Поліетиленові пакети із замком та пакети з ручками: де та які можна купити у Сумах?

Ні для кого сьогодні секрет, що різні поліетиленові пакети застосовуються щодня в різних цілях. Це зручна упаковка, яка буде корисною і при поході за продуктами до супермаркету, і для надсилання посилок поштою, і для зберігання одягу та взуття вдома. Однак найбільший обсяг споживання сьогодні мають різні поліетиленові пакети . Це можуть бути пакети із замком, пакети із вирубною або петльовою ручкою, поліетиленові пакети різного кольору – варіантів безліч. Але здебільшого такі пакети використовуються різними компаніями як додаткового рекламного інструменту. Продаж поліетиленових пакетів у Сумах сьогодні не особливо відрізняється від продажу такого пакування в інших містах України. Купити в Сумах поліетиленові пакети сьогодні приблизно такого ж виду та типу, як і в інших населених пунктах нашої країни. Проте, якісь поліетиленові пакети купуються найчастіше через певні обставини. Тому в даній статті ми якраз і розберемося в особливостях попиту та пропозиції щодо поліетиленових пакетів різних видів та типів сьогодні в Сумах. А заразом і з'ясуємо, чому той чи інший вид пп пакетів сьогодні більш затребуваний у споживачів, ніж інші. Ну, а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент різних поліетиленових пакетів, представлених у каталозі інтернет-магазині «Експрес Упаковка», оскільки тут можна купити пакувальні пакети як для харчових товарів, так і не для харчових, та ще й у величезному асортименті видів, типів та розмірів. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Популярні різновиди поліетиленових пакетів у Сумах

Прозрачные пакеты для упаковки Для початку давайте поговоримо про те, що через дешевизну і щодо простоти виробництва поліетиленові пакети представлені на ринку України просто у величезному асортименті. Зрозуміло, така різноманітність моделей безпосередньо впливає на їхній попит у тому чи іншому місті України. Такою є психологія споживача: йому завжди потрібно з чогось вибрати, і чим більше цей вибір, тим краще. Тому не варто дивуватися з того факту, що за найскромнішими підрахунками сьогодні в Сумах можна без особливих складних придбати поліетиленові пакети різних за якимись параметрами моделей. Понад те, поліетиленові пакети сьогодні – це, мабуть, найрізноманітніший вид упаковки загалом. Адже різновидів такої упаковки сьогодні є помітно більше, ніж різновидів картонних коробок або пакувальних плівок та паперів.

Що ж стосується безпосередньо упаковки та зберігання будь-яких товарів, вантажів тощо. Саме в цій сфері сьогодні в Сумах поліетиленові пакети застосовуються найчастіше. Хоча загалом їх використовують і у сфері послуг для різних завдань, і у сільському господарстві, і навіть у побуті. Але саме оптово-роздрібна торгівля будь-якими харчовими та нехарчовими товарами сьогодні є для поліетиленових пакетів найважливішою областю попиту. У найзагальнішому сенсі поліетиленові пакети, що використовуються як пакувальний матеріал, є деякими ємностями, контейнерами, якщо хочете, які виготовляються з поліетиленової плівки або пластикового текстилю. Словом, тонкого та гнучкого полімерного матеріалу, який не пропускає повітря та воду. Поліетиленові пакети використовуються для зберігання та транспортування товарів, таких як продукти харчування, порошки, лід, журнали, хімічні речовини та відходи. За фактом, це найпоширеніший формат упакування з усіх можливих сьогодні.

Серед основних особливостей продажу поліетиленових пакетів, характерних для поточного ринку Сум, варто відзначити насамперед кілька: дійсно затребувані поліетиленові пакети здебільшого прозорі (навіть кольорові), а також більшість видів поліетиленових пакетів купують найчастіше саме оптом. Тобто в упаковці по 50 або більше штук. Також цікавим фактом є те, що сьогодні в Сумах є велика кількість різноманітних варіантів дизайну та функціональних відмінностей пакувальних пакетів. Все ж таки пакувальні завдання бувають різні, як і умови зберігання та перевезення, тому і різновиди поліетиленових пакетів користуються попитом дуже різні. Деякі види пакетів мають бічні складки, які дозволяють вміщувати більше матеріалів. Форма інших дозволяють ставити пакети на полицю чи холодильник. Деякі можуть легко відкриватися або мають застібку для багаторазового відкривання. Можуть бути з петлевою або вирубною ручкою і навіть без ручок. До речі, і самі ручки можуть мати різну форму та оформлення, тому що вирізуються під час гарячого прес-формування, або прикріплюються потім. Поліетиленові пакети в Сумах виготовляються із різних полімерних плівок або гранул. Найчастіше використовується різні варіації поліетилену (ПЕВД, ЛПЕНП і т.д), але купити пакувальні пакети в Сумах, наприклад, з поліпропілену також досить неважко. А інші типи матеріалів, які включають ламінування та співекструзії, можуть використовуватися, коли потрібно отримати певні фізичні властивості пакувальних пакетів. Так що поліетиленові пакети такого формату, з дуже великою ймовірністю, в потрібному розмірі та дизайні ви зможете купити в Сумах виключно на замовлення.

Також варто відзначити, що поліетиленові пакети в Сумах сьогодні виготовляються з ручками для перенесення, отворами для підвішування, застібками, подвійними стінками або подвійним дном. Поліетиленові пакети із застібками сьогодні і є звичайною справою для зберігання і транспортування продуктів харчування. Деякі пп пакети захищають упаковані товари та вантажі міцним плівковим полотном, нівелюючи не лише вплив бруду та пилу, а й навіть подряпини чи порізи. Більше того, через високий попит сьогодні в Сумах можна купити багато навіть герметичних поліетиленових пакетів різного розміру. Це за фактом такі самі пакувальні ємності, як і інші пакети, проте оснащені товстими стінками та спеціальною герметичною застібкою будь-якого типу (слайдер, грипер, дой-пак тощо). Можна купити навіть поліетиленові пакети із спеціальною стрічкою-застібкою. Це спеціальні пп пакети , які можна розгерметизувати лише після повного видалення зовнішнього перфорованого ущільнення.

Залежно від конструкції поліетиленові пакувальні пакети можуть бути добре пристосовані для повторного використання. Їх обробляють за спеціальною технологією санітарного очищення, а потім перетворюють на сировину, з якої згодом виготовляються такі самі або інші пп пакети для упаковки чогось. Для виробництва будь-яких поліетиленових пакетів зазвичай використовується менша кількість сировини, ніж для аналогічного пакування іншого формату: ящиків, коробок або банок. Таким чином, досягається значне здешевлення собівартості поліетиленових пакетів, що разом з можливістю переробки вдруге роблять даний пакувальний матеріал дуже дешевим і вигідним для будь-якого споживача.


Найбільш популярні види поліетиленових пакетів у Сумах

Самые востребованные виды полиэтиленовых пакетов в Сумах Загалом, незважаючи на велику кількість представлених на ринку варіантів поліетиленових пакетів, для пакування товарів і вантажів сьогодні в Сумах найчастіше застосовується ряд пп пакетів різного формату. Це пов'язано з тим, що за сукупністю характеристик міцності та експлуатаційних характеристик і з огляду на оптові та роздрібні ціни на поліетиленові пакети , дані різновиди пп пакетів є найбільш зручними і вигідними для максимального широкого кола споживачів. За великим рахунком, можна навіть стверджувати, що такі поліетиленові пакети - це універсальна упаковка, здатна бути корисною в різних ситуаціях. Серед поліетиленових пакетів такого типу виділяються зокрема такі види пп пакетів із застібкою або без неї:

  • поліетиленові пакети типу "майка";
  • поліетиленові пакети "типу банан";
  • поліетиленові пакети із прорубною ручкою;
  • поліетиленові пакети-вкладиші;
  • герметичні поліетиленові пакети із застібкою типу «грипер»;
  • герметичні поліетиленові пакети із замком типу «слайдер».

Почнемо, давайте по порядку. Отже, поліетиленові пакети на кшталт «майка». Що це таке і чому вони настільки популярні? Пакети «майка» на сьогоднішній день мають найбільшу популярність серед усіх можливих видів поліетиленових пакетів. У цьому немає нічого дивного, адже завдяки своїм перевагам вони справді дуже вирізняються на тлі конкурентів. Висока місткість (завдяки бічним складкам, або фальцям, такий пакет ідеально підходить для перенесення госптоварів, інструменту, великогабаритних предметів та предметів з підвищеною чутливістю до вологи та вогкості). Висока вантажопідйомність (середньостатистичний пакет-майка витримує вагу від 10 до 18 кг). Низька ціна оптом і в роздріб (одиниця продукції коштує в 5-10 разів дешевше за схожі пакети). Завдяки поєднанню цих особливостей, пакети поліетиленові майки в Сумах мають попит як у невеликих компаній, так і у великих торгових компаній. Поліетиленові пакети «майка» використовуються для пакування продукції в гіпермаркетах та супермаркетах, у роздрібних магазинах та торгових центрах – скрізь, де здійснюються упаковка, фасування та реалізація товару. В цілому такі пакети дуже практичні, оскільки відрізняються високою щільністю і міцністю. А для додаткового збільшення обсягу пакета він може бути виготовлений з нижніми та бічними закладками. Особливу роль у своїй грає якість ручок. У пакетах «майка» високої якості ручки не рвуться та не розтягуються, дозволяючи використовувати такі пакети багаторазово. Пакети поліетиленові типу «банан» виготовляються із поліетилену низького (НД), середнього (СД), високого (ВД) тиску та їх міксів. Такі пакувальні пп пакети можуть виготовлятися з нижньою та бічними закладками для додаткового збільшення обсягу пакета, а також із укріпленою ручкою.

Поліетиленові пакети з прорубною ручкою є недорогим та практичним видом поліетиленових пакетів. Такі пакети дуже схожі на пакет «майка», різниця полягає лише у прямокутній формі пакета та наявності прорубної ручки. Залежно від розмірів пп пакети з прорубною ручкою підходять не тільки для дрібних, але і для великих товарів. У такі пакети можна упаковувати коробки із взуттям, одяг, книги та інші не надто важкі предмети. Загалом вони міцні і щільні, проте тут все залежить від конкретної сировини. Так, наприклад, поліетиленові пакети з вирубною ручкою з ПНД мають вищі показники опору до проколу і розриву, тому можуть використовуватися для перенесення важких предметів. Ці пакети можуть випускатися з бічними фальцями, що робить їх більшими. А ось поліетиленові пакети із прорубною неукріпленою ручкою ПСД витримують вагу не менше 7 кг. Вони мають середню жорсткість, матову поверхню, вони не шарудять, відносно міцні та стійкі до розтягувань та розривів. Ця упаковка використовується більшістю фірм, оскільки підходить практично для будь-якого типу продукції. Поліетилен середнього тиску поєднує властивості ПНД і ПВД, тому упаковка з нього використовується практично повсюдно: виставки, рекламні акції, упаковка подарункових наборів і сувенірів, презентації та різні тематичні заходи, упаковка ліків та інших фармацевтичних товарів, упаковка товарів легкої промисловості та широкого споживання . Пакети з поліетилену високого тиску, у свою чергу, мають найбільш презентабельний зовнішній вигляд. Вони м'які, глянсові, щільні та приємні на дотик. Малюнок ними виглядає дуже акуратно. Для розміщення логотипу такі пакети підходять просто бездоганно. Багато торгових компаній та заводів-виробників товарів у Сумах використовують такі поліетиленові пакети для пакування невеликих дорогих товарів, таких як косметика, парфумерія, ювелірні вироби тощо. Більше того, це стильна упаковка, яка найчастіше використовується у дорогих магазинах та бутіках.

Поліетиленові пакети-вкладиші, як і міцніші та об'ємні пп мішки-вкладиші, застосовуються в Сумах найчастіше як додаткова упаковка або, наприклад, м'яка фасувальна тара. Наприклад, поліетиленові пакети такого типу використовуються для вивезення побутових відходів, зберігання та транспортування шин, як вкладиші в ємності для засолювання овочів, як пакети для хліба та хлібобулочних виробів, для вирощування грибів, саджанців кущів та дерев. Крім того, поліетиленові пакети-вкладиші часто застосовують і з іншими пакувальними матеріалами в комплекті. Наприклад, пп пакети такого типу використовуються для фасування харчових товарів, макаронів, круп, сухих дитячих сумішей, кулінарних приправ у картонні коробки. В даному випадку поліетиленові пакети є допоміжною упаковкою, а картонні коробки - основний. Або, наприклад, використання пп пакетів-вкладишів для пакування разом з паперовими або поліпропіленовими мішками. В даному випадку поліетиленові пакети є чудовою підмогою для більш точного фасування та більш надійного пакування цукру, цементу, крейди, сухих будівельних клеїв та різних сумішей.


Герметичні поліетиленові пакети із застібкою у Сумах.

Герметичные полиэтиленовые пакеты с застежкой в Сумах Серед усіх різновидів поліетиленових пакетів особливу популярність мають такі пакети, за допомогою яких можна оформити герметичну упаковку різних товарів і вантажів. Зокрема, йдеться про різні товари харчової та нехарчової групи, і саме за рахунок наявності спеціальної застібки-клапану поліетиленові пакети здатні вирішити це завдання. При цьому, що цікаво, для герметичної упаковки товарів нехарчової групи у Сумах частіше використовують пакети із замком типу « грипер », або, як їх ще називають, пакети із замком Zip-Lock . А ось для герметичного пакування продуктів харчування та інших харчових товарів у Сумах споживачі воліють використовувати пакети із замком типу «слайдер». Тож далі давайте саме про них і поговоримо. А почнемо, мабуть, із поліетиленових пакетів для герметичної упаковки із застібкою типу «грипер».

Пакети zip-lock – це універсальний засіб упаковки, виготовлений із поліетилену. Багатошарова структура матеріалу, герметична застібка, міцні зварні шви – це основні переваги пакетів-гриперів, через які споживачі купують саме цей вид пакетів. Пакети із замком Зіп Лок мають надійний струнний замок, вони повністю прозорі та герметичні. Але головне – пакети із замком Zip-Lock у Сумах сьогодні можна купити дешевше, ніж пакети-слайдери, про які ми поговоримо трохи згодом. Тому пакети із замком типу «грипер» використовується набагато частіше, коли потребує герметична або вакуумна упаковка вмісту. Виняток становлять лише продукти харчування, що швидко псуються. Наприклад, напевно, ви бачили на полицях супермаркетів різні ковбаси або інші м'ясні вироби, запаяні в щільну прозору плівку. Так ось це і є класичний приклад вакуумного пакета, який після пакування продукції всередину герметично запаюється на спеціальному устаткуванні. Все б нічого, але це одноразове впакування! І якщо для одних товарів її використання виправдане, то для більшості інших – абсолютно немає. Як правило, виробники будь-якого ширвжитку, наприклад, використовувати вакуумну упаковку, яка за фактом на один раз. Але для продуктів харчування такий підхід більш ніж виправданий у багатьох випадках. Як мовиться, на кожен товар знайдеться власний покупець. Також не можна не відзначити, що однією з основних переваг вакуумного пакування по праву може вважатися висока рентабельність її використання. Наприклад, економія на вартості упаковки з вакуумного пакета порівняно зі скляною або жерстяною банкою на кожний кг готової продукції, а також економія на площах складських приміщень та транспортування готової продукції за рахунок меншого обсягу та ваги готової продукції становить понад 60%.

Поліетиленові пакети із замком типу «слайдер» сьогодні є другим за популярністю у Сумах видом поліетиленових герметичних пакетів. Фіксація замку в пакетах-слайдерах у певному положенні, власне кажучи, забезпечує герметичність упаковки. Найбільш же затребувані такі пп пакети сьогодні у Сумах для пакування харчових товарів та продуктів харчування. Це недорогі поліетиленові пакети, які є незамінними сьогодні як для виробників харчових товарів, так і для споживачів. Наприклад, недорогі пакети-слайдери можна використовувати для упаковки продуктів харчування, збираючись на пляж або на дачу, де зазвичай не передбачена можливість зберігання в холодильнику продуктів. При цьому завдяки асортименту розмірів зручні пакети-слайдери можна купити в Сумах фактично для будь-яких продуктів харчування: овочі ви збиралися упаковати або заморожене м'ясо для шашлику або різні приправи, наприклад – для всього цього купити дешево пакети слайдери в Сумах можна абсолютно вільно. Вони можна заморожувати, перевозити і зберігати будь-які харчові товари. Основні функціональні властивості, такі важливі для споживача, поліетиленові пакети-слайдери набувають у процесі виробництва. Більше того, технологія їх виробництва якраз і розраховує їхні потенційні можливості та експлуатаційні межі. Найбільш поширеною у виробництві вакуумних пакетів із застібкою типу «слайдер» є технологія співекструзії неорієнтованого поліаміду та поліетилену високого тиску. Як бар'єрний шар виступає поліамід. Саме він заважає проникненню кисню, більшості газів. Мінус у тому, що поліамід «намокає», тобто може вбирати воду, наприклад, при пастеризації, що тягне за собою відшарування і зниження бар'єрних властивостей. Саме тому поліамід, як правило, закривають поліетиленом, який у свою чергу має прекрасні бар'єрні властивості по відношенню до води. Вакуумний пакет, вироблений шляхом співекструзії поліаміду та поліетилену, має досить широкий спектр застосування. У них фасують заморожені продукти (рибу, напівфабрикати, овочі, фрукти) та делікатеси (нарізки та цілісні шматки), а також безліч кондитерських виробів та різні прянощі. Ще одним матеріалом для виготовлення вакуумних пакетів із застібкою типу «слайдер» є ламінат орієнтованого поліаміду та поліетилену високого тиску. Бар'єрним шаром тут буде орієнтований поліамід, який краще перешкоджає проникненню кисню, ніж неорієнтований. Однак він також гігроскопічний, тому даний матеріал краще не обробляти у водному середовищі. У силу більшої, порівняно з попереднім матеріалом, вартості дану плівку використовують для розфасовки і тривалого зберігання (більше трьох місяців) дорогої делікатесної продукції. До речі, саме в ламінаті орієнтованого поліаміду з поліетиленом досягається найвища прозорість із інших матеріалів, описаних у цій статті. В цілому ж, підбираючи матеріал для вакуумного пакета, необхідно чітко уявляти, що саме в нього буде упаковано, а отже, які якості та характеристики він повинен мати. Зокрема, вакуумний пакет для продуктів харчування має суворо відповідати конкретній категорії продуктів.

На цьому, мабуть, ми закінчимо. Це були всі найбільш популярні види поліетиленових пакетів у Сумах сьогодні. Ну, а насамкінець хочемо вам ще раз нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити будь-які поліетиленові пакети в Сумах за дуже низькими цінами як оптом, так і в роздріб. Більше 100 різних видів герметичних та негерметичних пакетів завжди в наявності на нашому складі. Величезний вибір, купівля пакувальних матеріалів для продуктів харчування будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб будь-які поліетиленові пакети прямо зі складу у Сумах. Всі ці та інші переваги чекають на вас при покупці поліетиленових пакетів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн