Поліетиленові пакети давно зарекомендували себе як недороге і дуже корисне пакування. Сьогодні в Сумах даний пакувальний матеріал використовують у найрізноманітніших ситуаціях для зберігання, перевезення, продажу найрізноманітніших товарів. Проте якісь пп пакети споживачі у Сумах купують частіше, а якісь – рідше. Тому в цій статті ми розповімо вам, які саме поліетиленові пакети у Сумах купують найчастіше та чому.

Виробництво коробок для пакування подарунків у Сумах: сировина та види виробів



Різні коробки для пакування подарунків у Сумах використовуються сьогодні як в особистих цілях, так і для пакування тематичних товарів. Це упаковка, що характеризується високим рівнем попиту та затребуваності. А де є попит, там є пропозиція. І в Сумах пропозиція з продажу подарункових коробок відрізняється своєю різноманітністю. У цій статті ми розглянемо основні види подарункових коробок у Сумах, виходячи з сировини, що використовується для їх виробництва.

Показано з 1 по 8 з 8 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн