Суми

Суми розташовані у північно-східній частині України і сьогодні є одним із найважливіших економічних центрів регіону. У місті живе порівняно невелика кількість людей, особливо якщо говорити про інші великі обласні центри сходу нашої країни. У Сумах немає великої кількості виробничих підприємств, як у Харкові, не настільки розвинене ділове життя та фінансовий сектор, як у Києві, немає морського порту, здатного приймати тонни вантажів, як в Одесі. Проте, за всіх цих нюансів Суми є споживачем великого обсягу пакувальних матеріалів, але зі своїми особливостями. Тут дуже потрібна упаковка для сільськогосподарської продукції, товарна тара різного розміру з гофрокартону, поштова упаковка , транспортні гофроящики та всілякі пакувальні плівки. Це дуже перспективний ринок для збуту пакувальної продукції, особливо з огляду на гарне місце розташування міста. Так що упаковка тут дуже потрібна і у великій кількості. Питання лише в тому, яке саме? Адже тих же картонних коробок чи поліпропіленових пакетів існує безліч видів та варіацій. Давайте загалом спробуємо розібратися в цьому питанні. І як завжди, на прикладі асортименту товарів компанії «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший вибір упаковки в Сумах та Сумській області. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Гофроящики ціна в Суми: опт і роздріб

Гофроящики є найбільш універсальним транспортним упакуванням у принципі. Їх використовуються повсюдно з більш менш схожих цілях. Суми також вписуються в загальну лінію – тут гофроящики теж застосовуються для переїзду та перевезення різних предметів: готової продукції з виробництва в точки збуту, товарів з одного складу на інший, особистого майна під час переїзду, інвентарю та робочого приладдя різного роду (не тільки офісного) . А чому так? Чому картонні коробки у Сумах використовуються так різноманітно, простої відповіді немає. Справа все в тому, що завдяки своїй універсальності гофротара такого роду дуже зручна і практична. А якщо врахувати, що ціна на гофроящики у Сумах порівняно низька, особливо якщо брати оптом, то взагалі все зрозуміло. Спробуйте самі знайти якусь іншу ємну, містку та міцну тару за низькою ціною на кшталт гофроящиків. Упевнені, у вас нічого не вийде. Залишається лише питання, де купити недорого якісну гофротару оптом в Одесі? Асортименти гофроящиків компанії «Експрес Упаковка» завжди до ваших послуг. Тим більше, що ми маємо, чим вас зацікавити.

Компанія «Експрес Упаковка» є виробником та надійним постачальників гофроящиків та іншої гофротари з більш ніж десятирічним досвідом успішної роботи в галузі. Ящики з пакувального картону ми виготовляємо у великому обсязі та у великій різноманітності типорозмірів. Ціни на чотириклапанні коробки у Сумах (так її називають гофроящики) вас приємно здивують та зроблять нашим постійним клієнтом. Ми намагаємося знайти взаємовигідний та максимально ефективний спосіб співпраці з кожним нашим клієнтом, тому раді будемо обговорити будь-яку вашу пропозицію щодо купівлі коробок чотириклапанної конструкції з нашого асортименту. Якщо вам необхідно здійснити роздрібну покупку гофроящиків «на пробу», то кращого варіанту, ніж наш офіційний інтернет-магазин – пак юа, вам не знайти! Будь-який товар з нашого асортименту можна купити в роздріб у Сумах, а наявність кількох зручних способів доставки та оплати зроблять покупку ще простіше, оскільки дуже зекономлять ваш час. Всі коробки чотириклапанні, які можна купити оптом і в роздріб в Сумах, поставляються покупцю в розібраному вигляді. Це робиться для зручності транспортування та економії місця. Складання та склеювання гофроящиків – справа досить проста і освоїти її зовсім неважко, зовсім не звертаючи уваги на розміри та тип конструкції. Для того, щоб швидко і якісно зібрати таку 4-х клапанну коробку з картону, нам знадобиться лише зігнути клапан в місцях релевки і склеїти зібраний ящик за допомогою скотчу або іншої клейкої стрічки. Для цих цілей підійде будь-який пакувальний скотч , що є у вас під рукою, або клей ПВА або олівець. Такий спосіб склеювання коробок не тільки дуже просто і дешево, але дозволить ідеально прихопити обидва клапани. А підсумкова міцність ящика із чотирма клапанами із тришарового гофрокартону, у свою чергу, буде на високому рівні.

Основним матеріалом для виготовлення гофроящиків на сьогоднішній день є тришаровий гофрований картон марки Т-24 (С-хвиля) та п'ятишаровий гофрокартон марки П-31 (С/С-профіль). Залежно від призначення коробки вибирається конкретний тип картону – для важких предметів підійдуть коробки з п'ятишарового картону, а для легенів – цілком достатньо гофроящика із тришарового гофрованого картону. Компанія «Експрес Упаковка» виготовляє гофроящики та транспортні коробки всіх типів та видів згідно з міжнародним стандартом упаковки FEFCO-ASSCO. Ми можемо запропонувати вам будь-яку чотириклапанну картонну коробку в Сумах недорого та будь-який тип внутрішніх елементів для цієї коробки за каталогом гофрованої упаковки FEFCO-ASSCO. Якщо ви точно знаєте, який саме гофроящик або гофрокороб вам потрібний, тоді все дуже просто. Для того щоб замовити таку коробку та/або партію коробок в Сумах, вам достатньо зателефонувати нашим менеджерам за будь-яким телефоном, вказаним на сайті інтернет-магазину.

Якщо ж ви не можете визначитися з розмірами та типом конструкції пакувальних коробів стандартної конструкції, тоді ми можемо запропонувати вам гофроящики наступних типів:


Готові самозбірні коробки в Сумах продаж від виробника оптом та в роздріб.

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити оптом чи в роздріб у Сумах зручні та практичні самозбірні коробки – вироби з мікрогофрокартону, які можна багаторазово закривати та відкривати без ризику пошкодження самої конструкції, кришки чи замочків. Така упаковка збирається з однієї деталі без застосування сторонніх засобів на кшталт скотчу або клею. В асортименті пакувальні коробки з мікрогофри різних розмірів та кольорів. Кожна модель підходить для нанесення одноколірного або багатобарвного друку.

Самозбірні картонні коробки від компанії «Експрес Упаковка» - це якісна споживча тара в Сумах від виробника. Такі коробки є упаковкою з тришарового мікрогофрокартону з малою висотою профілю (Е і F хвиля). Використовуються для пакування, зберігання та перевезення готової продукції різного типу (в основному, продуктів харчової та нехарчової групи). Найбільш поширеним варіантом використання коробок із мікрокартону в Сумах є упаковка продукції, розфасованої поштучно, або дрібних та сипких товарів, оскільки самозбірна конструкція виключає будь-які прокидання в процесі перевезення чи зберігання. Коробки з мікрогофрованого картону використовуються для пакування різних предметів. За великим рахунком, у ящик з мікрогофрокартону самозбірний можна запакувати будь-який предмет або товар. І це не найголовніша перевага гофротари подібного типу конструкції. Упаковка з мікрогофрокартону відрізняється від коробок із звичайного тришарового або п'ятишарового картону. Скринька самозбірна з мікрогофрокартону має меншу товщину гофрованого шару, ніж упаковка з тришарового і п'ятишарового звичайного гофрокартону. Наявність мікрогофри робить такі картонні коробки більш компактними та міцними. Коробки з мікрогофрокартону є привабливим варіантом вибору упаковки для нанесення друку або малюнка. Справа в тому, що завдяки рівній поверхні мікрогофри колір та відтінок друку виходять більш насиченими та якісними.

Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу самозбірної тари та упаковки з тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону. Ми пропонуємо оптові та дилерські ціни на гофротару у Сумах. У нас ви можете замовити виробництво самозбірних коробок в Сумах або купити оптом і навіть в роздріб в режимі онлайн маленькі самозбірні коробки , середні самозбірні коробки і великі самозбірні коробки. І тільки у нас ви можете це зробити за найнижчими цінами у Сумах. У нас справді величезний вибір самозбірних картонних коробок та найнижчі ціни на самозбірні коробки в Сумах. Не вірите? Можете самі порівняти. Наш інтернет-магазин працює в режимі 24/7.

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете вибрати та купити недорого самозбірні картонні коробки у Сумах для пакування будь-яких товарів та вантажів. А наявність зручних фільтрів лише прискорити процес вибору відповідної самозбірної гофротари. Більше 200 різних моделей самозбірних коробок за міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO, купити які можете в будь-якій кількості оптом від 100 штук і навіть в роздріб – від 1 коробки! При цьому, що найголовніше, купити самозбірні коробки у Сумах ви можете дуже дешево за готівковий чи безготівковий розрахунок з безкоштовною доставкою по Україні.

Завод гофротари «Експрес Упаковка» пропонує недорого оптом та в роздріб самозбірні картонні коробки для величезної кількості різноманітних видів готової продукції з різними умовами зберігання. Вибір картонних коробок самозбірного типу під різні умови експлуатації також досить великий. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити спецгофротару самозбірну:

  1. Картонні самозбірні коробки спеціального призначення.
  2. Самозбірні коробки із мікрогофрокартону нестандартної конструкції.
  3. Самозбірну тару з мікрогофрокартону для пакування негабаритних товарів та вантажів (вудочки, плафони, весла для надувних човнів тощо).
  4. Коробки самозбірної конструкції для незвичайних або рекламних товарів зі спеціальними віконцями, отворами у вигляді вітрини з кількома рівнями сходів.

При цьому кожна з таких коробочок буде дуже надійна в експлуатації. Вона захистить вантаж від бруду, пилу, механічних пошкоджень. Не зіпсується при тривалому зберіганні у морозильних та холодильних камерах, а також у процесі перевезення у рефрижераторі.

Величезний та різноманітний асортимент картонних самозбірних коробок , які ми пропонуємо вам купити у Сумах, став можливим завдяки налагодженому щоденному виробництву картонної упаковки підприємствами нашої компанії. Вже понад десять років ми займаємося виготовленням та продажем самозбірних коробок всіх типів та розмірів за міжнародним стандартом FEFCO-ASSCO. Більше того, виробництво самозбірних коробок із тришарового мікрогофрокартону та гофрокартону – найважливіший напрямок нашої діяльності. Саме завдяки цьому, асортимент самозбірних коробок, з якого ви можете вибрати та купити самозбірні коробки в Сумах відповідного розміру та типу, настільки великий та різноманітний. Ми в однакових обсягах виробляємо всі види споживчої, транспортної, поштової та спеціальної гофротари самозбірного типу. Абсолютно всі самозбірні коробки, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» на сьогоднішній день, а також доступні для замовлення в прайс-листі нашої компанії, виробляються тільки нашими підприємствами. Ми не є перекупниками, у нас ви можете купити коробки для самозбирання в Сумах за цінами виробника.

Всі види та моделі самозбірних коробок, які ми продаємо недорого в Сумах через інтернет, як ми вже зазначали вище, виробляються виключно нашими підприємствами. Це перший фактор, через який ми можемо запропонувати найбільш вигідну ціну на коробки із гофрокартону у Сумах. Другим важливим фактором є технологія виготовлення самозбірної гофротари компанією «Експрес Упаковка». Залежно від обсягів замовлення ми застосовуємо дві різні форми висікання гофротари – ротаційну та плоску. За рахунок економиться витрата сировини на виробництво збірних коробок і відповідно знижується їх ціна. При цьому абсолютно всі картонні коробки самозбірної конструкції наша компанія виготовляє з використанням спеціалізованих штанц-форм для вирубки. Розміри та конструкцію ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів. Або ми можемо ексклюзивно для вас виготовити самозбірні картонні коробки за вашою штанц-формою для виробництва картонних коробок. Або ж за індивідуальним замовленням ми самі виготовимо для вас і штанцеву форму з урахуванням вирубування конкретного типорозміру та форми картонної самозбірної коробки, і самі коробки згодом виготовимо за її допомогою.

Всі самозбірні картонні коробки з мікрогофрокартону , представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», мають дуже малу вагу - набагато меншу, ніж у будь-якого іншого виду споживчої тари та упаковки з гофрованого картону. Вони дуже міцні та легкі, відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. Практично всі конструкції самозбірних коробок складені таким чином, що основні несучі елементи коробки, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково, коли коробка в зібраному стані. Така особливістю конструкції дає можливість використовувати самозбірні коробки недорого та якісно, а головне – практично для будь-яких видів продукції. Абсолютно кожен виріб виготовляється відповідно до вимог та стандартів Держстандарту України та у суворій відповідності до санітарних норм для даного типу продукції. Всі картонні коробки є екологічно безпечним продуктом і не завдають ніякої шкоди організму. Більше того, вони є безпечними навіть для дитини! Ви легко можете використовувати такі картонні коробки оптом для упаковки продуктів харчування в сирому, гарячому, холодному вигляді. Так, наприклад, ми пропонуємо купити недорого в Сумах самозбірні коробки з мікрогофрокартону.

Загалом асортимент самозбірних коробок компанії «Експрес Упаковка» дуже великий і різноманітний. А головне – вона постійно розширюється. Буквально щотижня ми намагаємося запропонувати нашим клієнтам кілька нових розмірів самозбірних коробок або самозбірні коробки цікавої форми чи конструкції. Працюючи з нами, ви не тільки отримаєте можливість вибрати самозбірні коробки в Сумах із найбільшого каталогу гофротари в Україні, але зможете їх купити дуже дешево оптом та навіть в роздріб!


Виробництво картонної тари та упаковки на замовлення у Сумах.

В офіційному інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка» у Сумах ви можете замовити виробництво картонних коробок , гофроящиків, самозбірної гофротари та іншої упаковки. Виробничі потужності компанії «Експрес Упаковка» дозволяють виготовляти будь-яку гофротару, в будь-якому обсязі і в найкоротші терміни. Ми готові запропонувати нашим клієнтам найбільш вигідні ціни на виробництво коробок з гофрокартону, а також на друк зображення на гофротарі в Сумах. А якість нашої продукції завжди знаходиться на найвищому рівні! Крім того, тільки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво картонних коробок абсолютно будь-яких розмірів та форм. Обладнання компанії «Експрес Упаковка» дозволяє виготовляти 4-х клапанні картонні коробки для упаковки з тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону, чотириклапанні картонні коробки з п'ятишарового гофрованого картону, чотириклапанні картонні коробки з семислоїсного з будь-яким типом профілю. При цьому виробництво картонних коробок на замовлення у Сумах можливе з кількома видами верхнього шару. Так, ми можемо виготовити для вас картонні коробки наступних видів:

Якщо вам потрібна дійсно якісна та недорога картонна упаковка у Сумах, то ми готові зробити для вас такі коробки в максимально стислі терміни з можливістю часткової, а не повної передоплати! Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво картонних коробок у Сумах, а також іншої тари та упаковки з паперу, картону та гофрокартону, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з докладним описом необхідної продукції на наш e-mail:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку ми розглянемо у найкоротші терміни і якнайшвидше приступимо до виготовлення необхідних видів гофротари та/або упаковки в Сумах.

Нас знаходили за такими словами:


Шпагат господарський для аграріїв у Сумах: види, типи, пропозиції на ринку (частина 1)




Натуральні та синтетичні шпагати для аграріїв у Сумах сьогодні вважаються неймовірно затребуваним видом господарських мотузок. А їхнє застосування в сільському господарстві особливо велике. Особливо це стосується сфери рослинництва та вирощування злакових культур. У цій статті ми розглянемо всі різновиди шпагату для аграріїв, які представлені сьогодні на ринку Сум та Сумської області, і намагатимемося визначити найкращу модель с/г шпагату за співвідношенням «ціна/якість».

Шпагат господарський для аграріїв у Сумах: види, типи, пропозиції на ринку (частина 2)



Шпагат сеновязальний та інші види господарської нитки для аграріїв у Сумах сьогодні в основному представлені моделями із поліпропіленової сировини. Це синтетичні нитки різного типу, кольору з різним рівнем довговічності розривного навантаження. У цій статті ми поговоримо про переваги полімерного шпагату для аграріїв і з'ясуємо, чому саме поліпропіленовий сільськогосподарський шпагат кращий і вигідніший від інших с/г шпагатів.

Дерев'яна вовна та інші натуральні наповнювачі для подарункового впакування в Сумах.



Різні наповнювачі для коробок сьогодні у Сумах активно застосовуються і для пакування товарів, і для пакування подарунків, і навіть для відправки посилок поштою. При цьому, різновидів декоративного наповнювача сьогодні існує безліч, але для конкретної упаковки використовуються лише деякі з них. Тому в цій статті ми поговоримо про те, яким саме має бути наповнювач для пакувальних коробок різного призначення, і які саме характеристики повинен мати.

Як вибрати коробки для упаковки товарів та вантажів на складі у Сумах



Складське зберігання різних виробів, товарів або їх комплектуючих – це неймовірно важливий процес. І якщо не забезпечити його упаковкою хорошої якості та високої надійності, то й продавати споживачеві нічого. У цій статті ми розповімо вам, які саме картонні коробки використовуються для зберігання товарів і вантажів на складі. І які з них справляються з цим завданням якнайкраще.

Де купити самозбірні коробки в Сумах?



Купівля самозбірних коробок не завжди є простим заходом, оскільки видів та типів такої упаковки сьогодні на ринку представлено безліч. При цьому є більш популярні моделі та види самозбірних коробок, а менш затребувані. У цій статті ми розглянемо ті види самозбірних коробок, які воліють упаковувати товари та подарунки споживачі в Сумах.

Продаж бандерольних конвертів.



Бандерольні конверти в Сумах сьогодні є одним із найпопулярніших видів упаковки для посилок. Причому, посилки відправляються в такій упаковці різні. Форма, розміри, тип та вид вкладених предметів чи товарів у бандерольні конверти дуже різняться. У цій статті ми хотіли б розглянути всі переваги та недоліки використання бандерольних конвертів для пересилання товарів та особистих вантажів поштою. Звісно ж, з урахуванням поточних пропозицій із продажу бандерольних конвертів у Сумах.

Поліетиленові пакети із замком та пакети з ручками: де та які можна купити у Сумах?



Поліетиленові пакети давно зарекомендували себе як недороге і дуже корисне пакування. Сьогодні в Сумах даний пакувальний матеріал використовують у найрізноманітніших ситуаціях для зберігання, перевезення, продажу найрізноманітніших товарів. Проте якісь пп пакети споживачі у Сумах купують частіше, а якісь – рідше. Тому в цій статті ми розповімо вам, які саме поліетиленові пакети у Сумах купують найчастіше та чому.

Виробництво коробок для пакування подарунків у Сумах: сировина та види виробів



Різні коробки для пакування подарунків у Сумах використовуються сьогодні як в особистих цілях, так і для пакування тематичних товарів. Це упаковка, що характеризується високим рівнем попиту та затребуваності. А де є попит, там є пропозиція. І в Сумах пропозиція з продажу подарункових коробок відрізняється своєю різноманітністю. У цій статті ми розглянемо основні види подарункових коробок у Сумах, виходячи з сировини, що використовується для їх виробництва.

Показано з 1 по 8 з 8 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн