Дерев'яна вовна та інші натуральні наповнювачі для подарункового впакування в Сумах.

Дерев'яна вовна та інші натуральні наповнювачі для подарункового впакування в Сумах.

Подарункова упаковка в цілому і особливо прикраса, декорування коробок із подарунками сьогодні завжди виділялося масою нестандартних та цікавих ідей. На відміну від оформлення пакувальних матеріалів якогось іншого призначення в упаковці подарунків завжди використовується величезна кількість різноманітних аксесуарів. Причому найрізноманітніших як за видом і типом, так і за властивостями або ефектом, що отримується. Одним із найбільш популярних сьогодні в Україні способів декорування коробок з індивідуальними подарунками, а також із подарунковими товарами на продаж є упаковка таких предметів у спеціалізовані коробки для подарунків разом із подарунковим наповнювачем. Наповнювачі для подарункових коробок при цьому, ясна річ, також використовуються дуже різні: є дешевші варіанти наповнювачів, а є ті, які дорожчі, але й візуальний ефект від них більш відчутний. А є і такі наповнювачі для подарункових коробок, основна користь від яких полягає у створенні ефективного захисту, що амортизує, для предметів з крихким покриттям. Тобто коло виконуваних завдань у подарункового наповнювача дуже велике. Важливо тут і те, що в багатьох випадках різні подарункові наповнювачі цілком взаємозамінні, тому у споживача завжди є вибір: дешевші або красивіші наповнювачі для коробок. У будь-якому випадку, настільки різноманітні можливості для наповнювача в цілому як для виду пакувального і декоративного аксесуара тільки на користь. Хоча й попит на різні види наповнювача саме з цих причин далеко неоднаковий. У цій статті ми хотіли б розглянути найбільш затребувані сьогодні у Сумах наповнювачі для подарункових коробок з погляду споживчого попиту. Адже зрештою, найважливіше саме те, що воліє використовувати середньостатистичний споживач. Допоможе ж нам у цьому асортимент подарункових коробок і наповнювачів для упаковки подарунків, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», оскільки саме тут можна купити різні наповнювачі для коробок за дуже і дуже вигідними цінами в Сумах. Ну, що ж, давайте приступимо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Навіщо використовувати наповнювачі у подарунковій та товарній упаковці?

Древесная шерсть для упаковки елочных игрушек Популярність наповнювачів на ринку подарункового та товарного пакування сьогодні визначається кількома базовими для будь-якого пакувального матеріалу критеріями: співвідношення «ціна/якість», експлуатаційні можливості, а також потенційний термін служби. Саме з цих трьох факторів складається ось це горезвісне поняття «вигідно використовувати», яке в цілому цікаве всім, хто в тому чи іншому вигляді має справу з упаковкою подарунків. Різні наповнювачі для подарункових коробок підпадають під всі ці критерії більш ніж повністю: вони коштують недорого, термін їхньої служби досить довгий, а експлуатаційні можливості дуже різноманітні. Для прикладу давайте візьмемо якийсь різновид наповнювача і спробуємо разом оцінити ефективність його покупки.

Отже, одним із найцікавіших для споживача видів подарункового наповнювача сьогодні є деревна шерсть . Це недорогий і презентабельний матеріал натурального походження, в контакті з яким можна упаковувати абсолютно будь-які товари на продаж або подарунки особистого характеру. Дерев'яний наповнювач для коробок - недорогий та оригінальний спосіб надати будь-якому упакованому подарунку належною мірою яскравості та ефектності. Він радують око, приємний на дотик, а легкий шелест і приємний деревний аромат. Плюс, крім своїх декоративних властивостей, вони виконують дві важливі функції: фіксацію подарунка та надання йому додаткового обсягу. Фактично деревний наповнювач може грати роль і декоративної упаковки, і обгорткової упаковки, і упаковки амортизаційної. Тобто, використовуючи лише деревну шерсть, ви відразу ж вирішуєте кілька завдань і заощаджуєте на витраті пакувальних матеріалів. Так, до того ж деревний наповнювач з хвойної деревини – це просто красиво та естетично. А що щодо ціни? Ціни на деревну шерсть в Сумах сьогодні можна знайти різні, звичайно ж. Але в принципі в роздрібному форматі покупки (до 20-25 кг) дерев'яна шерсть вам коштуватиме приблизно 140-150 гривень за кілограм. А ось оптом ціни на дерев'яну стружку у Сумах куди дешевші – приблизно 65-70 гривень за 1 кілограм наповнювача. Але щоб купити деревну шерсть оптом, доведеться відразу взяти щонайменше 25 кілограмів, а то й усі 50. Тут все залежить від умов продажу конкретних виробників цього декоративного матеріалу для пакування. Чи вигідно? Більш за! І це лише один із найпростіших прикладів. У будь-якому випадку, не тільки деревна шерсть може бути вигідним доповненням до товарних або подарункових коробок, але й низку інших декоративних матеріалів. Але про все по порядку, і до дерев'яної стружки ми трохи пізніше ще повернемося.

Експлуатаційна значущість наповнювачів для подарункових коробок не менш відчутна, ніж візуальна складова. Як ви все добре знаєте, одні з найбільш популярних способів упакування подарунків та сувенірів є спеціальні картонні коробки для подарунків. Це недорога упаковка, яку можна прикрасити практично у будь-який спосіб, наскільки вистачить фантазії. При цьому будь-яка подарункова коробка з картону є ємністю певного обсягу. І коли ви кладете в неї подарунок, є велика частка ймовірності, що всередині залишиться вільний простір - простіше кажучи, порожнечі. Подарунковий наповнювач для коробок якраз і покликаний заповнити ці порожнечі, виконуючи одночасно і декоративну функцію, і створюючи ефект, що амортизує, для вкладеного в коробку подарунка. Одночасно і захист, і прикраса для подарунка. Наповнювач для коробок натурального походження – це чудовий спосіб прикрасити подарункову композицію і одночасно захистити вкладений у подарункові коробки предмет від можливих пошкоджень.

Різні наповнювачі для коробок у Сумах сьогодні активно використовуються і в товарній упаковці. Так, для заповнення вільного простору в коробках або іншій тарі з упакованими товарами складно знайти щось дешевше, ефективніше і красивіше, ніж наповнювач. Найчастіше використовується знову-таки фарбована або нефарбована деревна вовна, але й різні паперові наповнювачі або рослинні наповнювачі на кшталт сизалю також мають місце. З чим пов'язана така специфіка використання натурального наповнювача, який спочатку для упаковки подарунків потрібен, а тут – товари та товарна упаковка? Вся справа в універсальності натуральних наповнювачів для коробок та їх експлуатаційних можливостей. Візьмемо, наприклад, упаковку якихось виробів зі скла. Наприклад, вам потрібно запакувати на продаж набір склянок. Для крихкої готової продукції такого типу, що легко б'ється, можна використовувати різні формати упаковки, ту ж повітряно-пухирчасту плівку і транспортні гофроящики, наприклад. Але наскільки візуально гарно це буде? І чи можна продавати такі набори тарілок прямо у напіввідкритих коробках з вітрини? Звичайно ж ні. А ось якщо використовувати для упаковки спеціалізовані самозбірні коробки з деревним наповнювачем усередині, то просто! Більше того, у такому форматі вам для транспортування, зберігання та продажу з вітрини магазину знадобляться одні й ті самі пакувальні матеріали. Як мінімум, економія в наявності. І все це можливо не тільки зі скляними склянками або іншим посудом. Подібний формат товарної упаковки можна використовувати практично для будь-якої товарної продукції. Ну, окрім хіба якихось предметів величезного розміру. ну, наприклад, навряд чи дерев'яна стружка стане ефективним доповненням для пакування канапе або телевізора на продаж. Тобто конкретну специфікацію товарної продукції також необхідно враховувати.

Найчастіше сьогодні в Сумах дерев'яний і не тільки наповнювач для товарних коробок застосовується для упаковки крихкої готової продукції, що легко б'ється, а також для товарів з чутливими типами покриття. Наприклад, настільне дзеркальце з підставкою або гарний ручний плафон для нічного світильника. Ці групи товарів займають приблизно 55-60% від загального споживання подарункових наповнювачів загалом містом. Все через можливість одночасно створити амортизаційний захист і декоративну упаковку, що добре запам'ятовується. Словом, зробити все для того, щоб і зацікавити споживача, і гарантувати йому захист і стійкість найбільш крихких деталей або елементів товарів, що купуються. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» сьогодні можна купити дуже дешево понад 500 різних моделей товарних коробок. За нашими особистими спостереженнями, з усього цього різноманіття картонних коробок понад 100 моделей сьогодні активно купують для пакування різних подарунків та сувенірів. І понад 200 моделей різних самозбірних коробок застосовуються як товарна тара. Але, що найголовніше, практично у всіх випадках у комплекті з ними споживачі у Сумах замовляють різноманітні декоративні наповнювачі для таких коробок. Причому мотиви у кожного різні. Хтось оформляє за допомогою наповнювача картонну коробку з подарунком усередині, намагаючись зробити яскраву подарункову композицію, що добре запам'ятовується. Хтось за допомогою наповнювача виділяє вітрини з тематичною продукцією на прилавку. Ну, а хтось просто купує, наприклад, натуральний деревний наповнювач для надійності та безпеки товарів під час їх транспортування.


Що є пакувальним наповнювачом високої якості в Сумах?

Цветная древесная стружка для упаковки подарков Отже, візуальні можливості наповнювача для коробок та його функціональні якості є найбільш значущими. Наповнювач для коробок – це гарний захисний інструмент для розміщених усередині подарункової та товарної тари предметів. Ну принаймні в ідеалі. При цьому, звичайно, мотиви та переваги споживачів при виборі подарункового наповнювача для коробок також є важливими. Виходячи з цих складових, складається цілком виразне розуміння того, які саме характеристики повинен мати наповнювач для подарункових коробок, щоб бути максимально корисним. Наприклад, подарунковий наповнювач для коробок не повинен бруднитися або залишати слідів. І якщо ми говоримо про натуральний наповнювач для подарункових коробок, то очевидно, що він не повинен мати різкого і неприємного запаху, а краще, щоб взагалі був без запаху. Ну, і в ідеалі подарунковий наповнювач хоч натурального, хоч штучного походження повинен мати різноманітну колірну гаму та форму залежно від потреб споживача. Ну, а оскільки декоративний наповнювач дуже часто використовують різні компанії, які займаються розповсюдженням скляних виробів, що б'ються, таких як посуд або сувеніри, для будь-якого подарункового наповнювача повинен бути характерний значний амортизуючий ефект. Як мінімум від випадкових падінь подарункових коробок наповнювач має захистити.

Амортизуючий ефект, який створює та ж деревна шерсть , важливий і для пакування товарів, і для пакування подарунків, і для пакування поштових посилок, наприклад. Адже за великим рахунком, яка різниця, що саме упаковано, якщо воно в процесі доставки або зберігання втратить свій зовнішній вигляд або неприйде. Декоративний наповнювач, своєю чергою, позбавляє таких проблем. І для подарункових коробок з картону, і для поштових коробок з гофрокартону, і для товарних коробок з мікрогофрокартону наповнювач важливий тим, що закриває собою і функціональну складову, і декоративну, і маркетингову. Отже, за рахунок яких міцнісно-експлуатаційних та видових характеристик все це взагалі можливо? Ну, дивіться. Будь-який наповнювач для подарункових коробок , який сьогодні можна купити в Сумах, має бути гарної якості. Це поняття «хорошої якості» визначається за кількома параметрами:

Ну, і особливо варто відзначити, що важливою перевагою якісного наповнювача для подарункових коробок хоч натурального, хоч штучного походження є мала власна вага. Так, як ви напевно знаєте, подарункові коробки часто використовуються не тільки для пакування товарів та подарунків у картонні коробки з гофрованого картону, але ще й для пакування подарунків у картонні коробки з одношарового та багатошарового картону різних видів. А такі подарункові коробки зовсім не призначені для того, щоб пакувати в них щось важке. Так що легкий подарунковий наповнювач для коробок – це обов'язкова умова сьогоднішнього подарункового впакування в Сумах. Наприклад, споживачі у місті сьогодні дуже часто купують різноманітні паперові наповнювачі для подарункових коробок. Основною перевагою таких наповнювачів, крім ціни, є їх вага, оскільки для створення паперового наповнювача використовується папір щільністю 100 г/м. Таким чином, власна вага наповнювача практично не збільшує загальну вагу подарункової упаковки. І при упаковці різних коробок, подарунків та сувенірів під час транспортування не доведеться переплачувати перевізникам.


Декоративні наповнювачі натурального походження для подарункового та товарного пакування в Сумах.

Натуральный наполнитель для коробок в фасовке по 150 грамм В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви знайдете безліч видів натуральних та штучних наповнювачів для подарункових коробок будь-якого розміру, форми та конструкції. Ми пропонуємо широкий асортимент декоративної стружки , ниток та пряжі різного кольору та ваги. Крім того, в оптовому та роздрібному продажі є наповнювачі з паперу тишею, гофрований кріп папір, рафія, натуральний деревний наповнювач та багато інших видів упаковки для подарунків. У каталозі нашого інтернет-магазину представлений найбільший у Сумах вибір кольорових та натурального кольору наповнювачів для подарункових коробок, які можна застосовувати не тільки для подарункового впакування в коробки, але й у творчості, рукоділлі, упакуванні чи оформленні букетів. Кожна модель наповнювача для пакування подарунків, представлена на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка», відповідає всім санітарним вимогам та стандартам якості. Ми цінуємо кожного нашого клієнта, тому ретельно слідом за якістю продукції.

У нас ви можете замовити та купити будь-який вид декоративних наповнювачів для упаковки подарунків оптом та в роздріб. Ми пропонуємо широкий асортимент декоративних та натуральних наповнювачів різних видів, кольорів та відтінків, різної форми та фактури. У нашому інтернет-магазині представлений один із найширших асортиментів пакувальних, подарункових та флористичних матеріалів в Україні. Тому ви зможете не тільки купити натуральні наповнювачі для заповнення пустот у подарунковій коробці, але й легко знайти гарну подарункову коробку або матеріали для оформлення подарункової упаковки в Сумах. Оригінальні та яскраві наповнювачі для подарункових картонних коробок є одним із найцікавіших напрямків для нашої компанії. В асортименті наповнювачів для подарункових коробок, які ми пропонуємо купити оптом та в роздріб в Сумах, зібрані найбільш корисні, зручні та багатофункціональні види аксесуарів для подарункової упаковки, причому за дуже привабливими цінами. Яскраві та барвисті, зручні та універсальні, з візерунками та виточкою, з яскравими або матовими відтінками – наповнювачі для подарункових коробок від компанії «Експрес Упаковка» стануть відмінним вибором у будь-якій ситуації, при упаковці подарунка з будь-якого приводу.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити подарункові коробки та наповнювачі для подарункових коробок оптом та в роздріб за найнижчими цінами у Сумах! Понад 30 різних видів подарункових наповнювачів завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні види наповнювача для подарункових коробок на замовлення. Величезний вибір, дешевий наповнювач для подарункових коробок в асортименті, найнижчі ціни онлайн, швидка доставка. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні наповнювачів для упаковки подарунків в Сумах в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн