Продаж бандерольних конвертів.

Бандерольні конверти сьогодні в Сумах вважаються одним із найпопулярніших способів відправки посилок невеликого та середнього розміру. Більше того, купити бандерольні конверти різного формату хочуть як з комерційною метою (наприклад, відправлення куплених товарів через інтернет), так і для відправки посилок особистого характеру. Тобто сфера використання бандерольних конвертів вже дуже відрізняється за типом споживача. А якщо врахувати ще й той факт, що часто замість бандерольних конвертів використовуються паперові конверти або конверти з мікрогофрокартону, потенційні можливості застосування та сфера використання поштових конвертів для бандерольної упаковки ще більше розширюються. Сьогодні не можна однозначно сказати, що бандерольні конверти у Сумах – це лише товарна упаковка, або ж, навпаки, упаковка для посилок особистого характеру. У цій статті ми розглянемо всі види бандерольних та поштових конвертів, які використовуються сьогодні у Сумах для поштового пакування товарів та посилок особистого характеру. А заразом і спробуємо з'ясувати, які все-таки конверти в поштовій упаковці в Сумах сьогодні популярніші і чому? Допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент поштових пакувальних матеріалів , представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тим більше, що тут представлений найбільший на сьогодні вибір поштових пакувальних матеріалів як в Україні загалом, так і в Сумах, зокрема. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Які конверти вважаються бандерольними?

Бандерольные конверты Б 12 Поштова упаковка різного типу сьогодні має стійкий і високий попит у споживачів по всій території України. Суми в даному контексті йдуть загальноукраїнським тенденціям – тут як поштова упаковка найбільше затребувані практично ті самі пакувальні матеріали, що і, наприклад, у Києві, Харкові чи Львові. Серед найбільш затребуваних видів такої упаковки варто відзначити, звичайно ж, картонні коробки для посилок, бандерольні конверти , а також паперові та картонні конверти для листів. Причому, у разі пакувальні матеріали є взаємозамінними чи товарами-конкурентами. Ні, тут під кожен формат поштового пересилання накладаються свої стандарти та правила, які чітко прописані у ГОСТах України. З іншого боку, не можна не відзначити, що для поштового пакування в Сумах сьогодні характерні деякі особливості та відмінності в залежності від вибору конкретного оператора. Ви й самі можете це помітити, якщо згадаєте, яку упаковку для посилок використовує Нова Пошта або, наприклад, УкрПошта. Різниця, звісно, є. Причому, як у розмірах та форматах пакувальних матеріалів, так і в їхньому типі.

Однак ці тенденції у використанні різноманітної поштової упаковки практично не належать до бандерольних конвертів. Це той вид поштової упаковки, формат якого сьогодні чітко регламентується за кількома дуже докладними стандартами, що діють по всій території України і стосуються абсолютно всіх поштових операторів. Звичайно ж, є, наприклад, невеликі варіації і за розміром, і за типом бульбашкової плівки або паперу, що використовується. Але загалом ця різниця або несуттєва, або мінімальна, оскільки поштові оператори України не можуть працювати з бандерольною упаковкою посилок інакше, ніж за встановленими стандартами ГОСТами. Крім того, самі по собі бандерольні конверти є унікальним поєднанням корисних властивостей і якостей, які цінуються в принципі. Ну, а коли йдеться про транспортування посилок чи листів українськими дорогами, то й поготів.

Що такого особливого у бандерольних конвертах, що найчастіше вони бувають безальтернативним вибором поштової упаковки? Тут вся справа в їхньому компонуванні. Так, будь-який бандерольний конверт відрізняється від інших конвертів наявністю спеціального шару бульбашкової плівки всередині. У Європі бандерольні конверти так і називаються – конверти Air Pock із крафт-паперу, тобто «повітряні пакувальні конверти». По суті, це крафт-пакет з додатковим поліетиленовим пакетом усередині, який оснащений шаром захисних бульбашок. У цій компонуванні бандерольного конверта зовнішня оболонка з крафт-паперу виконує захисну та інформаційну функцію, а пухирцевий шар – лише захисну. Але при цьому формат цього захисту різні: крафт-папір захищає упаковані в бандерольні конверти предмети від пилу, бруду, прямих сонячних променів, а повітряно-бульбашковий шар, у свою чергу, потрібен як амортизатор, який поглинає ймовірні поштовхи, удари та інші механічні дії. Причому як зовнішні, так і внутрішні. Наприклад, сьогодні у Сумах можна купити бандерольні конверти різного розміру із подвійним внутрішнім відділенням. У цьому випадку пухирцевий шар усередині конверта ще перешкоджає стиканню упакованих предметів один з одним. Це дуже важливо для успішної поштової відправки цілого ряду товарів та предметів. Наприклад, коли йдеться про відправку поштою до іншого міста невеликих предметів з чутливими типами покриття, які дуже легко подряпати та зіпсувати.

Щодо виробників бандерольних конвертів, то сьогодні на ринку Сум представлені переважно бандерольні конверти польського та українського виробництва. Кілька років тому можна було купити ще й бандерольні конверти російського виробництва, однак після всіх добре відомих подій дані пакувальні матеріали на ринку Сум, та й загалом по Україні практично не представлені та доступні лише за попереднім замовленням. Якщо ж порівнювати польські та українські бандерольки , то тут очевидно, що польські конверти для бандерольної упаковки будуть кращими. Але наскільки, і чи є сенс у використанні? Відповідь далеко не однозначна. річ у тому, що бандерольні конверти українського виробництва Суми чудово справляються зі своїм прямим обов'язком. Це досить непогані пакувальні матеріали, які справді можуть похвалитися своєю надійністю. Наприклад, якщо ще кілька років тому для бандерольних конвертів українського виробництва була характерна одна й та сама «хвороба» незалежно від виробника – пухирцевий шар був погано прикріплений до паперового шару з різних причин. То сьогодні наші виробники вже навчилися робити бандерольні конверти високої якості виготовлення, тому потреба в бандерольних конвертах від польських виробників просто відпала сама собою. Плюс навряд чи хтось здивується з того факту, що польські бандерольні конверти, як правило, у Сумах коштують на порядок дорожче, ніж бандерольні конверти українського виробництва. Приблизно так в півтора рази, а то й більше. Все залежить від того, у кого саме ви хочете купити бандерольні конверти у Львові. Якщо, наприклад, замовити оптом бандерольні конверти у Сумах безпосередньо у виробника, то ціна на бандерольки буде мінімальна. Напевно набагато менша, ніж на польські бандерольні конверти.


Бандерольні конверти із крафт паперу Суми

Бандерольные конверты F/16 Виробництво бандерольних конвертів на будь-якому підприємстві в Сумах чи іншому місті України завжди ведеться на спеціалізованому обладнанні. Однак незалежно від типу такого обладнання та його технологічності, для виробництва лицьового шару бандерольних конвертів використовується крафт-папір гарної щільності високої гладкості. Також варто зазначити, що крафт-картон також може бути сировиною для виробництва бандерольних конвертів. Однак тільки в тих випадках, коли щільність картону не надто висока. Зазвичай для зовнішнього шару бандерольних конвертів використовуються паперові матеріали щільністю трохи більше 250 гр/м2. Звичайно, якщо ми говоримо про бандерольні конверти у класичному розумінні цього слова. Однак іноді можна побачити різні варіанти компонування бандерольних конвертів, у тому числі і з використанням багатошарових гофрокартонів в якості сировини для виробництва зовнішнього шару бандерольних конвертів.

Якщо ж ми говоримо про масовість пропозицій з продажу бандерольних конвертів у Сумах, то в переважній більшості випадків як зовнішній шар такого поштового пакування буде використано целюлозний крафт-папір щільністю від 80 до 120 гр/м2. конкретна щільність лицьового шару бандерольних конвертів може бути різною і через розмір, і вибір самого виробника. Однак у будь-якому випадку це буде крафт-папір із натуральної деревної целюлози. Крафт-папір вже давно є одним з найкращих пакувальних матеріалів обгорткового типу. І незважаючи на дедалі ширше поширення пластикової тари та упаковки, різні пакувальні матеріали з крафт-паперу та крафт-картону, як і раніше, є дуже затребуваними у споживачів в Україні в цілому та в Сумах зокрема. Адже, крім дешевшої ціни, у них дуже багато й інших переваг. Крафт-папір є дуже легким і досить щільним матеріалом, який до того ж екологічний і абсолютно нейтральний до більшості хімічних реакцій. Так, поштову упаковку з крафт-паперу можна використовувати для різних груп товарів – від побутової хімії та меблів до косметики та продуктів харчування.

Але у випадку з бандерольними конвертами крафт-папір вибирається не тому, що він може контактувати з різними предметами, не залишаючи слідів, ні смаку, ні запаху. А тому, що вона має дуже хороші характеристики міцності і експлуатації і високий рівень опору різним зовнішнім впливам. Особливо враховується міцність паперу на розрив, а також його показник опору площинному та торцевому стиску. Справа в тому, що бандерольні конверти , незважаючи на необхідну міцність, повинні бути ще й досить гнучкими. Вони мають бути розраховані на упаковку предметів не просто різного розміру, але ще й різної форми та конструкції. Тобто, крафт-папір має бути такою щільністю, щоб забезпечувати особливу міцність бандерольному конверту, щоб він був стійкий до дії ззовні, гарний як транспортне упакування та як поштове впакування для особливо тендітних товарів.

Як ви вже зрозуміли, до крафт-паперу для виробництва бандерольних конвертів справді високої якості висуваються досить серйозні вимоги. Вона повинна бути одночасно і міцною, і гладкою, і пористою, і стійкою до виникнення тріщин, потертостей, вм'ятин. Ця стійкість дозволяє бандерольним конвертам із крафт-паперу зберігати естетичні властивості, а гладкість поверхні сприяє тому, щоб наносити високоякісний друк. А, як ви напевно й самі помітили, на будь-якому бандерольному конверті є досить багато різних друкованих символів. Отже, придатність паперу для друку теж є важливим фактором. Існують різні варіанти такого крафт-паперу. Найкраще підходять для нанесення друку (у тому числі і повнокольорового) і найкраще виглядають ті сорти, які виготовлені із сульфатної целюлози. Крім того, крафт-папір повинен бути придатним до швидкого висихання клею, адже є ще внутрішній шар з повітряно-бульбашкової плівки, який якось повинен бути прикріплений до зовнішнього паперового шару.

Що ж до інших характеристик крафт-паперу, то для виробництва бандерольних конвертів папір вибирається із чудовими споживчими властивостями. Так, жорсткість, міцність, стійкість до вологи тощо характеристики для бандерольних конвертів дуже важливі. Також не варто забувати, що будь-яка тара або упаковки з крафт-целюлози не повинна мати високу собівартість, щоб конкурувати з пакувальними матеріалами з поліетилену або поліпропілену. Тому вибір конкретного типу крафт-паперу для бандерольних конвертів завжди залежить від конкретного виробника в Сумах. Хтось вирішує питання конкурентної ціни на бандерольні конверти за рахунок економії з сировиною для виробництва зовнішнього шару бандерольних конвертів, а хтось – навпаки, вважає, що це неприпустимо і краще заощадити на внутрішньому шарі, адже зовнішня оболонка – це обличчя товару тощо. . Тому далі давайте перейдемо до розгляду внутрішнього шару бандерольних конвертів і з'ясуємо, як саме він виглядає, виробляється і які властивості та можливості має.


Бандерольні конверти з пухирчастою плівкою всередині в Сумах

Бандерольные конверты с пузырчатой пленкой Внутрішній шар бандерольних конвертів – це повітряно-бульбашкова плівка різних видів. Залежно від конкретного виробника, у використовуваної бульбашкової плівки може змінюватися колір, щільність, кількість шарів, марка і т.д. Сьогодні в Україні немає якогось єдиного стандарту, який чітко стверджував би, що для виробництва бандерольних конвертів потрібно використовувати якусь певну повітряно-бульбашкову плівку. У будь-якому випадку повітряно-бульбашкова плівка , що використовується для виготовлення бандерольних конвертів, являє собою гнучкий прозорий пакувальний матеріал, поверхня якого рівномірно покрита невеликими бульбашками, заповненими повітрям. Пухирці виступаю в ролі амортизатора від статичних і динамічних навантажень на упаковку, що особливо важливо, коли йдеться про поштове пересилання товарів і предметів, яким необхідна додаткова збереження зовнішнього вигляду або цілісності конструкції. Наявність цього самого пухирчастого шару дає можливість за допомогою бандерольних конвертів перевозити безліч предметів, особливо вимогливих до умов вантажоперевезення. Так, завдяки своїм бульбашкам, пухирчаста плівка захищає вантаж від різного роду механічних пошкоджень, а гладкий шар поліетиленової плівки, до якого бульбашки «прикріплені» є додатковим захистом упакованих предметів від пилу, бруду, дощу і т.п.

По факту, у стандартному варіанті компонування бандерольних конвертів ми маємо три рівні захисту: плоский шар крафт-паперу, плоский шар поліетиленової або поліпропіленової плівки, а також пухирцевий шар із поліетилену. Така структура бандерольних конвертів є основною перевагою при виборі упаковки для перевезення неймовірної кількості товарів, вантажів та предметів. Відмінним прикладом є поштова упаковка різної техніки з чутливим екраном. Якщо повітряно-бульбашкова плівка у чистому вигляді використовується для упаковки в поштові коробки та гофроящики побутової та офісної техніки великих габаритів або великої ваги, то бандерольні конверти з бульбашковою плівкою всередині використовуються для відправки поштою менших за розміром моделей та видів техніки. Ну, наприклад, тих самих мобільних телефонів чи планшетів. Як би там не було, від пухирцевої плівки в бандерольних конвертах потрібно багато корисних властивостей і можливостей. Це має бути дійсно захисний шар, що добре амортизує різного роду впливу. Як це вирішують виробники бандерольних конвертів у Сумах? Зрозуміло, за рахунок використання ЗПС високої якості. Що це означає? Давайте розумітися.

Основною сировиною для повітряно-бульбашкової плівки є поліетилен високого тиску або поліетилен низької щільності – LLDPE. Цей лінійний поліетилен отримують шляхом кополімеризації етилену з олефінами. Він відрізняється вузьким розподілом молекулярної маси, що в комбінації з лінійною структурою молекули дає підсумковому продукту, тобто цікавить нас повітряно-бульбашкової плівці, принципово нові властивості та можливості. Так, наприклад, звичайна одношарова пакувальна плівка з поліетилену LLDPE хоч і є міцною та міцною, проте міцність на розрив і стійкість до різного роду механічних впливів не йдуть у жодне порівняння з даними характеристиками повітряно-бульбашкової плівки. Саме виробництво повітряно-пухирчастої плівки полягає у формуванні розігрітого лінійного поліетилену у вигляді бульбашок, наповнених сухим повітрям, на плоскому знову-таки поліетиленовому полотні високої щільності. Тому повітряно-бульбашкова плівка, яка використовується у виробництві бандерольних конвертів, поєднує в собі властивості звичайної поліетиленової плівки, що оберігає вироби від атмосферних впливів, стирання та забруднення, з чудовими амортизуючими властивостями, що дозволяють уникнути пошкоджень при ударах, упакований до неї. Крім того, будь-яка пакувальна бульбашкова плівка ще є відмінним ізоляційним матеріалом, тому є ще й додатковим захистом від шуму, хоч це, правду кажучи, і рідко є важливим параметром для бандерольних конвертів.

За своєю компонуванням будь-яка повітряно-бульбашкова плівка являє собою багатошаровий пакувальний матеріал, в якому пухирчастий шар чергується з плоским шаром. Однак, якщо говорити про пухирцеву плівку, яка застосовується для створення внутрішнього шару бандерольних конвертів, то в даному випадку виробники цього виду поштової упаковки зазвичай обмежуються двошаровим компонуванням, де шар бульбашок з поліетилену з одного боку як би закривається поліетиленовою плівкою. У будь-якому випадку принцип амортизаційного захисту пухирчастої плівки полягає в нівелюванні статичних і динамічних впливів різного характеру як зсередини, так і зовні. Всі бульбашки чітко обмежені і тому при порушенні цілісності однієї бульбашки (наприклад, при різанні плівки, ударах, здавлюванні) інші зберігають у собі повітря, тим самим зберігаючи в цілому захисні властивості повітряно-бульбашкової пакувальної плівки. Більш того, повітряно-бульбашкова плівка для упаковки високої якості забезпечує захист від ударів, запобігає проникненню вологи, захищає від подряпин, створює презентабельний зовнішній вигляд упакованому виробу, має гнучкість і м'якість. і, що найголовніше, протягом усього терміну експлуатації. ВПП високої якості не повинна банально рватися в руках, а бульбашки не повинні лопатися від найменшого дотику. Це важливо запам'ятати.

У плані екологічної безпеки бульбашкова плівка є добрим вибором. Вона виготовляється з сировини, що вдруге переробляється, а тому після використання не стане скажемо так «баластом» для вас. Повітряно-бульбашкова плівка абсолютно нешкідлива для організму, її використання дозволено навіть дітям. Пухирчаста плівка має високий електричний опір і високий рівень теплоізоляції. Тому ідеально підходить для поштового пересилання предметів, які потребують особливого температурного режиму, наприклад, телевізорів з рідкокристалічним екраном або мобільних телефонів та планшетів. І найголовніше – повітряно-бульбашкова плівка не містить токсичних речовин, не впливає та не змінює структуру та хімічні властивості предметів, упакованих у неї. Причому найголовніше, навіть під впливом зовнішніх каталізаторів. Також варто відзначити й інші якості, які характерні для пухирчастої плівки, яка використовується для створення внутрішнього шару бандерольних конвертів. Це, наприклад, і універсальність як упаковка, естетичність, підвищена міцність. За рахунок еластичності бульбашок ВПП набагато краще гасяться поштовхи та удари. Приймаючи форму товару, плівка бульбашки практично не збільшуючи загальну вагу, що дуже важливо для відправки посилок. Повітряно-бульбашкова плівка запобігає проникненню вологи та зберігає товар від забруднень, шкідливих теплових та акустичних впливів. Пухирчасту плівку можна використовувати в контакті з харчовими продуктами, оскільки вона не містить токсичних речовин.


Де купити недорого бандерольні конверти високої якості у Сумах?

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити дешево оптом та в роздріб бандерольні конверти Суми в асортименті. У каталозі нашого офіційного інтернет-магазину представлені бандерольні конверти Air Pock стандартних розмірів для поштової та подарункової упаковки різних предметів, товарів і вантажів. Всі моделі бандерольних конвертів відмінної якості, без проривів чи подряпин. Інтернет-магазин «Експрес Упаковка» – це величезний вибір бандерольних конвертів в асортименті за найнижчими цінами у Сумах. Асортимент бандерольних конвертів – це одинадцять видів бандерольних конвертів різного розміру та формату. Вони повністю відповідають ГОСТам і стандартам якості, а також максимально підходять за розміром під більшість малих та середніх товарів та предметів нехарчової групи.

Продаж бандерольних конвертів у Сумах здійснюється за цінами виробника, тому ми гарантуємо, що у нашому інтернет-магазині ви зможете купити будь-які білі, жовті та бурі бандерольні конверти максимально дешево як оптом, так і в роздріб. При цьому слід зазначити, що максимальний обсяг купівлі необмежений, і, зрозуміло, при купівлі оптом бандерольних конвертів ціна за одну одиницю товару буде значно знижена залежно від обсягу вашого замовлення та незалежно від розмірів конвертів. Повний список моделей та розмірів бандерольних конвертів за найнижчими цінами у Києві ви знайдете у відповідному розділі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Детальні оптові ціни вказані для кожного товару окремо, їх можна побачити на сторінці конкретного товару. Повний перелік можливих форматів бандерольних конвертів, а також мінімальний обсяг замовлення бандерольних конвертів в Сумах за оптовою ціною, ви завжди можете уточнити у менеджерів нашої компанії за телефоном.

Загалом, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити поштові конверти в Сумах з бульбашковою плівкою неймовірно дешево. Всі види бандерольних конвертів, які використовуються основними українськими поштовими операторами та службами доставки, завжди в наявності на нашому складі у Сумах. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво бандерольних конвертів будь-яких видів та типів у будь-якому обсязі та за дуже вигідними цінами. Величезний вибір, покупка будь-якої моделі бандерольних конвертів онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити бандерольні конверти з пухирчастою плівкою у Сумах зі складу, низька ціна на крафт-конверти для посилок та бандеролей у Сумах – все ці та інші переваги чекають на вас при замовленні бандерольних конвертів та іншої поштової упаковки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн