Виробництво коробок для пакування подарунків у Сумах: сировина та види виробів

Картонні коробки для упаковки подарунків в Україні користуються підвищеною увагою різних споживачів. Подарункові коробки сьогодні - це один з найбільш затребуваних видів упаковки в різних сферах. І при тому, що в більшості випадків подарункові коробки потрібні для однієї і тієї ж мети - красивої упаковки чогось, завдання вони завжди виконують різні. Залежно від застосування. Продаж картонних коробок для пакування подарунків у Сумах має високу рентабельність вже багато десятків років. На споживчий попит, зрозуміло, впливають різні чинники, проте настільки сильно, як у промислову упаковку в чистому вигляді. На подарунках та презентах не прийнято заощаджувати, привітання з будь-якими святами здійснюються незалежно від економічної ситуації в країні, процес вручення подарунків має завжди бути яскравою та пам'ятною подією. Все це безпосередньо позитивно впливає на споживчий попит у Сумах на подарункову упаковку загалом та на потребу споживачів у картонних коробках для пакування подарунків зокрема. Тому в цій статті ми хотіли б поговорити про подарункові коробки детальніше. Розглянути, які види коробок для подарунків найчастіше використовуються. З'ясувати, з якої сировини виробляють подарункові коробки у Сумах сьогодні. Розібратися, які подарункові коробки сьогодні купувати вигідно, а які ні. Ну, а допоможе нам у цьому за традицією, що склалася, асортимент подарункових коробок, що випускаються підприємством «Експрес Упаковка». Тим більше, що на сьогоднішній день ціни на подарункові коробки у Сумах ця компанія пропонує одні з найвигідніших. Що ж, давайте приступимо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


З чого виробляються подарункові коробки сьогодні?

Самосборная подарочная коробка Напевно відомо, картонні коробки - це один з найбільш універсальних і практичних видів упаковки. Якщо правильно підійти до вибору картонних коробок, то запакувати в них можна будь-що, зберігати будь-де і перевозити фактично в будь-яких умовах. Питання лише в їхньому правильному виборі. Саме це і є основним критерієм вибору подарункових коробок у Сумах на сьогоднішній день. Якщо теоретично будь-який подарунок чи сувенір можна запакувати практично будь-яку коробку, то практично у споживачів є свої переваги, з яких, ми можемо говорити ступеня популярності тієї чи іншої подарункової упаковки. І за такою ж точно схемою ранжується потрібна сировина для виробництва подарункових коробок. Тому огляд подарункових коробок та поточного попиту на них у Сумах давайте почнемо саме із сировини. Отже, з чого виробляються подарункові коробки у Сумах сьогодні найчастіше та чому?

Матеріалів для виробництва подарункових коробок сьогодні у Сумах застосовується цілий ряд. Це обумовлено тим, що подарункові коробки купують на свій смак. Тому будь-який виробник подарункової упаковки прагне розширити асортимент пропозицій якнайбільше. Зокрема, за допомогою використання для подарункових коробок різних видів картону, а також за допомогою різних способів його обробки. Найбільш поширеним видом такої сировини є целюлозний картон, або, як його ще називають крафт картон. Трохи поступається йому в обсягах використання у Сумах комбінований картон. Це картон, що складається переважно з целюлозної сировини і з невеликим вкрапленням макулатури. Ну а на останньому місці за обсягами попиту знаходиться макулатурний картон. Він хоч і коштує дешевше, ніж целюлозний, проте подарункові коробки з нього виходять далеко не з візуальним ефектом, як хотілося б. Інша справа промислова упаковка товарів, призначених для вручення як подарунки.

Варто відразу сказати, що класифікацій картону є безліч. Картон – це настільки неоднорідний вид сировини, що зазвичай враховуються різні форми його стандартизації. Наприклад, за ГОСТом прийнято виділяти види картону за одним принципом, тоді як міжнародної класифікації – за зовсім іншим. Так, наприклад, у міжнародному форматі весь картон, що використовується для виробництва подарункових картонних коробок у Сумах, можна розділити на чотири основні класи, виходячи зі способу їх виробництва:

  • картон класу SBB (SBS) купити в Сумах;
  • картон класу «SUB» продаж у листах Суми;
  • картон класу «FBB» дешево купити у Сумах;
  • картон класу "WLC" купити від виробника Суми.

Картон класу «SBB» («SBS») являє собою крейдований картон з біленої целюлози, яка, як ви вже знаєте, є первинною сировиною. Тобто ніякої макулатури в такому картоні бути не може. При цьому картон класу «SBS» – багатошаровий і складається з 2-4 шарів. Головною особливістю даного виду картону є наявність двох крейдованих шарів – лицьова та тильна сторона картону класу «SBB» завжди вкрита шаром крейдування. Причому зовнішня сторона може бути покрита навіть кількома крейдованими шарами, а внутрішня – як правило, лише однією. Даний вид картону для виробництва подарункових коробок має не лише середній показник питомої ваги, а й найкращі друковані властивості. Такі особливості та властивості безпосередньо впливають на сферу застосування цього виду картону. Картон класу "SBB" є основним видом сировини для виробництва подарункових коробок класу "люкс" різної форми та конструкції. Наприклад, картон «SBS» активно використовується для пакування дорогої парфумерії, тютюнових виробів та безлічі видів алкоголю та кондитерських товарів.

Картон класу «SUB» є чисто целюлозним крейдованим картоном з невибіленої целюлози. Цікавою особливістю цього виду картону є одностороннє крейдування лицьового шару. Тому подарункові коробки з такого картону виготовляються із зовнішнім шаром кольору «крафт» (натуральний колір довговолокнистої деревної целюлози), а внутрішній шар подарункових коробок з такого картону покритий шаром крейди – для покращення експлуатаційних якостей упаковки. Хорошим прикладом такого пакування є картонні коробки для капкейків у Сумах. Оскільки найчастіше капкейки упаковуються в коробки гарячими або підігрітими, то крейдований внутрішній шар коробок служить в даному випадку захисним бар'єром від впливу вологи, що захищає від впливу пари, що виходить від упакованого капкейка. Ну, а лицьова сторона картону класу SUB має коричневий колір. Хтось сприймає це як незвичайний елемент оформлення, ну а хтось надає перевагу такому оформленню внутрішнього та зовнішнього шару подарункових коробок з метою економії. Як то кажуть, на смак та колір товаришів немає. Найчастіше картон класу «SUB» у Сумах застосовується для виробництва картонних коробок під упаковку заморожених та охолоджених продуктів харчування. А також деякі підприємства виготовляють із нього товарну упаковку для миючих засобів, різних видів взуття, іграшок та наборів для дітей, а також різноманітної сувенірної продукції маленького розміру.

Картон класу «FBB» є комбінованим картоном, що складається частково з целюлози і частково з макулатурної маси. Сьогодні купити у Сумах картону такого типу цілком не складно. Це може бути, наприклад, стандартний сірий коробковий картон або, якщо говорити про картон з різною обробкою, це, наприклад, хром-ерзац картон. Картон класу «FBB» також підходить для виготовлення подарункової тари , зокрема подарункових картонних коробок. Коштує він дешево, але і зовні без обробки не має того візуального ефекту, який має целюлозний картон класу «SBB» (наприклад, всім добре відомий целюлозний картон Svetocoat). Картон класу «FBB» складається зазвичай із 3 шарів і рідше з 4 шарів. Верхній та нижній шари картону виготовляються з біленої целюлози, а середній – з макулатурної маси. Покриття наноситься лише на верхній шар і зазвичай має білий або кремовий колір. У вигляді сировинного матеріалу виробники подарункових коробок особливо цінують даний вид картону за низьку питому вагу, високі показники жорстокості та низьку вологовбиральність. Завдяки цьому картона класу «FBB» використовується для виготовлення кондитерської, фармацевтичної та тютюнової упаковки, а також для виробництва упаковки для заморожених та охолоджених продуктів харчування.

Ну, і нарешті, картон класу WLC. Це найдешевший вид картону, що використовується для виробництва подарункової упаковки. Така ціна на картон у Сумах обумовлена тим, що він складається з 3-4 шарів, що містять щонайменше 60% макулатурної маси. При цьому верхній шар, як правило, складається з макулатури вищого гатунку. З картону WLC виготовляють картонні коробки для взуття, іграшок, дитячих конструкторів тощо. Також деякі підприємства використовують картон WLC для виготовлення упаковки для заморожених або охолоджених продуктів та деяких видів злакових. Крім того, варто обов'язково сказати, що за санітарними нормами картон цього типу не повинен допускатися до безпосереднього контакту з харчовими товарами. Тому коробки з нього використовуються лише як зовнішня упаковка для харчових продуктів. Інша річ упаковка товарів нехарчової групи. Тут для використання картону класу WLC обмежень немає, тому картонні коробки з нього застосовуються практично у всіх галузях легкої промисловості.


Виробництво подарункових коробок із крейдованого картону у Сумах.

Самосборная подарочная коробка из мелованного картона Залежно від призначення подарункових картонних коробок для виготовлення може застосовуватися крейдований картон. Процес крейдування полягає в нанесенні на будь-який картон або папір спеціального шару, що складається з крейди, каоліну і речовин, що їх сполучають. Наявність хоча б одного крейдованого шару сильно впливає на експлуатаційні можливості будь-якого картону, підвищуючи його опір проникненню вологи та впливу пилу. Простіше кажучи, крейдований шар картону - це те, що не дозволяє картону швидко намокнути і забруднитись від пилу. Крейдований шар картону можна легко протерти вологою ганчіркою, не зіпсувавши при цьому сам матеріал.

Крім високої практичності, крейдований картон відрізняється і чудовими візуальними якостями та високими можливостями для свого візуального оформлення. Крейдований шар картону добре передає яскравість фарб, дає чіткі відбитки. Він приємний навпомацки і має дуже презентабельний зовнішній вигляд. Все це можливо завдяки наявності гладкої (глянсової або матової) поверхні. В цілому ж, крейдований картон складається з декількох шарів і буває з одностороннім (дуплекс) та двостороннім крейдуванням (триплекс). Під час друку на крейдованій поверхні можна отримати яскравіші кольори, що відмінно підходить для яскравого оформлення подарункової упаковки. Тож сьогодні в Сумах з крейдованого картону виготовляються подарункові коробки для цілого ряду товарів: настільних ігор, наборів для дитячої творчості, косметики, парфумерії, різної електроніки, освітлювальних приладів та багато іншого.

Однак, незважаючи на широку сферу використання та фактично необмежені можливості застосування коробок з крейдованого картону, даний матеріал має попит у Сумах далеко не всякий. Справа тут і в ціні питання, і в довговічності, і в простоті покупки, і ще в ряді зрозумілих факторів. Так чи інакше, на сьогоднішній день у Сумах можна вигідно купити такі види крейдованого картону:

  • крейдований картон TAMWHITE купити Суми;
  • крейдований картон GRUNOPLEX продаж у Сумах;
  • крейдований картон ALASKA купити в листах Суми;
  • крейдований картон ALLYKING купити дешево Суми;
  • крейдований картон PRIMA продаж за низькими цінами у Сумах;
  • крейдований картон СКВ купити оптом Суми;
  • крейдований картон SVETOCOAT продажа Суми;
  • крейдований картон НЕВА купити у Сумах;
  • крейдований картон BALTIKA купити оптом Одеса;
  • крейдований картон PRINTA замовити у виробника Суми.

Крейдований картон TAMWHITE – це целюлозний графічний картон з двошаровим крейдуванням лицьового боку та одношаровим крейдуванням внутрішньої сторони. Має високі показники білизни і глянцю. Підходить для виробництва багатобарвної картонної тари, обгорткової упаковки, листівок, конвертів, папок тощо.

Крейдований картон GRUNOPLEX – це макулатурний картон з двошаровим крейдуванням лицьового боку та сірим оборотом. Ступінь білизни крейдованого шару – 83%. Має підвищену жорсткість і високий рівень пружності при згині. У Сумах застосовується для виготовлення товарної упаковки для продажу подарунків та сувенірів середнього розміру. Як правило, продається у листах щільністю 250 або 275 гр/м2.

Крейдований картон ALASKA – це тришаровий целюлозний картон із двостороннім крейдованим покриттям. Відмінною особливістю картону є двошарове крейдування лицьового шару та одношарове крейдоване покриття внутрішньої сторони картону. Щільність картону ALASKA складає різних варіаціях від 230 до 350 гр/м2. Найбільшим попитом у Сумах користується крейдовані картонні листи ALASKA щільністю 235 гр/м2 – із-за співвідношення ціни та якості, а також із-за простоти покупки. Пропозицій більш ніж достатньо.

Крейдований картон ALLYKING – це багатошаровий крейдований картон, відмінною рисою якого є тришарове крейдування лицьового шару. Внутрішній шар картону може бути крейдованим або некрейдованим (мати колір натуральної деревної целюлози). Виготовлення картону цього виду здійснюється з хвойної целюлози без будь-яких макулатурних добавок. Найбільшою популярністю для виробництва подарункових коробок у Сумах сьогодні користується картон марки ALLYKING щільністю 250 гр/м2.

Крейдований картон PRIMA є тришаровим картоном з одношаровим крейдованим покриттям лицьового шару, додаванням макулатурної маси і вибіленим оборотом. Купити у Сумах картон марки PRIMA можна щільністю – 250-350 гр/м2.

Крейдований картон марки ВКВ – багатошаровий целюлозний хром-ерзац картон з крафт-оборотом. Має двошарове крейдування лицьового боку, що гарантує високоякісний друк. Має підвищені показники жорсткості, у тому числі при низьких щільностях, що досягається завдяки додаванню механічної целюлози. У Сумах використовується для виготовлення подарункової упаковки високої жорсткості, а також виготовлення картонних коробок для ряду харчових товарів. Коштує дорожче попередніх видів крейдованого картону, зате має високу глянцевість лицьового шару і підходить для всіх видів одноколірного та багатобарвного друку.

Крейдований картон SVETOCOAT – це картон CUK (крейдований невибілений з крафт-оборотом) і продається в Сумах масою в діапазоні 175–330 гр/м2. Виготовляється виключно із первинного деревного волокна. Картон SVETOCOAT – це міцний, дуже зносостійкий картон, з якого можна отримати дійсно надійне подарункове пакування. Цікавою особливістю картону цієї марки є візуальна складова тильного боку картону. Ця некрейдована сторона має колір натуральної деревної целюлози і дуже приємна на дотик. Крім того, крейдований картон даної марки відрізняється високою стійкістю до статичних навантажень, тому картонні коробки з нього використовують навіть для відносно важких предметів. Що в принципі абсолютно нехарактерно для упаковки з картону в цілому.

Крейдований картон НЕВА – це на 100% макулатурний хром-ерзац картон із сірим оборотом та одношаровим крейдуванням лицьового шару. Щільність картону цієї марки варіюється від 280 до 520 гр/м2. Купити сьогодні в Сумах крейдований картон такого типу можна найрізноманітнішої щільності без особливих зусиль – пропозицій вистачає.

Крейдований картон BALTIKA – двошаровий картон з одностороннім крейдованим покриттям. Лицьова сторона покрита одним шаром крейдування. Крім того, відмінною особливістю картону даної марки є використання макулатурної маси в процесі виробництва, а також сіра тильна сторона. Щільність картону даної марки може бути різна. Наприклад, у Сумах сьогодні ряд виробників пропонує купити оптом крейдований картон марки BALTIKA щільністю 230, 250, 300, 350 та 400 гр/м2.

Крейдований картон PRINTA є двошаровим картоном з одностороннім лицьовим крейдованим покриттям, додаванням макулатурної маси і зворотною стороною сірого кольору. Щільність картону цієї марки може бути не більше 250-400 гр/м2. особливістю даного картону є підвищена вимогливість до фарб, що використовуються для друку. Так, щоб досягти хорошого відбитка з якісною перенесенням кольорів, потрібно використовувати глянсові фарби з підвищеною стійкістю до стирання і високими показниками глибини вбирання.

Загалом це і всі види крейдованого картону, які сьогодні застосовуються в Сумах для виробництва подарункових коробок. Ну, а ми з вами давайте перейдемо до крафт-картону та подарункових коробок з нього.


Виготовлення подарункового пакування з крафт-картону в Сумах.

Самосборная подарочная коробка из крафт-картона Крафт-картон є особливим видом картону і характеризується підвищеними характеристиками міцності і експлуатації щодо інших видів картону. Якщо говорити простіше, то маючи два аркуші картону різного типу, але при цьому однакової щільності та розміру, лист крафт картону буде мати більш високу міцнісно-експлуатаційну характеристику. А виготовлена з крафт картону подарункова упаковка, таким чином, матиме більшу «виживання» порівняно з упаковкою з іншого картону. Цей сорт картону забезпечує особливу міцність виробу. Крафт-картон стійкий до впливу більшості зовнішніх факторів, хороший для виробництва подарункової упаковки, яку чекає тривале транспортування, чудово показує себе при упаковці предметів з гострими краями. У принципі, якщо згадати, що слово «крафт» у цьому випадку походить від німецького «kraft» - «сильний, посилений», то можливостям картонних коробок з крафт-картону дивуватися не доводиться. Вони справді дуже живучі.

Як правило, крафт-картон виготовляється із двох шарів. Лицьовий шар має особливо високу міцність. Він гладкий, пористий, стійкий до виникнення тріщин, потертостей, вм'ятин. Ця стійкість дозволяє подарунковим коробкам з крафт-картону довго зберігати естетичні властивості, а гладкість поверхні чудово підходить для того, щоб наносити одноколірний та багатобарвний друк різних типів. Зворотний шар крафт-картона робить картонні коробки жорсткими, а також підходить для приклеювання гофрованого хвилеподібного внутрішнього шару, роблячи, таким чином, крафт картон ще й сировиною для виробництва багатошарового гофрокартона. Але основною сферою застосування крафт-картону в Сумах сьогодні залишається виробництво подарункових коробок. Головним чином самозбірної конструкції або з окремою кришкою або окремим дном. Хоча також часті варіанти виготовлення подарункових коробок нестандартної форми, наприклад, у вигляді різних багатокутних геометричних фігур.

Самозбірні подарункові коробки з крафт-картону мають, мабуть, найвищу популярність у споживачів у Сумах сьогодні. Крім досить низької ціни, подарунковий коробки самозбірної конструкції виділяє ще й простота складання, а також великий асортимент різноманітних пропозицій від виробників упаковки. Простіше кажучи, якщо ви захочете купити якусь коробку для подарунка у Сумах, то з великою ймовірністю вона буде самозбірною та з целюлозного крафт-картону. Про самозбірні подарункові коробки, крім зручності та простоти складання, слід сказати ще кілька важливих деталей. Так, самозбірні подарункові коробки є коробками складної форми висікання. Їхнє виготовлення здійснюється виключно на штанц-формах. Цей факт є гарантією того, що всі розміри будуть точними, а прорізи та краї коробки будуть акуратними, без тріщин та вм'ятин. Переваги самозбірних подарункових коробок надто очевидні, тому, власне, переважна більшість споживачів і вибирають для упаковки подарунків та сувенірів саме таку тару та упаковку. Крім того, самозбірні подарункові коробки є своєрідною золотою серединою при виборі подарункової упаковки: вони максимально відповідають усім вимогам та побажанням максимально широкого спектру споживачів. Вони і зручні, і універсальні, і дуже міцні, і найголовніше вони виглядають красиво і естетично і коштують досить дешево.

І наприкінці нашої статті хочемо нагадати, що максимально вигідно купити подарункові коробки з картону ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо подарункові коробки з картону у Сумах як оптом, так і в роздріб від 1 штуки. А також виконуємо замовлення на виробництво картонних коробок для пакування подарунків у Сумах будь-якої форми, конструкції, та з будь-якого виду картону. Крім того, в нашому інтернет-магазині на вас чекає більше 100 різних видів упаковки для подарунків у наявності. Величезний вибір, купівля подарункових коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб подарункові коробки з картону у Сумах безпосередньо зі складу. Найнижча оптова ціна на картонні коробки для подарунків у Сумах. Всі ці та інші переваги чекають на вас при покупці подарункових коробок в Сумах в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн